Εννοειται πως και εγω τρωω το φαι της μαμας! Σχεδόν όλα δηλαδή!
Τρελάίνομαι για μηλόπιτα, μελομακάρονα και κοκορέτσι!!!!

Μπουκάρω στο ψυγείο,τεντώνομαι στα συρταρια της κουζίνας και τα πατουσια μου φτάνουν μέχρι τον πάγκο...αλλά ετσι χαιρεται η μαμα γιατί της κάνω παρέα στην κουζίνα!
Παρόλα αυτα....προσεξτε το χοιρινο και καλό θα ήταν να το αποφεύγετε για τα καλά! Η χαζομαμά μου ειχε πάρει και μου είχε βράσει παλιά και μου δινε κάθε μέρα...Ε και έπαθα διάρροια!!! Αν προσέξετε, καμμία κονσέρβα ή ξηρά δεν έχει χοιρινό!!!! Αχ μαμάδες....ζω και χωρίς ζαμπονάκι πάντως!!

Όσον αφορά στο ελαιόλαδο..πάντα μου βάζει ένα κουταλάκι όταν μου βράζει κοτοπουλάκι γιατί κάνει καλό στη γουνα μου και στα κακάκια!!!
Που και που μου ρίχνει και στην ξηρά μου μερικές σταγόνες!! Όχι πολύ!

Τελευταία που εκανε φιλέτα γλώσσας στο φουρνο ...μου κράτησε και μενα και ξετρελάθηκα!!!!

Γενικότερα..μπορείτε να παίρνετε διαφορα κατεψυγμένα (κοτόπουλο-ψαρια-γαριδες) και να μας τα μαγειρεύετε ή ψητά (προτιμώ) ή βραστα με λίγο λάδι!
Εμενα μου αρέσει να τρώω ό,τι τρώνε..και μου αρέσει όταν βάζουν ένα από τα κουπάκια μου, κάτω διπλά στο τρπέζι και τρώμε όλοι μαζί!!!Ειδικά όταν τρώνε κρεατάκι και μου δίνουν ό,τι θέλουν!!!
Α! και κατι καταπληκτικό που μου δίνει τελευταία είναι τα functional snacks της mediterranean sea. Επειδη με προσέχει μην παχύνω μου δίνει μισο στικ τη μέρα ,είναι για το τρίχωμα και τη στοματική υγιεινή!!!αλλά και για εγκύους΄, μωράκια και ψιούκια που δεν έχουν όρεξη....
Αυτα από τις προτιμήσεις μου για την κουζίνα της μαμάς!!!!
Υ.Γ. Πέραν των γλυκών δώστε μας να δοκιμάζουμε τα πάντα....μας αρέσει και θα ανακαλύψετε και σεις πολλά για τις προτιμήσεις μας! Έχω φάει ακόμα και φακη!!!
Υ.Γ.2 Το καλοκαίρι μου ρίχνει σταφύλια σουλτανίνα! Στην αρχή παίζω...αλλά ρουφάω και λίγο ζουμάκι...Ε, μετά μαζευει σταφύλια από παντου!!!!