LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

....Ωραια θα περασουμε..εκτος αν απο κοντα πεσει μουγκα
δεν πιστευω ε??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
το πρωτο δευτερολεπτο δλδ μεχρι να σπασει ο παγος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
....Ωραια θα περασουμε..εκτος αν απο κοντα πεσει μουγκα
δεν πιστευω ε??
![]()
από μένα μην το φοβάσαι δεν το έκλεισα πποτέ από την ώρα που άρχισα να μιλάω εκτός από την ώρα που τρώω και κοιμάμε (εκτός όταν παραμιλάω στον ύπνο μου)

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ξερω τι με πιανει εδω μεσα και δεν το κλεινω το στομα μου,αλλα εξω ειμαι πολυ πιο κλειστη...Αλλα με τετοια παρεα δεν νομιζω να κρατηθω

ασε που ειναι σαν να γνωριζομαστε ,ε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπαάάά... ΕΔώ και με το πληκτρολόγιο έχουμε ταχύτητα αστραπής. Λες να μας πιάσουν οι ντροπές;;;....Ωραια θα περασουμε..εκτος αν απο κοντα πεσει μουγκα
δεν πιστευω ε??
![]()
Ποιος πάγος, βρε Νιαρ??? Ποια σοβαρότητα;;; Εκτός κι αν έχουμε γίνει τόόόσσσοοο πια ρεζίλι ως τότε, οπότε προτιμήσουμε να μην φανερωθούμε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπαάάά... ΕΔώ και με το πληκτρολόγιο έχουμε ταχύτητα αστραπής. Λες να μας πιάσουν οι ντροπές;;;
Ποιος πάγος, βρε Νιαρ??? Ποια σοβαρότητα;;; Εκτός κι αν έχουμε γίνει τόόόσσσοοο πια ρεζίλι ως τότε, οπότε προτιμήσουμε να μην φανερωθούμε.
για αυτο λεω καλε το πρωτο δευτερολεπτο...τοσο θα χρειαστουμε!!!!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
πιστεύω ότι δεν θα μας σταματήσει τίποτα. Εγώ έχω ήδη γνωριστεί με την NiaR & jasnine και είμασταν σαν να γνωριζόμαστε χρόνια γελάσαμε πολύ και από την πρώτη φορά μην φοβόσαστε τιποτε τις αλλαξιές να μην ξεχάσετε μόνο.....Μπαάάά... ΕΔώ και με το πληκτρολόγιο έχουμε ταχύτητα αστραπής. Λες να μας πιάσουν οι ντροπές;;;
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε,το πολυ πολυ μετα να παμε σε ιντερνετ καφε και καθε μια στο ποστο της να λυθει πιο ευκολαγια αυτο λεω καλε το πρωτο δευτερολεπτο...τοσο θα χρειαστουμε!!!!![]()

μπορει να παθουμε στερητικο χωρις ποντικι
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

καλε το Σιαμ στη φωτογραφια ιδιο ο γιοκας μου!!!! Καλα ο δικος μου ειναι λίιιιιιιιγο ομορφοτερος 
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω αποχωρω απο τα πμ

μαγισσα
Διάσημο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εδώ είμαι, Μάγισσα (αφού κατάφερα να μου κολλήσουν τα...μακαρόνια).
Βλέπεις, Κική, δεν είχα χορτάσει μ' αυτό που μ' έβαλες να φάω πριν.

Επ' ευκαιρία: Αυτό να εκτυπώσεις για ταμπελίτσα
μαγισσα
Διάσημο μέλος
λοιπόν και εγώ εδώ έκανα γαύρο σαγανάκι φάγαμε όλοι κοιμήθηκαν εκτός από εμένα εγώ προτιμώ το mycat από τον ύπνο και το όνομά μου είναι Αντζελα χάρηκα
Εδώ είμαι, Μάγισσα (αφού κατάφερα να μου κολλήσουν τα...μακαρόνια).
Βλέπεις, Κική, δεν είχα χορτάσει μ' αυτό που μ' έβαλες να φάω πριν.
Επ' ευκαιρία: Αυτό να εκτυπώσεις για ταμπελίτσα

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

τι μου λες τωρα?

Οσο γιαυτο που εφαγες πριν τι να κανουμε...εσυ μας τρως στην τελικη..μονο εγω τη σκαπουλαρα

Γιάννα1
Νεοφερμένο μέλος
Κι εγώ είμαι πολύ καινούρια στη Θεσσαλονίκη και στο site...
Έχω έρθει από Αθήνα πρίν 8 μήνες και έχω στεναχωρεθεί πάρα πολύ με τα απειρα ταλαιπορημένα αδέσποτα που έχω βρεί εδώ. Υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται και τα φροντίζουν όπως εγώ αλλα δυστυχώς δεν είναι ο κανόνας.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Οσο για εσενα Νικη πολυ ευχαριστως να ερθεις 4μμ στη Καμαρα ειναι το ραντεβου την Κυριακη και ειναι ανοιχτο για ολες τις γατομαμαδες του my cat. αν θες στειλε μου με πμ το κινητο σου για να βρεθουμε πιο ευκολα...αν και τοσες μαζεμενες γατομαμαδες σιγουρα θα τις καταλαβεις

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
? Ζηλεύω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool