Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
οκ....ερωτευτικα ζηθο ΤΕΛΟΣ!

Ειναι υπεροχος,ειναι πανεμορφος,ειναι απιθανος!!!!!

Δεν νομιζω οτι εγινε η αδυναμια μου επειδη συν της αλλης μου θυμιζει και τον μπουκακο μου μωρο..
..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Λες; Το Ζήθο έλεγα μαμάκια αλλά μου φαίνεται αυτό είναι χειρότερο!Αντε βρε μπουνταλαδικος θα ναι βαριεται θα δεις θα γινει ενας γατος του καναπε..Αγαπημενο ειδος για ζουληγματα..

Μπαααα...Αποκλείεται, κάτι άλλο θα συμβαίνει!! Αφού καθόλου αδυναμία δεν έχεις στον παίδαρό σου!οκ....ερωτευτικα ζηθο ΤΕΛΟΣ!
Ειναι υπεροχος,ειναι πανεμορφος,ειναι απιθανος!!!!!
Δεν νομιζω οτι εγινε η αδυναμια μου επειδη συν της αλλης μου θυμιζει και τον μπουκακο μου μωρο....
![]()

Καθόταν αγκαλιά το τερατίδιό σου μικρό; Ή στο "τούτο τους" βλέπεις ομοιότητα...;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
Τσιτσινι μου!!!!!!

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Αααααχ! Βασάνισέ μας.....κι άλλο!!!

Πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα της κούκλας Φαίδρας καθώς ξεπροβάλλει πίσω από τον καναπέ υπερήφανη για τα καμάρια της που είναι διαλεχτά

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η ευχή μου όλα τα σκατούλια, ένα-ένα να βρουν το δρόμο τους και την ευτυχία τους σ'ένα σπιτάκι γεμάτο αγάπη
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Σαν να βλέπω τα δικά μου τα σκατούλια, μόνο που εμένα είναι πια μόνο δύο...![]()
Αχ...θα βρουν την άκρη τους κι αυτά και θα σου λείπουν Βάσω μου...

Να΄ναι καλά η τριάδα-σταθερή αξία αγάπης σου, που παρεμπιπτόντως καιρό έχουμε να δούμε... Ε; Ε;;

Αχαχαχαχ, τα τερατίδια!!! Καλά καλά να σταθούν δεν μπορούν και να σκαρφαλώσουν και μου θέλουν και παλέματα!
Και τι φωνούλες.... ξελιγώθηκα! 
stefan...
Εκκολαπτόμενο μέλος
Yπεροχα τα μικρα σου τρελες φατσουλες.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος

Ειναι πολυ γλυκα!!!!!!!!!!!!!!!

Και η μανουλα τους να τα προσεχει...τι καλουλα!!!!
Τι ωραια και ξεγνοιαστα που παιζουν.
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
ε εεεεεεεεεεεεεε
τι να σου πω τωρα..................
σαν δεν ντρεπεσαι λιγακι.............ντροπη και αισχος

τι ζουζουουουουουοουνια ειναι αυτα?????

moukelis
Επιφανές μέλος
Τι εγινε,πως παμε;
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Η Κασσάνδρα έπαιρνε 10-15 γρ. τις τελευταίες δύο μέρες και από χθες που κάνει πλέον 3-4 γεύματα κονσέρβα, η ζυγαριά έδειξε ότι πήρε 25! Δεν ξέρω μήπως μόλις είχε θηλάσει ή μήπως δεν είχε πάει στην άμμο...

Κατά τ΄άλλα, σήμερα το πρωί με ξύπνησε κάνοντας πάνω-κάτω από το κεφάλι μου στα πόδια μου και πίσω (τιπ-τιπ με τα μικροσκοπικά πατουσάκια
) γιατί πεινούσε στις 7:00!! Άντε, καλή αρχή...
Ο Ζήθος και ο Κρόνος κλασικά τρώνε το σύμπαν, τρέχουν, παίζουν, χαίρονται και οοοόλα μαζί πολύ νάνι!

Α, ο Κρόνος όποτε θυμάται, μου κάνει και ναζάκια και χαδάκια και γουργουρίζει σαν τρελό! Τα άλλα όχι (...όχι ακόμα ελπίζω).
Το μικρούλι μας σήμερα πήγε στην άμμο! Του έχω αφήσει το ταψάκι αν και τα άλλα πάνε στη μεγάλη βεβαίως-βεβαίως!
Χάρηκα κι εγώ ότι θα τα κάνει...Τζάμπα η χαρά! Άρχισε να την τρώει και έτρεξα και το έβγαλα!
Φαΐ δεν τρώει, βρωμο-άμμο έφαγε όμως!!

Η μαμά τους μιλάει συνέχεια αλλά δε φαίνονται να της δίνουν πολύ σημασία...

Χαχαχα! Μια ερώτηση έκανες και τσουπ! Το κατεβατό!!

Πάμε τρέχοντας και τρώγοντας!!
Η Κασσάνδρα έπαιρνε 10-15 γρ. τις τελευταίες δύο μέρες και από χθες που κάνει πλέον 3-4 γεύματα κονσέρβα, η ζυγαριά έδειξε ότι πήρε 25! Δεν ξέρω μήπως μόλις είχε θηλάσει ή μήπως δεν είχε πάει στην άμμο...
Κατά τ΄άλλα, σήμερα το πρωί με ξύπνησε κάνοντας πάνω-κάτω από το κεφάλι μου στα πόδια μου και πίσω (τιπ-τιπ με τα μικροσκοπικά πατουσάκια) γιατί πεινούσε στις 7:00!! Άντε, καλή αρχή...
Ο Ζήθος και ο Κρόνος κλασικά τρώνε το σύμπαν, τρέχουν, παίζουν, χαίρονται και οοοόλα μαζί πολύ νάνι!
Α, ο Κρόνος όποτε θυμάται, μου κάνει και ναζάκια και χαδάκια και γουργουρίζει σαν τρελό! Τα άλλα όχι (...όχι ακόμα ελπίζω).
Το μικρούλι μας σήμερα πήγε στην άμμο! Του έχω αφήσει το ταψάκι αν και τα άλλα πάνε στη μεγάλη βεβαίως-βεβαίως!
Χάρηκα κι εγώ ότι θα τα κάνει...Τζάμπα η χαρά! Άρχισε να την τρώει και έτρεξα και το έβγαλα!
Φαΐ δεν τρώει, βρωμο-άμμο έφαγε όμως!!![]()
Η μαμά τους μιλάει συνέχεια αλλά δε φαίνονται να της δίνουν πολύ σημασία...
Χαχαχα! Μια ερώτηση έκανες και τσουπ! Το κατεβατό!!![]()
Ααχ, καταδικασμένες αυτές οι μάνες εις τον αιώνα των αιώνων!!
Μπράβο τα καμαράκια μας!! Το μικρούλι πού θα πάει, θα μάθει κι αυτό και δε θα προλαβαίνεσαι μετά να τα ταΐζεις!

moukelis
Επιφανές μέλος
Mια χαρα,αντε η Κασσανδρα να παρει τα πανω της,να ποδαρωσει και το μικρο και να μην εχουμε αλλες εγνοιες!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Πολύ ευχάριστα τα νέα

Πήραν μπρος τα τσιτσινάκια και τώρα..ποιός τα πιάνει!

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Η Φαίδρα χθες και σήμερα είναι ανήσυχη το βράδυ. Κάνει κάτι κλαψουρισματάκια (όχι έντονα), τριγυρίζει και κολλάει συνέχεια το μουσούδι στα 3 εκατοστά που είναι ανοιχτές οι μπαλκονόπορτες.
Α, εκεί που καθόταν ήσυχη πήδηξε ξαφνικά στην πολυθρόνα που καθόταν η μάνα μου και κατέβηκε καπάκι! Της έκοψε το αίμα! Ακόμα γελάω...

Και ρωτάω, υπάρχει περίπτωση να της έρχεται οίστρος;;;
Τα μωρά τα θηλάζει ακόμα και τα περιποιείται κανονικά. Έχει ακριβώς 38 μέρες που γέννησε.
Μήπως απλώς θέλει να βγει έξω; Να κυνηγήσει για τα μωρά ή κάτι τέτοιο;
Με το δε μικρό μικρό έχω μείνει ενεά!

Προσπαθώ συνέχεια να φάει κονσέρβα (δοκίμασα με γάλα στη σύριγγα, στο πιατάκι, σκέτη) και τίποτα! Φτύνει ό,τι του δίνω και του δίνω και τη βιταμινούχα πόσες μέρες!
Και χθες το είδα στην ξηρά τροφή! Εντάξει, το ίδιο έκανε και ο Ζήθος στην αρχή. Όμως, αυτό καταπίνει τα πιο μεγάλα κομμάτια και μάλλον το ενοχλούν, φωνάζει και τα κάνει εμετό! Δοκίμασα και φουσκωμένη την τροφή με νερό και ούτε να τη δει!
Α, στην κοιλίτσα του χαμηλά έχει κάνει λίγο χαλάρωση! Είναι φυσιολογικό; Βάρος παίρνει περίπου 20γρ τη μέρα.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Ειρήνάκι μου λυπάμαι που δεν είμαι σε θέση να ξέρω, παρά μόνο για το θέμα του μικρού που απαξιεί όλα τα άλλα
και δείχνει προτίμηση στις κροκέτες (που κατά πάσα πιθανότητα καταπίνει αμάσητες, γι αυτό και τις βγάζει αμέσως), μήπως (λέω μήπως) να δοκίμαζες να τις χτυπήσεις ώστε να θρυμματιστούν σε ελάχιστα κομματάκια, μπας και αρχίσει να τρώει κανονικά;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool