katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλέ που είναι τα φιλτελόγατα???Τα μπλε τα μπλε???Σας παρουσιάζω τα Ραϊσόγατα, 2 μηνών κουκλιά. Όχι, όχι κουκλιά, δεν είναι αρκετό. Αυτό που είδα χθες είναι εξωφρενικό, δεν αντέχεται... ιδού και η απόδειξη:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Αχ να το μπλε...!!!!Αχχχχχ!!!Μετά από αυτό, πείτε μου... ΤΑ ΖΟΥΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΣΦΥΞΙΑΣ;;;;![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Αχ, πού να θυμάμαι... είναι και εφτά, ζωή να 'χουν!αχα!!καταλαβα!!
ειναι τελεια ομως!!θυμασαι ποιο ειναι στην 2η που ειναι μεσα στο καλαθι????
να δω αν ειναι αυτο που γλυκοκοιταω στις photos που εχει ανεβασει η raisa..

Έχω πάντως την εντύπωση ότι είναι ένα θηλυκό λιλά, η Μπουμπού

Luna
Περιβόητο μέλος
κουκλια ειναι ολα βεβαια αλλα αυτο μου εχει κανει εντυπωση!!!!
moukelis
Επιφανές μέλος

cosette
Δραστήριο μέλος
Μετά από αυτό, πείτε μου... ΤΑ ΖΟΥΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΣΦΥΞΙΑΣ;;;;![]()
Ω, ΝΑΙ! Τα ζουλάς, τα ζουλάς!!
Τι κουκλάκια που είναι!!

avtwvia
Διάσημο μέλος
Στην τελευταια φωτογραφια δεν ειναι η γκρινιαρα???Τι τυχη αυτη που ειχες!!Σας παρουσιάζω τα Ραϊσόγατα, 2 μηνών κουκλιά. Όχι, όχι κουκλιά, δεν είναι αρκετό. Αυτό που είδα χθες είναι εξωφρενικό, δεν αντέχεται... ιδού και η απόδειξη:
Desdemona
Διάσημο μέλος
Αυτή πρέπει να είναιΣτην τελευταια φωτογραφια δεν ειναι η γκρινιαρα???Τι τυχη αυτη που ειχες!!
, αν και έχω χάσει το λογαριασμό... 
Raisa
Περιβόητο μέλος
Σας παρουσιάζω τα Ραϊσόγατα, 2 μηνών κουκλιά. Όχι, όχι κουκλιά, δεν είναι αρκετό. Αυτό που είδα χθες είναι εξωφρενικό, δεν αντέχεται... ιδού και η απόδειξη:
Μετά από αυτό, πείτε μου... ΤΑ ΖΟΥΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΣΦΥΞΙΑΣ;;;;![]()
Το φωτορεπορτάζ σου Ολγα μου είναι υπέροχο
......ανάβει φωτιές!!!!

Σ΄ευχαριστώ πολύ!!!!

Desdemona
Διάσημο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Σας παρουσιάζω τα Ραϊσόγατα, 2 μηνών κουκλιά. Όχι, όχι κουκλιά, δεν είναι αρκετό. Αυτό που είδα χθες είναι εξωφρενικό, δεν αντέχεται... ιδού και η απόδειξη:
Για να μην αναρωτιέστε ποιο είναι ποιο....

Συνημμένα Thumbnails
και το μπλέ στο άλλο ποστ της Ολγας είναι η Γκριζούλα!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Νικολέτα μου, πίστεψέ με, ΕΓΩ σ' ευχαριστώ!![]()
![]()

:kiss::kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Το φωτορεπορτάζ σου Ολγα μου είναι υπέροχο......ανάβει φωτιές!!!!
Σ΄ευχαριστώ πολύ!!!!![]()
Τι φωτιές μόνο φωτιές? ανεξέλεκτες πυρκαγιές

Raisa
Περιβόητο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Εγώ να δεις τι έπαθα, Ράνια!!!Τι φωτιές μόνο φωτιές? ανεξέλεκτες πυρκαγιές![]()
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος

natalo9
Δραστήριο μέλος
Τρελάθηκα!!:kiss::kiss::kiss:
τόση ομορφιά μου εφτιαξε τη μέρα !! να σου ζήσουν!!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
....φτάνει τόση ζέστη που φάγαμε!Τα μωρά μας μεγάλωσαν...φωτορεπορτάζ είδατε άλλωστε (να΄ναι καλά η Ολγα
)Σας έχω όμως μερικές φωτό ακόμα...για όσους δεν χόρτασαν ακόμα να μας βλέπουν

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
Raisa
Περιβόητο μέλος
Μια φωτό του Μπουλάκο (Νέρονα) μας ....είναι η τελευταία που έβγαλα πριν φύγει για το νέο του σπίτι.....
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Μωρό μου να είσαι πάντα καλά.
....και να ζήσεις πολλά χρόνια ευτυχισμένα με την Κορίνα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool