Θα αναγκαστώ να αφήσω το γατάκι μου...

Mακάρι να κάνω λάθος, αλλά γατάκι ληθαργικό 700γραμμαρίων........:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οκ, το κατάλαβα ότι πρέπει να το ξαναπάω σε γιατρό ... μα καλά, ο άλλος ο γιατρός γιατί δεν το λέει; Μήπως επειδή προχθές που του το πήγα, του ζήτησα να μου κάνει όσο μπορεί μια καλή τιμή (γιατί οικονομικά είμαι δύσκολα, και αυτό ήταν εντελώς έκτακτο έξοδο), για το λόγο αυτό δεν έχει δώσει την απαιτούμενη προσοχή ... τι να πω;
Πάντως θα κάνω τουλάχιστον ότι περνάει απ' το χέρι μου ... θα το πάω σε γιατρό ... κι ας ευχηθούμε το καλύτερο για το μικρούλι ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοίτα, το τί έγινε στον πρώτο ή τί κατάλαβε δεν έχει σημασία...(θα μάθεις πολλά ακόμα για τους γιατρούς...)
Το θέμα είναι ότι δεν σου κάνει. Δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία στο γατάκι σου, προφανώς δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να ασχοληθεί, και ίσως σε είδε και οικονομικά στριμωγμένη, δεν ήταν και φιλόζωος..και σε έστειλε.

Αν βγείς ξανά το απόγευμα, κοίτα να βρείς της hills Κονσέρβα ad, ή της royal την recovery, είναι πολύ θρεπτικές, διαλύονται και μπαίνουν και σε σύριγγα, να το ταΐσεις με το ζόρι, αν δεν το κρατήσει ο γιατρός.

Είναι προφανώς υποσιτισμένο (τουλάχιστον).... και θέλει πολύ προσοχή.

Αυτή την κονσέρβα του δίνω, τη hills a/d, τη διαλύω με νεράκι και το ταίζω ...
Τέλος πάντων, θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατρού ... γιαυτό θα κλείσω τώρα τον υπολογιστή να οργανωθώ, να δω τι θα κάνω ... ευχαριστώ πάντως πολύ!!

1.Το γατακι το πηρα γιατι το βρηκα εξω νεογεννητο παρατημενο να το περιτριγυριζουν 2 σκυλια και το λυπηθηκα.Δεν ειναι οτι ηθελα γατακι σπιτι μου απλα δεν μου πηγαινε να το αφησω.2. Ο φιλος μου απο την αρχη δεν τον ηθελε και επιμενει πως θα ειναι μια χαρα εξω γιατι οι γατες λεει επιβιωνουν(αν και δεν συμφωνω).3 Μπορει για καποιους απο σας τα 50 ευρω να μην ειναι πολλα αλλα για μενα ειναι παρα πολλα γιατι εχουμε πολλα εξοδα στην οικογενεια μου και δεν μπορω να τους επιβαρυνω κι αλλο.Τεσπα το οτι ανεβαινει στον παγκο δεν με ενοχλει τοσο εμενα οσο τον φιλο μου.Εμενα με ενοχλει που μυριζει.Θα δοκιμασω να παρω καποια αλλη αμμο γιατι ομολογω πως δεν σκεφτηκα οτι φταιει η αμμος απλα πιστευα πως το σπιτι ειναι μικρο και δεν αεριζεται καλα γιατι δεν εχει πολλα παραθυρα.Αν μπορειτε πειτε μου καποια καλη αμμο αλλα να ειναι σχετικα οικονομικη.Και κατι ακομα οσες απο σας ειναι φοιτητριες αν μπορουν ας μου πουν πως τα βγαζουν περα οταν φευγουν στο πατρικο τους ή γενικα οταν πανε ταξιδακι?Τωρα που θα παω στους γονεις μου δε ξερω τι να κανω γιατι η μαμα μου δεν θελει με τπτ γατα μεσα στο σπιτι.Και τελος παλια ειχα μια αλλη γατα στο σπιτι πριν περασω φοιτητρια και το γατακι εμενε μεσα στο σπιτι αλλα ειχαμε και αυλη.Οποτε ηθελε να κανει την αναγκη του πηγαινε στην πορτα και μιαουριζε για να βγει εξω.Δεν εκανε ποτε κατι μεσα.Γι αυτο σκεφτηκα να δοκιμασω να βγαζω την λεκανη στο μπαλκονι.Λετε να μαθει ετσι??
λοιπον, αυριο τα3ιδευω για να παω α8ηνα (απο εκει ειμαι)...τα3ιδευουμε με την μικρη μου με αεροπλανο..και με8αυριο με κτελ για να παμε στο χωριο για χριστουγεννα...οσον αφορα τους γονεις σου, 8α συνη8ισουν και 8α την αγαπησουν με λιγη υπομονη απο την μερια σου...τον μαϊο χασαμε την γατουλα που ειχαμε για 9 χρονια εντελως 3αφνικα και επειδη η μαμα και η αδερφη μου δεν εχουν 3επερασει ακομα τον χαμο της δεν μπορουν να δεχτουν ευκολα την μελινα...απλως δεν ερχονται σε αμμεση επαφη μαζι της ομως..
απο εκει και περα οταν 8ελω να φυγω για 2ημερη εκδρομουλα (δεν μου εχει τυχη ακομα με το μελινακι) 8α την αφησω με αρκετο φαγακι,νερακι και τα αγαπημενα της παιχνιδακια...το πολυ πολυ αν αγχωνομαι 8α πω σε καποια φιλη μου να περασει να την δει και να παι3ουνε λιγο μαζι..
τελος οσον αφορα τα ε3οδα, δεν 3οδευω πανω απο 40 ευρω το μηνα...η στειρωση 8α γινει μια φορα και 8α πρεπει να ειναι καλος ο γιατρος γιατι αλλιως μπορει να εχεις τρεχαματα (στην προηγουμενη γατουλα μου η γιατρος δεν ειχε κανει σωστα την εγχειριση και ειχε πολλα προβληματα με την υγεια της επειτα...:/:)..
ο,τι αλλη απορια εχεις μου στελνεις πμ...

με την biokats αμμο που ειναι 9 ευρω, και την τροφη της που ειναι 15 ευρω και μου παει ενα μηνα, δεν ειναι πολλα εξοδα 24 ευρω! βεβαια στην αρχη ειναι περισσοτερα τα εξοδα λογω εμβολιων και στειρωσης, αλλα αποκει και περα δεν εχει ιδιαιτερες αναγκες!
καλο ειναι να μην απολυμαινεις με χλωρινη και τοσο συχνα, γιατι δεν ειναι οτι καλυτερο για το γατακι που το εισπνεει αλλα και για εσας, προτιμιστε dettol σε σπρευ που βολευει ή και διαλυμα που κανει και για τα κατοικιδια, και απολυμαινει μια χαρα.
κι εμενα ο φιλος μου ειναι μανιακος με την καθαριοτητα, αλλα οταν του εξηγησα μερικα πραγματα καταλαβε οτι δεν εχει να φοβαται τπτ, απλα οταν ερχεται του δινω καθαρο μαξιλαρι..

Τιτο,ηδη εχω γραψει για τα οικονομικα.Ζουμε ολοι δυσκολα,και το καταλαβαινω αλλα δεν ειναι δικαιολογια.Οταν θες μπορεις.Εσυ προφανως δε θες αρα απο δω και περα πρεπει να βρεις ενα ΚΑΛΟ σπιτι με ΑΓΑΠΗ και ΣΕΒΑΣΜΟ για να παει.

Δανάη μου,με λυπεί αν όντως ο γιατρός δεν έδωσε την πρέπουσα προσοχή στην περίπτωση του μικρούλη για τον οποιονδήποτε λόγο.Προσωπικά ξέρω γιατρούς που κουράρουν τέτοιες περιπτώσεις ανήμπορων αδέσποτων δωρεάν (δεν ξέρω στοιχεία,ιστορίες μόνο :().Όμως βρες έναν άλλο κτηνίατρο και εξήγησέ του ακόμα και την όποια οικονομική στενότητα για να μην έρθει κανείς σε δύσκολη θέση.Δλδ ήμαρτον,δεν νομίζω ότι αν είναι πραγματικός επαγγελματίας,θα αρνηθεί τη βοήθεια σ'ένα τόσο κρίσιμο περιστατικό!Καλή τύχη μέσα από την καρδιά μου!

Και κατι ακομα οσες απο σας ειναι φοιτητριες αν μπορουν ας μου πουν πως τα βγαζουν περα οταν φευγουν στο πατρικο τους ή γενικα οταν πανε ταξιδακι?
Καλά εγώ γενικά ταξιδάκια πια δεν πάω γιατί δεν βγαίνω αλλά όποτε έχει χρειαστεί να λείψω από το σπίτι μέρες,η κολλητή μου έρχεται μια φορά την ημέρα και του βάζει φαγητό και νερό και του κάνει παρέα μιας και η ίδια τον λατρεύει!

Όσο για την λύση της πανσιόν,παλιά που είχα την άνεση και για ταξίδι και για πανσιόν,τον πήγαινα.Όμως είναι εξωφρενική η τιμή και δεν εμπιστεύομαι πλέον την πανσιόν που τον πήγαινα...

Λοιπόν Τιτο παρακολουθώ το θέμα και δεν έχω καταλάβει κάποια βασικά πράγματα.
Τη γατούλα θες να την κρατήσεις ή όχι? Γιατί αν δε θες να τη κρατήσεις σίγουρα θα βρεις πολλές δικαιολογίες. Αν θες να την κρατήσεις υπάρχουν πάρα πολλές λύσεις σε όλα αυτά τα θέματα που σε προβληματίζουν.
Υπάρχουν αρκετές οικονομικές τροφές δεν είναι απαραίτητο (κατά την ταπεινή μου γνώμη) όλες οι γατούλες να τρέφονται με την πιο ακριβή τροφή που υπάρχει στην αγορά, ειδικά όταν οικονομικά δεν μπορείς να το παλέψεις. Σαφώς θα πρέπει να κάνεις κάποιες οικονομίες για τα εμβόλια του, ή μια ξαφνική ασθένεια που θα μπορούσε να προκύψει και εκεί θα έπρεπε να του χορηγήσεις κάποια ειδική τροφή που είναι κάπως τσιμπημένη η τιμή της.
Όσο αφορά την άμμο, εγώ αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ την shah από τα aldi κάπου στα 4 ευρώ κοστίζει και σε πληροφορώ ότι δε μυρίζει καθόλου μα καθόλου ok έχει κάποια άλλα μειονεκτήματα, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Αφαιρώ τα περιττώματα πρωί βράδυ κάνω και ένα πλύσιμο της λεκάνης κατά διαστήματα και είμαστε μια χαρά. Και έχω τη λεκάνη φόρα στο διάδρομο καθότι και το δικό μου σπίτι είναι μικρό. Αλλά δε με νοιάζει γιατί πολύ απλά.... αγαπώ τη γατούλα μου :)
Βασικό είναι να ασχολείσαι με το γατάκι σου ώστε να κοινωνικοποιηθεί σωστά, να μην κάνει ζημιές που πιθανόν θα ενοχλούσαν τον φίλο σου ή τους γονείς σε πιθανή περίπτωση που θα το έπαιρνες μαζί σου καθώς και να μάθει να χρησιμοποιεί την αμμολεκάνη.
Μήπως τα κακά του :redface: είναι μαλακά και λερώνεται? Γιατί και το γατάκι που βρήκα λερωνότανε στην αρχή, αλλά αυτό συνέβαινε γιατί είχε διάρροια το καημένο. Μόλις έστρωσε, σταμάτησε να έχει αυτό το θέμα.
Άρθρα και συμβουλές για όλα αυτά θα βρεις άπειρα για να τα αντιμετωπίσεις.
Μένει να αποφασίσεις αν το θες πραγματικά ή όχι.
Σίγουρα κρατώντας το θα σου προσφέρει πάρα πολλά και θα βγεις κερδισμένη.:)

Κοιτα αν δεν ηθελα να το κρατησω το γατακι δεν θα ρωτουσα εδω απλα θα εβρισκα την ευκολη λυση να το αφησω στο δρομο.Ηθελα απλα να βρω μια λυση γιατι το θελω μεσα στο σπιτι αλλα θελω να μην εχει λογο το αγορι μου να γκρινιαζει.Οσο για τα κακακια του πολυ λιγες φορες τα εχω βρει μαλακα.Το θεμα ειναι οτι τα παταει.Θα δοκιμασω να αλλαξω την αμμο μηπως τελικα φταει αυτο.Τελικα αυτο για το μπαλκονι δεν μου απαντησε κανεις...Το εχετε δοκιμασει?Εχει μαθει να τα κανει μονο στη λεκανη του γι'αυτο και σκεφτομαι πως θα με προειδοποιει οταν θα θελει να κανει την αναγκη του να το βγαζω στο μπαλκονι οπως και το αλλο γατακι που ειχα παλια...

Κοιτα αν δεν ηθελα να το κρατησω το γατακι δεν θα ρωτουσα εδω απλα θα εβρισκα την ευκολη λυση να το αφησω στο δρομο.Ηθελα απλα να βρω μια λυση γιατι το θελω μεσα στο σπιτι αλλα θελω να μην εχει λογο το αγορι μου να γκρινιαζει.Οσο για τα κακακια του πολυ λιγες φορες τα εχω βρει μαλακα.Το θεμα ειναι οτι τα παταει.Θα δοκιμασω να αλλαξω την αμμο μηπως τελικα φταει αυτο.Τελικα αυτο για το μπαλκονι δεν μου απαντησε κανεις...Το εχετε δοκιμασει?Εχει μαθει να τα κανει μονο στη λεκανη του γι'αυτο και σκεφτομαι πως θα με προειδοποιει οταν θα θελει να κανει την αναγκη του να το βγαζω στο μπαλκονι οπως και το αλλο γατακι που ειχα παλια...

για να το βγαζεις στο μπαλκονι,θα πρεπει πρωτα να το περιφραξεις...αλλιως ειναι πολυ επικυνδυνο...εχουν πεσει απο το μπαλκονι παρα πολλα γατακια...:)...αλλαξε πρωτα αμμο...και βλεπεις...:)
το θεμα ειναι να δωσεις να καταλαβει το αγορι σου οτι δεν κινδυνευει απο τιποτα!!!!!....εμεις....θα επρεπε να ειμαστε ολοι στα θυμαρακια τωρα...:lol::lol:...και στους παγκους ανεβαινουν και στα κρεββατια μετα την τουαλετα...απο τη στιγμη που ειναι μεσα,αποπαρασιτωμενο εσωτερικα και εξωτερικα..και δεν του δινεις ωμα εντοσθια...κανενας φοβος δεν υπαρχει...:)

1.Το γατακι το πηρα γιατι το βρηκα εξω νεογεννητο παρατημενο να το περιτριγυριζουν 2 σκυλια και το λυπηθηκα.Δεν ειναι οτι ηθελα γατακι σπιτι μου απλα δεν μου πηγαινε να το αφησω.2. Ο φιλος μου απο την αρχη δεν τον ηθελε και επιμενει πως θα ειναι μια χαρα εξω γιατι οι γατες λεει επιβιωνουν(αν και δεν συμφωνω).3 Μπορει για καποιους απο σας τα 50 ευρω να μην ειναι πολλα αλλα για μενα ειναι παρα πολλα γιατι εχουμε πολλα εξοδα στην οικογενεια μου και δεν μπορω να τους επιβαρυνω κι αλλο.Τεσπα το οτι ανεβαινει στον παγκο δεν με ενοχλει τοσο εμενα οσο τον φιλο μου.Εμενα με ενοχλει που μυριζει.Θα δοκιμασω να παρω καποια αλλη αμμο γιατι ομολογω πως δεν σκεφτηκα οτι φταιει η αμμος απλα πιστευα πως το σπιτι ειναι μικρο και δεν αεριζεται καλα γιατι δεν εχει πολλα παραθυρα.Αν μπορειτε πειτε μου καποια καλη αμμο αλλα να ειναι σχετικα οικονομικη.Και κατι ακομα οσες απο σας ειναι φοιτητριες αν μπορουν ας μου πουν πως τα βγαζουν περα οταν φευγουν στο πατρικο τους ή γενικα οταν πανε ταξιδακι?Τωρα που θα παω στους γονεις μου δε ξερω τι να κανω γιατι η μαμα μου δεν θελει με τπτ γατα μεσα στο σπιτι.Και τελος παλια ειχα μια αλλη γατα στο σπιτι πριν περασω φοιτητρια και το γατακι εμενε μεσα στο σπιτι αλλα ειχαμε και αυλη.Οποτε ηθελε να κανει την αναγκη του πηγαινε στην πορτα και μιαουριζε για να βγει εξω.Δεν εκανε ποτε κατι μεσα.Γι αυτο σκεφτηκα να δοκιμασω να βγαζω την λεκανη στο μπαλκονι.Λετε να μαθει ετσι??
Καλησπέρα!!! Έκανες άριστα που μάζεψες το γατάκι, που, απλούστατα, τώρα δεν θα ζούσε, αν καθόσουν να σκεφτείς την άμμο, τις μυρωδιές, τα έξοδα κλπ κλπ!!Μπράβο σου:up: Η άμμος να ξέρεις, παίζει τεράστιο ρόλο στις οσμές . Οικονομική και αποτελεσματική είναι η Biocats η πράσινη , με την οποία τα τσισάκια γίνονται βώλοι, που τους αφαιρείς κάθε μέρα, όπως και τα κακάκια. Αυτή η άμμος κοστίζει 8 ευρώ τα 10 κιλά, ενώ η everclean, που εγώ την θεωρώ ακόμη καλύτερη, κοστίζει τα διπλά ακριβώς:/:Μπορείς άνετα να αφήσεις την άμμο στο μπαλκόνι. Εμείς ανα νταμ παπαντάμ, τις άμμους των γατιών μας τις είχαμε στο μπαλκόνι. Βέβαια, φρόντισε να μη βρέχεται το κουτί, να μην είναι επικίνδυνο για το γατί να πέσει από πουθενά, ή να τρυπώσει στο σπίτι κανενός κακού γείτονα:/:Φρόντιζε να το βγάζεις έξω μετά από κάθε γεύμα (τρεις φορές την η μέρα δηλαδή) ή, αν είσαι σπίτι βγάζε το από καιρού εις καιρόν, και έτσι θα εκπαιδευτεί. Όταν λείπεις, τώρα το χειμώνα βάζε του μέσα την άμμο, όπως και τη νύχτα (εγώ έτσι κάνω). Μόλις ο καιρός φτιάξει, μπορείς να αφήνεις την πόρτα μισάνοιχτη και θα μπαινοβγαίνει όποτε θέλει για τουαλέττα. Μεγαλώνοντας, θα πηγαίνει μπροστά στην πόρτα και θα νιαουρίζει να του ανοίξεις:happy::happy:Μη φοβάσαι, οι γάτες είναι καθαρά ζωάκια,έχουν μέσα τους το ένστικτο της καθαριότητας κι αν καμιά φορά ξεχαστείς, θα κρατηθεί!! Εγώ με αυτόν τον τρόπο έχω εκπαιδεύσει όλες μου τις γάτες!!Η αδελφή μου πάλι, έχει εκπαιδεύσει το γατάκι της και κοιμάται κιόλας στο μπαλκόνι (που είναι βέβαια προστατευμένο από αέρα και βροχή), καθώς του έχει επενδύσει την ξύλινη φωλιά του με ειδικό θερμομονωτικό ύφασμα από το εξωτερικό. Θα μπορούσες κι εσύ να το μάθεις να κοιμάται έξω, για να μην έχεις την έννοια της άμμου τη νύχτα, αλλά, μόνο με τις πιο πάνω προϋποθέσεις, αλλιώς, κινδυνεύει από υποθερμία:/: Τώρα, όσον αφορά στους πήδους στον πάγκο της κουζίνας και στο τραπέζι!!!Φυσικά, και εφόσον σε ενοχλεί, θα το μάθεις να μην ανεβαίνει!!!;)Όπως εσύ άπαγορεύεται να του πατάς και να του βρωμίζεις το πιατάκι του και το νερό του, θα το εκπαιδεύσεις στο τί απαγορεύεται . Τώρα που είναι μικρό!!!!Αργότερα, θα είναι πολύ δύσκολο να ξεσυνηθίσει!!΄Με το ΜΗ, με φύσημα στο μουτράκι και με ψέκασμα με νεράκι, μια χαρά θα μάθει!!:happy:Θα σε συμβούλευα, να μην χρησιμοποιείς χλωρίνη, αφενός γιατί μπορεί να σε βλάψουν τα συστατικά της άμα μάλιστα τη ρίχνεις και σε ποσότητα (ζαλάδες, έκζεμα, τάση προς έμετο), από την άλλη, η μυρωδιά της αρέσει πολύ στις γάτες και μάλιστα, λέγεται ότι πάνε και ουρούν όπου μυρίζει χλωρίνη, γι'αυτό....προσοχή, δεν θα φταίει το γατί σε αυτήν την περίπτωση!!! :rolleyes::rolleyes:Για τώρα που θα φύγεις, θα πρέπει κάποιος να έρχεται έστω κάθε δύο μέρες να το καθαρίζει και να του βάζει φαγητό και νερό. Αλλιώς, πάρτο μαζί σου, και η μαμά σου θα κάνει υπομονή λίγες μέρες, έτσι είναι οι μαμάδες, φωνάζουν, αλλά στο τέλος υποχωρούν!:happy:Τέλος, αν παρόλα αυτά, αδυνατείς- για τους λόγους σου -να το κρατήσεις, προσπάθησε να βρεις κάποιο σωστό άτομο να το υιοθετήσει. Η λύση του χωριού, εμένα θα μου άρεσε, αν το έδινες σε ένα σπίτι, που ξέρεις ότι θα το φροντίζουν. Θα έχει μια πιο φυσιολογική και πιο γατίσια ζωή, αναντίρρητα!!Άμα όμως το αφήσεις στο χωριό έτσι απλά, ε, πάει στράφι η καλή πράξη που έκανες να το μαζέψεις και οι κόποι σου μέχρι τώρα!!!Μπορεί να σε κούρασα, αλλά, ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο!!Καλές γιορτές:D

ΚΤελικα αυτο για το μπαλκονι δεν μου απαντησε κανεις...Το εχετε δοκιμασει?Εχει μαθει να τα κανει μονο στη λεκανη του γι'αυτο και σκεφτομαι πως θα με προειδοποιει οταν θα θελει να κανει την αναγκη του να το βγαζω στο μπαλκονι οπως και το αλλο γατακι που ειχα παλια...

Όταν λέμε μπαλκόνι εννοούμε το πιάτο της άμμου του στο μπαλκόνι.Τουλάχιστον εγώ αυτό εννοώ και αυτό και πράττω.Το 'χα παλιά στο μπάνιο και δεν είχα πρόβλημα.Για μια μάζωξη φίλων,το έβγαλα στο μπαλκόνι γιατί εντάξει δεν ήθελα να βλέπουν τα ιδιαίτερα του μωρού μου κι από τότε σκέφτηκα ότι είναι καλύτερα εκεί.Έχω υπόψιν μου να αφήνω πάντα μια έξοδο ανοιχτή (πατζούρι κτλ) και είναι μια χαρά.Απλά λίγο το βράδυ κολώνει...αλλά βλέπει και αποβλέπει και πάει.

δεν σου απανταει κανεις...γιατι προφανως κανεις απο αυτους που διαβαζουν το θεμα δεν το εχει δοκιμασει...
γιατι δεν παιρνεις κλειστη αμμολεκανη??? ειναι πολυ καλυτερη...:)

ενα μικρό γατάκι δεν νομίζω να σου ζητήσει να πάει στην αμολεκάνη... όταν ο μιο μου ήταν νινι και μια μέρα είχα πλήνει τις αμολεκάνες και τις είχα βγ΄λει για στέγνομα, όταν θέλησε να κανει κακα, δεν μου το ζήτησε, αλλά πήρε την προτοβουλία και τα έκανε πίσω από τον καναπέ!:P:)

επίσης σχετικά με την άμμο - έχω δοκιμάσει πάρα πολλές! - αν θες μια πολύ πολύ πολύ οικονομική λύση σου λέω, πως της carefur ειναι άθλια, ενώ πολύ καλή - από τις πολύ πολύ οικονομικές πάντα - είναι του dia η αρρωματική. έτοιχε να την δοκιμάσω το καλοκαίρι που είχα ξεχάσει να πάρω άμμο και αναγκαστηκά πήρα αυτή του super market. η συγγεκριμένη είναι ότι πιο οικονομικό, δεν προκαλεί αλεργίες, εξαφανίζει τις οσμές, και τα χαλικάκια της ήταν σχετικά μεγαλούτσικα, οπότε δεν σκόρπιζαν στο σπίτι.

μια άλλη οικονομική - δεν θυμαμαι το όνομα, πήρα από το πετ σοπ της γειτονιάς μου πάλι γιατί βιαζόμουνα, και ήταν μέσα σαν άμμος, δεν είχε οσμές κλπ, σβόλιαζε κάθε φορά που έκανε κάποιο γτάκι την ανάγκη του, αλλά το κακό ήταν πως σκορπιζόταν σε όλο το σπίτι...

γενικά οι άμμοι που είπαν παραπάνω τα κορίτσια, είναι από τις καλύτερεσ, αλλά αν θες κάτι ακόμη πιο οικονομικό....:happy:

Καλησπέρα! Είμαι η Δανάη, που σας έγραφα νωρίς το απόγευμα για ένα γατάκι σε λήθαργο ... κι είχα απελπιστεί ... απλά κάνω μια ενημέρωση μιας κι η ανταπόκρισή σας κι η βοήθειά σας ήταν πολύτιμη εκείνη τη στιγμή ... το γατάκι το πήγα σε άλλο κτηνίατρο και το άφησα εκεί για εξετάσεις και νοσηλεία, πράγματι στο σπίτι όσο και να προσπαθούσα να το βοηθήσω δεν θα τα κατάφερνε ... και τώρα θα μιλήσω ξανά αύριο με το γιατρό να μου πει αν υπάρχει κάποια βελτίωση ... τι να πω, μακάρι τα νέα να είναι καλά ...
Αυτά προς το παρόν ... ευχαριστώ και πάλι!

Καλησπέρα! Είμαι η Δανάη, που σας έγραφα νωρίς το απόγευμα για ένα γατάκι σε λήθαργο ... κι είχα απελπιστεί ... απλά κάνω μια ενημέρωση μιας κι η ανταπόκρισή σας κι η βοήθειά σας ήταν πολύτιμη εκείνη τη στιγμή ... το γατάκι το πήγα σε άλλο κτηνίατρο και το άφησα εκεί για εξετάσεις και νοσηλεία, πράγματι στο σπίτι όσο και να προσπαθούσα να το βοηθήσω δεν θα τα κατάφερνε ... και τώρα θα μιλήσω ξανά αύριο με το γιατρό να μου πει αν υπάρχει κάποια βελτίωση ... τι να πω, μακάρι τα νέα να είναι καλά ...
Αυτά προς το παρόν ... ευχαριστώ και πάλι!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!Μπράβο σου που έδρασες τόσο καλά παρ'όλα τα τρεχάματα που 'χεις και με το γιό σου!Περαστικά και στα 2 τους και σε 'σένα καλή ξεκούραση!Περιμένουμε νέα!:happy:

Και εγώ εύχομαι να γινει το θαύμα κ να πάνε όλα καλά με το γατάκι κ σε λίγο να το έχετε κοντά σας ζωηρό κ υγιή.
Περαστικά΄κ από μένα στον μικρό σου κ στο γατουλάκι κ όλα να πάνε καλά :up:
get_well_soon_12.gif

Τιτο οτι συμβουλη θελεις επικοινωνησε ΓατοΟμάδα θεσσαλονίκης 6979780445 ( 2-4μμ) αλλα μην αφησει σε καμμια περιπτωση το γατακι θα σε βοηθησουμε ολοι οκ? Παρε τηλ και θα σου πω λυσεις για ολα.

Δαναη μπραβο σου καλα εκανες εδρασες πολύ αμεσα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back