GodMode
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Μπορεί να φταίνε πολλά πράγματα, είτε οργανικά είτε ψυχολογικά. Σίγουρα το να τη χτυπάς δε βοηθάει, ούτε το να τη μαλώνεις (γιατί δεν θα καταλαβαίνει το λόγο). Χρειάζεται πολλή υπομονή και παρατηρητικότητα εκ μέρους σου για να βρεις πού οφείλεται αυτή η συμπεριφορά.
Διάβασε αυτό, είναι πολύ αναλυτικό και χρήσιμο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ετσι θα εχετε μια ησυχη ζωη μετα και μια καλη σχεση αν τα καταφερεις.
GodMode
Νεοφερμένο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Δοκίμασε να βάζεις και ξύδι στο νερό όταν καθαρίζεις το σημείο που κατουράει, δεν θα το ξαναπλησιάσει. Αν λες όμως ότι έχει κατουρήσει όλο το σπίτι τότε αυτό που λέει η γιασμίν είναι η μόνη λύση. Θέλει πολλή υπομονή![]()
Αυτό με το ξύδι...τζίφος
το δοκίμασα εγώ αλλάΊσως όμως να εξαρτάται από τη γάτα... δεν ξέρω

catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Οι γατούλες που δεν είναι στειρωμένες το κάνουν αυτό. Το έκανε και μια γατούλα που είχα θηλυκιά. Μόλις την στείρωσα σταμάτησε. Το ίδιο θα κάνει και η δικιά σου. Απλά είναι πρόσφατη ακόμα η στείρωση και ίσως ακόμα θυμάαι πράγματα που έκανε
Ρε παιδιά, γιατί όλα τα συνδέεται με την στείρωση...έλεος
Εγώ ποτέ δεν είχα στειρωμένη γάτα (είχα συνολικά 6-7 γατες και τώρα την Raisa)και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την τουαλέτα τους!!!
Δεν πιστεύω με τίποτε ότι αυτότο πρ'οβλημα έχει σχέση με την στείρωση
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ρε παιδιά, γιατί όλα τα συνδέεται με την στείρωση...έλεοςΕγώ ποτέ δεν είχα στειρωμένη γάτα (είχα συνολικά 6-7 γατες και τώρα την Raisa)και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την τουαλέτα τους!!!
![]()
και εγώ δεν θα έλεγα ότι είναι θέμα στείρωσείς παρά θέμα κακής συμπεριφοράς....κάτι έγινε και ξεκίνησε στραβά και έτσι συνέχισε.... τώρα πρέπει να προσπαθήσεις να για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα....Εγώ είχα κάποτε μία γατούλα που πήγαινε και έκανε την ανάγκη πίσω από την πόρτα της κουζινας... όταν άρχισα να την προσέχω και κάθε φορά που πήγαινε προς τα εκεί την πήρα μία δύο μετά συνήθησε και κατάλαβε που έπρεπε να πήγαίνει...φυσικά εγώ την παρκολουθούσα για αρκετό καιρό ακόμα μέχρι να σιγουρευτώ ότι το σταματησε....
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ρε παιδιά, γιατί όλα τα συνδέεται με την στείρωση...έλεοςΕγώ ποτέ δεν είχα στειρωμένη γάτα (είχα συνολικά 6-7 γατες και τώρα την Raisa)και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την τουαλέτα τους!!!
![]()
Raisa δεν είναι κάτι που έβγαλα από το μυαλό μου είναι κάτι που μου είπε ο κτηνίατρος. Αυτή είναι σύνηθης συμπεριφορά των αρσενικών αλλά υπάρχουν και πολλές θυληκές που το κάνουν. Η μία γατούλα μου και αστείρωτη δεν συνήθιζε να το κάνει η άλλη η γατούλα μου το έκανε και το σταμάτησε μετά την στείρωσή της. Από ότι μου είπε ο κτηνίατρος το κάνει για να αφήσει σημάδι στον αρσενικό. Πίστεψέ με δεν μιλάς με καμμιά φανατικιά που στειρώνει ότι βρει μπροστά της. 5 χρόνια έκανα να αποφασίσω να στειρώσω την μικρή μου. Τελικά όμως κατάλαβα ότι το ζώο ήταν και πιο ήσυχο
aretha
Περιβόητο μέλος
Από το site του Αίλουρου:Ρε παιδιά, γιατί όλα τα συνδέεται με την στείρωση...έλεος![]()
Οι γάτες χρησιμοποιούν το ούρο σαν οσφρητική υπογραφή για τις άλλες γάτες.
Η ανάγκη να μαρκάρουν με την μυρωδιά του ούρου τους την περιοχή τους είναι πολύ διαφορετική από την βιολογική ανάγκη να ανακουφίσουν την γεμάτη κύστη τους.
Όλες οι γάτες, αρσενικές ή θηλυκές, ψεκάζουν.
Στις μη-στειρωμένες, το ούρο πέρα από την παρουσία τους στη περιοχή, δηλώνει και την σεξουαλική τους κατάσταση.Τα θηλυκά έχουν υψηλά επίπεδα οιστρογόνων στο ούρο τους για να προσελκύουν τα αρσενικά.
Οι περισσότερες κατοικίδιες είναι στειρωμένες και δεν ψεκάζουν επειδή δεν νοιώθουν την ανάγκη να το κάνουν. Αν όμως συμβεί, σημαίνει ότι βρίσκονται κάτω από στρες.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Από το site του Αίλουρου:
Οι περισσότερες κατοικίδιες είναι στειρωμένες και δεν ψεκάζουν επειδή δεν νοιώθουν την ανάγκη να το κάνουν. Αν όμως συμβεί, σημαίνει ότι βρίσκονται κάτω από στρες.
Να συμπεράνώ λοιπόν ότι οι γάτες μου μέχρι σήμερα δεν είχαν στρες...

julia
Διακεκριμένο μέλος
Να συμπεράνώ λοιπόν ότι οι γάτες μου μέχρι σήμερα δεν είχαν στρες...![]()

respect...¨Ουτε και οι δικές μου!!!!
Elena_p
Δραστήριο μέλος
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
τώρα για το στρες τι να σας πω, ας μην τα ρίχνουμε όλα εκεί, με έπιασε αυχενικό έχω στρες, το κεφάλι μου άγχος, ο κο_ος μου τα ίδια. Μια γυναίκα την πόναγε το στομάχι της έτρεχε στους γιατρούς και της έλεγαν στρες άγχος κτλ και τελικά είχε καρκίνο και έφυγε.....
ζούμε σε δύσκολες εποχές δε λέω αλλά οι άνθρωποι που ζούσαν στην κατοχή πχ. δεν είχαν άγχος για το αν θα παιθάνουν από την πείνα, φτάνει πια......
τώρα ακόμα και οι γάτες έχουν στρες
???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool