Η Ελένη σχολιάζει πισινούς

Πιχινόχ Άρη-παπάρι :Άνετος, ατσούμπαλος και χαλλλλλαρός:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ένσταση!!!
Αυτές δεν είναι πιχινοφωτογραφίες, είναι αρχιδ###φωτογραφίες:bleh::bleh::bleh:
Έχουμε κι εμείς τέτοιες....
Ποιός είστε κύριε; Δεν μου θυμίζει τίποτα η "φάτσα" σας!!;);)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορει καποιος "υπευθυνος" εδω να μου πει αν πιανεται κι αυτη σαν
"πιχινοφωτογραφια"? :hmm::P

CIMG2914.JPG
Φυσικά, είσαι εντός θέματος, μη φοβάσαι, δεν θα μηδενιστεί το γραπτό σου!!:lol::lol:Σεμελοπιχινόχ: Κουνιστός, αφράτος και ...σέξυ:up::up::up::up:

εμας ομως κα Ελενη τιποτα:(...δεν μας σχολιαζετε...εσεις δεν ειστε εδω η υπευθυνη πιχινολογος? :redface::P:lol:
Αμ, κάτσε παιδί μου, η πιχινοκριτική είναι χόμπυ μέσα στο χόμπυ (του να μπαίνω στο φόρουμ), δεν είναι εργασία με ωράριο!!:blink:Άμα το υποψιαστώ, θα την κάνω με πλάγια πηδηματάκια:D:D
Λοιπόν, πιχινόχ Μορφέα : Αμάν ένα μανούλι, πω, πω, πω, πω , πωπώ(που έλεγε και ο Αυλωνίτης:lol::lol::lol:), μπιμπελό, παρότι άντρας και οπωσδήποτε, πιχινόχ γιάπης!!:D:D

Πασχαλοπιχινόχ: Αμ, εσείς μανδάμ, είστε επαγγελματίας της πιχινοεπίδειξης:D:D Πιχινόχ κουνιστός, πιχινός -κατάρτι, πιχινός τρισδιάστατος , δοτικός και περίεργος:up::up::up:

Τώρα μάλιστα, Αλίκη, αυτός είναι πιχινιόχ, αρχηγός ορατών τε και αοράτων:lol::lol::lol:
Προκλητικός, καλοθρεμμένος, αστείος , ραχατλής και -προπάντων- ορατότατος:up:

Ευχαριστουμε παρα πολυ κυρια Ελενη!!!! :redface:

μεχρι στιγμης για μενα η καλυτερη πιχινοφωτογραφια ειναι της alice τα δειχνει ολα το παιδι της.:P:)
οχι σαν τα δικα μας τα ντροπαλα που μονο τα καπουλια δειχνουν.

Αντε Χιονατη μου, ανοιξαμε το δρομο προς ενα πιο ανοιχτοκω@ο .....εεεεε ανυχτομυαλο thread! :P

Alice ωραία προσόντα!;):cool::up:

Ευχαριστουμε πολυυυυ.....
Αχ Σειριε μου, βλεπεις οι κακουργες οι μαναδες μας, μας στερησαν τη χαρα να ενωσουμε τα "προσοντα" μας!!!! :redface: :redface: :redface: :lol: :lol: :lol:

Εμείς έχουμε να δηλώσουμε ότι ψηφίζουμε σαν καλύτερο πιχινό, αυτό της νυφούλας μας της Νορίτσας!;):cool::P:P
Αλήθεια πόσα υπέροχα μαξιλαράκια έχετε μπροστά στο παράθυρο?:up:

Και μερικές φώτο δικές μας,φρέσκες ,φρέσκες(πριν μερικά λεπτά βγήκαν;)) για να δείτε και τους δικούς μας πιχινούς!!!:P:P:P

Συνημμένα

• Πιχινί 10-02-09 001 α.jpg
    Πιχινί 10-02-09 001 α.jpg
    149,6 KB · Εμφανίσεις: 28
  • Πιχινί 10-02-09 002 α.jpg
    Πιχινί 10-02-09 002 α.jpg
    125,2 KB · Εμφανίσεις: 23
  • Πιχινί 10-02-09 003 α.jpg
    Πιχινί 10-02-09 003 α.jpg
    152,7 KB · Εμφανίσεις: 25
  • Πιχινί 10-02-09 004 α.jpg
    Πιχινί 10-02-09 004 α.jpg
    202,3 KB · Εμφανίσεις: 23
Πασχαλοπιχινόχ: Αμ, εσείς μανδάμ, είστε επαγγελματίας της πιχινοεπίδειξης:D:D Πιχινόχ κουνιστός, πιχινός -κατάρτι, πιχινός τρισδιάστατος , δοτικός και περίεργος:up::up::up:

ευχαριστουμε ευχαριστουμε ! οπως παντα η κριτικη ευστοχη ! :up::up:

Ερωτηση Νίκη:Τι ακριβως κανει ο Αρης στις φωτο;:confused:

Πάτε κόντρα με τον πιχινό Αιμίλιου? Πριν τα κόψουμε βέβαια και σε μπεμπε φάση:lol:

Συνημμένα

• DSC00311.JPG
    DSC00311.JPG
    389,4 KB · Εμφανίσεις: 24
  • DSC00300.JPG
    DSC00300.JPG
    325,1 KB · Εμφανίσεις: 21
  • DSC00298.JPG
    DSC00298.JPG
    287,7 KB · Εμφανίσεις: 30
  • DSC00173.JPG
    DSC00173.JPG
    321 KB · Εμφανίσεις: 28
Πάτε κόντρα με τον πιχινό Αιμίλιου? Πριν τα κόψουμε βέβαια και σε μπεμπε φάση:lol:

τι ωραιες ροζ πατουσιτσες που εχει!!!!!!! Φαινονται σαν μαξιλαρακια! (μηπως πρεπει να ανοιξουμε και θεμα με πατουσες; :lol:)

Ερωτηση Νίκη:Τι ακριβως κανει ο Αρης στις φωτο;:confused:

Δώρα μου πρέπει να είσαι πολύ αισιόδοξο άτομα αφού πιστεύεις ότι μπορείς να βρείς λογική σ'αυτά που κάνει ο Αρης!:blink:;):PΝα προσπαθήσω να δώσω μια εξήγηση.:hmm:
Το μπολάκι που φαίνεται στην φωτό είναι την Μυρτούλας.Πολλές φορές της βάζω να φάει μακρυά απο αυτά του Αρη, γιατί ο τραμπούκος έχει κάνει κατάληψη στα άλλα μπολάκια που μας έστειλες εσύ.:down:
Και εδώ μαλλόν εντόπισε τις κροκέτες στο μπολάκι της Μυρτούλας και ξάπλωσε δίπλα για να το φύλαει, μήπως και πεινάσει να έχει καβάντζα.:blink:;)Τώρα για την στάση "βατραχάκι" δεν την πολυσυνήθιζει για αυτό και βιάστηκα να την αποθανατίσω!;):lol::lol:
Εγώ πάντος είμαι ανοιχτή σε οποιαδήποτε άλλη "λογική" εξήγηση!:blink:;):P:P

Εμάς ήδη εφτά μήνες μετά την στείρωση,και δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα!:(
Μάλλον θα προτιμήσουμε την κόντρα με τα ροζ πατουσάκια!:blink:;)

Ναι ναι να κανετε και σχολιασμο πατουσιων!:up:
Ο Αρης ειναι μυστηριωδης αντρας,σαν τα X-Files ενα πραγμα,δεν επιδεχεται εξηγηση...:lol:

Έχουμε και εμείς πιχινό!!Φοβιτσιάρη , χαρωπό- με την ουρά να κουνιέται ασταμάτητα σαν σκύλου, ακόμη και όταν περπατάμε χωρίς εμφανή σκοπό, καθόλου περίεργο , σεμνό και ταπεινό !!:D

Συνημμένα

• DSCF3177.jpg
    DSCF3177.jpg
    140,7 KB · Εμφανίσεις: 21
  • DSCF3180.jpg
    DSCF3180.jpg
    178,2 KB · Εμφανίσεις: 27
  • DSCF3190.jpg
    DSCF3190.jpg
    173,8 KB · Εμφανίσεις: 20
Ο δικός μας, μαζί με τα υπόλοιπα εμφανέστατα και ιδιαίτερα ξεχωριστά "χαρακτηριστικά μας", ασχολίαστος...:|

Δεν πειράζει, θα του δώσω εγώ τόσες τσιμπιές όταν γυρίσω σπίτι που δεν θα θέλει τίποτε άλλο!:lol:

Έχουμε και εμείς πιχινό!!Φοβιτσιάρη , χαρωπό- με την ουρά να κουνιέται ασταμάτητα σαν σκύλου, ακόμη και όταν περπατάμε χωρίς εμφανή σκοπό, καθόλου περίεργο , σεμνό και ταπεινό !!:D
επιτελους ο επιτιμος πιχινοχ τηχ μπαχχχυ:up::up::up:
καλε μηπως η μπαχχυ ειναι πιο ωραια απο πισω αντι απο μπροστα:lol::lol::lol::lol: οχι δεν εννοω οτι δεν εχει ομορφη φατσουλα αλλα απο πισω δειχνει τοσο γλυκια;)
κυρια ελενη μας σας ευχαριστουμε για το γελιο που μας δινεται με τα σχολια σας. ορισμενα, μη πω ολα, ειναι σπαρταριστα:lol::lol:
εγω προσπαθω να βγαλω ενα γκρο ενος καλου πιχινου αλλα δεν το καταφερνω:(:( νομιζω η κατηγορια για να διακριθω εγω ειναι
"η ελενη σχολιαζει κατουρλουδες":lol::lol::lol:
ελενακι εισαι φοβερη εχω κατουρηθει στο γελιο εξου κ η κατηγορια που θα διακριθω.

παιδια για να μη κουρασουμε την ελενη σχολιαζουμε ολοι μας:):):)

Κι επειδή η Μπουμπού μας το παίζει ντροπαλή κι επειδή εμείς βάλαμε μόνο τον μωρουδιακό μας πιχινό ως τώρα κι επειδή είχαμε άλλη μια φωτό εύκαιρη:lol:
Να!
p2100068ra8.jpg
Βρε Νίνο, Βρε Νίνο, δε χόρτασες σχόλιο; Τί μωλό σε είδαμε, τί τώρα για μαύρες τούφες σου είπανε, τί, τί....αλλά, θα μου πεις, δεν σου είπαν ότι διαθέτεις πιχινό ορειβατικό, άκρως αποκαλυπτικό , τρυφερό και φιλικό για το περιβάλλον:lol::lol::lol::lol::lol:

Ποιός είστε κύριε; Δεν μου θυμίζει τίποτα η "φάτσα" σας!!;);)
Ένας αλήτης είμαι που για καλή μου τύχη με ταϊζουν και καμιά φορά ξαπλάρω και στον καναπέ.
Πιχινογαργαλιάρα μου εσύ:lol::lol:

Και πριν αρχίσω τη δουλειά, η σκλάβα, δύο σχόλια για τη σεβαστή Μυρτούλα και τον κύριο πορτοκάλι-Αιμίλιο
Μυρτώ: Συγκρατημένος, επιφυλακτικός, ελιτίστικος, πιχινόχ με εκτόπισμα και δυναμική, πολύχρωμος και επιβλητικός!!!
Αιμιλιάνοπιχινιάνο: Κατ'αρχάς, δυσκοίλιος. Περαιτέρω, πιχινόχ αφάσιος, νυσταλέος, μπερμπάντης και μαμάκιας:D:D:D:lol:

Νεότερες κριτικέςγια νέες συμμετοχές αργότερα, ανάλογα τα κέφια, διότι σήμερα παίρνουμε και βαθμούς στο σχολείο:cry::cry::cry::mad:

Βρε Νίνο, Βρε Νίνο, δε χόρτασες σχόλιο; Τί μωλό σε είδαμε, τί τώρα για μαύρες τούφες σου είπανε, τί, τί....αλλά, θα μου πεις, δεν σου είπαν ότι διαθέτεις πιχινό ορειβατικό, άκρως αποκαλυπτικό , τρυφερό και φιλικό για το περιβάλλον:lol::lol::lol::lol::lol:

:redface::redface: Έτσι είναι οι μοναχογιοί, θέλουν όλη την προσοχή μας!:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back