Θα αναγκαστώ να αφήσω το γατάκι μου...

Όρεξη έχει;Πόσο σου είπε ο γιατρός ότι είναι ηλικιακά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Που εξαφανιστηκε η κοπελα?
Κι εγω φοιτητρια ειμαι,εχω ενα υπνοδωματιο,ενα σαλονι και ενα μπανιο και εχω 2 γατες μεσα!Ενηλικες κιολας!Και δε μυριζει τιποτα και ΝΑΙ ανεβαινουν στον παγκο της κουζινας!Αλλα ΠΟΤΕ δεν θα αφηνα ενα πλασματακι για ενα τετοιο λογο.
Νομιζω οτι ολα αυτα ειναι παραξενιες της κοπελιας και εχει πολυ να κανει με τον τροπο που εχει μεγαλωσει και αυτα που της εχουνε περασει οι γυρω της.:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δν ηθελα να σε προσβαλλω:redface: απλα αν το γατακι ειναι οπως λες, κανεις μας εδω δν μπορει να σε βοηθησει πρακτικα. χρειαζεται κτηνιατρο. ξανα.

δν ηθελα να σε προσβαλλω:redface: απλα αν το γατακι ειναι οπως λες, κανεις μας εδω δν μπορει να σε βοηθησει πρακτικα. χρειαζεται κτηνιατρο. ξανα.

'Η τουλάχιστον να πεί κάτι για την κατάσταση, την ηλικία, τί κάνει ή τί δεν κάνει...
Αν δεν κάνει κακά πρέπει να του κάνεις μασάζ στα γεννικτικά όργανα.. (με βρεγμένο με ζεστό νερό βαμβάκι..)έτσι μόνο ενεργούνται τα μικρά γατάκια.
Αν είναι κάτι άλλο, με ψυχραιμία να μας το έλεγες...
(αν και θα μπρούσες να το πάς και σε άλλον γιατρό, αφού ο πρώτος δεν σε κάλυψε):/::hmm:

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει δυνάμεις ούτε για να ξυπνήσει καλά καλά! Μόνο άμα το σηκώνω ξυπνάει για λίγα δευτερόλεπτα, το μόνο καλό που κάνει είναι ότι τρώει λίγο φαγάκι μόνο του πλέον (μέχρι χθες του το έδινα με σύριγγα), όμως είναι συνέχεια κοιμισμένο ...
Το άλλο πρόβλημα είναι βεβαίως ότι δεν κάνει ούτε τσίσα ούτε κακά απο χθες ...
Ο κτηνίατρος μου είπε ότι είναι απο την ασιτία και την αφυδάτωση ... κι ότι είναι φυσικό να είναι έτσι ... γιατί πραγματικά το ψιψίνι το βρήκα σε κακά χάλια ...
Εγώ όμως αναρωτιέμαι αν μπορεί στ' αλήθεια να συμβαίνει αυτό ... έχετε ακούσει ποτέ τέτοιες περιπτώσεις;

Και για να μη μπερδευτουμε,μιλαμε ταυτοχρονα για 2 διαφορετικες κοπελες!Υποθετω οτι ειναι δυσκολο για καποιον που τωρα μπηκε στη συζητηση να παρακαλουθησει τι γινεται! :happy::happy::happy:

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει δυνάμεις ούτε για να ξυπνήσει καλά καλά! Μόνο άμα το σηκώνω ξυπνάει για λίγα δευτερόλεπτα, το μόνο καλό που κάνει είναι ότι τρώει λίγο φαγάκι μόνο του πλέον (μέχρι χθες του το έδινα με σύριγγα), όμως είναι συνέχεια κοιμισμένο ...
Ο κτηνίατρος μου είπε ότι είναι απο την ασιτία και την αφυδάτωση ... κι ότι είναι φυσικό να είναι έτσι ... γιατί πραγματικά το ψιψίνι το βρήκα σε κακά χάλια ...
Εγώ όμως αναρωτιέμαι αν μπορεί στ' αλήθεια να συμβαίνει αυτό ... έχετε ακούσει ποτέ τέτοιες περιπτώσεις;
Αμαν...αν μπορείς,πήγαινε και σε έναν δεύτερο γιατρό.δεν ξέρω αν ο γιατρός που πήγες είναι οικογενειακός κτηνιατρος (εννοω αν κουραρει κι αλλα ζωακια στην οικογενεια σου-μην παρεξηγηθω!) κι αν του εχεις εμπιστοσυνη.Παντως εμενα λογικα μου φαινονται αυτα αν το μωρο εχει μεινει νηστικο και διψασμενο για μερες πριν το βρεις :(

Ειναι 4 μηνων.Δε νομιζω να φατει η τροφη του γιατι του αλλαζω συχνα τροφη για ποικιλια.Οσο για το παγκο της κουζινας το θεμα ειναι οτι εχω ψυχωση με τα μικροβια.Καθε μερα απολυμαινω ο σπιτι με χλωρινη.Και την αμμο του την καθαριζω καθε μερα μολις κανει κατι και την αλλαζω καθε 3 μερες.Αλλα το βασικοτερο ειναι πως μενω με το αγορι μου και αυτος εχει περισσοτερο κολλημα .Δεν του αρεσει καθολου να το βλεπει στην κουζινα γιατι λεει οτι συχαινεται.Οσο γι'αυτο με τα κακακια που τα παταει εχω διαβασει οτι υπαρχει κινδυνος να κολλησουμε τοξοπλασμα κι εκτος απ'αυτο αφηνει σημαδια πανω στα χαλια ,στον καναπε...και ειναι δυσκολο να τα καθαρισεις αυτα.

Προς ΤΙΤΟ:Αντε παλι το τοξοπλασμα!Τοξοπλασμα κολλαει μια γατα μονο αν βγαινει απτο σπιτι κι αν ερχεται σε επαφη με τα κοπρανα μιας αλλης γατας που εχει το τοξοπλασμα!Τελος!

Γλυκια μου,δεν τα ηξερες αυτα η δεν τα ειχεσ σκεφτει πριν παρεις το γατακι;Το γατακι δεν ειναι παιχνιδι για να μη μας κανει πια και να το αφησουμε στο δρομο μηπως το παρει κανας αλλος.Το γατακι ειναι πλασματακι σαν εμας.Και εχεις την απολυτη ευθυνη του με το που το παρεις σπίτι σου.Και πραγματικα αν ειναι να δεχεται το καημενο τοση σιχασια και αγχος,βρες καποιον που θα το αγαπησει κ δε θα το σιχαινεται.Αλλα μονο ετσι δωστο.

το γατάκι χρειάζεται ΑΜΕΣΑ ένα καλό κτηνίατρο, σε ποια περιοχή είσαι μήπως μπορούν να σε βοηθήσουν οι κοπέλες κ να σου προτείνουν ένα καλό γιατρό κοντά στη περιοχή σου, πρέπει όως να πας τώρα για να μπορέσεις να το προλάβεις

Ειναι 4 μηνων.Δε νομιζω να φατει η τροφη του γιατι του αλλαζω συχνα τροφη για ποικιλια.Οσο για το παγκο της κουζινας το θεμα ειναι οτι εχω ψυχωση με τα μικροβια.Καθε μερα απολυμαινω ο σπιτι με χλωρινη.Και την αμμο του την καθαριζω καθε μερα μολις κανει κατι και την αλλαζω καθε 3 μερες.Αλλα το βασικοτερο ειναι πως μενω με το αγορι μου και αυτος εχει περισσοτερο κολλημα .Δεν του αρεσει καθολου να το βλεπει στην κουζινα γιατι λεει οτι συχαινεται.Οσο γι'αυτο με τα κακακια που τα παταει εχω διαβασει οτι υπαρχει κινδυνος να κολλησουμε τοξοπλασμα κι εκτος απ'αυτο αφηνει σημαδια πανω στα χαλια ,στον καναπε...και ειναι δυσκολο να τα καθαρισεις αυτα.

το τοξοπλασμα για να το κολλησεις,θα πρεπει καταρχην το γατι σου να θρεφεται με ωμα εντοσθια...αν δεν το δινεις κατι τετοιο,δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να εχει τοξοπλασμα...χωρια οτι δεν ειναι επικυνδηνο εκτος αν εισαι εγκυος...αλλα και παλι σου λεω οτι θελει ωμη τροφη για να το εχει...

αν του παρεις καλυτερη αμμο,ειναι σιγουρο οτι δεν θα εχεις προβλημα με οσμες...
οταν πηρες το γατακι,.... ηξερες οτι εχει προβλημα ο φιλος σου???:)
φιλικα...:)

Κατ' αρχήν συγνώμη αν αργώ να απαντήσω, αλλά εκτός απ' το γατάκι έχω και το γιό μου με γρίπη και πυρετό κι έχω λιγάκι απελπιστεί!! Δυστυχώς, τουλάχιστον για σήμερα μου είναι αδύνατον να φύγω απ' το σπίτι ... γιατί απ' ότι κατάλαβα, θα πρέπει να απευθυνθώ και σε άλλο κτηνίατρο ... θα το προσπαθήσω αύριο ...
Το γατάκι είναι 2.5-3 μηνών και 700γρμ...
Θα του κάνω μασάζ μήπως και το βοηθήσω ...
Ευχαριστώ πάντως...

Δανάη μου περαστικά στο γιόκα σου και στο γατάκι σου!Αύριο μην το αμελήσεις!Ή έστω και τώρα αν βρεις κάποιον κοντά στην περιοχή σου,πάρε τηλέφωνο και πεστου το και το.Επειδή είναι έκτακτη ανάγκη,ίσως μπορέσει να σε επισκεφτεί κατ'οίκον.

Θέλει μασάζ, τάισμα με το ζόρι καλή κονσέρβα, με σύριγγα ή κοτόπουλο λιωμένο στο μπλέντερ, αν δεν μπορείς να βγείς να αγοράσεις κονσέρβα, ορό, βιταμίνες.

Κανονικά θέλει νοσηλεία... ελπίζω να μην είσαι εσύ η κοπέλα που τα πλένει όλα με χλωρίνη, γιατί μπορεί να έχει πάθει και δηλητηρίαση και να είναι σε κώμα.. (τα έχω λίγο χάσει.:|)

περαστικα στο γιοκα σου κ στο γατουλι, κ καλη δυναμη σε σενα! παντως μου φαινεται οτι 700γρ για 2,5 μηνων γατα ειναι πολυ λιγα..:/: αν κανω λαθος, διορθωστε με

Μένω στην Καλλιθέα. Αν γνωρίζετε κάποιον κτηνίατρο εδώ κοντά... θα κοιτάξω και στην ενότητα για τους κτηνίατρους ... και θα ψάξω να βρω έναν τρόπο να το πάω σήμερα ...

Έχει πολλούς Καλλιθέα, και λογικά θα ξανανοίγουν μετά τις 5.
Γνώμη μου είναι να το αφήσεις εκεί να νοσηλευτεί, αν κρατάει ζωάκια.(Μπορείς να τον ρωτήσεις στο τηλέφωνο)
Περαστικά εύχομαι.

1.Το γατακι το πηρα γιατι το βρηκα εξω νεογεννητο παρατημενο να το περιτριγυριζουν 2 σκυλια και το λυπηθηκα.Δεν ειναι οτι ηθελα γατακι σπιτι μου απλα δεν μου πηγαινε να το αφησω.2. Ο φιλος μου απο την αρχη δεν τον ηθελε και επιμενει πως θα ειναι μια χαρα εξω γιατι οι γατες λεει επιβιωνουν(αν και δεν συμφωνω).3 Μπορει για καποιους απο σας τα 50 ευρω να μην ειναι πολλα αλλα για μενα ειναι παρα πολλα γιατι εχουμε πολλα εξοδα στην οικογενεια μου και δεν μπορω να τους επιβαρυνω κι αλλο.Τεσπα το οτι ανεβαινει στον παγκο δεν με ενοχλει τοσο εμενα οσο τον φιλο μου.Εμενα με ενοχλει που μυριζει.Θα δοκιμασω να παρω καποια αλλη αμμο γιατι ομολογω πως δεν σκεφτηκα οτι φταιει η αμμος απλα πιστευα πως το σπιτι ειναι μικρο και δεν αεριζεται καλα γιατι δεν εχει πολλα παραθυρα.Αν μπορειτε πειτε μου καποια καλη αμμο αλλα να ειναι σχετικα οικονομικη.Και κατι ακομα οσες απο σας ειναι φοιτητριες αν μπορουν ας μου πουν πως τα βγαζουν περα οταν φευγουν στο πατρικο τους ή γενικα οταν πανε ταξιδακι?Τωρα που θα παω στους γονεις μου δε ξερω τι να κανω γιατι η μαμα μου δεν θελει με τπτ γατα μεσα στο σπιτι.Και τελος παλια ειχα μια αλλη γατα στο σπιτι πριν περασω φοιτητρια και το γατακι εμενε μεσα στο σπιτι αλλα ειχαμε και αυλη.Οποτε ηθελε να κανει την αναγκη του πηγαινε στην πορτα και μιαουριζε για να βγει εξω.Δεν εκανε ποτε κατι μεσα.Γι αυτο σκεφτηκα να δοκιμασω να βγαζω την λεκανη στο μπαλκονι.Λετε να μαθει ετσι??

περαστικα στο γιοκα σου κ στο γατουλι, κ καλη δυναμη σε σενα! παντως μου φαινεται οτι 700γρ για 2,5 μηνων γατα ειναι πολυ λιγα..:/: αν κανω λαθος, διορθωστε με
Είναι όντως πολύ λίγα:/:.

Μένω στην Καλλιθέα. Αν γνωρίζετε κάποιον κτηνίατρο εδώ κοντά... θα κοιτάξω και στην ενότητα για τους κτηνίατρους ... και θα ψάξω να βρω έναν τρόπο να το πάω σήμερα ...
Καταλαβαίνω ότι έχεις πρόβλημα, αλλά αν το γατί είναι ληθαργικό πρέπει να πάει σε γιατρό άμεσα.:/:
Εύχομαι να τα καταφέρει..........

και εγώ αυτό προσπαθώ να εξηγήσω ότι το γατάκι όσο καθυστερεί να πάει στο γιατρό τόσο τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ δύσκολα το καλό θα ήταν να πάει τώρα μήπως κ το προλάβουμε :(:(:(
Τιτο μια κ δεν θέλεις άλλο το γατάκι μήπως θα ήταν καλύτερα να του βρεις ένα καλό σπιτάκι που θα το θέλουν εκεί κ θα του παρέχουν κ όλα όσα χρειάζεται;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back