Θάνατοι ζώων στις μπαγκαζιέρες των ΚΤΕΛ

αν περιμενετε να αλλαξει η κατασταση απο μονη της τοτε μη περιμενετε και πολλα. Εσεις τι κανετε γι' αυτο; Το να καθεστε με σταυρωμενα χερια ειναι το μονο ευκολο. Δεν χρειαζεται να κανετε φασαρια για να πετυχετε τον στοχο σας. Πολιτισμενοι ανθρωποι ειμαστε και ξερουμε και να φερθουμε και να ζητησουμε ευγενικα το δικιο μας.
Αν επρεπε να ταξιδεψω και δεν ειχα χρηματα για ταξι τοτε ειτε θα αφηνα τον γατο μου σε καποιον να τον προσεχει, ειτε θα εβρισκα αλλον τροπο να ταξιδεψω, οτοστοπ, περπατημα, τρενο, οτιδηποτε. Δεν χρειαζεται να εισαι ωνασης για να βρεις λυση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καταρχην υπάρχουν περιπτώσεις φοιτητών που επιστρέφουν τους καλοκαιρινούς μήνες στον τόπο καταγωγής τους κ θα είναι δύσκολο να αφήσουν το ζώο τους τόσο διάστημα μόνο του ή να το αναλάβει κάποιος για ποδαρόδρομο δεν το συζητάω γιατί κάποιος μπορει να είναι πχ από Τρίκαλα κ να σπουδάζει Αθηνα με το λεοφωρείο η διαδρομή είναι 5 ώρες με τα πόδια θα πρέπει να βρω με ποσα χιλ πάει ΜΟ ένας άνθρωπος κ μετά με πόσα μπορεί να τρέξει φορτωμένος με μπαγκάζια ζώα κλπ για οτοστοπ θα πρέπει να συνηπολογίσουμε ότι θα δεχτεί κάποιος να σε παρει μαζί με το ζώο σου κ τις βαλίτσες πραγμα που ειναι κάπως παράδοξο γιατί τίθεται το ερώτημα τότε γιατί να μη σε πάρει ο οδηγός του ΚΤΕΛ που είναι η υποχρέωσή του μια κ η δουλειά του είναι αυτή κ να σε πάρει ένας τυχαίος άνθρωπος επειδή απλά εχει καλή καρδιά. Στην τελευταία περίπτωση δεν βάζω μεσα τους κινδύνους του ότοστοπ κ ότι μπορεί να χρειαστεί πάαααρα πολύ μεγάλο διάστημα να βρεθεί αυτος ο καλός άνθρωπος για να σε πάρει κ επίσης αυτός ο καλός άνθρωπος θα πρέπει να τυχαίνει να είναι κ από την ίδια πόλη με σένα. Οπότε πραγματικά δεν χρειάζεται να είσαι Ονασης χρειάζεται να είσαι απλά #$%φαρδος .
Βέβαια όμως εδω μπαίνει κ ένα άλλο ζήτημα γιατί στην Ελλάδα να είμαστε Ευρωπαίοι μόνο στη φορολογία κ από την άποψη εξυπηρέτησης πολιτών να είμαστε Μπανανία κ Βαλκάνια του προηγούμενου αιώνα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από όταν πήρα το Marc δεν έχει χρειαστεί να ταξιδέψω με μέσο μαζικής μεταφοράς, γιατί ο μπαμπάς μου δε θέλει να αγχώνεται το παιδί ( :P ) κι έρχεται και μας παίρνει με το αυτοκίνητο. Συμφωνώ ότι φταίμε κι εμείς που τα ανεχόμαστε φυσικά. Αλλά αν με διαβεβαίωνε κάποιος ότι όλα τα ζώα ταξιδεύουν με τις αποσκευές και ο χώρος κλιματίζεται θα τον πίστευα.. Πριν ανακαλύψω το ιντερνετ θα τον πίστευα.. :worry:
Έχουμε ένα πολύ ισχυρό μέσο ενημέρωσης στα χέρια μας. Ένα παράθυρο σε όλο τον κόσμο το οποίο ελάχιστοι αξιοποιούν σωστά. Πριν πάρω γατούλα έψαξα τα πάντα και δεν υπήρξε κάτι που να μη βρήκα. Εγώ εκεί είναι που κατηγορώ τους ιδιοκτήτες. Ότι δεν ενημερώθηκαν όσο έπρεπε. Στο θέμα της διεκδίκησης των δικαιωμάτων τους δε μπορώ να απαντήσω, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που σε αυτά τα θέματα δεν διαμαρτύρονται. Το γιατί δε μπορώ να το καταλάβω, πάντως υπάρχουν. Αυτό όμως είναι πολύ μακριά από το να λέμε ότι κάποιος δεν είναι σωστός απέναντι στο ζωάκι του και να τον κατηγορούμε τόσο χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα γι' αυτόν. :/: (δε μιλάω για εμάς εδώ μόνο, αλλά κυρίως γι' αυτούς που έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από το γεγονός στο site)
Τρόπος πάντως αν το ψάξουμε σίγουρα υπάρχει. Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει σελίδα που ανακοινώνει κάποιος το ταξίδι του και όποιος θέλει πάει μαζί και μοιράζονται τα έξοδα :D

Πολιτισμενοι ανθρωποι ειμαστε και ξερουμε και να φερθουμε και να ζητησουμε ευγενικα το δικιο μας.

Εμείς είμαστε πολιτισμένοι, οι οδηγοί των ΚΤΕΛ όμως; Πότε ήταν η τελευταία φορά που προσπάθησες να συζητήσεις πολιτισμένα μ' έναν αγριάνθρωπο;

Όσο για το νόμο, λέει μεν ότι επιτρέπονται τα μικρά κατοικίδια στο κλουβάκι τους κ.λπ., όμως δεν διευκρινίζει πού θα μπουν. Όντως δεν λέει για αποσκευές, αλλά δεν λέει ούτε για την καμπίνα. Αυτό που βλέπω στους κανονισμούς πολλών ΚΤΕΛ, κι ας με επιβεβαιώσει κάποιος που ξέρει απ' αυτά, είναι

[επιτρέπονται μικρά κατοικίδια] που μεταφέρονται με κατάλληλα για το σκοπό αυτόν μέσα, σύμφωνα με την κρίση του οδηγού, ο οποίος είναι κατάλληλα εκπαιδευμένος, για το σκοπό αυτό. Εμπιστευθείτε την κρίση του οδηγού!

(σωθήκαμε)

Να γιατί ως επιβάτης δεν έχεις ΠΟΤΕ δίκιο. :/:

Στα δε ΚΤΕΛ Αργολίδας, το λέει καθαρά

Τα ζώα που μεταφέρονται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία), πρέπει να είναι τοποθετημένα σε κατάλληλο και ασφαλές κλουβί, να συνοδεύονται από το διαβατήριό ή το κτηνιατρικό πιστοποιητικό τους (του οποίου η ημερομηνία ελέγχου να μην είναι παλαιότερη των τεσσάρων μηνών), να αναγνωρίζονται ατομικά και στη συνέχεια να τοποθετούνται στους χώρους αποσκευών (των λεωφορείων).

Εμείς είμαστε πολιτισμένοι, οι οδηγοί των ΚΤΕΛ όμως; Πότε ήταν η τελευταία φορά που προσπάθησες να συζητήσεις πολιτισμένα μ' έναν αγριάνθρωπο;

Όσο για το νόμο, λέει μεν ότι επιτρέπονται τα μικρά κατοικίδια στο κλουβάκι τους κ.λπ., όμως δεν διευκρινίζει πού θα μπουν. Όντως δεν λέει για αποσκευές, αλλά δεν λέει ούτε για την καμπίνα. Αυτό που βλέπω στους κανονισμούς πολλών ΚΤΕΛ, κι ας με επιβεβαιώσει κάποιος που ξέρει απ' αυτά, είναι

(σωθήκαμε)

Να γιατί ως επιβάτης δεν έχεις ΠΟΤΕ δίκιο. :/:

Στα δε ΚΤΕΛ Αργολίδας, το λέει καθαρά

ρουλα....ο νομος λογικα παντα ειναι ισχυροτερος απο τους κανονισμους των κτελ και γενικοτερα..ειναι οπως και με τις πολυκατοικιες,που οτι και να λεει ο κανονισμος...υπερισχυει ο νομος που επιτρεπει μεχρι 2 κατοικιδια μεσα στο σπιτι..το θεμα ειναι οτι εγω ψαχνω να βρω τον νομο..και δεν τον βρισκω..παντως οι ειδησεις το ειχαν πει καθαρα...μεσα στα κλουβια τους και μεχρι μεσαιου μεγεθους(εξαιρουνται δηλαδη κατι τεραστια σκυλια..) μπαινουν εκει που ειναι και οι επιβατες..και οχι στις μπαγκαζιερες..εκτος και αν οι δημοσιογραφοι δεν καταλαβαν καλα,διοτι το θυμαμαι σαν χτες,οπως ακριβως το ειπαν....μαλιστα ειχα πει να αγιασει η ευρωπαικη ενωση,γιατι αυτη μας το επεβαλε..

Παιδιά αν δεν αγωνιστούμε δεν γίνεται τίποτα. Είναι τριτοκοσμικοί αυτοί οι οδηγοί των ΚΤΕΛ. Θέλει και εδώ αγώνα. Αν ήμουν Αθήνα θα πήγαινα. Διοργανώνουν και στο ΚΤΕΛ Αθήνας και στο ΚΤΕΛ Ιωαννίνων διαμαρτυρία

αν περιμενετε να αλλαξει η κατασταση απο μονη της τοτε μη περιμενετε και πολλα. Εσεις τι κανετε γι' αυτο; Το να καθεστε με σταυρωμενα χερια ειναι το μονο ευκολο. Δεν χρειαζεται να κανετε φασαρια για να πετυχετε τον στοχο σας. Πολιτισμενοι ανθρωποι ειμαστε και ξερουμε και να φερθουμε και να ζητησουμε ευγενικα το δικιο μας.
Αν επρεπε να ταξιδεψω και δεν ειχα χρηματα για ταξι τοτε ειτε θα αφηνα τον γατο μου σε καποιον να τον προσεχει, ειτε θα εβρισκα αλλον τροπο να ταξιδεψω, οτοστοπ, περπατημα, τρενο, οτιδηποτε. Δεν χρειαζεται να εισαι ωνασης για να βρεις λυση.
οκ, θες να μου πεις οτι αν σταθω στην μεση του δρομου στην πατρα οτι θα με μαζεψει καποιος να με παρει αθηνα!:confused: ή οτι ειναι το πιο φυσιολογικο πραγμα να παω με τα ποδια αθηνα με την γατα κ 2 βαλιτσες κ οτι απλα δεν το ειχα σκεφτει πιο νωρις! εννοειται οτι οταν εχω λεφτα για ταξι θα το εκανα, οπως το εκανα μια φορα κ εδωσα 120 ευρω για να μην ταλαιπωρησω την Bailey. το μονο αλλο πραγμα που μπορω να σκεφτω ειναι να πω καποιου που ξερω οτι εχει αμαξι να με παρει αθηνα με μεχρι 60 ευρω..

Αυτός είναι ο νόμος (ακολουθείστε το πρώτο λινκ για το ΦΕΚ), είναι ο 2963/2001, Άρθρο 15, ιδ. Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να κάνω copy/paste, αλλά δεν διευκρινίζει πού γίνεται η μεταφορά. :/:

Edit: το βρήκα κι εδώ.

Τελευταία επεξεργασία:
θα συμφωνησω με την αννα και επισης θελω να προσθεσω οτι απο την στιγμη που καποιος αποφασιζει να παρει ζωακι, πρεπει να υπολογιζει και τα εξοδα. Στα εξοδα υπολογιζουμε και τα μεταφορικα, τους γιατρους και τα ατυχηματα. Αν δεν εχετε 100 ή 200 ευρω για ενα ταξιδι, τι θα συμβει αν το ζωακι σπασει πχ κανενα ποδι, χρειαστει επεμβαση και ο λογαριασμος ξεπερασει τα 500 ευρω; Αν καποιος ταξιδευει πολυ και δεν μπορει να ανταπεξελθει στα εξοδα για ταξι ή οτιδηποτε αλλο, τοτε καλυτερα να μη παρει κατοικιδιο. Δεν φταιει σε τιποτα το σκυλακι ή το γατακι να χαροπαλευει στον χωρο αποσκευων.

εγω παντως,αν δεν ειχα τα λεφτα για ταξι..θα εριχνα τα μουτρα μου,και θα ζηταγα απο τους γονεις μου...:/:

Δεν είναι λογική αυτή όμως οτι στην Ελλάδα κάποιοι δεν κάνουν αυτό που σε άλλες χώρες ειναι αυτονόητο πειτε αν σε μια ευρωπαϊκή χώρα που ολοι ειναι συνηθισμένοι να ταξιδεύουν με μετρο κ λεωφορεία αν θα γινόταν αυτή η συζήτηση. Δηλαδή για να έχει ενας φοιτητης ενα ζώο σπίτι του πρέπει να κόβουν οι γονεις του τσεκ στον ταξιτζή αλλιώς να μην έχει ζωο;
Και επιπλέον ενα ζωάκι δεν αρρωσταίνει τοσο συχνά κ μάλιστα τόσο βαριά ώστε να υπάρχει ένα τόσο τεράστιο κονδύλι οπως συμβαίνει με κάποιον που μετακινείται συχνά κ αν θέλετε μπορούμε να συζητήσουμε το εξής ότι οποιος εχει ζωο να πρέπει να βγάζει 2 εισιτήρια ώστε στην άλλη θέση να βάζει το κλουβάκι κ να μην ενοχλούνται οι τόσο ευαίσθητοι επιβάτες του ΚΤΕΛ

σε μας εδω απαγορευεται να εχεις ζωο σε λεωφορειο του "κτελ". Στα αστικα και στα τρενα επιτρεπεται. Επιπλεον στις αλλες χωρες που επιτρεπεται δε νομιζω πως μια μερα ειπε ο πρωθυπουργος της χωρας "α ας επιτρεψουμε τα ζωα στα λεωφορεια". Καποιοι αγωνιστηκαν και διαμαρτυρηθηκαν. Το να εχεις χρηματα στην ακρη δεν ειναι κακο. Εγω εχω γιατι ποτε δεν ξερεις τι θα σου συμβει. Ουτε επισης λεω "δεν αρρωσταινουν οι γατες συχνα". Προτιμω να σκεφτομαι οτι αρρωσταινουν και να υπολογιζω τα εξοδα μου για ταξιδια κτλ (για να φερω τον ναρουτο ελλαδα θα μου κοστιζει γυρω στα 400 ευρω με το αεροπλανο - με επιστροφη). Απο την στιγμη που ειναι ζωντανος οργανισμος πρεπει να λαμβανουμε υποψιν και την παραμικρη λεπτομερεια. Εγω τουλαχιστον ετσι το βλεπω. Το βρισκω εγωιστικο να εχεις ενα ζωο και να μην εχεις τιποτα στην ακρη για τετοιες περιπτωσεις. Σε καμια περιπτωση δεν συμφωνω οτι δεν πρεπει να αντιδρατε σε τετοιες περιπτωσεις οπου βαζουν τα ζωα στον χωρο αποσκευων. Απλα λεω οτι αν συμβει κατι τετοιο, το λογικο θα ηταν να εχετε χρηματα στην ακρη για εκτακτη αναγκη και οχι να λετε οτι δεν εχετε λεφτα και να βαζετε το ζωακι σας σε εναν αθλιο χωρο και μετα να κλαιτε επειδη πεθανε, παρολο που γνωριζατε τους κινδυνους.

Δεν είναι λογική αυτή όμως οτι στην Ελλάδα κάποιοι δεν κάνουν αυτό που σε άλλες χώρες ειναι αυτονόητο πειτε αν σε μια ευρωπαϊκή χώρα που ολοι ειναι συνηθισμένοι να ταξιδεύουν με μετρο κ λεωφορεία αν θα γινόταν αυτή η συζήτηση. Δηλαδή για να έχει ενας φοιτητης ενα ζώο σπίτι του πρέπει να κόβουν οι γονεις του τσεκ στον ταξιτζή αλλιώς να μην έχει ζωο;
Και επιπλέον ενα ζωάκι δεν αρρωσταίνει τοσο συχνά κ μάλιστα τόσο βαριά ώστε να υπάρχει ένα τόσο τεράστιο κονδύλι οπως συμβαίνει με κάποιον που μετακινείται συχνά κ αν θέλετε μπορούμε να συζητήσουμε το εξής ότι οποιος εχει ζωο να πρέπει να βγάζει 2 εισιτήρια ώστε στην άλλη θέση να βάζει το κλουβάκι κ να μην ενοχλούνται οι τόσο ευαίσθητοι επιβάτες του ΚΤΕΛ

μα εννοειται οτι δεν ειναι λογικη αυτη..αυτο λεω και εγω..οτι πρεπει να διαμαρτυρομαστε και να μην το δεχομαστε..απλα απανταω στην εβελυν,που θελει εδω και τωρα λυση...οχι οτι με αυτον τον τροπο λυνεται το προβλημα...αλλα ουτε και με το να το δεχεσαι και να τα βαζεις κατω...δεν λεμε κατι διαφορετικο..
..αυτο που λεω ειναι,οτι αμεσσα θα εβρισκα τον οποιοδηποτε τροπο για να μην ταξιδεψει το γατι μου ετσι..αλλα ομως δεν θα το αφηνα ...δες και τα προηγουμενα μου ποστ

και εγω αυτο λεω, οτι σε περιπτωση που αποτυχει η προσπαθεια να βαλεις το ζωακι μεσα στο λεωφορειο, ψαχνεις για εναλλακτικη και δεν το βαζεις κατω με τις αποσκευες. Αλλωστε το ειπα και προηγουμενως, πρωτα κανουμε παραπονα και μετα ψαχνουμε για εναλλακτικες.

ολοι αυτό λεμε βρε παιδια να διαμαρτυρηθούμε γιατί στην Ελλάδα όλα να γινονται με τοσο κόπο κ με τοσο χρήμα ακόμα κ τα πιο απλά πράγματα. Κανένας δεν είπε να μην αγωνιστούμε κ ούτε κ εγω λεω να μην αντιδρούμε στην περίπτωση που θέλει να βάλει το ζωο στις αποσκευές κ να περιμένουμε να μας έρθει έτοιμη η λύση απλά αυτό που λέω είναι οτι η χώρα μας είναι σε όλα 1000 χρόνια πίσω από τα βόδια εκτός από τους φόρους που κάποιοι θυμούνται ότι είμαστε Ευρωπαίοι κ με ενοχλεί πολύ να με θεωρούν οχι μία αλλά δυο φορές μ$$%$κα κ πολίτη δεύτερης κατηγορίας

ολοι αυτό λεμε βρε παιδια να διαμαρτυρηθούμε γιατί στην Ελλάδα όλα να γινονται με τοσο κόπο κ με τοσο χρήμα ακόμα κ τα πιο απλά πράγματα. Κανένας δεν είπε να μην αγωνιστούμε κ ούτε κ εγω λεω να μην αντιδρούμε στην περίπτωση που θέλει να βάλει το ζωο στις αποσκευές κ να περιμένουμε να μας έρθει έτοιμη η λύση απλά αυτό που λέω είναι οτι η χώρα μας είναι σε όλα 1000 χρόνια πίσω από τα βόδια εκτός από τους φόρους που κάποιοι θυμούνται ότι είμαστε Ευρωπαίοι κ με ενοχλεί πολύ να με θεωρούν οχι μία αλλά δυο φορές μ$$%$κα κ πολίτη δεύτερης κατηγορίας
μα συμφωνουθμε απολυτα..απλα..απαντω για αμεσση λυση...μην με παρεξηγεις..:ropalo::ropalo::ropalo:..:hehe::hehe::hehe:
θελω να πω..οτι και το σκατ..μου παξιμαδι θα εκανα,οπως λενε καιοι παλαιοι..αλλα δεν θα τους περναγε...να βαλω την ψυχουλα μου με τις αποσκευες..

Παιδιά ας μην κατηγορούμε και τους ανθρώπους που το έκαναν γιατί τους ξεγέλασαν κάποιοι ηλίθιοι. Και στα αεροπλάνα τα μεγαλύτερα ζώα ή αν έχεις παραπάνω από ένα μπαίνουν στις αποσκευές σε ειδικό χώρο. Δεν έχει πάθει κάτι γιατί όντως οι συνθήκες εκεί είναι φιλικές. Στα ΚΤΕΛ ούτε εγώ δεν θέλω να ταξιδεύω τόσες ώρες μέσα στον ήλιο. Δεν θυμάμαι αν το έχω γράψει εδώ. Πέρισυ όταν πήγαινα Κέρκυρα την έβγαλα όλη την διαδρομή με αιρ κοντίσιον στο αυτοκίνητο που έπαιρνα τα δύο μικρά μου γιατί είχε υπερβολική ζέστη, γιατί με το που το έκλεινα έβγαζαν γλωσίτσα. Θέλει μεγάλη προσοχή η μεταφορά ζώων.

Παιδιά ας μην κατηγορούμε και τους ανθρώπους που το έκαναν γιατί τους ξεγέλασαν κάποιοι ηλίθιοι. Και στα αεροπλάνα τα μεγαλύτερα ζώα ή αν έχεις παραπάνω από ένα μπαίνουν στις αποσκευές σε ειδικό χώρο. Δεν έχει πάθει κάτι γιατί όντως οι συνθήκες εκεί είναι φιλικές. Στα ΚΤΕΛ ούτε εγώ δεν θέλω να ταξιδεύω τόσες ώρες μέσα στον ήλιο. Δεν θυμάμαι αν το έχω γράψει εδώ. Πέρισυ όταν πήγαινα Κέρκυρα την έβγαλα όλη την διαδρομή με αιρ κοντίσιον στο αυτοκίνητο που έπαιρνα τα δύο μικρά μου γιατί είχε υπερβολική ζέστη, γιατί με το που το έκλεινα έβγαζαν γλωσίτσα. Θέλει μεγάλη προσοχή η μεταφορά ζώων.

ρανια μου ,εγω προσωπικα,δεν κατηγορω κανεναν..απλα λεω οτι εγω δεν θα το εκανα..και λεω τι θα εκανα στη θεση της εβελυν...:)
εχω την εντυπωση οτι στα αεροπλανα ειναι αλλιως τα πραγματα..νομιζω οτι ειναι πολυ καλυτερα ...νομιζω....δεν εχω δει τους χωρους..παντως για τα κτελ,ειμαι καθετη στο οτι δεν πρεπει να μπαινουν εκει που μπαινουν..
οσον αφορα τον νομο,μπορει να μην λεει καθαρα που να μπαινουν,αλλα αυτο σημαινει οτι ΣΙΓΟΥΡΑ δεν απαγορευεται στο μερος που ειναι οι επιβατες..οποτε μαλλον θα πρεπει να κινηθουμε στο να ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ να μπαινουν στις μπαγκαζιερες..

λοιπον εγω επειδη δεν βρισκω αλλη λυση εκτος απο αμαξι για να ειμαστε ασφαλεις, αν καποιος απο αθηνα προσφερεται να με παρει πατρα με 60 ευρω θα ειναι οτι καλυτερο. μακαρι να ειχα καθε φορα περισσευμα 120-150 ευρω για να πηγαινω με ταξι αλλα δυστυχως δεν ειναι κ λιγα.

Δεν ξέρω πώς να εκφράσω το θυμό μου...είναι δυνατόν να βασανίζουμε ένα ζωάκι μεχρι θανάτου τόσο φανερα και τόσο αδιάφορα????????Αν γνώριζα ότι βάζοντας την Τζίνα μου στην μπαγκαζιέρα θα υπέφερε μέχρι θανατου καλύτερα κύριοι απαγορέψτε τελίως να μεταφέρονται τα ζωάκια με λεοφορείο.Το ότι τα θεωρείτε σακί με τσιμέντο το καταλάβαμε,το ότι δεν έχετε καμία φιλοζωικη παιδεία είναι προφανές...εσείς καταλαβαίνετε πως το θέμα είναι κοινωνικό και πως φέρεστε άσχημα και σε ανθρώπους που αγαπούν τα ζώα αυτα σαν μελη της οικογένειας???Όοοοο,τι να ΄ναι σ΄αυτη τη χώρα ρε παιδιά...αντί να υποστηρίζουν τους ανθρώπους που έχουν το αίσθημα της αλληλοβοήθειας,τους ρίχνουν το ηθικό και τους βρίζουν και απο πάνω.Κρίμα που δεν βρίσκομαι Αθήνα... κρίμα...Απ την αλλη γνωρίζω πως υπάρχουν άνθρωποι αλλεργικοί σε ζώα όπως οι γάτες,όμως γνωρίζω και οτι ειναι απλή υπόθεση να διαμορφώσουν τις μπαγκαζιέρες ώστε να είναι ασφαλές περιβαλλον μεταφοράς τους και επίσης θα μπορούσε ο κάθε ιδιοκτήτης να έχει το δικαίωμα να σταματήσει για λίγο το λεοφορείο για να δει το ζωάκι,εάν το θεωρήσει απαραίτητο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back