kiss bill
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ευτυχως βρεθηκε τα ξημερωματα...ειναι λιγακι χτυπημενη στις αρθρωσεις των ποδιων πιθανοτατα απο τη πτωση αλλα κατα τ'αλλα ειναι καλα εφαγε και κοιμηθηκε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Χαίρομαι πολύ που την βρήκες!

Εάν ανησυχείς για τον πόνο στις αρθρώσεις της ίσως να την πήγαινες σε έναν κτηνίατρο.
Εύχομαι να μην ξανατύχει ποτέ να χαθεί.

μακαρι να μη τυχει ποτε και σε κανεναν γατογονιο...τοσο αγχος που τραβηξα...αλλα αφου ειναι καλα δεν πειραζει....οσο για τις αρθρωσεις της θα περιμενω μεχρι αυριο να δω πως θα παει...
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Αληθεια, απο τη οροφο επεσε?
απο το 4ο!!! αυτο που με ανησυχει λιγακι ειναι οτι συνεχως ξαπλωνει και δεν ερχεται οταν τη φωναζω...ενω πριν δεν μ'αφηνε λεπτο...
kiss bill
Δραστήριο μέλος

ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και το ενδιαφερον σου...και ναι αυριο εννοειται πως θα παμε στο γιατρο...
tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
αύριο να την πας πρωί πρωί στον κτηνίατρο...
καλη ανάρωση εύχομαι στο ζουζουνι σου

angelwitch
Νεοφερμένο μέλος
Δυστυχως και ο δικος μου γατος ειχε ατυχημα. Ειναι 3 ετων και επεσε απο τον 5ο.
Αμεσως τον πηγαμε στον κτηνιατρο. Περπαταει κανονικα και τρεχει επισης. Δε φαινεται να χει σπασει/ραγισει τιποτα. Η γιατρος τον ζουληξε παντου και δεν φανηκε να ποναει. Εχει εμφανες τραυμα στο ματι (εχει μαυρισει και ματωσει) και μια κοκινιλα στο μετωπο. Επισης ειχε λιγο αιμα στα ουρα. Του δινουμε αντιβιωση και παυσιπονα. Δεν τρωει, δεν πινει και εχει υποστει σοκ. Ανταποκρινεται αλλα σιγα σιγα στα διαφορα ερεθισματα. Φοβαμαι για εσωτερικη αιμορραγια. Καποιος με γνωσεις/εμπειρια?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είχε πέσει και εμένα απο τον τρίτο, πριν του κάνω τη στείρωση. Εξωτερικά δεν είχε παθει τίποτα, για αυτό και τότε δεν τον πήγα στον κτηνίατρο (κακώς μάλλον), τον πήγα όμως μετά απο 1-2 μήνες για τη στείρωση και το ανέφερα. Μου είπε λοιπόν πως μπορει να έχει παθει διαφραγματοκοίλη (αν θυμαμαι καλα τον όρο) δλδ να εχει γίνει μετακίνηση στο στομαχι και κατι να εχει σπασει και με τη ναρκωση για την στείρωση να μας μεινει στο χειρουργείο. Οπότε για να είμαστε σίγουροι μου είπε να κάνω μια ακτινογραφία. Τελικά η ακτινογραφία έδειξε πως όλα καλά ήταν εσωτερικά και τέλος καλό όλα καλά.
Οπότε μάλλον θα πρέπει να το ψάξεις λίγο περισσότερο για κάθε ενδεχόμεονο. Ο κτηνίατρος τι σου είπε για το αίμα στα ούρα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Πως είναι σήμερα;
angelwitch
Νεοφερμένο μέλος
καλυτερα παει, στις αιματολογικες φανξκαν αυξημενοι οι ηπατικοι δεικτες και γι αυτο θα γινει υπερηχος σημερα
Παει καλυτερα, το πιο εμφανες προβλημα ειναι στο ματι του...ακομα τρεχει αιμα
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

angelwitch
Νεοφερμένο μέλος
Εγινε και ο υπερηχος χτες. Εχει χτυπισει ασχημα την σπληνα και λιγο το συκωτι και το μεσεντεριο. Στο ματι εχει μετακινηθει ο φακος, δε θα φτιαξει ποτε 100% η οραση του. Μου ειπαν πως φαινεται πολυ κακοποιημενο, η κρουση ηταν σφοδρη και απορουν πως επαθε τοσο μικρη ζημια. Εγινε ενα μικρο θαυμα με λιγα λογια και απο τις 7 ζωες ηδη εχασε 5-6

Θα παιρνει πολλα φαρμακα για πολυ καιρο και θα αργησει να αναρρωσει μου ειπαν αλλα εγω ηδη βλεπω να πηγαινει πολυ καλυτερα, πιστευω θα σπασει ρεκορ αναρρωσης! Τον περιποιουμαι πολυ και εχει και γερη κραση και καλη υγεια γενικως. Αντε παλι καλα!
Σημερα βγηκε και στο μπαλκονι για πρωτη φορα και κοιτουσε το σημειο οπου επεσε! Ουτε να το σκεφτεται ομως!
Ευχαριστω ολους σας για το ενδιαφερον
Πριν 2μιση χρόνια περίπου είχα ανοίξει αυτό το θέμα για την τότε 5 μηνών γάτα μου (Ζωή) που είχε πέσει από τον 5 όροφο. Με έκπληξη βλέπω ότι το θέμα έχει συνεχιστεί με πολλούς-πολλες που είχαν παρόμοιο πρόβλημα.
Δεν θέλω κάτι, ένα γεια πέρασα να πω.

Η Ζωή τώρα είναι 3 χρονών και έχει γίνει πολύ καλό και ήσυχο κορίτσι.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα.Είμαι πολυ χαρούμενη που η γατούλα σου είναι μια χαρά.Και είναι και μια κούκλα!!Πολλά φιλάκια να της δώσεις.Καλησπέρα και περαστικά σε όλες τις γάτες.
Πριν 2μιση χρόνια περίπου είχα ανοίξει αυτό το θέμα για την τότε 5 μηνών γάτα μου (Ζωή) που είχε πέσει από τον 5 όροφο. Με έκπληξη βλέπω ότι το θέμα έχει συνεχιστεί με πολλούς-πολλες που είχαν παρόμοιο πρόβλημα.
Δεν θέλω κάτι, ένα γεια πέρασα να πω.
Η Ζωή τώρα είναι 3 χρονών και έχει γίνει πολύ καλό και ήσυχο κορίτσι.
![]()
![]()

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ειναι πολυ - πολυ γλυκουλα. Μοιαζει πολυ με τον δικο μου τον μικρο ( ο οποιος δεν ειναι και τοσο μικρος, κοντευει να κλεισει τα 5 ). Να την προσεχεις σαν τα ματια σου και να της δωσεις ενα φιλακι και απο μενα.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Όντως, έχει εξελιχθεί σε πολύ όμορφη γάτα, thant!

Να την προσέχεις σαν κόρη οφθαλμού κι εύχομαι να ζήσετε μαζί για πολλά χρόνια!

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.
Ελπίζω να τα λέμε πιο συχνά. Καλή συνέχεια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool