Θάνατοι ζώων στις μπαγκαζιέρες των ΚΤΕΛ

• Thread starter Thread starter fnou
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
δεν παρεξηγω κανεναν,γιατι οποιος δεν εχει ζησει παρομοιες καταστασεις δεν μπορει να καταλαβει!:)
ουτε γω θελω να κοντραριστω προσωπικα με κανεναν,απλα ο καθενας αναλογα με την κατασταση που βιωνει διαμορφωνει και τις δικες του αποψεις;)
οσο για το οτι εχετε μνημη δεν αμφιβαλλω,ουτε παω να αλλαξω κατι!
την αποψη μου λεω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και παιδια!;)
ακριβως!!!..μα..αυτο ειναι το θεμα..οτι δυστυχως καποιοι δεν καταλαβαινουν οτι το να εχουν ενα ζωο,ειναι σαν να εχουν παιδι...πρεπει να προσαρμοζουν τη ζωη τους αναλογα...αν δεν ειναι διατεθιμενοι να το κανουν..απλα δεν πρεπει να εχουν ζωα...σε αυτο ειμαι καθετη,..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν παρεξηγω κανεναν,γιατι οποιος δεν εχει ζησει παρομοιες καταστασεις δεν μπορει να καταλαβει!:)
ουτε γω θελω να κοντραριστω προσωπικα με κανεναν,απλα ο καθενας αναλογα με την κατασταση που βιωνει διαμορφωνει και τις δικες του αποψεις;)
οσο για το οτι εχετε μνημη δεν αμφιβαλλω,ουτε παω να αλλαξω κατι!
την αποψη μου λεω...
Και πως μπορεις και ταξιδευεις με ολες αυτες τις γατες?:worry:

νομιζετε οτι δεν εχω προσαρμοσει τη ζωη μου αναλογα με τα ζωακια που εχω???
και πριν ειχα τυψεις που τα εβαζα εκει κατω...
καθε φορα μου ανοιγει η μυτη μεσα στο πουλμαν,γιατι μου ανεβαινει η πιεση:/:
υπαρχουν καποιες καταστασεις που δεν μπορεις να αποφυγεις!

και μονο που το συζηταμε δηλαδη,στο αν πρεπει να υποχωρουμε και να τα βαζουμε κατω,στις μπαγκαζιερες αεριων.,για μενα ειναι απαραδεχτο...αν ειναι δυνατον δηλαδη...περιμενουμε να αλλαξει κατι,αν αυτοι που εχουν το προβλημα υποχωρουνε;;;ειναι ποτε δυνατον;;;λεμε παραλογα πραγματα τωρα...τιποτα σε αυτη τη ζωη δεν χαριζεται...ολα θελουν τον αγωνα τους και τις θυσιες τους..και οποιος δεν θελέι να κανει θυσιες ας μην εχει ζωα..

και αν δεν υπαρχει αλλη λυση???
τι κανεις???
πως μετακινησε???

τι κανεις???
πως μετακινησε???

βρε καλη μου κοπελα..τι λεμε τοσες ωρες;:)δεν θα λεμε τα ιδια πραγματα 100 φορες....τα εχουμε πει αυτα..ή δεν μετακινησε...ή μετακινησε συνεχομενα.οπως λεει και η ελενα .ή δεν αναλαμβανεις ζωα...(εννοειται οτι παντα κανεις και τις σχετικες καταγγελιες αν θελεις να σταματησει αυτο)
παντως,με το να τα βαλεις κατω..γινεσαι συνεργος σε αυτο το εγκλημα,απο τι στιγμη που γνωριζεις τους κυνδινους..και επισης βοηθας στην διαιωνιση αυτης της καταστασης..ειναι το μονο σιγουρο αυτο..

τι κανεις???
πως μετακινησε???
Δε μου ειπες πως μετακινησε με τοσες γατες με το κτελ ομως!

βασικα,αν ολοι παμε με αλλα μεσα,ποτε δεν θα υπαρχει προβλημα με τα κτελ και με τα ζωα,γιατι ποτε δεν θα ταξιδευουμε με κτελ και ετσι ποτε δεν θα δοθει η αφορμη να αλλαξει κατι;)

βασικα,αν ολοι παμε με αλλα μεσα,ποτε δεν θα υπαρχει προβλημα με τα κτελ και με τα ζωα,γιατι ποτε δεν θα ταξιδευουμε με κτελ και ετσι ποτε δεν θα δοθει η αφορμη να αλλαξει κατι;)

δηλαδη τωρα εσυ θες να πεις ..οτι τα βαζεις στη μπαγκαζιερα...για να αλλαξει αυτο;;;θα μας τρελλανεις δηλαδη;;:confused:

συγγνωμη αν σας κουρασα..δεν το εκανα επιτηδες!
λοιπον,ειναι ασκοπο να καθομαστε και να λεμε τα ιδια πραγματα οπως λεει και η πουπουλινα:)
οι γνωμες ολων σας,σεβαστες εννοειται...
ο καθενας ας κανει αυτο που νομιζει σωστο
;)

συγγνωμη αν σας κουρασα..δεν το εκανα επιτηδες!
λοιπον,ειναι ασκοπο να καθομαστε και να λεμε τα ιδια πραγματα οπως λεει και η πουπουλινα:)
οι γνωμες ολων σας,σεβαστες εννοειται...
ο καθενας ας κανει αυτο που νομιζει σωστο
;)
Βρε κοπελια ομως πως γινεται να πηγαινεις στο κτελ με πανω απο 2 γατες??:worry: Καποιο αμαξι δεν σε παει?

οχι,τα βαζω στην μπαγκαζιερα γιατι δεν εχω αλλη επιλογη!
το εγραψα και παραπανω..

δεν με παει αμαξι...με το κτελ παω!
και κανουμε δυο δρομολογια..κατεβαινω πρωτα εγω με τις δυο και μετα η μαμα με τις αλλες δυο...

δεν με παει αμαξι...με το κτελ παω!
και κανουμε δυο δρομολογια..κατεβαινω πρωτα εγω με τις δυο και μετα η μαμα με τις αλλες δυο...
Ε αποκλειεται να δεχτει ενας οδηγος να μπει ενας στρατος γατιων στην καμπινα! Λογικο ειναι.
Εγω δεν εχω παρει αλλη γατα γιαυτο το λογο...Ειμαι φοιτητρια και δεν θα μπορω να μεταφερομαι.(αν και δεν μεταφερω τις γατες πλεον)
Και τις βαλιτσες πως τις κρατατε?

παιδια...μην το κανουμε προσωπικο θεμα του καθενος εδω....γνωμη μου δηλαδη..δεν εχει κανενα νοημα...:)

οσο το σκεφτομαι παντως..τοσο περισσοτερο εξοργιζομαι...ειναι δυνατον να συζηταμε για το αν θα υποχωρουμε και θα τα βαζουμε στις μπαγκαζιερες;;;ειναι δυνατον για καποιον που λεει οτι αγαπαει το ζωο του,εφοσον εχει συνηδητοποιησει τους κυνδινους ,να το κανει ο ιδιος στο ζωο του;;...ειναι δυνατον να λεμε οτι συμφωνουμε,οτι πρεπει να αλλαξει αυτο,και απο την αλλη να δεχομαστε να συμβαινει;;;ειναι δυνατον να πιστευουμαι οτι θα βρεθει λυση,αν εμεις οι ιδιοι που εχουμε το προβλημα υποκυπτουμε και δεν κανουμε τα αδυνατα δυνατα να μην συμβαινει αυτο;;;
ωραια...εγω λοιπον λεω ..να φοραω γουνες..για να τις βλεπουνε οι αλλοι,και να αγωνιζονται να καταργηθουν....καλα..ειμαστε σοβαροι.;;..:confused:

δυο γατες ειναι ενας στρατος γατιων???:/:
και μια να ηταν παλι δεν θα την εβαζε μεσα!
ξερω,δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα να μετακινησε με ζωα,γι'αυτο και δεν κανουμε συχνες μετακινησεις...αλλα τι να κανεις???
μπορεις και αλλιως???:confused::confused::confused:

4 ειπες πριν...2 εσυ και 2 η μανα σου...:confused:

δυο γατες ειναι ενας στρατος γατιων???:/:
και μια να ηταν παλι δεν θα την εβαζε μεσα!
ξερω,δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα να μετακινησε με ζωα,γι'αυτο και δεν κανουμε συχνες μετακινησεις...αλλα τι να κανεις???
μπορεις και αλλιως???:confused::confused::confused:
αφου μεσα τις βαζεις...αυτο δεν ειπες πριν;;:confused::confused::confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back