Η κατάσταση του "κακού γάτου" σήμερα..

Μόλις είδα τις φωτογραφίες και τρόμαξα! Η τρύπα στο αυτί είναι πολύ στρογγυλή για να είναι γρατζουνιά ή δαγκωματιά από γατοκαυγά. Φοβάμαι ότι τον γατούλη τον έχουν πυροβολήσει. Δυστυχώς έχω ξαναδει χτύπηματα από σκάγια και σε γάτες και σε σκύλους και μου θυμίζει ακριβώς αυτό. Το χτύπημα στο ποοδαράκι του είναι και αυτό σε τέτοια μορφή? Άντρια, εκεί στο εξοχικό σας έχετε κανέναν παράξενο γείτονα που κυνηγάει τα αδέσποτα? Μήπως πρέπει να γίνει καταγγελία?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν και είμαι πολύ μακριά , στην Κρήτη , μπορώ να βοηθήσω κι εγώ οικονομικά για το γατάκι . Άντρια , αν χρειαστείς οτιδήποτε κι εγώ είμαι εδώ για να συμμετάσχω σε αυτό . Στείλε προσωπικό μήνυμα και είμαι μέσα . ΟΚ ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι εγινε με το γατακι?:(

Φοβάμαι ότι τον γατούλη τον έχουν πυροβολήσει. Δυστυχώς έχω ξαναδει χτύπηματα από σκάγια και σε γάτες και σε σκύλους και μου θυμίζει ακριβώς αυτό.
Συμφωνώ με την Ασπασία. Μάλλον πρέπει να είναι από σκάγια. Το έχω δει σε αλεπούδες. :mad: :mad: :mad:

αν ειναι απο σκαγια τι θα εχει περασει ο καημενουλης...:/: δεν εχω δει ποτε(ευτυχως)ζωακι πυροβολημενο,αλλα φανταζομουν οτι η "τρυπα"θα ηταν μεγαλυτερη.βεβαια ειμαι κι ασχετη απο οπλα και τετοια...

Δυστυχώς για μένα έχω δει χτυπημένα από αεροβόλο ζωάκια στην γειτονιά μας όταν ήμουν μικρή (ποτέ δε μάθαμε ποιος μ******ς τα χτυπούσε, αλλά και στο χωριό στην Κεφαλονιά το σκύλο του ξάδελφού μου που το είχε πυροβολήσει ένας ηλίθιος γιατί λέει του τρόμαζε τις κότες!!!!:mad: :mad: :mad: :mad:
Τα σκάγια έχουν μικρό μέγεθος όσο ακριβώς η τρύπα στο αυτάκι του γατούλι. Φοβάμαι ότι αν έχει χτυπήσει και το ματάκι του θα το'χει χάσει....:( :cry: :cry: :cry:

πως ειναι ο γατουλης;

Πήγα χθες στο εξοχικό, έμεινα αρκετή ώρα αλλά δεν ήρθε, δεν τον είδα καθόλου.. Άφησα κονσέρβες και ξηρά τροφή και φύγαμε. Παρά την κατάστασή του γυρίζει και δεν ξέρω καν πότε θα ξανάρθει. Λέτε να είναι από αεροβόλο?.. Το ποδαράκι του είναι κι αυτό από δεξιά και κουτσαίνει. Φαντάστηκα μήπως δέχθηκε επίθεση από κάποιο σκυλί που μπορεί να τον δάγκωσε στο μάτι και να τον χτύπησε κάτω και έσπασε και το ποδαράκι του. Στο αυτί έχει μια τρύπα ολοστρόγγυλη σαν να πέρασε κάτι , αλλά όχι πολύ μεγάλη. Γιατί όμως έχει πέσει και το τρίχωμα γύρω της? Μήπως είναι κάποια μόλυνση?

Τι να πω...:(
μακαρι να τον ξαναβρεις... :)

ελπιζω να εχει επιβιωσει ο καημενουλης...:|

ειναι μακρυα το εξοχικο?αν τον ξαναβρεις θα τον πας στον κτηνιατρο?πες μας αν ειναι να βοηθησουμε κι εμεις με οποιον τροπο μπορουμε.

