Η Φολέγανδρος θα συναντήσει τη Φολέγανδρο (και τους άλλους)...

chouzouris

Πολύ δραστήριο μέλος

Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα.
Μετά το ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ "κήρυγμα" της Νερίνας και δεδομένου ότι σπίτι δεν βρέθηκε (έφαγα πόρτα από παντού...) και η Βάνα, την οποία ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, πρέπει κι αυτή να πάει διακοπές, ο Κεφάλας αύριο βράδυ θα έρθει σπίτι μου... Δεν μπορώ να του κλείσω την πόρτα στο σπίτι μου, όταν τόσο καιρό έχει ανοίξει την πόρτα της καρδιάς μου!!
ΑΝ προσαρμοστεί και προσαρμοστούν και οι άλλοι μαζί του, το προσωρινό θα γίνει μόνιμο. Αν όχι, βλέπουμε...

Πώς έπεισα τον Δημήτρη; Δεν ξέρω... Και οι δυό μας ελπίζουμε να βρεθεί έστω και σε λίγες ημέρες ένα σπίτι, στο οποίο θα δοθεί στον Κεφάλα όλη η προσοχή που του αξίζει... Διότι πραγματικά του αξίζει...

Πάντως μεταξύ μας δεν βλέπω να ξαναπηγαίνουμε Φολέγανδρο. Την πρώτη φορά φέραμε τον Χουζούρη, τώρα τον Κεφάλα...
Έχω μεγάλη αγωνία!!! Δεν είναι ένας που πρέπει να τον αποδεχθεί, αλλά 5... ή μάλλον 4, η Μπεζ δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα... Ελπίζω ο Χουζούρης ως συντοπίτης να δείξει μεγαλύτερη κατανόηση...:lol:

Αντιλαμβάνομαι ότι 6 γατιά είναι πολλά σε ένα σπίτι, όμως και τα 5 πολλά είναι... Ένα δεν θα κάνει τη διαφορά. ΑΡΚΕΙ όλα να πάνε καλά... Το εύχομαι με ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ...:hmm::hmm::hmm:

Πρέπει δε σιγά σιγά να βρούμε ένα όνομα για τον Κεφάλα! ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΟΝΟΣ...:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πωπω Βικτωρία έξι γατουλίνια μέσα στο σπίτι! Σας παραχωρούν κι εσάς λίγο χώρο για να κάθεστε ή την βγάζετε στο πάτωμα?? :D Εμένα θα με σκότωνε ο Αριστείδης αν του έλεγα για δεύτερο δυστηχώς, και την Ζιζέλ μου με κλάμματα και γκρίνια πολλών ημερών την απέκτησα. Πάντως ξαναλέω πως αν κάποιος έχει γατάκια που κινδυνεύουν στο δρόμο και δεν μπορεί να βρει κάποιον να τα πάρει σπίτι, διαθέτω τον κήπο της πολυκατοικίας μας που είναι χαρά θεού και από το στενάκι μας περνάνε 5 αυτοκίνητα την μέρα. Το λέω σαν την χειρότερη λύση αλλά υπάρχει πάντα ανοιχτή σαν επιλογή. Θα τους βάζω φαγάκι και νεράκι και θα τα προσέχω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστώ Γεωργία μου!!! Είναι καλό να ξέρουμε ότι υπάρχει αυτή η εναλλακτική... Όμως ο Κεφάλας δεν ήρθε στην Αθήνα για να γίνει αδέσποτος των Αθηνών... Άσε που δεν ξέρει καθόλου από αυτοκίνητα!

Ως όνομα προτείνω το Οδυσσέας. Επίσης προτείνω το σπίτι της οικογένειας να ονομασθεί "Ιθάκη" ώστε να συμπληρωθεί το παζλ.:):redface::redface:
:inlove:

ΠΟΛΥ καλό!!! Έγραψες πάλι Νερίνα!!

Βικτωρία μου, τα είπαμε κι από κοντά και ξέρεις την άποψή μου. Ειλικρινά εύχομαι να αποκατασταθούν οι ισορροπίες στην "Ιθάκη" σας με τον ερχομό του Οδυσσέα (aka Κεφάλας).

Ως όνομα προτείνω το Οδυσσέας. Επίσης προτείνω το σπίτι της οικογένειας να ονομασθεί "Ιθάκη" ώστε να συμπληρωθεί το παζλ.:):redface::redface:
:inlove:
ΑΑΑΑΑ δεν παίζω! Το είχα πει πρώτη!;)

Βέβαια όταν τον γνώρισα είπα "Βούδας"!

Επίσης Βικτώρια οι Τελείας και Παύλας (που τα ονόματα τους σήμαιναν αυτό ακριβώς), μήπως να αλλάξουν ονόματα?:P

Ελπίζω η συνάντηση με τους υπόλοιπους πέντε να πάει καλά !

Γιατί Βούδας???

Ο Τελίας και ο Παύλας έπρεπε να έχουν μετονομστεί εδώ και ένα χρόνο που ήρθε η Μπεζ!!!

Για να δούμε αν θα είναι το ίδιο γαλήνιος αύριο που θα συναντήσει την Σκύλα και τη Χάρυβδη (ελπίζω να γράφεται έτσι)!!!!

Για να δούμε αν θα είναι το ίδιο γαλήνιος αύριο που θα συναντήσει την Σκύλα και τη Χάρυβδη (ελπίζω να γράφεται έτσι)!!!!
:P:P:P
Ο Οδυσσέας ήταν κοκκινομάλης πάντως...:hmm:

ελα καλε 6 δεν ειναι τιποτα αντε με εφτασες

Εχω μια απορια... Ποσα τετραγωνικα ειναι το σπιτι;;; Διαμερισμα;;; Σορι που ρωταω αλλα εντυπωσιαζομαι... :blink::blink::blink: Καλα να πανε ολα.... Στο ευχομαι ολοψυχα!!!
Και κατι ακομη... Θα πεις του Δημητρη να τον πληρωνουμε ανα ωρα να βγαινει με τους δικους μας αντρες για κανενα καφεδακι, ανα τακτα διαστηματα :lol::lol::lol:

μια χαρα θα τα πατε,τι ειναι 6 γατουλες μπροστα στις 100 που ειχε η αλλη η κυρια??:)
εμενα να σου πω μου αρεσε το κεφαλας,ετσι τον μαθαμε,γιατι να το αλλαξεις?

Συγχαρητηρια για την αποφαση σου!!Βλεποντας τον τιτλο του θεματος τρομαξα μηπως το γατουλακι ξαναγυρισει πισω..και στεναχωρηθηκα..Μακαρι να μπορουσα να τον παρω αλλα ο δικος μου φωναζει και με το ζορι πηρα το 2ο για 3ο δεν μπορω να τον πεισω..:hmm:

και εγω το ιδιο επαθα!

και εγώ με την σειρά μου, θέλω να ευχηθώ ολόψυχα να πάνε όλα καλά, ειναι ενας υπέροχος γάτος, γλυκύτατος, ήρεμος, παιχνιδιάρης, παραπονιάρης, ναζιάρης, που αυτές τις ημέρες με έκανε να νιώσω πολύ όμορφα και του αξίζει μόνο το καλύτερο.
Βικτώρια, παίρνεις μεγάλη απόφαση και μπράβο σου, η μάλλον μπράβο σας και σε σένα και στον Δημήτρη που υποστηρίζει αυτή την μεγάλη σου προσπάθεια.
Ειμαι σίγουρη οτι όλοι, αλλά σίγουρα εγώ ψάχνω για ένα καλό και στοργικό σπίτι που θα υιοθετήσει τον ψιψινέλο αυτό, ειμαι σε αναμονή και περιμένω κάποιες απαντήσεις.
Θα τα πούμε το βράδυ........;)

Εχω μια απορια... Ποσα τετραγωνικα ειναι το σπιτι;;; Διαμερισμα;;;

Και κατι ακομη... Θα πεις του Δημητρη να τον πληρωνουμε ανα ωρα να βγαινει με τους δικους μας αντρες για κανενα καφεδακι, ανα τακτα διαστηματα :lol::lol::lol:

Είναι μεζονέτα, 155 τ.μ.... Αλλά και πάλι 6 γατούνια είναι πολλά!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ !!! Μην νομίζεις, την κάνει την γκρίνια του!!!

Για chouzouris: "Μην νομίζεις, την κάνει την γκρίνια του!!!"
Εγώ πάντα θεωρούσα ότι ένας καλός άντρας που σέβεται τον εαυτό του, δεν παραχωρεί τίποτα χωρίς λίγη γκρίνια. Έχει και μια υπόληψη να προστατεύσει βρε αδελφέ !!!!!!:rolleyes:
Για Ισμήνη: Ισμήνη συγνώμη για την κλοπή της ιδέας. Δεν είχα δει το μήνυμα σου. Σαφέστατα η πατρότητα σου ανήκει!:redface::)

Εύχομαι τα 5 γατόνια Βικτώρια να μην γίνουν 6!
Ο Κεφάλας/Μπάμπης/Οδυσσέας/Βούδας αξίζει αποκλειστικότητα και ηρεμία!
ΜΑΚΑΡΙ να βρεθει κάποιος να τον πάρει. Οσο υστερει σε εμφάνιση αυτός ο γάτος, άλλο τόσο κερδίζει σε χαρακτήρα. Είναι φοβερά αξιαγάπητο πλάσμα...:)

Για Ισμήνη: Ισμήνη συγνώμη για την κλοπή της ιδέας. Δεν είχα δει το μήνυμα σου. Σαφέστατα η πατρότητα σου ανήκει!:redface::)
Δεν πειράζει γατοσυντρόφισα Νερίνα...;):P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back