LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:11 Η LIFE έγραψε: #281 14-01-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα σας κορίτσια. Έμαθα περάσατε τέλεια. Κρίμα που δεν μπόρεσα να σας ακολουθήσω. Και Marmanga σ' ευχαριστώ που θα μου στείλεις μανιταρόπιτα, αν και αυτό τον καιρό το φαγητό μου είναι λίγο δυσάρεστο. Φιλάκια σε όλες κι ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να συμμετέχω κι εγώ. Περιμένουμε να δούμε τις φωτογραφίες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Οχιιιιιιιιιιιι φωτογραφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:16 Η jasmine έγραψε: #282 14-01-08 10:16 Καλά ντε. Μη με δείρετε κιόλας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:20 Η LIFE έγραψε: #283 14-01-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλά ντε. Μη με δείρετε κιόλας!!!! Click για ανάπτυξη... Αμα θελουν τα κοριτσια ας σου στειλουν με μεηλ καποιες...αλλα οχι φορα παρτιδα ολες εδω Δεν πιστευω τσαπερδονες να εχετε αλλο κατα νου..και να με δω καμμια μερα στη gallery.... ε/? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η Desdemona: #284 14-01-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αμα θελουν τα κοριτσια ας σου στειλουν με μεηλ καποιες...αλλα οχι φορα παρτιδα ολες εδω Δεν πιστευω τσαπερδονες να εχετε αλλο κατα νου..και να με δω καμμια μερα στη gallery.... ε/? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ; Δεν ξέρω αν έχεις φωτοαγένεια αλλά από κοντά μια κούκλα είσαι! Τι ανασφάλειες είναι αυτές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:25 Η Desdemona: #285 14-01-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όλα τα κορίτσια τα αγάπησα αλλά μερικοί άνθρωποι μιλάνε στην καρδιά μας εσύ είσαι ένας από αυτούς!!!! Πότε είπαμε ότι θα ξαναβρεθούμε οι δυό μας;;; Click για ανάπτυξη... Όποτε θέλεις!!! Θα χαρώ πάρα πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:27 Η LIFE έγραψε: #286 14-01-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Γιατί καλέ; Δεν ξέρω αν έχεις φωτοαγένεια αλλά από κοντά μια κούκλα είσαι! Τι ανασφάλειες είναι αυτές; Click για ανάπτυξη... ποσα ειπαμε???για να λες τετοια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:34 Η NiaR έγραψε: #287 14-01-08 10:34 Λοιπον επειδη εχω κατι εξοδα.... εισαστε ολες Θεες, πανεμορφες, πανεξυπνες, με υπεροχα σωματα... καλα τελειες λεμε!!!! Μαζεψα αραγε αρκετα? Αρχιζουν και οι εκπτωσεις αυριο... Αχχχ ατιμο χρημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:35 Η Desdemona: #288 14-01-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: ποσα ειπαμε???για να λες τετοια? Click για ανάπτυξη... Ααααα, με προσβάλλεις!!! Εγώ είμαι ακέραιος χαρακτήρας, δεν κάνω τέτοια! ...... (Μα καλά, για ψιλικατζού με πέρασες; Τι είναι αυτό; Είπαμε, να βγάλω ΚΑΙ τη στείρωση του Πρέστο ΚΑΙ το ξενοδοχείο που λέγαμε! Όλα εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:35 Η LIFE έγραψε: #289 14-01-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Λοιπον επειδη εχω κατι εξοδα.... εισαστε ολες Θεες, πανεμορφες, πανεξυπνες, με υπεροχα σωματα... καλα τελειες λεμε!!!! Μαζεψα αραγε αρκετα? Αρχιζουν και οι εκπτωσεις αυριο... Αχχχ ατιμο χρημα! Click για ανάπτυξη... ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:38 Η LIFE έγραψε: #290 14-01-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ααααα, με προσβάλλεις!!! Εγώ είμαι ακέραιος χαρακτήρας, δεν κάνω τέτοια! ...... (Μα καλά, για ψιλικατζού με πέρασες; Τι είναι αυτό; Είπαμε, να βγάλω ΚΑΙ τη στείρωση του Πρέστο ΚΑΙ το ξενοδοχείο που λέγαμε! Όλα εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι Click για ανάπτυξη... Μα δεν με καταλαβες...ποσα 100ρικα θες ελεγα ΝΙΑΡ ελπιζω εμενα να μου κανεις μια καλυτερη τιμη γιατι απο οτι βλεπεις ηδη θα τα χωσω γερα καπου....ονοματα δε λεμε...βρεεεε συυυ μεχρι και το ξενοδοχειο εγω θα στο πληρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:41 Η Desdemona: #291 14-01-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μα δεν με καταλαβες...ποσα 100ρικα θες ελεγα ΝΙΑΡ ελπιζω εμενα να μου κανεις μια καλυτερη τιμη γιατι απο οτι βλεπεις ηδη θα τα χωσω γερα καπου....ονοματα δε λεμε...βρεεεε συυυ μεχρι και το ξενοδοχειο εγω θα στο πληρωσω Click για ανάπτυξη... Εννοείται! Εσύ είσαι ο ηθικός αυτουργός της ενδεχόμενης απόφασης στείρωσης στην αλλοδαπή! (μα τι κάνω, πώς το δουλεύω το ελληνικό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η LIFE έγραψε: #292 14-01-08 10:43 εεεεεε???συγνωμη δε θα το ξανακανω... μη με κατηγορεις αλλο..ενα σφαλμα εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η NiaR έγραψε: #293 14-01-08 10:43 Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η LIFE έγραψε: #294 14-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Βρε κοριτσια τι συγκινηση ειναι αυτη...θα κλαψω,,πως με σκεφτεστε ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:46 Η Desdemona: #295 14-01-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εεεεεε???συγνωμη δε θα το ξανακανω... μη με κατηγορεις αλλο..ενα σφαλμα εκανα... Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:47 Η Desdemona: #296 14-01-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι! Μα τι πνεύμα οικονομίας! Εύγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:51 Η μαγισσα έγραψε: #297 14-01-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όποτε θέλεις!!! Θα χαρώ πάρα πάρα πολύ!!! Click για ανάπτυξη... Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Desdemona: #298 14-01-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με πμ το κινητό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η Marmanga έγραψε: #299 14-01-08 11:11 Καλά, έχετε ξεφύγει μου φαίνεται.... Το σάιτ θ' αρχίσει να παρακολουθείται για εκβιασμούς και παράνομα κέρδη κλπ κλπ κλπ. (Άσχετο: προσπαθούσα να μπω πριν και ενώ με έβαζε δε μ' άφηνε να κάνω καμία κίνηση...Το πάθατε κι εσείς; Ή ν' αρχίσω να μαζεύω κι εγώ λεφτά για κομπιουτερογιατρό; Πάντως διατηρώ επιφυλάξεις για τον γατότοπο... Μπορεί κάλλιστα να καταλήξει σε βροχή από πούπουλα και ξεμαλλιασμένες γάτες. Φανταστείτε την σκηνή: υστερικές γατομαμάδες να τσιρίζουν τα γατιά των αλλωνών γιατί επιτέθηκαν στον κανακάρη τους;;;; Ο δε κανακάρης την ίδια στιγμή να τσουρομαδά κάποιον τρίτο... Ας περιοριστούμε στις τόσες ωραίες προσκλήσεις που έχουμε... Γιάννα, καλή επιτυχία με το γκαραζογατίδιο (αν και κάπου εύχομαι να μην είναι ακόμα εκεί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η LIFE έγραψε: #300 14-01-08 11:14 Οχι καλε και εκβιασμοι[μη τις τσατιζεις εχουν τις φωτογραφιες]...μια φιλικη κουβεντουλα κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα σας κορίτσια. Έμαθα περάσατε τέλεια. Κρίμα που δεν μπόρεσα να σας ακολουθήσω. Και Marmanga σ' ευχαριστώ που θα μου στείλεις μανιταρόπιτα, αν και αυτό τον καιρό το φαγητό μου είναι λίγο δυσάρεστο. Φιλάκια σε όλες κι ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να συμμετέχω κι εγώ. Περιμένουμε να δούμε τις φωτογραφίες!!!!!! Click για ανάπτυξη... Οχιιιιιιιιιιιι φωτογραφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:16 Η jasmine έγραψε: #282 14-01-08 10:16 Καλά ντε. Μη με δείρετε κιόλας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:20 Η LIFE έγραψε: #283 14-01-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλά ντε. Μη με δείρετε κιόλας!!!! Click για ανάπτυξη... Αμα θελουν τα κοριτσια ας σου στειλουν με μεηλ καποιες...αλλα οχι φορα παρτιδα ολες εδω Δεν πιστευω τσαπερδονες να εχετε αλλο κατα νου..και να με δω καμμια μερα στη gallery.... ε/? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η Desdemona: #284 14-01-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αμα θελουν τα κοριτσια ας σου στειλουν με μεηλ καποιες...αλλα οχι φορα παρτιδα ολες εδω Δεν πιστευω τσαπερδονες να εχετε αλλο κατα νου..και να με δω καμμια μερα στη gallery.... ε/? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ; Δεν ξέρω αν έχεις φωτοαγένεια αλλά από κοντά μια κούκλα είσαι! Τι ανασφάλειες είναι αυτές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:25 Η Desdemona: #285 14-01-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όλα τα κορίτσια τα αγάπησα αλλά μερικοί άνθρωποι μιλάνε στην καρδιά μας εσύ είσαι ένας από αυτούς!!!! Πότε είπαμε ότι θα ξαναβρεθούμε οι δυό μας;;; Click για ανάπτυξη... Όποτε θέλεις!!! Θα χαρώ πάρα πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:27 Η LIFE έγραψε: #286 14-01-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Γιατί καλέ; Δεν ξέρω αν έχεις φωτοαγένεια αλλά από κοντά μια κούκλα είσαι! Τι ανασφάλειες είναι αυτές; Click για ανάπτυξη... ποσα ειπαμε???για να λες τετοια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:34 Η NiaR έγραψε: #287 14-01-08 10:34 Λοιπον επειδη εχω κατι εξοδα.... εισαστε ολες Θεες, πανεμορφες, πανεξυπνες, με υπεροχα σωματα... καλα τελειες λεμε!!!! Μαζεψα αραγε αρκετα? Αρχιζουν και οι εκπτωσεις αυριο... Αχχχ ατιμο χρημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:35 Η Desdemona: #288 14-01-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: ποσα ειπαμε???για να λες τετοια? Click για ανάπτυξη... Ααααα, με προσβάλλεις!!! Εγώ είμαι ακέραιος χαρακτήρας, δεν κάνω τέτοια! ...... (Μα καλά, για ψιλικατζού με πέρασες; Τι είναι αυτό; Είπαμε, να βγάλω ΚΑΙ τη στείρωση του Πρέστο ΚΑΙ το ξενοδοχείο που λέγαμε! Όλα εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:35 Η LIFE έγραψε: #289 14-01-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Λοιπον επειδη εχω κατι εξοδα.... εισαστε ολες Θεες, πανεμορφες, πανεξυπνες, με υπεροχα σωματα... καλα τελειες λεμε!!!! Μαζεψα αραγε αρκετα? Αρχιζουν και οι εκπτωσεις αυριο... Αχχχ ατιμο χρημα! Click για ανάπτυξη... ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:38 Η LIFE έγραψε: #290 14-01-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ααααα, με προσβάλλεις!!! Εγώ είμαι ακέραιος χαρακτήρας, δεν κάνω τέτοια! ...... (Μα καλά, για ψιλικατζού με πέρασες; Τι είναι αυτό; Είπαμε, να βγάλω ΚΑΙ τη στείρωση του Πρέστο ΚΑΙ το ξενοδοχείο που λέγαμε! Όλα εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι Click για ανάπτυξη... Μα δεν με καταλαβες...ποσα 100ρικα θες ελεγα ΝΙΑΡ ελπιζω εμενα να μου κανεις μια καλυτερη τιμη γιατι απο οτι βλεπεις ηδη θα τα χωσω γερα καπου....ονοματα δε λεμε...βρεεεε συυυ μεχρι και το ξενοδοχειο εγω θα στο πληρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:41 Η Desdemona: #291 14-01-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μα δεν με καταλαβες...ποσα 100ρικα θες ελεγα ΝΙΑΡ ελπιζω εμενα να μου κανεις μια καλυτερη τιμη γιατι απο οτι βλεπεις ηδη θα τα χωσω γερα καπου....ονοματα δε λεμε...βρεεεε συυυ μεχρι και το ξενοδοχειο εγω θα στο πληρωσω Click για ανάπτυξη... Εννοείται! Εσύ είσαι ο ηθικός αυτουργός της ενδεχόμενης απόφασης στείρωσης στην αλλοδαπή! (μα τι κάνω, πώς το δουλεύω το ελληνικό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η LIFE έγραψε: #292 14-01-08 10:43 εεεεεε???συγνωμη δε θα το ξανακανω... μη με κατηγορεις αλλο..ενα σφαλμα εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η NiaR έγραψε: #293 14-01-08 10:43 Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η LIFE έγραψε: #294 14-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Βρε κοριτσια τι συγκινηση ειναι αυτη...θα κλαψω,,πως με σκεφτεστε ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:46 Η Desdemona: #295 14-01-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εεεεεε???συγνωμη δε θα το ξανακανω... μη με κατηγορεις αλλο..ενα σφαλμα εκανα... Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:47 Η Desdemona: #296 14-01-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι! Μα τι πνεύμα οικονομίας! Εύγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:51 Η μαγισσα έγραψε: #297 14-01-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όποτε θέλεις!!! Θα χαρώ πάρα πάρα πολύ!!! Click για ανάπτυξη... Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Desdemona: #298 14-01-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με πμ το κινητό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η Marmanga έγραψε: #299 14-01-08 11:11 Καλά, έχετε ξεφύγει μου φαίνεται.... Το σάιτ θ' αρχίσει να παρακολουθείται για εκβιασμούς και παράνομα κέρδη κλπ κλπ κλπ. (Άσχετο: προσπαθούσα να μπω πριν και ενώ με έβαζε δε μ' άφηνε να κάνω καμία κίνηση...Το πάθατε κι εσείς; Ή ν' αρχίσω να μαζεύω κι εγώ λεφτά για κομπιουτερογιατρό; Πάντως διατηρώ επιφυλάξεις για τον γατότοπο... Μπορεί κάλλιστα να καταλήξει σε βροχή από πούπουλα και ξεμαλλιασμένες γάτες. Φανταστείτε την σκηνή: υστερικές γατομαμάδες να τσιρίζουν τα γατιά των αλλωνών γιατί επιτέθηκαν στον κανακάρη τους;;;; Ο δε κανακάρης την ίδια στιγμή να τσουρομαδά κάποιον τρίτο... Ας περιοριστούμε στις τόσες ωραίες προσκλήσεις που έχουμε... Γιάννα, καλή επιτυχία με το γκαραζογατίδιο (αν και κάπου εύχομαι να μην είναι ακόμα εκεί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η LIFE έγραψε: #300 14-01-08 11:14 Οχι καλε και εκβιασμοι[μη τις τσατιζεις εχουν τις φωτογραφιες]...μια φιλικη κουβεντουλα κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά ντε. Μη με δείρετε κιόλας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:20 Η LIFE έγραψε: #283 14-01-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλά ντε. Μη με δείρετε κιόλας!!!! Click για ανάπτυξη... Αμα θελουν τα κοριτσια ας σου στειλουν με μεηλ καποιες...αλλα οχι φορα παρτιδα ολες εδω Δεν πιστευω τσαπερδονες να εχετε αλλο κατα νου..και να με δω καμμια μερα στη gallery.... ε/? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η Desdemona: #284 14-01-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αμα θελουν τα κοριτσια ας σου στειλουν με μεηλ καποιες...αλλα οχι φορα παρτιδα ολες εδω Δεν πιστευω τσαπερδονες να εχετε αλλο κατα νου..και να με δω καμμια μερα στη gallery.... ε/? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ; Δεν ξέρω αν έχεις φωτοαγένεια αλλά από κοντά μια κούκλα είσαι! Τι ανασφάλειες είναι αυτές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:25 Η Desdemona: #285 14-01-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όλα τα κορίτσια τα αγάπησα αλλά μερικοί άνθρωποι μιλάνε στην καρδιά μας εσύ είσαι ένας από αυτούς!!!! Πότε είπαμε ότι θα ξαναβρεθούμε οι δυό μας;;; Click για ανάπτυξη... Όποτε θέλεις!!! Θα χαρώ πάρα πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:27 Η LIFE έγραψε: #286 14-01-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Γιατί καλέ; Δεν ξέρω αν έχεις φωτοαγένεια αλλά από κοντά μια κούκλα είσαι! Τι ανασφάλειες είναι αυτές; Click για ανάπτυξη... ποσα ειπαμε???για να λες τετοια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:34 Η NiaR έγραψε: #287 14-01-08 10:34 Λοιπον επειδη εχω κατι εξοδα.... εισαστε ολες Θεες, πανεμορφες, πανεξυπνες, με υπεροχα σωματα... καλα τελειες λεμε!!!! Μαζεψα αραγε αρκετα? Αρχιζουν και οι εκπτωσεις αυριο... Αχχχ ατιμο χρημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:35 Η Desdemona: #288 14-01-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: ποσα ειπαμε???για να λες τετοια? Click για ανάπτυξη... Ααααα, με προσβάλλεις!!! Εγώ είμαι ακέραιος χαρακτήρας, δεν κάνω τέτοια! ...... (Μα καλά, για ψιλικατζού με πέρασες; Τι είναι αυτό; Είπαμε, να βγάλω ΚΑΙ τη στείρωση του Πρέστο ΚΑΙ το ξενοδοχείο που λέγαμε! Όλα εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:35 Η LIFE έγραψε: #289 14-01-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Λοιπον επειδη εχω κατι εξοδα.... εισαστε ολες Θεες, πανεμορφες, πανεξυπνες, με υπεροχα σωματα... καλα τελειες λεμε!!!! Μαζεψα αραγε αρκετα? Αρχιζουν και οι εκπτωσεις αυριο... Αχχχ ατιμο χρημα! Click για ανάπτυξη... ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:38 Η LIFE έγραψε: #290 14-01-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ααααα, με προσβάλλεις!!! Εγώ είμαι ακέραιος χαρακτήρας, δεν κάνω τέτοια! ...... (Μα καλά, για ψιλικατζού με πέρασες; Τι είναι αυτό; Είπαμε, να βγάλω ΚΑΙ τη στείρωση του Πρέστο ΚΑΙ το ξενοδοχείο που λέγαμε! Όλα εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι Click για ανάπτυξη... Μα δεν με καταλαβες...ποσα 100ρικα θες ελεγα ΝΙΑΡ ελπιζω εμενα να μου κανεις μια καλυτερη τιμη γιατι απο οτι βλεπεις ηδη θα τα χωσω γερα καπου....ονοματα δε λεμε...βρεεεε συυυ μεχρι και το ξενοδοχειο εγω θα στο πληρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:41 Η Desdemona: #291 14-01-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μα δεν με καταλαβες...ποσα 100ρικα θες ελεγα ΝΙΑΡ ελπιζω εμενα να μου κανεις μια καλυτερη τιμη γιατι απο οτι βλεπεις ηδη θα τα χωσω γερα καπου....ονοματα δε λεμε...βρεεεε συυυ μεχρι και το ξενοδοχειο εγω θα στο πληρωσω Click για ανάπτυξη... Εννοείται! Εσύ είσαι ο ηθικός αυτουργός της ενδεχόμενης απόφασης στείρωσης στην αλλοδαπή! (μα τι κάνω, πώς το δουλεύω το ελληνικό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η LIFE έγραψε: #292 14-01-08 10:43 εεεεεε???συγνωμη δε θα το ξανακανω... μη με κατηγορεις αλλο..ενα σφαλμα εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η NiaR έγραψε: #293 14-01-08 10:43 Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η LIFE έγραψε: #294 14-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Βρε κοριτσια τι συγκινηση ειναι αυτη...θα κλαψω,,πως με σκεφτεστε ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:46 Η Desdemona: #295 14-01-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εεεεεε???συγνωμη δε θα το ξανακανω... μη με κατηγορεις αλλο..ενα σφαλμα εκανα... Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:47 Η Desdemona: #296 14-01-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι! Μα τι πνεύμα οικονομίας! Εύγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:51 Η μαγισσα έγραψε: #297 14-01-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όποτε θέλεις!!! Θα χαρώ πάρα πάρα πολύ!!! Click για ανάπτυξη... Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Desdemona: #298 14-01-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με πμ το κινητό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η Marmanga έγραψε: #299 14-01-08 11:11 Καλά, έχετε ξεφύγει μου φαίνεται.... Το σάιτ θ' αρχίσει να παρακολουθείται για εκβιασμούς και παράνομα κέρδη κλπ κλπ κλπ. (Άσχετο: προσπαθούσα να μπω πριν και ενώ με έβαζε δε μ' άφηνε να κάνω καμία κίνηση...Το πάθατε κι εσείς; Ή ν' αρχίσω να μαζεύω κι εγώ λεφτά για κομπιουτερογιατρό; Πάντως διατηρώ επιφυλάξεις για τον γατότοπο... Μπορεί κάλλιστα να καταλήξει σε βροχή από πούπουλα και ξεμαλλιασμένες γάτες. Φανταστείτε την σκηνή: υστερικές γατομαμάδες να τσιρίζουν τα γατιά των αλλωνών γιατί επιτέθηκαν στον κανακάρη τους;;;; Ο δε κανακάρης την ίδια στιγμή να τσουρομαδά κάποιον τρίτο... Ας περιοριστούμε στις τόσες ωραίες προσκλήσεις που έχουμε... Γιάννα, καλή επιτυχία με το γκαραζογατίδιο (αν και κάπου εύχομαι να μην είναι ακόμα εκεί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η LIFE έγραψε: #300 14-01-08 11:14 Οχι καλε και εκβιασμοι[μη τις τσατιζεις εχουν τις φωτογραφιες]...μια φιλικη κουβεντουλα κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλά ντε. Μη με δείρετε κιόλας!!!! Click για ανάπτυξη... Αμα θελουν τα κοριτσια ας σου στειλουν με μεηλ καποιες...αλλα οχι φορα παρτιδα ολες εδω Δεν πιστευω τσαπερδονες να εχετε αλλο κατα νου..και να με δω καμμια μερα στη gallery.... ε/? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:24 Η Desdemona: #284 14-01-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αμα θελουν τα κοριτσια ας σου στειλουν με μεηλ καποιες...αλλα οχι φορα παρτιδα ολες εδω Δεν πιστευω τσαπερδονες να εχετε αλλο κατα νου..και να με δω καμμια μερα στη gallery.... ε/? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ; Δεν ξέρω αν έχεις φωτοαγένεια αλλά από κοντά μια κούκλα είσαι! Τι ανασφάλειες είναι αυτές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:25 Η Desdemona: #285 14-01-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όλα τα κορίτσια τα αγάπησα αλλά μερικοί άνθρωποι μιλάνε στην καρδιά μας εσύ είσαι ένας από αυτούς!!!! Πότε είπαμε ότι θα ξαναβρεθούμε οι δυό μας;;; Click για ανάπτυξη... Όποτε θέλεις!!! Θα χαρώ πάρα πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:27 Η LIFE έγραψε: #286 14-01-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Γιατί καλέ; Δεν ξέρω αν έχεις φωτοαγένεια αλλά από κοντά μια κούκλα είσαι! Τι ανασφάλειες είναι αυτές; Click για ανάπτυξη... ποσα ειπαμε???για να λες τετοια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:34 Η NiaR έγραψε: #287 14-01-08 10:34 Λοιπον επειδη εχω κατι εξοδα.... εισαστε ολες Θεες, πανεμορφες, πανεξυπνες, με υπεροχα σωματα... καλα τελειες λεμε!!!! Μαζεψα αραγε αρκετα? Αρχιζουν και οι εκπτωσεις αυριο... Αχχχ ατιμο χρημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:35 Η Desdemona: #288 14-01-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: ποσα ειπαμε???για να λες τετοια? Click για ανάπτυξη... Ααααα, με προσβάλλεις!!! Εγώ είμαι ακέραιος χαρακτήρας, δεν κάνω τέτοια! ...... (Μα καλά, για ψιλικατζού με πέρασες; Τι είναι αυτό; Είπαμε, να βγάλω ΚΑΙ τη στείρωση του Πρέστο ΚΑΙ το ξενοδοχείο που λέγαμε! Όλα εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:35 Η LIFE έγραψε: #289 14-01-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Λοιπον επειδη εχω κατι εξοδα.... εισαστε ολες Θεες, πανεμορφες, πανεξυπνες, με υπεροχα σωματα... καλα τελειες λεμε!!!! Μαζεψα αραγε αρκετα? Αρχιζουν και οι εκπτωσεις αυριο... Αχχχ ατιμο χρημα! Click για ανάπτυξη... ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:38 Η LIFE έγραψε: #290 14-01-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ααααα, με προσβάλλεις!!! Εγώ είμαι ακέραιος χαρακτήρας, δεν κάνω τέτοια! ...... (Μα καλά, για ψιλικατζού με πέρασες; Τι είναι αυτό; Είπαμε, να βγάλω ΚΑΙ τη στείρωση του Πρέστο ΚΑΙ το ξενοδοχείο που λέγαμε! Όλα εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι Click για ανάπτυξη... Μα δεν με καταλαβες...ποσα 100ρικα θες ελεγα ΝΙΑΡ ελπιζω εμενα να μου κανεις μια καλυτερη τιμη γιατι απο οτι βλεπεις ηδη θα τα χωσω γερα καπου....ονοματα δε λεμε...βρεεεε συυυ μεχρι και το ξενοδοχειο εγω θα στο πληρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:41 Η Desdemona: #291 14-01-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μα δεν με καταλαβες...ποσα 100ρικα θες ελεγα ΝΙΑΡ ελπιζω εμενα να μου κανεις μια καλυτερη τιμη γιατι απο οτι βλεπεις ηδη θα τα χωσω γερα καπου....ονοματα δε λεμε...βρεεεε συυυ μεχρι και το ξενοδοχειο εγω θα στο πληρωσω Click για ανάπτυξη... Εννοείται! Εσύ είσαι ο ηθικός αυτουργός της ενδεχόμενης απόφασης στείρωσης στην αλλοδαπή! (μα τι κάνω, πώς το δουλεύω το ελληνικό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η LIFE έγραψε: #292 14-01-08 10:43 εεεεεε???συγνωμη δε θα το ξανακανω... μη με κατηγορεις αλλο..ενα σφαλμα εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η NiaR έγραψε: #293 14-01-08 10:43 Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η LIFE έγραψε: #294 14-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Βρε κοριτσια τι συγκινηση ειναι αυτη...θα κλαψω,,πως με σκεφτεστε ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:46 Η Desdemona: #295 14-01-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εεεεεε???συγνωμη δε θα το ξανακανω... μη με κατηγορεις αλλο..ενα σφαλμα εκανα... Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:47 Η Desdemona: #296 14-01-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι! Μα τι πνεύμα οικονομίας! Εύγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:51 Η μαγισσα έγραψε: #297 14-01-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όποτε θέλεις!!! Θα χαρώ πάρα πάρα πολύ!!! Click για ανάπτυξη... Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Desdemona: #298 14-01-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με πμ το κινητό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η Marmanga έγραψε: #299 14-01-08 11:11 Καλά, έχετε ξεφύγει μου φαίνεται.... Το σάιτ θ' αρχίσει να παρακολουθείται για εκβιασμούς και παράνομα κέρδη κλπ κλπ κλπ. (Άσχετο: προσπαθούσα να μπω πριν και ενώ με έβαζε δε μ' άφηνε να κάνω καμία κίνηση...Το πάθατε κι εσείς; Ή ν' αρχίσω να μαζεύω κι εγώ λεφτά για κομπιουτερογιατρό; Πάντως διατηρώ επιφυλάξεις για τον γατότοπο... Μπορεί κάλλιστα να καταλήξει σε βροχή από πούπουλα και ξεμαλλιασμένες γάτες. Φανταστείτε την σκηνή: υστερικές γατομαμάδες να τσιρίζουν τα γατιά των αλλωνών γιατί επιτέθηκαν στον κανακάρη τους;;;; Ο δε κανακάρης την ίδια στιγμή να τσουρομαδά κάποιον τρίτο... Ας περιοριστούμε στις τόσες ωραίες προσκλήσεις που έχουμε... Γιάννα, καλή επιτυχία με το γκαραζογατίδιο (αν και κάπου εύχομαι να μην είναι ακόμα εκεί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η LIFE έγραψε: #300 14-01-08 11:14 Οχι καλε και εκβιασμοι[μη τις τσατιζεις εχουν τις φωτογραφιες]...μια φιλικη κουβεντουλα κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αμα θελουν τα κοριτσια ας σου στειλουν με μεηλ καποιες...αλλα οχι φορα παρτιδα ολες εδω Δεν πιστευω τσαπερδονες να εχετε αλλο κατα νου..και να με δω καμμια μερα στη gallery.... ε/? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ; Δεν ξέρω αν έχεις φωτοαγένεια αλλά από κοντά μια κούκλα είσαι! Τι ανασφάλειες είναι αυτές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:25 Η Desdemona: #285 14-01-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όλα τα κορίτσια τα αγάπησα αλλά μερικοί άνθρωποι μιλάνε στην καρδιά μας εσύ είσαι ένας από αυτούς!!!! Πότε είπαμε ότι θα ξαναβρεθούμε οι δυό μας;;; Click για ανάπτυξη... Όποτε θέλεις!!! Θα χαρώ πάρα πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:27 Η LIFE έγραψε: #286 14-01-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Γιατί καλέ; Δεν ξέρω αν έχεις φωτοαγένεια αλλά από κοντά μια κούκλα είσαι! Τι ανασφάλειες είναι αυτές; Click για ανάπτυξη... ποσα ειπαμε???για να λες τετοια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:34 Η NiaR έγραψε: #287 14-01-08 10:34 Λοιπον επειδη εχω κατι εξοδα.... εισαστε ολες Θεες, πανεμορφες, πανεξυπνες, με υπεροχα σωματα... καλα τελειες λεμε!!!! Μαζεψα αραγε αρκετα? Αρχιζουν και οι εκπτωσεις αυριο... Αχχχ ατιμο χρημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:35 Η Desdemona: #288 14-01-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: ποσα ειπαμε???για να λες τετοια? Click για ανάπτυξη... Ααααα, με προσβάλλεις!!! Εγώ είμαι ακέραιος χαρακτήρας, δεν κάνω τέτοια! ...... (Μα καλά, για ψιλικατζού με πέρασες; Τι είναι αυτό; Είπαμε, να βγάλω ΚΑΙ τη στείρωση του Πρέστο ΚΑΙ το ξενοδοχείο που λέγαμε! Όλα εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:35 Η LIFE έγραψε: #289 14-01-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Λοιπον επειδη εχω κατι εξοδα.... εισαστε ολες Θεες, πανεμορφες, πανεξυπνες, με υπεροχα σωματα... καλα τελειες λεμε!!!! Μαζεψα αραγε αρκετα? Αρχιζουν και οι εκπτωσεις αυριο... Αχχχ ατιμο χρημα! Click για ανάπτυξη... ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:38 Η LIFE έγραψε: #290 14-01-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ααααα, με προσβάλλεις!!! Εγώ είμαι ακέραιος χαρακτήρας, δεν κάνω τέτοια! ...... (Μα καλά, για ψιλικατζού με πέρασες; Τι είναι αυτό; Είπαμε, να βγάλω ΚΑΙ τη στείρωση του Πρέστο ΚΑΙ το ξενοδοχείο που λέγαμε! Όλα εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι Click για ανάπτυξη... Μα δεν με καταλαβες...ποσα 100ρικα θες ελεγα ΝΙΑΡ ελπιζω εμενα να μου κανεις μια καλυτερη τιμη γιατι απο οτι βλεπεις ηδη θα τα χωσω γερα καπου....ονοματα δε λεμε...βρεεεε συυυ μεχρι και το ξενοδοχειο εγω θα στο πληρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:41 Η Desdemona: #291 14-01-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μα δεν με καταλαβες...ποσα 100ρικα θες ελεγα ΝΙΑΡ ελπιζω εμενα να μου κανεις μια καλυτερη τιμη γιατι απο οτι βλεπεις ηδη θα τα χωσω γερα καπου....ονοματα δε λεμε...βρεεεε συυυ μεχρι και το ξενοδοχειο εγω θα στο πληρωσω Click για ανάπτυξη... Εννοείται! Εσύ είσαι ο ηθικός αυτουργός της ενδεχόμενης απόφασης στείρωσης στην αλλοδαπή! (μα τι κάνω, πώς το δουλεύω το ελληνικό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η LIFE έγραψε: #292 14-01-08 10:43 εεεεεε???συγνωμη δε θα το ξανακανω... μη με κατηγορεις αλλο..ενα σφαλμα εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η NiaR έγραψε: #293 14-01-08 10:43 Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η LIFE έγραψε: #294 14-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Βρε κοριτσια τι συγκινηση ειναι αυτη...θα κλαψω,,πως με σκεφτεστε ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:46 Η Desdemona: #295 14-01-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εεεεεε???συγνωμη δε θα το ξανακανω... μη με κατηγορεις αλλο..ενα σφαλμα εκανα... Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:47 Η Desdemona: #296 14-01-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι! Μα τι πνεύμα οικονομίας! Εύγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:51 Η μαγισσα έγραψε: #297 14-01-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όποτε θέλεις!!! Θα χαρώ πάρα πάρα πολύ!!! Click για ανάπτυξη... Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Desdemona: #298 14-01-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με πμ το κινητό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η Marmanga έγραψε: #299 14-01-08 11:11 Καλά, έχετε ξεφύγει μου φαίνεται.... Το σάιτ θ' αρχίσει να παρακολουθείται για εκβιασμούς και παράνομα κέρδη κλπ κλπ κλπ. (Άσχετο: προσπαθούσα να μπω πριν και ενώ με έβαζε δε μ' άφηνε να κάνω καμία κίνηση...Το πάθατε κι εσείς; Ή ν' αρχίσω να μαζεύω κι εγώ λεφτά για κομπιουτερογιατρό; Πάντως διατηρώ επιφυλάξεις για τον γατότοπο... Μπορεί κάλλιστα να καταλήξει σε βροχή από πούπουλα και ξεμαλλιασμένες γάτες. Φανταστείτε την σκηνή: υστερικές γατομαμάδες να τσιρίζουν τα γατιά των αλλωνών γιατί επιτέθηκαν στον κανακάρη τους;;;; Ο δε κανακάρης την ίδια στιγμή να τσουρομαδά κάποιον τρίτο... Ας περιοριστούμε στις τόσες ωραίες προσκλήσεις που έχουμε... Γιάννα, καλή επιτυχία με το γκαραζογατίδιο (αν και κάπου εύχομαι να μην είναι ακόμα εκεί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η LIFE έγραψε: #300 14-01-08 11:14 Οχι καλε και εκβιασμοι[μη τις τσατιζεις εχουν τις φωτογραφιες]...μια φιλικη κουβεντουλα κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όλα τα κορίτσια τα αγάπησα αλλά μερικοί άνθρωποι μιλάνε στην καρδιά μας εσύ είσαι ένας από αυτούς!!!! Πότε είπαμε ότι θα ξαναβρεθούμε οι δυό μας;;; Click για ανάπτυξη... Όποτε θέλεις!!! Θα χαρώ πάρα πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:27 Η LIFE έγραψε: #286 14-01-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Γιατί καλέ; Δεν ξέρω αν έχεις φωτοαγένεια αλλά από κοντά μια κούκλα είσαι! Τι ανασφάλειες είναι αυτές; Click για ανάπτυξη... ποσα ειπαμε???για να λες τετοια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:34 Η NiaR έγραψε: #287 14-01-08 10:34 Λοιπον επειδη εχω κατι εξοδα.... εισαστε ολες Θεες, πανεμορφες, πανεξυπνες, με υπεροχα σωματα... καλα τελειες λεμε!!!! Μαζεψα αραγε αρκετα? Αρχιζουν και οι εκπτωσεις αυριο... Αχχχ ατιμο χρημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:35 Η Desdemona: #288 14-01-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: ποσα ειπαμε???για να λες τετοια? Click για ανάπτυξη... Ααααα, με προσβάλλεις!!! Εγώ είμαι ακέραιος χαρακτήρας, δεν κάνω τέτοια! ...... (Μα καλά, για ψιλικατζού με πέρασες; Τι είναι αυτό; Είπαμε, να βγάλω ΚΑΙ τη στείρωση του Πρέστο ΚΑΙ το ξενοδοχείο που λέγαμε! Όλα εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:35 Η LIFE έγραψε: #289 14-01-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Λοιπον επειδη εχω κατι εξοδα.... εισαστε ολες Θεες, πανεμορφες, πανεξυπνες, με υπεροχα σωματα... καλα τελειες λεμε!!!! Μαζεψα αραγε αρκετα? Αρχιζουν και οι εκπτωσεις αυριο... Αχχχ ατιμο χρημα! Click για ανάπτυξη... ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:38 Η LIFE έγραψε: #290 14-01-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ααααα, με προσβάλλεις!!! Εγώ είμαι ακέραιος χαρακτήρας, δεν κάνω τέτοια! ...... (Μα καλά, για ψιλικατζού με πέρασες; Τι είναι αυτό; Είπαμε, να βγάλω ΚΑΙ τη στείρωση του Πρέστο ΚΑΙ το ξενοδοχείο που λέγαμε! Όλα εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι Click για ανάπτυξη... Μα δεν με καταλαβες...ποσα 100ρικα θες ελεγα ΝΙΑΡ ελπιζω εμενα να μου κανεις μια καλυτερη τιμη γιατι απο οτι βλεπεις ηδη θα τα χωσω γερα καπου....ονοματα δε λεμε...βρεεεε συυυ μεχρι και το ξενοδοχειο εγω θα στο πληρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:41 Η Desdemona: #291 14-01-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μα δεν με καταλαβες...ποσα 100ρικα θες ελεγα ΝΙΑΡ ελπιζω εμενα να μου κανεις μια καλυτερη τιμη γιατι απο οτι βλεπεις ηδη θα τα χωσω γερα καπου....ονοματα δε λεμε...βρεεεε συυυ μεχρι και το ξενοδοχειο εγω θα στο πληρωσω Click για ανάπτυξη... Εννοείται! Εσύ είσαι ο ηθικός αυτουργός της ενδεχόμενης απόφασης στείρωσης στην αλλοδαπή! (μα τι κάνω, πώς το δουλεύω το ελληνικό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η LIFE έγραψε: #292 14-01-08 10:43 εεεεεε???συγνωμη δε θα το ξανακανω... μη με κατηγορεις αλλο..ενα σφαλμα εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η NiaR έγραψε: #293 14-01-08 10:43 Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η LIFE έγραψε: #294 14-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Βρε κοριτσια τι συγκινηση ειναι αυτη...θα κλαψω,,πως με σκεφτεστε ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:46 Η Desdemona: #295 14-01-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εεεεεε???συγνωμη δε θα το ξανακανω... μη με κατηγορεις αλλο..ενα σφαλμα εκανα... Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:47 Η Desdemona: #296 14-01-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι! Μα τι πνεύμα οικονομίας! Εύγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:51 Η μαγισσα έγραψε: #297 14-01-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όποτε θέλεις!!! Θα χαρώ πάρα πάρα πολύ!!! Click για ανάπτυξη... Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Desdemona: #298 14-01-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με πμ το κινητό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η Marmanga έγραψε: #299 14-01-08 11:11 Καλά, έχετε ξεφύγει μου φαίνεται.... Το σάιτ θ' αρχίσει να παρακολουθείται για εκβιασμούς και παράνομα κέρδη κλπ κλπ κλπ. (Άσχετο: προσπαθούσα να μπω πριν και ενώ με έβαζε δε μ' άφηνε να κάνω καμία κίνηση...Το πάθατε κι εσείς; Ή ν' αρχίσω να μαζεύω κι εγώ λεφτά για κομπιουτερογιατρό; Πάντως διατηρώ επιφυλάξεις για τον γατότοπο... Μπορεί κάλλιστα να καταλήξει σε βροχή από πούπουλα και ξεμαλλιασμένες γάτες. Φανταστείτε την σκηνή: υστερικές γατομαμάδες να τσιρίζουν τα γατιά των αλλωνών γιατί επιτέθηκαν στον κανακάρη τους;;;; Ο δε κανακάρης την ίδια στιγμή να τσουρομαδά κάποιον τρίτο... Ας περιοριστούμε στις τόσες ωραίες προσκλήσεις που έχουμε... Γιάννα, καλή επιτυχία με το γκαραζογατίδιο (αν και κάπου εύχομαι να μην είναι ακόμα εκεί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η LIFE έγραψε: #300 14-01-08 11:14 Οχι καλε και εκβιασμοι[μη τις τσατιζεις εχουν τις φωτογραφιες]...μια φιλικη κουβεντουλα κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Γιατί καλέ; Δεν ξέρω αν έχεις φωτοαγένεια αλλά από κοντά μια κούκλα είσαι! Τι ανασφάλειες είναι αυτές; Click για ανάπτυξη... ποσα ειπαμε???για να λες τετοια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:34 Η NiaR έγραψε: #287 14-01-08 10:34 Λοιπον επειδη εχω κατι εξοδα.... εισαστε ολες Θεες, πανεμορφες, πανεξυπνες, με υπεροχα σωματα... καλα τελειες λεμε!!!! Μαζεψα αραγε αρκετα? Αρχιζουν και οι εκπτωσεις αυριο... Αχχχ ατιμο χρημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:35 Η Desdemona: #288 14-01-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: ποσα ειπαμε???για να λες τετοια? Click για ανάπτυξη... Ααααα, με προσβάλλεις!!! Εγώ είμαι ακέραιος χαρακτήρας, δεν κάνω τέτοια! ...... (Μα καλά, για ψιλικατζού με πέρασες; Τι είναι αυτό; Είπαμε, να βγάλω ΚΑΙ τη στείρωση του Πρέστο ΚΑΙ το ξενοδοχείο που λέγαμε! Όλα εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:35 Η LIFE έγραψε: #289 14-01-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Λοιπον επειδη εχω κατι εξοδα.... εισαστε ολες Θεες, πανεμορφες, πανεξυπνες, με υπεροχα σωματα... καλα τελειες λεμε!!!! Μαζεψα αραγε αρκετα? Αρχιζουν και οι εκπτωσεις αυριο... Αχχχ ατιμο χρημα! Click για ανάπτυξη... ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:38 Η LIFE έγραψε: #290 14-01-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ααααα, με προσβάλλεις!!! Εγώ είμαι ακέραιος χαρακτήρας, δεν κάνω τέτοια! ...... (Μα καλά, για ψιλικατζού με πέρασες; Τι είναι αυτό; Είπαμε, να βγάλω ΚΑΙ τη στείρωση του Πρέστο ΚΑΙ το ξενοδοχείο που λέγαμε! Όλα εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι Click για ανάπτυξη... Μα δεν με καταλαβες...ποσα 100ρικα θες ελεγα ΝΙΑΡ ελπιζω εμενα να μου κανεις μια καλυτερη τιμη γιατι απο οτι βλεπεις ηδη θα τα χωσω γερα καπου....ονοματα δε λεμε...βρεεεε συυυ μεχρι και το ξενοδοχειο εγω θα στο πληρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:41 Η Desdemona: #291 14-01-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μα δεν με καταλαβες...ποσα 100ρικα θες ελεγα ΝΙΑΡ ελπιζω εμενα να μου κανεις μια καλυτερη τιμη γιατι απο οτι βλεπεις ηδη θα τα χωσω γερα καπου....ονοματα δε λεμε...βρεεεε συυυ μεχρι και το ξενοδοχειο εγω θα στο πληρωσω Click για ανάπτυξη... Εννοείται! Εσύ είσαι ο ηθικός αυτουργός της ενδεχόμενης απόφασης στείρωσης στην αλλοδαπή! (μα τι κάνω, πώς το δουλεύω το ελληνικό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η LIFE έγραψε: #292 14-01-08 10:43 εεεεεε???συγνωμη δε θα το ξανακανω... μη με κατηγορεις αλλο..ενα σφαλμα εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η NiaR έγραψε: #293 14-01-08 10:43 Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η LIFE έγραψε: #294 14-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Βρε κοριτσια τι συγκινηση ειναι αυτη...θα κλαψω,,πως με σκεφτεστε ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:46 Η Desdemona: #295 14-01-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εεεεεε???συγνωμη δε θα το ξανακανω... μη με κατηγορεις αλλο..ενα σφαλμα εκανα... Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:47 Η Desdemona: #296 14-01-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι! Μα τι πνεύμα οικονομίας! Εύγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:51 Η μαγισσα έγραψε: #297 14-01-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όποτε θέλεις!!! Θα χαρώ πάρα πάρα πολύ!!! Click για ανάπτυξη... Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Desdemona: #298 14-01-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με πμ το κινητό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η Marmanga έγραψε: #299 14-01-08 11:11 Καλά, έχετε ξεφύγει μου φαίνεται.... Το σάιτ θ' αρχίσει να παρακολουθείται για εκβιασμούς και παράνομα κέρδη κλπ κλπ κλπ. (Άσχετο: προσπαθούσα να μπω πριν και ενώ με έβαζε δε μ' άφηνε να κάνω καμία κίνηση...Το πάθατε κι εσείς; Ή ν' αρχίσω να μαζεύω κι εγώ λεφτά για κομπιουτερογιατρό; Πάντως διατηρώ επιφυλάξεις για τον γατότοπο... Μπορεί κάλλιστα να καταλήξει σε βροχή από πούπουλα και ξεμαλλιασμένες γάτες. Φανταστείτε την σκηνή: υστερικές γατομαμάδες να τσιρίζουν τα γατιά των αλλωνών γιατί επιτέθηκαν στον κανακάρη τους;;;; Ο δε κανακάρης την ίδια στιγμή να τσουρομαδά κάποιον τρίτο... Ας περιοριστούμε στις τόσες ωραίες προσκλήσεις που έχουμε... Γιάννα, καλή επιτυχία με το γκαραζογατίδιο (αν και κάπου εύχομαι να μην είναι ακόμα εκεί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η LIFE έγραψε: #300 14-01-08 11:14 Οχι καλε και εκβιασμοι[μη τις τσατιζεις εχουν τις φωτογραφιες]...μια φιλικη κουβεντουλα κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπον επειδη εχω κατι εξοδα.... εισαστε ολες Θεες, πανεμορφες, πανεξυπνες, με υπεροχα σωματα... καλα τελειες λεμε!!!! Μαζεψα αραγε αρκετα? Αρχιζουν και οι εκπτωσεις αυριο... Αχχχ ατιμο χρημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:35 Η Desdemona: #288 14-01-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: ποσα ειπαμε???για να λες τετοια? Click για ανάπτυξη... Ααααα, με προσβάλλεις!!! Εγώ είμαι ακέραιος χαρακτήρας, δεν κάνω τέτοια! ...... (Μα καλά, για ψιλικατζού με πέρασες; Τι είναι αυτό; Είπαμε, να βγάλω ΚΑΙ τη στείρωση του Πρέστο ΚΑΙ το ξενοδοχείο που λέγαμε! Όλα εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:35 Η LIFE έγραψε: #289 14-01-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Λοιπον επειδη εχω κατι εξοδα.... εισαστε ολες Θεες, πανεμορφες, πανεξυπνες, με υπεροχα σωματα... καλα τελειες λεμε!!!! Μαζεψα αραγε αρκετα? Αρχιζουν και οι εκπτωσεις αυριο... Αχχχ ατιμο χρημα! Click για ανάπτυξη... ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:38 Η LIFE έγραψε: #290 14-01-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ααααα, με προσβάλλεις!!! Εγώ είμαι ακέραιος χαρακτήρας, δεν κάνω τέτοια! ...... (Μα καλά, για ψιλικατζού με πέρασες; Τι είναι αυτό; Είπαμε, να βγάλω ΚΑΙ τη στείρωση του Πρέστο ΚΑΙ το ξενοδοχείο που λέγαμε! Όλα εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι Click για ανάπτυξη... Μα δεν με καταλαβες...ποσα 100ρικα θες ελεγα ΝΙΑΡ ελπιζω εμενα να μου κανεις μια καλυτερη τιμη γιατι απο οτι βλεπεις ηδη θα τα χωσω γερα καπου....ονοματα δε λεμε...βρεεεε συυυ μεχρι και το ξενοδοχειο εγω θα στο πληρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:41 Η Desdemona: #291 14-01-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μα δεν με καταλαβες...ποσα 100ρικα θες ελεγα ΝΙΑΡ ελπιζω εμενα να μου κανεις μια καλυτερη τιμη γιατι απο οτι βλεπεις ηδη θα τα χωσω γερα καπου....ονοματα δε λεμε...βρεεεε συυυ μεχρι και το ξενοδοχειο εγω θα στο πληρωσω Click για ανάπτυξη... Εννοείται! Εσύ είσαι ο ηθικός αυτουργός της ενδεχόμενης απόφασης στείρωσης στην αλλοδαπή! (μα τι κάνω, πώς το δουλεύω το ελληνικό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η LIFE έγραψε: #292 14-01-08 10:43 εεεεεε???συγνωμη δε θα το ξανακανω... μη με κατηγορεις αλλο..ενα σφαλμα εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η NiaR έγραψε: #293 14-01-08 10:43 Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η LIFE έγραψε: #294 14-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Βρε κοριτσια τι συγκινηση ειναι αυτη...θα κλαψω,,πως με σκεφτεστε ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:46 Η Desdemona: #295 14-01-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εεεεεε???συγνωμη δε θα το ξανακανω... μη με κατηγορεις αλλο..ενα σφαλμα εκανα... Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:47 Η Desdemona: #296 14-01-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι! Μα τι πνεύμα οικονομίας! Εύγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:51 Η μαγισσα έγραψε: #297 14-01-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όποτε θέλεις!!! Θα χαρώ πάρα πάρα πολύ!!! Click για ανάπτυξη... Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Desdemona: #298 14-01-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με πμ το κινητό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η Marmanga έγραψε: #299 14-01-08 11:11 Καλά, έχετε ξεφύγει μου φαίνεται.... Το σάιτ θ' αρχίσει να παρακολουθείται για εκβιασμούς και παράνομα κέρδη κλπ κλπ κλπ. (Άσχετο: προσπαθούσα να μπω πριν και ενώ με έβαζε δε μ' άφηνε να κάνω καμία κίνηση...Το πάθατε κι εσείς; Ή ν' αρχίσω να μαζεύω κι εγώ λεφτά για κομπιουτερογιατρό; Πάντως διατηρώ επιφυλάξεις για τον γατότοπο... Μπορεί κάλλιστα να καταλήξει σε βροχή από πούπουλα και ξεμαλλιασμένες γάτες. Φανταστείτε την σκηνή: υστερικές γατομαμάδες να τσιρίζουν τα γατιά των αλλωνών γιατί επιτέθηκαν στον κανακάρη τους;;;; Ο δε κανακάρης την ίδια στιγμή να τσουρομαδά κάποιον τρίτο... Ας περιοριστούμε στις τόσες ωραίες προσκλήσεις που έχουμε... Γιάννα, καλή επιτυχία με το γκαραζογατίδιο (αν και κάπου εύχομαι να μην είναι ακόμα εκεί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η LIFE έγραψε: #300 14-01-08 11:14 Οχι καλε και εκβιασμοι[μη τις τσατιζεις εχουν τις φωτογραφιες]...μια φιλικη κουβεντουλα κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: ποσα ειπαμε???για να λες τετοια? Click για ανάπτυξη... Ααααα, με προσβάλλεις!!! Εγώ είμαι ακέραιος χαρακτήρας, δεν κάνω τέτοια! ...... (Μα καλά, για ψιλικατζού με πέρασες; Τι είναι αυτό; Είπαμε, να βγάλω ΚΑΙ τη στείρωση του Πρέστο ΚΑΙ το ξενοδοχείο που λέγαμε! Όλα εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:35 Η LIFE έγραψε: #289 14-01-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Λοιπον επειδη εχω κατι εξοδα.... εισαστε ολες Θεες, πανεμορφες, πανεξυπνες, με υπεροχα σωματα... καλα τελειες λεμε!!!! Μαζεψα αραγε αρκετα? Αρχιζουν και οι εκπτωσεις αυριο... Αχχχ ατιμο χρημα! Click για ανάπτυξη... ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:38 Η LIFE έγραψε: #290 14-01-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ααααα, με προσβάλλεις!!! Εγώ είμαι ακέραιος χαρακτήρας, δεν κάνω τέτοια! ...... (Μα καλά, για ψιλικατζού με πέρασες; Τι είναι αυτό; Είπαμε, να βγάλω ΚΑΙ τη στείρωση του Πρέστο ΚΑΙ το ξενοδοχείο που λέγαμε! Όλα εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι Click για ανάπτυξη... Μα δεν με καταλαβες...ποσα 100ρικα θες ελεγα ΝΙΑΡ ελπιζω εμενα να μου κανεις μια καλυτερη τιμη γιατι απο οτι βλεπεις ηδη θα τα χωσω γερα καπου....ονοματα δε λεμε...βρεεεε συυυ μεχρι και το ξενοδοχειο εγω θα στο πληρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:41 Η Desdemona: #291 14-01-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μα δεν με καταλαβες...ποσα 100ρικα θες ελεγα ΝΙΑΡ ελπιζω εμενα να μου κανεις μια καλυτερη τιμη γιατι απο οτι βλεπεις ηδη θα τα χωσω γερα καπου....ονοματα δε λεμε...βρεεεε συυυ μεχρι και το ξενοδοχειο εγω θα στο πληρωσω Click για ανάπτυξη... Εννοείται! Εσύ είσαι ο ηθικός αυτουργός της ενδεχόμενης απόφασης στείρωσης στην αλλοδαπή! (μα τι κάνω, πώς το δουλεύω το ελληνικό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η LIFE έγραψε: #292 14-01-08 10:43 εεεεεε???συγνωμη δε θα το ξανακανω... μη με κατηγορεις αλλο..ενα σφαλμα εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η NiaR έγραψε: #293 14-01-08 10:43 Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η LIFE έγραψε: #294 14-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Βρε κοριτσια τι συγκινηση ειναι αυτη...θα κλαψω,,πως με σκεφτεστε ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:46 Η Desdemona: #295 14-01-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εεεεεε???συγνωμη δε θα το ξανακανω... μη με κατηγορεις αλλο..ενα σφαλμα εκανα... Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:47 Η Desdemona: #296 14-01-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι! Μα τι πνεύμα οικονομίας! Εύγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:51 Η μαγισσα έγραψε: #297 14-01-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όποτε θέλεις!!! Θα χαρώ πάρα πάρα πολύ!!! Click για ανάπτυξη... Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Desdemona: #298 14-01-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με πμ το κινητό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η Marmanga έγραψε: #299 14-01-08 11:11 Καλά, έχετε ξεφύγει μου φαίνεται.... Το σάιτ θ' αρχίσει να παρακολουθείται για εκβιασμούς και παράνομα κέρδη κλπ κλπ κλπ. (Άσχετο: προσπαθούσα να μπω πριν και ενώ με έβαζε δε μ' άφηνε να κάνω καμία κίνηση...Το πάθατε κι εσείς; Ή ν' αρχίσω να μαζεύω κι εγώ λεφτά για κομπιουτερογιατρό; Πάντως διατηρώ επιφυλάξεις για τον γατότοπο... Μπορεί κάλλιστα να καταλήξει σε βροχή από πούπουλα και ξεμαλλιασμένες γάτες. Φανταστείτε την σκηνή: υστερικές γατομαμάδες να τσιρίζουν τα γατιά των αλλωνών γιατί επιτέθηκαν στον κανακάρη τους;;;; Ο δε κανακάρης την ίδια στιγμή να τσουρομαδά κάποιον τρίτο... Ας περιοριστούμε στις τόσες ωραίες προσκλήσεις που έχουμε... Γιάννα, καλή επιτυχία με το γκαραζογατίδιο (αν και κάπου εύχομαι να μην είναι ακόμα εκεί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η LIFE έγραψε: #300 14-01-08 11:14 Οχι καλε και εκβιασμοι[μη τις τσατιζεις εχουν τις φωτογραφιες]...μια φιλικη κουβεντουλα κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Λοιπον επειδη εχω κατι εξοδα.... εισαστε ολες Θεες, πανεμορφες, πανεξυπνες, με υπεροχα σωματα... καλα τελειες λεμε!!!! Μαζεψα αραγε αρκετα? Αρχιζουν και οι εκπτωσεις αυριο... Αχχχ ατιμο χρημα! Click για ανάπτυξη... ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:38 Η LIFE έγραψε: #290 14-01-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ααααα, με προσβάλλεις!!! Εγώ είμαι ακέραιος χαρακτήρας, δεν κάνω τέτοια! ...... (Μα καλά, για ψιλικατζού με πέρασες; Τι είναι αυτό; Είπαμε, να βγάλω ΚΑΙ τη στείρωση του Πρέστο ΚΑΙ το ξενοδοχείο που λέγαμε! Όλα εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι Click για ανάπτυξη... Μα δεν με καταλαβες...ποσα 100ρικα θες ελεγα ΝΙΑΡ ελπιζω εμενα να μου κανεις μια καλυτερη τιμη γιατι απο οτι βλεπεις ηδη θα τα χωσω γερα καπου....ονοματα δε λεμε...βρεεεε συυυ μεχρι και το ξενοδοχειο εγω θα στο πληρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:41 Η Desdemona: #291 14-01-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μα δεν με καταλαβες...ποσα 100ρικα θες ελεγα ΝΙΑΡ ελπιζω εμενα να μου κανεις μια καλυτερη τιμη γιατι απο οτι βλεπεις ηδη θα τα χωσω γερα καπου....ονοματα δε λεμε...βρεεεε συυυ μεχρι και το ξενοδοχειο εγω θα στο πληρωσω Click για ανάπτυξη... Εννοείται! Εσύ είσαι ο ηθικός αυτουργός της ενδεχόμενης απόφασης στείρωσης στην αλλοδαπή! (μα τι κάνω, πώς το δουλεύω το ελληνικό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η LIFE έγραψε: #292 14-01-08 10:43 εεεεεε???συγνωμη δε θα το ξανακανω... μη με κατηγορεις αλλο..ενα σφαλμα εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η NiaR έγραψε: #293 14-01-08 10:43 Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η LIFE έγραψε: #294 14-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Βρε κοριτσια τι συγκινηση ειναι αυτη...θα κλαψω,,πως με σκεφτεστε ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:46 Η Desdemona: #295 14-01-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εεεεεε???συγνωμη δε θα το ξανακανω... μη με κατηγορεις αλλο..ενα σφαλμα εκανα... Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:47 Η Desdemona: #296 14-01-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι! Μα τι πνεύμα οικονομίας! Εύγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:51 Η μαγισσα έγραψε: #297 14-01-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όποτε θέλεις!!! Θα χαρώ πάρα πάρα πολύ!!! Click για ανάπτυξη... Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Desdemona: #298 14-01-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με πμ το κινητό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η Marmanga έγραψε: #299 14-01-08 11:11 Καλά, έχετε ξεφύγει μου φαίνεται.... Το σάιτ θ' αρχίσει να παρακολουθείται για εκβιασμούς και παράνομα κέρδη κλπ κλπ κλπ. (Άσχετο: προσπαθούσα να μπω πριν και ενώ με έβαζε δε μ' άφηνε να κάνω καμία κίνηση...Το πάθατε κι εσείς; Ή ν' αρχίσω να μαζεύω κι εγώ λεφτά για κομπιουτερογιατρό; Πάντως διατηρώ επιφυλάξεις για τον γατότοπο... Μπορεί κάλλιστα να καταλήξει σε βροχή από πούπουλα και ξεμαλλιασμένες γάτες. Φανταστείτε την σκηνή: υστερικές γατομαμάδες να τσιρίζουν τα γατιά των αλλωνών γιατί επιτέθηκαν στον κανακάρη τους;;;; Ο δε κανακάρης την ίδια στιγμή να τσουρομαδά κάποιον τρίτο... Ας περιοριστούμε στις τόσες ωραίες προσκλήσεις που έχουμε... Γιάννα, καλή επιτυχία με το γκαραζογατίδιο (αν και κάπου εύχομαι να μην είναι ακόμα εκεί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η LIFE έγραψε: #300 14-01-08 11:14 Οχι καλε και εκβιασμοι[μη τις τσατιζεις εχουν τις φωτογραφιες]...μια φιλικη κουβεντουλα κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ααααα, με προσβάλλεις!!! Εγώ είμαι ακέραιος χαρακτήρας, δεν κάνω τέτοια! ...... (Μα καλά, για ψιλικατζού με πέρασες; Τι είναι αυτό; Είπαμε, να βγάλω ΚΑΙ τη στείρωση του Πρέστο ΚΑΙ το ξενοδοχείο που λέγαμε! Όλα εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι Click για ανάπτυξη... Μα δεν με καταλαβες...ποσα 100ρικα θες ελεγα ΝΙΑΡ ελπιζω εμενα να μου κανεις μια καλυτερη τιμη γιατι απο οτι βλεπεις ηδη θα τα χωσω γερα καπου....ονοματα δε λεμε...βρεεεε συυυ μεχρι και το ξενοδοχειο εγω θα στο πληρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:41 Η Desdemona: #291 14-01-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μα δεν με καταλαβες...ποσα 100ρικα θες ελεγα ΝΙΑΡ ελπιζω εμενα να μου κανεις μια καλυτερη τιμη γιατι απο οτι βλεπεις ηδη θα τα χωσω γερα καπου....ονοματα δε λεμε...βρεεεε συυυ μεχρι και το ξενοδοχειο εγω θα στο πληρωσω Click για ανάπτυξη... Εννοείται! Εσύ είσαι ο ηθικός αυτουργός της ενδεχόμενης απόφασης στείρωσης στην αλλοδαπή! (μα τι κάνω, πώς το δουλεύω το ελληνικό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η LIFE έγραψε: #292 14-01-08 10:43 εεεεεε???συγνωμη δε θα το ξανακανω... μη με κατηγορεις αλλο..ενα σφαλμα εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η NiaR έγραψε: #293 14-01-08 10:43 Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η LIFE έγραψε: #294 14-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Βρε κοριτσια τι συγκινηση ειναι αυτη...θα κλαψω,,πως με σκεφτεστε ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:46 Η Desdemona: #295 14-01-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εεεεεε???συγνωμη δε θα το ξανακανω... μη με κατηγορεις αλλο..ενα σφαλμα εκανα... Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:47 Η Desdemona: #296 14-01-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι! Μα τι πνεύμα οικονομίας! Εύγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:51 Η μαγισσα έγραψε: #297 14-01-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όποτε θέλεις!!! Θα χαρώ πάρα πάρα πολύ!!! Click για ανάπτυξη... Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Desdemona: #298 14-01-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με πμ το κινητό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η Marmanga έγραψε: #299 14-01-08 11:11 Καλά, έχετε ξεφύγει μου φαίνεται.... Το σάιτ θ' αρχίσει να παρακολουθείται για εκβιασμούς και παράνομα κέρδη κλπ κλπ κλπ. (Άσχετο: προσπαθούσα να μπω πριν και ενώ με έβαζε δε μ' άφηνε να κάνω καμία κίνηση...Το πάθατε κι εσείς; Ή ν' αρχίσω να μαζεύω κι εγώ λεφτά για κομπιουτερογιατρό; Πάντως διατηρώ επιφυλάξεις για τον γατότοπο... Μπορεί κάλλιστα να καταλήξει σε βροχή από πούπουλα και ξεμαλλιασμένες γάτες. Φανταστείτε την σκηνή: υστερικές γατομαμάδες να τσιρίζουν τα γατιά των αλλωνών γιατί επιτέθηκαν στον κανακάρη τους;;;; Ο δε κανακάρης την ίδια στιγμή να τσουρομαδά κάποιον τρίτο... Ας περιοριστούμε στις τόσες ωραίες προσκλήσεις που έχουμε... Γιάννα, καλή επιτυχία με το γκαραζογατίδιο (αν και κάπου εύχομαι να μην είναι ακόμα εκεί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η LIFE έγραψε: #300 14-01-08 11:14 Οχι καλε και εκβιασμοι[μη τις τσατιζεις εχουν τις φωτογραφιες]...μια φιλικη κουβεντουλα κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μα δεν με καταλαβες...ποσα 100ρικα θες ελεγα ΝΙΑΡ ελπιζω εμενα να μου κανεις μια καλυτερη τιμη γιατι απο οτι βλεπεις ηδη θα τα χωσω γερα καπου....ονοματα δε λεμε...βρεεεε συυυ μεχρι και το ξενοδοχειο εγω θα στο πληρωσω Click για ανάπτυξη... Εννοείται! Εσύ είσαι ο ηθικός αυτουργός της ενδεχόμενης απόφασης στείρωσης στην αλλοδαπή! (μα τι κάνω, πώς το δουλεύω το ελληνικό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η LIFE έγραψε: #292 14-01-08 10:43 εεεεεε???συγνωμη δε θα το ξανακανω... μη με κατηγορεις αλλο..ενα σφαλμα εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η NiaR έγραψε: #293 14-01-08 10:43 Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η LIFE έγραψε: #294 14-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Βρε κοριτσια τι συγκινηση ειναι αυτη...θα κλαψω,,πως με σκεφτεστε ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:46 Η Desdemona: #295 14-01-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εεεεεε???συγνωμη δε θα το ξανακανω... μη με κατηγορεις αλλο..ενα σφαλμα εκανα... Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:47 Η Desdemona: #296 14-01-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι! Μα τι πνεύμα οικονομίας! Εύγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:51 Η μαγισσα έγραψε: #297 14-01-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όποτε θέλεις!!! Θα χαρώ πάρα πάρα πολύ!!! Click για ανάπτυξη... Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Desdemona: #298 14-01-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με πμ το κινητό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η Marmanga έγραψε: #299 14-01-08 11:11 Καλά, έχετε ξεφύγει μου φαίνεται.... Το σάιτ θ' αρχίσει να παρακολουθείται για εκβιασμούς και παράνομα κέρδη κλπ κλπ κλπ. (Άσχετο: προσπαθούσα να μπω πριν και ενώ με έβαζε δε μ' άφηνε να κάνω καμία κίνηση...Το πάθατε κι εσείς; Ή ν' αρχίσω να μαζεύω κι εγώ λεφτά για κομπιουτερογιατρό; Πάντως διατηρώ επιφυλάξεις για τον γατότοπο... Μπορεί κάλλιστα να καταλήξει σε βροχή από πούπουλα και ξεμαλλιασμένες γάτες. Φανταστείτε την σκηνή: υστερικές γατομαμάδες να τσιρίζουν τα γατιά των αλλωνών γιατί επιτέθηκαν στον κανακάρη τους;;;; Ο δε κανακάρης την ίδια στιγμή να τσουρομαδά κάποιον τρίτο... Ας περιοριστούμε στις τόσες ωραίες προσκλήσεις που έχουμε... Γιάννα, καλή επιτυχία με το γκαραζογατίδιο (αν και κάπου εύχομαι να μην είναι ακόμα εκεί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η LIFE έγραψε: #300 14-01-08 11:14 Οχι καλε και εκβιασμοι[μη τις τσατιζεις εχουν τις φωτογραφιες]...μια φιλικη κουβεντουλα κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εεεεεε???συγνωμη δε θα το ξανακανω... μη με κατηγορεις αλλο..ενα σφαλμα εκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:43 Η NiaR έγραψε: #293 14-01-08 10:43 Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η LIFE έγραψε: #294 14-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Βρε κοριτσια τι συγκινηση ειναι αυτη...θα κλαψω,,πως με σκεφτεστε ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:46 Η Desdemona: #295 14-01-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εεεεεε???συγνωμη δε θα το ξανακανω... μη με κατηγορεις αλλο..ενα σφαλμα εκανα... Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:47 Η Desdemona: #296 14-01-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι! Μα τι πνεύμα οικονομίας! Εύγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:51 Η μαγισσα έγραψε: #297 14-01-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όποτε θέλεις!!! Θα χαρώ πάρα πάρα πολύ!!! Click για ανάπτυξη... Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Desdemona: #298 14-01-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με πμ το κινητό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η Marmanga έγραψε: #299 14-01-08 11:11 Καλά, έχετε ξεφύγει μου φαίνεται.... Το σάιτ θ' αρχίσει να παρακολουθείται για εκβιασμούς και παράνομα κέρδη κλπ κλπ κλπ. (Άσχετο: προσπαθούσα να μπω πριν και ενώ με έβαζε δε μ' άφηνε να κάνω καμία κίνηση...Το πάθατε κι εσείς; Ή ν' αρχίσω να μαζεύω κι εγώ λεφτά για κομπιουτερογιατρό; Πάντως διατηρώ επιφυλάξεις για τον γατότοπο... Μπορεί κάλλιστα να καταλήξει σε βροχή από πούπουλα και ξεμαλλιασμένες γάτες. Φανταστείτε την σκηνή: υστερικές γατομαμάδες να τσιρίζουν τα γατιά των αλλωνών γιατί επιτέθηκαν στον κανακάρη τους;;;; Ο δε κανακάρης την ίδια στιγμή να τσουρομαδά κάποιον τρίτο... Ας περιοριστούμε στις τόσες ωραίες προσκλήσεις που έχουμε... Γιάννα, καλή επιτυχία με το γκαραζογατίδιο (αν και κάπου εύχομαι να μην είναι ακόμα εκεί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η LIFE έγραψε: #300 14-01-08 11:14 Οχι καλε και εκβιασμοι[μη τις τσατιζεις εχουν τις φωτογραφιες]...μια φιλικη κουβεντουλα κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η LIFE έγραψε: #294 14-01-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Βρε κοριτσια τι συγκινηση ειναι αυτη...θα κλαψω,,πως με σκεφτεστε ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:46 Η Desdemona: #295 14-01-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εεεεεε???συγνωμη δε θα το ξανακανω... μη με κατηγορεις αλλο..ενα σφαλμα εκανα... Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:47 Η Desdemona: #296 14-01-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι! Μα τι πνεύμα οικονομίας! Εύγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:51 Η μαγισσα έγραψε: #297 14-01-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όποτε θέλεις!!! Θα χαρώ πάρα πάρα πολύ!!! Click για ανάπτυξη... Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Desdemona: #298 14-01-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με πμ το κινητό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η Marmanga έγραψε: #299 14-01-08 11:11 Καλά, έχετε ξεφύγει μου φαίνεται.... Το σάιτ θ' αρχίσει να παρακολουθείται για εκβιασμούς και παράνομα κέρδη κλπ κλπ κλπ. (Άσχετο: προσπαθούσα να μπω πριν και ενώ με έβαζε δε μ' άφηνε να κάνω καμία κίνηση...Το πάθατε κι εσείς; Ή ν' αρχίσω να μαζεύω κι εγώ λεφτά για κομπιουτερογιατρό; Πάντως διατηρώ επιφυλάξεις για τον γατότοπο... Μπορεί κάλλιστα να καταλήξει σε βροχή από πούπουλα και ξεμαλλιασμένες γάτες. Φανταστείτε την σκηνή: υστερικές γατομαμάδες να τσιρίζουν τα γατιά των αλλωνών γιατί επιτέθηκαν στον κανακάρη τους;;;; Ο δε κανακάρης την ίδια στιγμή να τσουρομαδά κάποιον τρίτο... Ας περιοριστούμε στις τόσες ωραίες προσκλήσεις που έχουμε... Γιάννα, καλή επιτυχία με το γκαραζογατίδιο (αν και κάπου εύχομαι να μην είναι ακόμα εκεί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η LIFE έγραψε: #300 14-01-08 11:14 Οχι καλε και εκβιασμοι[μη τις τσατιζεις εχουν τις φωτογραφιες]...μια φιλικη κουβεντουλα κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Βρε κοριτσια τι συγκινηση ειναι αυτη...θα κλαψω,,πως με σκεφτεστε ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:46 Η Desdemona: #295 14-01-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εεεεεε???συγνωμη δε θα το ξανακανω... μη με κατηγορεις αλλο..ενα σφαλμα εκανα... Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:47 Η Desdemona: #296 14-01-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι! Μα τι πνεύμα οικονομίας! Εύγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:51 Η μαγισσα έγραψε: #297 14-01-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όποτε θέλεις!!! Θα χαρώ πάρα πάρα πολύ!!! Click για ανάπτυξη... Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Desdemona: #298 14-01-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με πμ το κινητό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η Marmanga έγραψε: #299 14-01-08 11:11 Καλά, έχετε ξεφύγει μου φαίνεται.... Το σάιτ θ' αρχίσει να παρακολουθείται για εκβιασμούς και παράνομα κέρδη κλπ κλπ κλπ. (Άσχετο: προσπαθούσα να μπω πριν και ενώ με έβαζε δε μ' άφηνε να κάνω καμία κίνηση...Το πάθατε κι εσείς; Ή ν' αρχίσω να μαζεύω κι εγώ λεφτά για κομπιουτερογιατρό; Πάντως διατηρώ επιφυλάξεις για τον γατότοπο... Μπορεί κάλλιστα να καταλήξει σε βροχή από πούπουλα και ξεμαλλιασμένες γάτες. Φανταστείτε την σκηνή: υστερικές γατομαμάδες να τσιρίζουν τα γατιά των αλλωνών γιατί επιτέθηκαν στον κανακάρη τους;;;; Ο δε κανακάρης την ίδια στιγμή να τσουρομαδά κάποιον τρίτο... Ας περιοριστούμε στις τόσες ωραίες προσκλήσεις που έχουμε... Γιάννα, καλή επιτυχία με το γκαραζογατίδιο (αν και κάπου εύχομαι να μην είναι ακόμα εκεί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η LIFE έγραψε: #300 14-01-08 11:14 Οχι καλε και εκβιασμοι[μη τις τσατιζεις εχουν τις φωτογραφιες]...μια φιλικη κουβεντουλα κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εεεεεε???συγνωμη δε θα το ξανακανω... μη με κατηγορεις αλλο..ενα σφαλμα εκανα... Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:47 Η Desdemona: #296 14-01-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι! Μα τι πνεύμα οικονομίας! Εύγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:51 Η μαγισσα έγραψε: #297 14-01-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όποτε θέλεις!!! Θα χαρώ πάρα πάρα πολύ!!! Click για ανάπτυξη... Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Desdemona: #298 14-01-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με πμ το κινητό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η Marmanga έγραψε: #299 14-01-08 11:11 Καλά, έχετε ξεφύγει μου φαίνεται.... Το σάιτ θ' αρχίσει να παρακολουθείται για εκβιασμούς και παράνομα κέρδη κλπ κλπ κλπ. (Άσχετο: προσπαθούσα να μπω πριν και ενώ με έβαζε δε μ' άφηνε να κάνω καμία κίνηση...Το πάθατε κι εσείς; Ή ν' αρχίσω να μαζεύω κι εγώ λεφτά για κομπιουτερογιατρό; Πάντως διατηρώ επιφυλάξεις για τον γατότοπο... Μπορεί κάλλιστα να καταλήξει σε βροχή από πούπουλα και ξεμαλλιασμένες γάτες. Φανταστείτε την σκηνή: υστερικές γατομαμάδες να τσιρίζουν τα γατιά των αλλωνών γιατί επιτέθηκαν στον κανακάρη τους;;;; Ο δε κανακάρης την ίδια στιγμή να τσουρομαδά κάποιον τρίτο... Ας περιοριστούμε στις τόσες ωραίες προσκλήσεις που έχουμε... Γιάννα, καλή επιτυχία με το γκαραζογατίδιο (αν και κάπου εύχομαι να μην είναι ακόμα εκεί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η LIFE έγραψε: #300 14-01-08 11:14 Οχι καλε και εκβιασμοι[μη τις τσατιζεις εχουν τις φωτογραφιες]...μια φιλικη κουβεντουλα κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Όλγα μηπως να παμε μαζι για την στειρωση στην αλλοδαπή να μας κανουν και σκοντο στο ξενοδοχειο να βγει ποιο φτηνα και στην Κικη ?????? Ειδες πως σε σκεφτόμαστε????? Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι! Μα τι πνεύμα οικονομίας! Εύγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:51 Η μαγισσα έγραψε: #297 14-01-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όποτε θέλεις!!! Θα χαρώ πάρα πάρα πολύ!!! Click για ανάπτυξη... Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Desdemona: #298 14-01-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με πμ το κινητό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η Marmanga έγραψε: #299 14-01-08 11:11 Καλά, έχετε ξεφύγει μου φαίνεται.... Το σάιτ θ' αρχίσει να παρακολουθείται για εκβιασμούς και παράνομα κέρδη κλπ κλπ κλπ. (Άσχετο: προσπαθούσα να μπω πριν και ενώ με έβαζε δε μ' άφηνε να κάνω καμία κίνηση...Το πάθατε κι εσείς; Ή ν' αρχίσω να μαζεύω κι εγώ λεφτά για κομπιουτερογιατρό; Πάντως διατηρώ επιφυλάξεις για τον γατότοπο... Μπορεί κάλλιστα να καταλήξει σε βροχή από πούπουλα και ξεμαλλιασμένες γάτες. Φανταστείτε την σκηνή: υστερικές γατομαμάδες να τσιρίζουν τα γατιά των αλλωνών γιατί επιτέθηκαν στον κανακάρη τους;;;; Ο δε κανακάρης την ίδια στιγμή να τσουρομαδά κάποιον τρίτο... Ας περιοριστούμε στις τόσες ωραίες προσκλήσεις που έχουμε... Γιάννα, καλή επιτυχία με το γκαραζογατίδιο (αν και κάπου εύχομαι να μην είναι ακόμα εκεί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η LIFE έγραψε: #300 14-01-08 11:14 Οχι καλε και εκβιασμοι[μη τις τσατιζεις εχουν τις φωτογραφιες]...μια φιλικη κουβεντουλα κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όποτε θέλεις!!! Θα χαρώ πάρα πάρα πολύ!!! Click για ανάπτυξη... Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:55 Η Desdemona: #298 14-01-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με πμ το κινητό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η Marmanga έγραψε: #299 14-01-08 11:11 Καλά, έχετε ξεφύγει μου φαίνεται.... Το σάιτ θ' αρχίσει να παρακολουθείται για εκβιασμούς και παράνομα κέρδη κλπ κλπ κλπ. (Άσχετο: προσπαθούσα να μπω πριν και ενώ με έβαζε δε μ' άφηνε να κάνω καμία κίνηση...Το πάθατε κι εσείς; Ή ν' αρχίσω να μαζεύω κι εγώ λεφτά για κομπιουτερογιατρό; Πάντως διατηρώ επιφυλάξεις για τον γατότοπο... Μπορεί κάλλιστα να καταλήξει σε βροχή από πούπουλα και ξεμαλλιασμένες γάτες. Φανταστείτε την σκηνή: υστερικές γατομαμάδες να τσιρίζουν τα γατιά των αλλωνών γιατί επιτέθηκαν στον κανακάρη τους;;;; Ο δε κανακάρης την ίδια στιγμή να τσουρομαδά κάποιον τρίτο... Ας περιοριστούμε στις τόσες ωραίες προσκλήσεις που έχουμε... Γιάννα, καλή επιτυχία με το γκαραζογατίδιο (αν και κάπου εύχομαι να μην είναι ακόμα εκεί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η LIFE έγραψε: #300 14-01-08 11:14 Οχι καλε και εκβιασμοι[μη τις τσατιζεις εχουν τις φωτογραφιες]...μια φιλικη κουβεντουλα κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τότε θα το κανονίσουμε λέγε τα κενά σου.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με πμ το κινητό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η Marmanga έγραψε: #299 14-01-08 11:11 Καλά, έχετε ξεφύγει μου φαίνεται.... Το σάιτ θ' αρχίσει να παρακολουθείται για εκβιασμούς και παράνομα κέρδη κλπ κλπ κλπ. (Άσχετο: προσπαθούσα να μπω πριν και ενώ με έβαζε δε μ' άφηνε να κάνω καμία κίνηση...Το πάθατε κι εσείς; Ή ν' αρχίσω να μαζεύω κι εγώ λεφτά για κομπιουτερογιατρό; Πάντως διατηρώ επιφυλάξεις για τον γατότοπο... Μπορεί κάλλιστα να καταλήξει σε βροχή από πούπουλα και ξεμαλλιασμένες γάτες. Φανταστείτε την σκηνή: υστερικές γατομαμάδες να τσιρίζουν τα γατιά των αλλωνών γιατί επιτέθηκαν στον κανακάρη τους;;;; Ο δε κανακάρης την ίδια στιγμή να τσουρομαδά κάποιον τρίτο... Ας περιοριστούμε στις τόσες ωραίες προσκλήσεις που έχουμε... Γιάννα, καλή επιτυχία με το γκαραζογατίδιο (αν και κάπου εύχομαι να μην είναι ακόμα εκεί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η LIFE έγραψε: #300 14-01-08 11:14 Οχι καλε και εκβιασμοι[μη τις τσατιζεις εχουν τις φωτογραφιες]...μια φιλικη κουβεντουλα κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλά, έχετε ξεφύγει μου φαίνεται.... Το σάιτ θ' αρχίσει να παρακολουθείται για εκβιασμούς και παράνομα κέρδη κλπ κλπ κλπ. (Άσχετο: προσπαθούσα να μπω πριν και ενώ με έβαζε δε μ' άφηνε να κάνω καμία κίνηση...Το πάθατε κι εσείς; Ή ν' αρχίσω να μαζεύω κι εγώ λεφτά για κομπιουτερογιατρό; Πάντως διατηρώ επιφυλάξεις για τον γατότοπο... Μπορεί κάλλιστα να καταλήξει σε βροχή από πούπουλα και ξεμαλλιασμένες γάτες. Φανταστείτε την σκηνή: υστερικές γατομαμάδες να τσιρίζουν τα γατιά των αλλωνών γιατί επιτέθηκαν στον κανακάρη τους;;;; Ο δε κανακάρης την ίδια στιγμή να τσουρομαδά κάποιον τρίτο... Ας περιοριστούμε στις τόσες ωραίες προσκλήσεις που έχουμε... Γιάννα, καλή επιτυχία με το γκαραζογατίδιο (αν και κάπου εύχομαι να μην είναι ακόμα εκεί...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η LIFE έγραψε: #300 14-01-08 11:14 Οχι καλε και εκβιασμοι[μη τις τσατιζεις εχουν τις φωτογραφιες]...μια φιλικη κουβεντουλα κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οχι καλε και εκβιασμοι[μη τις τσατιζεις εχουν τις φωτογραφιες]...μια φιλικη κουβεντουλα κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.