Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω προσωπικα σιγουρα ειμαι κατα της καταστασης που επικρατει στα πετ-σοπ,αλλα αν ειχα τη δυνατοτητα να παρω κι αλλες γατουλες δεν το κρυβω οτι θα το σκεφτομουν να "σωσω" μια απο τις συνθηκες του πετ-σοπ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Προφανώς εγώ δεν θα αγόραζα ποτέ από petshop!!! ούτε γατί, ούτε σκυλί.
Όταν ήμουν πιτσιρίκα φαγωνόμουν κάθε πάσχα να μου αγοράσουνε κοτοπουλάκια και παπάκια γιατί τα λυπόμουνα που τα έβλεπα σαρδελοποιημένα στους πάγκους των πλανόδιων. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι έκανα λάθος. και δεν ξανααγοράζω ποτε κανένα ζώο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
1 φορα πριν 20 χρονια μια Σιαμεζα την Κλεοπατρα. Ειχαμε χασει το bIc και θελαμε αντικαταστατη (οχι δεν βρηκαμε αδεσποτο (ψαξαμε) και τοτε δεν υπηρχαν αγγελιες).
2 φορα τη Ροζα (κεραμιδογατα) επειδη τη λυπηθηκα (παλια επισης). 1000 Δραχμες την ειχα παρει....το θυμαμαι.
3 φορα το Σιβα που εχω τωρα (προεκυψε απο pet shop γιατι "γατο θελω τωρα τον θελω"!). Ετσι γνωρισα και τη ρατσα αυτη των Βιρμανων (στην αρχη τον ειχα περασει για Σιαμ ειναι η αληθεια).
Τρις εξαμαρτειν δηλαδη!
Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος
Ερμούλη, Ηρούλα και Georgie μου σας λατρεύω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Επισης, τα ζωα δεν ειναι αντικειμενα για να τα πουλαει ο καθενας και να βγαζει κερδος απο αυτα!
suzanitta
Νεοφερμένο μέλος
Προτιμώ όμως να πάρω ένα αδέσποτο γατάκι γιατί θα τυραννιστεί πολύ περισσότερο στο δρόμο απ΄ ότι σε ένα κλουβί του Petshop.
Petrcat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και τα "ράτσας" θα'πρεπε να δίνονται τσάμπα, ώστε να αποφεύγεται η αναπαραγωγή του εμπορίου (breeding machines
χριστινα
Διάσημο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
το σκέφτηκα όμως όταν χάσαμε τον Ξανθούλη και ψάχναμε να πάρουμε Βαν Τουρκίας. Αλλά δεν βρήκαμε πουθενά...
'Ετσι μας προέκυψε ο Ζιζού...

ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
fonkant
Νεοφερμένο μέλος
Εγω δε θα αγοραζα απο πετσοπ γιατι δεν εχω λεφτα. Αν ειχα θα'ταν ωραιο ενα ρατσας.
Ismini
Διάσημο μέλος
Εχω βρεθει κι εγω στη θεση σου. Δεν ξερω τι να κανεις...Αν τα αγορασεις, ενισχυεις τον τυπο με το μαγαζι, εαν οχι αφηνεις τα γατακια να υποφερουν...Δεν ξερω τι να πω!Γεια σας παιδια...ΔΕ συμφωνω μαζι σας για το οτι απο το πετ σοπ υπαρχουν μονο γατακια ρατσας .Ειναι εδω διπλα ενας ηλιθιος με ενα πετ σοπ και εχει σε ενα κλουβι κατι γατακια που τα πουλαει για ρατσας ενω τα βλεπω ειναι αδεσποτα!τα αδερφακια τους πουληθηκαν γιατι ηταν πιο ομορφα και αυτα τα καημενα ειναι εκει απο 1 μηνων εως τωρα που ειναι 5.Παιδια ειναι τοσο καλα αυτα τα γατακια πηγαινω και τα χαιδευω συνεχεια και χαιρονται τα καημενα και ειναι κλεισμενα σε ενα τοσο μικρο κλουβι και τα λυπαται η ψυχη μου...Θελω οπωσδηποτε να τα αγορασω και να τα χαρισω σε καποιον γιατι ο αρραβωνιαστικος μου δε θελει αλλο γατακι στο σπιτι μας,ομως δε βρηκα κανεναν προς το παρον.Βασικα θελω να τα απελευθερωσω κρυφα γιατι αυτος που τα πουλαει ειναι ο μεγαλυτερος απατεωνας του κοσμου!Πουλαει ληγμενα,τα πουλαει ολα 3πλασια τιμη και σε φλομωνει στα ψεματα.Φανταστειτε τον ρωτησα οταν ηταν 3 μηνων τα γατακια τι φυλο ειναι και μου λεει"α!αυτο δε φαινεται ακομα!!!!!"και ειμαι 25 χρονων ...φανταστητε τι θα λεει στα παιδακια!Τι λετε να κανω ?
Ποιο μαγαζι ειναι? Που ειναι?
vicki v.
Δραστήριο μέλος
μακάρι να έκλειναν όλα τα πετ-σοπ που πουλάνε ζώα...
Διαφωνώ απόλυτα με την ιδέα.
dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελάχιστα είναι τα τυχερά που ζουν, αλλά δεν αξίζει για τα λίγα αυτά, να πεθαίνουν τόσα άλλα. Οι καταγγελίες που δεχόμαστε καθημερινά για μαγαζιά είναι πολλές και δε πρέπει να λέμε απλά ενα "δε με νοιάζει εγώ θα το πάρω" γιατί αυτό δείχνει ότι δεν ενδιαφερόμαστε σε βάθος για τα ζώα και την καλή τους ζωή στο μέλλον αλλά μόνο για την ικανοποίηση του εγωισμού μας.
Φιλικά
Μαρίνα
ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool