kuyzo
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
...καλυτερα να τις δελεαζεται με ποιοτικοτερη λιχουδια,φακελακια της ρουαγιαλ πχ...ή βραστο κοτοπουλο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catsface
Νεοφερμένο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος

marina289
Περιβόητο μέλος

Ειδικά η μεγάλη μου που είναι πιο ντίβα,σνομπαρία κτλ! Μπορώ να πω τελικά ότι οι ψιλοιδιοτροπίες τους μου αρέσουν πιο πολύ απ'όλα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alesa
Νεοφερμένο μέλος
Υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις και το έμαθα και εγω τώρα τελευταία. Πάρε ενα κουτάκι/φακελάκι τόνο σε νερο η σαλάμι zwan δεν ξέρω γιατί, αλλα δίχνει να τα λατρεύουν. Για αρχή φώναζε το όνομα και δώστου λίγο. Σιγα-σιγα θα μάθει και όταν το φωνάζεις θα έρχεται με την σκέψη οτι θα το δώσεις λιχουδιά. Δεν χάνεις και τίποτα να το δοκιμάσεις.![]()
αυτο που λες με τον τονο ασχετο αλλα εμενα η δικια μου εχει σινδιασει τον τονο με το ρυζι και το λατρευει(το ρυζι)!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
(Συγχωρέστε μου που εκφράστηκα έτσι,εννούσα έρχεται σε εμένα πολύ γρήγορα...)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lia85
Εκκολαπτόμενο μέλος
από μικρή την φώναζα συνεχώς για φαγητό, για παιχνίδι...και έτσι έμαθε..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Ανδρομαχη
Νεοφερμένο μέλος

3stela3
Εκκολαπτόμενο μέλος
vassotaratsa
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα εδώ & μία βδομάδα υιοθέτησα το πιο γλυκό (για μένα) πλασματάκι του κόσμου.Είναι απίθανη μου δείχνει την αγάπη της συνεχώς με ακούει θα έλεγα όσο βέβαια μπορεί να ακούσει ένα μικρούτσικο πλασματάκι, αυτό που προσπαθώ αλλά δεν ξέρω τον τρόπο είναι να να την μάθω να ακούει στο όνομα της.Δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν αυτό εφικτό γι αυτό ζητάω τη συμβουλή από τις πιο έμπειρες γατομαμάδες & γατομπαμπαδες!!
Myst
Νεοφερμένο μέλος
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
vassotaratsa
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Να χαιρεσαι το ζουζουνακι σου.
Οντως ,ειναι οπως σου τυχει.Βασικα πιστευω οτι οι περισσοτερες ακουνε και καταλαβαινουν το ονομα τους.Απλα οταν δεν ερχονται..το κανουν γιατι ΔΕΝ θελουν να ερθουν,οχι επειδη δεν το εχουν καταλαβει οτι τους καλουμε.Οι γατες γενικα εχουν ισχυρη προσωπικοτητα,καμια σχεση με τα σκυκια.Και καλα κανουν βεβαια..

Αν θες..ανοιξε ενα θεμα,σε αυτην την κατηγορια για να μας την συστησεις,να βαζεις και φωτο να την γνωρισουμε καλυτερα.

vassotaratsa
Νεοφερμένο μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Ο Πάρης ακούει τό όνομά του και αυτός, μου απανταει και αυτός, αλλά έρχεται σπανιότατα διότι ως πρίγκηψ, δεν υπακούει σε προσταγές αλλά προστάζει αυτος!

Δεν ξέρω πως τα καταφέρνουν αλλά γνωρίζουν το όνομά τους. Δεν έχω φωνάξει ποτέ τον Πάρη και να απαντήσει ο Μύτσας ή το αντίθετο

mariettapitsa
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool