ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
με την απεργία στους δρόμους...και τη κίνηση άστα! Αργησες!καλημερα!!!!ερχονται αθηνα τα μαμουνακαι εε???
παω αεροδρομιο να τα κλεψω!!!!
θα τα παρω και θα παμε να ζησουμε στο κεξικο μαζι με την Luna και δεν θα μας βρει ποτε κανεις!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Είμαι στο Μαρούσι... είσαι στο Παγράτι? Να βρεθούμε κάπου ανάμεσα να τον πιούμε παρέα??μαλλον κι εγω θελω καφε!!!το "μαμουνακαι" σημαινει μαμουνακια και το "κεξικο" μεξικο!!!!καλα κρασια που ελεγε και ο παππους μου!!!!!

Luna
Περιβόητο μέλος
να ερθω μετα να ζουληξω τα γατια σου???

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Οποτε θες!!!αμεεε!!!!χρειαζεται!!!δεν παμε κι δουλεια και θα ειναι τελεια ολα!!!
να ερθω μετα να ζουληξω τα γατια σου???![]()

αντέχουν άπειρο ζούληγμα!!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Να'τος!![]()
![]()
Απλά ΚΟΥΚΛΟΣ

καλημερα!!!!ερχονται αθηνα τα μαμουνακαι εε???
θα τα παρω και θα παμε να ζησουμε στο κεξικο μαζι με την Luna και δεν θα μας βρει ποτε κανεις!!!!
Να το οργανώσουμε μαζί το σχέδιο?

Luna
Περιβόητο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
Οποτε θες!!!
αντέχουν άπειρο ζούληγμα!!![]()
θελω πολυ!!!!αληθεια!!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αντε πες μου πότε!! να δω κι εγώ το πρόγραμμά μουθελω πολυ!!!!αληθεια!!!!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Για το Κέξικο??ναι ναι!!!προλαβαινουμε???

Πότε έχει πτήσεις?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος

Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Για το Κέξικο??Πότε έχει πτήσεις?

δεν μπορω να σου πω απο εδω!!θα με βρουν!!!

αντε πες μου πότε!! να δω κι εγώ το πρόγραμμά μου![]()
εσυ δουλευεις σταθερες ωρες??εχεις δηλαδη προγραμμα???
Luna
Περιβόητο μέλος
εχεις κι εσυ εε??ε τοτε πρεπει να μιλησουμε!!!!!!Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς
Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής.

Raisa
Περιβόητο μέλος
καλημερα!!!!ερχονται αθηνα τα μαμουνακαι εε???
Απλά ΚΟΥΚΛΟΣ
Να το οργανώσουμε μαζί το σχέδιο?![]()
ναι ναι!!!προλαβαινουμε???
Καλύτερα βρε όπως το έγραφες πριν, έτσι ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι δε σε έβρισκε κανείς
Μη νομίζεις έχω και 'γω σχέδια απαγωγής.
Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώ

και 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς
....τζάμπα σχέδια κάνατε δηλαδή

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες.
δεν μπορω να σου πω απο εδω!!θα με βρουν!!!
εσυ δουλευεις σταθερες ωρες??εχεις δηλαδη προγραμμα???

Luna
Περιβόητο μέλος
εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Luna
Περιβόητο μέλος
ναι κι έχω και ανθρωπόπαιδο με διάφορα τρεχάματα... αλλά από την άλλη εβδομάδα θα είμαι άνετη... απογευματινές ώρες.![]()

καλο ηταν αυτο!!!!ωραια!!να δω κι εγω τι θα κανω που δεν εχω ωραριο και να σου πω!!!!
Raisa
Περιβόητο μέλος
γιατι μου χαλας το ονειρο???
εε??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Δεν σας χαλάω το όνειρο.....σας προσγειώνω στην πραγματικότητα....

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ πολύ χαιρόμαστε που φτάσανε.Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώκαι 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς
![]()
Αλήθεια που είπες ότι μένουν οι νέοι γονείς;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι! Για μια χώρα που βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας μας... εκεί που θα υπάρχουν όλες οι γάτες που δεν θα καταφέρουμε ποτέ να αποκτήσουμε!!Θα σας απογοητεύσω κυρίες μου.....1ο σας παρακολουθώκαι 2ο τα μωρά έχουν παραδοθεί στους νέους γονείς
![]()
ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΟ ΚΕΞΙΚΟ!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool