nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κολλάνε τυφο οι γατες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Κρίμα που δεν είμαι αθήνα θα ερχόμουν και εγώ αύριο στον γιατρό, γιατί ο άνθρωπος είναι πολύ καλός, και σε τιμές!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Eγω εχω αλλη απορια...
Κολλάνε τυφο οι γατες?![]()
Ναι κολλάνε, αν υπάρχει θεραπεία δεν είμαι σίγουρη...
είναι άλλο όνομα της Πανλευκοπενίας, υπάρχει θεραπεία, δύσκολο, αλλά μπορεί να ζήσει το ζώο, ανάλογα και με την κατάστασή του, ηλικία κλπ κλπ.

Φυσικά υπάρχει εμβόλιο.
ΙΛΑΝΤΖΗ Αμαλία Σοφία
Νεοφερμένο μέλος
οσο για το αν εργάζομαι είμαι τόσο σίγουρη οσο και πώς μέ λένετο σαιτ παντως...δεν ειναι δημος,ουτε φιλανθρωπικο ιδρυμα...![]()
φωτογραφίες υπάρχουν,πολλές,για το αν κολλλάνε τύφο δεν το γνωρίζω αλλά αυτό είναι πολύ παλιό πρόβλημα πού αντιμετώπισα και οταν ήταν αδέσποτο και μωρό οχι τώραΜία φώτο... μία, απο τα 10 χρόνια ζωής της γάτας μαζί σας υπάρχει μήπως?
Κρίμα που δεν είμαι αθήνα θα ερχόμουν και εγώ αύριο στον γιατρό, γιατί ο άνθρωπος είναι πολύ καλός, και σε τιμές!
δεν ξέρω για την κρίση σου στις τιμές τι εννοείς δηλαδή αν είρωνεύεσαιΜία φώτο... μία, απο τα 10 χρόνια ζωής της γάτας μαζί σας υπάρχει μήπως?
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ok.Για σκυλι ηξερα αλλα για γατα δεν ειχα ακουσει ποτε.είναι άλλο όνομα της Πανλευκοπενίας, υπάρχει θεραπεία, δύσκολο, αλλά μπορεί να ζήσει το ζώο, ανάλογα και με την κατάστασή του, ηλικία κλπ κλπ.
Φυσικά υπάρχει εμβόλιο.
Thanks for the info.Να βγει κ κατι χρησιμο απο αυτο το τοπικ.
julia
Διακεκριμένο μέλος
δεν ξέρω για την κρίση σου στις τιμές τι εννοείς δηλαδή αν είρωνεύεσαι
Ξέρω πάρα πολλά για τιμές, και το 160 για όλα αυτά είναι πάρα πολύ καλό, χωρίς να ειρωνεύομαι καθόλου.

Και το εννοώ ότι θα ήθελα πραγματικά να έρθω αύριο. Δεν πειράζει, τα στοιχεία τα έχω θα τον τσεκάρω άλλη φορά, γιατί πάντα καλούς(?) και οικονομικούς γιατρούς τους θέλουμε!

Για τον τύφο έχω απαντήσει και εγώ πιο πάνω.
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
ΙΛΑΝΤΖΗ Αμαλία Σοφία
Νεοφερμένο μέλος
ναι------------------------------------------------------------------Φιλοι!!!!! του mycat!!!! αφηστε το!!!! μην σχολιαζεται αλλο το γατακι αυριο θα κανει την επεμβαση και θα ξυπνησει μια χαρα... εχει 1 λεμφωμα το οποιο δημιουργηθηκε απο παρα πολλα οιστρογον μιας που η γατα δεν ηταν στειρωμενη και δεν εκανε και κοκο!!!!! Ειναι μια χαρα....σε αριστη κατασταση...παρολο που δεν εχει κανει εμβολια για 10 χρονια τωρα.... μια χαρα!!! αφηστε το το θεμα εδω δεν τιθεται ουτε καν θεμα χρηματων... αφηστε το... ρωτηαστε με στ ΠΜ η ρωτηστε την poupoulina
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
πιστευω παντως οτι οποιος θελει να εχει ζωο...πρεπει να αναλαμβανει και τις ευθυνες..και να μην επαφυεται οτι θα του το λυσουν οι αλλοι...γατες αστειρωτες για τοσα χρονια παθαινουν καρκινο...
απο εκει και περα..ευχομαι καλη τυχη στην ατυχη γατουλα...
undertow
Δραστήριο μέλος
Συμφωνώ απόλυτα..Δεν αρκεί απλά να μαζέψουμε ένα γατάκι από το δρόμο.Πρέπει να μπορούμε και να θέλουμε να το περιποιηθούμε..Εν πάση περιπτώση ελπίζω να πάνε όλα καλά με τη γατούλα..εμενα με ενδιαφερει που λυθηκε προσωρινα τουλαχιστον το προβλημα της γατας....
πιστευω παντως οτι οποιος θελει να εχει ζωο...πρεπει να αναλαμβανει και τις ευθυνες..και να μην επαφυεται οτι θα του το λυσουν οι αλλοι...γατες αστειρωτες για τοσα χρονια παθαινουν καρκινο...
απο εκει και περα..ευχομαι καλη τυχη στην ατυχη γατουλα...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

ΙΛΑΝΤΖΗ Αμαλία Σοφία
Νεοφερμένο μέλος
δεν είναι λέμφωμα είναι νεόπλασμαναι------------------------------------------------------------------
undertow
Δραστήριο μέλος
ΙΛΑΝΤΖΗ Αμαλία Σοφία
Νεοφερμένο μέλος
εγινε η επέμβαση και η επέμβαση της στείρωσης σήμερα και τώρα είναι εδώ ,δεν μπορεί ακόμαΓια σήμερα δεν ήταν η επέμβαση?Τι έγινε?
Θα συνέλθει πρώτα .Θά πάρει αντιβίωση από τη Πέμπτη και για μιά βδομάδα και μετα βλέπουμε
ELENIP
Διάσημο μέλος
εγινε η επέμβαση και η επέμβαση της στείρωσης σήμερα και τώρα είναι εδώ ,δεν μπορεί ακόμα
Θα συνέλθει πρώτα .Θά πάρει αντιβίωση από τη Πέμπτη και για μιά βδομάδα και μετα βλέπουμε
Της έγινε το αντίδοτο και είναι ξυπνια τώρα???
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool