Η κατάσταση του "κακού γάτου" σήμερα..

:up: :up: :up: :up: Ζητωωωωωωω!!!!!!
μπραβο σου!!! μπραβο και στο γατακι!!!!
περαστικα! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπραβο,μου εφυγε ενα αγχος!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ολέ!!!! Λατρεύω τους κακούς γάτους!!!:)

:up: :up: :up: :up:

Μπράβο!!!!!:up: :up: :up:
Περαστικά στο γατούλη!

μακαρι ολα να πανε καλα:up: !!!!

Μπραβο σας αλλα μου κανει εντυπωση που δεν επικοινωνησες μα το στραυ γιατι απ οσο ξερω αυτοι εχουν την αμεσοτερη απαντηση τα παιδια ειναι κι εδω μεσα...ειναι απαραιτητο να γινει εκεινο που λεγαμε με τι λιστα με τα φιλοζωικα σωματεια παιδια το χρειαζομαστε ολοι. Οταν τελειωσεις εποικοινωνησε και πες μου με ποια επικοινωνησες και τι εμπειρια ειχες να το καταγραψουμε

Τι καλά ! Ευτυχώς τα κατάφερε ο κακός γατούλης ... Ουφ !!!!! :up:

Ο γατούλης σε καλύτερη κατάσταση . Με φροντίδα θα γίνουμε ακόμα πιο όμορφοι θα δείτε!..

Συνημμένα

• gatoylis.jpg
    gatoylis.jpg
    27 KB · Εμφανίσεις: 67
Αχ μακάρι να μην έχει χάσει το ματάκι του....

Εγώ γιατί εξακολουθώ να μη βλέπω ματάκι αλλά μόνο πληγή? :( Εύχομαι να κάνω λάθος, αλλά ακόμα και να το'χει χάσει το ματάκι ο κακός γατούλης, τουλάχιστον καταλαβαίνει ότι υπάρχει κάποιος που τον νιάζεται και τον φροντίζει:)

yasmin, από το stray δεν βοηθήθηκα γιατί αυτήν την Μαρίνα Λυμπεροπούλου όσες φορές και να τηλεφώνησα δεν τη βρήκα. Έστειλα sms και δεν έλαβα απάντηση. Ύστερα επικοινώνησα με τον Κώστα Συρίγο αν θυμάμαι καλά το όνομά του και προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει αλλά είμασταν μακριά και λόγω ωραρίου δικού μου και δικού του δεν βρεθήκαμε. Τα άλλα τηλέφωνα που μου έδωσαν τα παιδιά από εδώ, επίσης δεν απαντούσαν. Πολλά από τα φιλοζωικά σωματεία που υπάρχουν στη λίστα του pets.gr έχουν τηλέφωνα επικοινωνίας που δε λειτουργούν πια. Γενικά, το συμπέρασμά μου είναι οτι αν περιμένουμε από τα φιλοζωικά σωθήκαμε.. Οτι μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας... Μακάρι ναμαι λάθος...

Ακόμα κι αν το έχει χάσει, με την αντιβίωση και με καλή διατροφή θα μπορέσει ο οργανισμός να επουλώσει σιγά σιγά την πληγή.
Παιδιά το εξοχικό μου είναι στο Μενίδι. Θα ήθελα να μπορούσα να πάρω τον γατούλη στην Αθήνα να τον φροντίζω καθημερινά αλλά έχω 2 σκυλιά που δεν θα τον δεχτούν και δεν έχω τη δυνατότητα-λόγω χώρου- να τα έχω περιορισμένα. Αν κάποιος πιστεύει οτι μπορεί να αναλάβει το γατούλη και να του προσφέρει κάτι καλύτερο μετα χαράς να του τον δώσω.. Όλοι θέλουμε το καλύτερο γι`αυτόν. Άν υπάρχει κανείς που μπορεί να του προσφέρει κάτι καλύτερο ας μου πει. Μακάρι να μπορούσαμε να του βρούμε και ένα σπιτάκι.

Αντρια, συμφωνώ με ότι λες για τις φιλωζωϊκες και για το stray ειδικότερα. Μπορεί να κάνουν καλή δουλεια όσον αφορά τα ζωάκια που εκείνοι βρίσκουν και τους προσφέρουν περίθαλψη. Η αλήθεια είναι ότι και εγω επικοινώνησα τηλεφωνικώς με την Μαρίνα Λυμπεροπούλου σχετικά με ένα αδέσποτο σκύλο που μου φαινόταν τυφλός και στα τελευταία του, εκτός του οτι με αντιμετώπισε ψιλοαδιάφορα με παρεμεμψε στον δήμο. Πράγμα που το γνώριζα..Το δεύτερο συμβάν είναι ότι για τον "τον αδέσποτο γατούλη με ασβέστη" έστειλα μαιλ στην Κλειάννα Μαλαματίνα από την προηγούμενη Παρασκευή και δεν έχω λάβει μέχρι τώρα καμμια απάντηση.
Συμφωνώ οτι και αυτοί ειναι άνθρωποι και έχουν μια προσωπική ζωή που ίσως να μην μπορούν να διακόψουν κάθε φορά που κάποιος βρίσκει ένα ζωάκι πληγωμένο, αλλά θα για τον λόγο αυτό δεν έχουν τα τηλεφωνά τους και τα μαιλ τους??
Συμφωνώ ότι πρέπει εμείς μόνοι μας εδω μέσα να κάνουμε ότι μπορούμε και να παρέχουμε βοήθεια ο ένας στον άλλον αν γίνεται, το θεωρώ πιο "αγνό". Διορθώστε με αν έχω λάθος...
και επαναλαμβάνω δεν θέλω να υποβιβάσω το έργο αυτών των ανθρώπων, μπορεί και εγω να έχω καταλάβει λάθος το ρόλο τους...
Επισημαίνω ότι τα παιδιά, τουλαχιστον η Μαρίνα, έχουν καιρό να μπουν στο σαιτ (διορθωστε με αν κάνω λάθος)
Συγνωμη για το μεγάλο μήνυμα...;)

όσο για τον "κακό" γατούλι (ο παππούς μου έλεγε ότι μόνο ο άνθρωπος μπορεί να χαρακτηριστεί καλός ή κακός, άλλο αυτό ίσως να είναι θέμα για ένα άλλο ποστ), είναι πολύ πιθανό να το έχει χάσει το ματάκι του, αλλά μπράβο σου που κάνεις ότι μπορεις. Δυστυχώς πιστεύω και εγω οτι αυτά τα "χτυπήματα" δεν είναι από γατοκαυγά...ελπίζω να βγω ψεύτρα..καλή ανάρρωση και καλή υπομονή και στους δυο σας...:)

ακομα κι αν το'χει χασει το ματακι του,τουλαχιστον θα ζησει και δε θα υποφερει απο τα τραυματα του.θα προτεινα ομως να τον δει κτηνιατρος,δεν ξερω,απλα για να σιγουρευτουμε οτι ολα πανε οπως πρεπει(συνεισφεροντας ολοι απο εδω βεβαια).

Μπραβο για όσα κανεις!
:up: :up:

Παιδια οντας μεσα στον Αργο βλεπω τι δουλεια υπαρχει και ποσο δυσκολο ειναι για τα δεκα δεκαπεντε ενεργα ατομα να τη φερουν βολτα.. για τους στραυ δεν ξερω ο καθενας το βλεπει αλλιως αλλα εδω τα τηλεφωνα δεν απαντουν γιατι δεν υπαρχει παρα μια εθελοντρια και χρειαζεται στο σταθερο να επιμεινει κανεις .. γι αυτο σας ειχα πει το Σεπτεμβρη να κατσουμε να κανουμε τη δικη μας λιστα με καλα σωματεια και να κανουμε ενα για γατες ειδικα αλλα δεν βρηκα ανταποκριση εκτος απο το θαναση τη σαρδελλα και μερικους που σποραδικα εστειλαν καποιο ονομα σωματειου... εχουμε μεγαλη ευθυνη σε οτι γινεται δεν ειναι το θεμα μονο οταν εχουμε ενα αδεσποτο οπως κι εγω πριν να κατηγορουμε α δεν το σηκωνουν.. ! κι εμενα δε το σηκωναν και απηυδησμενη τους προσφερα τη βοηθεια μου και γνωριζοντας τα ατομα απο κοντα καταλαβα την τραγικοτητα του προβληματος.. και να φανταστειτε οτι ο Αργος ειναι το πιο μεγαλο στη θεσνικη κι εχει μονο τοσα λιγα ενεργα μελη που βγαζουν πολλη δουλεια αλλα τι να προτωκανουν??

Γι αυτο βοηθειστε να γινει η λιστα και βοηθειστε ενα σωματειο της αρεσκειας σας και κυριως να ειστε επιμονοι...!!Οι ανθρωποι μπορει να τα χουν παιξει τα τηλεφωνα τους ειναι δημοσια τους ενοχλουν καθε ωρα και στιγμη φαβνταστειτε στη θεσνικη εχει διακοσια περιστατικα καθε σκ! Ο κτηνιατρος στειρωνει 6γατες τη μερα!κι εκτος απο τα αλλα που κανει( απορω πως δεν τα χει παιξει)
Αντρια, συμφωνώ με ότι λες για τις φιλωζωϊκες και για το stray ειδικότερα. Μπορεί να κάνουν καλή δουλεια όσον αφορά τα ζωάκια που εκείνοι βρίσκουν και τους προσφέρουν περίθαλψη. Η αλήθεια είναι ότι και εγω επικοινώνησα τηλεφωνικώς με την Μαρίνα Λυμπεροπούλου σχετικά με ένα αδέσποτο σκύλο που μου φαινόταν τυφλός και στα τελευταία του, εκτός του οτι με αντιμετώπισε ψιλοαδιάφορα με παρεμεμψε στον δήμο. Πράγμα που το γνώριζα..Το δεύτερο συμβάν είναι ότι για τον "τον αδέσποτο γατούλη με ασβέστη" έστειλα μαιλ στην Κλειάννα Μαλαματίνα από την προηγούμενη Παρασκευή και δεν έχω λάβει μέχρι τώρα καμμια απάντηση.
Συμφωνώ οτι και αυτοί ειναι άνθρωποι και έχουν μια προσωπική ζωή που ίσως να μην μπορούν να διακόψουν κάθε φορά που κάποιος βρίσκει ένα ζωάκι πληγωμένο, αλλά θα για τον λόγο αυτό δεν έχουν τα τηλεφωνά τους και τα μαιλ τους??
Συμφωνώ ότι πρέπει εμείς μόνοι μας εδω μέσα να κάνουμε ότι μπορούμε και να παρέχουμε βοήθεια ο ένας στον άλλον αν γίνεται, το θεωρώ πιο "αγνό". Διορθώστε με αν έχω λάθος...
και επαναλαμβάνω δεν θέλω να υποβιβάσω το έργο αυτών των ανθρώπων, μπορεί και εγω να έχω καταλάβει λάθος το ρόλο τους...
Επισημαίνω ότι τα παιδιά, τουλαχιστον η Μαρίνα, έχουν καιρό να μπουν στο σαιτ (διορθωστε με αν κάνω λάθος)
Συγνωμη για το μεγάλο μήνυμα...;)

Η αλήθεια είναι ότι για τον Αργο έχω ακούσει ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά, και όχι μόνο από εδώ μέσα αλλά και από φίλους Θεσσαλονικείς. Οσον αφορα στο stray, απλά διηγηθηκα δικές μου εμπειρίες που ήταν παρόμοιες με της Αντρια. Απλά πικράθηκα λίγο γιατί περίμενα λίγο περισσότερο ενδιαφέρον..έστω στο να μου πει κάποιος τι μπορω να κάνω...(π.χ να μεταφερω εκει το αδεσποτο κλπ). Συμφωνω ότι πρεπει να γινει μια λιστα απο φιλωζωικα σωματεια αλλα και κτηνιατρους που κανουν ειδικες τιμες για αδεσποτα..

Τοτε να βοηθησεις να γινει Νοτα, χριεαζεται δουλιτσα!Ισως την πετυχες σε μια στιγμη που ηταν απηυδησμενη δεν ξερω παντως η εφη Ηοοκ οταν την πετυχεις παντα ενημερωνειαλλα μαλλον τα παιδια του στρει χρειαζονται κι αλλους εθελοντες κοτζαμ αθηνα.. και με την ευκαιρια τι εγινε με την Χαλκιδα? δεν επικοινωνησες καθολου..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back