NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
για αναγνωριση....δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο... Να κραταμε απο ενα παιχνιδι γατας???
(πλακα κανω!!!!!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Μας βλέπω αντί για καφέ να πηγαίνουμε Σταυρούπολη ένα πράγμα!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Μας βλέπω αντί για καφέ να πηγαίνουμε Σταυρούπολη ένα πράγμα!!!!
μα γιατί τι σε κάνει να το λές αυτό;;;;ε;;;;τι;;;;;;μήπως ειμαι λιγο νευρική;;;; σήμερα;;;;;;

μαγισσα
Διάσημο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Μας βλέπω αντί για καφέ να πηγαίνουμε Σταυρούπολη ένα πράγμα!!!!
Α ωραια! Μαγισσα βολευει , διπλα ειμαστε!

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
που διπλα καλεεεεεεεεεεΑ ωραια! Μαγισσα βολευει , διπλα ειμαστε!![]()
Fotini
Διάσημο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, και όποια είναι της γυμναστικής, ας ρίξει κι ένα 5κιλο γατοάμμο στον ώμο, (Όπως λέμε "το γιαπί κάνει τους άντρες";;;; Ε, εμείς "Το γατί κάνει τις μάνες")

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ θα με απολυσουν καλεεεεεεεεεεΓελαω μονη μου σαν την χαση κ ο προισταμενος απεναντι σαν να με κοιταει λοξα..... ασε που μου χει δωσει ενα εγγραφο εδω κ 2 ωρες κ εγω ακομα να το κανω....

Τελικα με την τρελα που κουβαλαμε θα γνωρισει ευκολα η μια την αλλη.....

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο Λεμπέτ, βρε... Το τρελάδικο, πώς το λέτε εσείς εδώ πάνω;;;;που διπλα καλεεεεεεεεεε
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

αλλά το μαγνητάκι που θα το βάλω για να φαίνεται?! Κάτι θα σκεφτώ που θα μου πάει
jasmine
Δραστήριο μέλος

Όπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί β' πληθυντικό ("κάνετε")???? ΔΕν θα είσαι κι εσύ;Και μετά θα κάνετε ανταλλαγή γατοπραγμάτωνΌπως κάναμε στο σχολείο ανταλλαγή δώρων.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ΕΓΩ θα γινω το ρεζιλι..Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα...![]()

Χωρις πλακα τωρα θα κρατω μια φωτο γατας η το λογοτυπο μας

Αντε βρε παλι σας εσωσα
...Θυσιαζομαι
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες...Κάποια από εσάς μπορεί να κρατάει μια πινακίδα που να λέει "Mycat" και να σας μαζέψει όλες για να μη χαθείτε. Κάτι σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο ένα πράγμα...![]()
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξερω μια [δεν ξερω αν λειτουργει ακομη βεβαια] αλλα ειναι λιγο υποπτηΔεν υπάρχει καμία καφετέρια με γατοόνομα?

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω Ευκαρπια διπλα στον περιφερειακοΕγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool