Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Βρέθηκε να κλαίει σπαραχτικά σε πρασιά πολυκατοικίας το Σάβατο 17/4/10. Είναι ήδη ελεγμένη ιατρικά, έχει κάνει εσωτερική και εξωτερική αποπαρασίτωση και διαθέτει ιατρικό βιβλιάριο !Τρώει κονσερβούλα με τεράστια όρεξη, πίνει γαλατάκι και είναι απόλυτα καθαρή, αφού ξέρει να χρησιμοποιεί την άμμο της
Εκπαιδεύεται σε χρόνο dt, μαθαίνει τα όριά της και σέβεται τις μεγαλύτερες γάτες
Θα σας κοιτάζει με αφοσίωση στα μάτια χουρχουρίζοντας και θα σας απαντά μόλις της μιλάτε. Το μόνο που ζητά είναι μια παντοτινή αγκαλιά!!!
Σκεφτείτε το, κι αν θέλετε να την υιοθετήσετε, στείλτε Προσωπικό μήνυμα ή τηλεφωνείστε στο: 6977664763
Είναι τόοοοοσο μικρούλα!!
ΚΑΙ.....ολίγη Οντίλ live

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος

(ή να πω κακή για να μείνεις εκεί που είσαι;
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
την έχει βρει την τύχη της αλλά δεν το ξέρει ακόμηAπίθανη είναι η Οντίλ!!!! Πολύ όμορφη!!! Καλή τύχη!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Είσαι τόσο γλυκιά κουκλίτσα, τυχερός όποιος θα σε υιοθετήσει!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Είναι κούκλα, όντως, και επίσης, σε κοιτάζει στα μάτια, σαν ερωτευμένος πιγκουίνος![]()
Κράτησέ τηννννννννν

mickey mouse
Διάσημο μέλος
Η Γάτα μου ξέρει το τραγούδι της καρδιάς μου
και μου το χουρχουρίζει, όποτε η μνήμη μου ξεθωριάζει!
(είναι η κλασική υπόθεση τραβάτε με κι ας κλαίω...
θυμάσαι δα πόσο έτοιμη ήμουν να ....μη δώσω ΠΟΤΕ τη Μπίλλιω μου τη χουρχουρίστρα μου

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Άστην Ράνια όταν γράφει τέτοια και υπογράφει
Η Γάτα μου ξέρει το τραγούδι της καρδιάς μου
και μου το χουρχουρίζει, όποτε η μνήμη μου ξεθωριάζει!
(είναι η κλασική υπόθεση τραβάτε με κι ας κλαίω...
θυμάσαι δα πόσο έτοιμη ήμουν να ....μη δώσω ΠΟΤΕ τη Μπίλλιω μου τη χουρχουρίστρα μου![]()
Εμ για αυτό της λέω τι χαλάει ενέργεια και βάζει τον κόσμο να τρέχει. Αφού και εσύ τα ίδια έκανες και νατα τώρα

Εγώ δε για την Πουπίνα δεν βρήκα το κατάλληλο σπίτι χιχιχι

mickey mouse
Διάσημο μέλος
Εγώ δε για την Πουπίνα δεν βρήκα το κατάλληλο σπίτι χιχιχι![]()
Μα ....
είχα την αίσθηση πως κι οι δυό ακόμη ψάχνουμε το καλύτερο σπίτι απο το δικό μας 
για τα αγγελούδια μας, nes pas

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μα ....είχα την αίσθηση πως κι οι δυό ακόμη ψάχνουμε το καλύτερο σπίτι απο το δικό μας
για τα αγγελούδια μας, nes pas![]()
ψαξε..ψαξε....δεν θα το βρεις ,που λεει και το τραγουδακι!!!

mickey mouse
Διάσημο μέλος
ψαξε..ψαξε....δεν θα το βρεις ,που λεει και το τραγουδακι!!!![]()

τα είπες όλα!!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Να ξέρετε, όμως, ότι πάσχει από οξεία και αθεράπευτη μαμακουλίαση!!!!Θα πάρετε σκύλο σε μορφή γάτας

Θέλει να ακολουθεί το αγαπημένο της δίποδο συνεχώς και, ει δυνατόν, να βρίσκεται μονίμως στην αγκαλιά του , και είναι και πεινάλα, και μόλις τρώει, μιλάει, μάλλον λέει: "Γιαμ, γιαμ, νόοοοοστιμο"
Θα προσπαθήσω να βάλω βίντεο, είδα ένα σχετικό στο youtube, με γατάκι που μιλάει όταν τρώει, η Οντίλ έχει πιο πολλή πλάκα
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ΑΧ ειναι μια κουκλα!!!!κ εχω κ αδυναμια στις μαυρεσ γατες!!!αλλα εχω 2 γατουλες κ τωρα θα υοθετησω και ενα αδεσποτο σκυλακι.Μακαρι να μπορουσα να παρω κ αλλη γατουλα
Να ρωτήσω αν οι γατούλες θα ζουν στον ίδιο χώρο με το σκυλάκι, που θα υιοθετήσεις;
Είναι εξοικιωμένες με σκυλιά ή πρώτη φορά θα συγκατοικήσουν με σκύλο;

Συγνώμη Ελένη για το ΟΦΦ

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool