Η οικογένεια μεγάλωσε!

Σα δε ντρέπεστε alter ego και Raisa... Εγώ έκανα μέχρι και ερωτική εξομολόγηση στο Φιντέλ και μια κουβέντα δεν είπατε να σας κουβαληθώ κι εγώ! Εντάξει λοιπόν :mad::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σα δε ντρέπεστε alter ego και Raisa... Εγώ έκανα μέχρι και ερωτική εξομολόγηση στο Φιντέλ και μια κουβέντα δεν είπατε να σας κουβαληθώ κι εγώ! Εντάξει λοιπόν :mad::lol::lol::lol:

Καλέ, μη θυμώνεις...:) το alter ego σου τον είδε πριν του κάνεις την ερωτική εξομολόγηση..:P:P:lol::lol::lol:
παρά ταύτα, ο Fidel Castro είναι εδώ για όλους τους ερωτοχτυπημένους και σας περιμένει με ανοιχτές αγκαλιές...:up::rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μωρέ θα τον ζουλήξω εγώ αυτόν, που θα μου πάει....:lol:

ΜΑΓΙΣΣΑ ???????????????Παλι με απατας καλε??? Μην αρρωστηση ενας ανθρωπος...δεν θα γινω καλα????????? θα σε μαντρωσω σπιτι !!! :lol::lol:

ΜΑΓΙΣΣΑ ???????????????Παλι με απατας καλε??? Μην αρρωστηση ενας ανθρωπος...δεν θα γινω καλα????????? θα σε μαντρωσω σπιτι !!! :lol::lol:

μη στεναχωριέσαι καλέ...δεν ξέρεις; ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς....:up: :lol::lol::lol::lol::lol:

Κοιτα να δεις καλές οι βελούδινες γούνες και γλυκές κοιλιές αλλά σαν το μωρό που είναι και με προσωπικότητα
δεν είναι κανένας εξάλου ο Έκτωρας Μάλος ξέρει και έσει την γοήτεία της νονάς του να είσαι κακός και όταν σε μαλώνουν γίνε γοητευτικός!!!!!!:up::up::up::up:

Απίστευτο και όμως αληθινό!!!

Γειά σας και πάλι παιδιά....:hello:

Σήμερα, από το πρωί έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας...:lol::lol::lol::lol:
Ο μικρός μας Φιντέλ (που λέει ο λόγος μικρός, 5 μηνών γάταρος έχει γίνει)
από το πρωί κάνει πρόβες ζευγαρώματος με τη Raisa:blink::blink::blink::blink: χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος (δεν είναι σε οίστρο κανείς)!!!!:confused:
Λέτε να κάνει προπόνηση για το ματς που θα ακολουθήσει στο μέλλον;;;;:hmm:
Η Raisa, βέβαια, γυρνάει και του ρίχνει από καμιά, αλλά μόλις του γυρίζει πλάτη, αυτός πάλι τα ίδια...και είναι 3 πλάσια απ΄αυτόν...που να την κάνει ζάπινγκ....δεν το βάζει όμως κάτω...:rolleyes:
τεσπα, το θέαμα έχει πολύ γέλιο:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Α μάλιστα... Λες ο Φιντέλ να έχει τον αόρατο οίστρο; Θα είσαι η πιο τυχερή γατομαμά του κόσμου!

Α μάλιστα... Λες ο Φιντέλ να έχει τον αόρατο οίστρο; Θα είσαι η πιο τυχερή γατομαμά του κόσμου!

Υπάρχει και αόρατος οίστρος...:blink::blink::blink::blink:

Υπάρχει και αόρατος οίστρος...:blink::blink::blink::blink:

Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. :P Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά;

Raisa, πολύ γέλασα με το Φιντέλ! Απίθανος!:D

Γειά σας και πάλι παιδιά....:hello:

Σήμερα, από το πρωί έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας...:lol::lol::lol::lol:
Ο μικρός μας Φιντέλ (που λέει ο λόγος μικρός, 5 μηνών γάταρος έχει γίνει)
από το πρωί κάνει πρόβες ζευγαρώματος με τη Raisa:blink::blink::blink::blink: χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος (δεν είναι σε οίστρο κανείς)!!!!:confused:
Λέτε να κάνει προπόνηση για το ματς που θα ακολουθήσει στο μέλλον;;;;:hmm:
Η Raisa, βέβαια, γυρνάει και του ρίχνει από καμιά, αλλά μόλις του γυρίζει πλάτη, αυτός πάλι τα ίδια...και είναι 3 πλάσια απ΄αυτόν...που να την κάνει ζάπινγκ....δεν το βάζει όμως κάτω...:rolleyes:
τεσπα, το θέαμα έχει πολύ γέλιο:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τα πουλακια μου

Η οικογένεια θα μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ!

Τελικά, κάτι ήξερε ο μικρός Φιντέλ:hmm:
Εδώ και 2 μέρες κάτι τρέχει με τους δυό και μαλλον θα έχουμε απογόνους!
Το περίεργο είναι, ότι και να έχει οίστρο η Raisa, δεν είναι όπως τον ξέρουμε...δεν φωνάζει όπως φώναζε την άλλη φορά:blink:
δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός, ότι τον έχει σπίτι τον γαμπρό και δεν χρειάζεται να φωνάζει τόσο δυνατά.:hmm:...αυτό ίσως το ξέρει ο γιατρός μας:)
Τεσπα, το θέμα θα δείξει σε λίγο καιρό;)

ειναι απλα πανεμορφα και τα δυο καθε επιτυχια και οταν γεννησει να μας το πεις !!!!!:)

:happy::happy::happy::happy:Τι ευχάριστά νέα είναι αυτά,καλά πως τα κατάφερε ο μικρός;:hmm::hmm::hmm:Raisa,πως το καταλαβαίνει αν έχουν οίστρο τα αρσενικά;Το δικό μου είναι το ίδιο χαζοχαρούμενο γατί που ήταν εδώ και 10 μήνες που τον πήραμε.:lol::lol::lol:Στις 21 χρονίζει;μήπως του τα κόψαμε καταλάθος παρέα με τους κόμπους:lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν έχω ιδέα πώς τα κατάφερε ο μικρός:blink: το μόνο που ξέρω είναι ότι κάνει τις προσπάθειές του με μεγάλο ζήλο:lol: αλλά δεν ξέρω αν καταφέρει κάτι τελικά.
Ο οίστρος τον γάτων απ΄ό,τι μου είπαν τον καταλαβαίνεις γιατί ψεκάζουν παντού στο σπίτι....κάτι που δεν έκανε ο Φιντέλ:blink:...ίσως γιατί έχει τη θηλυκιά κοντά του;:hmm: δεν ξέρω....δεν έχω ιδέα από γάτους, πρώτη φορα έχω αρσενικό, πάντα είχα γάτες

Άντε,μικρός-μικρός ο Φιντέλ,το έκανε το θαύμα του...Καλούς απογόνους!:)

Τι ωραία νέα...με το καλό!!!:D:D

ΧΑ! την πατησε και η ψηλομύτα μαζί του!!!! Ευγε!! εριξε την Ντιβα!!!!:P:lol:

Απλώς η Desdemona είναι μια πονεμένη ψυχή. :P Τι έγινε με τον Πρέστο τελικά;
Ο Πρέστο επαναμεταλλάχθηκε (τι λέξη Θεέ μου) στο ήρεμο και χουρχουριστό γατί που ήξερα και εμπιστευόμουν (σαν τη χλωρίνη κλινέξ ένα πράγμα). Μάλλον ο οίστρος του πέρασε και είπαμε με τον κ.Πάνο ότι θα το τρενάρουμε όσο γίνεται γιατί είναι μικρούλης ακόμα για στείρωση.

Ευχαριστούμε για τις ευχές σας....:D
NiaR μου γλυκιά, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τόοοοοοση γοητεία, με αγάπη Φιντέλ:P:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back