Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:03 Η Desdemona: #61 21-02-08 09:03 Σα δε ντρέπεστε alter ego και Raisa... Εγώ έκανα μέχρι και ερωτική εξομολόγηση στο Φιντέλ και μια κουβέντα δεν είπατε να σας κουβαληθώ κι εγώ! Εντάξει λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:18 Η Raisa έγραψε: #62 21-02-08 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σα δε ντρέπεστε alter ego και Raisa... Εγώ έκανα μέχρι και ερωτική εξομολόγηση στο Φιντέλ και μια κουβέντα δεν είπατε να σας κουβαληθώ κι εγώ! Εντάξει λοιπόν Click για ανάπτυξη... Καλέ, μη θυμώνεις... το alter ego σου τον είδε πριν του κάνεις την ερωτική εξομολόγηση.. παρά ταύτα, ο Fidel Castro είναι εδώ για όλους τους ερωτοχτυπημένους και σας περιμένει με ανοιχτές αγκαλιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:37 Η Desdemona: #63 21-02-08 09:37 Μωρέ θα τον ζουλήξω εγώ αυτόν, που θα μου πάει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:20 Η NiaR έγραψε: #64 21-02-08 12:20 ΜΑΓΙΣΣΑ ???????????????Παλι με απατας καλε??? Μην αρρωστηση ενας ανθρωπος...δεν θα γινω καλα????????? θα σε μαντρωσω σπιτι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:47 Η Raisa έγραψε: #65 21-02-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΜΑΓΙΣΣΑ ???????????????Παλι με απατας καλε??? Μην αρρωστηση ενας ανθρωπος...δεν θα γινω καλα????????? θα σε μαντρωσω σπιτι !!! Click για ανάπτυξη... μη στεναχωριέσαι καλέ...δεν ξέρεις; ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:41 Η μαγισσα έγραψε: #66 21-02-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΜΑΓΙΣΣΑ ???????????????Παλι με απατας καλε??? Μην αρρωστηση ενας ανθρωπος...δεν θα γινω καλα????????? θα σε μαντρωσω σπιτι !!! Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις καλές οι βελούδινες γούνες και γλυκές κοιλιές αλλά σαν το μωρό που είναι και με προσωπικότητα δεν είναι κανένας εξάλου ο Έκτωρας Μάλος ξέρει και έσει την γοήτεία της νονάς του να είσαι κακός και όταν σε μαλώνουν γίνε γοητευτικός!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #67 06-03-08 21:11 Απίστευτο και όμως αληθινό!!! Γειά σας και πάλι παιδιά.... Σήμερα, από το πρωί έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας... Ο μικρός μας Φιντέλ (που λέει ο λόγος μικρός, 5 μηνών γάταρος έχει γίνει) από το πρωί κάνει πρόβες ζευγαρώματος με τη Raisa χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος (δεν είναι σε οίστρο κανείς)!!!! Λέτε να κάνει προπόνηση για το ματς που θα ακολουθήσει στο μέλλον;;;; Η Raisa, βέβαια, γυρνάει και του ρίχνει από καμιά, αλλά μόλις του γυρίζει πλάτη, αυτός πάλι τα ίδια...και είναι 3 πλάσια απ΄αυτόν...που να την κάνει ζάπινγκ....δεν το βάζει όμως κάτω... τεσπα, το θέαμα έχει πολύ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 22:51 Η Desdemona: #68 06-03-08 22:51 Α μάλιστα... Λες ο Φιντέλ να έχει τον αόρατο οίστρο; Θα είσαι η πιο τυχερή γατομαμά του κόσμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 23:10 Η Raisa έγραψε: #69 06-03-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α μάλιστα... Λες ο Φιντέλ να έχει τον αόρατο οίστρο; Θα είσαι η πιο τυχερή γατομαμά του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και αόρατος οίστρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 23:14 Η ruko έγραψε: #70 06-03-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υπάρχει και αόρατος οίστρος... Click για ανάπτυξη... Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά; Raisa, πολύ γέλασα με το Φιντέλ! Απίθανος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 23:15 Η zorica έγραψε: #71 06-03-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γειά σας και πάλι παιδιά.... Σήμερα, από το πρωί έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας... Ο μικρός μας Φιντέλ (που λέει ο λόγος μικρός, 5 μηνών γάταρος έχει γίνει) από το πρωί κάνει πρόβες ζευγαρώματος με τη Raisa χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος (δεν είναι σε οίστρο κανείς)!!!! Λέτε να κάνει προπόνηση για το ματς που θα ακολουθήσει στο μέλλον;;;; Η Raisa, βέβαια, γυρνάει και του ρίχνει από καμιά, αλλά μόλις του γυρίζει πλάτη, αυτός πάλι τα ίδια...και είναι 3 πλάσια απ΄αυτόν...που να την κάνει ζάπινγκ....δεν το βάζει όμως κάτω... τεσπα, το θέαμα έχει πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... τα πουλακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 20:18 Η Raisa έγραψε: #72 12-03-08 20:18 Η οικογένεια θα μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ! Τελικά, κάτι ήξερε ο μικρός Φιντέλ Εδώ και 2 μέρες κάτι τρέχει με τους δυό και μαλλον θα έχουμε απογόνους! Το περίεργο είναι, ότι και να έχει οίστρο η Raisa, δεν είναι όπως τον ξέρουμε...δεν φωνάζει όπως φώναζε την άλλη φορά δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός, ότι τον έχει σπίτι τον γαμπρό και δεν χρειάζεται να φωνάζει τόσο δυνατά....αυτό ίσως το ξέρει ο γιατρός μας Τεσπα, το θέμα θα δείξει σε λίγο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 21:02 Η Lita έγραψε: #73 12-03-08 21:02 ειναι απλα πανεμορφα και τα δυο καθε επιτυχια και οταν γεννησει να μας το πεις !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 09:21 Η popi έγραψε: #74 13-03-08 09:21 Τι ευχάριστά νέα είναι αυτά,καλά πως τα κατάφερε ο μικρός;Raisa,πως το καταλαβαίνει αν έχουν οίστρο τα αρσενικά;Το δικό μου είναι το ίδιο χαζοχαρούμενο γατί που ήταν εδώ και 10 μήνες που τον πήραμε.Στις 21 χρονίζει;μήπως του τα κόψαμε καταλάθος παρέα με τους κόμπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 09:31 Η Raisa έγραψε: #75 13-03-08 09:31 Δεν έχω ιδέα πώς τα κατάφερε ο μικρός το μόνο που ξέρω είναι ότι κάνει τις προσπάθειές του με μεγάλο ζήλο αλλά δεν ξέρω αν καταφέρει κάτι τελικά. Ο οίστρος τον γάτων απ΄ό,τι μου είπαν τον καταλαβαίνεις γιατί ψεκάζουν παντού στο σπίτι....κάτι που δεν έκανε ο Φιντέλ...ίσως γιατί έχει τη θηλυκιά κοντά του; δεν ξέρω....δεν έχω ιδέα από γάτους, πρώτη φορα έχω αρσενικό, πάντα είχα γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:05 Η moukelis έγραψε: #76 13-03-08 10:05 Άντε,μικρός-μικρός ο Φιντέλ,το έκανε το θαύμα του...Καλούς απογόνους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:07 Η niaourini2_2: #77 13-03-08 10:07 Τι ωραία νέα...με το καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:09 Η NiaR έγραψε: #78 13-03-08 10:09 ΧΑ! την πατησε και η ψηλομύτα μαζί του!!!! Ευγε!! εριξε την Ντιβα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η Desdemona: #79 13-03-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά; Click για ανάπτυξη... Ο Πρέστο επαναμεταλλάχθηκε (τι λέξη Θεέ μου) στο ήρεμο και χουρχουριστό γατί που ήξερα και εμπιστευόμουν (σαν τη χλωρίνη κλινέξ ένα πράγμα). Μάλλον ο οίστρος του πέρασε και είπαμε με τον κ.Πάνο ότι θα το τρενάρουμε όσο γίνεται γιατί είναι μικρούλης ακόμα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #80 13-03-08 10:12 Ευχαριστούμε για τις ευχές σας.... NiaR μου γλυκιά, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τόοοοοοση γοητεία, με αγάπη Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σα δε ντρέπεστε alter ego και Raisa... Εγώ έκανα μέχρι και ερωτική εξομολόγηση στο Φιντέλ και μια κουβέντα δεν είπατε να σας κουβαληθώ κι εγώ! Εντάξει λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:18 Η Raisa έγραψε: #62 21-02-08 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σα δε ντρέπεστε alter ego και Raisa... Εγώ έκανα μέχρι και ερωτική εξομολόγηση στο Φιντέλ και μια κουβέντα δεν είπατε να σας κουβαληθώ κι εγώ! Εντάξει λοιπόν Click για ανάπτυξη... Καλέ, μη θυμώνεις... το alter ego σου τον είδε πριν του κάνεις την ερωτική εξομολόγηση.. παρά ταύτα, ο Fidel Castro είναι εδώ για όλους τους ερωτοχτυπημένους και σας περιμένει με ανοιχτές αγκαλιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:37 Η Desdemona: #63 21-02-08 09:37 Μωρέ θα τον ζουλήξω εγώ αυτόν, που θα μου πάει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:20 Η NiaR έγραψε: #64 21-02-08 12:20 ΜΑΓΙΣΣΑ ???????????????Παλι με απατας καλε??? Μην αρρωστηση ενας ανθρωπος...δεν θα γινω καλα????????? θα σε μαντρωσω σπιτι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:47 Η Raisa έγραψε: #65 21-02-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΜΑΓΙΣΣΑ ???????????????Παλι με απατας καλε??? Μην αρρωστηση ενας ανθρωπος...δεν θα γινω καλα????????? θα σε μαντρωσω σπιτι !!! Click για ανάπτυξη... μη στεναχωριέσαι καλέ...δεν ξέρεις; ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:41 Η μαγισσα έγραψε: #66 21-02-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΜΑΓΙΣΣΑ ???????????????Παλι με απατας καλε??? Μην αρρωστηση ενας ανθρωπος...δεν θα γινω καλα????????? θα σε μαντρωσω σπιτι !!! Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις καλές οι βελούδινες γούνες και γλυκές κοιλιές αλλά σαν το μωρό που είναι και με προσωπικότητα δεν είναι κανένας εξάλου ο Έκτωρας Μάλος ξέρει και έσει την γοήτεία της νονάς του να είσαι κακός και όταν σε μαλώνουν γίνε γοητευτικός!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #67 06-03-08 21:11 Απίστευτο και όμως αληθινό!!! Γειά σας και πάλι παιδιά.... Σήμερα, από το πρωί έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας... Ο μικρός μας Φιντέλ (που λέει ο λόγος μικρός, 5 μηνών γάταρος έχει γίνει) από το πρωί κάνει πρόβες ζευγαρώματος με τη Raisa χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος (δεν είναι σε οίστρο κανείς)!!!! Λέτε να κάνει προπόνηση για το ματς που θα ακολουθήσει στο μέλλον;;;; Η Raisa, βέβαια, γυρνάει και του ρίχνει από καμιά, αλλά μόλις του γυρίζει πλάτη, αυτός πάλι τα ίδια...και είναι 3 πλάσια απ΄αυτόν...που να την κάνει ζάπινγκ....δεν το βάζει όμως κάτω... τεσπα, το θέαμα έχει πολύ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 22:51 Η Desdemona: #68 06-03-08 22:51 Α μάλιστα... Λες ο Φιντέλ να έχει τον αόρατο οίστρο; Θα είσαι η πιο τυχερή γατομαμά του κόσμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 23:10 Η Raisa έγραψε: #69 06-03-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α μάλιστα... Λες ο Φιντέλ να έχει τον αόρατο οίστρο; Θα είσαι η πιο τυχερή γατομαμά του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και αόρατος οίστρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 23:14 Η ruko έγραψε: #70 06-03-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υπάρχει και αόρατος οίστρος... Click για ανάπτυξη... Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά; Raisa, πολύ γέλασα με το Φιντέλ! Απίθανος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 23:15 Η zorica έγραψε: #71 06-03-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γειά σας και πάλι παιδιά.... Σήμερα, από το πρωί έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας... Ο μικρός μας Φιντέλ (που λέει ο λόγος μικρός, 5 μηνών γάταρος έχει γίνει) από το πρωί κάνει πρόβες ζευγαρώματος με τη Raisa χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος (δεν είναι σε οίστρο κανείς)!!!! Λέτε να κάνει προπόνηση για το ματς που θα ακολουθήσει στο μέλλον;;;; Η Raisa, βέβαια, γυρνάει και του ρίχνει από καμιά, αλλά μόλις του γυρίζει πλάτη, αυτός πάλι τα ίδια...και είναι 3 πλάσια απ΄αυτόν...που να την κάνει ζάπινγκ....δεν το βάζει όμως κάτω... τεσπα, το θέαμα έχει πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... τα πουλακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 20:18 Η Raisa έγραψε: #72 12-03-08 20:18 Η οικογένεια θα μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ! Τελικά, κάτι ήξερε ο μικρός Φιντέλ Εδώ και 2 μέρες κάτι τρέχει με τους δυό και μαλλον θα έχουμε απογόνους! Το περίεργο είναι, ότι και να έχει οίστρο η Raisa, δεν είναι όπως τον ξέρουμε...δεν φωνάζει όπως φώναζε την άλλη φορά δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός, ότι τον έχει σπίτι τον γαμπρό και δεν χρειάζεται να φωνάζει τόσο δυνατά....αυτό ίσως το ξέρει ο γιατρός μας Τεσπα, το θέμα θα δείξει σε λίγο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 21:02 Η Lita έγραψε: #73 12-03-08 21:02 ειναι απλα πανεμορφα και τα δυο καθε επιτυχια και οταν γεννησει να μας το πεις !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 09:21 Η popi έγραψε: #74 13-03-08 09:21 Τι ευχάριστά νέα είναι αυτά,καλά πως τα κατάφερε ο μικρός;Raisa,πως το καταλαβαίνει αν έχουν οίστρο τα αρσενικά;Το δικό μου είναι το ίδιο χαζοχαρούμενο γατί που ήταν εδώ και 10 μήνες που τον πήραμε.Στις 21 χρονίζει;μήπως του τα κόψαμε καταλάθος παρέα με τους κόμπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 09:31 Η Raisa έγραψε: #75 13-03-08 09:31 Δεν έχω ιδέα πώς τα κατάφερε ο μικρός το μόνο που ξέρω είναι ότι κάνει τις προσπάθειές του με μεγάλο ζήλο αλλά δεν ξέρω αν καταφέρει κάτι τελικά. Ο οίστρος τον γάτων απ΄ό,τι μου είπαν τον καταλαβαίνεις γιατί ψεκάζουν παντού στο σπίτι....κάτι που δεν έκανε ο Φιντέλ...ίσως γιατί έχει τη θηλυκιά κοντά του; δεν ξέρω....δεν έχω ιδέα από γάτους, πρώτη φορα έχω αρσενικό, πάντα είχα γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:05 Η moukelis έγραψε: #76 13-03-08 10:05 Άντε,μικρός-μικρός ο Φιντέλ,το έκανε το θαύμα του...Καλούς απογόνους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:07 Η niaourini2_2: #77 13-03-08 10:07 Τι ωραία νέα...με το καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:09 Η NiaR έγραψε: #78 13-03-08 10:09 ΧΑ! την πατησε και η ψηλομύτα μαζί του!!!! Ευγε!! εριξε την Ντιβα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η Desdemona: #79 13-03-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά; Click για ανάπτυξη... Ο Πρέστο επαναμεταλλάχθηκε (τι λέξη Θεέ μου) στο ήρεμο και χουρχουριστό γατί που ήξερα και εμπιστευόμουν (σαν τη χλωρίνη κλινέξ ένα πράγμα). Μάλλον ο οίστρος του πέρασε και είπαμε με τον κ.Πάνο ότι θα το τρενάρουμε όσο γίνεται γιατί είναι μικρούλης ακόμα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #80 13-03-08 10:12 Ευχαριστούμε για τις ευχές σας.... NiaR μου γλυκιά, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τόοοοοοση γοητεία, με αγάπη Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σα δε ντρέπεστε alter ego και Raisa... Εγώ έκανα μέχρι και ερωτική εξομολόγηση στο Φιντέλ και μια κουβέντα δεν είπατε να σας κουβαληθώ κι εγώ! Εντάξει λοιπόν Click για ανάπτυξη... Καλέ, μη θυμώνεις... το alter ego σου τον είδε πριν του κάνεις την ερωτική εξομολόγηση.. παρά ταύτα, ο Fidel Castro είναι εδώ για όλους τους ερωτοχτυπημένους και σας περιμένει με ανοιχτές αγκαλιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:37 Η Desdemona: #63 21-02-08 09:37 Μωρέ θα τον ζουλήξω εγώ αυτόν, που θα μου πάει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:20 Η NiaR έγραψε: #64 21-02-08 12:20 ΜΑΓΙΣΣΑ ???????????????Παλι με απατας καλε??? Μην αρρωστηση ενας ανθρωπος...δεν θα γινω καλα????????? θα σε μαντρωσω σπιτι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:47 Η Raisa έγραψε: #65 21-02-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΜΑΓΙΣΣΑ ???????????????Παλι με απατας καλε??? Μην αρρωστηση ενας ανθρωπος...δεν θα γινω καλα????????? θα σε μαντρωσω σπιτι !!! Click για ανάπτυξη... μη στεναχωριέσαι καλέ...δεν ξέρεις; ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:41 Η μαγισσα έγραψε: #66 21-02-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΜΑΓΙΣΣΑ ???????????????Παλι με απατας καλε??? Μην αρρωστηση ενας ανθρωπος...δεν θα γινω καλα????????? θα σε μαντρωσω σπιτι !!! Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις καλές οι βελούδινες γούνες και γλυκές κοιλιές αλλά σαν το μωρό που είναι και με προσωπικότητα δεν είναι κανένας εξάλου ο Έκτωρας Μάλος ξέρει και έσει την γοήτεία της νονάς του να είσαι κακός και όταν σε μαλώνουν γίνε γοητευτικός!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #67 06-03-08 21:11 Απίστευτο και όμως αληθινό!!! Γειά σας και πάλι παιδιά.... Σήμερα, από το πρωί έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας... Ο μικρός μας Φιντέλ (που λέει ο λόγος μικρός, 5 μηνών γάταρος έχει γίνει) από το πρωί κάνει πρόβες ζευγαρώματος με τη Raisa χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος (δεν είναι σε οίστρο κανείς)!!!! Λέτε να κάνει προπόνηση για το ματς που θα ακολουθήσει στο μέλλον;;;; Η Raisa, βέβαια, γυρνάει και του ρίχνει από καμιά, αλλά μόλις του γυρίζει πλάτη, αυτός πάλι τα ίδια...και είναι 3 πλάσια απ΄αυτόν...που να την κάνει ζάπινγκ....δεν το βάζει όμως κάτω... τεσπα, το θέαμα έχει πολύ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 22:51 Η Desdemona: #68 06-03-08 22:51 Α μάλιστα... Λες ο Φιντέλ να έχει τον αόρατο οίστρο; Θα είσαι η πιο τυχερή γατομαμά του κόσμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 23:10 Η Raisa έγραψε: #69 06-03-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α μάλιστα... Λες ο Φιντέλ να έχει τον αόρατο οίστρο; Θα είσαι η πιο τυχερή γατομαμά του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και αόρατος οίστρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 23:14 Η ruko έγραψε: #70 06-03-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υπάρχει και αόρατος οίστρος... Click για ανάπτυξη... Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά; Raisa, πολύ γέλασα με το Φιντέλ! Απίθανος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 23:15 Η zorica έγραψε: #71 06-03-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γειά σας και πάλι παιδιά.... Σήμερα, από το πρωί έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας... Ο μικρός μας Φιντέλ (που λέει ο λόγος μικρός, 5 μηνών γάταρος έχει γίνει) από το πρωί κάνει πρόβες ζευγαρώματος με τη Raisa χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος (δεν είναι σε οίστρο κανείς)!!!! Λέτε να κάνει προπόνηση για το ματς που θα ακολουθήσει στο μέλλον;;;; Η Raisa, βέβαια, γυρνάει και του ρίχνει από καμιά, αλλά μόλις του γυρίζει πλάτη, αυτός πάλι τα ίδια...και είναι 3 πλάσια απ΄αυτόν...που να την κάνει ζάπινγκ....δεν το βάζει όμως κάτω... τεσπα, το θέαμα έχει πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... τα πουλακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 20:18 Η Raisa έγραψε: #72 12-03-08 20:18 Η οικογένεια θα μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ! Τελικά, κάτι ήξερε ο μικρός Φιντέλ Εδώ και 2 μέρες κάτι τρέχει με τους δυό και μαλλον θα έχουμε απογόνους! Το περίεργο είναι, ότι και να έχει οίστρο η Raisa, δεν είναι όπως τον ξέρουμε...δεν φωνάζει όπως φώναζε την άλλη φορά δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός, ότι τον έχει σπίτι τον γαμπρό και δεν χρειάζεται να φωνάζει τόσο δυνατά....αυτό ίσως το ξέρει ο γιατρός μας Τεσπα, το θέμα θα δείξει σε λίγο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 21:02 Η Lita έγραψε: #73 12-03-08 21:02 ειναι απλα πανεμορφα και τα δυο καθε επιτυχια και οταν γεννησει να μας το πεις !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 09:21 Η popi έγραψε: #74 13-03-08 09:21 Τι ευχάριστά νέα είναι αυτά,καλά πως τα κατάφερε ο μικρός;Raisa,πως το καταλαβαίνει αν έχουν οίστρο τα αρσενικά;Το δικό μου είναι το ίδιο χαζοχαρούμενο γατί που ήταν εδώ και 10 μήνες που τον πήραμε.Στις 21 χρονίζει;μήπως του τα κόψαμε καταλάθος παρέα με τους κόμπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 09:31 Η Raisa έγραψε: #75 13-03-08 09:31 Δεν έχω ιδέα πώς τα κατάφερε ο μικρός το μόνο που ξέρω είναι ότι κάνει τις προσπάθειές του με μεγάλο ζήλο αλλά δεν ξέρω αν καταφέρει κάτι τελικά. Ο οίστρος τον γάτων απ΄ό,τι μου είπαν τον καταλαβαίνεις γιατί ψεκάζουν παντού στο σπίτι....κάτι που δεν έκανε ο Φιντέλ...ίσως γιατί έχει τη θηλυκιά κοντά του; δεν ξέρω....δεν έχω ιδέα από γάτους, πρώτη φορα έχω αρσενικό, πάντα είχα γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:05 Η moukelis έγραψε: #76 13-03-08 10:05 Άντε,μικρός-μικρός ο Φιντέλ,το έκανε το θαύμα του...Καλούς απογόνους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:07 Η niaourini2_2: #77 13-03-08 10:07 Τι ωραία νέα...με το καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:09 Η NiaR έγραψε: #78 13-03-08 10:09 ΧΑ! την πατησε και η ψηλομύτα μαζί του!!!! Ευγε!! εριξε την Ντιβα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η Desdemona: #79 13-03-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά; Click για ανάπτυξη... Ο Πρέστο επαναμεταλλάχθηκε (τι λέξη Θεέ μου) στο ήρεμο και χουρχουριστό γατί που ήξερα και εμπιστευόμουν (σαν τη χλωρίνη κλινέξ ένα πράγμα). Μάλλον ο οίστρος του πέρασε και είπαμε με τον κ.Πάνο ότι θα το τρενάρουμε όσο γίνεται γιατί είναι μικρούλης ακόμα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #80 13-03-08 10:12 Ευχαριστούμε για τις ευχές σας.... NiaR μου γλυκιά, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τόοοοοοση γοητεία, με αγάπη Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μωρέ θα τον ζουλήξω εγώ αυτόν, που θα μου πάει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:20 Η NiaR έγραψε: #64 21-02-08 12:20 ΜΑΓΙΣΣΑ ???????????????Παλι με απατας καλε??? Μην αρρωστηση ενας ανθρωπος...δεν θα γινω καλα????????? θα σε μαντρωσω σπιτι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:47 Η Raisa έγραψε: #65 21-02-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΜΑΓΙΣΣΑ ???????????????Παλι με απατας καλε??? Μην αρρωστηση ενας ανθρωπος...δεν θα γινω καλα????????? θα σε μαντρωσω σπιτι !!! Click για ανάπτυξη... μη στεναχωριέσαι καλέ...δεν ξέρεις; ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:41 Η μαγισσα έγραψε: #66 21-02-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΜΑΓΙΣΣΑ ???????????????Παλι με απατας καλε??? Μην αρρωστηση ενας ανθρωπος...δεν θα γινω καλα????????? θα σε μαντρωσω σπιτι !!! Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις καλές οι βελούδινες γούνες και γλυκές κοιλιές αλλά σαν το μωρό που είναι και με προσωπικότητα δεν είναι κανένας εξάλου ο Έκτωρας Μάλος ξέρει και έσει την γοήτεία της νονάς του να είσαι κακός και όταν σε μαλώνουν γίνε γοητευτικός!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #67 06-03-08 21:11 Απίστευτο και όμως αληθινό!!! Γειά σας και πάλι παιδιά.... Σήμερα, από το πρωί έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας... Ο μικρός μας Φιντέλ (που λέει ο λόγος μικρός, 5 μηνών γάταρος έχει γίνει) από το πρωί κάνει πρόβες ζευγαρώματος με τη Raisa χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος (δεν είναι σε οίστρο κανείς)!!!! Λέτε να κάνει προπόνηση για το ματς που θα ακολουθήσει στο μέλλον;;;; Η Raisa, βέβαια, γυρνάει και του ρίχνει από καμιά, αλλά μόλις του γυρίζει πλάτη, αυτός πάλι τα ίδια...και είναι 3 πλάσια απ΄αυτόν...που να την κάνει ζάπινγκ....δεν το βάζει όμως κάτω... τεσπα, το θέαμα έχει πολύ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 22:51 Η Desdemona: #68 06-03-08 22:51 Α μάλιστα... Λες ο Φιντέλ να έχει τον αόρατο οίστρο; Θα είσαι η πιο τυχερή γατομαμά του κόσμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 23:10 Η Raisa έγραψε: #69 06-03-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α μάλιστα... Λες ο Φιντέλ να έχει τον αόρατο οίστρο; Θα είσαι η πιο τυχερή γατομαμά του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και αόρατος οίστρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 23:14 Η ruko έγραψε: #70 06-03-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υπάρχει και αόρατος οίστρος... Click για ανάπτυξη... Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά; Raisa, πολύ γέλασα με το Φιντέλ! Απίθανος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 23:15 Η zorica έγραψε: #71 06-03-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γειά σας και πάλι παιδιά.... Σήμερα, από το πρωί έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας... Ο μικρός μας Φιντέλ (που λέει ο λόγος μικρός, 5 μηνών γάταρος έχει γίνει) από το πρωί κάνει πρόβες ζευγαρώματος με τη Raisa χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος (δεν είναι σε οίστρο κανείς)!!!! Λέτε να κάνει προπόνηση για το ματς που θα ακολουθήσει στο μέλλον;;;; Η Raisa, βέβαια, γυρνάει και του ρίχνει από καμιά, αλλά μόλις του γυρίζει πλάτη, αυτός πάλι τα ίδια...και είναι 3 πλάσια απ΄αυτόν...που να την κάνει ζάπινγκ....δεν το βάζει όμως κάτω... τεσπα, το θέαμα έχει πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... τα πουλακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 20:18 Η Raisa έγραψε: #72 12-03-08 20:18 Η οικογένεια θα μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ! Τελικά, κάτι ήξερε ο μικρός Φιντέλ Εδώ και 2 μέρες κάτι τρέχει με τους δυό και μαλλον θα έχουμε απογόνους! Το περίεργο είναι, ότι και να έχει οίστρο η Raisa, δεν είναι όπως τον ξέρουμε...δεν φωνάζει όπως φώναζε την άλλη φορά δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός, ότι τον έχει σπίτι τον γαμπρό και δεν χρειάζεται να φωνάζει τόσο δυνατά....αυτό ίσως το ξέρει ο γιατρός μας Τεσπα, το θέμα θα δείξει σε λίγο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 21:02 Η Lita έγραψε: #73 12-03-08 21:02 ειναι απλα πανεμορφα και τα δυο καθε επιτυχια και οταν γεννησει να μας το πεις !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 09:21 Η popi έγραψε: #74 13-03-08 09:21 Τι ευχάριστά νέα είναι αυτά,καλά πως τα κατάφερε ο μικρός;Raisa,πως το καταλαβαίνει αν έχουν οίστρο τα αρσενικά;Το δικό μου είναι το ίδιο χαζοχαρούμενο γατί που ήταν εδώ και 10 μήνες που τον πήραμε.Στις 21 χρονίζει;μήπως του τα κόψαμε καταλάθος παρέα με τους κόμπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 09:31 Η Raisa έγραψε: #75 13-03-08 09:31 Δεν έχω ιδέα πώς τα κατάφερε ο μικρός το μόνο που ξέρω είναι ότι κάνει τις προσπάθειές του με μεγάλο ζήλο αλλά δεν ξέρω αν καταφέρει κάτι τελικά. Ο οίστρος τον γάτων απ΄ό,τι μου είπαν τον καταλαβαίνεις γιατί ψεκάζουν παντού στο σπίτι....κάτι που δεν έκανε ο Φιντέλ...ίσως γιατί έχει τη θηλυκιά κοντά του; δεν ξέρω....δεν έχω ιδέα από γάτους, πρώτη φορα έχω αρσενικό, πάντα είχα γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:05 Η moukelis έγραψε: #76 13-03-08 10:05 Άντε,μικρός-μικρός ο Φιντέλ,το έκανε το θαύμα του...Καλούς απογόνους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:07 Η niaourini2_2: #77 13-03-08 10:07 Τι ωραία νέα...με το καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:09 Η NiaR έγραψε: #78 13-03-08 10:09 ΧΑ! την πατησε και η ψηλομύτα μαζί του!!!! Ευγε!! εριξε την Ντιβα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η Desdemona: #79 13-03-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά; Click για ανάπτυξη... Ο Πρέστο επαναμεταλλάχθηκε (τι λέξη Θεέ μου) στο ήρεμο και χουρχουριστό γατί που ήξερα και εμπιστευόμουν (σαν τη χλωρίνη κλινέξ ένα πράγμα). Μάλλον ο οίστρος του πέρασε και είπαμε με τον κ.Πάνο ότι θα το τρενάρουμε όσο γίνεται γιατί είναι μικρούλης ακόμα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #80 13-03-08 10:12 Ευχαριστούμε για τις ευχές σας.... NiaR μου γλυκιά, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τόοοοοοση γοητεία, με αγάπη Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΜΑΓΙΣΣΑ ???????????????Παλι με απατας καλε??? Μην αρρωστηση ενας ανθρωπος...δεν θα γινω καλα????????? θα σε μαντρωσω σπιτι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:47 Η Raisa έγραψε: #65 21-02-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΜΑΓΙΣΣΑ ???????????????Παλι με απατας καλε??? Μην αρρωστηση ενας ανθρωπος...δεν θα γινω καλα????????? θα σε μαντρωσω σπιτι !!! Click για ανάπτυξη... μη στεναχωριέσαι καλέ...δεν ξέρεις; ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:41 Η μαγισσα έγραψε: #66 21-02-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΜΑΓΙΣΣΑ ???????????????Παλι με απατας καλε??? Μην αρρωστηση ενας ανθρωπος...δεν θα γινω καλα????????? θα σε μαντρωσω σπιτι !!! Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις καλές οι βελούδινες γούνες και γλυκές κοιλιές αλλά σαν το μωρό που είναι και με προσωπικότητα δεν είναι κανένας εξάλου ο Έκτωρας Μάλος ξέρει και έσει την γοήτεία της νονάς του να είσαι κακός και όταν σε μαλώνουν γίνε γοητευτικός!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #67 06-03-08 21:11 Απίστευτο και όμως αληθινό!!! Γειά σας και πάλι παιδιά.... Σήμερα, από το πρωί έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας... Ο μικρός μας Φιντέλ (που λέει ο λόγος μικρός, 5 μηνών γάταρος έχει γίνει) από το πρωί κάνει πρόβες ζευγαρώματος με τη Raisa χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος (δεν είναι σε οίστρο κανείς)!!!! Λέτε να κάνει προπόνηση για το ματς που θα ακολουθήσει στο μέλλον;;;; Η Raisa, βέβαια, γυρνάει και του ρίχνει από καμιά, αλλά μόλις του γυρίζει πλάτη, αυτός πάλι τα ίδια...και είναι 3 πλάσια απ΄αυτόν...που να την κάνει ζάπινγκ....δεν το βάζει όμως κάτω... τεσπα, το θέαμα έχει πολύ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 22:51 Η Desdemona: #68 06-03-08 22:51 Α μάλιστα... Λες ο Φιντέλ να έχει τον αόρατο οίστρο; Θα είσαι η πιο τυχερή γατομαμά του κόσμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 23:10 Η Raisa έγραψε: #69 06-03-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α μάλιστα... Λες ο Φιντέλ να έχει τον αόρατο οίστρο; Θα είσαι η πιο τυχερή γατομαμά του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και αόρατος οίστρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 23:14 Η ruko έγραψε: #70 06-03-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υπάρχει και αόρατος οίστρος... Click για ανάπτυξη... Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά; Raisa, πολύ γέλασα με το Φιντέλ! Απίθανος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 23:15 Η zorica έγραψε: #71 06-03-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γειά σας και πάλι παιδιά.... Σήμερα, από το πρωί έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας... Ο μικρός μας Φιντέλ (που λέει ο λόγος μικρός, 5 μηνών γάταρος έχει γίνει) από το πρωί κάνει πρόβες ζευγαρώματος με τη Raisa χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος (δεν είναι σε οίστρο κανείς)!!!! Λέτε να κάνει προπόνηση για το ματς που θα ακολουθήσει στο μέλλον;;;; Η Raisa, βέβαια, γυρνάει και του ρίχνει από καμιά, αλλά μόλις του γυρίζει πλάτη, αυτός πάλι τα ίδια...και είναι 3 πλάσια απ΄αυτόν...που να την κάνει ζάπινγκ....δεν το βάζει όμως κάτω... τεσπα, το θέαμα έχει πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... τα πουλακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 20:18 Η Raisa έγραψε: #72 12-03-08 20:18 Η οικογένεια θα μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ! Τελικά, κάτι ήξερε ο μικρός Φιντέλ Εδώ και 2 μέρες κάτι τρέχει με τους δυό και μαλλον θα έχουμε απογόνους! Το περίεργο είναι, ότι και να έχει οίστρο η Raisa, δεν είναι όπως τον ξέρουμε...δεν φωνάζει όπως φώναζε την άλλη φορά δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός, ότι τον έχει σπίτι τον γαμπρό και δεν χρειάζεται να φωνάζει τόσο δυνατά....αυτό ίσως το ξέρει ο γιατρός μας Τεσπα, το θέμα θα δείξει σε λίγο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 21:02 Η Lita έγραψε: #73 12-03-08 21:02 ειναι απλα πανεμορφα και τα δυο καθε επιτυχια και οταν γεννησει να μας το πεις !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 09:21 Η popi έγραψε: #74 13-03-08 09:21 Τι ευχάριστά νέα είναι αυτά,καλά πως τα κατάφερε ο μικρός;Raisa,πως το καταλαβαίνει αν έχουν οίστρο τα αρσενικά;Το δικό μου είναι το ίδιο χαζοχαρούμενο γατί που ήταν εδώ και 10 μήνες που τον πήραμε.Στις 21 χρονίζει;μήπως του τα κόψαμε καταλάθος παρέα με τους κόμπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 09:31 Η Raisa έγραψε: #75 13-03-08 09:31 Δεν έχω ιδέα πώς τα κατάφερε ο μικρός το μόνο που ξέρω είναι ότι κάνει τις προσπάθειές του με μεγάλο ζήλο αλλά δεν ξέρω αν καταφέρει κάτι τελικά. Ο οίστρος τον γάτων απ΄ό,τι μου είπαν τον καταλαβαίνεις γιατί ψεκάζουν παντού στο σπίτι....κάτι που δεν έκανε ο Φιντέλ...ίσως γιατί έχει τη θηλυκιά κοντά του; δεν ξέρω....δεν έχω ιδέα από γάτους, πρώτη φορα έχω αρσενικό, πάντα είχα γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:05 Η moukelis έγραψε: #76 13-03-08 10:05 Άντε,μικρός-μικρός ο Φιντέλ,το έκανε το θαύμα του...Καλούς απογόνους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:07 Η niaourini2_2: #77 13-03-08 10:07 Τι ωραία νέα...με το καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:09 Η NiaR έγραψε: #78 13-03-08 10:09 ΧΑ! την πατησε και η ψηλομύτα μαζί του!!!! Ευγε!! εριξε την Ντιβα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η Desdemona: #79 13-03-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά; Click για ανάπτυξη... Ο Πρέστο επαναμεταλλάχθηκε (τι λέξη Θεέ μου) στο ήρεμο και χουρχουριστό γατί που ήξερα και εμπιστευόμουν (σαν τη χλωρίνη κλινέξ ένα πράγμα). Μάλλον ο οίστρος του πέρασε και είπαμε με τον κ.Πάνο ότι θα το τρενάρουμε όσο γίνεται γιατί είναι μικρούλης ακόμα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #80 13-03-08 10:12 Ευχαριστούμε για τις ευχές σας.... NiaR μου γλυκιά, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τόοοοοοση γοητεία, με αγάπη Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΜΑΓΙΣΣΑ ???????????????Παλι με απατας καλε??? Μην αρρωστηση ενας ανθρωπος...δεν θα γινω καλα????????? θα σε μαντρωσω σπιτι !!! Click για ανάπτυξη... μη στεναχωριέσαι καλέ...δεν ξέρεις; ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:41 Η μαγισσα έγραψε: #66 21-02-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΜΑΓΙΣΣΑ ???????????????Παλι με απατας καλε??? Μην αρρωστηση ενας ανθρωπος...δεν θα γινω καλα????????? θα σε μαντρωσω σπιτι !!! Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις καλές οι βελούδινες γούνες και γλυκές κοιλιές αλλά σαν το μωρό που είναι και με προσωπικότητα δεν είναι κανένας εξάλου ο Έκτωρας Μάλος ξέρει και έσει την γοήτεία της νονάς του να είσαι κακός και όταν σε μαλώνουν γίνε γοητευτικός!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #67 06-03-08 21:11 Απίστευτο και όμως αληθινό!!! Γειά σας και πάλι παιδιά.... Σήμερα, από το πρωί έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας... Ο μικρός μας Φιντέλ (που λέει ο λόγος μικρός, 5 μηνών γάταρος έχει γίνει) από το πρωί κάνει πρόβες ζευγαρώματος με τη Raisa χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος (δεν είναι σε οίστρο κανείς)!!!! Λέτε να κάνει προπόνηση για το ματς που θα ακολουθήσει στο μέλλον;;;; Η Raisa, βέβαια, γυρνάει και του ρίχνει από καμιά, αλλά μόλις του γυρίζει πλάτη, αυτός πάλι τα ίδια...και είναι 3 πλάσια απ΄αυτόν...που να την κάνει ζάπινγκ....δεν το βάζει όμως κάτω... τεσπα, το θέαμα έχει πολύ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 22:51 Η Desdemona: #68 06-03-08 22:51 Α μάλιστα... Λες ο Φιντέλ να έχει τον αόρατο οίστρο; Θα είσαι η πιο τυχερή γατομαμά του κόσμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 23:10 Η Raisa έγραψε: #69 06-03-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α μάλιστα... Λες ο Φιντέλ να έχει τον αόρατο οίστρο; Θα είσαι η πιο τυχερή γατομαμά του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και αόρατος οίστρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 23:14 Η ruko έγραψε: #70 06-03-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υπάρχει και αόρατος οίστρος... Click για ανάπτυξη... Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά; Raisa, πολύ γέλασα με το Φιντέλ! Απίθανος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 23:15 Η zorica έγραψε: #71 06-03-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γειά σας και πάλι παιδιά.... Σήμερα, από το πρωί έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας... Ο μικρός μας Φιντέλ (που λέει ο λόγος μικρός, 5 μηνών γάταρος έχει γίνει) από το πρωί κάνει πρόβες ζευγαρώματος με τη Raisa χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος (δεν είναι σε οίστρο κανείς)!!!! Λέτε να κάνει προπόνηση για το ματς που θα ακολουθήσει στο μέλλον;;;; Η Raisa, βέβαια, γυρνάει και του ρίχνει από καμιά, αλλά μόλις του γυρίζει πλάτη, αυτός πάλι τα ίδια...και είναι 3 πλάσια απ΄αυτόν...που να την κάνει ζάπινγκ....δεν το βάζει όμως κάτω... τεσπα, το θέαμα έχει πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... τα πουλακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 20:18 Η Raisa έγραψε: #72 12-03-08 20:18 Η οικογένεια θα μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ! Τελικά, κάτι ήξερε ο μικρός Φιντέλ Εδώ και 2 μέρες κάτι τρέχει με τους δυό και μαλλον θα έχουμε απογόνους! Το περίεργο είναι, ότι και να έχει οίστρο η Raisa, δεν είναι όπως τον ξέρουμε...δεν φωνάζει όπως φώναζε την άλλη φορά δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός, ότι τον έχει σπίτι τον γαμπρό και δεν χρειάζεται να φωνάζει τόσο δυνατά....αυτό ίσως το ξέρει ο γιατρός μας Τεσπα, το θέμα θα δείξει σε λίγο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 21:02 Η Lita έγραψε: #73 12-03-08 21:02 ειναι απλα πανεμορφα και τα δυο καθε επιτυχια και οταν γεννησει να μας το πεις !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 09:21 Η popi έγραψε: #74 13-03-08 09:21 Τι ευχάριστά νέα είναι αυτά,καλά πως τα κατάφερε ο μικρός;Raisa,πως το καταλαβαίνει αν έχουν οίστρο τα αρσενικά;Το δικό μου είναι το ίδιο χαζοχαρούμενο γατί που ήταν εδώ και 10 μήνες που τον πήραμε.Στις 21 χρονίζει;μήπως του τα κόψαμε καταλάθος παρέα με τους κόμπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 09:31 Η Raisa έγραψε: #75 13-03-08 09:31 Δεν έχω ιδέα πώς τα κατάφερε ο μικρός το μόνο που ξέρω είναι ότι κάνει τις προσπάθειές του με μεγάλο ζήλο αλλά δεν ξέρω αν καταφέρει κάτι τελικά. Ο οίστρος τον γάτων απ΄ό,τι μου είπαν τον καταλαβαίνεις γιατί ψεκάζουν παντού στο σπίτι....κάτι που δεν έκανε ο Φιντέλ...ίσως γιατί έχει τη θηλυκιά κοντά του; δεν ξέρω....δεν έχω ιδέα από γάτους, πρώτη φορα έχω αρσενικό, πάντα είχα γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:05 Η moukelis έγραψε: #76 13-03-08 10:05 Άντε,μικρός-μικρός ο Φιντέλ,το έκανε το θαύμα του...Καλούς απογόνους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:07 Η niaourini2_2: #77 13-03-08 10:07 Τι ωραία νέα...με το καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:09 Η NiaR έγραψε: #78 13-03-08 10:09 ΧΑ! την πατησε και η ψηλομύτα μαζί του!!!! Ευγε!! εριξε την Ντιβα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η Desdemona: #79 13-03-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά; Click για ανάπτυξη... Ο Πρέστο επαναμεταλλάχθηκε (τι λέξη Θεέ μου) στο ήρεμο και χουρχουριστό γατί που ήξερα και εμπιστευόμουν (σαν τη χλωρίνη κλινέξ ένα πράγμα). Μάλλον ο οίστρος του πέρασε και είπαμε με τον κ.Πάνο ότι θα το τρενάρουμε όσο γίνεται γιατί είναι μικρούλης ακόμα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #80 13-03-08 10:12 Ευχαριστούμε για τις ευχές σας.... NiaR μου γλυκιά, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τόοοοοοση γοητεία, με αγάπη Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΜΑΓΙΣΣΑ ???????????????Παλι με απατας καλε??? Μην αρρωστηση ενας ανθρωπος...δεν θα γινω καλα????????? θα σε μαντρωσω σπιτι !!! Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις καλές οι βελούδινες γούνες και γλυκές κοιλιές αλλά σαν το μωρό που είναι και με προσωπικότητα δεν είναι κανένας εξάλου ο Έκτωρας Μάλος ξέρει και έσει την γοήτεία της νονάς του να είσαι κακός και όταν σε μαλώνουν γίνε γοητευτικός!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #67 06-03-08 21:11 Απίστευτο και όμως αληθινό!!! Γειά σας και πάλι παιδιά.... Σήμερα, από το πρωί έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας... Ο μικρός μας Φιντέλ (που λέει ο λόγος μικρός, 5 μηνών γάταρος έχει γίνει) από το πρωί κάνει πρόβες ζευγαρώματος με τη Raisa χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος (δεν είναι σε οίστρο κανείς)!!!! Λέτε να κάνει προπόνηση για το ματς που θα ακολουθήσει στο μέλλον;;;; Η Raisa, βέβαια, γυρνάει και του ρίχνει από καμιά, αλλά μόλις του γυρίζει πλάτη, αυτός πάλι τα ίδια...και είναι 3 πλάσια απ΄αυτόν...που να την κάνει ζάπινγκ....δεν το βάζει όμως κάτω... τεσπα, το θέαμα έχει πολύ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 22:51 Η Desdemona: #68 06-03-08 22:51 Α μάλιστα... Λες ο Φιντέλ να έχει τον αόρατο οίστρο; Θα είσαι η πιο τυχερή γατομαμά του κόσμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 23:10 Η Raisa έγραψε: #69 06-03-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α μάλιστα... Λες ο Φιντέλ να έχει τον αόρατο οίστρο; Θα είσαι η πιο τυχερή γατομαμά του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και αόρατος οίστρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 23:14 Η ruko έγραψε: #70 06-03-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υπάρχει και αόρατος οίστρος... Click για ανάπτυξη... Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά; Raisa, πολύ γέλασα με το Φιντέλ! Απίθανος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 23:15 Η zorica έγραψε: #71 06-03-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γειά σας και πάλι παιδιά.... Σήμερα, από το πρωί έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας... Ο μικρός μας Φιντέλ (που λέει ο λόγος μικρός, 5 μηνών γάταρος έχει γίνει) από το πρωί κάνει πρόβες ζευγαρώματος με τη Raisa χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος (δεν είναι σε οίστρο κανείς)!!!! Λέτε να κάνει προπόνηση για το ματς που θα ακολουθήσει στο μέλλον;;;; Η Raisa, βέβαια, γυρνάει και του ρίχνει από καμιά, αλλά μόλις του γυρίζει πλάτη, αυτός πάλι τα ίδια...και είναι 3 πλάσια απ΄αυτόν...που να την κάνει ζάπινγκ....δεν το βάζει όμως κάτω... τεσπα, το θέαμα έχει πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... τα πουλακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 20:18 Η Raisa έγραψε: #72 12-03-08 20:18 Η οικογένεια θα μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ! Τελικά, κάτι ήξερε ο μικρός Φιντέλ Εδώ και 2 μέρες κάτι τρέχει με τους δυό και μαλλον θα έχουμε απογόνους! Το περίεργο είναι, ότι και να έχει οίστρο η Raisa, δεν είναι όπως τον ξέρουμε...δεν φωνάζει όπως φώναζε την άλλη φορά δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός, ότι τον έχει σπίτι τον γαμπρό και δεν χρειάζεται να φωνάζει τόσο δυνατά....αυτό ίσως το ξέρει ο γιατρός μας Τεσπα, το θέμα θα δείξει σε λίγο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 21:02 Η Lita έγραψε: #73 12-03-08 21:02 ειναι απλα πανεμορφα και τα δυο καθε επιτυχια και οταν γεννησει να μας το πεις !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 09:21 Η popi έγραψε: #74 13-03-08 09:21 Τι ευχάριστά νέα είναι αυτά,καλά πως τα κατάφερε ο μικρός;Raisa,πως το καταλαβαίνει αν έχουν οίστρο τα αρσενικά;Το δικό μου είναι το ίδιο χαζοχαρούμενο γατί που ήταν εδώ και 10 μήνες που τον πήραμε.Στις 21 χρονίζει;μήπως του τα κόψαμε καταλάθος παρέα με τους κόμπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 09:31 Η Raisa έγραψε: #75 13-03-08 09:31 Δεν έχω ιδέα πώς τα κατάφερε ο μικρός το μόνο που ξέρω είναι ότι κάνει τις προσπάθειές του με μεγάλο ζήλο αλλά δεν ξέρω αν καταφέρει κάτι τελικά. Ο οίστρος τον γάτων απ΄ό,τι μου είπαν τον καταλαβαίνεις γιατί ψεκάζουν παντού στο σπίτι....κάτι που δεν έκανε ο Φιντέλ...ίσως γιατί έχει τη θηλυκιά κοντά του; δεν ξέρω....δεν έχω ιδέα από γάτους, πρώτη φορα έχω αρσενικό, πάντα είχα γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:05 Η moukelis έγραψε: #76 13-03-08 10:05 Άντε,μικρός-μικρός ο Φιντέλ,το έκανε το θαύμα του...Καλούς απογόνους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:07 Η niaourini2_2: #77 13-03-08 10:07 Τι ωραία νέα...με το καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:09 Η NiaR έγραψε: #78 13-03-08 10:09 ΧΑ! την πατησε και η ψηλομύτα μαζί του!!!! Ευγε!! εριξε την Ντιβα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η Desdemona: #79 13-03-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά; Click για ανάπτυξη... Ο Πρέστο επαναμεταλλάχθηκε (τι λέξη Θεέ μου) στο ήρεμο και χουρχουριστό γατί που ήξερα και εμπιστευόμουν (σαν τη χλωρίνη κλινέξ ένα πράγμα). Μάλλον ο οίστρος του πέρασε και είπαμε με τον κ.Πάνο ότι θα το τρενάρουμε όσο γίνεται γιατί είναι μικρούλης ακόμα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #80 13-03-08 10:12 Ευχαριστούμε για τις ευχές σας.... NiaR μου γλυκιά, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τόοοοοοση γοητεία, με αγάπη Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απίστευτο και όμως αληθινό!!! Γειά σας και πάλι παιδιά.... Σήμερα, από το πρωί έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας... Ο μικρός μας Φιντέλ (που λέει ο λόγος μικρός, 5 μηνών γάταρος έχει γίνει) από το πρωί κάνει πρόβες ζευγαρώματος με τη Raisa χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος (δεν είναι σε οίστρο κανείς)!!!! Λέτε να κάνει προπόνηση για το ματς που θα ακολουθήσει στο μέλλον;;;; Η Raisa, βέβαια, γυρνάει και του ρίχνει από καμιά, αλλά μόλις του γυρίζει πλάτη, αυτός πάλι τα ίδια...και είναι 3 πλάσια απ΄αυτόν...που να την κάνει ζάπινγκ....δεν το βάζει όμως κάτω... τεσπα, το θέαμα έχει πολύ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 22:51 Η Desdemona: #68 06-03-08 22:51 Α μάλιστα... Λες ο Φιντέλ να έχει τον αόρατο οίστρο; Θα είσαι η πιο τυχερή γατομαμά του κόσμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 23:10 Η Raisa έγραψε: #69 06-03-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α μάλιστα... Λες ο Φιντέλ να έχει τον αόρατο οίστρο; Θα είσαι η πιο τυχερή γατομαμά του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και αόρατος οίστρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 23:14 Η ruko έγραψε: #70 06-03-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υπάρχει και αόρατος οίστρος... Click για ανάπτυξη... Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά; Raisa, πολύ γέλασα με το Φιντέλ! Απίθανος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 23:15 Η zorica έγραψε: #71 06-03-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γειά σας και πάλι παιδιά.... Σήμερα, από το πρωί έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας... Ο μικρός μας Φιντέλ (που λέει ο λόγος μικρός, 5 μηνών γάταρος έχει γίνει) από το πρωί κάνει πρόβες ζευγαρώματος με τη Raisa χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος (δεν είναι σε οίστρο κανείς)!!!! Λέτε να κάνει προπόνηση για το ματς που θα ακολουθήσει στο μέλλον;;;; Η Raisa, βέβαια, γυρνάει και του ρίχνει από καμιά, αλλά μόλις του γυρίζει πλάτη, αυτός πάλι τα ίδια...και είναι 3 πλάσια απ΄αυτόν...που να την κάνει ζάπινγκ....δεν το βάζει όμως κάτω... τεσπα, το θέαμα έχει πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... τα πουλακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 20:18 Η Raisa έγραψε: #72 12-03-08 20:18 Η οικογένεια θα μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ! Τελικά, κάτι ήξερε ο μικρός Φιντέλ Εδώ και 2 μέρες κάτι τρέχει με τους δυό και μαλλον θα έχουμε απογόνους! Το περίεργο είναι, ότι και να έχει οίστρο η Raisa, δεν είναι όπως τον ξέρουμε...δεν φωνάζει όπως φώναζε την άλλη φορά δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός, ότι τον έχει σπίτι τον γαμπρό και δεν χρειάζεται να φωνάζει τόσο δυνατά....αυτό ίσως το ξέρει ο γιατρός μας Τεσπα, το θέμα θα δείξει σε λίγο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 21:02 Η Lita έγραψε: #73 12-03-08 21:02 ειναι απλα πανεμορφα και τα δυο καθε επιτυχια και οταν γεννησει να μας το πεις !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 09:21 Η popi έγραψε: #74 13-03-08 09:21 Τι ευχάριστά νέα είναι αυτά,καλά πως τα κατάφερε ο μικρός;Raisa,πως το καταλαβαίνει αν έχουν οίστρο τα αρσενικά;Το δικό μου είναι το ίδιο χαζοχαρούμενο γατί που ήταν εδώ και 10 μήνες που τον πήραμε.Στις 21 χρονίζει;μήπως του τα κόψαμε καταλάθος παρέα με τους κόμπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 09:31 Η Raisa έγραψε: #75 13-03-08 09:31 Δεν έχω ιδέα πώς τα κατάφερε ο μικρός το μόνο που ξέρω είναι ότι κάνει τις προσπάθειές του με μεγάλο ζήλο αλλά δεν ξέρω αν καταφέρει κάτι τελικά. Ο οίστρος τον γάτων απ΄ό,τι μου είπαν τον καταλαβαίνεις γιατί ψεκάζουν παντού στο σπίτι....κάτι που δεν έκανε ο Φιντέλ...ίσως γιατί έχει τη θηλυκιά κοντά του; δεν ξέρω....δεν έχω ιδέα από γάτους, πρώτη φορα έχω αρσενικό, πάντα είχα γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:05 Η moukelis έγραψε: #76 13-03-08 10:05 Άντε,μικρός-μικρός ο Φιντέλ,το έκανε το θαύμα του...Καλούς απογόνους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:07 Η niaourini2_2: #77 13-03-08 10:07 Τι ωραία νέα...με το καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:09 Η NiaR έγραψε: #78 13-03-08 10:09 ΧΑ! την πατησε και η ψηλομύτα μαζί του!!!! Ευγε!! εριξε την Ντιβα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η Desdemona: #79 13-03-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά; Click για ανάπτυξη... Ο Πρέστο επαναμεταλλάχθηκε (τι λέξη Θεέ μου) στο ήρεμο και χουρχουριστό γατί που ήξερα και εμπιστευόμουν (σαν τη χλωρίνη κλινέξ ένα πράγμα). Μάλλον ο οίστρος του πέρασε και είπαμε με τον κ.Πάνο ότι θα το τρενάρουμε όσο γίνεται γιατί είναι μικρούλης ακόμα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #80 13-03-08 10:12 Ευχαριστούμε για τις ευχές σας.... NiaR μου γλυκιά, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τόοοοοοση γοητεία, με αγάπη Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α μάλιστα... Λες ο Φιντέλ να έχει τον αόρατο οίστρο; Θα είσαι η πιο τυχερή γατομαμά του κόσμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 23:10 Η Raisa έγραψε: #69 06-03-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α μάλιστα... Λες ο Φιντέλ να έχει τον αόρατο οίστρο; Θα είσαι η πιο τυχερή γατομαμά του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και αόρατος οίστρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 23:14 Η ruko έγραψε: #70 06-03-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υπάρχει και αόρατος οίστρος... Click για ανάπτυξη... Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά; Raisa, πολύ γέλασα με το Φιντέλ! Απίθανος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 23:15 Η zorica έγραψε: #71 06-03-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γειά σας και πάλι παιδιά.... Σήμερα, από το πρωί έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας... Ο μικρός μας Φιντέλ (που λέει ο λόγος μικρός, 5 μηνών γάταρος έχει γίνει) από το πρωί κάνει πρόβες ζευγαρώματος με τη Raisa χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος (δεν είναι σε οίστρο κανείς)!!!! Λέτε να κάνει προπόνηση για το ματς που θα ακολουθήσει στο μέλλον;;;; Η Raisa, βέβαια, γυρνάει και του ρίχνει από καμιά, αλλά μόλις του γυρίζει πλάτη, αυτός πάλι τα ίδια...και είναι 3 πλάσια απ΄αυτόν...που να την κάνει ζάπινγκ....δεν το βάζει όμως κάτω... τεσπα, το θέαμα έχει πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... τα πουλακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 20:18 Η Raisa έγραψε: #72 12-03-08 20:18 Η οικογένεια θα μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ! Τελικά, κάτι ήξερε ο μικρός Φιντέλ Εδώ και 2 μέρες κάτι τρέχει με τους δυό και μαλλον θα έχουμε απογόνους! Το περίεργο είναι, ότι και να έχει οίστρο η Raisa, δεν είναι όπως τον ξέρουμε...δεν φωνάζει όπως φώναζε την άλλη φορά δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός, ότι τον έχει σπίτι τον γαμπρό και δεν χρειάζεται να φωνάζει τόσο δυνατά....αυτό ίσως το ξέρει ο γιατρός μας Τεσπα, το θέμα θα δείξει σε λίγο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 21:02 Η Lita έγραψε: #73 12-03-08 21:02 ειναι απλα πανεμορφα και τα δυο καθε επιτυχια και οταν γεννησει να μας το πεις !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 09:21 Η popi έγραψε: #74 13-03-08 09:21 Τι ευχάριστά νέα είναι αυτά,καλά πως τα κατάφερε ο μικρός;Raisa,πως το καταλαβαίνει αν έχουν οίστρο τα αρσενικά;Το δικό μου είναι το ίδιο χαζοχαρούμενο γατί που ήταν εδώ και 10 μήνες που τον πήραμε.Στις 21 χρονίζει;μήπως του τα κόψαμε καταλάθος παρέα με τους κόμπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 09:31 Η Raisa έγραψε: #75 13-03-08 09:31 Δεν έχω ιδέα πώς τα κατάφερε ο μικρός το μόνο που ξέρω είναι ότι κάνει τις προσπάθειές του με μεγάλο ζήλο αλλά δεν ξέρω αν καταφέρει κάτι τελικά. Ο οίστρος τον γάτων απ΄ό,τι μου είπαν τον καταλαβαίνεις γιατί ψεκάζουν παντού στο σπίτι....κάτι που δεν έκανε ο Φιντέλ...ίσως γιατί έχει τη θηλυκιά κοντά του; δεν ξέρω....δεν έχω ιδέα από γάτους, πρώτη φορα έχω αρσενικό, πάντα είχα γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:05 Η moukelis έγραψε: #76 13-03-08 10:05 Άντε,μικρός-μικρός ο Φιντέλ,το έκανε το θαύμα του...Καλούς απογόνους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:07 Η niaourini2_2: #77 13-03-08 10:07 Τι ωραία νέα...με το καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:09 Η NiaR έγραψε: #78 13-03-08 10:09 ΧΑ! την πατησε και η ψηλομύτα μαζί του!!!! Ευγε!! εριξε την Ντιβα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η Desdemona: #79 13-03-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά; Click για ανάπτυξη... Ο Πρέστο επαναμεταλλάχθηκε (τι λέξη Θεέ μου) στο ήρεμο και χουρχουριστό γατί που ήξερα και εμπιστευόμουν (σαν τη χλωρίνη κλινέξ ένα πράγμα). Μάλλον ο οίστρος του πέρασε και είπαμε με τον κ.Πάνο ότι θα το τρενάρουμε όσο γίνεται γιατί είναι μικρούλης ακόμα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #80 13-03-08 10:12 Ευχαριστούμε για τις ευχές σας.... NiaR μου γλυκιά, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τόοοοοοση γοητεία, με αγάπη Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α μάλιστα... Λες ο Φιντέλ να έχει τον αόρατο οίστρο; Θα είσαι η πιο τυχερή γατομαμά του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και αόρατος οίστρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 23:14 Η ruko έγραψε: #70 06-03-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υπάρχει και αόρατος οίστρος... Click για ανάπτυξη... Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά; Raisa, πολύ γέλασα με το Φιντέλ! Απίθανος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 23:15 Η zorica έγραψε: #71 06-03-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γειά σας και πάλι παιδιά.... Σήμερα, από το πρωί έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας... Ο μικρός μας Φιντέλ (που λέει ο λόγος μικρός, 5 μηνών γάταρος έχει γίνει) από το πρωί κάνει πρόβες ζευγαρώματος με τη Raisa χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος (δεν είναι σε οίστρο κανείς)!!!! Λέτε να κάνει προπόνηση για το ματς που θα ακολουθήσει στο μέλλον;;;; Η Raisa, βέβαια, γυρνάει και του ρίχνει από καμιά, αλλά μόλις του γυρίζει πλάτη, αυτός πάλι τα ίδια...και είναι 3 πλάσια απ΄αυτόν...που να την κάνει ζάπινγκ....δεν το βάζει όμως κάτω... τεσπα, το θέαμα έχει πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... τα πουλακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 20:18 Η Raisa έγραψε: #72 12-03-08 20:18 Η οικογένεια θα μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ! Τελικά, κάτι ήξερε ο μικρός Φιντέλ Εδώ και 2 μέρες κάτι τρέχει με τους δυό και μαλλον θα έχουμε απογόνους! Το περίεργο είναι, ότι και να έχει οίστρο η Raisa, δεν είναι όπως τον ξέρουμε...δεν φωνάζει όπως φώναζε την άλλη φορά δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός, ότι τον έχει σπίτι τον γαμπρό και δεν χρειάζεται να φωνάζει τόσο δυνατά....αυτό ίσως το ξέρει ο γιατρός μας Τεσπα, το θέμα θα δείξει σε λίγο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 21:02 Η Lita έγραψε: #73 12-03-08 21:02 ειναι απλα πανεμορφα και τα δυο καθε επιτυχια και οταν γεννησει να μας το πεις !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 09:21 Η popi έγραψε: #74 13-03-08 09:21 Τι ευχάριστά νέα είναι αυτά,καλά πως τα κατάφερε ο μικρός;Raisa,πως το καταλαβαίνει αν έχουν οίστρο τα αρσενικά;Το δικό μου είναι το ίδιο χαζοχαρούμενο γατί που ήταν εδώ και 10 μήνες που τον πήραμε.Στις 21 χρονίζει;μήπως του τα κόψαμε καταλάθος παρέα με τους κόμπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 09:31 Η Raisa έγραψε: #75 13-03-08 09:31 Δεν έχω ιδέα πώς τα κατάφερε ο μικρός το μόνο που ξέρω είναι ότι κάνει τις προσπάθειές του με μεγάλο ζήλο αλλά δεν ξέρω αν καταφέρει κάτι τελικά. Ο οίστρος τον γάτων απ΄ό,τι μου είπαν τον καταλαβαίνεις γιατί ψεκάζουν παντού στο σπίτι....κάτι που δεν έκανε ο Φιντέλ...ίσως γιατί έχει τη θηλυκιά κοντά του; δεν ξέρω....δεν έχω ιδέα από γάτους, πρώτη φορα έχω αρσενικό, πάντα είχα γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:05 Η moukelis έγραψε: #76 13-03-08 10:05 Άντε,μικρός-μικρός ο Φιντέλ,το έκανε το θαύμα του...Καλούς απογόνους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:07 Η niaourini2_2: #77 13-03-08 10:07 Τι ωραία νέα...με το καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:09 Η NiaR έγραψε: #78 13-03-08 10:09 ΧΑ! την πατησε και η ψηλομύτα μαζί του!!!! Ευγε!! εριξε την Ντιβα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η Desdemona: #79 13-03-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά; Click για ανάπτυξη... Ο Πρέστο επαναμεταλλάχθηκε (τι λέξη Θεέ μου) στο ήρεμο και χουρχουριστό γατί που ήξερα και εμπιστευόμουν (σαν τη χλωρίνη κλινέξ ένα πράγμα). Μάλλον ο οίστρος του πέρασε και είπαμε με τον κ.Πάνο ότι θα το τρενάρουμε όσο γίνεται γιατί είναι μικρούλης ακόμα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #80 13-03-08 10:12 Ευχαριστούμε για τις ευχές σας.... NiaR μου γλυκιά, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τόοοοοοση γοητεία, με αγάπη Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Υπάρχει και αόρατος οίστρος... Click για ανάπτυξη... Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά; Raisa, πολύ γέλασα με το Φιντέλ! Απίθανος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 23:15 Η zorica έγραψε: #71 06-03-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γειά σας και πάλι παιδιά.... Σήμερα, από το πρωί έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας... Ο μικρός μας Φιντέλ (που λέει ο λόγος μικρός, 5 μηνών γάταρος έχει γίνει) από το πρωί κάνει πρόβες ζευγαρώματος με τη Raisa χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος (δεν είναι σε οίστρο κανείς)!!!! Λέτε να κάνει προπόνηση για το ματς που θα ακολουθήσει στο μέλλον;;;; Η Raisa, βέβαια, γυρνάει και του ρίχνει από καμιά, αλλά μόλις του γυρίζει πλάτη, αυτός πάλι τα ίδια...και είναι 3 πλάσια απ΄αυτόν...που να την κάνει ζάπινγκ....δεν το βάζει όμως κάτω... τεσπα, το θέαμα έχει πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... τα πουλακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 20:18 Η Raisa έγραψε: #72 12-03-08 20:18 Η οικογένεια θα μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ! Τελικά, κάτι ήξερε ο μικρός Φιντέλ Εδώ και 2 μέρες κάτι τρέχει με τους δυό και μαλλον θα έχουμε απογόνους! Το περίεργο είναι, ότι και να έχει οίστρο η Raisa, δεν είναι όπως τον ξέρουμε...δεν φωνάζει όπως φώναζε την άλλη φορά δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός, ότι τον έχει σπίτι τον γαμπρό και δεν χρειάζεται να φωνάζει τόσο δυνατά....αυτό ίσως το ξέρει ο γιατρός μας Τεσπα, το θέμα θα δείξει σε λίγο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 21:02 Η Lita έγραψε: #73 12-03-08 21:02 ειναι απλα πανεμορφα και τα δυο καθε επιτυχια και οταν γεννησει να μας το πεις !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 09:21 Η popi έγραψε: #74 13-03-08 09:21 Τι ευχάριστά νέα είναι αυτά,καλά πως τα κατάφερε ο μικρός;Raisa,πως το καταλαβαίνει αν έχουν οίστρο τα αρσενικά;Το δικό μου είναι το ίδιο χαζοχαρούμενο γατί που ήταν εδώ και 10 μήνες που τον πήραμε.Στις 21 χρονίζει;μήπως του τα κόψαμε καταλάθος παρέα με τους κόμπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 09:31 Η Raisa έγραψε: #75 13-03-08 09:31 Δεν έχω ιδέα πώς τα κατάφερε ο μικρός το μόνο που ξέρω είναι ότι κάνει τις προσπάθειές του με μεγάλο ζήλο αλλά δεν ξέρω αν καταφέρει κάτι τελικά. Ο οίστρος τον γάτων απ΄ό,τι μου είπαν τον καταλαβαίνεις γιατί ψεκάζουν παντού στο σπίτι....κάτι που δεν έκανε ο Φιντέλ...ίσως γιατί έχει τη θηλυκιά κοντά του; δεν ξέρω....δεν έχω ιδέα από γάτους, πρώτη φορα έχω αρσενικό, πάντα είχα γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:05 Η moukelis έγραψε: #76 13-03-08 10:05 Άντε,μικρός-μικρός ο Φιντέλ,το έκανε το θαύμα του...Καλούς απογόνους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:07 Η niaourini2_2: #77 13-03-08 10:07 Τι ωραία νέα...με το καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:09 Η NiaR έγραψε: #78 13-03-08 10:09 ΧΑ! την πατησε και η ψηλομύτα μαζί του!!!! Ευγε!! εριξε την Ντιβα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η Desdemona: #79 13-03-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά; Click για ανάπτυξη... Ο Πρέστο επαναμεταλλάχθηκε (τι λέξη Θεέ μου) στο ήρεμο και χουρχουριστό γατί που ήξερα και εμπιστευόμουν (σαν τη χλωρίνη κλινέξ ένα πράγμα). Μάλλον ο οίστρος του πέρασε και είπαμε με τον κ.Πάνο ότι θα το τρενάρουμε όσο γίνεται γιατί είναι μικρούλης ακόμα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #80 13-03-08 10:12 Ευχαριστούμε για τις ευχές σας.... NiaR μου γλυκιά, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τόοοοοοση γοητεία, με αγάπη Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γειά σας και πάλι παιδιά.... Σήμερα, από το πρωί έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας... Ο μικρός μας Φιντέλ (που λέει ο λόγος μικρός, 5 μηνών γάταρος έχει γίνει) από το πρωί κάνει πρόβες ζευγαρώματος με τη Raisa χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος (δεν είναι σε οίστρο κανείς)!!!! Λέτε να κάνει προπόνηση για το ματς που θα ακολουθήσει στο μέλλον;;;; Η Raisa, βέβαια, γυρνάει και του ρίχνει από καμιά, αλλά μόλις του γυρίζει πλάτη, αυτός πάλι τα ίδια...και είναι 3 πλάσια απ΄αυτόν...που να την κάνει ζάπινγκ....δεν το βάζει όμως κάτω... τεσπα, το θέαμα έχει πολύ γέλιο Click για ανάπτυξη... τα πουλακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 20:18 Η Raisa έγραψε: #72 12-03-08 20:18 Η οικογένεια θα μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ! Τελικά, κάτι ήξερε ο μικρός Φιντέλ Εδώ και 2 μέρες κάτι τρέχει με τους δυό και μαλλον θα έχουμε απογόνους! Το περίεργο είναι, ότι και να έχει οίστρο η Raisa, δεν είναι όπως τον ξέρουμε...δεν φωνάζει όπως φώναζε την άλλη φορά δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός, ότι τον έχει σπίτι τον γαμπρό και δεν χρειάζεται να φωνάζει τόσο δυνατά....αυτό ίσως το ξέρει ο γιατρός μας Τεσπα, το θέμα θα δείξει σε λίγο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 21:02 Η Lita έγραψε: #73 12-03-08 21:02 ειναι απλα πανεμορφα και τα δυο καθε επιτυχια και οταν γεννησει να μας το πεις !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 09:21 Η popi έγραψε: #74 13-03-08 09:21 Τι ευχάριστά νέα είναι αυτά,καλά πως τα κατάφερε ο μικρός;Raisa,πως το καταλαβαίνει αν έχουν οίστρο τα αρσενικά;Το δικό μου είναι το ίδιο χαζοχαρούμενο γατί που ήταν εδώ και 10 μήνες που τον πήραμε.Στις 21 χρονίζει;μήπως του τα κόψαμε καταλάθος παρέα με τους κόμπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 09:31 Η Raisa έγραψε: #75 13-03-08 09:31 Δεν έχω ιδέα πώς τα κατάφερε ο μικρός το μόνο που ξέρω είναι ότι κάνει τις προσπάθειές του με μεγάλο ζήλο αλλά δεν ξέρω αν καταφέρει κάτι τελικά. Ο οίστρος τον γάτων απ΄ό,τι μου είπαν τον καταλαβαίνεις γιατί ψεκάζουν παντού στο σπίτι....κάτι που δεν έκανε ο Φιντέλ...ίσως γιατί έχει τη θηλυκιά κοντά του; δεν ξέρω....δεν έχω ιδέα από γάτους, πρώτη φορα έχω αρσενικό, πάντα είχα γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:05 Η moukelis έγραψε: #76 13-03-08 10:05 Άντε,μικρός-μικρός ο Φιντέλ,το έκανε το θαύμα του...Καλούς απογόνους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:07 Η niaourini2_2: #77 13-03-08 10:07 Τι ωραία νέα...με το καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:09 Η NiaR έγραψε: #78 13-03-08 10:09 ΧΑ! την πατησε και η ψηλομύτα μαζί του!!!! Ευγε!! εριξε την Ντιβα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η Desdemona: #79 13-03-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά; Click για ανάπτυξη... Ο Πρέστο επαναμεταλλάχθηκε (τι λέξη Θεέ μου) στο ήρεμο και χουρχουριστό γατί που ήξερα και εμπιστευόμουν (σαν τη χλωρίνη κλινέξ ένα πράγμα). Μάλλον ο οίστρος του πέρασε και είπαμε με τον κ.Πάνο ότι θα το τρενάρουμε όσο γίνεται γιατί είναι μικρούλης ακόμα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #80 13-03-08 10:12 Ευχαριστούμε για τις ευχές σας.... NiaR μου γλυκιά, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τόοοοοοση γοητεία, με αγάπη Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η οικογένεια θα μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ! Τελικά, κάτι ήξερε ο μικρός Φιντέλ Εδώ και 2 μέρες κάτι τρέχει με τους δυό και μαλλον θα έχουμε απογόνους! Το περίεργο είναι, ότι και να έχει οίστρο η Raisa, δεν είναι όπως τον ξέρουμε...δεν φωνάζει όπως φώναζε την άλλη φορά δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός, ότι τον έχει σπίτι τον γαμπρό και δεν χρειάζεται να φωνάζει τόσο δυνατά....αυτό ίσως το ξέρει ο γιατρός μας Τεσπα, το θέμα θα δείξει σε λίγο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 21:02 Η Lita έγραψε: #73 12-03-08 21:02 ειναι απλα πανεμορφα και τα δυο καθε επιτυχια και οταν γεννησει να μας το πεις !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 09:21 Η popi έγραψε: #74 13-03-08 09:21 Τι ευχάριστά νέα είναι αυτά,καλά πως τα κατάφερε ο μικρός;Raisa,πως το καταλαβαίνει αν έχουν οίστρο τα αρσενικά;Το δικό μου είναι το ίδιο χαζοχαρούμενο γατί που ήταν εδώ και 10 μήνες που τον πήραμε.Στις 21 χρονίζει;μήπως του τα κόψαμε καταλάθος παρέα με τους κόμπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 09:31 Η Raisa έγραψε: #75 13-03-08 09:31 Δεν έχω ιδέα πώς τα κατάφερε ο μικρός το μόνο που ξέρω είναι ότι κάνει τις προσπάθειές του με μεγάλο ζήλο αλλά δεν ξέρω αν καταφέρει κάτι τελικά. Ο οίστρος τον γάτων απ΄ό,τι μου είπαν τον καταλαβαίνεις γιατί ψεκάζουν παντού στο σπίτι....κάτι που δεν έκανε ο Φιντέλ...ίσως γιατί έχει τη θηλυκιά κοντά του; δεν ξέρω....δεν έχω ιδέα από γάτους, πρώτη φορα έχω αρσενικό, πάντα είχα γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:05 Η moukelis έγραψε: #76 13-03-08 10:05 Άντε,μικρός-μικρός ο Φιντέλ,το έκανε το θαύμα του...Καλούς απογόνους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:07 Η niaourini2_2: #77 13-03-08 10:07 Τι ωραία νέα...με το καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:09 Η NiaR έγραψε: #78 13-03-08 10:09 ΧΑ! την πατησε και η ψηλομύτα μαζί του!!!! Ευγε!! εριξε την Ντιβα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η Desdemona: #79 13-03-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά; Click για ανάπτυξη... Ο Πρέστο επαναμεταλλάχθηκε (τι λέξη Θεέ μου) στο ήρεμο και χουρχουριστό γατί που ήξερα και εμπιστευόμουν (σαν τη χλωρίνη κλινέξ ένα πράγμα). Μάλλον ο οίστρος του πέρασε και είπαμε με τον κ.Πάνο ότι θα το τρενάρουμε όσο γίνεται γιατί είναι μικρούλης ακόμα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #80 13-03-08 10:12 Ευχαριστούμε για τις ευχές σας.... NiaR μου γλυκιά, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τόοοοοοση γοητεία, με αγάπη Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ειναι απλα πανεμορφα και τα δυο καθε επιτυχια και οταν γεννησει να μας το πεις !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 09:21 Η popi έγραψε: #74 13-03-08 09:21 Τι ευχάριστά νέα είναι αυτά,καλά πως τα κατάφερε ο μικρός;Raisa,πως το καταλαβαίνει αν έχουν οίστρο τα αρσενικά;Το δικό μου είναι το ίδιο χαζοχαρούμενο γατί που ήταν εδώ και 10 μήνες που τον πήραμε.Στις 21 χρονίζει;μήπως του τα κόψαμε καταλάθος παρέα με τους κόμπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 09:31 Η Raisa έγραψε: #75 13-03-08 09:31 Δεν έχω ιδέα πώς τα κατάφερε ο μικρός το μόνο που ξέρω είναι ότι κάνει τις προσπάθειές του με μεγάλο ζήλο αλλά δεν ξέρω αν καταφέρει κάτι τελικά. Ο οίστρος τον γάτων απ΄ό,τι μου είπαν τον καταλαβαίνεις γιατί ψεκάζουν παντού στο σπίτι....κάτι που δεν έκανε ο Φιντέλ...ίσως γιατί έχει τη θηλυκιά κοντά του; δεν ξέρω....δεν έχω ιδέα από γάτους, πρώτη φορα έχω αρσενικό, πάντα είχα γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:05 Η moukelis έγραψε: #76 13-03-08 10:05 Άντε,μικρός-μικρός ο Φιντέλ,το έκανε το θαύμα του...Καλούς απογόνους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:07 Η niaourini2_2: #77 13-03-08 10:07 Τι ωραία νέα...με το καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:09 Η NiaR έγραψε: #78 13-03-08 10:09 ΧΑ! την πατησε και η ψηλομύτα μαζί του!!!! Ευγε!! εριξε την Ντιβα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η Desdemona: #79 13-03-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά; Click για ανάπτυξη... Ο Πρέστο επαναμεταλλάχθηκε (τι λέξη Θεέ μου) στο ήρεμο και χουρχουριστό γατί που ήξερα και εμπιστευόμουν (σαν τη χλωρίνη κλινέξ ένα πράγμα). Μάλλον ο οίστρος του πέρασε και είπαμε με τον κ.Πάνο ότι θα το τρενάρουμε όσο γίνεται γιατί είναι μικρούλης ακόμα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #80 13-03-08 10:12 Ευχαριστούμε για τις ευχές σας.... NiaR μου γλυκιά, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τόοοοοοση γοητεία, με αγάπη Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι ευχάριστά νέα είναι αυτά,καλά πως τα κατάφερε ο μικρός;Raisa,πως το καταλαβαίνει αν έχουν οίστρο τα αρσενικά;Το δικό μου είναι το ίδιο χαζοχαρούμενο γατί που ήταν εδώ και 10 μήνες που τον πήραμε.Στις 21 χρονίζει;μήπως του τα κόψαμε καταλάθος παρέα με τους κόμπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 09:31 Η Raisa έγραψε: #75 13-03-08 09:31 Δεν έχω ιδέα πώς τα κατάφερε ο μικρός το μόνο που ξέρω είναι ότι κάνει τις προσπάθειές του με μεγάλο ζήλο αλλά δεν ξέρω αν καταφέρει κάτι τελικά. Ο οίστρος τον γάτων απ΄ό,τι μου είπαν τον καταλαβαίνεις γιατί ψεκάζουν παντού στο σπίτι....κάτι που δεν έκανε ο Φιντέλ...ίσως γιατί έχει τη θηλυκιά κοντά του; δεν ξέρω....δεν έχω ιδέα από γάτους, πρώτη φορα έχω αρσενικό, πάντα είχα γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:05 Η moukelis έγραψε: #76 13-03-08 10:05 Άντε,μικρός-μικρός ο Φιντέλ,το έκανε το θαύμα του...Καλούς απογόνους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:07 Η niaourini2_2: #77 13-03-08 10:07 Τι ωραία νέα...με το καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:09 Η NiaR έγραψε: #78 13-03-08 10:09 ΧΑ! την πατησε και η ψηλομύτα μαζί του!!!! Ευγε!! εριξε την Ντιβα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η Desdemona: #79 13-03-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά; Click για ανάπτυξη... Ο Πρέστο επαναμεταλλάχθηκε (τι λέξη Θεέ μου) στο ήρεμο και χουρχουριστό γατί που ήξερα και εμπιστευόμουν (σαν τη χλωρίνη κλινέξ ένα πράγμα). Μάλλον ο οίστρος του πέρασε και είπαμε με τον κ.Πάνο ότι θα το τρενάρουμε όσο γίνεται γιατί είναι μικρούλης ακόμα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #80 13-03-08 10:12 Ευχαριστούμε για τις ευχές σας.... NiaR μου γλυκιά, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τόοοοοοση γοητεία, με αγάπη Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν έχω ιδέα πώς τα κατάφερε ο μικρός το μόνο που ξέρω είναι ότι κάνει τις προσπάθειές του με μεγάλο ζήλο αλλά δεν ξέρω αν καταφέρει κάτι τελικά. Ο οίστρος τον γάτων απ΄ό,τι μου είπαν τον καταλαβαίνεις γιατί ψεκάζουν παντού στο σπίτι....κάτι που δεν έκανε ο Φιντέλ...ίσως γιατί έχει τη θηλυκιά κοντά του; δεν ξέρω....δεν έχω ιδέα από γάτους, πρώτη φορα έχω αρσενικό, πάντα είχα γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:05 Η moukelis έγραψε: #76 13-03-08 10:05 Άντε,μικρός-μικρός ο Φιντέλ,το έκανε το θαύμα του...Καλούς απογόνους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:07 Η niaourini2_2: #77 13-03-08 10:07 Τι ωραία νέα...με το καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:09 Η NiaR έγραψε: #78 13-03-08 10:09 ΧΑ! την πατησε και η ψηλομύτα μαζί του!!!! Ευγε!! εριξε την Ντιβα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η Desdemona: #79 13-03-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά; Click για ανάπτυξη... Ο Πρέστο επαναμεταλλάχθηκε (τι λέξη Θεέ μου) στο ήρεμο και χουρχουριστό γατί που ήξερα και εμπιστευόμουν (σαν τη χλωρίνη κλινέξ ένα πράγμα). Μάλλον ο οίστρος του πέρασε και είπαμε με τον κ.Πάνο ότι θα το τρενάρουμε όσο γίνεται γιατί είναι μικρούλης ακόμα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #80 13-03-08 10:12 Ευχαριστούμε για τις ευχές σας.... NiaR μου γλυκιά, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τόοοοοοση γοητεία, με αγάπη Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άντε,μικρός-μικρός ο Φιντέλ,το έκανε το θαύμα του...Καλούς απογόνους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:07 Η niaourini2_2: #77 13-03-08 10:07 Τι ωραία νέα...με το καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:09 Η NiaR έγραψε: #78 13-03-08 10:09 ΧΑ! την πατησε και η ψηλομύτα μαζί του!!!! Ευγε!! εριξε την Ντιβα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η Desdemona: #79 13-03-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά; Click για ανάπτυξη... Ο Πρέστο επαναμεταλλάχθηκε (τι λέξη Θεέ μου) στο ήρεμο και χουρχουριστό γατί που ήξερα και εμπιστευόμουν (σαν τη χλωρίνη κλινέξ ένα πράγμα). Μάλλον ο οίστρος του πέρασε και είπαμε με τον κ.Πάνο ότι θα το τρενάρουμε όσο γίνεται γιατί είναι μικρούλης ακόμα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #80 13-03-08 10:12 Ευχαριστούμε για τις ευχές σας.... NiaR μου γλυκιά, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τόοοοοοση γοητεία, με αγάπη Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι ωραία νέα...με το καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:09 Η NiaR έγραψε: #78 13-03-08 10:09 ΧΑ! την πατησε και η ψηλομύτα μαζί του!!!! Ευγε!! εριξε την Ντιβα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η Desdemona: #79 13-03-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά; Click για ανάπτυξη... Ο Πρέστο επαναμεταλλάχθηκε (τι λέξη Θεέ μου) στο ήρεμο και χουρχουριστό γατί που ήξερα και εμπιστευόμουν (σαν τη χλωρίνη κλινέξ ένα πράγμα). Μάλλον ο οίστρος του πέρασε και είπαμε με τον κ.Πάνο ότι θα το τρενάρουμε όσο γίνεται γιατί είναι μικρούλης ακόμα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #80 13-03-08 10:12 Ευχαριστούμε για τις ευχές σας.... NiaR μου γλυκιά, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τόοοοοοση γοητεία, με αγάπη Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΧΑ! την πατησε και η ψηλομύτα μαζί του!!!! Ευγε!! εριξε την Ντιβα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:11 Η Desdemona: #79 13-03-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά; Click για ανάπτυξη... Ο Πρέστο επαναμεταλλάχθηκε (τι λέξη Θεέ μου) στο ήρεμο και χουρχουριστό γατί που ήξερα και εμπιστευόμουν (σαν τη χλωρίνη κλινέξ ένα πράγμα). Μάλλον ο οίστρος του πέρασε και είπαμε με τον κ.Πάνο ότι θα το τρενάρουμε όσο γίνεται γιατί είναι μικρούλης ακόμα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #80 13-03-08 10:12 Ευχαριστούμε για τις ευχές σας.... NiaR μου γλυκιά, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τόοοοοοση γοητεία, με αγάπη Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά; Click για ανάπτυξη... Ο Πρέστο επαναμεταλλάχθηκε (τι λέξη Θεέ μου) στο ήρεμο και χουρχουριστό γατί που ήξερα και εμπιστευόμουν (σαν τη χλωρίνη κλινέξ ένα πράγμα). Μάλλον ο οίστρος του πέρασε και είπαμε με τον κ.Πάνο ότι θα το τρενάρουμε όσο γίνεται γιατί είναι μικρούλης ακόμα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #80 13-03-08 10:12 Ευχαριστούμε για τις ευχές σας.... NiaR μου γλυκιά, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τόοοοοοση γοητεία, με αγάπη Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ευχαριστούμε για τις ευχές σας.... NiaR μου γλυκιά, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τόοοοοοση γοητεία, με αγάπη Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.