konstans
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος

Ψηφίζω Αρούλη, Αιμιλιάκο και Πασχαλίτσα

Ηθελα και τη Μαργαριτούλα, αλλα δεν έχω δικιαίωμα τόσων επιλογών

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Ψηφίζω Αρούλη, Αιμιλιάκο και Πασχαλίτσα![]()
παρε ενα μεγαλο φιλι τωρα, ολο δικο σου :kiss::kiss::kiss::kiss:
ELENIP
Διάσημο μέλος
Να ρωτήσω κάτι;Τι διαγωνισμός γίνεται;Που και πότε;(ξέρω πάντως ότι είναι με πιχινούς!)
Γίνεται μέσα απο το φορουμ για να βγει ο καλύτερος πιχινός και ψηφίζουμε τους νικητές
Ψήφισε κι εσύ
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Γίνεται μέσα απο το φορουμ για να βγει ο καλύτερος πιχινός και ψηφίζουμε τους νικητέςΨήφισε κι εσύ
![]()
Μπορώ να συμμετέχω με τη Σίμπα;
ELENIP
Διάσημο μέλος
Μπορώ να συμμετέχω με τη Σίμπα;
Βεβαίως.Για την ακρίβεια ο πιχινός της Σίμπα θα συμμετέχει

ELENIP
Διάσημο μέλος
παρε ενα μεγαλο φιλι τωρα, ολο δικο σου :kiss::kiss::kiss::kiss:

Ευχαριστούμε!! Καλη επιτυχία στο Πασχαλάκι!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Λεω να είναι τρείς οι νικητές.Να τους βάλουμε και στο βάθρο και να μοιρασουμε χρυσο, ασημένιο και χάλκινο μετάλιο
Ψηφίζω Αρούλη, Αιμιλιάκο και Πασχαλίτσα
Ηθελα και τη Μαργαριτούλα, αλλα δεν έχω δικιαίωμα τόσων επιλογών![]()
Τώρα τι μπορούμε να πούμε εμείς. Θα θέλαμε και εγώ και ο Αιμιλιάκος να ψηφίσουμε όλους τους πιχινούς αλλά έχουμε μια αδυναμία όπως καταλαβαίνεται στον πιχινό της φιλενάδας μας της Ελβιρίτσας

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην ψιφήζετε τώρα,να περιμένετε μέχρι το απόγευμα που θα μπει και ο πιχινός της Σίμπας!
Αχ μωρέ είσαι πολύ γλυκειά.Οχι καρδούλα μου, θα περιμένουμε τη Σίμπα!!

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Αχ μωρέ είσαι πολύ γλυκειά.Οχι καρδούλα μου, θα περιμένουμε τη Σίμπα!!![]()
Ευχαριστώ πολύ.Το πολύ μέχρι τις έξι θα μπει και ο πιχινός της Σίμπας!
alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Και οσο πιο πολλες, τοσο καλυτερα....

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
επισης να εχει περασει ωρα που να εχει κανει τα κακα της για να ειναι καθαροςΑγνη, κοιτα να ειναι καλλιτεχνικες οι πιχινοφωτογραφιες....
Και οσο πιο πολλες, τοσο καλυτερα....![]()

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
επισης να εχει περασει ωρα που να εχει κανει τα κακα της για να ειναι καθαρος![]()

Αν και τωρα που το σκεφτομαι, Γιουλη, δεν εχει μπει κανεις πιχινοχ εν δρασει. Μηπως να βαλω εγω ενα βιντεακι που τραβηξε ο σατιρος ο αντρας μου με τον μικρο μου επι το εργο????

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν και τωρα που το σκεφτομαι, Γιουλη, δεν εχει μπει κανεις πιχινοχ εν δρασει. Μηπως να βαλω εγω ενα βιντεακι που τραβηξε ο σατιρος ο αντρας μου με τον μικρο μου επι το εργο????![]()
Alice! μου εδωσες μια καταπληκτικη ιδεα!

Κυριες μου σας προκαλω...Βγαλτε το πιχινο της γατας σας εν δρασει να εχει πιο ενδιαφερον!!

σε αυτη τη περιπτωση θα βαθμολογουνται και τα προιοντα του

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
θα έχει ενδιαφέρονη φάτσα της γάτας μας όταν ο πιχινόχ- και όχι μόνο- είναι εν δράσει.
Αυτό το αποβλακωμένο, αφηρημένο ύφος με το βλέμμα στο κενό έχει ΤΗΝ πλάκα.

Θα προσπαθήσω να βγάλω τη φάτσα της Μπασσέτ

Προς το παρόν έχει πέσει σε χειμερία νάρκη

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool