Η Lady είναι έγκυος!!!

Παντως, ειστε πολυ φιλοζωοι εκει πανω!:D
Ακου 7 γνωστους που να θελουν γατα...
Εδω ενα αγνωστο ψαχνεις και κανεις αμαν να τον βρεις!;)
Sardela ,φίλοι και γνωστοί που είτε είχαν παλιότερα γατάκια η τα γνώρισαν μέσα από μένα τώρα γενικά αν είναι ζωόφιλοι εδώ πάνω τολμώ να πω πως ναι, έχουν μάθει οι άνθρωποι να ζουν με τα ζώα άλλωστε αγροτική περιοχή είναι , όλοι έχουν από ένα ζωάκι στην αυλή τους , καλά μη φανταστείς με μικροτσίπ ,διαγωνισμούς κλπ αλλά μια γατούλα για τους ποντικούς ,έναν σκύλο για φύλακα όλοι τον έχουν . περιστατικό που κάποιος έριξε φόλες επίτηδες δεν έχω ακούσει, δηλητηριάσεις από φυτοφάρμακα έχουμε όμως .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά γεννητούρια!!!:up::up:
Σίγουρα τα μωρά θα είναι πανέμορφα! Με τέτοια μαμά...και αν είναι και ο μπαμπάς ο πορτοκαλί...θα τα θέλουν όλοι!!
Ο αλητάκος που μπήκε κρυφά στο σπίτι είναι ίδιος με τους δικούς σου αν αυτός την αποπλάνησε μετά στην απόδραση της τα μωράκια θα είναι κάπως έτσι !!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

gristofer...καλή λευτεριά! :P Να πάνε όλα καλά εύχομαι!

Μικα κι εμένα το ίδιο μου λέει. Και θέλω πάρα πολύ κι ενα θηλυκό (για συμπαράσταση), αλλά μετά δεν θα σταματάω! :P

Εγω το καημενο δεν εχω ουτε αυτη τη δικαιολογια γιατιεχω ενα και ενα:lol: Αλλα δεν ξερω, αν ηταν να εχω μονο ενα γατουλακι, θα ηταν αρσενικο:redface:

Εγω το καημενο δεν εχω ουτε αυτη τη δικαιολογια γιατιεχω ενα και ενα:lol: Αλλα δεν ξερω, αν ηταν να εχω μονο ενα γατουλακι, θα ηταν αρσενικο:redface:
Κι εμείς για 1 θυληκό κ ένα αρεσενικό ξεκινήσαμε, αλλά...μας προέκυψαν 2 αγοράκια...

καταρχην καλη λευτερια στην κουκλα σου!να πανε ολα καλα και να ειναι ολα τα γατακια και η μαμα τους γερα!εμεις ειμαστε τεσσερις και εχουμε τη λιλα το γατι μας,τη λιζα το σκυλι μας,και 2 καναρινια και αν η μαμα μας αφηνε ελευθερες εμενα και την αδερφη μου(ειναι 11 χρονων και ουτε φαρμα δεν χωραει την αδυναμια της στα ζωα)θα ειχαμε και πολλα αλλα!:lol: γατα παντως ζητουσα επιμονα να με αφησουν να εχω απο παλια που ζουσαμε σε μονοκατοικια και ταιζα τις αδεσποτες που μαζευονταν στην αυλη!λατρεθω τα σκυλια αλλα οι γατες ειναι πιο γοητευτηκες

Έτσι και γω μικρός είχα κάθε λογής ζωάκι . Σε ηλικία 8 χρόνων έκανα απεργία πεινάς γιατί η δικοί μου δε μου επέτρεπαν να πάρω ένα κολεί που κάποιοι μου χάριζαν , ως αντάλλαγμα μου πήραν παπαγάλο σε μια 6 μέρες πήραμε την Κιμ(Σιάμ) γιατί ο παπαγάλος το έσκασε , έκτοτε γάτες και σκύλοι μπαινόβγαιναν στο σπίτι μας όπως και κάθε λογής πούλι

Εύχομαι ολόψυχα να πάνε ΟΛΑ καλά. :up:
Με το καλό να δεχτείτε τα νέα μέλη της οικογένειας :up: και σε ζηλευωωωωωωωω.:P θέλω γατσουλινια-ολο άντρες μου τυχαίνουν τι κακό είναι αυτό. :mad: :P .Αγόρασε έχτρα μνήμη στη φωτογραφική μηχανή να είσαι έτοιμος.:D

Πολύ γρήγορη η Lady!!!!:) :) Mε το καλό να δεχτείτε τα μωρά!!!

Σε ηλικία 8 χρόνων έκανα απεργία πεινάς γιατί η δικοί μου δε μου επέτρεπαν να πάρω ένα κολεί που κάποιοι μου χάριζαν
Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Κι εγώ τα ιδια και χειρότερα έκανα προκειμένου να πάρουμε ζωάκια. Μικρή είχα δε ιδιαίτερη αδυναμία στα κόλευ. Το ονειρο μου ήταν!

Εμένα το όνειρο για κόλευ κράτησε πολλά χρόνια ώσπου μια φίλη μου άφησε να προσέχω το δικό της για ένα μήνα που θα έλειπε , ήταν τόσο κακομαθημένο όμως που είπα όχι πλέον στην συγκεκριμένη ράτσα , φυσικά στους σκυλούς εσύ είσαι αυτός που θα του μάθει αλλά πέρασα τόσο δύσκολα τότε με το κόλευ που είπα όχι ξανά , έτσι λοιπόν το πρώτο δικό μου σκυλί ήταν ένα μαλτέζικο και έπειτα το boxer που έχω ακόμη και τώρα

Εύχομαι ολόψυχα να πάνε ΟΛΑ καλά. :up:
Με το καλό να δεχτείτε τα νέα μέλη της οικογένειας :up: και σε ζηλευωωωωωωωω.:P θέλω γατσουλινια-ολο άντρες μου τυχαίνουν τι κακό είναι αυτό. :mad: :P .Αγόρασε έχτρα μνήμη στη φωτογραφική μηχανή να είσαι έτοιμος.:D
Από φωτογραφίες άλλο τίποτα σκέψου πως έχω περισσότερες των γατιών παρά του ανιψιού μου ώρες ώρες σκέφτομαι μήπως ζηλέψει η αδελφή μου
, πρωταγωνιστούν παντού στο πορτοφόλι μου στο κινητό μου , σε όλους τους υπολογιστές τις δουλείας σαν φόντο έχω βάλει τα γατόνια μου

Από φωτογραφίες άλλο τίποτα σκέψου πως έχω περισσότερες των γατιών παρά του ανιψιού μου ώρες ώρες σκέφτομαι μήπως ζηλέψει η αδελφή μου
, πρωταγωνιστούν παντού στο πορτοφόλι μου στο κινητό μου , σε όλους τους υπολογιστές τις δουλείας σαν φόντο έχω βάλει τα γατόνια μου

Λογικά μου ακούγονται με τέτοια γατόνια:up: Όταν έρθουν και τα μωρά της λαίδης και του αλήτη ;) :P:P τότε να δω που θα πρωτοβάλεις φωτογραφίες

Το ίδιο πρόβλημα έχω με τον άνδρα μου. Στο ένα κινητό έχω τ'ανήψια μου, στο άλλο τον Χιόνη, και φόντο στο laptop επίσης τον Χιόνη. Μου παραπονιέται ότι αυτός δεν είναι πουθενά! Εκεί βέβαια απαντάω ότι αυτόν τον έχω στην καρδιά μου και τον ρίχνω....:lol: :lol: :lol:

χαχαχα, κ:up: αλό ασπασία..!!!!!!!!
και εγώ , στο κινητό εχω το γιό μου με την Μπλάκυ, στον υπολογιστή τα γατουλίνια της Μπλάκυ, στον υπολογιστή στο σπίτι τον Ρούπι....
ειναι όμως απόλαυση!!!!!!!
και τώρα που θα έρθουν και τα μωρά της ΜΠουμπούς..??? εεε, καταλαβαίνετε!!!!!!!! :)

:lol: :lol: :lol: :lol: εγω οποτε βαζω φωτο του φρου μου στο laptop, ξαφνου δια θαυματος εξαφανιζεται!!!! (μαντεψτε ποιος το κανει):P . εγω μετα απο εκδικηση παω στο δικο του laptop και βαζω την πιο μεγαλη φωτο του φρου!!!:lol: :lol: :up:

Ζήλια μου ζήλια μου με σένα η καρδιά μου είναι ζωντανή …..

:lol: :lol: :lol: :lol: εγω οποτε βαζω φωτο του φρου μου στο laptop, ξαφνου δια θαυματος εξαφανιζεται!!!! (μαντεψτε ποιος το κανει):P . εγω μετα απο εκδικηση παω στο δικο του laptop και βαζω την πιο μεγαλη φωτο του φρου!!!:lol: :lol: :up:

μια χαρά, τα αντίποινα αυτού του είδους ειναι υγιέστατα!!!!! εύγε ....:up:

Είναι προτιμότερο να ζηλεύουν τα ζωάκια παρά τίποτε άλλο

:lol: :up: η αληθεια ειναι οτι υπαρχει και μεγαλη ζηλεια μεταξυ τους... αλλα καταβαθος αγαπιουνται:D

Είναι προτιμότερο να ζηλεύουν τα ζωάκια παρά τίποτε άλλο

συμφωνω και επαυξανω!!!:cool:

Εγώ κάθομαι και κρυφάκουω το πώς τους μιλάει κάτι που όταν κάνω εγώ με κοροϊδεύει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back