chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΝ προσαρμοστεί και προσαρμοστούν και οι άλλοι μαζί του, το προσωρινό θα γίνει μόνιμο. Αν όχι, βλέπουμε...
Πώς έπεισα τον Δημήτρη; Δεν ξέρω... Και οι δυό μας ελπίζουμε να βρεθεί έστω και σε λίγες ημέρες ένα σπίτι, στο οποίο θα δοθεί στον Κεφάλα όλη η προσοχή που του αξίζει... Διότι πραγματικά του αξίζει...
Πάντως μεταξύ μας δεν βλέπω να ξαναπηγαίνουμε Φολέγανδρο. Την πρώτη φορά φέραμε τον Χουζούρη, τώρα τον Κεφάλα...
Έχω μεγάλη αγωνία!!! Δεν είναι ένας που πρέπει να τον αποδεχθεί, αλλά 5... ή μάλλον 4, η Μπεζ δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα... Ελπίζω ο Χουζούρης ως συντοπίτης να δείξει μεγαλύτερη κατανόηση...

Αντιλαμβάνομαι ότι 6 γατιά είναι πολλά σε ένα σπίτι, όμως και τα 5 πολλά είναι... Ένα δεν θα κάνει τη διαφορά. ΑΡΚΕΙ όλα να πάνε καλά... Το εύχομαι με ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ...

Πρέπει δε σιγά σιγά να βρούμε ένα όνομα για τον Κεφάλα! ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΟΝΟΣ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα θα με σκότωνε ο Αριστείδης αν του έλεγα για δεύτερο δυστηχώς, και την Ζιζέλ μου με κλάμματα και γκρίνια πολλών ημερών την απέκτησα. Πάντως ξαναλέω πως αν κάποιος έχει γατάκια που κινδυνεύουν στο δρόμο και δεν μπορεί να βρει κάποιον να τα πάρει σπίτι, διαθέτω τον κήπο της πολυκατοικίας μας που είναι χαρά θεού και από το στενάκι μας περνάνε 5 αυτοκίνητα την μέρα. Το λέω σαν την χειρότερη λύση αλλά υπάρχει πάντα ανοιχτή σαν επιλογή. Θα τους βάζω φαγάκι και νεράκι και θα τα προσέχω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
ΑΑΑΑΑ δεν παίζω! Το είχα πει πρώτη!Ως όνομα προτείνω το Οδυσσέας. Επίσης προτείνω το σπίτι της οικογένειας να ονομασθεί "Ιθάκη" ώστε να συμπληρωθεί το παζλ.
![]()

Βέβαια όταν τον γνώρισα είπα "Βούδας"!
Επίσης Βικτώρια οι Τελείας και Παύλας (που τα ονόματα τους σήμαιναν αυτό ακριβώς), μήπως να αλλάξουν ονόματα?

Ελπίζω η συνάντηση με τους υπόλοιπους πέντε να πάει καλά !
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Τελίας και ο Παύλας έπρεπε να έχουν μετονομστεί εδώ και ένα χρόνο που ήρθε η Μπεζ!!!
Ismini
Διάσημο μέλος
Επειδή είναι πολύ ήρεμος και γαλήνιος....Γιατί Βούδας???

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Για να δούμε αν θα είναι το ίδιο γαλήνιος αύριο που θα συναντήσει την Σκύλα και τη Χάρυβδη (ελπίζω να γράφεται έτσι)!!!!

Ο Οδυσσέας ήταν κοκκινομάλης πάντως...

ladycat
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Καλα να πανε ολα.... Στο ευχομαι ολοψυχα!!!Και κατι ακομη... Θα πεις του Δημητρη να τον πληρωνουμε ανα ωρα να βγαινει με τους δικους μας αντρες για κανενα καφεδακι, ανα τακτα διαστηματα

AGGELIKI
Διάσημο μέλος

εμενα να σου πω μου αρεσε το κεφαλας,ετσι τον μαθαμε,γιατι να το αλλαξεις?
avtwvia
Διάσημο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Βικτώρια, παίρνεις μεγάλη απόφαση και μπράβο σου, η μάλλον μπράβο σας και σε σένα και στον Δημήτρη που υποστηρίζει αυτή την μεγάλη σου προσπάθεια.
Ειμαι σίγουρη οτι όλοι, αλλά σίγουρα εγώ ψάχνω για ένα καλό και στοργικό σπίτι που θα υιοθετήσει τον ψιψινέλο αυτό, ειμαι σε αναμονή και περιμένω κάποιες απαντήσεις.
Θα τα πούμε το βράδυ........

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω μια απορια... Ποσα τετραγωνικα ειναι το σπιτι;;; Διαμερισμα;;;
Και κατι ακομη... Θα πεις του Δημητρη να τον πληρωνουμε ανα ωρα να βγαινει με τους δικους μας αντρες για κανενα καφεδακι, ανα τακτα διαστηματα![]()
Είναι μεζονέτα, 155 τ.μ.... Αλλά και πάλι 6 γατούνια είναι πολλά!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ !!! Μην νομίζεις, την κάνει την γκρίνια του!!!
Εγώ πάντα θεωρούσα ότι ένας καλός άντρας που σέβεται τον εαυτό του, δεν παραχωρεί τίποτα χωρίς λίγη γκρίνια. Έχει και μια υπόληψη να προστατεύσει βρε αδελφέ !!!!!!

Για Ισμήνη: Ισμήνη συγνώμη για την κλοπή της ιδέας. Δεν είχα δει το μήνυμα σου. Σαφέστατα η πατρότητα σου ανήκει!

Ismini
Διάσημο μέλος
Ο Κεφάλας/Μπάμπης/Οδυσσέας/Βούδας αξίζει αποκλειστικότητα και ηρεμία!
ΜΑΚΑΡΙ να βρεθει κάποιος να τον πάρει. Οσο υστερει σε εμφάνιση αυτός ο γάτος, άλλο τόσο κερδίζει σε χαρακτήρα. Είναι φοβερά αξιαγάπητο πλάσμα...

Δεν πειράζει γατοσυντρόφισα Νερίνα...Για Ισμήνη: Ισμήνη συγνώμη για την κλοπή της ιδέας. Δεν είχα δει το μήνυμα σου. Σαφέστατα η πατρότητα σου ανήκει!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool