Mika
Δραστήριο μέλος
![]()
η αληθεια ειναι οτι υπαρχει και μεγαλη ζηλεια μεταξυ τους... αλλα καταβαθος αγαπιουνται
![]()
Εγω να δεις τι ακουω οταν λεω του Κανελου ''ελα να κοιμηθουμε αγκαλιτσα'' απαντηση ''αγαπας τον Κανελο πιο πολυ απο μενα" και ξεκιναει η γκρινια και η μουρμουρα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Εγώ κάθομαι και κρυφάκουω το πώς τους μιλάει κάτι που όταν κάνω εγώ με κοροϊδεύει
ναι εεε??????είδες ματσακουλιά????? εμ πώς να μην έχει να σου λέει μετα??? χαχα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
![]()
![]()
Εγω να δεις τι ακουω οταν λεω του Κανελου ''ελα να κοιμηθουμε αγκαλιτσα''
απαντηση ''αγαπας τον Κανελο πιο πολυ απο μενα" και ξεκιναει η γκρινια και η μουρμουρα...
οποτε ειμαι με τον ενα μουρμουριζει ο αλλος, και οταν ειμαι με τον αλλο νιαουριζει ο ενας!!!!!

Mika
Δραστήριο μέλος
οποτε ειμαι με τον ενα μουρμουριζει ο αλλος, και οταν ειμαι με τον αλλο νιαουριζει ο ενας!!!!!![]()
![]()
![]()
Ετσι ετσι!! Αλλα οταν ειναι μαζι τα δυο τους, προτιμαει τη Σταλιτσα βεβαια, της τραγουδαει ερωτικα τραγουδια και μικρη τον κοιταει σαν να ειναι απο αλλο πλανητη

gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Mika
Δραστήριο μέλος
Εγώ έχω ν αντιμετωπίσω και τη ζήλια του σκύλου εδικά τον πρώτο καιρό με το που έπαιρνα της μικρές αγκαλιά ανέβαινε κι αυτή κοτζάμ γαϊδούρα στην αγκαλιά μου και προσπαθούσε να τις ρίξει κάτω, δεν έτρωγε για λίγο καιρό, δε μας έκανε τις χαρές που συνήθως έκανε μέγα πρόβλημα τότε η μελαγχολία της Σίλα
Ειναι πολυ ζηλιαρικα!! Και μεις οταν βρηκαμε ενα μικρο σκυλακι, ενος μηνα ηταν, ο Πλουτο που ειναι 30 κιλα ηθελε να κοιματε πανω μας οπως εκεινο

gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εμενα το σκυλι,η λιζα, ζηλευει τη λιλα και ολο απο πισω μας παιρνει να δει τι γινεται!παντως αυτο ειναι μαλλον φυσιολογικο γιατι εχασε τα πρωτεια.ο καλος μου απο την αλλη πλευρα ζηλευει γιατι φοβαται πως η λιλα θα δεθει πιο πολυ μαζι μου και θα εχει σε μενα αδυναμιαΕγώ έχω ν αντιμετωπίσω και τη ζήλια του σκύλου εδικά τον πρώτο καιρό με το που έπαιρνα της μικρές αγκαλιά ανέβαινε κι αυτή κοτζάμ γαϊδούρα στην αγκαλιά μου και προσπαθούσε να τις ρίξει κάτω, δεν έτρωγε για λίγο καιρό, δε μας έκανε τις χαρές που συνήθως έκανε μέγα πρόβλημα τότε η μελαγχολία της Σίλα
αυτο πως να το χαρακτηρισω?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Εγώ ζω το απίστευτο της γάτας να κάνει attack στο σκύλο μου για να τον διώξει έτσι και με δει να τον χαϊδεύω.
Στον έξω σκύλο που έχει και κάποιο εκτόπισμα ανεβαίνει κάπου ψηλά και τον αρχίζει στα χαστουκιά με την πατούσα
.όλα και όλα την μανούλα δεν την μοιράζεται.
Ευτυχώς είναι κούφος και όταν κοιμάται ταράζω στα γλυκόλογα στους άλλους δυο.
Όσο για την οθόνη του υπολογιστή όσοι έχετε άσπρες γάτες χαλάνε τα πιξελ της οθόνης με τόσο άσπρο αν αφήσετε το wallpaper πολύ καιρό- μου λέει το διποδό μου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
η αληθεια ειναι οτι υπαρχει και μεγαλη ζηλεια μεταξυ τους... αλλα καταβαθος αγαπιουνται