Θεσσαλονικείς άντε...

Πρασινοτάτη! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (αν και υποστηρίζω και τη Λάρισα λόγω καταγωγής)
Φιλεναδα ποτε θα πιουμε ξανα καφε???:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φιλεναδα ποτε θα πιουμε ξανα καφε???:P
Ε!!!!κορίτσια και εγώ θέλω μην με ξεχνάτε Ε!!!!!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εμενα δεν με πειραζει να δημοσιευτουν οι φωτο:happy:

κι εμενα δεν με πειραζει να δημοσιευτουν οι φωτο:happy:
Είπαμε ούτε και εμένα αντε λοιπόν ας αρχίσουμε να βγάζουμε τις φωτο στην φόρα......

Είπαμε ούτε και εμένα αντε λοιπόν ας αρχίσουμε να βγάζουμε τις φωτο στην φόρα......
Φωτογραφιες ακουω και φωτογραφιες δεν βλεπω:cool:
Αντε η Νικη προσπαθησε να τις ανεβασει και δεν τα καταφερε...οι αλλες τι εγινε???τις χασατε τις μηχανες???:hmm:
Μονο εμενα λεγατε ε???οτι δεν θελω να βγουν στη φορα:rolleyes:

Φωτογραφιες ακουω και φωτογραφιες δεν βλεπω:cool:
Αντε η Νικη προσπαθησε να τις ανεβασει και δεν τα καταφερε...οι αλλες τι εγινε???τις χασατε τις μηχανες???:hmm:
Μονο εμενα λεγατε ε???οτι δεν θελω να βγουν στη φορα:rolleyes:
Αχ εγώ με τόσα που είχα να κάνω δεν πρόλαβα θα προσπαθήσω να το κάνω απόψε!!!!

Εγώ απλούστατα...δεν έβγαλα :P

Εγώ απλούστατα...δεν έβγαλα :P
εμένα για το τυχερο μερικών μερικών που δεν ήθελαν φωτογραφίες έχει πρόβλημα η μηχανή και δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες δεν ξέρω τί έπαθε.....

eye.gif

μετα γελατε που μιλαω εγω....:lol:

Χε,χε, χε... Εγώ το έκανα... Είδατε, σας τα'λεγα ότι αν πάτε να με βγάλετε θα σας καεί το φιλμ (εντάξει, ντε, δεν έχετε φιλμ, αλλά θα χαλάσει η ανάλυση...)
Άντε, Κική, σ' έβγαλα κι απ' το ζόρι να πληρώνεις. Εκτός κι αν ήθελες να τα δώσεις συνδρομή λόγω Παναθηναϊκού:hmm::D

:(:(μη μου το θυμιζεις.....
Εσυ σημερα παντως δεν πολυφανηκες:hmm::hmm::hmm:τι φοβηθηκες αυτο που ειπα?οτι θα μας που γλωσσοκοπανες:D:hmm:

:(:(μη μου το θυμιζεις.....
Εσυ σημερα παντως δεν πολυφανηκες:hmm::hmm::hmm:τι φοβηθηκες αυτο που ειπα?οτι θα μας που γλωσσοκοπανες:D:hmm:
Όχι, μωρέ...Μου 'πεσε δουλειά και βιαστική +είχε ανέβει η κουμπάρα μου από ΑΘήνα και βγήκαμε οπότε γύρισα μόλις τώρα. Γενικά τις επόμενες μέρες θα είμαι λίγο πηγμένη και δεν θα μπορώ να πολυχαζολογάω εδώ (που πολύ μου άρεσε...)
:(

Ααααα ειπα κι εγω..:lol:
Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασεις:hmm:τωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης:lol:

Ααααα ειπα κι εγω..:lol:
Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασεις:hmm:τωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης:lol:
Παρακαλώ πολύ, να παραμείνεις και να συνεχίσεις να βρίσκεις να βάζεις αυτές τις εξαιρετικές εικόνες!!!!:up:

εμένα για το τυχερο μερικών μερικών που δεν ήθελαν φωτογραφίες έχει πρόβλημα η μηχανή και δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες δεν ξέρω τί έπαθε.....

παλι ματι????? φτου φτου.....κατσε να σε ξεματιασω να μπουν οι φωτο...

Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; :lol:

Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; :lol:
Εχθές τις επεξεργάστικα και σήμερα το πρωί τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:
Εκτός από την κατηγορία "Οι γατούλες σας", όπου οι φωτογραφίες ανεβαίνουν αμέσως, στις υπόλοιπες κατηγορίες χρειάζεται να εγκριθούν πρώτα από τον admin (τη Michelle, δηλαδή). Γι' αυτό δεν εμφανίζονται ακόμα.;)
Αν ανέβηκαν χωρίς πρόβλημα, μόλις βρει το χρόνο να τις δει και να τις εγκρίνει η Michelle, θα εμφανιστούν κανονικά.

Στείλτε καμία με πμ ή e-mail να δουμεεεεεεεεε :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back