μαγισσα
Διάσημο μέλος
Μελινάκι με χαρά περιμένουμε και έσένα και την μαμά σου στην παρέα μας.....Εγώ μάλιστα έχω και μία κόρη ακριβώς στην ίδια ηλικία με εσένα.....Αντε και όπως προβλέπεται θα κάνουμε το γέλιο της γάτας (όχι της αρκούδας)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
νομίζω καλή μου ότι σου έστειλα και προσωπική πρόσκληση με ΠΜΕμένα με θέλετε;![]()
Desdemona
Διάσημο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

και κι εγω ντρεπομουνα να παρω να παραγγειλω πιτσα
βαζω τον αδερφο μου και περνει

επεισης κι εγω ειμαι αγγλιδα στα ραντεβου μου

μαγισσα
Διάσημο μέλος
μην στενοχωριέσαι εγώ δεν ντρέπομε καθόλου θα τα κάνω όλα μόλη μοουκοριτσια ειμαι κι εγω πολυ ντροπαληκαι κι εγω ντρεπομουνα να παρω να παραγγειλω πιτσα
βαζω τον αδερφο μου και περνει
επεισης κι εγω ειμαι αγγλιδα στα ραντεβου μου![]()

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Αααα καλε δεν ντρεπεσαι καθολου??A. ωραία... Μου 'δωσες ιδέα τώρα. Θα κάθομαι σε μια γωνιά να σε παρακολουθώ.... (Χε,χε,χε)![]()

Καλα εχω να σας σουρω αν μου κανετε τετοια πλακα...με βλεπω στο τελος με καμπαρντινα,εφημεριδα και γυαλια να καθομαι σε μια γωνια

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
E, και πάλι θα σε γνωρίσουμε.Αααα καλε δεν ντρεπεσαι καθολου??
Καλα εχω να σας σουρω αν μου κανετε τετοια πλακα...με βλεπω στο τελος με καμπαρντινα,εφημεριδα και γυαλια να καθομαι σε μια γωνια![]()
Ακούτε οι υπόλοιπες;;;; Αν δεν δείτε πλακάτ, αλλά δείτε μια απομίμηση ντετέκτιβ από φιλμ νουάρ στη γωνία κάνετε τις εξής κινήσεις:
α) τη βγάζετε φωτογραφία.
β) την πλησιάζετε και τη χαιρετάτε: Γειά σου, Κική!

Κορίτσια, όσες έχετε, φέρτε φωτογραφικές! Για να μην πω και βιντεοκάμερες...
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ετσι ε???E, και πάλι θα σε γνωρίσουμε.
Ακούτε οι υπόλοιπες;;;; Αν δεν δείτε πλακάτ, αλλά δείτε μια απομίμηση ντετέκτιβ από φιλμ νουάρ στη γωνία κάνετε τις εξής κινήσεις:
α) τη βγάζετε φωτογραφία.
β) την πλησιάζετε και τη χαιρετάτε: Γειά σου, Κική!
Κορίτσια, όσες έχετε, φέρτε φωτογραφικές! Για να μην πω και βιντεοκάμερες...
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Α ρε μάγισσα,μας έβαλες στην πρίζα τώρα!!!
Desdemona σε περιμ'ένουμε οποσδήποτε

και όσοι άλλοι είναι Θεσσαλονίκη,μη διστάσεται,μια οικογένεια είμαστε πλέον!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Θα έχω και ψηφιακή μηχανη και τηλέφωνο που τραβάει βίντεο όσο για την έκπληξη θα την πάρετε μαζί σας φεύγοντας αν πετύχει........Η ψηφιακή μου χάλασε δυστυχώς,αλλά και το κινητό μου έχει καλούτσικη φωτογραφική!!! Τραβάει και βίντεο χεχε!
Α ρε μάγισσα,μας έβαλες στην πρίζα τώρα!!!
Desdemona σε περιμ'ένουμε οποσδήποτεκαι όσοι άλλοι είναι Θεσσαλονίκη,μη διστάσεται,μια οικογένεια είμαστε πλέον!

Τα λέμε σε λίγο κορίτσια μην αργήσετε!!!!!!

Γιάννα1
Νεοφερμένο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα...
![]()
Ωραία θα σε περιμένουμε, αν και θα μας καταλάβεις πιστεύω, η LIFE θα κρατάει πινακίδα,εγώ θα έχω το logo στο μανίκι μου (μόνο που μου βγήκε λίγο ροζ)
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
εψαχνα μιση ωρα ταξι
Ηταν πολυ ωραια που συναντηθηκαμε και γνωριστικαμε με τα κοριτσια και αυτη τη φορα ηρθαν ολες οσες ειχαν πει οτι θα ερθουν
Εγω εφυγα λιγο νωριτερα,καθοτι παιζει ο Παο και το βλεπω
Αλλα δεν θα σταματησουμε μονο εκει..θα το επαναλαβουμε με την πρωτη ευκαιρια
Η μαγισσα οντως μας ειχε ετοιμασει μια εκπληξη
Δεν λεω παραπανω,γιατι εχει τον αγωνα τωρα...μετα ο σχολιασμος

drusilia
Διάσημο μέλος

Μου άρεσε πολύ πάντως να σκέφτομαι το mycat του Βορά να πίνει καφέ!

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή![]()
Από την μάγισσα , με την φιλική συμμετοχή της Νιαρ, θέλω να δηλώσω οτι την επόμενη φορά θα βρεθούμε σπίτι μου με ποτό , φαί και κέφι πολύ!!!! Και όποιες πιστές ....προσέλθετε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool