ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα ξεδιάντροπα δίποδα του σπιτιού έκαναν προσπάθεια να με "εκθέσουν" στο διαδίκτυο και εγώ τους "έκατσα"!!! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΜΕ!!!
![]()
Πιχινοχ νωχελικοχ, βαρυγδουπος και νυσταλεοχ! Πιχινοχ με αυτοπεποιθηση, ανεση. Πιχινοχ σοπρανο!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Χυμπεθέρα, χήμερα πήγα βόλτα και είδα το πιχινόδεντρο!
Θα βάλω φωτό προσεχώς γιατί δεν το φωτογράφισα με δική μου μηχανή και τώρα αναγκαστικά είμαι στο περίμενε...
Ακχίγει τον κόπο!

elvenstar
Επιφανές μέλος
παιδια νεος πιχινος, και μαλιστα πανκ ξυρισμενος !ροκαρει το γατι σου ετσι ?

Ναι ναι έτσι πιστεύω κ εγώΜην λες μουράτος πιχινός γιατί μετά η Βικυ θα λέει ότι είναι το ίδιο κ το αυτόΚαι... πολύ μουράτος πιχινός Έλενα Εεεεε??? Φιλησέ μου τον Μπατ παρακαλώ .
Θέλουμε και Κάντυ θελουμε και Κάντυ![]()
Του έδωσα φιλάκια πολλά άλλωστε ήταν κ του Αγίου Βαλεντίνου κ είπα ότι του τα στέλνει η μεγάλη του θαυμάστρια
Λοιπόν θα προσπαθήσω να βγάω κ την Κάντυ κ την Πικατσου αν μας κάνουν τη χάρη να μας αφήσουν να φωτογραφήσουμε το οπισθιά τους οι κυρίεςΝαι έτσι είναι ο ξυρισμένος πιστεψέ με θα σου τον βγάλω κ μαλλιαρό για να καταλάβεις τη διαφοράΤώρα, με συγχωρείται, ΕΤΣΙ είναι οι ξυρισμένοι πιχινοί; Όπως του Μπατ; Άλλη φωτό θα βλέπετε παιδιά. Εγώ βλέπω πιχινό δυναμικό, ιδιότροπο, θεληματικό και επιτυχημένο![]()

Να είδες τι είπα εγώμε το μπατ μπερδευεσαι. δεν ξερεις αν ειναι ο πισινος ή η μουρη.
ιδιο πραμα![]()
ΥΓ: Βίκυ ο Μπατ λέει
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Και, επίσης, πιχινόχ ΤσιτσιολινέΠιχινοχ νωχελικοχ, βαρυγδουπος και νυσταλεοχ! Πιχινοχ με αυτοπεποιθηση, ανεση. Πιχινοχ σοπρανο!!!!![]()

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Χυμπεθέρα βιάσου, γιατί μέχρι να βάλεις φωτό, θα προσπαθώ να λύσω το γρίφο, αφούΚαλά, θεϊκό το CD! Φτου, σκόρδα!
Χυμπεθέρα, χήμερα πήγα βόλτα και είδα το πιχινόδεντρο!
Θα βάλω φωτό προσεχώς γιατί δεν το φωτογράφισα με δική μου μηχανή και τώρα αναγκαστικά είμαι στο περίμενε...
Ακχίγει τον κόπο!![]()
δεν κατάλαβα Χριστό!!

(τί είναι αυτό το πιχινόδεντρο;πού φυτρώνει;

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Καλό μου σιντάκιΤα ξεδιάντροπα δίποδα του σπιτιού έκαναν προσπάθεια να με "εκθέσουν" στο διαδίκτυο και εγώ τους "έκατσα"!!! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΜΕ!!!
![]()

Φτου σου κορίτσι μου!!!Είσαι μια κούκλα ολόκληρη!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
stellak
Διάσημο μέλος

Πιχινο-νομινίιιι Σίντυ, φιλί στην όμορφη κοιλιά σου

konstans
Περιβόητο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

ολα στο πιατο, οχι αηδιες 
vickymoon
Διάσημο μέλος
ΥΓ: Βίκυ ο Μπατ λέει![]()

λοιπον εγω λεω 3 βραβεια.
1ο σιντυ με διαφορα

2ο λουσυ ο πιο κινκυ πιχινοχ του θεματοχ
3ο μπατ πισινος παραλλαγη

μουρη ειναι
κωλος ειναι

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Τί άρχισε η ψηφοφορία;
λοιπον εγω λεω 3 βραβεια.
1ο σιντυ με διαφορα
2ο λουσυ ο πιο κινκυ πιχινοχ του θεματοχ
3ο μπατ πισινος παραλλαγημουρη ειναι
κωλος ειναι
![]()

Τρέχω να κάνω επανάληψη σε όλους τους πιχινούχ

konstans
Περιβόητο μέλος
Δεν γίνεται έτσι ξαφνικά να κλείσουμε το θέμα. Πρέπει να ορίσουμε μια ημερομηνία που θα βγει ο νικητής. Με ημιτελικό και τελικό

stellak
Διάσημο μέλος
) το Λάιφ Ατσίβμεντ Αγουόρντ (τι ωραία που ακούγεται
) στη Σίντυ, που έτσι κι αλλιώς είναι εκτός συναγωνισμού ως μεγαλύτερη συμμετέχουσα! Αλλά η νομινί θα είναι ΜΙΑ, είναι βραβείο εκτός συναγωνισμού και πιστεύω ότι της αξίζει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος

για δειτε τον καλυτερα σας παρακαλω

stellak
Διάσημο μέλος
κ εγω συμφωνω γιατι νομιζω οτι δεν ειδατε καλα τον πισινο της μελινας που θεωρω οτι πρεπει να παρει βραβειο
για δειτε τον καλυτερα σας παρακαλω![]()
Βρε καλώς την κουκουβάγιααααα

konstans
Περιβόητο μέλος
Mόλις ετοιμαζόμουν να γράψω το ίδιοΒρε καλώς την κουκουβάγιααααα![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Πότε θα αρχίσει η ψηφοφορία ?
Θα έχει και βραβείο?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool