Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Ξερω μια [δεν ξερω αν λειτουργει ακομη βεβαια] αλλα ειναι λιγο υποπτη![]()
"Μαύρος Γάτος" λέγεται;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Εννοείς τις ψιψίνες στο Βαρδάρη? Τις βλέπω κάθε μέρα καθώς πηγαίνω στη σχολή!

οχι αλλη ελεγα αλλα καλη μου ακουγεται κι αυτη
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες...
Μήπως μετά τη σχολή να μέινω στον Εύοσμο μέχρι την Κυριακή!?

Τέλος πάντων, επειδή ο Εύοσμος είναι λίγο μακριά λέω να ξεκινήσω γιατί θα φτάσω σε 2 ώρες από τώρα και έχω μάθημα σε 1 ώρα

μαγισσα
Διάσημο μέλος
κορίτσια μαζευτείτε οι ψιψινες δεν είναι καφετέρια ειναιιιιιοχι αλλη ελεγα αλλα καλη μου ακουγεται κι αυτη
![]()
στριπτιτζαδικό

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραια....θα μαζεψουμε και τα ζαρζαβατικα μας απο τους περαστικουςμπορούμε να κάνουμε και το άλλο κάθε ξέμπαρκη που θα βρίσκουμε στην Καμάρα να της λέμε καλησπέρα σας είμαστε από το forym tou mycat μήπως ενδιαφέρεστε για καφέ και για κουβέντα;;; και τότε να δεις τι έχει να γίνει....

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαζι θα ρεζιλευτουμε!!!!μαγισσα εμενα κρατα ενημερη που δεν μπαινω ΣΚ please.. A και μολις μου ειπε ο Εκτορας οτι η Κλειω του τηλεφ. να πανε λεει για καφε....
μαγισσα
Διάσημο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
είδες αρχίσαν τα κονέ Έκτορα είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε για ..........καφέ!!!!!Κικη εχω εκτυπωσει ενα διακριτικο... ολοσελιδο logo του mycatΜαζι θα ρεζιλευτουμε!!!!
μαγισσα εμενα κρατα ενημερη που δεν μπαινω ΣΚ please.. A και μολις μου ειπε ο Εκτορας οτι η Κλειω του τηλεφ. να πανε λεει για καφε....
και όποιος θέλει το τηλ ας μου στείλει pm για να του το στείλω......
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πάντως προσφέρω στέγη και φαγητό σε άπορες γατομαμάδες που μένουν μακρυά!!!!!και μένω Εύοσμο!!!!
Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Καμαρα και παλι Καμαρα!!!!
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Μην ανυσηχείς μόλις δει και τις υπόλοιπες θα το περάσει για επιδημίαΜονο μη δει το λογοτυπο ο ταξιτζης και με παρει για ψωνιο![]()

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ααααχχχχ σε καλο μας....ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!!
Καμαρα και παλι Καμαρα!!!!

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ
Κοντά στον Μαρινόπουλο προς τα κτελ Μακεδονίας είμαι προς τα κάτω εγώ προς το ΙΚΑ Ευόσμου εάν ξέρεις....πάντως όποτε θέλεις ορίστε παρέχεται φαγητό καφές αγκαλιες και ότι άλλο σε νεαρες σπουδάστριες

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Πάντως αν αρχίσαμε τα γέλια πριν βρεθούμε προτείνω να έχουμε και αλλάξιές μαζί μας γιατί κάνει και κρύο να φύγουμε βρεγμένες (μια που θα κατ@@@@θούμε ) από τα γέλιαααααχχχχ σε καλο μας....![]()
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
εξαρτάτε από το νουμ το νουμ που φοράει η κάθε μία το xs k to s αλλά φαντάζεσαι μερικές που φτάνουν το xxxl τι θα γίνει όχι στόχο θα δώσουμε από τον δορυφόρο στην σεληνη θα βλεπόμαστε;;;;;Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο??
![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool