Η κατάσταση του "κακού γάτου" σήμερα..

Παιδιά η Νότα έχει δίκιο..
Προσπάθησα πολλές φορές σε όλα τα κινητά που μου έδωσαν τα παιδιά. Από το stray καμιά ανταπόκριση..
Δε ξέρω γιατί και πώς αλλά αν μου ξανατύχει κάτι δεν θα υπολογίσω σε αυτούς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προσωπικά , όταν μου τυχαίνει κάτι τέτοιο απευθύνομαι σε έναν καλό κτηνίατρο , κρατάω το ζωάκι σπίτι μου έως ότου τελειώσει η θεραπεία και ξεκινάω να βρω οικογένεια . Βέβαια όταν υπάρχει κι άλλο ζώο στο σπίτι είναι δύσκολο και θέλει υπομονή .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σ'ευχαριστώ Αντρια.Ο Γατούλης ελπίζω να πηγαίνει καλύτερα. Το παν είναι να μην μολυνθεί. Εγω αυτό το ΣΚ θα κάνω προσπάθεια να πιασω αυτό το αδεσποτάκι που έπεσε στον ασβέστη και να το παω στον γιατρό. Ειχα ξαναγράψει μήνυμα, καταχωρήθηκε κανονικά αλλά δεν φαίνεται τώρα..
Γιασμίν, καταλαβαίνω τα προσωπικά προβλήματα του καθενός και οτι μπορεί να φτάνουν στο "αμήν" κάποιες ώρες με τις απαιτήσεις που έχει ο καθένας, αλλά μια συμβουλή δεν κοστίζει ότι πολύ χρόνο ούτε χρήμα και μπορεί να σωθεί μια ζωή. Αυτός δεν είναι και ο λόγος ύπαρξης των σωματείων?? Οσον αφορά εμένα, σε προσωπικό επίπεδο και όσο τα οικονομικά μου το επιτρέπουν κάνω ότι μπορώ καλύτερο, φαντάζομαι και η Αντρια και όλα τα παιδιά εδω, απλά απευθυνομασταν στο στραϋ καθώς είναι πιο οργανώμένοι και φανταζόμασταν ίσως ότι θα μπορούσαν να βοηθήσουν είτε στην μεταφορά κάποιου ζώου (αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος) είτε με το να μας υποδείξουν κάποιους φτηνούς κτηνιάτρους για περίθαλψη αδεσπότων...
My cat συμφωνώ, μπορούμε δε αν και ο κτηνιατρός μας συμφωνεί και εμεις φροντίζουμε αρκετά αδέσποτα να μας κάνει "ειδικές τιμές". Εγω προσωπικά στον δικό μου έχω αμέριστη εμπιστοσύνη. Δείχνει πραγματικά να λατρεύει τα ζωα..αν κάποιος μένει κοντά στο Γαλάτσι ή στην Καλογρέζα τον συστήνω ανεπιφύλακτα..

φυσικά και δεν ήθελα να απευθυνθώ στο my cat αλλά στην /στον "I love cats" ( ο δαίμων του πληκτρολογίου:lol: )

Νότα, ποιος είναι ο κτηνίατρος που αναφέρεις;

Γιώργο Ηλιόπουλο τον λένε. Τον ξέρεις?

Ναι, εκεί πάω κ τις δικές μου, κ γι' αυτόν κάνω τη διαδρομή Ζωγράφου-Κύμης :-)

Στο Ηράκλειο δεν είναι? Κάποιος μου έχει μίλήσει γι'αυτόν, ότι είναι πολύ καλός.

ναι, μάλλον Ηράκλειο λέγεται εκείνη η περιοχή..στην Κύμης αριστερά (ή δεξιά εξαρτάται από το που έρχεσαι :D ). Νομίζω ότι δεν έχω συναντήσει πιο ευαισθητοποιημένο γιατρό σε κάποια θέματα. Τώρα για το θέμα των αδεσπότων και την περιθαλψή που κάνουμε θα ήθελα να τον ρωτήσω κάποια στιγμή αν μπορεί να κάνει κάποιες ειδικές τιμές.. Πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένη και δεν έχω συναναστραφεί λίγους..

πολύ χαίρομαι Silmoril που έχεις την ίδια άποψη...δεν ξέρω για σένα (αν πήγες συστημένη ή όχι) από την αρχή πάντως ενστικτωδως (καθώς πήγα επειδή ήταν ο μόνος κάπως κοντά μου) αυτός ο άνθρωπος που ενέπνευσε εμπιστοσύνη

andria,τι εγινε με το γατακι?δεν εχουμε νεα σου!ολα καλα?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back