ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #361 08-10-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!ερχονται αθηνα τα μαμουνακαι εε??? παω αεροδρομιο να τα κλεψω!!!! θα τα παρω και θα παμε να ζησουμε στο κεξικο μαζι με την Luna και δεν θα μας βρει ποτε κανεις!!!! Click για ανάπτυξη... με την απεργία στους δρόμους...και τη κίνηση άστα! Αργησες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:05 Η Luna έγραψε: #362 08-10-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να'τος! Click για ανάπτυξη... ουαου!!!!!για φαγωμα ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #363 08-10-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μαλλον κι εγω θελω καφε!!!το "μαμουνακαι" σημαινει μαμουνακια και το "κεξικο" μεξικο!!!!καλα κρασια που ελεγε και ο παππους μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Είμαι στο Μαρούσι... είσαι στο Παγράτι? Να βρεθούμε κάπου ανάμεσα να τον πιούμε παρέα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:09 Η Luna έγραψε: #364 08-10-08 11:09 αμεεε!!!!χρειαζεται!!!δεν παμε κι δουλεια και θα ειναι τελεια ολα!!! να ερθω μετα να ζουληξω τα γατια σου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #365 08-10-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αμεεε!!!!χρειαζεται!!!δεν παμε κι δουλεια και θα ειναι τελεια ολα!!! να ερθω μετα να ζουληξω τα γατια σου??? Click για ανάπτυξη... Οποτε θες!!! αντέχουν άπειρο ζούληγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #366 08-10-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να'τος! Click για ανάπτυξη... Απλά ΚΟΥΚΛΟΣ Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!ερχονται αθηνα τα μαμουνακαι εε??? παω αεροδρομιο να τα κλεψω!!!! θα τα παρω και θα παμε να ζησουμε στο κεξικο μαζι με την Luna και δεν θα μας βρει ποτε κανεις!!!! Click για ανάπτυξη... Να το οργανώσουμε μαζί το σχέδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:22 Η Luna έγραψε: #367 08-10-08 11:22 ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:23 Η Luna έγραψε: #368 08-10-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οποτε θες!!! αντέχουν άπειρο ζούληγμα!! Click για ανάπτυξη... θελω πολυ!!!!αληθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #369 08-10-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θελω πολυ!!!!αληθεια!!!! Click για ανάπτυξη... αντε πες μου πότε!! να δω κι εγώ το πρόγραμμά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #370 08-10-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Click για ανάπτυξη... Για το Κέξικο?? Πότε έχει πτήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:31 Η gatouni έγραψε: #371 08-10-08 11:31 Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:34 Η Luna έγραψε: #372 08-10-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για το Κέξικο?? Πότε έχει πτήσεις? Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να σου πω απο εδω!!θα με βρουν!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε πες μου πότε!! να δω κι εγώ το πρόγραμμά μου Click για ανάπτυξη... εσυ δουλευεις σταθερες ωρες??εχεις δηλαδη προγραμμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:36 Η Luna έγραψε: #373 08-10-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Click για ανάπτυξη... εχεις κι εσυ εε??ε τοτε πρεπει να μιλησουμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:36 Η Raisa έγραψε: #374 08-10-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!ερχονται αθηνα τα μαμουνακαι εε??? παω αεροδρομιο να τα κλεψω!!!! θα τα παρω και θα παμε να ζησουμε στο κεξικο μαζι με την Luna και δεν θα μας βρει ποτε κανεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά ΚΟΥΚΛΟΣ Να το οργανώσουμε μαζί το σχέδιο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Click για ανάπτυξη... Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #375 08-10-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορω να σου πω απο εδω!!θα με βρουν!!! εσυ δουλευεις σταθερες ωρες??εχεις δηλαδη προγραμμα??? Click για ανάπτυξη... ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η Luna έγραψε: #376 08-10-08 11:37 γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Luna έγραψε: #377 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Click για ανάπτυξη... καλο ηταν αυτο!!!! ωραια!!να δω κι εγω τι θα κανω που δεν εχω ωραριο και να σου πω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Raisa έγραψε: #378 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν σας χαλάω το όνειρο.....σας προσγειώνω στην πραγματικότητα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #379 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ χαιρόμαστε που φτάσανε. Αλήθεια που είπες ότι μένουν οι νέοι γονείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #380 08-10-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... ναι! Για μια χώρα που βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας μας... εκεί που θα υπάρχουν όλες οι γάτες που δεν θα καταφέρουμε ποτέ να αποκτήσουμε!! ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΟ ΚΕΞΙΚΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!ερχονται αθηνα τα μαμουνακαι εε??? παω αεροδρομιο να τα κλεψω!!!! θα τα παρω και θα παμε να ζησουμε στο κεξικο μαζι με την Luna και δεν θα μας βρει ποτε κανεις!!!! Click για ανάπτυξη... με την απεργία στους δρόμους...και τη κίνηση άστα! Αργησες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:05 Η Luna έγραψε: #362 08-10-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να'τος! Click για ανάπτυξη... ουαου!!!!!για φαγωμα ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #363 08-10-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μαλλον κι εγω θελω καφε!!!το "μαμουνακαι" σημαινει μαμουνακια και το "κεξικο" μεξικο!!!!καλα κρασια που ελεγε και ο παππους μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Είμαι στο Μαρούσι... είσαι στο Παγράτι? Να βρεθούμε κάπου ανάμεσα να τον πιούμε παρέα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:09 Η Luna έγραψε: #364 08-10-08 11:09 αμεεε!!!!χρειαζεται!!!δεν παμε κι δουλεια και θα ειναι τελεια ολα!!! να ερθω μετα να ζουληξω τα γατια σου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #365 08-10-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αμεεε!!!!χρειαζεται!!!δεν παμε κι δουλεια και θα ειναι τελεια ολα!!! να ερθω μετα να ζουληξω τα γατια σου??? Click για ανάπτυξη... Οποτε θες!!! αντέχουν άπειρο ζούληγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #366 08-10-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να'τος! Click για ανάπτυξη... Απλά ΚΟΥΚΛΟΣ Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!ερχονται αθηνα τα μαμουνακαι εε??? παω αεροδρομιο να τα κλεψω!!!! θα τα παρω και θα παμε να ζησουμε στο κεξικο μαζι με την Luna και δεν θα μας βρει ποτε κανεις!!!! Click για ανάπτυξη... Να το οργανώσουμε μαζί το σχέδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:22 Η Luna έγραψε: #367 08-10-08 11:22 ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:23 Η Luna έγραψε: #368 08-10-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οποτε θες!!! αντέχουν άπειρο ζούληγμα!! Click για ανάπτυξη... θελω πολυ!!!!αληθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #369 08-10-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θελω πολυ!!!!αληθεια!!!! Click για ανάπτυξη... αντε πες μου πότε!! να δω κι εγώ το πρόγραμμά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #370 08-10-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Click για ανάπτυξη... Για το Κέξικο?? Πότε έχει πτήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:31 Η gatouni έγραψε: #371 08-10-08 11:31 Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:34 Η Luna έγραψε: #372 08-10-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για το Κέξικο?? Πότε έχει πτήσεις? Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να σου πω απο εδω!!θα με βρουν!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε πες μου πότε!! να δω κι εγώ το πρόγραμμά μου Click για ανάπτυξη... εσυ δουλευεις σταθερες ωρες??εχεις δηλαδη προγραμμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:36 Η Luna έγραψε: #373 08-10-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Click για ανάπτυξη... εχεις κι εσυ εε??ε τοτε πρεπει να μιλησουμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:36 Η Raisa έγραψε: #374 08-10-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!ερχονται αθηνα τα μαμουνακαι εε??? παω αεροδρομιο να τα κλεψω!!!! θα τα παρω και θα παμε να ζησουμε στο κεξικο μαζι με την Luna και δεν θα μας βρει ποτε κανεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά ΚΟΥΚΛΟΣ Να το οργανώσουμε μαζί το σχέδιο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Click για ανάπτυξη... Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #375 08-10-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορω να σου πω απο εδω!!θα με βρουν!!! εσυ δουλευεις σταθερες ωρες??εχεις δηλαδη προγραμμα??? Click για ανάπτυξη... ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η Luna έγραψε: #376 08-10-08 11:37 γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Luna έγραψε: #377 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Click για ανάπτυξη... καλο ηταν αυτο!!!! ωραια!!να δω κι εγω τι θα κανω που δεν εχω ωραριο και να σου πω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Raisa έγραψε: #378 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν σας χαλάω το όνειρο.....σας προσγειώνω στην πραγματικότητα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #379 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ χαιρόμαστε που φτάσανε. Αλήθεια που είπες ότι μένουν οι νέοι γονείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #380 08-10-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... ναι! Για μια χώρα που βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας μας... εκεί που θα υπάρχουν όλες οι γάτες που δεν θα καταφέρουμε ποτέ να αποκτήσουμε!! ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΟ ΚΕΞΙΚΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να'τος! Click για ανάπτυξη... ουαου!!!!!για φαγωμα ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #363 08-10-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μαλλον κι εγω θελω καφε!!!το "μαμουνακαι" σημαινει μαμουνακια και το "κεξικο" μεξικο!!!!καλα κρασια που ελεγε και ο παππους μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Είμαι στο Μαρούσι... είσαι στο Παγράτι? Να βρεθούμε κάπου ανάμεσα να τον πιούμε παρέα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:09 Η Luna έγραψε: #364 08-10-08 11:09 αμεεε!!!!χρειαζεται!!!δεν παμε κι δουλεια και θα ειναι τελεια ολα!!! να ερθω μετα να ζουληξω τα γατια σου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #365 08-10-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αμεεε!!!!χρειαζεται!!!δεν παμε κι δουλεια και θα ειναι τελεια ολα!!! να ερθω μετα να ζουληξω τα γατια σου??? Click για ανάπτυξη... Οποτε θες!!! αντέχουν άπειρο ζούληγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #366 08-10-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να'τος! Click για ανάπτυξη... Απλά ΚΟΥΚΛΟΣ Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!ερχονται αθηνα τα μαμουνακαι εε??? παω αεροδρομιο να τα κλεψω!!!! θα τα παρω και θα παμε να ζησουμε στο κεξικο μαζι με την Luna και δεν θα μας βρει ποτε κανεις!!!! Click για ανάπτυξη... Να το οργανώσουμε μαζί το σχέδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:22 Η Luna έγραψε: #367 08-10-08 11:22 ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:23 Η Luna έγραψε: #368 08-10-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οποτε θες!!! αντέχουν άπειρο ζούληγμα!! Click για ανάπτυξη... θελω πολυ!!!!αληθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #369 08-10-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θελω πολυ!!!!αληθεια!!!! Click για ανάπτυξη... αντε πες μου πότε!! να δω κι εγώ το πρόγραμμά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #370 08-10-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Click για ανάπτυξη... Για το Κέξικο?? Πότε έχει πτήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:31 Η gatouni έγραψε: #371 08-10-08 11:31 Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:34 Η Luna έγραψε: #372 08-10-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για το Κέξικο?? Πότε έχει πτήσεις? Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να σου πω απο εδω!!θα με βρουν!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε πες μου πότε!! να δω κι εγώ το πρόγραμμά μου Click για ανάπτυξη... εσυ δουλευεις σταθερες ωρες??εχεις δηλαδη προγραμμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:36 Η Luna έγραψε: #373 08-10-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Click για ανάπτυξη... εχεις κι εσυ εε??ε τοτε πρεπει να μιλησουμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:36 Η Raisa έγραψε: #374 08-10-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!ερχονται αθηνα τα μαμουνακαι εε??? παω αεροδρομιο να τα κλεψω!!!! θα τα παρω και θα παμε να ζησουμε στο κεξικο μαζι με την Luna και δεν θα μας βρει ποτε κανεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά ΚΟΥΚΛΟΣ Να το οργανώσουμε μαζί το σχέδιο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Click για ανάπτυξη... Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #375 08-10-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορω να σου πω απο εδω!!θα με βρουν!!! εσυ δουλευεις σταθερες ωρες??εχεις δηλαδη προγραμμα??? Click για ανάπτυξη... ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η Luna έγραψε: #376 08-10-08 11:37 γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Luna έγραψε: #377 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Click για ανάπτυξη... καλο ηταν αυτο!!!! ωραια!!να δω κι εγω τι θα κανω που δεν εχω ωραριο και να σου πω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Raisa έγραψε: #378 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν σας χαλάω το όνειρο.....σας προσγειώνω στην πραγματικότητα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #379 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ χαιρόμαστε που φτάσανε. Αλήθεια που είπες ότι μένουν οι νέοι γονείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #380 08-10-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... ναι! Για μια χώρα που βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας μας... εκεί που θα υπάρχουν όλες οι γάτες που δεν θα καταφέρουμε ποτέ να αποκτήσουμε!! ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΟ ΚΕΞΙΚΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: μαλλον κι εγω θελω καφε!!!το "μαμουνακαι" σημαινει μαμουνακια και το "κεξικο" μεξικο!!!!καλα κρασια που ελεγε και ο παππους μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Είμαι στο Μαρούσι... είσαι στο Παγράτι? Να βρεθούμε κάπου ανάμεσα να τον πιούμε παρέα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:09 Η Luna έγραψε: #364 08-10-08 11:09 αμεεε!!!!χρειαζεται!!!δεν παμε κι δουλεια και θα ειναι τελεια ολα!!! να ερθω μετα να ζουληξω τα γατια σου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #365 08-10-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αμεεε!!!!χρειαζεται!!!δεν παμε κι δουλεια και θα ειναι τελεια ολα!!! να ερθω μετα να ζουληξω τα γατια σου??? Click για ανάπτυξη... Οποτε θες!!! αντέχουν άπειρο ζούληγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #366 08-10-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να'τος! Click για ανάπτυξη... Απλά ΚΟΥΚΛΟΣ Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!ερχονται αθηνα τα μαμουνακαι εε??? παω αεροδρομιο να τα κλεψω!!!! θα τα παρω και θα παμε να ζησουμε στο κεξικο μαζι με την Luna και δεν θα μας βρει ποτε κανεις!!!! Click για ανάπτυξη... Να το οργανώσουμε μαζί το σχέδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:22 Η Luna έγραψε: #367 08-10-08 11:22 ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:23 Η Luna έγραψε: #368 08-10-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οποτε θες!!! αντέχουν άπειρο ζούληγμα!! Click για ανάπτυξη... θελω πολυ!!!!αληθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #369 08-10-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θελω πολυ!!!!αληθεια!!!! Click για ανάπτυξη... αντε πες μου πότε!! να δω κι εγώ το πρόγραμμά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #370 08-10-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Click για ανάπτυξη... Για το Κέξικο?? Πότε έχει πτήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:31 Η gatouni έγραψε: #371 08-10-08 11:31 Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:34 Η Luna έγραψε: #372 08-10-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για το Κέξικο?? Πότε έχει πτήσεις? Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να σου πω απο εδω!!θα με βρουν!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε πες μου πότε!! να δω κι εγώ το πρόγραμμά μου Click για ανάπτυξη... εσυ δουλευεις σταθερες ωρες??εχεις δηλαδη προγραμμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:36 Η Luna έγραψε: #373 08-10-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Click για ανάπτυξη... εχεις κι εσυ εε??ε τοτε πρεπει να μιλησουμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:36 Η Raisa έγραψε: #374 08-10-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!ερχονται αθηνα τα μαμουνακαι εε??? παω αεροδρομιο να τα κλεψω!!!! θα τα παρω και θα παμε να ζησουμε στο κεξικο μαζι με την Luna και δεν θα μας βρει ποτε κανεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά ΚΟΥΚΛΟΣ Να το οργανώσουμε μαζί το σχέδιο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Click για ανάπτυξη... Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #375 08-10-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορω να σου πω απο εδω!!θα με βρουν!!! εσυ δουλευεις σταθερες ωρες??εχεις δηλαδη προγραμμα??? Click για ανάπτυξη... ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η Luna έγραψε: #376 08-10-08 11:37 γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Luna έγραψε: #377 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Click για ανάπτυξη... καλο ηταν αυτο!!!! ωραια!!να δω κι εγω τι θα κανω που δεν εχω ωραριο και να σου πω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Raisa έγραψε: #378 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν σας χαλάω το όνειρο.....σας προσγειώνω στην πραγματικότητα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #379 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ χαιρόμαστε που φτάσανε. Αλήθεια που είπες ότι μένουν οι νέοι γονείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #380 08-10-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... ναι! Για μια χώρα που βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας μας... εκεί που θα υπάρχουν όλες οι γάτες που δεν θα καταφέρουμε ποτέ να αποκτήσουμε!! ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΟ ΚΕΞΙΚΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αμεεε!!!!χρειαζεται!!!δεν παμε κι δουλεια και θα ειναι τελεια ολα!!! να ερθω μετα να ζουληξω τα γατια σου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #365 08-10-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αμεεε!!!!χρειαζεται!!!δεν παμε κι δουλεια και θα ειναι τελεια ολα!!! να ερθω μετα να ζουληξω τα γατια σου??? Click για ανάπτυξη... Οποτε θες!!! αντέχουν άπειρο ζούληγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #366 08-10-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να'τος! Click για ανάπτυξη... Απλά ΚΟΥΚΛΟΣ Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!ερχονται αθηνα τα μαμουνακαι εε??? παω αεροδρομιο να τα κλεψω!!!! θα τα παρω και θα παμε να ζησουμε στο κεξικο μαζι με την Luna και δεν θα μας βρει ποτε κανεις!!!! Click για ανάπτυξη... Να το οργανώσουμε μαζί το σχέδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:22 Η Luna έγραψε: #367 08-10-08 11:22 ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:23 Η Luna έγραψε: #368 08-10-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οποτε θες!!! αντέχουν άπειρο ζούληγμα!! Click για ανάπτυξη... θελω πολυ!!!!αληθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #369 08-10-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θελω πολυ!!!!αληθεια!!!! Click για ανάπτυξη... αντε πες μου πότε!! να δω κι εγώ το πρόγραμμά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #370 08-10-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Click για ανάπτυξη... Για το Κέξικο?? Πότε έχει πτήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:31 Η gatouni έγραψε: #371 08-10-08 11:31 Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:34 Η Luna έγραψε: #372 08-10-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για το Κέξικο?? Πότε έχει πτήσεις? Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να σου πω απο εδω!!θα με βρουν!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε πες μου πότε!! να δω κι εγώ το πρόγραμμά μου Click για ανάπτυξη... εσυ δουλευεις σταθερες ωρες??εχεις δηλαδη προγραμμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:36 Η Luna έγραψε: #373 08-10-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Click για ανάπτυξη... εχεις κι εσυ εε??ε τοτε πρεπει να μιλησουμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:36 Η Raisa έγραψε: #374 08-10-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!ερχονται αθηνα τα μαμουνακαι εε??? παω αεροδρομιο να τα κλεψω!!!! θα τα παρω και θα παμε να ζησουμε στο κεξικο μαζι με την Luna και δεν θα μας βρει ποτε κανεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά ΚΟΥΚΛΟΣ Να το οργανώσουμε μαζί το σχέδιο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Click για ανάπτυξη... Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #375 08-10-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορω να σου πω απο εδω!!θα με βρουν!!! εσυ δουλευεις σταθερες ωρες??εχεις δηλαδη προγραμμα??? Click για ανάπτυξη... ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η Luna έγραψε: #376 08-10-08 11:37 γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Luna έγραψε: #377 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Click για ανάπτυξη... καλο ηταν αυτο!!!! ωραια!!να δω κι εγω τι θα κανω που δεν εχω ωραριο και να σου πω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Raisa έγραψε: #378 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν σας χαλάω το όνειρο.....σας προσγειώνω στην πραγματικότητα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #379 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ χαιρόμαστε που φτάσανε. Αλήθεια που είπες ότι μένουν οι νέοι γονείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #380 08-10-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... ναι! Για μια χώρα που βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας μας... εκεί που θα υπάρχουν όλες οι γάτες που δεν θα καταφέρουμε ποτέ να αποκτήσουμε!! ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΟ ΚΕΞΙΚΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: αμεεε!!!!χρειαζεται!!!δεν παμε κι δουλεια και θα ειναι τελεια ολα!!! να ερθω μετα να ζουληξω τα γατια σου??? Click για ανάπτυξη... Οποτε θες!!! αντέχουν άπειρο ζούληγμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #366 08-10-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να'τος! Click για ανάπτυξη... Απλά ΚΟΥΚΛΟΣ Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!ερχονται αθηνα τα μαμουνακαι εε??? παω αεροδρομιο να τα κλεψω!!!! θα τα παρω και θα παμε να ζησουμε στο κεξικο μαζι με την Luna και δεν θα μας βρει ποτε κανεις!!!! Click για ανάπτυξη... Να το οργανώσουμε μαζί το σχέδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:22 Η Luna έγραψε: #367 08-10-08 11:22 ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:23 Η Luna έγραψε: #368 08-10-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οποτε θες!!! αντέχουν άπειρο ζούληγμα!! Click για ανάπτυξη... θελω πολυ!!!!αληθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #369 08-10-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θελω πολυ!!!!αληθεια!!!! Click για ανάπτυξη... αντε πες μου πότε!! να δω κι εγώ το πρόγραμμά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #370 08-10-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Click για ανάπτυξη... Για το Κέξικο?? Πότε έχει πτήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:31 Η gatouni έγραψε: #371 08-10-08 11:31 Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:34 Η Luna έγραψε: #372 08-10-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για το Κέξικο?? Πότε έχει πτήσεις? Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να σου πω απο εδω!!θα με βρουν!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε πες μου πότε!! να δω κι εγώ το πρόγραμμά μου Click για ανάπτυξη... εσυ δουλευεις σταθερες ωρες??εχεις δηλαδη προγραμμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:36 Η Luna έγραψε: #373 08-10-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Click για ανάπτυξη... εχεις κι εσυ εε??ε τοτε πρεπει να μιλησουμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:36 Η Raisa έγραψε: #374 08-10-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!ερχονται αθηνα τα μαμουνακαι εε??? παω αεροδρομιο να τα κλεψω!!!! θα τα παρω και θα παμε να ζησουμε στο κεξικο μαζι με την Luna και δεν θα μας βρει ποτε κανεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά ΚΟΥΚΛΟΣ Να το οργανώσουμε μαζί το σχέδιο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Click για ανάπτυξη... Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #375 08-10-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορω να σου πω απο εδω!!θα με βρουν!!! εσυ δουλευεις σταθερες ωρες??εχεις δηλαδη προγραμμα??? Click για ανάπτυξη... ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η Luna έγραψε: #376 08-10-08 11:37 γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Luna έγραψε: #377 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Click για ανάπτυξη... καλο ηταν αυτο!!!! ωραια!!να δω κι εγω τι θα κανω που δεν εχω ωραριο και να σου πω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Raisa έγραψε: #378 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν σας χαλάω το όνειρο.....σας προσγειώνω στην πραγματικότητα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #379 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ χαιρόμαστε που φτάσανε. Αλήθεια που είπες ότι μένουν οι νέοι γονείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #380 08-10-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... ναι! Για μια χώρα που βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας μας... εκεί που θα υπάρχουν όλες οι γάτες που δεν θα καταφέρουμε ποτέ να αποκτήσουμε!! ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΟ ΚΕΞΙΚΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να'τος! Click για ανάπτυξη... Απλά ΚΟΥΚΛΟΣ Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!ερχονται αθηνα τα μαμουνακαι εε??? παω αεροδρομιο να τα κλεψω!!!! θα τα παρω και θα παμε να ζησουμε στο κεξικο μαζι με την Luna και δεν θα μας βρει ποτε κανεις!!!! Click για ανάπτυξη... Να το οργανώσουμε μαζί το σχέδιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:22 Η Luna έγραψε: #367 08-10-08 11:22 ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:23 Η Luna έγραψε: #368 08-10-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οποτε θες!!! αντέχουν άπειρο ζούληγμα!! Click για ανάπτυξη... θελω πολυ!!!!αληθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #369 08-10-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θελω πολυ!!!!αληθεια!!!! Click για ανάπτυξη... αντε πες μου πότε!! να δω κι εγώ το πρόγραμμά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #370 08-10-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Click για ανάπτυξη... Για το Κέξικο?? Πότε έχει πτήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:31 Η gatouni έγραψε: #371 08-10-08 11:31 Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:34 Η Luna έγραψε: #372 08-10-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για το Κέξικο?? Πότε έχει πτήσεις? Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να σου πω απο εδω!!θα με βρουν!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε πες μου πότε!! να δω κι εγώ το πρόγραμμά μου Click για ανάπτυξη... εσυ δουλευεις σταθερες ωρες??εχεις δηλαδη προγραμμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:36 Η Luna έγραψε: #373 08-10-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Click για ανάπτυξη... εχεις κι εσυ εε??ε τοτε πρεπει να μιλησουμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:36 Η Raisa έγραψε: #374 08-10-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!ερχονται αθηνα τα μαμουνακαι εε??? παω αεροδρομιο να τα κλεψω!!!! θα τα παρω και θα παμε να ζησουμε στο κεξικο μαζι με την Luna και δεν θα μας βρει ποτε κανεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά ΚΟΥΚΛΟΣ Να το οργανώσουμε μαζί το σχέδιο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Click για ανάπτυξη... Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #375 08-10-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορω να σου πω απο εδω!!θα με βρουν!!! εσυ δουλευεις σταθερες ωρες??εχεις δηλαδη προγραμμα??? Click για ανάπτυξη... ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η Luna έγραψε: #376 08-10-08 11:37 γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Luna έγραψε: #377 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Click για ανάπτυξη... καλο ηταν αυτο!!!! ωραια!!να δω κι εγω τι θα κανω που δεν εχω ωραριο και να σου πω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Raisa έγραψε: #378 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν σας χαλάω το όνειρο.....σας προσγειώνω στην πραγματικότητα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #379 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ χαιρόμαστε που φτάσανε. Αλήθεια που είπες ότι μένουν οι νέοι γονείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #380 08-10-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... ναι! Για μια χώρα που βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας μας... εκεί που θα υπάρχουν όλες οι γάτες που δεν θα καταφέρουμε ποτέ να αποκτήσουμε!! ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΟ ΚΕΞΙΚΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:23 Η Luna έγραψε: #368 08-10-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οποτε θες!!! αντέχουν άπειρο ζούληγμα!! Click για ανάπτυξη... θελω πολυ!!!!αληθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #369 08-10-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θελω πολυ!!!!αληθεια!!!! Click για ανάπτυξη... αντε πες μου πότε!! να δω κι εγώ το πρόγραμμά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #370 08-10-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Click για ανάπτυξη... Για το Κέξικο?? Πότε έχει πτήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:31 Η gatouni έγραψε: #371 08-10-08 11:31 Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:34 Η Luna έγραψε: #372 08-10-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για το Κέξικο?? Πότε έχει πτήσεις? Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να σου πω απο εδω!!θα με βρουν!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε πες μου πότε!! να δω κι εγώ το πρόγραμμά μου Click για ανάπτυξη... εσυ δουλευεις σταθερες ωρες??εχεις δηλαδη προγραμμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:36 Η Luna έγραψε: #373 08-10-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Click για ανάπτυξη... εχεις κι εσυ εε??ε τοτε πρεπει να μιλησουμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:36 Η Raisa έγραψε: #374 08-10-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!ερχονται αθηνα τα μαμουνακαι εε??? παω αεροδρομιο να τα κλεψω!!!! θα τα παρω και θα παμε να ζησουμε στο κεξικο μαζι με την Luna και δεν θα μας βρει ποτε κανεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά ΚΟΥΚΛΟΣ Να το οργανώσουμε μαζί το σχέδιο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Click για ανάπτυξη... Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #375 08-10-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορω να σου πω απο εδω!!θα με βρουν!!! εσυ δουλευεις σταθερες ωρες??εχεις δηλαδη προγραμμα??? Click για ανάπτυξη... ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η Luna έγραψε: #376 08-10-08 11:37 γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Luna έγραψε: #377 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Click για ανάπτυξη... καλο ηταν αυτο!!!! ωραια!!να δω κι εγω τι θα κανω που δεν εχω ωραριο και να σου πω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Raisa έγραψε: #378 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν σας χαλάω το όνειρο.....σας προσγειώνω στην πραγματικότητα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #379 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ χαιρόμαστε που φτάσανε. Αλήθεια που είπες ότι μένουν οι νέοι γονείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #380 08-10-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... ναι! Για μια χώρα που βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας μας... εκεί που θα υπάρχουν όλες οι γάτες που δεν θα καταφέρουμε ποτέ να αποκτήσουμε!! ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΟ ΚΕΞΙΚΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οποτε θες!!! αντέχουν άπειρο ζούληγμα!! Click για ανάπτυξη... θελω πολυ!!!!αληθεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #369 08-10-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θελω πολυ!!!!αληθεια!!!! Click για ανάπτυξη... αντε πες μου πότε!! να δω κι εγώ το πρόγραμμά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #370 08-10-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Click για ανάπτυξη... Για το Κέξικο?? Πότε έχει πτήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:31 Η gatouni έγραψε: #371 08-10-08 11:31 Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:34 Η Luna έγραψε: #372 08-10-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για το Κέξικο?? Πότε έχει πτήσεις? Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να σου πω απο εδω!!θα με βρουν!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε πες μου πότε!! να δω κι εγώ το πρόγραμμά μου Click για ανάπτυξη... εσυ δουλευεις σταθερες ωρες??εχεις δηλαδη προγραμμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:36 Η Luna έγραψε: #373 08-10-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Click για ανάπτυξη... εχεις κι εσυ εε??ε τοτε πρεπει να μιλησουμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:36 Η Raisa έγραψε: #374 08-10-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!ερχονται αθηνα τα μαμουνακαι εε??? παω αεροδρομιο να τα κλεψω!!!! θα τα παρω και θα παμε να ζησουμε στο κεξικο μαζι με την Luna και δεν θα μας βρει ποτε κανεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά ΚΟΥΚΛΟΣ Να το οργανώσουμε μαζί το σχέδιο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Click για ανάπτυξη... Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #375 08-10-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορω να σου πω απο εδω!!θα με βρουν!!! εσυ δουλευεις σταθερες ωρες??εχεις δηλαδη προγραμμα??? Click για ανάπτυξη... ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η Luna έγραψε: #376 08-10-08 11:37 γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Luna έγραψε: #377 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Click για ανάπτυξη... καλο ηταν αυτο!!!! ωραια!!να δω κι εγω τι θα κανω που δεν εχω ωραριο και να σου πω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Raisa έγραψε: #378 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν σας χαλάω το όνειρο.....σας προσγειώνω στην πραγματικότητα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #379 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ χαιρόμαστε που φτάσανε. Αλήθεια που είπες ότι μένουν οι νέοι γονείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #380 08-10-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... ναι! Για μια χώρα που βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας μας... εκεί που θα υπάρχουν όλες οι γάτες που δεν θα καταφέρουμε ποτέ να αποκτήσουμε!! ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΟ ΚΕΞΙΚΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: θελω πολυ!!!!αληθεια!!!! Click για ανάπτυξη... αντε πες μου πότε!! να δω κι εγώ το πρόγραμμά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #370 08-10-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Click για ανάπτυξη... Για το Κέξικο?? Πότε έχει πτήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:31 Η gatouni έγραψε: #371 08-10-08 11:31 Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:34 Η Luna έγραψε: #372 08-10-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για το Κέξικο?? Πότε έχει πτήσεις? Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να σου πω απο εδω!!θα με βρουν!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε πες μου πότε!! να δω κι εγώ το πρόγραμμά μου Click για ανάπτυξη... εσυ δουλευεις σταθερες ωρες??εχεις δηλαδη προγραμμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:36 Η Luna έγραψε: #373 08-10-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Click για ανάπτυξη... εχεις κι εσυ εε??ε τοτε πρεπει να μιλησουμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:36 Η Raisa έγραψε: #374 08-10-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!ερχονται αθηνα τα μαμουνακαι εε??? παω αεροδρομιο να τα κλεψω!!!! θα τα παρω και θα παμε να ζησουμε στο κεξικο μαζι με την Luna και δεν θα μας βρει ποτε κανεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά ΚΟΥΚΛΟΣ Να το οργανώσουμε μαζί το σχέδιο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Click για ανάπτυξη... Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #375 08-10-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορω να σου πω απο εδω!!θα με βρουν!!! εσυ δουλευεις σταθερες ωρες??εχεις δηλαδη προγραμμα??? Click για ανάπτυξη... ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η Luna έγραψε: #376 08-10-08 11:37 γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Luna έγραψε: #377 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Click για ανάπτυξη... καλο ηταν αυτο!!!! ωραια!!να δω κι εγω τι θα κανω που δεν εχω ωραριο και να σου πω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Raisa έγραψε: #378 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν σας χαλάω το όνειρο.....σας προσγειώνω στην πραγματικότητα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #379 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ χαιρόμαστε που φτάσανε. Αλήθεια που είπες ότι μένουν οι νέοι γονείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #380 08-10-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... ναι! Για μια χώρα που βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας μας... εκεί που θα υπάρχουν όλες οι γάτες που δεν θα καταφέρουμε ποτέ να αποκτήσουμε!! ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΟ ΚΕΞΙΚΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Click για ανάπτυξη... Για το Κέξικο?? Πότε έχει πτήσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:31 Η gatouni έγραψε: #371 08-10-08 11:31 Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:34 Η Luna έγραψε: #372 08-10-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για το Κέξικο?? Πότε έχει πτήσεις? Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να σου πω απο εδω!!θα με βρουν!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε πες μου πότε!! να δω κι εγώ το πρόγραμμά μου Click για ανάπτυξη... εσυ δουλευεις σταθερες ωρες??εχεις δηλαδη προγραμμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:36 Η Luna έγραψε: #373 08-10-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Click για ανάπτυξη... εχεις κι εσυ εε??ε τοτε πρεπει να μιλησουμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:36 Η Raisa έγραψε: #374 08-10-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!ερχονται αθηνα τα μαμουνακαι εε??? παω αεροδρομιο να τα κλεψω!!!! θα τα παρω και θα παμε να ζησουμε στο κεξικο μαζι με την Luna και δεν θα μας βρει ποτε κανεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά ΚΟΥΚΛΟΣ Να το οργανώσουμε μαζί το σχέδιο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Click για ανάπτυξη... Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #375 08-10-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορω να σου πω απο εδω!!θα με βρουν!!! εσυ δουλευεις σταθερες ωρες??εχεις δηλαδη προγραμμα??? Click για ανάπτυξη... ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η Luna έγραψε: #376 08-10-08 11:37 γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Luna έγραψε: #377 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Click για ανάπτυξη... καλο ηταν αυτο!!!! ωραια!!να δω κι εγω τι θα κανω που δεν εχω ωραριο και να σου πω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Raisa έγραψε: #378 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν σας χαλάω το όνειρο.....σας προσγειώνω στην πραγματικότητα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #379 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ χαιρόμαστε που φτάσανε. Αλήθεια που είπες ότι μένουν οι νέοι γονείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #380 08-10-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... ναι! Για μια χώρα που βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας μας... εκεί που θα υπάρχουν όλες οι γάτες που δεν θα καταφέρουμε ποτέ να αποκτήσουμε!! ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΟ ΚΕΞΙΚΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:34 Η Luna έγραψε: #372 08-10-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για το Κέξικο?? Πότε έχει πτήσεις? Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να σου πω απο εδω!!θα με βρουν!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε πες μου πότε!! να δω κι εγώ το πρόγραμμά μου Click για ανάπτυξη... εσυ δουλευεις σταθερες ωρες??εχεις δηλαδη προγραμμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:36 Η Luna έγραψε: #373 08-10-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Click για ανάπτυξη... εχεις κι εσυ εε??ε τοτε πρεπει να μιλησουμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:36 Η Raisa έγραψε: #374 08-10-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!ερχονται αθηνα τα μαμουνακαι εε??? παω αεροδρομιο να τα κλεψω!!!! θα τα παρω και θα παμε να ζησουμε στο κεξικο μαζι με την Luna και δεν θα μας βρει ποτε κανεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά ΚΟΥΚΛΟΣ Να το οργανώσουμε μαζί το σχέδιο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Click για ανάπτυξη... Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #375 08-10-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορω να σου πω απο εδω!!θα με βρουν!!! εσυ δουλευεις σταθερες ωρες??εχεις δηλαδη προγραμμα??? Click για ανάπτυξη... ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η Luna έγραψε: #376 08-10-08 11:37 γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Luna έγραψε: #377 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Click για ανάπτυξη... καλο ηταν αυτο!!!! ωραια!!να δω κι εγω τι θα κανω που δεν εχω ωραριο και να σου πω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Raisa έγραψε: #378 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν σας χαλάω το όνειρο.....σας προσγειώνω στην πραγματικότητα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #379 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ χαιρόμαστε που φτάσανε. Αλήθεια που είπες ότι μένουν οι νέοι γονείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #380 08-10-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... ναι! Για μια χώρα που βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας μας... εκεί που θα υπάρχουν όλες οι γάτες που δεν θα καταφέρουμε ποτέ να αποκτήσουμε!! ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΟ ΚΕΞΙΚΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για το Κέξικο?? Πότε έχει πτήσεις? Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να σου πω απο εδω!!θα με βρουν!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε πες μου πότε!! να δω κι εγώ το πρόγραμμά μου Click για ανάπτυξη... εσυ δουλευεις σταθερες ωρες??εχεις δηλαδη προγραμμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:36 Η Luna έγραψε: #373 08-10-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Click για ανάπτυξη... εχεις κι εσυ εε??ε τοτε πρεπει να μιλησουμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:36 Η Raisa έγραψε: #374 08-10-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!ερχονται αθηνα τα μαμουνακαι εε??? παω αεροδρομιο να τα κλεψω!!!! θα τα παρω και θα παμε να ζησουμε στο κεξικο μαζι με την Luna και δεν θα μας βρει ποτε κανεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά ΚΟΥΚΛΟΣ Να το οργανώσουμε μαζί το σχέδιο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Click για ανάπτυξη... Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #375 08-10-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορω να σου πω απο εδω!!θα με βρουν!!! εσυ δουλευεις σταθερες ωρες??εχεις δηλαδη προγραμμα??? Click για ανάπτυξη... ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η Luna έγραψε: #376 08-10-08 11:37 γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Luna έγραψε: #377 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Click για ανάπτυξη... καλο ηταν αυτο!!!! ωραια!!να δω κι εγω τι θα κανω που δεν εχω ωραριο και να σου πω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Raisa έγραψε: #378 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν σας χαλάω το όνειρο.....σας προσγειώνω στην πραγματικότητα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #379 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ χαιρόμαστε που φτάσανε. Αλήθεια που είπες ότι μένουν οι νέοι γονείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #380 08-10-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... ναι! Για μια χώρα που βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας μας... εκεί που θα υπάρχουν όλες οι γάτες που δεν θα καταφέρουμε ποτέ να αποκτήσουμε!! ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΟ ΚΕΞΙΚΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Click για ανάπτυξη... εχεις κι εσυ εε??ε τοτε πρεπει να μιλησουμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:36 Η Raisa έγραψε: #374 08-10-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!ερχονται αθηνα τα μαμουνακαι εε??? παω αεροδρομιο να τα κλεψω!!!! θα τα παρω και θα παμε να ζησουμε στο κεξικο μαζι με την Luna και δεν θα μας βρει ποτε κανεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά ΚΟΥΚΛΟΣ Να το οργανώσουμε μαζί το σχέδιο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Click για ανάπτυξη... Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #375 08-10-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορω να σου πω απο εδω!!θα με βρουν!!! εσυ δουλευεις σταθερες ωρες??εχεις δηλαδη προγραμμα??? Click για ανάπτυξη... ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η Luna έγραψε: #376 08-10-08 11:37 γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Luna έγραψε: #377 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Click για ανάπτυξη... καλο ηταν αυτο!!!! ωραια!!να δω κι εγω τι θα κανω που δεν εχω ωραριο και να σου πω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Raisa έγραψε: #378 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν σας χαλάω το όνειρο.....σας προσγειώνω στην πραγματικότητα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #379 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ χαιρόμαστε που φτάσανε. Αλήθεια που είπες ότι μένουν οι νέοι γονείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #380 08-10-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... ναι! Για μια χώρα που βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας μας... εκεί που θα υπάρχουν όλες οι γάτες που δεν θα καταφέρουμε ποτέ να αποκτήσουμε!! ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΟ ΚΕΞΙΚΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!!ερχονται αθηνα τα μαμουνακαι εε??? παω αεροδρομιο να τα κλεψω!!!! θα τα παρω και θα παμε να ζησουμε στο κεξικο μαζι με την Luna και δεν θα μας βρει ποτε κανεις!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Απλά ΚΟΥΚΛΟΣ Να το οργανώσουμε μαζί το σχέδιο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι ναι!!!προλαβαινουμε??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής. Click για ανάπτυξη... Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #375 08-10-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορω να σου πω απο εδω!!θα με βρουν!!! εσυ δουλευεις σταθερες ωρες??εχεις δηλαδη προγραμμα??? Click για ανάπτυξη... ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η Luna έγραψε: #376 08-10-08 11:37 γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Luna έγραψε: #377 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Click για ανάπτυξη... καλο ηταν αυτο!!!! ωραια!!να δω κι εγω τι θα κανω που δεν εχω ωραριο και να σου πω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Raisa έγραψε: #378 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν σας χαλάω το όνειρο.....σας προσγειώνω στην πραγματικότητα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #379 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ χαιρόμαστε που φτάσανε. Αλήθεια που είπες ότι μένουν οι νέοι γονείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #380 08-10-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... ναι! Για μια χώρα που βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας μας... εκεί που θα υπάρχουν όλες οι γάτες που δεν θα καταφέρουμε ποτέ να αποκτήσουμε!! ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΟ ΚΕΞΙΚΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν μπορω να σου πω απο εδω!!θα με βρουν!!! εσυ δουλευεις σταθερες ωρες??εχεις δηλαδη προγραμμα??? Click για ανάπτυξη... ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 Η Luna έγραψε: #376 08-10-08 11:37 γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Luna έγραψε: #377 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Click για ανάπτυξη... καλο ηταν αυτο!!!! ωραια!!να δω κι εγω τι θα κανω που δεν εχω ωραριο και να σου πω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Raisa έγραψε: #378 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν σας χαλάω το όνειρο.....σας προσγειώνω στην πραγματικότητα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #379 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ χαιρόμαστε που φτάσανε. Αλήθεια που είπες ότι μένουν οι νέοι γονείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #380 08-10-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... ναι! Για μια χώρα που βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας μας... εκεί που θα υπάρχουν όλες οι γάτες που δεν θα καταφέρουμε ποτέ να αποκτήσουμε!! ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΟ ΚΕΞΙΚΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Luna έγραψε: #377 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Click για ανάπτυξη... καλο ηταν αυτο!!!! ωραια!!να δω κι εγω τι θα κανω που δεν εχω ωραριο και να σου πω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Raisa έγραψε: #378 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν σας χαλάω το όνειρο.....σας προσγειώνω στην πραγματικότητα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #379 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ χαιρόμαστε που φτάσανε. Αλήθεια που είπες ότι μένουν οι νέοι γονείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #380 08-10-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... ναι! Για μια χώρα που βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας μας... εκεί που θα υπάρχουν όλες οι γάτες που δεν θα καταφέρουμε ποτέ να αποκτήσουμε!! ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΟ ΚΕΞΙΚΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες. Click για ανάπτυξη... καλο ηταν αυτο!!!! ωραια!!να δω κι εγω τι θα κανω που δεν εχω ωραριο και να σου πω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η Raisa έγραψε: #378 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν σας χαλάω το όνειρο.....σας προσγειώνω στην πραγματικότητα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #379 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ χαιρόμαστε που φτάσανε. Αλήθεια που είπες ότι μένουν οι νέοι γονείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #380 08-10-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... ναι! Για μια χώρα που βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας μας... εκεί που θα υπάρχουν όλες οι γάτες που δεν θα καταφέρουμε ποτέ να αποκτήσουμε!! ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΟ ΚΕΞΙΚΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι μου χαλας το ονειρο??? εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Δεν σας χαλάω το όνειρο.....σας προσγειώνω στην πραγματικότητα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #379 08-10-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ χαιρόμαστε που φτάσανε. Αλήθεια που είπες ότι μένουν οι νέοι γονείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #380 08-10-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... ναι! Για μια χώρα που βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας μας... εκεί που θα υπάρχουν όλες οι γάτες που δεν θα καταφέρουμε ποτέ να αποκτήσουμε!! ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΟ ΚΕΞΙΚΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ χαιρόμαστε που φτάσανε. Αλήθεια που είπες ότι μένουν οι νέοι γονείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 11:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #380 08-10-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... ναι! Για μια χώρα που βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας μας... εκεί που θα υπάρχουν όλες οι γάτες που δεν θα καταφέρουμε ποτέ να αποκτήσουμε!! ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΟ ΚΕΞΙΚΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή Click για ανάπτυξη... ναι! Για μια χώρα που βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας μας... εκεί που θα υπάρχουν όλες οι γάτες που δεν θα καταφέρουμε ποτέ να αποκτήσουμε!! ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΟ ΚΕΞΙΚΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.