Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Ποιός είστε κύριε; Δεν μου θυμίζει τίποτα η "φάτσα" σας!!Ένσταση!!!
Αυτές δεν είναι πιχινοφωτογραφίες, είναι αρχιδ###φωτογραφίες
Έχουμε κι εμείς τέτοιες....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Φυσικά, είσαι εντός θέματος, μη φοβάσαι, δεν θα μηδενιστεί το γραπτό σου!!Μπορει καποιος "υπευθυνος" εδω να μου πει αν πιανεται κι αυτη σαν
"πιχινοφωτογραφια"?
![]()

Σεμελοπιχινόχ: Κουνιστός, αφράτος και ...σέξυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Αμ, κάτσε παιδί μου, η πιχινοκριτική είναι χόμπυ μέσα στο χόμπυ (του να μπαίνω στο φόρουμ), δεν είναι εργασία με ωράριο!!εμας ομως κα Ελενη τιποτα...δεν μας σχολιαζετε...εσεις δεν ειστε εδω η υπευθυνη πιχινολογος?
![]()
Άμα το υποψιαστώ, θα την κάνω με πλάγια πηδηματάκια

Λοιπόν, πιχινόχ Μορφέα : Αμάν ένα μανούλι, πω, πω, πω, πω , πωπώ(που έλεγε και ο Αυλωνίτης

), μπιμπελό, παρότι άντρας και οπωσδήποτε, πιχινόχ γιάπης!!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Πιχινόχ κουνιστός, πιχινός -κατάρτι, πιχινός τρισδιάστατος , δοτικός και περίεργος

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα μάλιστα, Αλίκη, αυτός είναι πιχινιόχ, αρχηγός ορατών τε και αοράτων
Προκλητικός, καλοθρεμμένος, αστείος , ραχατλής και -προπάντων- ορατότατος![]()
Ευχαριστουμε παρα πολυ κυρια Ελενη!!!!

μεχρι στιγμης για μενα η καλυτερη πιχινοφωτογραφια ειναι της alice τα δειχνει ολα το παιδι της.
οχι σαν τα δικα μας τα ντροπαλα που μονο τα καπουλια δειχνουν.
Αντε Χιονατη μου, ανοιξαμε το δρομο προς ενα πιο ανοιχτοκω@ο .....εεεεε ανυχτομυαλο thread!

Alice ωραία προσόντα!![]()
Ευχαριστουμε πολυυυυ.....
Αχ Σειριε μου, βλεπεις οι κακουργες οι μαναδες μας, μας στερησαν τη χαρα να ενωσουμε τα "προσοντα" μας!!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Αλήθεια πόσα υπέροχα μαξιλαράκια έχετε μπροστά στο παράθυρο?
Και μερικές φώτο δικές μας,φρέσκες ,φρέσκες(πριν μερικά λεπτά βγήκαν
) για να δείτε και τους δικούς μας πιχινούς!!!

Συνημμένα
ιβανα
Επιφανές μέλος
Πασχαλοπιχινόχ: Αμ, εσείς μανδάμ, είστε επαγγελματίας της πιχινοεπίδειξηςΠιχινόχ κουνιστός, πιχινός -κατάρτι, πιχινός τρισδιάστατος , δοτικός και περίεργος
![]()
ευχαριστουμε ευχαριστουμε ! οπως παντα η κριτικη ευστοχη !

moukelis
Επιφανές μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Συνημμένα
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Πάτε κόντρα με τον πιχινό Αιμίλιου? Πριν τα κόψουμε βέβαια και σε μπεμπε φάση![]()
τι ωραιες ροζ πατουσιτσες που εχει!!!!!!! Φαινονται σαν μαξιλαρακια! (μηπως πρεπει να ανοιξουμε και θεμα με πατουσες;
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ερωτηση Νίκη:Τι ακριβως κανει ο Αρης στις φωτο;![]()
Δώρα μου πρέπει να είσαι πολύ αισιόδοξο άτομα αφού πιστεύεις ότι μπορείς να βρείς λογική σ'αυτά που κάνει ο Αρης!

Να προσπαθήσω να δώσω μια εξήγηση.
Το μπολάκι που φαίνεται στην φωτό είναι την Μυρτούλας.Πολλές φορές της βάζω να φάει μακρυά απο αυτά του Αρη, γιατί ο τραμπούκος έχει κάνει κατάληψη στα άλλα μπολάκια που μας έστειλες εσύ.
Και εδώ μαλλόν εντόπισε τις κροκέτες στο μπολάκι της Μυρτούλας και ξάπλωσε δίπλα για να το φύλαει, μήπως και πεινάσει να έχει καβάντζα.

Τώρα για την στάση "βατραχάκι" δεν την πολυσυνήθιζει για αυτό και βιάστηκα να την αποθανατίσω!

Εγώ πάντος είμαι ανοιχτή σε οποιαδήποτε άλλη "λογική" εξήγηση!

Πάτε κόντρα με τον πιχινό Αιμίλιου? Πριν τα κόψουμε βέβαια και σε μπεμπε φάση![]()
Εμάς ήδη εφτά μήνες μετά την στείρωση,και δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα!

Μάλλον θα προτιμήσουμε την κόντρα με τα ροζ πατουσάκια!

moukelis
Επιφανές μέλος

Ο Αρης ειναι μυστηριωδης αντρας,σαν τα X-Files ενα πραγμα,δεν επιδεχεται εξηγηση...

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Συνημμένα
stellak
Διάσημο μέλος

Δεν πειράζει, θα του δώσω εγώ τόσες τσιμπιές όταν γυρίσω σπίτι που δεν θα θέλει τίποτε άλλο!

vickymoon
Διάσημο μέλος
επιτελους ο επιτιμος πιχινοχ τηχ μπαχχχυΈχουμε και εμείς πιχινό!!Φοβιτσιάρη , χαρωπό- με την ουρά να κουνιέται ασταμάτητα σαν σκύλου, ακόμη και όταν περπατάμε χωρίς εμφανή σκοπό, καθόλου περίεργο , σεμνό και ταπεινό !!![]()

καλε μηπως η μπαχχυ ειναι πιο ωραια απο πισω αντι απο μπροστα

οχι δεν εννοω οτι δεν εχει ομορφη φατσουλα αλλα απο πισω δειχνει τοσο γλυκια
κυρια ελενη μας σας ευχαριστουμε για το γελιο που μας δινεται με τα σχολια σας. ορισμενα, μη πω ολα, ειναι σπαρταριστα

εγω προσπαθω να βγαλω ενα γκρο ενος καλου πιχινου αλλα δεν το καταφερνω

νομιζω η κατηγορια για να διακριθω εγω ειναι "η ελενη σχολιαζει κατουρλουδες"

ελενακι εισαι φοβερη εχω κατουρηθει στο γελιο εξου κ η κατηγορια που θα διακριθω.
παιδια για να μη κουρασουμε την ελενη σχολιαζουμε ολοι μας

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Βρε Νίνο, Βρε Νίνο, δε χόρτασες σχόλιο; Τί μωλό σε είδαμε, τί τώρα για μαύρες τούφες σου είπανε, τί, τί....αλλά, θα μου πεις, δεν σου είπαν ότι διαθέτεις πιχινό ορειβατικό, άκρως αποκαλυπτικό , τρυφερό και φιλικό για το περιβάλλονΚι επειδή η Μπουμπού μας το παίζει ντροπαλή κι επειδή εμείς βάλαμε μόνο τον μωρουδιακό μας πιχινό ως τώρα κι επειδή είχαμε άλλη μια φωτό εύκαιρη
Να!
![]()

konstans
Περιβόητο μέλος
Ένας αλήτης είμαι που για καλή μου τύχη με ταϊζουν και καμιά φορά ξαπλάρω και στον καναπέ.Ποιός είστε κύριε; Δεν μου θυμίζει τίποτα η "φάτσα" σας!!![]()
Πιχινογαργαλιάρα μου εσύΈχουμε και εμείς πιχινό!!Φοβιτσιάρη , χαρωπό- με την ουρά να κουνιέται ασταμάτητα σαν σκύλου, ακόμη και όταν περπατάμε χωρίς εμφανή σκοπό, καθόλου περίεργο , σεμνό και ταπεινό !!![]()

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Μυρτώ: Συγκρατημένος, επιφυλακτικός, ελιτίστικος, πιχινόχ με εκτόπισμα και δυναμική, πολύχρωμος και επιβλητικός!!!
Αιμιλιάνοπιχινιάνο: Κατ'αρχάς, δυσκοίλιος. Περαιτέρω, πιχινόχ αφάσιος, νυσταλέος, μπερμπάντης και μαμάκιας

Νεότερες κριτικέςγια νέες συμμετοχές αργότερα, ανάλογα τα κέφια, διότι σήμερα παίρνουμε και βαθμούς στο σχολείο:cry::cry::cry:

stellak
Διάσημο μέλος
Βρε Νίνο, Βρε Νίνο, δε χόρτασες σχόλιο; Τί μωλό σε είδαμε, τί τώρα για μαύρες τούφες σου είπανε, τί, τί....αλλά, θα μου πεις, δεν σου είπαν ότι διαθέτεις πιχινό ορειβατικό, άκρως αποκαλυπτικό , τρυφερό και φιλικό για το περιβάλλον![]()

Έτσι είναι οι μοναχογιοί, θέλουν όλη την προσοχή μας!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool