Raisa
Περιβόητο μέλος
Έκλεισε!!!!!!!Ok στις 5 όμως γιατί 4 είναι ο γάμος![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Ααααααααχ!!!Ήμουν τυφλή και ανέβλεψα!!!
Και ναι, επίτηδες το έκανα παράθεση για να ξαναέρθουν οι φωτογραφίες στο προσκήνιο!!!

:cry::cry::cry::cry::cry::cry: Miaou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Θα σας μπαστακωθώ κι εγώ, θέτε δεν θέτε!Έκλεισε!!!!!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Θα σας μπαστακωθώ κι εγώ, θέτε δεν θέτε!![]()
Άντε βρε κορίτσια θέλω πολύ να σας γνωρίσω. Τις Αθηναίες τις βλέπω για καφέ στις συναντήσεις μας. Είναι ευκαιρία τώρα που θα ανέβω

Desdemona
Διάσημο μέλος
Ωραία, να το οργανώσουμε τότε!Άντε βρε κορίτσια θέλω πολύ να σας γνωρίσω. Τις Αθηναίες τις βλέπω για καφέ στις συναντήσεις μας. Είναι ευκαιρία τώρα που θα ανέβω![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
Συμφωνώ και γω!!Ωραία, να το οργανώσουμε τότε!![]()

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Σέλω φρέεεεεσκεεεεες φωτόοοοοοοο! Φωτό ημέεεεερααααας! Για καφέ στην Καλλικράτεια λίγο δύσκολο το βλέπω... έπεσε δουλειά και δύσκολα πλέον θα ξεκολλήσω από 'δω...Αγαπητή μου γερμανοφόνισσα.....φωτό der grossen Katzen έβαλα ....μόνο τον Φιντέλ δλδ.....τόσο πολύ τυφλώθηκες που δεν την είδες????
Αλήθεια, εσύ πότε θα μας έρθεις πάλι για καφέ.....άντε και σε περιμένουμε!!!!

Ουρανία, άντε να σε δούμε κι από κοντά, να μας πεις και για τις περιπέτειες που είχατε εσύ κι ο Αιμίλιος. Ανοίξαμε και σε περιμένουμε!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Άντε βρε κορίτσια θέλω πολύ να σας γνωρίσω. Τις Αθηναίες τις βλέπω για καφέ στις συναντήσεις μας. Είναι ευκαιρία τώρα που θα ανέβω![]()
Ναι Ουρανια μου, να σε γνωρισουμε επιτελους.Για εμας εδω ειναι σχετικα ευκολα να βρεθουμε ολες μαζι(η οι περισσοτερες ) για εναν καφε σ'ενα σπιτι, οποτε θα μας γνωρισεις ολες.Να φερεις και πολλες φωτο του Αιμιλιακου να τον καμαρωσουμε

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ναι Ουρανια μου, να σε γνωρισουμε επιτελους.Για εμας εδω ειναι σχετικα ευκολα να βρεθουμε ολες μαζι(η οι περισσοτερες ) για εναν καφε σ'ενα σπιτι, οποτε θα μας γνωρισεις ολες.Να φερεις και πολλες φωτο του Αιμιλιακου να τον καμαρωσουμε![]()
Εννοείται
. Αχ χάρηκα πού τώρα. 5 Οκτώβρη ραντεβού λοιπόν
Desdemona
Διάσημο μέλος
Έκλεισε!!!Εννοείται. Αχ χάρηκα πού τώρα. 5 Οκτώβρη ραντεβού λοιπόν
![]()

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Και γω κάτι τέτοι ήθελα να πω αλλά δεν μου έβγαινε, γι αυτό έκλαιγα! Μπουυυυυυ!!!!!:cry::cry::cry::cry:Θα σας μπαστακωθώ κι εγώ, θέτε δεν θέτε!![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
Και γω κάτι τέτοι ήθελα να πω αλλά δεν μου έβγαινε, γι αυτό έκλαιγα! Μπουυυυυυ!!!!!:cry::cry::cry::cry:![]()
Εκφράσου αγάπη μου ελεύθερα και μη κλαις!!!!

Και φυσικά θα σε περιμένουμε στην παρέα μας όταν μαζευτούμε....θα σε ενημερώσουμε.....

Havana
Διάσημο μέλος
ραισακια παντου!!!!!

και ειναι πανεμορφα!!!!

ραισα μου εισαι πολυ τυχερη που βλεπεις γυρω σου τοση ομορφια!!!!
να ειναι γερα!!!
ειναι πανεμορφα!!! (χωρις υπερβολη)

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Χαίρομαι πολύ κορίτσια που θέλετε να τα πούμε από κοντά και όχι να δείτε τα μωρά της Raisa
Desdemona
Διάσημο μέλος
Σας παρουσιάζω τα Ραϊσόγατα, 2 μηνών κουκλιά. Όχι, όχι κουκλιά, δεν είναι αρκετό. Αυτό που είδα χθες είναι εξωφρενικό, δεν αντέχεται... ιδού και η απόδειξη:
Συνημμένα
Desdemona
Διάσημο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
θα παρεις κανενα??
Desdemona
Διάσημο μέλος
Πολύ θα το ήθελα, αλλά ο Πρέστο μου έχει διαφορετική άποψηεισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε?
θα παρεις κανενα??

Luna
Περιβόητο μέλος
ειναι τελεια ομως!!θυμασαι ποιο ειναι στην 2η που ειναι μεσα στο καλαθι????

να δω αν ειναι αυτο που γλυκοκοιταω στις photos που εχει ανεβασει η raisa..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool