Θεσσαλονίκη-2 νεογέννητα περίπου 5 ημερών

• Thread starter Thread starter neli
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Για τη διαρροια κανει καλο το ρυζονερο και το μαυρο τσαι βουνου αλλα ειναι επειγον αν εχει ηδη διαρροια παρτην αμεσα γιατι αφυδατωνονται κα μη τα ειδατε

Της τηλεφώνησα αλλά δεν το σήκωσε...Θα πάρω πάλι σε 5 λεπτά...Χτες δεν ήταν ούτε διάρροια ούτε σχηματισμένα και ήταν κίτρινα...ενώ του άλλου ήταν κανονικό χρώμα.Σήμερα ήταν τα ποδαράκια και των δύο πασαλειμένα με κάτι σαν ξεραμένα κακά(λίγα),καφέ χρώμα και επειδή ήταν στεγνά δεν είμαι σίγουρη ότι ήταν διάροια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πολύ πιθανό να ήταν διάρροια.:/: Μόλις βρεις τη γιατρό, ζήτα της να τα πας από εκεί να τα δει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τη βρήκα τελικά τη γιατρό μου και μου είπε να το έχω ζεστά και να το ταίζω.Μπόρεί μου είπε να έχει πονάκια γι'αυτό να είναι έτσι και όσο για τη διάρροια-αν ήταν αυτό διάρροια που είχε-μου είπε να μην του δώσω ακόμα κάτι γιατί μπορεί να είναι απ'την αλλαγή απ'το μητρικό γάλα στο υποκατάστατο.Ελπίζω να πάνε όλα καλα,Θα σας ενημερώνω για τις εξελίξεις.

Δυστυχώς πριν από μία ώρα η μικρή μου Μαριδούλα ακουμπησμένη στην αγκαλιά μου έφυγε για πάντα...:cry:Ένα μικρό φωτεινό πέρασμα ήταν η ζωούλα της σαν αστεράκι που όμως έσβησε γρήγορα...

p1020475h.jpg

Καλό σου ταξίδι μωρό μου...Σ'αγαπώ...:cry::cry::cry:

Λυπάμαι πολύ.:bye:

δυστυχως το μικρακι δεν ειχε μαλλον την δυναμη να το παλεψει..εσυ εκανες οτι μπορουσες..καλο ταξιδι:bye::bye::bye:

Καλό ταξίδι στο Μαριδάκι.................................

Τζα!

p1020558t.jpg

Να 'μαι πάλι και εγώ!Σας έλλειψα;;Η αλήθεια είναι ότι πέρασα δύσκολα αφού έφυγε η Μαριδούλα και μετά...:(Εκλαιγα και την έψαχνα και δε σταματούσα με τίποτα παρά μόνο με το φαί!Έτσι πήρα τα πάνω μου και όπως όλοι μπορείται να δείτε είμαι ένας σκέτος κούκλος!Σήμερα είμαι 16 ημερών και πίνω 15 ml(καμιά φορά και 20 ml)γάλα!!!Θέλω να εξερευνήσω τον κόσμο αλλά ακόμα τρέμουν τα πόδια μου.Έτσι κάνω λίγα βήματα κάθε φορά αλλά παράλληλα φωνάζω πολύ δυνατά έτσι ώστε να μάθει όλη η γειτονιά το επίτευγμά μου!!!!!!

p1020524c.jpg

Σ'αυτή τη φώτο είμαι με μερικά άλλα μέλη της οικογένειας!Δεξιά μου ο Ρϊγκελ!Θα ήθελα πολύ να χωθώ στη γούνα του και να πάρω έναν υπνάκο αλλά δε μ'αφήνει...Με βρίσκει λέει "εξαιρετικά τρομακτικό" και μόλις τον πλησιάζω εξαφανίζεται...Βασικά πιστεύω ότι μ'αγαπάει πολύ γιατί προχθές που η προσωρινή μαμά μου σκούπιζε τον πισινούλη μου και εγώ έσκουζα(γιατί είναι ντροπής πράγμα να ασχολείται κάποιος άλλος με τον πισινό σου)ανέβηκε πάνω στον καναπέ και τη δάγκωσε 3 φορές στο χέρι(απαλά βέβαια και χωρίς δόντια)...
Ακριβώς από πίσω μου βρίσκεται το Χνούδι...Ξηρά τροφή να έχει μόνο και δεν το νοιάζει τίποτε άλλο...(μη νομίζεται πως με κοιτάει στη φώτο...είναι η σακούλα με το φαί του προς τα εκείνη την πλευρά...)

p1020538i.jpg

Ωχ!Τι είναι πάλι αυτό...Α!Ενδιαφέρον κουνιέται κιόλας...Τώρα θα σας αφήσω γιατί μικρό γατί είμαι και θέλω να παίξω...αλλά θα επανέλθω πολύ πολύ σύντομα με νέα και νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα!!!!:)Καλό βράδυ σε όλους!

Τι ομορφος που ειναι!

Είναι υπέροχος!:inlove::inlove::inlove:

Υπεροχος ειναι!!! Ο Ριγκελ ειναι ιδιος με το Benny και ο μικρουλης ειναι σαν τον Ροδη μου, ετσι τον ειχα βρει κι εγω...Τι ομορφη που ειναι η ζωο-οικογενεια σας! να τα χαιρεσαι και τα τρια, κουκλακια ειναι! Ο μικρουλης φυσικα κλεβει την παρασταση,ειναι πανεμορφος! :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Σας ευχαριστώ πολύ που σας αρέσω!!!!

p1020540c.jpg

Υπεροχος ειναι!!! Ο Ριγκελ ειναι ιδιος με το Benny και ο μικρουλης ειναι σαν τον Ροδη μου, ετσι τον ειχα βρει κι εγω...Τι ομορφη που ειναι η ζωο-οικογενεια σας! να τα χαιρεσαι και τα τρια, κουκλακια ειναι! Ο μικρουλης φυσικα κλεβει την παρασταση,ειναι πανεμορφος! :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Ευχαριστούμε οικογενειακώς!!!Τα μικρά πάντα είναι χαριτωμένα αλλά και τα μεγάλα έχουν άλλη χάρη!

Απιστευτο ζουζουνι!!

Αυτη η τελευταια φωτο που κανει ναζακια, με εκανε να βγαλω κατι αναρθρες κραυγες τυπου "αχου-το-το-γλυκουλιιιιιι-μου-φατσουλοφασολακιιιιι-γουτσουγουτσου" και να παρεξηγηθω απ'τον φιλο μου που ηταν παρων! Θα το δωσεις για υιοθεσια?? Αν ναι, σε παρακαλω ενημερωσε με, ενδιαφερομαι!

Καλά από νάζι άλλο τίποτα...Τώρα άρχισε να παίζει,γυρνάει την κοιλίτσα του τη φουσκωτή και ξαπλωμένος στα πόδια μου προσπαθεί να πιάσει τα δάχτυλά μου και κάνει κάτι φατσούλες...Για πολλάααααααααα φιλάκια είναι!Ναι,θα τον δώσω για υιοθεσία σε κανένα 15νθήμερο που θα αρχίσει να τρώει μόνος του και θα πηγαίνει και τουαλέτα!Βασική προυπόθεσή είναι να συμφωνεί αυτός/ή που θα τον πάρει με τη στείρωση και να είναι αποκλειστικά για μέσα στο σπίτι!!:)Αν ενδιαφέρεσαι το τηλέφωνο μου είναι 6936906961 ή αλλιώς στείλε μου pm εδώ!:)

Τι όμορφος που είναι!!!:P:P:D:DΚαλή τύχη να έχει το γλυκό μωράκι!!!:P:P:P

Απιστευτο ζουζουνι!!

Ναι,είναι!!!!!Όμως νομίζω πως όλα όσα έχω βρει τελευταία είναι ένα και ένα!!!:P

Τι όμορφος που είναι!!!:P:P:D:DΚαλή τύχη να έχει το γλυκό μωράκι!!!:P:P:P

Ευχαριστώ πολύ Ναταλία!!!Και τα δικά σου είναι κουκλάκια!Εγώ σαν τιγρομάνα έχω μια αδυναμία στην Αλίσια αν και απ'ότι έχω δει υπάρχει ένα κίνημα υπέρ του Λουκά!:)Καλή τύχη και στα δικά σου!Εύχομαι σύντομα να βρουν ένα καταπληκτικό σπιτάκι!:)

Νeli, αν με το καλο γινω η μανουλα του (χιχι) να εισαι σιγουρη οτι θα γινει οτι πρεπει για να εχει αυτο το μικρουλι ενα ζεστο σπιτικο κ μια υγιή ζωη! Ειναι γλυκα το σκασμενο!!!!

Neli & Selina μακάρι το συνοικέσιο να δέσει:) Περιμένουμε νέα σας.
Μπορεί να σου φανεί υπερβολικό Selina αλλά αν υιοθετούσες και τα δύο μαζί, θα μεγάλωναν πολύ πιο εύκολα και καλύτερα.

Δυστυχως Voula μου, το αλλο γατακι ειναι στον ουρανο.. Αλλα δεν ξερω αν μπορω να συντηρησω 2 γατακια.. Κατσε να δεσει το συνοικεσιο για το ενα κ βλεπουμε και για δευτερο! :D :D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back