Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
το σαμαρακι ουτε εγω το εχω δοκιμασει...τοτε η μονη λυση ειναι να μην βγαινει εξω..δεν γινεται αλλιως...μια,δυο τρεις..καποια στιγμη δεν θα γλυτωσει..την εχω στειρωσει εδω και ενα χρονο.δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανει αυτο.δεν περναει καλα μαζι μου?ειναι πολυ δυσκολο γατι δεν δεχεται σαμαρακι.αυτο που επαθε στο στομα της τι ειναι?μου ειπε η γιατρος οτι το παθαινουν συχνα οι γατες.τουλαχιστον δεν εσπασε τιποτα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Αλλά μην κατηγορείς τον εαυτό σου, μερικά γατιά είναι απλώς πολύ ζωηρά και δεν τα συγκρατεί τίποτα. Σου είπαν πόσο καιρό θέλει για να αναρρώσει από το τραύμα στον ουρανίσκο; Πώς θα τρώει στο μεταξύ;
Όσο για την περίφραξη, μια κοπέλα από εδώ είχε βάλει, σε συνδυασμό με το πλέγμα, μια διάφανη κάθετη τέντα που έφτανε μέχρι την κουπαστή του μπαλκονιού. Αισθητικά ήταν πολύ ωραίο -βασικά δεν καταλάβαινες καν ότι υπάρχει τέντα- και απόλυτα ασφαλές για τις γάτες. Δεν ξέρω πόσο κοστίζει, φαντάζομαι ότι δεν είναι φτηνό, αλλά αν το σπίτι είναι δικό σου και έχεις τη δυνατότητα να βάλεις κάτι τέτοιο, θα σου έλεγα να το σκεφτείς. Διαφορετικά, θα συμφωνήσω ότι η μόνη λύση είναι να μην τα αφήνεις να βγαίνουν έξω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
πηγαμε σημερα στη γιατρο,μας ειπε οτι δεν χρειαζεται ραμματα και θα κλεισει μονη της η πληγη.σημερα θα πρεπει να πινει μονο νερακι και αν θελω κονσερβα διαλυμενη σε νερο κατι σαν σουπα δηλαδη.της εδωσα λιγο και εφαγε.της εδωσε αντιβιωση και κορτιζονη για να μην ποναει για 2 μερες.κουτσαινει λιγο σημερα αλλα δεν βρηκε καποιο σπασιμο.θα ξαναπαμε την πεμπτη τωρα.το μικρουλι μου...αρχισε να γουργουριζει και να κανει πατουσακια κιολας!πηγε και στην αμμο της!μακαρι να πανε ολα καλα...δυτυχως δεν ειναι δικο μου το σπιτι οποτε δεν μπορω να κανω και πολλα.θα την βγαζω εξω και θα βγαινω και εγω μαζι μαλλον.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
χαιρομαι πολυ που πηγαινουν καλυτερα τα πραγματα..
..εγω παντως στη θεση σου ,ουτε μαζι μου θα την αφηνα να βγαινει...μια στιγμη αφαιρεσης ισως ειναι αρκετη...εχει πεσει ήδη τοσες φορες..αλλα η αποφαση δικη σου..
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν ξερω τι αλλο να κανω ομως.θα το περιφραξω καλυτερα και θα την βγαζω εξω μονο μαζι μου.πολυ περιεργο το γατι μου παντως.την πρωτη φορα επεσε οταν μετακομισαμε σε αυτο το σπιτι και το μπαλκονι ειχε καλαμωτη.δεν φανταστικα ποτε οτι θα μπορουσε να πεσει!μου φαινοταν χαζο!στο προηγουμενο σπιτι δεν εκανε τετοια και ηταν και στον πρωτο οροφο!ευτυχως δεν επαθε τιποτα τοτε..μετα εβαλα πλεγμα και εκλεισα καλα ολα τα ανοιγματα αλλα αυτη πηδηξε πανω και εγινε το κακο...η ειρωνια ειναι οτι τη στιγμη που επεσε εγω διαβαζα στο φορουμ για την περιφραξη...τελοσπαντων θα πρεπει να την προσεχω ακομα περισσοτερο. εφαγε κονσερβουλα ανακατεμενη με νερακι τωρα

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ουφ..πολυ στεναχωριεμαι που υποφερει..
....τεσπα..εχεις δει τις περιφραξεις που καταληγουν σε σχημα Γ;;;ειναι οι μονες που ισως κατι κανουν..το κακο ειναι οτι με τις απλες περιφραξεις,αυτα μπορουν και σκαρφαλωνουν..και με την καλαμωτη,που εγω μελιστα δεν την θεωρω καθολου ασφαλη..αλλα και με το πλεγμα...οταν ληγουν ομως σε Γ..εκει ειναι δυσκολο να το περασουν..μετα βεβαια υπαρχει και ο ουρανος...να το κλεισεις δηλαδη και απο πανω..
staman2
Περιβόητο μέλος
Να χαίρεσαι την γατούλα σου και εύχομαι ΠΟΤΕ πλέον να μην έχει τέτοιου είδους ατυχήματα.θελω να σας πω τι επαθε η λουιζα μου...επεσε απ τον τριτο οροφοειμαι πολυ λυπημενη.την πηγα στο νοσοκομειο στο πικερμι γιατι η κτηνιατρος μας ειναι εκτος αθηνων.εκει της εκαναν ακτινογραφια για να δουν αν εχουν πειραχτει τα εσωτερικα της οργανα αλλα φανηκαν ολα οκ προς το παρον...εχει σκιστει ο ουρανισκος της και ενωνεται με την μυτη,σαν να εχει κανει τρυπα δηλαδη και θελει ραμματα.ειναι ματωμενο το μουτρακι της.
αυριο θα παμε να τα κανει.δεν πρεπει να φαει ουτε να πιει γιατι θα πνιγει.εχετε παθει κατι παρομοιο?θα τρελαθω!ειναι η 2η φορα που πεφτει.εβαλα πλεγμα στο μπαλκονι πριν απο 3 μηνες και ηταν ολα οκ αλλα την τελευταια εβδομαδα πηδαγε στα καγκελα.δεν την προσεξα και εγινε το κακο...νιωθω χαλια,δεν ειμαι ικανη τελικα να προστατεψω τα ζωακια μου...μεχρι που σκεφτηκα να τα δωσω για να ζησουν καλυτερα...εχουν πεσει τα δικα σας γατακια ποτε απ το μπαλκονι?επαθαν ζημια?ξερει κανεις τι ειναι αυτο που επαθε?
συγνωμη αν δεν ταιριαζει εδω το θεμα αλλα δεν ηξερα που να το γραψω...
Διάβασα το ατυχημά της και χάρηκα που δεν χρειάστηκαν ράμματα. Θα σου πω την ιστορία της γατουλας της εξαδέλφης μου. Πριν κανένα χρόνο κι αυτή έπεσε για 2η φορά απο τον 2ο όροφο της πολυκατοικίας οπου κατοικει. Εσπασε κι αυτή τον ουρανίσκο της κι είχε το ίδιο προβλημα με την δική σου. Ευτυχώς ούτε στην περίπτωσή της τελικά χρειάστηκαν ράμματα κι η πληγή μετά απο λίγο καιρό έδεσε. Κολλησε απο μόνη της η υπερώα και τελικά εδεσε... Στην αρχή πονούσε και μάλιστα όταν έπινε νεράκι κι έτρωγε η τροφή και το νερό έβγαιναν απο τη μυτούλα της. Πρέπει να τρωει μαλακή τροφή και τις κροκέτες τις μούλιαζε η ξαδέρφη μου και τις έλιωνε. Μετά απο λίγο καιρό όλα καλά. Ενα θα σου πω. Ούτε σαμαράκια ούτε τίποτα. ΜΗΝ την αφήσεις ξανά στο μπαλκόνι. Δεν πειράζει να μην βγαίνει προκειμένου να πεθάνει. Στο λέω έτσι απότομα γιατι έχω δει και γατούλα να πέφτει απο την απέναντι πολυκατοικία και να μένει παράλυτη απο τη μέση και κάτω. Ειναι αναλογα με το πώς θα πέσει. Μην εμπιστεύεσαι τη συγκεκριμένη γατουλα γιατι αφου έχει την τάση να σκαρφαλώνει και να ρισκάρει θα ειναι ΠΑΝΤΑ ριψοκίνδυνη. Εμένα η Νάλα μου με έκανε 3 φορές να λαχταρίσω και αφου κατάλαβα πως δεν θα αλλάξει συμπεριφορά και θα συνέχιζε να κάνει τον ζογκλέρ πάνω στην κουπαστή των καγκέλων μας στον 4ο όροφο. αναγκαστήκαμε και επι έναν ολόκληρο χρόνο ζουσαμε με κλειστά τα πατζουρια ολοι μας και τα παιδιά μου και εμεις και τα ζωάκια μας (τότε άλλες 3 γάτες και το σκυλάκι μας), μέχρι να βάλουμε αλουμίνια για πορτοπαράθυρα με σίτες αλουμινίου. Και χώρισα το μπαλκόνι με ειδική κατασκευή έως επάνω και πλέγμα και μελαμίνες. Αφου να φανταστεις στη 1η κατασκευή που έκανα και δεν είχα βάλει πλέγμα μέχρι πάνω, σκαρφάλωσε η άτιμη και καμάρωνε (για δευτερόλεπτα που την άφησα έξω να κάνει τσίσα της) επάνω στη μελαμίνη των 10 χιλιοστών. Τρελάθηκα. Ετσι τώρα εχω ήσυχο το κεφάλι μου. Αν δεν μπορουσα να βάλω περίφραξη τέτοιου είδους δεν θα την άφηνα ξανά ποτέ στο μπαλκόνι. Μην ρισκάρεις.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στη γατουλα σου και θα πάνε όλα καλά. Μην στενοχωριέσαι. Ευτυχώς που δεν έπαθε τίποτα άλλο.
Να της δώσεις μια ζεστή αγκαλιά και φιλάκια απο εμένα και τους 4ποδους φίλους μας.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αναστασια συμφωνω τοσο μα τοσο πολυ μαζι σου...

din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι δεν τις εχω δει αλλα σκεφτομουν και εγω να βαλω και αλλο πλεγμα απο πανω και να το γυρισω προς τα μεσα,αν και δεν της εχω εμπιστοσυνη πια...ουφ..πολυ στεναχωριεμαι που υποφερει......τεσπα..εχεις δει τις περιφραξεις που καταληγουν σε σχημα Γ;;;ειναι οι μονες που ισως κατι κανουν..το κακο ειναι οτι με τις απλες περιφραξεις,αυτα μπορουν και σκαρφαλωνουν..και με την καλαμωτη,που εγω μελιστα δεν την θεωρω καθολου ασφαλη..αλλα και με το πλεγμα...οταν ληγουν ομως σε Γ..εκει ειναι δυσκολο να το περασουν..μετα βεβαια υπαρχει και ο ουρανος...να το κλεισεις δηλαδη και απο πανω..
![]()
αυτο φοβηθακα και εγω μην μεινει παραλυτη!επισης και την εσωτερικη αιμοραγια.ολα φαινεται να πηγαινουν καλα.αυριο θα ξαναπαμε στην κτηνιατρο.εντωμεταξυ ο μικρος κεφαλας φοιβος την ειδε που πηδαγε πανω και ειπε να το δοκιμασει και αυτος.σου λεει κατι θα ξερει αυτη σαν μεγαλυτερη...Να χαίρεσαι την γατούλα σου και εύχομαι ΠΟΤΕ πλέον να μην έχει τέτοιου είδους ατυχήματα.
Διάβασα το ατυχημά της και χάρηκα που δεν χρειάστηκαν ράμματα. Θα σου πω την ιστορία της γατουλας της εξαδέλφης μου. Πριν κανένα χρόνο κι αυτή έπεσε για 2η φορά απο τον 2ο όροφο της πολυκατοικίας οπου κατοικει. Εσπασε κι αυτή τον ουρανίσκο της κι είχε το ίδιο προβλημα με την δική σου. Ευτυχώς ούτε στην περίπτωσή της τελικά χρειάστηκαν ράμματα κι η πληγή μετά απο λίγο καιρό έδεσε. Κολλησε απο μόνη της η υπερώα και τελικά εδεσε... Στην αρχή πονούσε και μάλιστα όταν έπινε νεράκι κι έτρωγε η τροφή και το νερό έβγαιναν απο τη μυτούλα της. Πρέπει να τρωει μαλακή τροφή και τις κροκέτες τις μούλιαζε η ξαδέρφη μου και τις έλιωνε. Μετά απο λίγο καιρό όλα καλά. Ενα θα σου πω. Ούτε σαμαράκια ούτε τίποτα. ΜΗΝ την αφήσεις ξανά στο μπαλκόνι. Δεν πειράζει να μην βγαίνει προκειμένου να πεθάνει. Στο λέω έτσι απότομα γιατι έχω δει και γατούλα να πέφτει απο την απέναντι πολυκατοικία και να μένει παράλυτη απο τη μέση και κάτω. Ειναι αναλογα με το πώς θα πέσει. Μην εμπιστεύεσαι τη συγκεκριμένη γατουλα γιατι αφου έχει την τάση να σκαρφαλώνει και να ρισκάρει θα ειναι ΠΑΝΤΑ ριψοκίνδυνη. Εμένα η Νάλα μου με έκανε 3 φορές να λαχταρίσω και αφου κατάλαβα πως δεν θα αλλάξει συμπεριφορά και θα συνέχιζε να κάνει τον ζογκλέρ πάνω στην κουπαστή των καγκέλων μας στον 4ο όροφο. αναγκαστήκαμε και επι έναν ολόκληρο χρόνο ζουσαμε με κλειστά τα πατζουρια ολοι μας και τα παιδιά μου και εμεις και τα ζωάκια μας (τότε άλλες 3 γάτες και το σκυλάκι μας), μέχρι να βάλουμε αλουμίνια για πορτοπαράθυρα με σίτες αλουμινίου. Και χώρισα το μπαλκόνι με ειδική κατασκευή έως επάνω και πλέγμα και μελαμίνες. Αφου να φανταστεις στη 1η κατασκευή που έκανα και δεν είχα βάλει πλέγμα μέχρι πάνω, σκαρφάλωσε η άτιμη και καμάρωνε (για δευτερόλεπτα που την άφησα έξω να κάνει τσίσα της) επάνω στη μελαμίνη των 10 χιλιοστών. Τρελάθηκα. Ετσι τώρα εχω ήσυχο το κεφάλι μου. Αν δεν μπορουσα να βάλω περίφραξη τέτοιου είδους δεν θα την άφηνα ξανά ποτέ στο μπαλκόνι. Μην ρισκάρεις.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στη γατουλα σου και θα πάνε όλα καλά. Μην στενοχωριέσαι. Ευτυχώς που δεν έπαθε τίποτα άλλο.
Να της δώσεις μια ζεστή αγκαλιά και φιλάκια απο εμένα και τους 4ποδους φίλους μας.![]()
ο,τι κανει αυτη το κανει και αυτος μετα.θα σας ενημερωσω αυριο για νεοτερα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
ολα καλα τελικα!
πηγαμε στην κτηνιατρο και καναμε ακτινογραφια στο ποδαρακι της και δεν εχει καποιο σπασιμο!βεβαια αφου μας γρατσουνησε,μας κατουρησε και μας εχ..... απ το αγχος της την ναρκωσαμε για να γινει η ακτινογραφια γιατι αλλιως δεν καθοταν.της εδωσε αντιβιωση με παρατεταμενη δραση και τωρα σιγα σιγα συνερχεται!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ωραια...πολυ χαιρομαι.

..το σημαντικο ομως τωρα ειναι..να μην ξανασυμβει...
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν θα την ξαναφησω ποτε απ τα ματια μου!ποτε ποτε ποτε!οταν ειδα ναρκωμενο το κοριτσακι μου εκλαψα
δεν την ειχα ξαναδει ετσι...ολα καλα παντως.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος

din@
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Αχ παιδιά και η Πουπίνα τα ίδια είναι σήμερα βγήκε το πρωϊ στο μπαλκόνι και πήγε στο διπλανό δωμάτιο. Με κοίταζε από το μπαλκόνι τους και νιαούριζε και έκανε κοιλίτσες. Την έφερα πίσω με κονσερβάκι. Από αύριο θα φορέσει το σαμαράκι της. Αλλά και πάλι δεν θέλει να την αφήνεις μόνη της γιατί βγαίνουν. Απλά θα την έχω όπως τα σκυλάκια. Εμένα στο παρελθόν μου έχει σκοτωθεί ο γατούλης μου από τον πέμπτο όροφο και απο τότε προσέχω. Ο Λίλος μου αντίθετα είναι τόσο καλό και συνεργάσιμο ζώο. Μάλιστα την μαλώνει όταν βλέπει και κάνει βλακείες.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αχ παιδιά και η Πουπίνα τα ίδια είναι σήμερα βγήκε το πρωϊ στο μπαλκόνι και πήγε στο διπλανό δωμάτιο. Με κοίταζε από το μπαλκόνι τους και νιαούριζε και έκανε κοιλίτσες. Την έφερα πίσω με κονσερβάκι. Από αύριο θα φορέσει το σαμαράκι της. Αλλά και πάλι δεν θέλει να την αφήνεις μόνη της γιατί βγαίνουν. Απλά θα την έχω όπως τα σκυλάκια. Εμένα στο παρελθόν μου έχει σκοτωθεί ο γατούλης μου από τον πέμπτο όροφο και απο τότε προσέχω. Ο Λίλος μου αντίθετα είναι τόσο καλό και συνεργάσιμο ζώο. Μάλιστα την μαλώνει όταν βλέπει και κάνει βλακείες.
αχ παναγιτσα μου...

..για αυτο λεω εγω..καλλιο γαιδουροδενε..παρα γαιδουρογυρευε..γατακια που δειχνουν οτι δεν καταλαβαινουν απο περιφραξεις και λοιπα....μεσα..ή με σαμαρακι τελος παντων...
Πριν 2 ώρες περίπου η γατούλα μου έπεσε από την ταράτσα. Ανέβηκε γρήγορα τισ σκάλες και πριν προλάβουμε να δούμε που είναι, εκείνη βρέθηκε από κάτω. Ψιλοκουτσενει απ'ότι ειδα. Πονάει το ενα τησ πόδι αλλά δεν νομιζω να ειναι σπασμενο γιατι το παταει εστω και λιγο, χτυπησε την μουσουδιτσα της και ειχε λιγο αιμα.Όταν βγήκαν οι δικοί μου και την βρηκαν κατω εκεινη ηταν κουλουριασμενη και ακινητη. Την πηραμε πανω τησ εβαλαν λιγο πανακι νερο στο σβερκο και ψιλοσυνυνηλθε. Μετά της ετριψε τα ποδια η μητερα μου και εδειξε να ποναει το μπροστινο αριστερο τησ ποδι. Από εκεινη την στιγμη δεν μετακινειται και πολυ. Καθεται στο καλαθι τησ και κλεινει τα ματακια της και κοιμαται. Πριν λιγο βγηκε περπατησε λιγακι καθησε και μετα ξαναπερπατησε. Της καθαρισα λιγακι την μουσουδα με βαμβακι αλλα δεν καθοταν. Πιστευω οτι εχει ζαλιστει και εχει σοκαριστει. Αυριο θα την παω στον κτηνιατρο γιατι σημερα δεν ειναι αλλο ανοιχτα. Μεχρι αυριο τι να κανω, κινδυνευει η ζωη της?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μα τι έχουν πάθει όλες τελευταία και κάνουν σάλτο μορτάλε? Ψάξε μήπως υπάρχει κάποια κλινική ζώων που διανυκτερεύει. Σίγουρα είναι σοκαρισμένη τώρα αλλά αύριο μην το καθυστερήσεις καθόλου, πήγαινέ την πρωί-πρωί στο γιατρό. Περαστικά της!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Χιος βλεπω στο προφιλ..οποτε δεν νομιζω να υπαρχει κατι που να διανυκτερευει.Ομως..πολλοι κτηνιατροι,εχουν το κινητο τους στις καρτες..και δεχονται τηλεφωνα για εκτακτες περιπτωσεις..και αυτη..ειναι μια.Εγω..οπωσδηποτε θα επαιρνα τον γιατρο μου τηλεφωνο...Δυστυχως δεν μπορουμε να σου πουμε εμεις το ποσο σοβαρο ειναι.Το ότι δεν μετακινηται πολυ..σιγουρα δεν ειναιν καλο σημαδι..μακαρι να πανε ολα καλα..
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ζωή της δεν κινδυνεύει έτσι όπως τα περιγράφεις.Οι γάτες έχουν έμφυτα αντανακλαστικά επαναφοράς στη σωστή θέση και έτσι, μπορούν να επιβιώσουν από πέσιμο μέχρι και από τέσσερις ορόφους. Πέφτοντας μιά γάτα προλαβαίνει να στρίψει στον αέρα και να προσγειωθεί με ασφάλεια στα πόδια της. Βέβαια δεν είναι και απόλυτα σίγουρο ότι δεν θα πάθει και κάτι. Το σίγουρο είναι ότι έχει σοκαριστεί και πονάει κιόλας από το τράνταγμα του πεσίματος. Θα σου πρότεινα να μην επιχειρήσεις άλλο γιά σήμερα να της καθαρίσεις τη μουσουδίτσα γιατί αφού δεν καθόταν σίγουρα πονούσε. Αστην ήρεμη , μην σε ανησυχήσει αν δεν φάει ή αν δεν πιεί νεράκι και με την πρώτη ευκαιρία αύριο στο γιατρό.Πριν 2 ώρες περίπου η γατούλα μου έπεσε από την ταράτσα. Ανέβηκε γρήγορα τισ σκάλες και πριν προλάβουμε να δούμε που είναι, εκείνη βρέθηκε από κάτω. Ψιλοκουτσενει απ'ότι ειδα. Πονάει το ενα τησ πόδι αλλά δεν νομιζω να ειναι σπασμενο γιατι το παταει εστω και λιγο, χτυπησε την μουσουδιτσα της και ειχε λιγο αιμα.Όταν βγήκαν οι δικοί μου και την βρηκαν κατω εκεινη ηταν κουλουριασμενη και ακινητη. Την πηραμε πανω τησ εβαλαν λιγο πανακι νερο στο σβερκο και ψιλοσυνυνηλθε. Μετά της ετριψε τα ποδια η μητερα μου και εδειξε να ποναει το μπροστινο αριστερο τησ ποδι. Από εκεινη την στιγμη δεν μετακινειται και πολυ. Καθεται στο καλαθι τησ και κλεινει τα ματακια της και κοιμαται. Πριν λιγο βγηκε περπατησε λιγακι καθησε και μετα ξαναπερπατησε. Της καθαρισα λιγακι την μουσουδα με βαμβακι αλλα δεν καθοταν. Πιστευω οτι εχει ζαλιστει και εχει σοκαριστει. Αυριο θα την παω στον κτηνιατρο γιατι σημερα δεν ειναι αλλο ανοιχτα. Μεχρι αυριο τι να κανω, κινδυνευει η ζωη της?
Εύχομαι να είναι μόνο λίγο τρομαγμένη και τρανταγμένη!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool