Desdemona
Διάσημο μέλος
Έεεεετσι έτσι...Οχι καλε και εκβιασμοι[μη τις τσατιζεις εχουν τις φωτογραφιες]...μια φιλικη κουβεντουλα κανουμε![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Μη λές κουβέντα κρατούν κρυμένα μυστηκά και ντοκουμέντα!!!!!Έεεεετσι έτσι...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Εβγαλα κι εγω ομως 2-3...οχι ολα τα κοριτσια,αλλα τις κυριες που ζητανε να τους εξασφαλισω την στειρωση με το ξενοδοχειο...και που ξες μπορει μεχρι και το γευμα να μου ζητησουν ...
και ειναι κι απο κινητο...χαμπαρι δε με πηρατε
Για να δω μηπως το ξανασκεφτηκε καμμια ...τι μου ζητατε???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραια.....μμμμμ απο κινητο????? αναλογα... τι αναλυση εχει η φωτογραφικη του κινητου σου ειπαμε??????? και το ζουμ του???????![]()

το ειδες λογικοτερα το ζητημα..μπραβο
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ωραια.....το ειδες λογικοτερα το ζητημα..μπραβο
![]()
το θέμα όμως μήπως ειναι αλλού;;;

Αλλοι κάνουν τα παζαρια και άλλοι ειχαν της φωτογραφικές μηχανές;;; Για σκεφτήτε λίγο κορίτσια

Desdemona
Διάσημο μέλος
Ας το ξανασυζητήσουμε Κική μου... Τα έξοδα της στείρωσης είναι ΥΠΕΡαρκετά! Το ξενοδοχείο το βολεύω βρε αδερφέ, θα κάνω κανά ιδιαίτερο παραπάνω... Δε βαριέσαι...

Γιάννα1
Νεοφερμένο μέλος

Το τι άγχος πέρασα δε λέγεται γιατί στην πολυκατοικεία οι θέσεις γκαράζ επινοικιάζονται από ενοίκους άλλων πολυκατοικιών και εάχιστοι είχαν αμάξι γιατί οι περισσότεροι είναι φοιτητές.
Ήμουνα όμως τυχερή κι εγώ και η ψιψίνα γιατί γύριζε ένας μπαμπας με την κόρη του που έχει αμάξι και άνοιξε αλλά η μικρή άφαντη. Κατάφερα να τον πείσω να αφήσει λίγο καινο στην γκαραζόπορτα μπας και βγει μόνη της.
Και όντως όταν έφυγε και έμεινα μόνη μου απέξω να της μιλάω άρχισε πάλι να φωνάζει και τελικά ξετρύπωσε από τη χαραμάδα.
Τέλος καλό όλα καλά αλλά εγώ χρειάζομαι ψυχοθεραπεία για καμια βδομάδα
...Φιλια σε όλες!!!
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Μεσα στα ατομα που εβγαλα εισαι κι εσυ...πληροφοριακατο θέμα όμως μήπως ειναι αλλού;;;
Αλλοι κάνουν τα παζαρια και άλλοι ειχαν της φωτογραφικές μηχανές;;; Για σκεφτήτε λίγο κορίτσια![]()

Τωρα τι θα γινει 10 σελιδες πριν και 10 μετα καθε συναντηση θα εχουμε???
Θα μας περασουν για'' γλωσσοκοπανες '' στο τελος

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ενώ δεν είμαστε, εε;;; Τς-τς-τσ....Μεσα στα ατομα που εβγαλα εισαι κι εσυ...πληροφοριακα
Θα μας περασουν για'' γλωσσοκοπανες '' στο τελος![]()
Μπράβο, Γιάννα. Και τώρα η ψιψινέλ πού είναι; Μη μου πεις ότι την πήρες κι αυτήν!!!!!
Αν κατάλαβα καλά το σημείο, μπορεί να την πέσει στον κήπο του νοσοκομείου ή στα χαλάσματα; Παλιά εκεί είχε και γάτες και μπόλικα μπολάκια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
το θέμα Life μου είναι ότι δεν έχω πρόβλημα να βγουν οι φωτογραφίες στο galery άλλες έχουν λυσάξει να μην βγούνε!!!!Μεσα στα ατομα που εβγαλα εισαι κι εσυ...πληροφοριακα
Θα μας περασουν για'' γλωσσοκοπανες '' στο τελος![]()

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Γιάννα μου χάρηκα πολύ που τα κατάφερες ήξερα πόσο το ήθελες και τελικά έγινε!!!Μπράβο σουΠαιδιά μόλις κατάφερα να βγάλω το γατί από το γκαραζ!!!
Το τι άγχος πέρασα δε λέγεται γιατί στην πολυκατοικεία οι θέσεις γκαράζ επινοικιάζονται από ενοίκους άλλων πολυκατοικιών και εάχιστοι είχαν αμάξι γιατί οι περισσότεροι είναι φοιτητές.
Ήμουνα όμως τυχερή κι εγώ και η ψιψίνα γιατί γύριζε ένας μπαμπας με την κόρη του που έχει αμάξι και άνοιξε αλλά η μικρή άφαντη. Κατάφερα να τον πείσω να αφήσει λίγο καινο στην γκαραζόπορτα μπας και βγει μόνη της.
Και όντως όταν έφυγε και έμεινα μόνη μου απέξω να της μιλάω άρχισε πάλι να φωνάζει και τελικά ξετρύπωσε από τη χαραμάδα.
Τέλος καλό όλα καλά αλλά εγώ χρειάζομαι ψυχοθεραπεία για καμια βδομάδα...
Φιλια σε όλες!!!

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Πω πω πω καλε τι ειναι αυτοτο θέμα Life μου είναι ότι δεν έχω πρόβλημα να βγουν οι φωτογραφίες στο galery άλλες έχουν λυσάξει να μην βγούνε!!!!![]()

Βγαλτε οτι θελετε ..δεν με νοιαζει...
Εχω ετοιμαστει ψυχολογικα....
Α, Μαρινα γιατι το λες αυτο??Εμεις γλωσσοκοπανες???Ντροπη..πιπερι στο στομα...

Γιαννα μπραβο

Πω πω δεν σας προλαβαινω

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω δεν θα πω τιποτα,,,μη μου λενε οι αλλες οτι εγω εχω το προβλημαΧθες δεν μπορεσα να μπω στο net και σημερα ειδα τα μηνυματα σας.Ειχα βγαλει τρεις φωτογραφιες στην συναντηση τις εχω περασει στον υπολογιστη μου.Πειτε μου να τις περασω στο gallery η να σας τις στειλω με πμ?

και μου κανουν και εκβιασμο..
Απο εμενα κανε οτι θες Νικη μου...

Desdemona
Διάσημο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool