μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 09:12 Η μαγισσα έγραψε: #241 13-01-08 09:12 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αντε και όπως προβλέπεται θα κάνουμε το γέλιο της γάτας (όχι της αρκούδας) Click για ανάπτυξη... Μελινάκι με χαρά περιμένουμε και έσένα και την μαμά σου στην παρέα μας.....Εγώ μάλιστα έχω και μία κόρη ακριβώς στην ίδια ηλικία με εσένα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 09:18 Η Desdemona: #242 13-01-08 09:18 Εμένα με θέλετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 09:21 Η μαγισσα έγραψε: #243 13-01-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εμένα με θέλετε; Click για ανάπτυξη... νομίζω καλή μου ότι σου έστειλα και προσωπική πρόσκληση με ΠΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 09:23 Η Desdemona: #244 13-01-08 09:23 Μόλις το είδα Μάγισσα... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 11:00 Η μελινάκι έγραψε: #245 13-01-08 11:00 κοριτσια ειμαι κι εγω πολυ ντροπαλη και κι εγω ντρεπομουνα να παρω να παραγγειλω πιτσα βαζω τον αδερφο μου και περνει επεισης κι εγω ειμαι αγγλιδα στα ραντεβου μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 11:21 Η μαγισσα έγραψε: #246 13-01-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: κοριτσια ειμαι κι εγω πολυ ντροπαλη και κι εγω ντρεπομουνα να παρω να παραγγειλω πιτσα βαζω τον αδερφο μου και περνει επεισης κι εγω ειμαι αγγλιδα στα ραντεβου μου Click για ανάπτυξη... μην στενοχωριέσαι εγώ δεν ντρέπομε καθόλου θα τα κάνω όλα μόλη μοου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:11 Η LIFE έγραψε: #247 13-01-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: A. ωραία... Μου 'δωσες ιδέα τώρα. Θα κάθομαι σε μια γωνιά να σε παρακολουθώ.... (Χε,χε,χε) Click για ανάπτυξη... Αααα καλε δεν ντρεπεσαι καθολου?? Καλα εχω να σας σουρω αν μου κανετε τετοια πλακα...με βλεπω στο τελος με καμπαρντινα,εφημεριδα και γυαλια να καθομαι σε μια γωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:12 Η LIFE έγραψε: #248 13-01-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εμένα με θέλετε; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:17 Η Marmanga έγραψε: #249 13-01-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αααα καλε δεν ντρεπεσαι καθολου?? Καλα εχω να σας σουρω αν μου κανετε τετοια πλακα...με βλεπω στο τελος με καμπαρντινα,εφημεριδα και γυαλια να καθομαι σε μια γωνια Click για ανάπτυξη... E, και πάλι θα σε γνωρίσουμε. Ακούτε οι υπόλοιπες;;;; Αν δεν δείτε πλακάτ, αλλά δείτε μια απομίμηση ντετέκτιβ από φιλμ νουάρ στη γωνία κάνετε τις εξής κινήσεις: α) τη βγάζετε φωτογραφία. β) την πλησιάζετε και τη χαιρετάτε: Γειά σου, Κική! Κορίτσια, όσες έχετε, φέρτε φωτογραφικές! Για να μην πω και βιντεοκάμερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:20 Η LIFE έγραψε: #250 13-01-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: E, και πάλι θα σε γνωρίσουμε. Ακούτε οι υπόλοιπες;;;; Αν δεν δείτε πλακάτ, αλλά δείτε μια απομίμηση ντετέκτιβ από φιλμ νουάρ στη γωνία κάνετε τις εξής κινήσεις: α) τη βγάζετε φωτογραφία. β) την πλησιάζετε και τη χαιρετάτε: Γειά σου, Κική! Κορίτσια, όσες έχετε, φέρτε φωτογραφικές! Για να μην πω και βιντεοκάμερες... Click για ανάπτυξη... Ετσι ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:27 Η μελινάκι έγραψε: #251 13-01-08 12:27 οκ εγω θα φερω και καμερα και φωτογραφικη τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:03 Η μαγισσα έγραψε: #252 13-01-08 13:03 Κορίτσια αν τα καταφέρω θα σας έχω και μία έκπληξη τα λέμε....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:05 Η Mia_m έγραψε: #253 13-01-08 14:05 Η ψηφιακή μου χάλασε δυστυχώς,αλλά και το κινητό μου έχει καλούτσικη φωτογραφική!!! Τραβάει και βίντεο χεχε! Α ρε μάγισσα,μας έβαλες στην πρίζα τώρα!!! Desdemona σε περιμ'ένουμε οποσδήποτε και όσοι άλλοι είναι Θεσσαλονίκη,μη διστάσεται,μια οικογένεια είμαστε πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:13 Η μαγισσα έγραψε: #254 13-01-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Η ψηφιακή μου χάλασε δυστυχώς,αλλά και το κινητό μου έχει καλούτσικη φωτογραφική!!! Τραβάει και βίντεο χεχε! Α ρε μάγισσα,μας έβαλες στην πρίζα τώρα!!! Desdemona σε περιμ'ένουμε οποσδήποτε και όσοι άλλοι είναι Θεσσαλονίκη,μη διστάσεται,μια οικογένεια είμαστε πλέον! Click για ανάπτυξη... Θα έχω και ψηφιακή μηχανη και τηλέφωνο που τραβάει βίντεο όσο για την έκπληξη θα την πάρετε μαζί σας φεύγοντας αν πετύχει........ Τα λέμε σε λίγο κορίτσια μην αργήσετε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:25 Η Γιάννα1 έγραψε: #255 13-01-08 14:25 Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #256 13-01-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννα: Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα σε περιμένουμε, αν και θα μας καταλάβεις πιστεύω, η LIFE θα κρατάει πινακίδα,εγώ θα έχω το logo στο μανίκι μου (μόνο που μου βγήκε λίγο ροζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:20 Η LIFE έγραψε: #257 13-01-08 20:20 Τελικα εγω εφτασα τελευταιαεψαχνα μιση ωρα ταξι Ηταν πολυ ωραια που συναντηθηκαμε και γνωριστικαμε με τα κοριτσια και αυτη τη φορα ηρθαν ολες οσες ειχαν πει οτι θα ερθουνΕγω εφυγα λιγο νωριτερα,καθοτι παιζει ο Παο και το βλεπωΑλλα δεν θα σταματησουμε μονο εκει..θα το επαναλαβουμε με την πρωτη ευκαιριαΗ μαγισσα οντως μας ειχε ετοιμασει μια εκπληξηΔεν λεω παραπανω,γιατι εχει τον αγωνα τωρα...μετα ο σχολιασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:37 Η drusilia έγραψε: #258 13-01-08 20:37 Εγώ έχω να πω ότι η Μάγισσα με πήρε τηλέφωνο όταν έτρωγαν κρέπα και ζήλευα πολύυυυυ! Μου άρεσε πολύ πάντως να σκέφτομαι το mycat του Βορά να πίνει καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:18 Η Mia_m έγραψε: #259 13-01-08 21:18 Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η μαγισσα έγραψε: #260 13-01-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Click για ανάπτυξη... Από την μάγισσα , με την φιλική συμμετοχή της Νιαρ, θέλω να δηλώσω οτι την επόμενη φορά θα βρεθούμε σπίτι μου με ποτό , φαί και κέφι πολύ!!!! Και όποιες πιστές ....προσέλθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Αντε και όπως προβλέπεται θα κάνουμε το γέλιο της γάτας (όχι της αρκούδας) Click για ανάπτυξη... Μελινάκι με χαρά περιμένουμε και έσένα και την μαμά σου στην παρέα μας.....Εγώ μάλιστα έχω και μία κόρη ακριβώς στην ίδια ηλικία με εσένα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 09:18 Η Desdemona: #242 13-01-08 09:18 Εμένα με θέλετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 09:21 Η μαγισσα έγραψε: #243 13-01-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εμένα με θέλετε; Click για ανάπτυξη... νομίζω καλή μου ότι σου έστειλα και προσωπική πρόσκληση με ΠΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 09:23 Η Desdemona: #244 13-01-08 09:23 Μόλις το είδα Μάγισσα... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 11:00 Η μελινάκι έγραψε: #245 13-01-08 11:00 κοριτσια ειμαι κι εγω πολυ ντροπαλη και κι εγω ντρεπομουνα να παρω να παραγγειλω πιτσα βαζω τον αδερφο μου και περνει επεισης κι εγω ειμαι αγγλιδα στα ραντεβου μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 11:21 Η μαγισσα έγραψε: #246 13-01-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: κοριτσια ειμαι κι εγω πολυ ντροπαλη και κι εγω ντρεπομουνα να παρω να παραγγειλω πιτσα βαζω τον αδερφο μου και περνει επεισης κι εγω ειμαι αγγλιδα στα ραντεβου μου Click για ανάπτυξη... μην στενοχωριέσαι εγώ δεν ντρέπομε καθόλου θα τα κάνω όλα μόλη μοου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:11 Η LIFE έγραψε: #247 13-01-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: A. ωραία... Μου 'δωσες ιδέα τώρα. Θα κάθομαι σε μια γωνιά να σε παρακολουθώ.... (Χε,χε,χε) Click για ανάπτυξη... Αααα καλε δεν ντρεπεσαι καθολου?? Καλα εχω να σας σουρω αν μου κανετε τετοια πλακα...με βλεπω στο τελος με καμπαρντινα,εφημεριδα και γυαλια να καθομαι σε μια γωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:12 Η LIFE έγραψε: #248 13-01-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εμένα με θέλετε; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:17 Η Marmanga έγραψε: #249 13-01-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αααα καλε δεν ντρεπεσαι καθολου?? Καλα εχω να σας σουρω αν μου κανετε τετοια πλακα...με βλεπω στο τελος με καμπαρντινα,εφημεριδα και γυαλια να καθομαι σε μια γωνια Click για ανάπτυξη... E, και πάλι θα σε γνωρίσουμε. Ακούτε οι υπόλοιπες;;;; Αν δεν δείτε πλακάτ, αλλά δείτε μια απομίμηση ντετέκτιβ από φιλμ νουάρ στη γωνία κάνετε τις εξής κινήσεις: α) τη βγάζετε φωτογραφία. β) την πλησιάζετε και τη χαιρετάτε: Γειά σου, Κική! Κορίτσια, όσες έχετε, φέρτε φωτογραφικές! Για να μην πω και βιντεοκάμερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:20 Η LIFE έγραψε: #250 13-01-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: E, και πάλι θα σε γνωρίσουμε. Ακούτε οι υπόλοιπες;;;; Αν δεν δείτε πλακάτ, αλλά δείτε μια απομίμηση ντετέκτιβ από φιλμ νουάρ στη γωνία κάνετε τις εξής κινήσεις: α) τη βγάζετε φωτογραφία. β) την πλησιάζετε και τη χαιρετάτε: Γειά σου, Κική! Κορίτσια, όσες έχετε, φέρτε φωτογραφικές! Για να μην πω και βιντεοκάμερες... Click για ανάπτυξη... Ετσι ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:27 Η μελινάκι έγραψε: #251 13-01-08 12:27 οκ εγω θα φερω και καμερα και φωτογραφικη τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:03 Η μαγισσα έγραψε: #252 13-01-08 13:03 Κορίτσια αν τα καταφέρω θα σας έχω και μία έκπληξη τα λέμε....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:05 Η Mia_m έγραψε: #253 13-01-08 14:05 Η ψηφιακή μου χάλασε δυστυχώς,αλλά και το κινητό μου έχει καλούτσικη φωτογραφική!!! Τραβάει και βίντεο χεχε! Α ρε μάγισσα,μας έβαλες στην πρίζα τώρα!!! Desdemona σε περιμ'ένουμε οποσδήποτε και όσοι άλλοι είναι Θεσσαλονίκη,μη διστάσεται,μια οικογένεια είμαστε πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:13 Η μαγισσα έγραψε: #254 13-01-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Η ψηφιακή μου χάλασε δυστυχώς,αλλά και το κινητό μου έχει καλούτσικη φωτογραφική!!! Τραβάει και βίντεο χεχε! Α ρε μάγισσα,μας έβαλες στην πρίζα τώρα!!! Desdemona σε περιμ'ένουμε οποσδήποτε και όσοι άλλοι είναι Θεσσαλονίκη,μη διστάσεται,μια οικογένεια είμαστε πλέον! Click για ανάπτυξη... Θα έχω και ψηφιακή μηχανη και τηλέφωνο που τραβάει βίντεο όσο για την έκπληξη θα την πάρετε μαζί σας φεύγοντας αν πετύχει........ Τα λέμε σε λίγο κορίτσια μην αργήσετε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:25 Η Γιάννα1 έγραψε: #255 13-01-08 14:25 Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #256 13-01-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννα: Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα σε περιμένουμε, αν και θα μας καταλάβεις πιστεύω, η LIFE θα κρατάει πινακίδα,εγώ θα έχω το logo στο μανίκι μου (μόνο που μου βγήκε λίγο ροζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:20 Η LIFE έγραψε: #257 13-01-08 20:20 Τελικα εγω εφτασα τελευταιαεψαχνα μιση ωρα ταξι Ηταν πολυ ωραια που συναντηθηκαμε και γνωριστικαμε με τα κοριτσια και αυτη τη φορα ηρθαν ολες οσες ειχαν πει οτι θα ερθουνΕγω εφυγα λιγο νωριτερα,καθοτι παιζει ο Παο και το βλεπωΑλλα δεν θα σταματησουμε μονο εκει..θα το επαναλαβουμε με την πρωτη ευκαιριαΗ μαγισσα οντως μας ειχε ετοιμασει μια εκπληξηΔεν λεω παραπανω,γιατι εχει τον αγωνα τωρα...μετα ο σχολιασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:37 Η drusilia έγραψε: #258 13-01-08 20:37 Εγώ έχω να πω ότι η Μάγισσα με πήρε τηλέφωνο όταν έτρωγαν κρέπα και ζήλευα πολύυυυυ! Μου άρεσε πολύ πάντως να σκέφτομαι το mycat του Βορά να πίνει καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:18 Η Mia_m έγραψε: #259 13-01-08 21:18 Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η μαγισσα έγραψε: #260 13-01-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Click για ανάπτυξη... Από την μάγισσα , με την φιλική συμμετοχή της Νιαρ, θέλω να δηλώσω οτι την επόμενη φορά θα βρεθούμε σπίτι μου με ποτό , φαί και κέφι πολύ!!!! Και όποιες πιστές ....προσέλθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα με θέλετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 09:21 Η μαγισσα έγραψε: #243 13-01-08 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εμένα με θέλετε; Click για ανάπτυξη... νομίζω καλή μου ότι σου έστειλα και προσωπική πρόσκληση με ΠΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 09:23 Η Desdemona: #244 13-01-08 09:23 Μόλις το είδα Μάγισσα... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 11:00 Η μελινάκι έγραψε: #245 13-01-08 11:00 κοριτσια ειμαι κι εγω πολυ ντροπαλη και κι εγω ντρεπομουνα να παρω να παραγγειλω πιτσα βαζω τον αδερφο μου και περνει επεισης κι εγω ειμαι αγγλιδα στα ραντεβου μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 11:21 Η μαγισσα έγραψε: #246 13-01-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: κοριτσια ειμαι κι εγω πολυ ντροπαλη και κι εγω ντρεπομουνα να παρω να παραγγειλω πιτσα βαζω τον αδερφο μου και περνει επεισης κι εγω ειμαι αγγλιδα στα ραντεβου μου Click για ανάπτυξη... μην στενοχωριέσαι εγώ δεν ντρέπομε καθόλου θα τα κάνω όλα μόλη μοου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:11 Η LIFE έγραψε: #247 13-01-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: A. ωραία... Μου 'δωσες ιδέα τώρα. Θα κάθομαι σε μια γωνιά να σε παρακολουθώ.... (Χε,χε,χε) Click για ανάπτυξη... Αααα καλε δεν ντρεπεσαι καθολου?? Καλα εχω να σας σουρω αν μου κανετε τετοια πλακα...με βλεπω στο τελος με καμπαρντινα,εφημεριδα και γυαλια να καθομαι σε μια γωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:12 Η LIFE έγραψε: #248 13-01-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εμένα με θέλετε; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:17 Η Marmanga έγραψε: #249 13-01-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αααα καλε δεν ντρεπεσαι καθολου?? Καλα εχω να σας σουρω αν μου κανετε τετοια πλακα...με βλεπω στο τελος με καμπαρντινα,εφημεριδα και γυαλια να καθομαι σε μια γωνια Click για ανάπτυξη... E, και πάλι θα σε γνωρίσουμε. Ακούτε οι υπόλοιπες;;;; Αν δεν δείτε πλακάτ, αλλά δείτε μια απομίμηση ντετέκτιβ από φιλμ νουάρ στη γωνία κάνετε τις εξής κινήσεις: α) τη βγάζετε φωτογραφία. β) την πλησιάζετε και τη χαιρετάτε: Γειά σου, Κική! Κορίτσια, όσες έχετε, φέρτε φωτογραφικές! Για να μην πω και βιντεοκάμερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:20 Η LIFE έγραψε: #250 13-01-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: E, και πάλι θα σε γνωρίσουμε. Ακούτε οι υπόλοιπες;;;; Αν δεν δείτε πλακάτ, αλλά δείτε μια απομίμηση ντετέκτιβ από φιλμ νουάρ στη γωνία κάνετε τις εξής κινήσεις: α) τη βγάζετε φωτογραφία. β) την πλησιάζετε και τη χαιρετάτε: Γειά σου, Κική! Κορίτσια, όσες έχετε, φέρτε φωτογραφικές! Για να μην πω και βιντεοκάμερες... Click για ανάπτυξη... Ετσι ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:27 Η μελινάκι έγραψε: #251 13-01-08 12:27 οκ εγω θα φερω και καμερα και φωτογραφικη τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:03 Η μαγισσα έγραψε: #252 13-01-08 13:03 Κορίτσια αν τα καταφέρω θα σας έχω και μία έκπληξη τα λέμε....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:05 Η Mia_m έγραψε: #253 13-01-08 14:05 Η ψηφιακή μου χάλασε δυστυχώς,αλλά και το κινητό μου έχει καλούτσικη φωτογραφική!!! Τραβάει και βίντεο χεχε! Α ρε μάγισσα,μας έβαλες στην πρίζα τώρα!!! Desdemona σε περιμ'ένουμε οποσδήποτε και όσοι άλλοι είναι Θεσσαλονίκη,μη διστάσεται,μια οικογένεια είμαστε πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:13 Η μαγισσα έγραψε: #254 13-01-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Η ψηφιακή μου χάλασε δυστυχώς,αλλά και το κινητό μου έχει καλούτσικη φωτογραφική!!! Τραβάει και βίντεο χεχε! Α ρε μάγισσα,μας έβαλες στην πρίζα τώρα!!! Desdemona σε περιμ'ένουμε οποσδήποτε και όσοι άλλοι είναι Θεσσαλονίκη,μη διστάσεται,μια οικογένεια είμαστε πλέον! Click για ανάπτυξη... Θα έχω και ψηφιακή μηχανη και τηλέφωνο που τραβάει βίντεο όσο για την έκπληξη θα την πάρετε μαζί σας φεύγοντας αν πετύχει........ Τα λέμε σε λίγο κορίτσια μην αργήσετε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:25 Η Γιάννα1 έγραψε: #255 13-01-08 14:25 Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #256 13-01-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννα: Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα σε περιμένουμε, αν και θα μας καταλάβεις πιστεύω, η LIFE θα κρατάει πινακίδα,εγώ θα έχω το logo στο μανίκι μου (μόνο που μου βγήκε λίγο ροζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:20 Η LIFE έγραψε: #257 13-01-08 20:20 Τελικα εγω εφτασα τελευταιαεψαχνα μιση ωρα ταξι Ηταν πολυ ωραια που συναντηθηκαμε και γνωριστικαμε με τα κοριτσια και αυτη τη φορα ηρθαν ολες οσες ειχαν πει οτι θα ερθουνΕγω εφυγα λιγο νωριτερα,καθοτι παιζει ο Παο και το βλεπωΑλλα δεν θα σταματησουμε μονο εκει..θα το επαναλαβουμε με την πρωτη ευκαιριαΗ μαγισσα οντως μας ειχε ετοιμασει μια εκπληξηΔεν λεω παραπανω,γιατι εχει τον αγωνα τωρα...μετα ο σχολιασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:37 Η drusilia έγραψε: #258 13-01-08 20:37 Εγώ έχω να πω ότι η Μάγισσα με πήρε τηλέφωνο όταν έτρωγαν κρέπα και ζήλευα πολύυυυυ! Μου άρεσε πολύ πάντως να σκέφτομαι το mycat του Βορά να πίνει καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:18 Η Mia_m έγραψε: #259 13-01-08 21:18 Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η μαγισσα έγραψε: #260 13-01-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Click για ανάπτυξη... Από την μάγισσα , με την φιλική συμμετοχή της Νιαρ, θέλω να δηλώσω οτι την επόμενη φορά θα βρεθούμε σπίτι μου με ποτό , φαί και κέφι πολύ!!!! Και όποιες πιστές ....προσέλθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εμένα με θέλετε; Click για ανάπτυξη... νομίζω καλή μου ότι σου έστειλα και προσωπική πρόσκληση με ΠΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 09:23 Η Desdemona: #244 13-01-08 09:23 Μόλις το είδα Μάγισσα... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 11:00 Η μελινάκι έγραψε: #245 13-01-08 11:00 κοριτσια ειμαι κι εγω πολυ ντροπαλη και κι εγω ντρεπομουνα να παρω να παραγγειλω πιτσα βαζω τον αδερφο μου και περνει επεισης κι εγω ειμαι αγγλιδα στα ραντεβου μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 11:21 Η μαγισσα έγραψε: #246 13-01-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: κοριτσια ειμαι κι εγω πολυ ντροπαλη και κι εγω ντρεπομουνα να παρω να παραγγειλω πιτσα βαζω τον αδερφο μου και περνει επεισης κι εγω ειμαι αγγλιδα στα ραντεβου μου Click για ανάπτυξη... μην στενοχωριέσαι εγώ δεν ντρέπομε καθόλου θα τα κάνω όλα μόλη μοου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:11 Η LIFE έγραψε: #247 13-01-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: A. ωραία... Μου 'δωσες ιδέα τώρα. Θα κάθομαι σε μια γωνιά να σε παρακολουθώ.... (Χε,χε,χε) Click για ανάπτυξη... Αααα καλε δεν ντρεπεσαι καθολου?? Καλα εχω να σας σουρω αν μου κανετε τετοια πλακα...με βλεπω στο τελος με καμπαρντινα,εφημεριδα και γυαλια να καθομαι σε μια γωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:12 Η LIFE έγραψε: #248 13-01-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εμένα με θέλετε; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:17 Η Marmanga έγραψε: #249 13-01-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αααα καλε δεν ντρεπεσαι καθολου?? Καλα εχω να σας σουρω αν μου κανετε τετοια πλακα...με βλεπω στο τελος με καμπαρντινα,εφημεριδα και γυαλια να καθομαι σε μια γωνια Click για ανάπτυξη... E, και πάλι θα σε γνωρίσουμε. Ακούτε οι υπόλοιπες;;;; Αν δεν δείτε πλακάτ, αλλά δείτε μια απομίμηση ντετέκτιβ από φιλμ νουάρ στη γωνία κάνετε τις εξής κινήσεις: α) τη βγάζετε φωτογραφία. β) την πλησιάζετε και τη χαιρετάτε: Γειά σου, Κική! Κορίτσια, όσες έχετε, φέρτε φωτογραφικές! Για να μην πω και βιντεοκάμερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:20 Η LIFE έγραψε: #250 13-01-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: E, και πάλι θα σε γνωρίσουμε. Ακούτε οι υπόλοιπες;;;; Αν δεν δείτε πλακάτ, αλλά δείτε μια απομίμηση ντετέκτιβ από φιλμ νουάρ στη γωνία κάνετε τις εξής κινήσεις: α) τη βγάζετε φωτογραφία. β) την πλησιάζετε και τη χαιρετάτε: Γειά σου, Κική! Κορίτσια, όσες έχετε, φέρτε φωτογραφικές! Για να μην πω και βιντεοκάμερες... Click για ανάπτυξη... Ετσι ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:27 Η μελινάκι έγραψε: #251 13-01-08 12:27 οκ εγω θα φερω και καμερα και φωτογραφικη τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:03 Η μαγισσα έγραψε: #252 13-01-08 13:03 Κορίτσια αν τα καταφέρω θα σας έχω και μία έκπληξη τα λέμε....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:05 Η Mia_m έγραψε: #253 13-01-08 14:05 Η ψηφιακή μου χάλασε δυστυχώς,αλλά και το κινητό μου έχει καλούτσικη φωτογραφική!!! Τραβάει και βίντεο χεχε! Α ρε μάγισσα,μας έβαλες στην πρίζα τώρα!!! Desdemona σε περιμ'ένουμε οποσδήποτε και όσοι άλλοι είναι Θεσσαλονίκη,μη διστάσεται,μια οικογένεια είμαστε πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:13 Η μαγισσα έγραψε: #254 13-01-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Η ψηφιακή μου χάλασε δυστυχώς,αλλά και το κινητό μου έχει καλούτσικη φωτογραφική!!! Τραβάει και βίντεο χεχε! Α ρε μάγισσα,μας έβαλες στην πρίζα τώρα!!! Desdemona σε περιμ'ένουμε οποσδήποτε και όσοι άλλοι είναι Θεσσαλονίκη,μη διστάσεται,μια οικογένεια είμαστε πλέον! Click για ανάπτυξη... Θα έχω και ψηφιακή μηχανη και τηλέφωνο που τραβάει βίντεο όσο για την έκπληξη θα την πάρετε μαζί σας φεύγοντας αν πετύχει........ Τα λέμε σε λίγο κορίτσια μην αργήσετε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:25 Η Γιάννα1 έγραψε: #255 13-01-08 14:25 Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #256 13-01-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννα: Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα σε περιμένουμε, αν και θα μας καταλάβεις πιστεύω, η LIFE θα κρατάει πινακίδα,εγώ θα έχω το logo στο μανίκι μου (μόνο που μου βγήκε λίγο ροζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:20 Η LIFE έγραψε: #257 13-01-08 20:20 Τελικα εγω εφτασα τελευταιαεψαχνα μιση ωρα ταξι Ηταν πολυ ωραια που συναντηθηκαμε και γνωριστικαμε με τα κοριτσια και αυτη τη φορα ηρθαν ολες οσες ειχαν πει οτι θα ερθουνΕγω εφυγα λιγο νωριτερα,καθοτι παιζει ο Παο και το βλεπωΑλλα δεν θα σταματησουμε μονο εκει..θα το επαναλαβουμε με την πρωτη ευκαιριαΗ μαγισσα οντως μας ειχε ετοιμασει μια εκπληξηΔεν λεω παραπανω,γιατι εχει τον αγωνα τωρα...μετα ο σχολιασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:37 Η drusilia έγραψε: #258 13-01-08 20:37 Εγώ έχω να πω ότι η Μάγισσα με πήρε τηλέφωνο όταν έτρωγαν κρέπα και ζήλευα πολύυυυυ! Μου άρεσε πολύ πάντως να σκέφτομαι το mycat του Βορά να πίνει καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:18 Η Mia_m έγραψε: #259 13-01-08 21:18 Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η μαγισσα έγραψε: #260 13-01-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Click για ανάπτυξη... Από την μάγισσα , με την φιλική συμμετοχή της Νιαρ, θέλω να δηλώσω οτι την επόμενη φορά θα βρεθούμε σπίτι μου με ποτό , φαί και κέφι πολύ!!!! Και όποιες πιστές ....προσέλθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόλις το είδα Μάγισσα... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 11:00 Η μελινάκι έγραψε: #245 13-01-08 11:00 κοριτσια ειμαι κι εγω πολυ ντροπαλη και κι εγω ντρεπομουνα να παρω να παραγγειλω πιτσα βαζω τον αδερφο μου και περνει επεισης κι εγω ειμαι αγγλιδα στα ραντεβου μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 11:21 Η μαγισσα έγραψε: #246 13-01-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: κοριτσια ειμαι κι εγω πολυ ντροπαλη και κι εγω ντρεπομουνα να παρω να παραγγειλω πιτσα βαζω τον αδερφο μου και περνει επεισης κι εγω ειμαι αγγλιδα στα ραντεβου μου Click για ανάπτυξη... μην στενοχωριέσαι εγώ δεν ντρέπομε καθόλου θα τα κάνω όλα μόλη μοου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:11 Η LIFE έγραψε: #247 13-01-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: A. ωραία... Μου 'δωσες ιδέα τώρα. Θα κάθομαι σε μια γωνιά να σε παρακολουθώ.... (Χε,χε,χε) Click για ανάπτυξη... Αααα καλε δεν ντρεπεσαι καθολου?? Καλα εχω να σας σουρω αν μου κανετε τετοια πλακα...με βλεπω στο τελος με καμπαρντινα,εφημεριδα και γυαλια να καθομαι σε μια γωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:12 Η LIFE έγραψε: #248 13-01-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εμένα με θέλετε; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:17 Η Marmanga έγραψε: #249 13-01-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αααα καλε δεν ντρεπεσαι καθολου?? Καλα εχω να σας σουρω αν μου κανετε τετοια πλακα...με βλεπω στο τελος με καμπαρντινα,εφημεριδα και γυαλια να καθομαι σε μια γωνια Click για ανάπτυξη... E, και πάλι θα σε γνωρίσουμε. Ακούτε οι υπόλοιπες;;;; Αν δεν δείτε πλακάτ, αλλά δείτε μια απομίμηση ντετέκτιβ από φιλμ νουάρ στη γωνία κάνετε τις εξής κινήσεις: α) τη βγάζετε φωτογραφία. β) την πλησιάζετε και τη χαιρετάτε: Γειά σου, Κική! Κορίτσια, όσες έχετε, φέρτε φωτογραφικές! Για να μην πω και βιντεοκάμερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:20 Η LIFE έγραψε: #250 13-01-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: E, και πάλι θα σε γνωρίσουμε. Ακούτε οι υπόλοιπες;;;; Αν δεν δείτε πλακάτ, αλλά δείτε μια απομίμηση ντετέκτιβ από φιλμ νουάρ στη γωνία κάνετε τις εξής κινήσεις: α) τη βγάζετε φωτογραφία. β) την πλησιάζετε και τη χαιρετάτε: Γειά σου, Κική! Κορίτσια, όσες έχετε, φέρτε φωτογραφικές! Για να μην πω και βιντεοκάμερες... Click για ανάπτυξη... Ετσι ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:27 Η μελινάκι έγραψε: #251 13-01-08 12:27 οκ εγω θα φερω και καμερα και φωτογραφικη τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:03 Η μαγισσα έγραψε: #252 13-01-08 13:03 Κορίτσια αν τα καταφέρω θα σας έχω και μία έκπληξη τα λέμε....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:05 Η Mia_m έγραψε: #253 13-01-08 14:05 Η ψηφιακή μου χάλασε δυστυχώς,αλλά και το κινητό μου έχει καλούτσικη φωτογραφική!!! Τραβάει και βίντεο χεχε! Α ρε μάγισσα,μας έβαλες στην πρίζα τώρα!!! Desdemona σε περιμ'ένουμε οποσδήποτε και όσοι άλλοι είναι Θεσσαλονίκη,μη διστάσεται,μια οικογένεια είμαστε πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:13 Η μαγισσα έγραψε: #254 13-01-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Η ψηφιακή μου χάλασε δυστυχώς,αλλά και το κινητό μου έχει καλούτσικη φωτογραφική!!! Τραβάει και βίντεο χεχε! Α ρε μάγισσα,μας έβαλες στην πρίζα τώρα!!! Desdemona σε περιμ'ένουμε οποσδήποτε και όσοι άλλοι είναι Θεσσαλονίκη,μη διστάσεται,μια οικογένεια είμαστε πλέον! Click για ανάπτυξη... Θα έχω και ψηφιακή μηχανη και τηλέφωνο που τραβάει βίντεο όσο για την έκπληξη θα την πάρετε μαζί σας φεύγοντας αν πετύχει........ Τα λέμε σε λίγο κορίτσια μην αργήσετε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:25 Η Γιάννα1 έγραψε: #255 13-01-08 14:25 Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #256 13-01-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννα: Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα σε περιμένουμε, αν και θα μας καταλάβεις πιστεύω, η LIFE θα κρατάει πινακίδα,εγώ θα έχω το logo στο μανίκι μου (μόνο που μου βγήκε λίγο ροζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:20 Η LIFE έγραψε: #257 13-01-08 20:20 Τελικα εγω εφτασα τελευταιαεψαχνα μιση ωρα ταξι Ηταν πολυ ωραια που συναντηθηκαμε και γνωριστικαμε με τα κοριτσια και αυτη τη φορα ηρθαν ολες οσες ειχαν πει οτι θα ερθουνΕγω εφυγα λιγο νωριτερα,καθοτι παιζει ο Παο και το βλεπωΑλλα δεν θα σταματησουμε μονο εκει..θα το επαναλαβουμε με την πρωτη ευκαιριαΗ μαγισσα οντως μας ειχε ετοιμασει μια εκπληξηΔεν λεω παραπανω,γιατι εχει τον αγωνα τωρα...μετα ο σχολιασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:37 Η drusilia έγραψε: #258 13-01-08 20:37 Εγώ έχω να πω ότι η Μάγισσα με πήρε τηλέφωνο όταν έτρωγαν κρέπα και ζήλευα πολύυυυυ! Μου άρεσε πολύ πάντως να σκέφτομαι το mycat του Βορά να πίνει καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:18 Η Mia_m έγραψε: #259 13-01-08 21:18 Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η μαγισσα έγραψε: #260 13-01-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Click για ανάπτυξη... Από την μάγισσα , με την φιλική συμμετοχή της Νιαρ, θέλω να δηλώσω οτι την επόμενη φορά θα βρεθούμε σπίτι μου με ποτό , φαί και κέφι πολύ!!!! Και όποιες πιστές ....προσέλθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κοριτσια ειμαι κι εγω πολυ ντροπαλη και κι εγω ντρεπομουνα να παρω να παραγγειλω πιτσα βαζω τον αδερφο μου και περνει επεισης κι εγω ειμαι αγγλιδα στα ραντεβου μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 11:21 Η μαγισσα έγραψε: #246 13-01-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: κοριτσια ειμαι κι εγω πολυ ντροπαλη και κι εγω ντρεπομουνα να παρω να παραγγειλω πιτσα βαζω τον αδερφο μου και περνει επεισης κι εγω ειμαι αγγλιδα στα ραντεβου μου Click για ανάπτυξη... μην στενοχωριέσαι εγώ δεν ντρέπομε καθόλου θα τα κάνω όλα μόλη μοου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:11 Η LIFE έγραψε: #247 13-01-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: A. ωραία... Μου 'δωσες ιδέα τώρα. Θα κάθομαι σε μια γωνιά να σε παρακολουθώ.... (Χε,χε,χε) Click για ανάπτυξη... Αααα καλε δεν ντρεπεσαι καθολου?? Καλα εχω να σας σουρω αν μου κανετε τετοια πλακα...με βλεπω στο τελος με καμπαρντινα,εφημεριδα και γυαλια να καθομαι σε μια γωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:12 Η LIFE έγραψε: #248 13-01-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εμένα με θέλετε; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:17 Η Marmanga έγραψε: #249 13-01-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αααα καλε δεν ντρεπεσαι καθολου?? Καλα εχω να σας σουρω αν μου κανετε τετοια πλακα...με βλεπω στο τελος με καμπαρντινα,εφημεριδα και γυαλια να καθομαι σε μια γωνια Click για ανάπτυξη... E, και πάλι θα σε γνωρίσουμε. Ακούτε οι υπόλοιπες;;;; Αν δεν δείτε πλακάτ, αλλά δείτε μια απομίμηση ντετέκτιβ από φιλμ νουάρ στη γωνία κάνετε τις εξής κινήσεις: α) τη βγάζετε φωτογραφία. β) την πλησιάζετε και τη χαιρετάτε: Γειά σου, Κική! Κορίτσια, όσες έχετε, φέρτε φωτογραφικές! Για να μην πω και βιντεοκάμερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:20 Η LIFE έγραψε: #250 13-01-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: E, και πάλι θα σε γνωρίσουμε. Ακούτε οι υπόλοιπες;;;; Αν δεν δείτε πλακάτ, αλλά δείτε μια απομίμηση ντετέκτιβ από φιλμ νουάρ στη γωνία κάνετε τις εξής κινήσεις: α) τη βγάζετε φωτογραφία. β) την πλησιάζετε και τη χαιρετάτε: Γειά σου, Κική! Κορίτσια, όσες έχετε, φέρτε φωτογραφικές! Για να μην πω και βιντεοκάμερες... Click για ανάπτυξη... Ετσι ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:27 Η μελινάκι έγραψε: #251 13-01-08 12:27 οκ εγω θα φερω και καμερα και φωτογραφικη τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:03 Η μαγισσα έγραψε: #252 13-01-08 13:03 Κορίτσια αν τα καταφέρω θα σας έχω και μία έκπληξη τα λέμε....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:05 Η Mia_m έγραψε: #253 13-01-08 14:05 Η ψηφιακή μου χάλασε δυστυχώς,αλλά και το κινητό μου έχει καλούτσικη φωτογραφική!!! Τραβάει και βίντεο χεχε! Α ρε μάγισσα,μας έβαλες στην πρίζα τώρα!!! Desdemona σε περιμ'ένουμε οποσδήποτε και όσοι άλλοι είναι Θεσσαλονίκη,μη διστάσεται,μια οικογένεια είμαστε πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:13 Η μαγισσα έγραψε: #254 13-01-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Η ψηφιακή μου χάλασε δυστυχώς,αλλά και το κινητό μου έχει καλούτσικη φωτογραφική!!! Τραβάει και βίντεο χεχε! Α ρε μάγισσα,μας έβαλες στην πρίζα τώρα!!! Desdemona σε περιμ'ένουμε οποσδήποτε και όσοι άλλοι είναι Θεσσαλονίκη,μη διστάσεται,μια οικογένεια είμαστε πλέον! Click για ανάπτυξη... Θα έχω και ψηφιακή μηχανη και τηλέφωνο που τραβάει βίντεο όσο για την έκπληξη θα την πάρετε μαζί σας φεύγοντας αν πετύχει........ Τα λέμε σε λίγο κορίτσια μην αργήσετε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:25 Η Γιάννα1 έγραψε: #255 13-01-08 14:25 Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #256 13-01-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννα: Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα σε περιμένουμε, αν και θα μας καταλάβεις πιστεύω, η LIFE θα κρατάει πινακίδα,εγώ θα έχω το logo στο μανίκι μου (μόνο που μου βγήκε λίγο ροζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:20 Η LIFE έγραψε: #257 13-01-08 20:20 Τελικα εγω εφτασα τελευταιαεψαχνα μιση ωρα ταξι Ηταν πολυ ωραια που συναντηθηκαμε και γνωριστικαμε με τα κοριτσια και αυτη τη φορα ηρθαν ολες οσες ειχαν πει οτι θα ερθουνΕγω εφυγα λιγο νωριτερα,καθοτι παιζει ο Παο και το βλεπωΑλλα δεν θα σταματησουμε μονο εκει..θα το επαναλαβουμε με την πρωτη ευκαιριαΗ μαγισσα οντως μας ειχε ετοιμασει μια εκπληξηΔεν λεω παραπανω,γιατι εχει τον αγωνα τωρα...μετα ο σχολιασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:37 Η drusilia έγραψε: #258 13-01-08 20:37 Εγώ έχω να πω ότι η Μάγισσα με πήρε τηλέφωνο όταν έτρωγαν κρέπα και ζήλευα πολύυυυυ! Μου άρεσε πολύ πάντως να σκέφτομαι το mycat του Βορά να πίνει καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:18 Η Mia_m έγραψε: #259 13-01-08 21:18 Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η μαγισσα έγραψε: #260 13-01-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Click για ανάπτυξη... Από την μάγισσα , με την φιλική συμμετοχή της Νιαρ, θέλω να δηλώσω οτι την επόμενη φορά θα βρεθούμε σπίτι μου με ποτό , φαί και κέφι πολύ!!!! Και όποιες πιστές ....προσέλθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: κοριτσια ειμαι κι εγω πολυ ντροπαλη και κι εγω ντρεπομουνα να παρω να παραγγειλω πιτσα βαζω τον αδερφο μου και περνει επεισης κι εγω ειμαι αγγλιδα στα ραντεβου μου Click για ανάπτυξη... μην στενοχωριέσαι εγώ δεν ντρέπομε καθόλου θα τα κάνω όλα μόλη μοου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:11 Η LIFE έγραψε: #247 13-01-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: A. ωραία... Μου 'δωσες ιδέα τώρα. Θα κάθομαι σε μια γωνιά να σε παρακολουθώ.... (Χε,χε,χε) Click για ανάπτυξη... Αααα καλε δεν ντρεπεσαι καθολου?? Καλα εχω να σας σουρω αν μου κανετε τετοια πλακα...με βλεπω στο τελος με καμπαρντινα,εφημεριδα και γυαλια να καθομαι σε μια γωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:12 Η LIFE έγραψε: #248 13-01-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εμένα με θέλετε; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:17 Η Marmanga έγραψε: #249 13-01-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αααα καλε δεν ντρεπεσαι καθολου?? Καλα εχω να σας σουρω αν μου κανετε τετοια πλακα...με βλεπω στο τελος με καμπαρντινα,εφημεριδα και γυαλια να καθομαι σε μια γωνια Click για ανάπτυξη... E, και πάλι θα σε γνωρίσουμε. Ακούτε οι υπόλοιπες;;;; Αν δεν δείτε πλακάτ, αλλά δείτε μια απομίμηση ντετέκτιβ από φιλμ νουάρ στη γωνία κάνετε τις εξής κινήσεις: α) τη βγάζετε φωτογραφία. β) την πλησιάζετε και τη χαιρετάτε: Γειά σου, Κική! Κορίτσια, όσες έχετε, φέρτε φωτογραφικές! Για να μην πω και βιντεοκάμερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:20 Η LIFE έγραψε: #250 13-01-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: E, και πάλι θα σε γνωρίσουμε. Ακούτε οι υπόλοιπες;;;; Αν δεν δείτε πλακάτ, αλλά δείτε μια απομίμηση ντετέκτιβ από φιλμ νουάρ στη γωνία κάνετε τις εξής κινήσεις: α) τη βγάζετε φωτογραφία. β) την πλησιάζετε και τη χαιρετάτε: Γειά σου, Κική! Κορίτσια, όσες έχετε, φέρτε φωτογραφικές! Για να μην πω και βιντεοκάμερες... Click για ανάπτυξη... Ετσι ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:27 Η μελινάκι έγραψε: #251 13-01-08 12:27 οκ εγω θα φερω και καμερα και φωτογραφικη τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:03 Η μαγισσα έγραψε: #252 13-01-08 13:03 Κορίτσια αν τα καταφέρω θα σας έχω και μία έκπληξη τα λέμε....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:05 Η Mia_m έγραψε: #253 13-01-08 14:05 Η ψηφιακή μου χάλασε δυστυχώς,αλλά και το κινητό μου έχει καλούτσικη φωτογραφική!!! Τραβάει και βίντεο χεχε! Α ρε μάγισσα,μας έβαλες στην πρίζα τώρα!!! Desdemona σε περιμ'ένουμε οποσδήποτε και όσοι άλλοι είναι Θεσσαλονίκη,μη διστάσεται,μια οικογένεια είμαστε πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:13 Η μαγισσα έγραψε: #254 13-01-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Η ψηφιακή μου χάλασε δυστυχώς,αλλά και το κινητό μου έχει καλούτσικη φωτογραφική!!! Τραβάει και βίντεο χεχε! Α ρε μάγισσα,μας έβαλες στην πρίζα τώρα!!! Desdemona σε περιμ'ένουμε οποσδήποτε και όσοι άλλοι είναι Θεσσαλονίκη,μη διστάσεται,μια οικογένεια είμαστε πλέον! Click για ανάπτυξη... Θα έχω και ψηφιακή μηχανη και τηλέφωνο που τραβάει βίντεο όσο για την έκπληξη θα την πάρετε μαζί σας φεύγοντας αν πετύχει........ Τα λέμε σε λίγο κορίτσια μην αργήσετε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:25 Η Γιάννα1 έγραψε: #255 13-01-08 14:25 Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #256 13-01-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννα: Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα σε περιμένουμε, αν και θα μας καταλάβεις πιστεύω, η LIFE θα κρατάει πινακίδα,εγώ θα έχω το logo στο μανίκι μου (μόνο που μου βγήκε λίγο ροζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:20 Η LIFE έγραψε: #257 13-01-08 20:20 Τελικα εγω εφτασα τελευταιαεψαχνα μιση ωρα ταξι Ηταν πολυ ωραια που συναντηθηκαμε και γνωριστικαμε με τα κοριτσια και αυτη τη φορα ηρθαν ολες οσες ειχαν πει οτι θα ερθουνΕγω εφυγα λιγο νωριτερα,καθοτι παιζει ο Παο και το βλεπωΑλλα δεν θα σταματησουμε μονο εκει..θα το επαναλαβουμε με την πρωτη ευκαιριαΗ μαγισσα οντως μας ειχε ετοιμασει μια εκπληξηΔεν λεω παραπανω,γιατι εχει τον αγωνα τωρα...μετα ο σχολιασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:37 Η drusilia έγραψε: #258 13-01-08 20:37 Εγώ έχω να πω ότι η Μάγισσα με πήρε τηλέφωνο όταν έτρωγαν κρέπα και ζήλευα πολύυυυυ! Μου άρεσε πολύ πάντως να σκέφτομαι το mycat του Βορά να πίνει καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:18 Η Mia_m έγραψε: #259 13-01-08 21:18 Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η μαγισσα έγραψε: #260 13-01-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Click για ανάπτυξη... Από την μάγισσα , με την φιλική συμμετοχή της Νιαρ, θέλω να δηλώσω οτι την επόμενη φορά θα βρεθούμε σπίτι μου με ποτό , φαί και κέφι πολύ!!!! Και όποιες πιστές ....προσέλθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: A. ωραία... Μου 'δωσες ιδέα τώρα. Θα κάθομαι σε μια γωνιά να σε παρακολουθώ.... (Χε,χε,χε) Click για ανάπτυξη... Αααα καλε δεν ντρεπεσαι καθολου?? Καλα εχω να σας σουρω αν μου κανετε τετοια πλακα...με βλεπω στο τελος με καμπαρντινα,εφημεριδα και γυαλια να καθομαι σε μια γωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:12 Η LIFE έγραψε: #248 13-01-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εμένα με θέλετε; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:17 Η Marmanga έγραψε: #249 13-01-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αααα καλε δεν ντρεπεσαι καθολου?? Καλα εχω να σας σουρω αν μου κανετε τετοια πλακα...με βλεπω στο τελος με καμπαρντινα,εφημεριδα και γυαλια να καθομαι σε μια γωνια Click για ανάπτυξη... E, και πάλι θα σε γνωρίσουμε. Ακούτε οι υπόλοιπες;;;; Αν δεν δείτε πλακάτ, αλλά δείτε μια απομίμηση ντετέκτιβ από φιλμ νουάρ στη γωνία κάνετε τις εξής κινήσεις: α) τη βγάζετε φωτογραφία. β) την πλησιάζετε και τη χαιρετάτε: Γειά σου, Κική! Κορίτσια, όσες έχετε, φέρτε φωτογραφικές! Για να μην πω και βιντεοκάμερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:20 Η LIFE έγραψε: #250 13-01-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: E, και πάλι θα σε γνωρίσουμε. Ακούτε οι υπόλοιπες;;;; Αν δεν δείτε πλακάτ, αλλά δείτε μια απομίμηση ντετέκτιβ από φιλμ νουάρ στη γωνία κάνετε τις εξής κινήσεις: α) τη βγάζετε φωτογραφία. β) την πλησιάζετε και τη χαιρετάτε: Γειά σου, Κική! Κορίτσια, όσες έχετε, φέρτε φωτογραφικές! Για να μην πω και βιντεοκάμερες... Click για ανάπτυξη... Ετσι ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:27 Η μελινάκι έγραψε: #251 13-01-08 12:27 οκ εγω θα φερω και καμερα και φωτογραφικη τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:03 Η μαγισσα έγραψε: #252 13-01-08 13:03 Κορίτσια αν τα καταφέρω θα σας έχω και μία έκπληξη τα λέμε....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:05 Η Mia_m έγραψε: #253 13-01-08 14:05 Η ψηφιακή μου χάλασε δυστυχώς,αλλά και το κινητό μου έχει καλούτσικη φωτογραφική!!! Τραβάει και βίντεο χεχε! Α ρε μάγισσα,μας έβαλες στην πρίζα τώρα!!! Desdemona σε περιμ'ένουμε οποσδήποτε και όσοι άλλοι είναι Θεσσαλονίκη,μη διστάσεται,μια οικογένεια είμαστε πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:13 Η μαγισσα έγραψε: #254 13-01-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Η ψηφιακή μου χάλασε δυστυχώς,αλλά και το κινητό μου έχει καλούτσικη φωτογραφική!!! Τραβάει και βίντεο χεχε! Α ρε μάγισσα,μας έβαλες στην πρίζα τώρα!!! Desdemona σε περιμ'ένουμε οποσδήποτε και όσοι άλλοι είναι Θεσσαλονίκη,μη διστάσεται,μια οικογένεια είμαστε πλέον! Click για ανάπτυξη... Θα έχω και ψηφιακή μηχανη και τηλέφωνο που τραβάει βίντεο όσο για την έκπληξη θα την πάρετε μαζί σας φεύγοντας αν πετύχει........ Τα λέμε σε λίγο κορίτσια μην αργήσετε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:25 Η Γιάννα1 έγραψε: #255 13-01-08 14:25 Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #256 13-01-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννα: Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα σε περιμένουμε, αν και θα μας καταλάβεις πιστεύω, η LIFE θα κρατάει πινακίδα,εγώ θα έχω το logo στο μανίκι μου (μόνο που μου βγήκε λίγο ροζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:20 Η LIFE έγραψε: #257 13-01-08 20:20 Τελικα εγω εφτασα τελευταιαεψαχνα μιση ωρα ταξι Ηταν πολυ ωραια που συναντηθηκαμε και γνωριστικαμε με τα κοριτσια και αυτη τη φορα ηρθαν ολες οσες ειχαν πει οτι θα ερθουνΕγω εφυγα λιγο νωριτερα,καθοτι παιζει ο Παο και το βλεπωΑλλα δεν θα σταματησουμε μονο εκει..θα το επαναλαβουμε με την πρωτη ευκαιριαΗ μαγισσα οντως μας ειχε ετοιμασει μια εκπληξηΔεν λεω παραπανω,γιατι εχει τον αγωνα τωρα...μετα ο σχολιασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:37 Η drusilia έγραψε: #258 13-01-08 20:37 Εγώ έχω να πω ότι η Μάγισσα με πήρε τηλέφωνο όταν έτρωγαν κρέπα και ζήλευα πολύυυυυ! Μου άρεσε πολύ πάντως να σκέφτομαι το mycat του Βορά να πίνει καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:18 Η Mia_m έγραψε: #259 13-01-08 21:18 Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η μαγισσα έγραψε: #260 13-01-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Click για ανάπτυξη... Από την μάγισσα , με την φιλική συμμετοχή της Νιαρ, θέλω να δηλώσω οτι την επόμενη φορά θα βρεθούμε σπίτι μου με ποτό , φαί και κέφι πολύ!!!! Και όποιες πιστές ....προσέλθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εμένα με θέλετε; Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:17 Η Marmanga έγραψε: #249 13-01-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αααα καλε δεν ντρεπεσαι καθολου?? Καλα εχω να σας σουρω αν μου κανετε τετοια πλακα...με βλεπω στο τελος με καμπαρντινα,εφημεριδα και γυαλια να καθομαι σε μια γωνια Click για ανάπτυξη... E, και πάλι θα σε γνωρίσουμε. Ακούτε οι υπόλοιπες;;;; Αν δεν δείτε πλακάτ, αλλά δείτε μια απομίμηση ντετέκτιβ από φιλμ νουάρ στη γωνία κάνετε τις εξής κινήσεις: α) τη βγάζετε φωτογραφία. β) την πλησιάζετε και τη χαιρετάτε: Γειά σου, Κική! Κορίτσια, όσες έχετε, φέρτε φωτογραφικές! Για να μην πω και βιντεοκάμερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:20 Η LIFE έγραψε: #250 13-01-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: E, και πάλι θα σε γνωρίσουμε. Ακούτε οι υπόλοιπες;;;; Αν δεν δείτε πλακάτ, αλλά δείτε μια απομίμηση ντετέκτιβ από φιλμ νουάρ στη γωνία κάνετε τις εξής κινήσεις: α) τη βγάζετε φωτογραφία. β) την πλησιάζετε και τη χαιρετάτε: Γειά σου, Κική! Κορίτσια, όσες έχετε, φέρτε φωτογραφικές! Για να μην πω και βιντεοκάμερες... Click για ανάπτυξη... Ετσι ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:27 Η μελινάκι έγραψε: #251 13-01-08 12:27 οκ εγω θα φερω και καμερα και φωτογραφικη τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:03 Η μαγισσα έγραψε: #252 13-01-08 13:03 Κορίτσια αν τα καταφέρω θα σας έχω και μία έκπληξη τα λέμε....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:05 Η Mia_m έγραψε: #253 13-01-08 14:05 Η ψηφιακή μου χάλασε δυστυχώς,αλλά και το κινητό μου έχει καλούτσικη φωτογραφική!!! Τραβάει και βίντεο χεχε! Α ρε μάγισσα,μας έβαλες στην πρίζα τώρα!!! Desdemona σε περιμ'ένουμε οποσδήποτε και όσοι άλλοι είναι Θεσσαλονίκη,μη διστάσεται,μια οικογένεια είμαστε πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:13 Η μαγισσα έγραψε: #254 13-01-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Η ψηφιακή μου χάλασε δυστυχώς,αλλά και το κινητό μου έχει καλούτσικη φωτογραφική!!! Τραβάει και βίντεο χεχε! Α ρε μάγισσα,μας έβαλες στην πρίζα τώρα!!! Desdemona σε περιμ'ένουμε οποσδήποτε και όσοι άλλοι είναι Θεσσαλονίκη,μη διστάσεται,μια οικογένεια είμαστε πλέον! Click για ανάπτυξη... Θα έχω και ψηφιακή μηχανη και τηλέφωνο που τραβάει βίντεο όσο για την έκπληξη θα την πάρετε μαζί σας φεύγοντας αν πετύχει........ Τα λέμε σε λίγο κορίτσια μην αργήσετε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:25 Η Γιάννα1 έγραψε: #255 13-01-08 14:25 Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #256 13-01-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννα: Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα σε περιμένουμε, αν και θα μας καταλάβεις πιστεύω, η LIFE θα κρατάει πινακίδα,εγώ θα έχω το logo στο μανίκι μου (μόνο που μου βγήκε λίγο ροζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:20 Η LIFE έγραψε: #257 13-01-08 20:20 Τελικα εγω εφτασα τελευταιαεψαχνα μιση ωρα ταξι Ηταν πολυ ωραια που συναντηθηκαμε και γνωριστικαμε με τα κοριτσια και αυτη τη φορα ηρθαν ολες οσες ειχαν πει οτι θα ερθουνΕγω εφυγα λιγο νωριτερα,καθοτι παιζει ο Παο και το βλεπωΑλλα δεν θα σταματησουμε μονο εκει..θα το επαναλαβουμε με την πρωτη ευκαιριαΗ μαγισσα οντως μας ειχε ετοιμασει μια εκπληξηΔεν λεω παραπανω,γιατι εχει τον αγωνα τωρα...μετα ο σχολιασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:37 Η drusilia έγραψε: #258 13-01-08 20:37 Εγώ έχω να πω ότι η Μάγισσα με πήρε τηλέφωνο όταν έτρωγαν κρέπα και ζήλευα πολύυυυυ! Μου άρεσε πολύ πάντως να σκέφτομαι το mycat του Βορά να πίνει καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:18 Η Mia_m έγραψε: #259 13-01-08 21:18 Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η μαγισσα έγραψε: #260 13-01-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Click για ανάπτυξη... Από την μάγισσα , με την φιλική συμμετοχή της Νιαρ, θέλω να δηλώσω οτι την επόμενη φορά θα βρεθούμε σπίτι μου με ποτό , φαί και κέφι πολύ!!!! Και όποιες πιστές ....προσέλθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Αααα καλε δεν ντρεπεσαι καθολου?? Καλα εχω να σας σουρω αν μου κανετε τετοια πλακα...με βλεπω στο τελος με καμπαρντινα,εφημεριδα και γυαλια να καθομαι σε μια γωνια Click για ανάπτυξη... E, και πάλι θα σε γνωρίσουμε. Ακούτε οι υπόλοιπες;;;; Αν δεν δείτε πλακάτ, αλλά δείτε μια απομίμηση ντετέκτιβ από φιλμ νουάρ στη γωνία κάνετε τις εξής κινήσεις: α) τη βγάζετε φωτογραφία. β) την πλησιάζετε και τη χαιρετάτε: Γειά σου, Κική! Κορίτσια, όσες έχετε, φέρτε φωτογραφικές! Για να μην πω και βιντεοκάμερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:20 Η LIFE έγραψε: #250 13-01-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: E, και πάλι θα σε γνωρίσουμε. Ακούτε οι υπόλοιπες;;;; Αν δεν δείτε πλακάτ, αλλά δείτε μια απομίμηση ντετέκτιβ από φιλμ νουάρ στη γωνία κάνετε τις εξής κινήσεις: α) τη βγάζετε φωτογραφία. β) την πλησιάζετε και τη χαιρετάτε: Γειά σου, Κική! Κορίτσια, όσες έχετε, φέρτε φωτογραφικές! Για να μην πω και βιντεοκάμερες... Click για ανάπτυξη... Ετσι ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:27 Η μελινάκι έγραψε: #251 13-01-08 12:27 οκ εγω θα φερω και καμερα και φωτογραφικη τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:03 Η μαγισσα έγραψε: #252 13-01-08 13:03 Κορίτσια αν τα καταφέρω θα σας έχω και μία έκπληξη τα λέμε....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:05 Η Mia_m έγραψε: #253 13-01-08 14:05 Η ψηφιακή μου χάλασε δυστυχώς,αλλά και το κινητό μου έχει καλούτσικη φωτογραφική!!! Τραβάει και βίντεο χεχε! Α ρε μάγισσα,μας έβαλες στην πρίζα τώρα!!! Desdemona σε περιμ'ένουμε οποσδήποτε και όσοι άλλοι είναι Θεσσαλονίκη,μη διστάσεται,μια οικογένεια είμαστε πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:13 Η μαγισσα έγραψε: #254 13-01-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Η ψηφιακή μου χάλασε δυστυχώς,αλλά και το κινητό μου έχει καλούτσικη φωτογραφική!!! Τραβάει και βίντεο χεχε! Α ρε μάγισσα,μας έβαλες στην πρίζα τώρα!!! Desdemona σε περιμ'ένουμε οποσδήποτε και όσοι άλλοι είναι Θεσσαλονίκη,μη διστάσεται,μια οικογένεια είμαστε πλέον! Click για ανάπτυξη... Θα έχω και ψηφιακή μηχανη και τηλέφωνο που τραβάει βίντεο όσο για την έκπληξη θα την πάρετε μαζί σας φεύγοντας αν πετύχει........ Τα λέμε σε λίγο κορίτσια μην αργήσετε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:25 Η Γιάννα1 έγραψε: #255 13-01-08 14:25 Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #256 13-01-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννα: Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα σε περιμένουμε, αν και θα μας καταλάβεις πιστεύω, η LIFE θα κρατάει πινακίδα,εγώ θα έχω το logo στο μανίκι μου (μόνο που μου βγήκε λίγο ροζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:20 Η LIFE έγραψε: #257 13-01-08 20:20 Τελικα εγω εφτασα τελευταιαεψαχνα μιση ωρα ταξι Ηταν πολυ ωραια που συναντηθηκαμε και γνωριστικαμε με τα κοριτσια και αυτη τη φορα ηρθαν ολες οσες ειχαν πει οτι θα ερθουνΕγω εφυγα λιγο νωριτερα,καθοτι παιζει ο Παο και το βλεπωΑλλα δεν θα σταματησουμε μονο εκει..θα το επαναλαβουμε με την πρωτη ευκαιριαΗ μαγισσα οντως μας ειχε ετοιμασει μια εκπληξηΔεν λεω παραπανω,γιατι εχει τον αγωνα τωρα...μετα ο σχολιασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:37 Η drusilia έγραψε: #258 13-01-08 20:37 Εγώ έχω να πω ότι η Μάγισσα με πήρε τηλέφωνο όταν έτρωγαν κρέπα και ζήλευα πολύυυυυ! Μου άρεσε πολύ πάντως να σκέφτομαι το mycat του Βορά να πίνει καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:18 Η Mia_m έγραψε: #259 13-01-08 21:18 Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η μαγισσα έγραψε: #260 13-01-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Click για ανάπτυξη... Από την μάγισσα , με την φιλική συμμετοχή της Νιαρ, θέλω να δηλώσω οτι την επόμενη φορά θα βρεθούμε σπίτι μου με ποτό , φαί και κέφι πολύ!!!! Και όποιες πιστές ....προσέλθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: E, και πάλι θα σε γνωρίσουμε. Ακούτε οι υπόλοιπες;;;; Αν δεν δείτε πλακάτ, αλλά δείτε μια απομίμηση ντετέκτιβ από φιλμ νουάρ στη γωνία κάνετε τις εξής κινήσεις: α) τη βγάζετε φωτογραφία. β) την πλησιάζετε και τη χαιρετάτε: Γειά σου, Κική! Κορίτσια, όσες έχετε, φέρτε φωτογραφικές! Για να μην πω και βιντεοκάμερες... Click για ανάπτυξη... Ετσι ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 12:27 Η μελινάκι έγραψε: #251 13-01-08 12:27 οκ εγω θα φερω και καμερα και φωτογραφικη τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:03 Η μαγισσα έγραψε: #252 13-01-08 13:03 Κορίτσια αν τα καταφέρω θα σας έχω και μία έκπληξη τα λέμε....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:05 Η Mia_m έγραψε: #253 13-01-08 14:05 Η ψηφιακή μου χάλασε δυστυχώς,αλλά και το κινητό μου έχει καλούτσικη φωτογραφική!!! Τραβάει και βίντεο χεχε! Α ρε μάγισσα,μας έβαλες στην πρίζα τώρα!!! Desdemona σε περιμ'ένουμε οποσδήποτε και όσοι άλλοι είναι Θεσσαλονίκη,μη διστάσεται,μια οικογένεια είμαστε πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:13 Η μαγισσα έγραψε: #254 13-01-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Η ψηφιακή μου χάλασε δυστυχώς,αλλά και το κινητό μου έχει καλούτσικη φωτογραφική!!! Τραβάει και βίντεο χεχε! Α ρε μάγισσα,μας έβαλες στην πρίζα τώρα!!! Desdemona σε περιμ'ένουμε οποσδήποτε και όσοι άλλοι είναι Θεσσαλονίκη,μη διστάσεται,μια οικογένεια είμαστε πλέον! Click για ανάπτυξη... Θα έχω και ψηφιακή μηχανη και τηλέφωνο που τραβάει βίντεο όσο για την έκπληξη θα την πάρετε μαζί σας φεύγοντας αν πετύχει........ Τα λέμε σε λίγο κορίτσια μην αργήσετε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:25 Η Γιάννα1 έγραψε: #255 13-01-08 14:25 Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #256 13-01-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννα: Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα σε περιμένουμε, αν και θα μας καταλάβεις πιστεύω, η LIFE θα κρατάει πινακίδα,εγώ θα έχω το logo στο μανίκι μου (μόνο που μου βγήκε λίγο ροζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:20 Η LIFE έγραψε: #257 13-01-08 20:20 Τελικα εγω εφτασα τελευταιαεψαχνα μιση ωρα ταξι Ηταν πολυ ωραια που συναντηθηκαμε και γνωριστικαμε με τα κοριτσια και αυτη τη φορα ηρθαν ολες οσες ειχαν πει οτι θα ερθουνΕγω εφυγα λιγο νωριτερα,καθοτι παιζει ο Παο και το βλεπωΑλλα δεν θα σταματησουμε μονο εκει..θα το επαναλαβουμε με την πρωτη ευκαιριαΗ μαγισσα οντως μας ειχε ετοιμασει μια εκπληξηΔεν λεω παραπανω,γιατι εχει τον αγωνα τωρα...μετα ο σχολιασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:37 Η drusilia έγραψε: #258 13-01-08 20:37 Εγώ έχω να πω ότι η Μάγισσα με πήρε τηλέφωνο όταν έτρωγαν κρέπα και ζήλευα πολύυυυυ! Μου άρεσε πολύ πάντως να σκέφτομαι το mycat του Βορά να πίνει καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:18 Η Mia_m έγραψε: #259 13-01-08 21:18 Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η μαγισσα έγραψε: #260 13-01-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Click για ανάπτυξη... Από την μάγισσα , με την φιλική συμμετοχή της Νιαρ, θέλω να δηλώσω οτι την επόμενη φορά θα βρεθούμε σπίτι μου με ποτό , φαί και κέφι πολύ!!!! Και όποιες πιστές ....προσέλθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οκ εγω θα φερω και καμερα και φωτογραφικη τοτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:03 Η μαγισσα έγραψε: #252 13-01-08 13:03 Κορίτσια αν τα καταφέρω θα σας έχω και μία έκπληξη τα λέμε....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:05 Η Mia_m έγραψε: #253 13-01-08 14:05 Η ψηφιακή μου χάλασε δυστυχώς,αλλά και το κινητό μου έχει καλούτσικη φωτογραφική!!! Τραβάει και βίντεο χεχε! Α ρε μάγισσα,μας έβαλες στην πρίζα τώρα!!! Desdemona σε περιμ'ένουμε οποσδήποτε και όσοι άλλοι είναι Θεσσαλονίκη,μη διστάσεται,μια οικογένεια είμαστε πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:13 Η μαγισσα έγραψε: #254 13-01-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Η ψηφιακή μου χάλασε δυστυχώς,αλλά και το κινητό μου έχει καλούτσικη φωτογραφική!!! Τραβάει και βίντεο χεχε! Α ρε μάγισσα,μας έβαλες στην πρίζα τώρα!!! Desdemona σε περιμ'ένουμε οποσδήποτε και όσοι άλλοι είναι Θεσσαλονίκη,μη διστάσεται,μια οικογένεια είμαστε πλέον! Click για ανάπτυξη... Θα έχω και ψηφιακή μηχανη και τηλέφωνο που τραβάει βίντεο όσο για την έκπληξη θα την πάρετε μαζί σας φεύγοντας αν πετύχει........ Τα λέμε σε λίγο κορίτσια μην αργήσετε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:25 Η Γιάννα1 έγραψε: #255 13-01-08 14:25 Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #256 13-01-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννα: Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα σε περιμένουμε, αν και θα μας καταλάβεις πιστεύω, η LIFE θα κρατάει πινακίδα,εγώ θα έχω το logo στο μανίκι μου (μόνο που μου βγήκε λίγο ροζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:20 Η LIFE έγραψε: #257 13-01-08 20:20 Τελικα εγω εφτασα τελευταιαεψαχνα μιση ωρα ταξι Ηταν πολυ ωραια που συναντηθηκαμε και γνωριστικαμε με τα κοριτσια και αυτη τη φορα ηρθαν ολες οσες ειχαν πει οτι θα ερθουνΕγω εφυγα λιγο νωριτερα,καθοτι παιζει ο Παο και το βλεπωΑλλα δεν θα σταματησουμε μονο εκει..θα το επαναλαβουμε με την πρωτη ευκαιριαΗ μαγισσα οντως μας ειχε ετοιμασει μια εκπληξηΔεν λεω παραπανω,γιατι εχει τον αγωνα τωρα...μετα ο σχολιασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:37 Η drusilia έγραψε: #258 13-01-08 20:37 Εγώ έχω να πω ότι η Μάγισσα με πήρε τηλέφωνο όταν έτρωγαν κρέπα και ζήλευα πολύυυυυ! Μου άρεσε πολύ πάντως να σκέφτομαι το mycat του Βορά να πίνει καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:18 Η Mia_m έγραψε: #259 13-01-08 21:18 Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η μαγισσα έγραψε: #260 13-01-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Click για ανάπτυξη... Από την μάγισσα , με την φιλική συμμετοχή της Νιαρ, θέλω να δηλώσω οτι την επόμενη φορά θα βρεθούμε σπίτι μου με ποτό , φαί και κέφι πολύ!!!! Και όποιες πιστές ....προσέλθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια αν τα καταφέρω θα σας έχω και μία έκπληξη τα λέμε....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:05 Η Mia_m έγραψε: #253 13-01-08 14:05 Η ψηφιακή μου χάλασε δυστυχώς,αλλά και το κινητό μου έχει καλούτσικη φωτογραφική!!! Τραβάει και βίντεο χεχε! Α ρε μάγισσα,μας έβαλες στην πρίζα τώρα!!! Desdemona σε περιμ'ένουμε οποσδήποτε και όσοι άλλοι είναι Θεσσαλονίκη,μη διστάσεται,μια οικογένεια είμαστε πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:13 Η μαγισσα έγραψε: #254 13-01-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Η ψηφιακή μου χάλασε δυστυχώς,αλλά και το κινητό μου έχει καλούτσικη φωτογραφική!!! Τραβάει και βίντεο χεχε! Α ρε μάγισσα,μας έβαλες στην πρίζα τώρα!!! Desdemona σε περιμ'ένουμε οποσδήποτε και όσοι άλλοι είναι Θεσσαλονίκη,μη διστάσεται,μια οικογένεια είμαστε πλέον! Click για ανάπτυξη... Θα έχω και ψηφιακή μηχανη και τηλέφωνο που τραβάει βίντεο όσο για την έκπληξη θα την πάρετε μαζί σας φεύγοντας αν πετύχει........ Τα λέμε σε λίγο κορίτσια μην αργήσετε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:25 Η Γιάννα1 έγραψε: #255 13-01-08 14:25 Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #256 13-01-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννα: Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα σε περιμένουμε, αν και θα μας καταλάβεις πιστεύω, η LIFE θα κρατάει πινακίδα,εγώ θα έχω το logo στο μανίκι μου (μόνο που μου βγήκε λίγο ροζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:20 Η LIFE έγραψε: #257 13-01-08 20:20 Τελικα εγω εφτασα τελευταιαεψαχνα μιση ωρα ταξι Ηταν πολυ ωραια που συναντηθηκαμε και γνωριστικαμε με τα κοριτσια και αυτη τη φορα ηρθαν ολες οσες ειχαν πει οτι θα ερθουνΕγω εφυγα λιγο νωριτερα,καθοτι παιζει ο Παο και το βλεπωΑλλα δεν θα σταματησουμε μονο εκει..θα το επαναλαβουμε με την πρωτη ευκαιριαΗ μαγισσα οντως μας ειχε ετοιμασει μια εκπληξηΔεν λεω παραπανω,γιατι εχει τον αγωνα τωρα...μετα ο σχολιασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:37 Η drusilia έγραψε: #258 13-01-08 20:37 Εγώ έχω να πω ότι η Μάγισσα με πήρε τηλέφωνο όταν έτρωγαν κρέπα και ζήλευα πολύυυυυ! Μου άρεσε πολύ πάντως να σκέφτομαι το mycat του Βορά να πίνει καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:18 Η Mia_m έγραψε: #259 13-01-08 21:18 Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η μαγισσα έγραψε: #260 13-01-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Click για ανάπτυξη... Από την μάγισσα , με την φιλική συμμετοχή της Νιαρ, θέλω να δηλώσω οτι την επόμενη φορά θα βρεθούμε σπίτι μου με ποτό , φαί και κέφι πολύ!!!! Και όποιες πιστές ....προσέλθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η ψηφιακή μου χάλασε δυστυχώς,αλλά και το κινητό μου έχει καλούτσικη φωτογραφική!!! Τραβάει και βίντεο χεχε! Α ρε μάγισσα,μας έβαλες στην πρίζα τώρα!!! Desdemona σε περιμ'ένουμε οποσδήποτε και όσοι άλλοι είναι Θεσσαλονίκη,μη διστάσεται,μια οικογένεια είμαστε πλέον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:13 Η μαγισσα έγραψε: #254 13-01-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Η ψηφιακή μου χάλασε δυστυχώς,αλλά και το κινητό μου έχει καλούτσικη φωτογραφική!!! Τραβάει και βίντεο χεχε! Α ρε μάγισσα,μας έβαλες στην πρίζα τώρα!!! Desdemona σε περιμ'ένουμε οποσδήποτε και όσοι άλλοι είναι Θεσσαλονίκη,μη διστάσεται,μια οικογένεια είμαστε πλέον! Click για ανάπτυξη... Θα έχω και ψηφιακή μηχανη και τηλέφωνο που τραβάει βίντεο όσο για την έκπληξη θα την πάρετε μαζί σας φεύγοντας αν πετύχει........ Τα λέμε σε λίγο κορίτσια μην αργήσετε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:25 Η Γιάννα1 έγραψε: #255 13-01-08 14:25 Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #256 13-01-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννα: Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα σε περιμένουμε, αν και θα μας καταλάβεις πιστεύω, η LIFE θα κρατάει πινακίδα,εγώ θα έχω το logo στο μανίκι μου (μόνο που μου βγήκε λίγο ροζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:20 Η LIFE έγραψε: #257 13-01-08 20:20 Τελικα εγω εφτασα τελευταιαεψαχνα μιση ωρα ταξι Ηταν πολυ ωραια που συναντηθηκαμε και γνωριστικαμε με τα κοριτσια και αυτη τη φορα ηρθαν ολες οσες ειχαν πει οτι θα ερθουνΕγω εφυγα λιγο νωριτερα,καθοτι παιζει ο Παο και το βλεπωΑλλα δεν θα σταματησουμε μονο εκει..θα το επαναλαβουμε με την πρωτη ευκαιριαΗ μαγισσα οντως μας ειχε ετοιμασει μια εκπληξηΔεν λεω παραπανω,γιατι εχει τον αγωνα τωρα...μετα ο σχολιασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:37 Η drusilia έγραψε: #258 13-01-08 20:37 Εγώ έχω να πω ότι η Μάγισσα με πήρε τηλέφωνο όταν έτρωγαν κρέπα και ζήλευα πολύυυυυ! Μου άρεσε πολύ πάντως να σκέφτομαι το mycat του Βορά να πίνει καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:18 Η Mia_m έγραψε: #259 13-01-08 21:18 Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η μαγισσα έγραψε: #260 13-01-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Click για ανάπτυξη... Από την μάγισσα , με την φιλική συμμετοχή της Νιαρ, θέλω να δηλώσω οτι την επόμενη φορά θα βρεθούμε σπίτι μου με ποτό , φαί και κέφι πολύ!!!! Και όποιες πιστές ....προσέλθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Η ψηφιακή μου χάλασε δυστυχώς,αλλά και το κινητό μου έχει καλούτσικη φωτογραφική!!! Τραβάει και βίντεο χεχε! Α ρε μάγισσα,μας έβαλες στην πρίζα τώρα!!! Desdemona σε περιμ'ένουμε οποσδήποτε και όσοι άλλοι είναι Θεσσαλονίκη,μη διστάσεται,μια οικογένεια είμαστε πλέον! Click για ανάπτυξη... Θα έχω και ψηφιακή μηχανη και τηλέφωνο που τραβάει βίντεο όσο για την έκπληξη θα την πάρετε μαζί σας φεύγοντας αν πετύχει........ Τα λέμε σε λίγο κορίτσια μην αργήσετε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννα1 Νεοφερμένο μέλος Η Γιάννα1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:25 Η Γιάννα1 έγραψε: #255 13-01-08 14:25 Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #256 13-01-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννα: Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα σε περιμένουμε, αν και θα μας καταλάβεις πιστεύω, η LIFE θα κρατάει πινακίδα,εγώ θα έχω το logo στο μανίκι μου (μόνο που μου βγήκε λίγο ροζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:20 Η LIFE έγραψε: #257 13-01-08 20:20 Τελικα εγω εφτασα τελευταιαεψαχνα μιση ωρα ταξι Ηταν πολυ ωραια που συναντηθηκαμε και γνωριστικαμε με τα κοριτσια και αυτη τη φορα ηρθαν ολες οσες ειχαν πει οτι θα ερθουνΕγω εφυγα λιγο νωριτερα,καθοτι παιζει ο Παο και το βλεπωΑλλα δεν θα σταματησουμε μονο εκει..θα το επαναλαβουμε με την πρωτη ευκαιριαΗ μαγισσα οντως μας ειχε ετοιμασει μια εκπληξηΔεν λεω παραπανω,γιατι εχει τον αγωνα τωρα...μετα ο σχολιασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:37 Η drusilia έγραψε: #258 13-01-08 20:37 Εγώ έχω να πω ότι η Μάγισσα με πήρε τηλέφωνο όταν έτρωγαν κρέπα και ζήλευα πολύυυυυ! Μου άρεσε πολύ πάντως να σκέφτομαι το mycat του Βορά να πίνει καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:18 Η Mia_m έγραψε: #259 13-01-08 21:18 Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η μαγισσα έγραψε: #260 13-01-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Click για ανάπτυξη... Από την μάγισσα , με την φιλική συμμετοχή της Νιαρ, θέλω να δηλώσω οτι την επόμενη φορά θα βρεθούμε σπίτι μου με ποτό , φαί και κέφι πολύ!!!! Και όποιες πιστές ....προσέλθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:27 Η Mia_m έγραψε: #256 13-01-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννα: Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα σε περιμένουμε, αν και θα μας καταλάβεις πιστεύω, η LIFE θα κρατάει πινακίδα,εγώ θα έχω το logo στο μανίκι μου (μόνο που μου βγήκε λίγο ροζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:20 Η LIFE έγραψε: #257 13-01-08 20:20 Τελικα εγω εφτασα τελευταιαεψαχνα μιση ωρα ταξι Ηταν πολυ ωραια που συναντηθηκαμε και γνωριστικαμε με τα κοριτσια και αυτη τη φορα ηρθαν ολες οσες ειχαν πει οτι θα ερθουνΕγω εφυγα λιγο νωριτερα,καθοτι παιζει ο Παο και το βλεπωΑλλα δεν θα σταματησουμε μονο εκει..θα το επαναλαβουμε με την πρωτη ευκαιριαΗ μαγισσα οντως μας ειχε ετοιμασει μια εκπληξηΔεν λεω παραπανω,γιατι εχει τον αγωνα τωρα...μετα ο σχολιασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:37 Η drusilia έγραψε: #258 13-01-08 20:37 Εγώ έχω να πω ότι η Μάγισσα με πήρε τηλέφωνο όταν έτρωγαν κρέπα και ζήλευα πολύυυυυ! Μου άρεσε πολύ πάντως να σκέφτομαι το mycat του Βορά να πίνει καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:18 Η Mia_m έγραψε: #259 13-01-08 21:18 Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η μαγισσα έγραψε: #260 13-01-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Click για ανάπτυξη... Από την μάγισσα , με την φιλική συμμετοχή της Νιαρ, θέλω να δηλώσω οτι την επόμενη φορά θα βρεθούμε σπίτι μου με ποτό , φαί και κέφι πολύ!!!! Και όποιες πιστές ....προσέλθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γιάννα: Γειά σας ηρθα πριν λίγο στο Αστεροσκοπείο να δουλέψω και είδα πως θα συναντηθείτε κατά τις 4 στην Καμαρα (δεν έχω δίκτυο σπιτι). Θέλω να έρθω έστω για λίγο και να ξαναεπιστρέψω να δουεψω μετά. Θα κρατάω μια κονσέρβα γιατι είναι κατι που πάντα κουβαλάω μαζί μου, δεν έχω κάτι άλλο για την ώρα κι ελπίζω να την έχω ακόμα μέχρι να φτάσω στην Καμάρα... Click για ανάπτυξη... Ωραία θα σε περιμένουμε, αν και θα μας καταλάβεις πιστεύω, η LIFE θα κρατάει πινακίδα,εγώ θα έχω το logo στο μανίκι μου (μόνο που μου βγήκε λίγο ροζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:20 Η LIFE έγραψε: #257 13-01-08 20:20 Τελικα εγω εφτασα τελευταιαεψαχνα μιση ωρα ταξι Ηταν πολυ ωραια που συναντηθηκαμε και γνωριστικαμε με τα κοριτσια και αυτη τη φορα ηρθαν ολες οσες ειχαν πει οτι θα ερθουνΕγω εφυγα λιγο νωριτερα,καθοτι παιζει ο Παο και το βλεπωΑλλα δεν θα σταματησουμε μονο εκει..θα το επαναλαβουμε με την πρωτη ευκαιριαΗ μαγισσα οντως μας ειχε ετοιμασει μια εκπληξηΔεν λεω παραπανω,γιατι εχει τον αγωνα τωρα...μετα ο σχολιασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:37 Η drusilia έγραψε: #258 13-01-08 20:37 Εγώ έχω να πω ότι η Μάγισσα με πήρε τηλέφωνο όταν έτρωγαν κρέπα και ζήλευα πολύυυυυ! Μου άρεσε πολύ πάντως να σκέφτομαι το mycat του Βορά να πίνει καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:18 Η Mia_m έγραψε: #259 13-01-08 21:18 Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η μαγισσα έγραψε: #260 13-01-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Click για ανάπτυξη... Από την μάγισσα , με την φιλική συμμετοχή της Νιαρ, θέλω να δηλώσω οτι την επόμενη φορά θα βρεθούμε σπίτι μου με ποτό , φαί και κέφι πολύ!!!! Και όποιες πιστές ....προσέλθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τελικα εγω εφτασα τελευταιαεψαχνα μιση ωρα ταξι Ηταν πολυ ωραια που συναντηθηκαμε και γνωριστικαμε με τα κοριτσια και αυτη τη φορα ηρθαν ολες οσες ειχαν πει οτι θα ερθουνΕγω εφυγα λιγο νωριτερα,καθοτι παιζει ο Παο και το βλεπωΑλλα δεν θα σταματησουμε μονο εκει..θα το επαναλαβουμε με την πρωτη ευκαιριαΗ μαγισσα οντως μας ειχε ετοιμασει μια εκπληξηΔεν λεω παραπανω,γιατι εχει τον αγωνα τωρα...μετα ο σχολιασμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 20:37 Η drusilia έγραψε: #258 13-01-08 20:37 Εγώ έχω να πω ότι η Μάγισσα με πήρε τηλέφωνο όταν έτρωγαν κρέπα και ζήλευα πολύυυυυ! Μου άρεσε πολύ πάντως να σκέφτομαι το mycat του Βορά να πίνει καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:18 Η Mia_m έγραψε: #259 13-01-08 21:18 Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η μαγισσα έγραψε: #260 13-01-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Click για ανάπτυξη... Από την μάγισσα , με την φιλική συμμετοχή της Νιαρ, θέλω να δηλώσω οτι την επόμενη φορά θα βρεθούμε σπίτι μου με ποτό , φαί και κέφι πολύ!!!! Και όποιες πιστές ....προσέλθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ έχω να πω ότι η Μάγισσα με πήρε τηλέφωνο όταν έτρωγαν κρέπα και ζήλευα πολύυυυυ! Μου άρεσε πολύ πάντως να σκέφτομαι το mycat του Βορά να πίνει καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:18 Η Mia_m έγραψε: #259 13-01-08 21:18 Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η μαγισσα έγραψε: #260 13-01-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Click για ανάπτυξη... Από την μάγισσα , με την φιλική συμμετοχή της Νιαρ, θέλω να δηλώσω οτι την επόμενη φορά θα βρεθούμε σπίτι μου με ποτό , φαί και κέφι πολύ!!!! Και όποιες πιστές ....προσέλθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 21:26 Η μαγισσα έγραψε: #260 13-01-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Click για ανάπτυξη... Από την μάγισσα , με την φιλική συμμετοχή της Νιαρ, θέλω να δηλώσω οτι την επόμενη φορά θα βρεθούμε σπίτι μου με ποτό , φαί και κέφι πολύ!!!! Και όποιες πιστές ....προσέλθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μόλις έφτασα κι εγώ! Κορίτσια χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά,πέρασα υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε,αφού κάναμε την αρχή Click για ανάπτυξη... Από την μάγισσα , με την φιλική συμμετοχή της Νιαρ, θέλω να δηλώσω οτι την επόμενη φορά θα βρεθούμε σπίτι μου με ποτό , φαί και κέφι πολύ!!!! Και όποιες πιστές ....προσέλθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.