Μακάρι να βρεθεί ο μικρός.

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον...
Υπάρχουν δυο σημαντικά προβλήματα. Πρώτο και σπουδαιότερο οτι δε μπορώ να είμαι εκεί συχνότερα από μια φορά την εβδομάδα :( . Πώς να του έδινα θεραπεία για αντιβίωση?? Χρειάζεται καθημερινή φροντίδα..
?

εμαθα απο τον κτηνιατρο μου οτι υπαρχει ενεσιμη αντιβιωση που κραταει 15 μερες και χρησιμοποιειται για τα γατια που ειναι αγρια η δεν τα βρισκεις συνεχεια:)

ΑΙΣΧΟΣ!!

Μέχρι να τον βρω πάλι ψάχνω τον τρόπο να τον βοηθήσω..
Βρέθηκα κι εγώ αντιμέτωπη με τη σιχασιά του επιχειρηματία καθώς επικαλέστηκα την "ευαισθησία" και τη "ζωοφιλία" του κτηνίατρου.......
Θέλω να το καταγγείλω γιατί με έχει κάνει έξω φρενών. Το πρωί τηλεφώνησα από τη δουλειά μου σε έναν κτηνίατρο στη περιοχή Μενιδίου όπου είναι το εξωχικό. Συγκεκριμένα στην οδό Αγίας Τριάδος.. Είναι ιατρείο και pet shop μαζί.
Δέχτηκε να εξετάσει το γατούλη δωρεάν και να πληρώσω μόνο την αγωγή του. Καλώντας αργότερα ξανά για να ρωτήσω εάν μπορώ να δανειστώ ένα κλουβάκι μεταφοράς ώστε να τον πάω εκεί σήκωσε το τηλέφωνο η ιδιοκτήτρια. Μου είπε να θεωρήσω άκυρο ο,τι είπα με τον κτηνίατρο. Για την ακρίβεια είπε θρασύτατα : " Δική μου είναι η επιχείρηση, εγώ πληρώνω το γιατρό και δεν θα κάνει αυτός τον ευαίσθητο εφόσον εγώ δε συμφωνώ να έρχονται εδώ μέσα αδέσποτα". " Χωρίς αμοιβή δε παρέχουμε υπηρεσίες κυρία μου όπως οι γιατροί κάνουν το ίδιο με τους ανθρώπους.". Με εξέπληξε το θράσος της και το βρήκα απαράδεκτο να διατηρεί κτηνιατρείο ένα τέτοιο υποκείμενο.
Φυσικά όπως μου είπε, αυτή δεν είναι κτηνίατρος..
Της τα χωσα κι εγώ για τα καλά αλλά η αηδία και ο θυμός μου δεν ηρεμεί με τίποτα. Ψαχνω άλλη λύση τώρα. Είναι εύκολο να κάνω μόνη μου ένεση στο γάτο ? Την augmentin μου σύστησε ένας κτηνίατρος που μίλησα. Αν τον ξαναβρώ βέβαια...
Θα ήθελα τη γνώμη κάποιου κτηνιάτρου που γράφει στο forum αν γίνεται .. Θα βοηθούσε πολύ..
Την τελευταία φορά που τον είδα το μάτι του ήταν κατακόκκινο και αυτό το άσπρο-πύον που ήταν στο κέντρο, έγινε μάυρο..

Μέχρι να τον βρω πάλι ψάχνω τον τρόπο να τον βοηθήσω..
Βρέθηκα κι εγώ αντιμέτωπη με τη σιχασιά του επιχειρηματία καθώς επικαλέστηκα την "ευαισθησία" και τη "ζωοφιλία" του κτηνίατρου.......
Θέλω να το καταγγείλω γιατί με έχει κάνει έξω φρενών. Το πρωί τηλεφώνησα από τη δουλειά μου σε έναν κτηνίατρο στη περιοχή Μενιδίου όπου είναι το εξωχικό. Συγκεκριμένα στην οδό Αγίας Τριάδος.. Είναι ιατρείο και pet shop μαζί.
Δέχτηκε να εξετάσει το γατούλη δωρεάν και να πληρώσω μόνο την αγωγή του. Καλώντας αργότερα ξανά για να ρωτήσω εάν μπορώ να δανειστώ ένα κλουβάκι μεταφοράς ώστε να τον πάω εκεί σήκωσε το τηλέφωνο η ιδιοκτήτρια. Μου είπε να θεωρήσω άκυρο ο,τι είπα με τον κτηνίατρο. Για την ακρίβεια είπε θρασύτατα : " Δική μου είναι η επιχείρηση, εγώ πληρώνω το γιατρό και δεν θα κάνει αυτός τον ευαίσθητο εφόσον εγώ δε συμφωνώ να έρχονται εδώ μέσα αδέσποτα". " Χωρίς αμοιβή δε παρέχουμε υπηρεσίες κυρία μου όπως οι γιατροί κάνουν το ίδιο με τους ανθρώπους.". Με εξέπληξε το θράσος της και το βρήκα απαράδεκτο να διατηρεί κτηνιατρείο ένα τέτοιο υποκείμενο.
Φυσικά όπως μου είπε, αυτή δεν είναι κτηνίατρος..
Της τα χωσα κι εγώ για τα καλά αλλά η αηδία και ο θυμός μου δεν ηρεμεί με τίποτα. Ψαχνω άλλη λύση τώρα. Είναι εύκολο να κάνω μόνη μου ένεση στο γάτο ? Την augmentin μου σύστησε ένας κτηνίατρος που μίλησα. Αν τον ξαναβρώ βέβαια...
Θα ήθελα τη γνώμη κάποιου κτηνιάτρου που γράφει στο forum αν γίνεται .. Θα βοηθούσε πολύ..
Την τελευταία φορά που τον είδα το μάτι του ήταν κατακόκκινο και αυτό το άσπρο-πύον που ήταν στο κέντρο, έγινε μάυρο..

Ηλιθιοι ανθρωποι!!!!:down: :down: :down: :down: :down:

στο μονο μερος που μπορεις να κανεις καταγγελια για αυτο το συμβαν ειναι η κτηνιατρικη υπηρεσια του δημου

Τι καταγγελία, εδώ μιλάμε οτι κανείς δεν ενδιαφέρεται, όπου και να παίρνω κοιτάνε μόνο την υγεία της παχύσαρκης τσέπης τους....
Όσο για τα τηλέφωνα των φιλοζωικών σωματείων, ή είναι μόνιμα κατειλλημένα ή έχουν αλλάξει. Έλεος....
Υπάρχει κάποιος κτηνίατρος που να μπαίνει στο mycat και να δέχεται να δει αφιλοκερδώς τον γάτο, από Αθήνα?

Μην σκέφτεσαι το "αφιλοκερδώς". Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε ώστε το γατάκι να έχει την κτηνιατρική φροντίδα που χρειάζεται. Εγώ πρώτη είμαι διατεθειμένη να συνεισφέρω!

Παιδι μου πραγματικά μη κολλάς στο αφιλοκερδως! Βρες εσυ το μικρο, κι αν τα καταφερεις τη Δευτερα το πρωι θα σου στειλω κι εγω χρηματα!!! Το θεμα ειναι να βρεθει το χαζουλι. Κι αλλοι θα δωσουν. Το κοστος μοιρασμενο δεν ειναι φοβερό για κανεναν!

Βρε συ, βρες το γατάκι και όλοι είμαστε εδώ να βοηθήσουμε. Αν θες να πάς και σε κάποιον από τους δικούς μας κτηνιάτρους. ΠΧ ο δικός μου νομίζω αν του ζητήσω καλύτερη τιμή ή του πω να πληρώσουμε αργότερα λόγω που είναι αδέσποτο μάλλον θα το δεχτει. Κι αν δεν δεχτεί ο δικός μου, ε κάποιος θα δεχτεί, υπάρχουν και κτηνίατροι παραγματικά φιλόζωοι. Νομίζω ότι κάτι θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερο μέσα από κτηνιατρους μας. Και ότι άλλο χρειαστεί. ΠΧ κλουβάκι για τη μεταφορά μπορώ να σου δώσω κι εγώ. Βρες το γάτο και ότι χρειάζεται πες μας. Ακόμα και για τη μετακίνηση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back