aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνώ με την Ασπασία. Μάλλον πρέπει να είναι από σκάγια. Το έχω δει σε αλεπούδες.Φοβάμαι ότι τον γατούλη τον έχουν πυροβολήσει. Δυστυχώς έχω ξαναδει χτύπηματα από σκάγια και σε γάτες και σε σκύλους και μου θυμίζει ακριβώς αυτό.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν εχω δει ποτε(ευτυχως)ζωακι πυροβολημενο,αλλα φανταζομουν οτι η "τρυπα"θα ηταν μεγαλυτερη.βεβαια ειμαι κι ασχετη απο οπλα και τετοια...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τα σκάγια έχουν μικρό μέγεθος όσο ακριβώς η τρύπα στο αυτάκι του γατούλι. Φοβάμαι ότι αν έχει χτυπήσει και το ματάκι του θα το'χει χάσει....
:cry: :cry: :cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Andria
Νεοφερμένο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

μακαρι να τον ξαναβρεις...

mimikaki
Διάσημο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον...
Υπάρχουν δυο σημαντικά προβλήματα. Πρώτο και σπουδαιότερο οτι δε μπορώ να είμαι εκεί συχνότερα από μια φορά την εβδομάδα. Πώς να του έδινα θεραπεία για αντιβίωση?? Χρειάζεται καθημερινή φροντίδα..
?
εμαθα απο τον κτηνιατρο μου οτι υπαρχει ενεσιμη αντιβιωση που κραταει 15 μερες και χρησιμοποιειται για τα γατια που ειναι αγρια η δεν τα βρισκεις συνεχεια

Andria
Νεοφερμένο μέλος
Μέχρι να τον βρω πάλι ψάχνω τον τρόπο να τον βοηθήσω..
Βρέθηκα κι εγώ αντιμέτωπη με τη σιχασιά του επιχειρηματία καθώς επικαλέστηκα την "ευαισθησία" και τη "ζωοφιλία" του κτηνίατρου.......
Θέλω να το καταγγείλω γιατί με έχει κάνει έξω φρενών. Το πρωί τηλεφώνησα από τη δουλειά μου σε έναν κτηνίατρο στη περιοχή Μενιδίου όπου είναι το εξωχικό. Συγκεκριμένα στην οδό Αγίας Τριάδος.. Είναι ιατρείο και pet shop μαζί.
Δέχτηκε να εξετάσει το γατούλη δωρεάν και να πληρώσω μόνο την αγωγή του. Καλώντας αργότερα ξανά για να ρωτήσω εάν μπορώ να δανειστώ ένα κλουβάκι μεταφοράς ώστε να τον πάω εκεί σήκωσε το τηλέφωνο η ιδιοκτήτρια. Μου είπε να θεωρήσω άκυρο ο,τι είπα με τον κτηνίατρο. Για την ακρίβεια είπε θρασύτατα : " Δική μου είναι η επιχείρηση, εγώ πληρώνω το γιατρό και δεν θα κάνει αυτός τον ευαίσθητο εφόσον εγώ δε συμφωνώ να έρχονται εδώ μέσα αδέσποτα". " Χωρίς αμοιβή δε παρέχουμε υπηρεσίες κυρία μου όπως οι γιατροί κάνουν το ίδιο με τους ανθρώπους.". Με εξέπληξε το θράσος της και το βρήκα απαράδεκτο να διατηρεί κτηνιατρείο ένα τέτοιο υποκείμενο.
Φυσικά όπως μου είπε, αυτή δεν είναι κτηνίατρος..
Της τα χωσα κι εγώ για τα καλά αλλά η αηδία και ο θυμός μου δεν ηρεμεί με τίποτα. Ψαχνω άλλη λύση τώρα. Είναι εύκολο να κάνω μόνη μου ένεση στο γάτο ? Την augmentin μου σύστησε ένας κτηνίατρος που μίλησα. Αν τον ξαναβρώ βέβαια...
Θα ήθελα τη γνώμη κάποιου κτηνιάτρου που γράφει στο forum αν γίνεται .. Θα βοηθούσε πολύ..
Την τελευταία φορά που τον είδα το μάτι του ήταν κατακόκκινο και αυτό το άσπρο-πύον που ήταν στο κέντρο, έγινε μάυρο..
Μέχρι να τον βρω πάλι ψάχνω τον τρόπο να τον βοηθήσω..
Βρέθηκα κι εγώ αντιμέτωπη με τη σιχασιά του επιχειρηματία καθώς επικαλέστηκα την "ευαισθησία" και τη "ζωοφιλία" του κτηνίατρου.......
Θέλω να το καταγγείλω γιατί με έχει κάνει έξω φρενών. Το πρωί τηλεφώνησα από τη δουλειά μου σε έναν κτηνίατρο στη περιοχή Μενιδίου όπου είναι το εξωχικό. Συγκεκριμένα στην οδό Αγίας Τριάδος.. Είναι ιατρείο και pet shop μαζί.
Δέχτηκε να εξετάσει το γατούλη δωρεάν και να πληρώσω μόνο την αγωγή του. Καλώντας αργότερα ξανά για να ρωτήσω εάν μπορώ να δανειστώ ένα κλουβάκι μεταφοράς ώστε να τον πάω εκεί σήκωσε το τηλέφωνο η ιδιοκτήτρια. Μου είπε να θεωρήσω άκυρο ο,τι είπα με τον κτηνίατρο. Για την ακρίβεια είπε θρασύτατα : " Δική μου είναι η επιχείρηση, εγώ πληρώνω το γιατρό και δεν θα κάνει αυτός τον ευαίσθητο εφόσον εγώ δε συμφωνώ να έρχονται εδώ μέσα αδέσποτα". " Χωρίς αμοιβή δε παρέχουμε υπηρεσίες κυρία μου όπως οι γιατροί κάνουν το ίδιο με τους ανθρώπους.". Με εξέπληξε το θράσος της και το βρήκα απαράδεκτο να διατηρεί κτηνιατρείο ένα τέτοιο υποκείμενο.
Φυσικά όπως μου είπε, αυτή δεν είναι κτηνίατρος..
Της τα χωσα κι εγώ για τα καλά αλλά η αηδία και ο θυμός μου δεν ηρεμεί με τίποτα. Ψαχνω άλλη λύση τώρα. Είναι εύκολο να κάνω μόνη μου ένεση στο γάτο ? Την augmentin μου σύστησε ένας κτηνίατρος που μίλησα. Αν τον ξαναβρώ βέβαια...
Θα ήθελα τη γνώμη κάποιου κτηνιάτρου που γράφει στο forum αν γίνεται .. Θα βοηθούσε πολύ..
Την τελευταία φορά που τον είδα το μάτι του ήταν κατακόκκινο και αυτό το άσπρο-πύον που ήταν στο κέντρο, έγινε μάυρο..
Ηλιθιοι ανθρωποι!!!!
ladycat
Διάσημο μέλος
Andria
Νεοφερμένο μέλος
Όσο για τα τηλέφωνα των φιλοζωικών σωματείων, ή είναι μόνιμα κατειλλημένα ή έχουν αλλάξει. Έλεος....
Υπάρχει κάποιος κτηνίατρος που να μπαίνει στο mycat και να δέχεται να δει αφιλοκερδώς τον γάτο, από Αθήνα?
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool