Η μαυρογατίτσα, η Οντίλ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ελένη Άνση

Διακεκριμένο μέλος

Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα.
Είναι ενάμισυ μηνός , πανέξυπνη, παιχνιδιάρα και χουρχούρω:)Βρέθηκε να κλαίει σπαραχτικά σε πρασιά πολυκατοικίας το Σάβατο 17/4/10. Είναι ήδη ελεγμένη ιατρικά, έχει κάνει εσωτερική και εξωτερική αποπαρασίτωση και διαθέτει ιατρικό βιβλιάριο !
Τρώει κονσερβούλα με τεράστια όρεξη, πίνει γαλατάκι και είναι απόλυτα καθαρή, αφού ξέρει να χρησιμοποιεί την άμμο της:) Εκπαιδεύεται σε χρόνο dt, μαθαίνει τα όριά της και σέβεται τις μεγαλύτερες γάτες:)Θα σας κοιτάζει με αφοσίωση στα μάτια χουρχουρίζοντας και θα σας απαντά μόλις της μιλάτε. Το μόνο που ζητά είναι μια παντοτινή αγκαλιά!!!:)
Σκεφτείτε το, κι αν θέλετε να την υιοθετήσετε, στείλτε Προσωπικό μήνυμα ή τηλεφωνείστε στο: 6977664763
4005.jpg

Είναι τόοοοοσο μικρούλα!!
4002.jpg

ΚΑΙ.....ολίγη Οντίλ live:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή τύχη μικρή, όμορφη Οντίλ!!!:P:P:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλη σου τυχη πανθηρουλα!
Ελενη βαλε αγγελια κι εδω.;)

Καλή τύχη μικρό μαυρόγατο:D
(ή να πω κακή για να μείνεις εκεί που είσαι;:whistle:)

Τρώμε και κροκετούλες μουσκεμένες, αμέ!!!!:D:D:D

Συνημμένα

• 4φφγ 008.jpg
    4φφγ 008.jpg
    605,1 KB · Εμφανίσεις: 36
Aπίθανη είναι η Οντίλ!!!! Πολύ όμορφη!!! Καλή τύχη!

Aπίθανη είναι η Οντίλ!!!! Πολύ όμορφη!!! Καλή τύχη!
την έχει βρει την τύχη της αλλά δεν το ξέρει ακόμη:whistle::whistle::whistle:

Καλή τύχη Οντίλ! :D:D:D
Είσαι τόσο γλυκιά κουκλίτσα, τυχερός όποιος θα σε υιοθετήσει!;):D:D

Ελένηηηηηη είσαι σίγουρη? Προλαβαίνεις να αλλάξεις γνώμη. Είναι κούκλα:D

Είναι κούκλα, όντως, και επίσης, σε κοιτάζει στα μάτια, σαν ερωτευμένος πιγκουίνος
smiley-faces-37.gif

Είναι κούκλα, όντως, και επίσης, σε κοιτάζει στα μάτια, σαν ερωτευμένος πιγκουίνος
smiley-faces-37.gif

Κράτησέ τηννννννννν:clapup::clapup::clapup:

Άστην Ράνια όταν γράφει τέτοια και υπογράφει
Η Γάτα μου ξέρει το τραγούδι της καρδιάς μου
και μου το χουρχουρίζει, όποτε η μνήμη μου ξεθωριάζει!
(είναι η κλασική υπόθεση τραβάτε με κι ας κλαίω...
θυμάσαι δα πόσο έτοιμη ήμουν να ....μη δώσω ΠΟΤΕ τη Μπίλλιω μου τη χουρχουρίστρα μου;)

Άστην Ράνια όταν γράφει τέτοια και υπογράφει
Η Γάτα μου ξέρει το τραγούδι της καρδιάς μου
και μου το χουρχουρίζει, όποτε η μνήμη μου ξεθωριάζει!
(είναι η κλασική υπόθεση τραβάτε με κι ας κλαίω...
θυμάσαι δα πόσο έτοιμη ήμουν να ....μη δώσω ΠΟΤΕ τη Μπίλλιω μου τη χουρχουρίστρα μου;)

Εμ για αυτό της λέω τι χαλάει ενέργεια και βάζει τον κόσμο να τρέχει. Αφού και εσύ τα ίδια έκανες και νατα τώρα:D
Εγώ δε για την Πουπίνα δεν βρήκα το κατάλληλο σπίτι χιχιχι:whistle:

Εγώ δε για την Πουπίνα δεν βρήκα το κατάλληλο σπίτι χιχιχι:whistle:

Μα ....;) είχα την αίσθηση πως κι οι δυό ακόμη ψάχνουμε το καλύτερο σπίτι απο το δικό μας :whistle:
για τα αγγελούδια μας, nes pas:D:P

Μα ....;) είχα την αίσθηση πως κι οι δυό ακόμη ψάχνουμε το καλύτερο σπίτι απο το δικό μας :whistle:
για τα αγγελούδια μας, nes pas:D:P

ψαξε..ψαξε....δεν θα το βρεις ,που λεει και το τραγουδακι!!!:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Καλοί μου, υποψήφιοι γατογονείς, μην ακούτε τις πιο πάνω κιουρίες!!!Αν σας αρέσει η Οντίλ, εδώ είμαστε!!!
Να ξέρετε, όμως, ότι πάσχει από οξεία και αθεράπευτη μαμακουλίαση!!!!Θα πάρετε σκύλο σε μορφή γάτας :D:D:D:D
Θέλει να ακολουθεί το αγαπημένο της δίποδο συνεχώς και, ει δυνατόν, να βρίσκεται μονίμως στην αγκαλιά του , και είναι και πεινάλα, και μόλις τρώει, μιλάει, μάλλον λέει: "Γιαμ, γιαμ, νόοοοοστιμο":DΘα προσπαθήσω να βάλω βίντεο, είδα ένα σχετικό στο youtube, με γατάκι που μιλάει όταν τρώει, η Οντίλ έχει πιο πολλή πλάκα:)

τι καλο χουρχουρακι:)

ΑΧ ειναι μια κουκλα!!!!κ εχω κ αδυναμια στις μαυρεσ γατες!!!αλλα εχω 2 γατουλες κ τωρα θα υοθετησω και ενα αδεσποτο σκυλακι.Μακαρι να μπορουσα να παρω κ αλλη γατουλα

ΑΧ ειναι μια κουκλα!!!!κ εχω κ αδυναμια στις μαυρεσ γατες!!!αλλα εχω 2 γατουλες κ τωρα θα υοθετησω και ενα αδεσποτο σκυλακι.Μακαρι να μπορουσα να παρω κ αλλη γατουλα

Να ρωτήσω αν οι γατούλες θα ζουν στον ίδιο χώρο με το σκυλάκι, που θα υιοθετήσεις;
Είναι εξοικιωμένες με σκυλιά ή πρώτη φορά θα συγκατοικήσουν με σκύλο;:confused:
Συγνώμη Ελένη για το ΟΦΦ:redface::redface:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back