Η Lady είναι έγκυος!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Για τα δυο μια χαρα συμφωνησαμε και εμεις...Αλλα νομιζω ο φιλος μου φοβατε πως αν παρουμε κι αλλο δεν θα εχω σταματημο:lol: :lol: Δεν εχει και αδικο τωρα που το λεμε...:hmm: :rolleyes: :rolleyes:
Δυο είμαστε οι άνθρωποι που ζούμε στο σπίτι ,τώρα τα γατιά ποσά θα γίνουν άγνωστο , χώρος υπάρχει και το ποιο βασικό πολύ πολύ αγάπη!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυο είμαστε οι άνθρωποι που ζούμε στο σπίτι ,τώρα τα γατιά ποσά θα γίνουν άγνωστο , χώρος υπάρχει και το ποιο βασικό πολύ πολύ αγάπη!!!

έχετε κήπο??????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μικα, αυτά τα δύο πορτοκαλάκια ειναι????

εδω στην υπογραφη ειναι και τα δυο κοιμουνται αγκαλιτσα (Σταλιτσα η τιγρουλα, Κανελος ο πορτοκαλουλης):D
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=11530

Το βασικοτερο, χωρος παντα βρισκετε:)

τι γλυικά!!!!!!!!!!!!
δεν ειναι απίθανες οι πόζες που παίρνουν όταν κοιμούνται????????
να δείς τις σιάμ μου που βάζουν στην μέση το μωρό της Μπλάκυς (η Μπλάκυ γέννησε πριν 2 μηνες 4 γατάκια, τα 3 τα έχω δώσει και τώρα θα δώσω και το άλλο)...και ειναι κατάμαυρο, το μικρούλι μου!!!!!!

έχετε κήπο??????
Ναι έχουμε κήπο και βαίνουμε συχνά και παίζουμε, συνήθως όταν βγάζω και τον σκύλο, αυτές τρελαίνονται να σκαρφαλώνουν στα δέντρα και στην στέγη και εγώ μετά με σκάλες να τις μαζεύω

τι γλυικά!!!!!!!!!!!!
να δείς τις σιάμ μου που βάζουν στην μέση το μωρό της Μπλάκυς (η Μπλάκυ γέννησε πριν 2 μηνες 4 γατάκια, τα 3 τα έχω δώσει και τώρα θα δώσω και το άλλο)...και ειναι κατάμαυρο, το μικρούλι μου!!!!!!
Ο γκριζάκος ο μικρούλης ο κολοβός είναι όλα τα λεφτά κολοβή ήταν και η Κιμ μου, σου έκανα και σχόλιο άλλωστε στην φώτο

ναι, το είδα......μόλις τώρα μίλησα με τα παιδιά που τον πήρανε, καλά πάει, τούς έχει πεθάνει στο παιχνίδι!!!!!!! άυπνους τους αφήνει!!!!!:)

Ναι έχουμε κήπο και βαίνουμε συχνά και παίζουμε, συνήθως όταν βγάζω και τον σκύλο, αυτές τρελαίνονται να σκαρφαλώνουν στα δέντρα και στην στέγη και εγώ μετά με σκάλες να τις μαζεύω

α, έχετε και σκύλο!!!!! άψογα..:up: ..μακάρι να μπορούσα και εγώ, αλλά μένω σε διαμέρισμα και είναι δύσκολο να πάρω και σκύλο!!!!!!!
στο τέλος θα πρέπει να βγούμε έξω εμείς!!!!:lol:

τι γλυικά!!!!!!!!!!!!

Απιστευτα τα ατιμα ναι!!!:up: ναι τα ειδα τα μικρα σου και ειναι πολυ ομορφα!!

α, έχετε και σκύλο!!!!! άψογα..:up: ..μακάρι να μπορούσα και εγώ, αλλά μένω σε διαμέρισμα και είναι δύσκολο να πάρω και σκύλο!!!!!!!
στο τέλος θα πρέπει να βγούμε έξω εμείς!!!!:lol:
Και σκύλο και γάτες και τα πάντα θα ήθελα να είχα μακάρι να μπορούσα και να ζούσα μόνο μ αυτά γι αυτά

Σας αφήνω για την ώρα για να τους μαγειρέψω , τους έχω μάθει όλους στο σπιτικό φαγάκι , και τρελαίνεται η μανά μου όταν πρέπει να λείψω σε ταξίδι και να τις τα αφήσω!!!

ε, δεν έχει και άδικο η μανούλα.......τούς έχεις καλομαθημένους!!!!!!:) καλό βράδι.....

Gristofer τώρα μπήκα και είδα το θέμα. Τελικά θα γίνεις παππούς!!!:up: :up: :up: :up:
Λες τελικά ο τυχερός μπαμπάς να είναι ο πορτοκαλής που "μπούκαρε" από το παράθυρο τότε? Μάλλον η Lady την κοπάνησε για να πάει να τον βρει...:lol:
Άντε με το καλό να γεννηθούν τα μικρά να δούμε ποιος έκανε το "εγκλημα"...:hmm: ;) :cool:

Αφού πρώτα ασκήσω κριτική -όχι που δεν θα έλεγα τη καλή μου κουβέντα- που ως κηδεμόνας της δεν της μίλησε για αντισύλληψη, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε λίγο καιρό να ζεις με άλλα επτά ας πούμε γατάκια εκ των οποίων το ένα να είναι ροζπορτοκαλί. Στη θέση σου βέβαια θα σκεφτόμουνα έντονα το ενδεχόμενο να βρώ δεύτερη δουλειά.:rolleyes: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :whistle:

gristofer...καλή λευτεριά! :P Να πάνε όλα καλά εύχομαι!

Για τα δυο μια χαρα συμφωνησαμε και εμεις...Αλλα νομιζω ο φιλος μου φοβατε πως αν παρουμε κι αλλο δεν θα εχω σταματημο:lol: :lol: Δεν εχει και αδικο τωρα που το λεμε...:hmm: :rolleyes: :rolleyes:
Μικα κι εμένα το ίδιο μου λέει. Και θέλω πάρα πολύ κι ενα θηλυκό (για συμπαράσταση), αλλά μετά δεν θα σταματάω! :P

Καλως τα δεχτηκες...:inlove: :inlove: :inlove:
Μωρακια, θελω κι εγω....:inlove: :inlove: :inlove:
ΑΧ, σταματιστε γιατι εγω εχω ενα μεσα στο σπιτι και ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ!!!!!:bleh:

Αφού πρώτα ασκήσω κριτική -όχι που δεν θα έλεγα τη καλή μου κουβέντα- που ως κηδεμόνας της δεν της μίλησε για αντισύλληψη, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε λίγο καιρό να ζεις με άλλα επτά ας πούμε γατάκια εκ των οποίων το ένα να είναι ροζπορτοκαλί. Στη θέση σου βέβαια θα σκεφτόμουνα έντονα το ενδεχόμενο να βρώ δεύτερη δουλειά.:rolleyes: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :whistle:
Νερινα σα μανούλα που είσαι έχεις δίκαιο , κόρες έχεις και θα δεις δε πανα λες! !του κεφαλιού τους αυτές:lol: :lol: :lol: !! Τώρα σε ότι αφορά την δεύτερη δουλεία να να μην έχεις άδικο βρε!!:hmm:
Ροζπορτοκαλι η μπορντοκεραμιδοκαφεκιτρινομαυρο το γατουλίνι να είναι πάλι γλύκα θα ναι!!:lol:

Παντως, ειστε πολυ φιλοζωοι εκει πανω!:D
Ακου 7 γνωστους που να θελουν γατα...
Εδω ενα αγνωστο ψαχνεις και κανεις αμαν να τον βρεις!;)

Καλά γεννητούρια!!!:up::up:
Σίγουρα τα μωρά θα είναι πανέμορφα! Με τέτοια μαμά...και αν είναι και ο μπαμπάς ο πορτοκαλί...θα τα θέλουν όλοι!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back