fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

ουτε γω θελω να κοντραριστω προσωπικα με κανεναν,απλα ο καθενας αναλογα με την κατασταση που βιωνει διαμορφωνει και τις δικες του αποψεις

οσο για το οτι εχετε μνημη δεν αμφιβαλλω,ουτε παω να αλλαξω κατι!
την αποψη μου λεω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ακριβως!!!..μα..αυτο ειναι το θεμα..οτι δυστυχως καποιοι δεν καταλαβαινουν οτι το να εχουν ενα ζωο,ειναι σαν να εχουν παιδι...πρεπει να προσαρμοζουν τη ζωη τους αναλογα...αν δεν ειναι διατεθιμενοι να το κανουν..απλα δεν πρεπει να εχουν ζωα...σε αυτο ειμαι καθετη,..Και παιδια!![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Και πως μπορεις και ταξιδευεις με ολες αυτες τις γατες?δεν παρεξηγω κανεναν,γιατι οποιος δεν εχει ζησει παρομοιες καταστασεις δεν μπορει να καταλαβει!
ουτε γω θελω να κοντραριστω προσωπικα με κανεναν,απλα ο καθενας αναλογα με την κατασταση που βιωνει διαμορφωνει και τις δικες του αποψεις
οσο για το οτι εχετε μνημη δεν αμφιβαλλω,ουτε παω να αλλαξω κατι!
την αποψη μου λεω...

fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
και πριν ειχα τυψεις που τα εβαζα εκει κατω...
καθε φορα μου ανοιγει η μυτη μεσα στο πουλμαν,γιατι μου ανεβαινει η πιεση

υπαρχουν καποιες καταστασεις που δεν μπορεις να αποφυγεις!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
τι κανεις???
πως μετακινησε???
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
και αν δεν υπαρχει αλλη λυση???
τι κανεις???
πως μετακινησε???
βρε καλη μου κοπελα..τι λεμε τοσες ωρες;
δεν θα λεμε τα ιδια πραγματα 100 φορες....τα εχουμε πει αυτα..ή δεν μετακινησε...ή μετακινησε συνεχομενα.οπως λεει και η ελενα .ή δεν αναλαμβανεις ζωα...(εννοειται οτι παντα κανεις και τις σχετικες καταγγελιες αν θελεις να σταματησει αυτο)παντως,με το να τα βαλεις κατω..γινεσαι συνεργος σε αυτο το εγκλημα,απο τι στιγμη που γνωριζεις τους κυνδινους..και επισης βοηθας στην διαιωνιση αυτης της καταστασης..ειναι το μονο σιγουρο αυτο..
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Δε μου ειπες πως μετακινησε με τοσες γατες με το κτελ ομως!και αν δεν υπαρχει αλλη λυση???
τι κανεις???
πως μετακινησε???
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
βασικα,αν ολοι παμε με αλλα μεσα,ποτε δεν θα υπαρχει προβλημα με τα κτελ και με τα ζωα,γιατι ποτε δεν θα ταξιδευουμε με κτελ και ετσι ποτε δεν θα δοθει η αφορμη να αλλαξει κατι![]()
δηλαδη τωρα εσυ θες να πεις ..οτι τα βαζεις στη μπαγκαζιερα...για να αλλαξει αυτο;;;θα μας τρελλανεις δηλαδη;;

fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
λοιπον,ειναι ασκοπο να καθομαστε και να λεμε τα ιδια πραγματα οπως λεει και η πουπουλινα

οι γνωμες ολων σας,σεβαστες εννοειται...
ο καθενας ας κανει αυτο που νομιζει σωστο

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Βρε κοπελια ομως πως γινεται να πηγαινεις στο κτελ με πανω απο 2 γατες??συγγνωμη αν σας κουρασα..δεν το εκανα επιτηδες!
λοιπον,ειναι ασκοπο να καθομαστε και να λεμε τα ιδια πραγματα οπως λεει και η πουπουλινα
οι γνωμες ολων σας,σεβαστες εννοειται...
ο καθενας ας κανει αυτο που νομιζει σωστο![]()
Καποιο αμαξι δεν σε παει?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
το εγραψα και παραπανω..
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
και κανουμε δυο δρομολογια..κατεβαινω πρωτα εγω με τις δυο και μετα η μαμα με τις αλλες δυο...
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ε αποκλειεται να δεχτει ενας οδηγος να μπει ενας στρατος γατιων στην καμπινα! Λογικο ειναι.δεν με παει αμαξι...με το κτελ παω!
και κανουμε δυο δρομολογια..κατεβαινω πρωτα εγω με τις δυο και μετα η μαμα με τις αλλες δυο...
Εγω δεν εχω παρει αλλη γατα γιαυτο το λογο...Ειμαι φοιτητρια και δεν θα μπορω να μεταφερομαι.(αν και δεν μεταφερω τις γατες πλεον)
Και τις βαλιτσες πως τις κρατατε?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ωραια...εγω λοιπον λεω ..να φοραω γουνες..για να τις βλεπουνε οι αλλοι,και να αγωνιζονται να καταργηθουν....καλα..ειμαστε σοβαροι.;;..

fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

και μια να ηταν παλι δεν θα την εβαζε μεσα!
ξερω,δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα να μετακινησε με ζωα,γι'αυτο και δεν κανουμε συχνες μετακινησεις...αλλα τι να κανεις???
μπορεις και αλλιως???

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αφου μεσα τις βαζεις...αυτο δεν ειπες πριν;;δυο γατες ειναι ενας στρατος γατιων???
και μια να ηταν παλι δεν θα την εβαζε μεσα!
ξερω,δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα να μετακινησε με ζωα,γι'αυτο και δεν κανουμε συχνες μετακινησεις...αλλα τι να κανεις???
μπορεις και αλλιως???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool