Μετά το ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ "
κήρυγμα" της Νερίνας και δεδομένου ότι σπίτι δεν βρέθηκε (έφαγα πόρτα από παντού...) και η Βάνα, την οποία ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, πρέπει κι αυτή να πάει διακοπές, ο
Κεφάλας αύριο βράδυ θα έρθει σπίτι μου... Δεν μπορώ να του κλείσω την πόρτα στο σπίτι μου, όταν τόσο καιρό έχει ανοίξει την πόρτα της καρδιάς μου!!
ΑΝ προσαρμοστεί και προσαρμοστούν και οι άλλοι μαζί του, το προσωρινό θα γίνει μόνιμο. Αν όχι, βλέπουμε...
Πώς έπεισα τον Δημήτρη; Δεν ξέρω... Και οι δυό μας ελπίζουμε να βρεθεί έστω και σε λίγες ημέρες ένα σπίτι, στο οποίο θα δοθεί στον Κεφάλα όλη η προσοχή που του αξίζει... Διότι πραγματικά του αξίζει...
Πάντως μεταξύ μας δεν βλέπω να ξαναπηγαίνουμε Φολέγανδρο. Την πρώτη φορά φέραμε τον Χουζούρη, τώρα τον Κεφάλα...
Έχω μεγάλη αγωνία!!! Δεν είναι ένας που πρέπει να τον αποδεχθεί, αλλά 5... ή μάλλον 4, η Μπεζ δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα... Ελπίζω ο Χουζούρης ως συντοπίτης να δείξει μεγαλύτερη κατανόηση...
Αντιλαμβάνομαι ότι 6 γατιά είναι πολλά σε ένα σπίτι, όμως και τα 5 πολλά είναι... Ένα δεν θα κάνει τη διαφορά. ΑΡΚΕΙ όλα να πάνε καλά... Το εύχομαι με ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ...

Πρέπει δε σιγά σιγά να βρούμε ένα όνομα για τον Κεφάλα! ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΟΝΟΣ...