ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Θα γίνω πιο συγκεκριμένη.
Από μικρό κοριτσάκι μεγάλωσα μέσα στα ψιψίνια και γι'αυτό τουσ έχω μεγάλη αδυναμία (και αυτά σε μένα
!). Τα είχα όμως στο χωριο, στο κτήμα του παππού μου και όχι στο σπίτι. Έλεγα πάντα ότι όταν θα φύγω για να σπουδάσω θα έχω τουλάχιστον 1 ψιψίνι.Ήρθε αυτή η ώρα πριν 3 χρόνια αλλά ήρθε και ο έρωτας μαζι! Και έρχομαι στο λόγο που φοβάμαι να πάρω γατάκι: Σχεδόν κάθε 2 εβδομάδες ανεβαίνω στην Αθήνα για να δω το αγόρι μου και φυσικά στις διακοπές σους δικούς μου στην Κέρκυρα.
Το αγόρι μου έχει κάνει ήδη κίνηση να μου πάρει γατούλα αλλά εγώ τον σταμάτησα γιατι δε θέλω να το τυρρανάω με συνεχή ταξίδια και αλλαγές περιβάλλοντος ή συχνή μοναξιά.
Πιστεύετε πως υπάρχει λύση; Ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση μια γάτα να αντέχει τα ταξίδια; Γιατί κατα τ'άλλα έχω πολλήήήήήή αγαπη και χαδάκια να δωσω...:cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα σε διακοπές, Χριστούγεννα Πασχα που φαντάζομαι ότι φεύγεις για περισσότερες μέρες, μαλλον θα πρέπει να το πέρνεις μαζί σου. Καποιες γάτες δεν έχουν πρόβλημα με τις μετακινήσεις, άλλες αντιδρούν άσχημα, αλλά κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα.
anabou
Διάσημο μέλος
Τον δικό μου τον παίρνω 2-3 φορές τον χρόνο μαζί μου στη Ρόδο με το αεροπλάνο. Αν εξαιρέσεις κάποια μικροατυχήματα (κατουρήθηκε) δεν έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα.
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Καλή επιτυχία στην προσπαθεια σου.

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Απλα επειδη εισαι νέα ακομα δες αν μπορεις να φανταστεις οτι θα εχεις γάτο στα επομενα 15 χρόνια και σκέψου καλα πως θα το μεταφέρεις γιατι αοι μεταφορές ειναι κι εξοδα ιδίως με αεροπλάνο, αν τα αντεχεις καθως και την συντηρηση του παρε, και φέρσου υπέυθυνα, τα ζώα δεν ειναι για να καλυπτουμε μονο δικες μας αναγκες χρειαζεται να τους εξασφαλίσουμε κι ενα καλο μέλλον.
mariag
Νεοφερμένο μέλος
Εαν το αποφασίσεις θα ήθελα να δεις και τον OLIVER.
Είναι μικρός σε ηλικία (1 μηνός),κούκλος και πανέξυπνος.
Σήμερα έβαλα την αγγελιά.
Πώς σου φαίνεται?
Συνημμένα
ladycat
Διάσημο μέλος
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Πάντως ευχαριστω βρε παιδια, με κάνετε να το σκέφτομαι πιο αισιοδοξα το πράγμα. Πάντως γιασμιν, αυτό που λες το έχω σκεφτει, και αυτό ειναι που θέλω: ένα φίλο που θα είναι μαζί μου πολλάάάά χρόνια. Και κυρίως δεν θέλω γάτα για μένα αλλά για να την λατρεύω και να τη φροντίζω.
Και φυσικά θα παρω μικρούλι για να είναι πιο ευπροσάρμοστο.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
πριν δυο μηνες ομως δεν αντεξαμε και πηραμε τη λιλα μας, η οποια ειναι γεννημενη ταξιδευτρια.την πηραμε μαρτη και το πασχα μαζι μας στο χωριο διακοπες(μεγαλο ταξιδι,στα τζουμερκα) και ποτε την κραταω αθηνα εγω ποτε παει πατρα με το Μηνα και ποτε δεν ειχαμε προβλημα.καθεται πολυ ησυχη στο ταξιδι.και με το φτανουμε ειναι κεφατη.ισως επειδη ετσι εμαθε απο μικρη.παντως για 2_3 μερες μενουν μονα τους,αν αντεχεις να τα αποχωριστεις!!
Αυτή η ιδέα ειδικά Νεφέλη, να την έχουμε σε μοιρασμένο χρόνο με το αγόρι μου ίσως είναι πολύ χρήσιμη... αν και δεν ξέρω αν θα μπορώ να το αποχωριστώ!
Σε καταλαβαινω γιατι και γω ταξιδευω πολυ. Μεχρι και μια βδομαδα δεν εχουν προβλημα εαν τα αφησεις. Επισης να ξερεις οτι οι σιαμ γατες αγαπανε τα ταξιδια πολυ. Η δικη μου η σιαμ, τρελαινεται απ τη χαρα της. Γενικοτερα να ξερεις οτι ειναι καλυτερα να μενουν σπιτι και ας ειναι και μια βδομαδα μονα τους, δεν παθαινουν τιποτα, αρκει να εχεις φροντισει για την τροφη το νερο και την αμμο, να ειανι υπολογισμενα σωστα για οσο λειπεις.
Αν και δεν ξέρω αν θα πάρω ράτσας, έχω σκεφτεί για βιρμανίας που τις λατρεύω και έχω ακούσει από φίλους που έχουν ότι είναι πολύ ευπροσάρμοστες
. Πάντως έχω βρει πολλές έξυπνες λύσεις για φαγητό-νερό-άμμο για όταν θα λείπω...Το έχω ψάξει κι ας μην έχω ψιψίνι
!Εαν το αποφασίσεις θα ήθελα να δεις και τον OLIVER.
Είναι μικρός σε ηλικία (1 μηνός),κούκλος και πανέξυπνος.
Σήμερα έβαλα την αγγελιά.
Πώς σου φαίνεται?
Επειδή είναι ένας γλύκας, με βάζεις σε μεγάάάάλο πειρασμο...
Αν το αποφασίσω θα σας πω mariag,ladycat και γενικά για όποιον έχει γατάκι μοναχούλι.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Συνήθως χρησιμοποιώ το πλοίο και η αλήθεια είναι ότι στα τόσα ταξίδια μου έχω δει αρκετά κλουβάκια με ήρεμα ψιψίνια.
anabou
Διάσημο μέλος
Θα εχουν παρεα οταν θα λειπεις και θα παιζουν.
Ακομα και ετσι δεν θα εχουν προβλημα να μεινουν μονα τους(εφοσον καποιος τα προσεχει) για πολλες μερες!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
(το έχουν σε άθλια κατάσταση στο pet shop στήν Κοτζια)......δεν ξέρω αν θα αποφασίσεις τελικά να πάρεις κάποιο γατουλίνι, πάντως να σώσεις ένα τέτοιο πραγματικά αξίζει!!!!!!!!
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Ρίξε μια ματιά σε αυτό το θέμα.....
https://www.mypetz.gr/threads/Γατάκι-στο-pet-shop-της-πλατείας-Κοτζιά.220539/
Ismini
Διάσημο μέλος
Λοιπόν ειναι πολυ ευπροσάρμοστος και ηρεμος ΑΛΛΑ δεν του αρέσει καθόλου να μένει μόνος του (ειναι ικανός να σταματήσει και να τρώει). Γενικά θα τον χαρακτήριζα γατόσκυλο. Πολυ δεμένος μαζί μας. Επίσης μέχρι πριν 3 περίπου εβδομάδες που του πήραμε παρέα, ειχε το κακο συνήθειο να ουρεί μεσα στο σπίτι σε διάφορα σημεία. Πράγμα που ηταν ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
) έστω στα μισά μου ταξίδια ή όταν θα φεύγω για πάνω από 2-3 μέρες.Για τα 2 το έχω σκεφτεί κ εγώ, αλλά έλεγα να το κάνω μετά από κανέναν χρόνο που θα έχω μπει κ εγώ σε μια σειρά.
Πάντως τα γατάκια εδώ τα είδα και μάλιστα ο Όλιβερ που μου έδειξε η mariag είναι γλύκας

. Και γενικά το πιο πιθανό ειναι να πάρω ορφανούλι
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool