drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 17:59 Η drusilia έγραψε: #381 16-01-08 17:59 Αυτο νομιζω το "ο άντρας μου φτιάχνει καταπληκτικές κρέπες στο σπίτι που μπορούν να είναι και γλυκές και αλμυρές" με αποτελίωσε... Αντιο ζωή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 18:02 Η μαγισσα έγραψε: #382 16-01-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αυτο νομιζω το "ο άντρας μου φτιάχνει καταπληκτικές κρέπες στο σπίτι που μπορούν να είναι και γλυκές και αλμυρές" με αποτελίωσε... Αντιο ζωή! Click για ανάπτυξη... Μήπως ένα αντίο Αθήνα για λίγο πάω Θεσσαλονίκη να φάω και ξαναέρχομε να ήταν λίγο πιο βολικό Σου είπα ότι όποτε θες έχει και χώρο για φιλοξενία στο σπίτι μου εκτός από ταράτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 18:10 Η drusilia έγραψε: #383 16-01-08 18:10 Καλα, λεγε εσυ τετοια να ερθω να σου κατσικωθω... κι εγώ ειμαι άνθρωπος που καλυτερα να με ντύνεις παρά να με ταίζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 18:20 Η μαγισσα έγραψε: #384 16-01-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλα, λεγε εσυ τετοια να ερθω να σου κατσικωθω... κι εγώ ειμαι άνθρωπος που καλυτερα να με ντύνεις παρά να με ταίζεις! Click για ανάπτυξη... Για να σε ντύσω δεν ξέρω αλλά από μαγειρική όλοι λένε ότι σκίζω και όσο το αν νομίζεις το ότι μπορεί να έρθεις μπορεί να με τρομάξει είσαι γελασμένη Δεν φοβάμαι τίποτα Ελα όποτε θες και οπως θες Αντε τι κάθεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 19:02 Η μελινάκι έγραψε: #385 16-01-08 19:02 δεν μπορειτε να αφαιρεσετε τα κοκκινα ματια της life με επεξεργασια; αν οχι μπορω εγω αν μου τη στειλετε τη φωτο... ή την εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 19:04 Η LIFE έγραψε: #386 16-01-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: δεν μπορειτε να αφαιρεσετε τα κοκκινα ματια της life με επεξεργασια; αν οχι μπορω εγω αν μου τη στειλετε τη φωτο... ή την εχω; Click για ανάπτυξη... Ax ωραια..βαλε μου κατι σε πρασινο η γαλαζιο αν σου ειναι ευκολο Παντως μη με αφησετε ανευ ματιων στη φωτοαυτο μου ελειπε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 19:43 Η μαγισσα έγραψε: #387 16-01-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ax ωραια..βαλε μου κατι σε πρασινο η γαλαζιο αν σου ειναι ευκολο Παντως μη με αφησετε ανευ ματιων στη φωτοαυτο μου ελειπε.... Click για ανάπτυξη... και αυτό μπορούμε να το κανονίσουμε στείλε μου το mail σου να σου στείλω τις φωτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 19:53 Η Mia_m έγραψε: #388 16-01-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: και αυτό μπορούμε να το κανονίσουμε στείλε μου το mail σου να σου στείλω τις φωτο..... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τις θέλωωωωωωωωω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:25 Η Marmanga έγραψε: #389 16-01-08 20:25 Πριν συνεχίσουμε με τις συνταγές... και επειδή δεν ξέρουμε αν θα μπορεί να μαγειρέψει για να φάμε η Μάγισσα (ή θα την έχω φάει εγώ!!!!!-εξαρτάται από τις φωτογραφίες που ανέβασε ) για πείτε μου: Πού τις βλέπετε;;;;;; Ε;;;! Ε;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:27 Η Mia_m έγραψε: #390 16-01-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Πριν συνεχίσουμε με τις συνταγές... και επειδή δεν ξέρουμε αν θα μπορεί να μαγειρέψει για να φάμε η Μάγισσα (ή θα την έχω φάει εγώ!!!!!-εξαρτάται από τις φωτογραφίες που ανέβασε ) για πείτε μου: Πού τις βλέπετε;;;;;; Ε;;;! Ε;;;!!! Click για ανάπτυξη... Τις ανέβασε στη gallery στην κατηγοριά meetings,απλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα και αναμενουμε! Προφανώς οι υπόλοιπες τις είδανε μέσω email. Και φυσικά θα μου στήλει email η μαγγισα σε λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 23:15 Η Desdemona: #391 16-01-08 23:15 Πωπω μια τεσσάρα....Κική ζεις; :cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 00:00 Η LIFE έγραψε: #392 17-01-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Πωπω μια τεσσάρα....Κική ζεις; :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... εβλεπε και το παιδι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 00:56 Η μαγισσα έγραψε: #393 17-01-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Τις ανέβασε στη gallery στην κατηγοριά meetings,απλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα και αναμενουμε! Προφανώς οι υπόλοιπες τις είδανε μέσω email. Και φυσικά θα μου στήλει email η μαγγισα σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Όλο το βράδυ παλέυω δεν το παίρνει αυριο θα προσπαθήσω πάλι στην NiaR της έστειλα πάντως και τις είδε μην νομίζετε μία χαρά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 07:55 Η Anima έγραψε: #394 17-01-08 07:55 Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:23 Η drusilia έγραψε: #395 17-01-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... "Εβλεπε και το παιδι..." Στα ελεγα εγω, γιατι νομιζεις το έκοψα το ποδοσφαιρο; Αυτα τα θεάμτα ειναι ακατάλληλα για ανηλικους... Βαλε παιδι μου το παιδι να παιζει Playstation... Εγώ ασχολιομουν με το Mycat ενώ το έβλεπε ο καλος μου... Καθε φορά που πανηγυριζε ουρλιάζοντας έλεγα "Αντε Ραουλ αγόρι μου να τον φας, άντε να γίνεις χρήσιμος!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:26 Η LIFE έγραψε: #396 17-01-08 09:26 Ax ασε ασε...δραμα. Ο Νικος εν το μεταξυ που δεν υποστηριζει καμμια ομαδα..εχει ριξει γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:21 Η μαγισσα έγραψε: #397 17-01-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Click για ανάπτυξη... Εγώ τις ανέβασα και από ότι κατάλαβα πρέπει να εγκριθούν από την Michelle πίστεύω ότι δεν θα αργήσει αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η julia έγραψε: #398 17-01-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #399 17-01-08 11:30 ααααααααα για να τις δεις εσυ.... πρεπει να μας δωσεις τον Κικη!για μια βδομαδα!!! καλα η νεα φωτο που εχεις βαλει αβανταρ....κουκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η jasmine έγραψε: #400 17-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Click για ανάπτυξη... Ζήτα τα από το Θέμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτο νομιζω το "ο άντρας μου φτιάχνει καταπληκτικές κρέπες στο σπίτι που μπορούν να είναι και γλυκές και αλμυρές" με αποτελίωσε... Αντιο ζωή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 18:02 Η μαγισσα έγραψε: #382 16-01-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αυτο νομιζω το "ο άντρας μου φτιάχνει καταπληκτικές κρέπες στο σπίτι που μπορούν να είναι και γλυκές και αλμυρές" με αποτελίωσε... Αντιο ζωή! Click για ανάπτυξη... Μήπως ένα αντίο Αθήνα για λίγο πάω Θεσσαλονίκη να φάω και ξαναέρχομε να ήταν λίγο πιο βολικό Σου είπα ότι όποτε θες έχει και χώρο για φιλοξενία στο σπίτι μου εκτός από ταράτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 18:10 Η drusilia έγραψε: #383 16-01-08 18:10 Καλα, λεγε εσυ τετοια να ερθω να σου κατσικωθω... κι εγώ ειμαι άνθρωπος που καλυτερα να με ντύνεις παρά να με ταίζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 18:20 Η μαγισσα έγραψε: #384 16-01-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλα, λεγε εσυ τετοια να ερθω να σου κατσικωθω... κι εγώ ειμαι άνθρωπος που καλυτερα να με ντύνεις παρά να με ταίζεις! Click για ανάπτυξη... Για να σε ντύσω δεν ξέρω αλλά από μαγειρική όλοι λένε ότι σκίζω και όσο το αν νομίζεις το ότι μπορεί να έρθεις μπορεί να με τρομάξει είσαι γελασμένη Δεν φοβάμαι τίποτα Ελα όποτε θες και οπως θες Αντε τι κάθεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 19:02 Η μελινάκι έγραψε: #385 16-01-08 19:02 δεν μπορειτε να αφαιρεσετε τα κοκκινα ματια της life με επεξεργασια; αν οχι μπορω εγω αν μου τη στειλετε τη φωτο... ή την εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 19:04 Η LIFE έγραψε: #386 16-01-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: δεν μπορειτε να αφαιρεσετε τα κοκκινα ματια της life με επεξεργασια; αν οχι μπορω εγω αν μου τη στειλετε τη φωτο... ή την εχω; Click για ανάπτυξη... Ax ωραια..βαλε μου κατι σε πρασινο η γαλαζιο αν σου ειναι ευκολο Παντως μη με αφησετε ανευ ματιων στη φωτοαυτο μου ελειπε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 19:43 Η μαγισσα έγραψε: #387 16-01-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ax ωραια..βαλε μου κατι σε πρασινο η γαλαζιο αν σου ειναι ευκολο Παντως μη με αφησετε ανευ ματιων στη φωτοαυτο μου ελειπε.... Click για ανάπτυξη... και αυτό μπορούμε να το κανονίσουμε στείλε μου το mail σου να σου στείλω τις φωτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 19:53 Η Mia_m έγραψε: #388 16-01-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: και αυτό μπορούμε να το κανονίσουμε στείλε μου το mail σου να σου στείλω τις φωτο..... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τις θέλωωωωωωωωω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:25 Η Marmanga έγραψε: #389 16-01-08 20:25 Πριν συνεχίσουμε με τις συνταγές... και επειδή δεν ξέρουμε αν θα μπορεί να μαγειρέψει για να φάμε η Μάγισσα (ή θα την έχω φάει εγώ!!!!!-εξαρτάται από τις φωτογραφίες που ανέβασε ) για πείτε μου: Πού τις βλέπετε;;;;;; Ε;;;! Ε;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:27 Η Mia_m έγραψε: #390 16-01-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Πριν συνεχίσουμε με τις συνταγές... και επειδή δεν ξέρουμε αν θα μπορεί να μαγειρέψει για να φάμε η Μάγισσα (ή θα την έχω φάει εγώ!!!!!-εξαρτάται από τις φωτογραφίες που ανέβασε ) για πείτε μου: Πού τις βλέπετε;;;;;; Ε;;;! Ε;;;!!! Click για ανάπτυξη... Τις ανέβασε στη gallery στην κατηγοριά meetings,απλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα και αναμενουμε! Προφανώς οι υπόλοιπες τις είδανε μέσω email. Και φυσικά θα μου στήλει email η μαγγισα σε λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 23:15 Η Desdemona: #391 16-01-08 23:15 Πωπω μια τεσσάρα....Κική ζεις; :cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 00:00 Η LIFE έγραψε: #392 17-01-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Πωπω μια τεσσάρα....Κική ζεις; :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... εβλεπε και το παιδι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 00:56 Η μαγισσα έγραψε: #393 17-01-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Τις ανέβασε στη gallery στην κατηγοριά meetings,απλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα και αναμενουμε! Προφανώς οι υπόλοιπες τις είδανε μέσω email. Και φυσικά θα μου στήλει email η μαγγισα σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Όλο το βράδυ παλέυω δεν το παίρνει αυριο θα προσπαθήσω πάλι στην NiaR της έστειλα πάντως και τις είδε μην νομίζετε μία χαρά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 07:55 Η Anima έγραψε: #394 17-01-08 07:55 Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:23 Η drusilia έγραψε: #395 17-01-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... "Εβλεπε και το παιδι..." Στα ελεγα εγω, γιατι νομιζεις το έκοψα το ποδοσφαιρο; Αυτα τα θεάμτα ειναι ακατάλληλα για ανηλικους... Βαλε παιδι μου το παιδι να παιζει Playstation... Εγώ ασχολιομουν με το Mycat ενώ το έβλεπε ο καλος μου... Καθε φορά που πανηγυριζε ουρλιάζοντας έλεγα "Αντε Ραουλ αγόρι μου να τον φας, άντε να γίνεις χρήσιμος!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:26 Η LIFE έγραψε: #396 17-01-08 09:26 Ax ασε ασε...δραμα. Ο Νικος εν το μεταξυ που δεν υποστηριζει καμμια ομαδα..εχει ριξει γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:21 Η μαγισσα έγραψε: #397 17-01-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Click για ανάπτυξη... Εγώ τις ανέβασα και από ότι κατάλαβα πρέπει να εγκριθούν από την Michelle πίστεύω ότι δεν θα αργήσει αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η julia έγραψε: #398 17-01-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #399 17-01-08 11:30 ααααααααα για να τις δεις εσυ.... πρεπει να μας δωσεις τον Κικη!για μια βδομαδα!!! καλα η νεα φωτο που εχεις βαλει αβανταρ....κουκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η jasmine έγραψε: #400 17-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Click για ανάπτυξη... Ζήτα τα από το Θέμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αυτο νομιζω το "ο άντρας μου φτιάχνει καταπληκτικές κρέπες στο σπίτι που μπορούν να είναι και γλυκές και αλμυρές" με αποτελίωσε... Αντιο ζωή! Click για ανάπτυξη... Μήπως ένα αντίο Αθήνα για λίγο πάω Θεσσαλονίκη να φάω και ξαναέρχομε να ήταν λίγο πιο βολικό Σου είπα ότι όποτε θες έχει και χώρο για φιλοξενία στο σπίτι μου εκτός από ταράτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 18:10 Η drusilia έγραψε: #383 16-01-08 18:10 Καλα, λεγε εσυ τετοια να ερθω να σου κατσικωθω... κι εγώ ειμαι άνθρωπος που καλυτερα να με ντύνεις παρά να με ταίζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 18:20 Η μαγισσα έγραψε: #384 16-01-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλα, λεγε εσυ τετοια να ερθω να σου κατσικωθω... κι εγώ ειμαι άνθρωπος που καλυτερα να με ντύνεις παρά να με ταίζεις! Click για ανάπτυξη... Για να σε ντύσω δεν ξέρω αλλά από μαγειρική όλοι λένε ότι σκίζω και όσο το αν νομίζεις το ότι μπορεί να έρθεις μπορεί να με τρομάξει είσαι γελασμένη Δεν φοβάμαι τίποτα Ελα όποτε θες και οπως θες Αντε τι κάθεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 19:02 Η μελινάκι έγραψε: #385 16-01-08 19:02 δεν μπορειτε να αφαιρεσετε τα κοκκινα ματια της life με επεξεργασια; αν οχι μπορω εγω αν μου τη στειλετε τη φωτο... ή την εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 19:04 Η LIFE έγραψε: #386 16-01-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: δεν μπορειτε να αφαιρεσετε τα κοκκινα ματια της life με επεξεργασια; αν οχι μπορω εγω αν μου τη στειλετε τη φωτο... ή την εχω; Click για ανάπτυξη... Ax ωραια..βαλε μου κατι σε πρασινο η γαλαζιο αν σου ειναι ευκολο Παντως μη με αφησετε ανευ ματιων στη φωτοαυτο μου ελειπε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 19:43 Η μαγισσα έγραψε: #387 16-01-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ax ωραια..βαλε μου κατι σε πρασινο η γαλαζιο αν σου ειναι ευκολο Παντως μη με αφησετε ανευ ματιων στη φωτοαυτο μου ελειπε.... Click για ανάπτυξη... και αυτό μπορούμε να το κανονίσουμε στείλε μου το mail σου να σου στείλω τις φωτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 19:53 Η Mia_m έγραψε: #388 16-01-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: και αυτό μπορούμε να το κανονίσουμε στείλε μου το mail σου να σου στείλω τις φωτο..... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τις θέλωωωωωωωωω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:25 Η Marmanga έγραψε: #389 16-01-08 20:25 Πριν συνεχίσουμε με τις συνταγές... και επειδή δεν ξέρουμε αν θα μπορεί να μαγειρέψει για να φάμε η Μάγισσα (ή θα την έχω φάει εγώ!!!!!-εξαρτάται από τις φωτογραφίες που ανέβασε ) για πείτε μου: Πού τις βλέπετε;;;;;; Ε;;;! Ε;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:27 Η Mia_m έγραψε: #390 16-01-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Πριν συνεχίσουμε με τις συνταγές... και επειδή δεν ξέρουμε αν θα μπορεί να μαγειρέψει για να φάμε η Μάγισσα (ή θα την έχω φάει εγώ!!!!!-εξαρτάται από τις φωτογραφίες που ανέβασε ) για πείτε μου: Πού τις βλέπετε;;;;;; Ε;;;! Ε;;;!!! Click για ανάπτυξη... Τις ανέβασε στη gallery στην κατηγοριά meetings,απλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα και αναμενουμε! Προφανώς οι υπόλοιπες τις είδανε μέσω email. Και φυσικά θα μου στήλει email η μαγγισα σε λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 23:15 Η Desdemona: #391 16-01-08 23:15 Πωπω μια τεσσάρα....Κική ζεις; :cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 00:00 Η LIFE έγραψε: #392 17-01-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Πωπω μια τεσσάρα....Κική ζεις; :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... εβλεπε και το παιδι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 00:56 Η μαγισσα έγραψε: #393 17-01-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Τις ανέβασε στη gallery στην κατηγοριά meetings,απλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα και αναμενουμε! Προφανώς οι υπόλοιπες τις είδανε μέσω email. Και φυσικά θα μου στήλει email η μαγγισα σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Όλο το βράδυ παλέυω δεν το παίρνει αυριο θα προσπαθήσω πάλι στην NiaR της έστειλα πάντως και τις είδε μην νομίζετε μία χαρά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 07:55 Η Anima έγραψε: #394 17-01-08 07:55 Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:23 Η drusilia έγραψε: #395 17-01-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... "Εβλεπε και το παιδι..." Στα ελεγα εγω, γιατι νομιζεις το έκοψα το ποδοσφαιρο; Αυτα τα θεάμτα ειναι ακατάλληλα για ανηλικους... Βαλε παιδι μου το παιδι να παιζει Playstation... Εγώ ασχολιομουν με το Mycat ενώ το έβλεπε ο καλος μου... Καθε φορά που πανηγυριζε ουρλιάζοντας έλεγα "Αντε Ραουλ αγόρι μου να τον φας, άντε να γίνεις χρήσιμος!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:26 Η LIFE έγραψε: #396 17-01-08 09:26 Ax ασε ασε...δραμα. Ο Νικος εν το μεταξυ που δεν υποστηριζει καμμια ομαδα..εχει ριξει γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:21 Η μαγισσα έγραψε: #397 17-01-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Click για ανάπτυξη... Εγώ τις ανέβασα και από ότι κατάλαβα πρέπει να εγκριθούν από την Michelle πίστεύω ότι δεν θα αργήσει αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η julia έγραψε: #398 17-01-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #399 17-01-08 11:30 ααααααααα για να τις δεις εσυ.... πρεπει να μας δωσεις τον Κικη!για μια βδομαδα!!! καλα η νεα φωτο που εχεις βαλει αβανταρ....κουκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η jasmine έγραψε: #400 17-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Click για ανάπτυξη... Ζήτα τα από το Θέμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα, λεγε εσυ τετοια να ερθω να σου κατσικωθω... κι εγώ ειμαι άνθρωπος που καλυτερα να με ντύνεις παρά να με ταίζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 18:20 Η μαγισσα έγραψε: #384 16-01-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλα, λεγε εσυ τετοια να ερθω να σου κατσικωθω... κι εγώ ειμαι άνθρωπος που καλυτερα να με ντύνεις παρά να με ταίζεις! Click για ανάπτυξη... Για να σε ντύσω δεν ξέρω αλλά από μαγειρική όλοι λένε ότι σκίζω και όσο το αν νομίζεις το ότι μπορεί να έρθεις μπορεί να με τρομάξει είσαι γελασμένη Δεν φοβάμαι τίποτα Ελα όποτε θες και οπως θες Αντε τι κάθεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 19:02 Η μελινάκι έγραψε: #385 16-01-08 19:02 δεν μπορειτε να αφαιρεσετε τα κοκκινα ματια της life με επεξεργασια; αν οχι μπορω εγω αν μου τη στειλετε τη φωτο... ή την εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 19:04 Η LIFE έγραψε: #386 16-01-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: δεν μπορειτε να αφαιρεσετε τα κοκκινα ματια της life με επεξεργασια; αν οχι μπορω εγω αν μου τη στειλετε τη φωτο... ή την εχω; Click για ανάπτυξη... Ax ωραια..βαλε μου κατι σε πρασινο η γαλαζιο αν σου ειναι ευκολο Παντως μη με αφησετε ανευ ματιων στη φωτοαυτο μου ελειπε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 19:43 Η μαγισσα έγραψε: #387 16-01-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ax ωραια..βαλε μου κατι σε πρασινο η γαλαζιο αν σου ειναι ευκολο Παντως μη με αφησετε ανευ ματιων στη φωτοαυτο μου ελειπε.... Click για ανάπτυξη... και αυτό μπορούμε να το κανονίσουμε στείλε μου το mail σου να σου στείλω τις φωτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 19:53 Η Mia_m έγραψε: #388 16-01-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: και αυτό μπορούμε να το κανονίσουμε στείλε μου το mail σου να σου στείλω τις φωτο..... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τις θέλωωωωωωωωω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:25 Η Marmanga έγραψε: #389 16-01-08 20:25 Πριν συνεχίσουμε με τις συνταγές... και επειδή δεν ξέρουμε αν θα μπορεί να μαγειρέψει για να φάμε η Μάγισσα (ή θα την έχω φάει εγώ!!!!!-εξαρτάται από τις φωτογραφίες που ανέβασε ) για πείτε μου: Πού τις βλέπετε;;;;;; Ε;;;! Ε;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:27 Η Mia_m έγραψε: #390 16-01-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Πριν συνεχίσουμε με τις συνταγές... και επειδή δεν ξέρουμε αν θα μπορεί να μαγειρέψει για να φάμε η Μάγισσα (ή θα την έχω φάει εγώ!!!!!-εξαρτάται από τις φωτογραφίες που ανέβασε ) για πείτε μου: Πού τις βλέπετε;;;;;; Ε;;;! Ε;;;!!! Click για ανάπτυξη... Τις ανέβασε στη gallery στην κατηγοριά meetings,απλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα και αναμενουμε! Προφανώς οι υπόλοιπες τις είδανε μέσω email. Και φυσικά θα μου στήλει email η μαγγισα σε λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 23:15 Η Desdemona: #391 16-01-08 23:15 Πωπω μια τεσσάρα....Κική ζεις; :cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 00:00 Η LIFE έγραψε: #392 17-01-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Πωπω μια τεσσάρα....Κική ζεις; :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... εβλεπε και το παιδι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 00:56 Η μαγισσα έγραψε: #393 17-01-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Τις ανέβασε στη gallery στην κατηγοριά meetings,απλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα και αναμενουμε! Προφανώς οι υπόλοιπες τις είδανε μέσω email. Και φυσικά θα μου στήλει email η μαγγισα σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Όλο το βράδυ παλέυω δεν το παίρνει αυριο θα προσπαθήσω πάλι στην NiaR της έστειλα πάντως και τις είδε μην νομίζετε μία χαρά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 07:55 Η Anima έγραψε: #394 17-01-08 07:55 Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:23 Η drusilia έγραψε: #395 17-01-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... "Εβλεπε και το παιδι..." Στα ελεγα εγω, γιατι νομιζεις το έκοψα το ποδοσφαιρο; Αυτα τα θεάμτα ειναι ακατάλληλα για ανηλικους... Βαλε παιδι μου το παιδι να παιζει Playstation... Εγώ ασχολιομουν με το Mycat ενώ το έβλεπε ο καλος μου... Καθε φορά που πανηγυριζε ουρλιάζοντας έλεγα "Αντε Ραουλ αγόρι μου να τον φας, άντε να γίνεις χρήσιμος!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:26 Η LIFE έγραψε: #396 17-01-08 09:26 Ax ασε ασε...δραμα. Ο Νικος εν το μεταξυ που δεν υποστηριζει καμμια ομαδα..εχει ριξει γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:21 Η μαγισσα έγραψε: #397 17-01-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Click για ανάπτυξη... Εγώ τις ανέβασα και από ότι κατάλαβα πρέπει να εγκριθούν από την Michelle πίστεύω ότι δεν θα αργήσει αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η julia έγραψε: #398 17-01-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #399 17-01-08 11:30 ααααααααα για να τις δεις εσυ.... πρεπει να μας δωσεις τον Κικη!για μια βδομαδα!!! καλα η νεα φωτο που εχεις βαλει αβανταρ....κουκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η jasmine έγραψε: #400 17-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Click για ανάπτυξη... Ζήτα τα από το Θέμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλα, λεγε εσυ τετοια να ερθω να σου κατσικωθω... κι εγώ ειμαι άνθρωπος που καλυτερα να με ντύνεις παρά να με ταίζεις! Click για ανάπτυξη... Για να σε ντύσω δεν ξέρω αλλά από μαγειρική όλοι λένε ότι σκίζω και όσο το αν νομίζεις το ότι μπορεί να έρθεις μπορεί να με τρομάξει είσαι γελασμένη Δεν φοβάμαι τίποτα Ελα όποτε θες και οπως θες Αντε τι κάθεσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 19:02 Η μελινάκι έγραψε: #385 16-01-08 19:02 δεν μπορειτε να αφαιρεσετε τα κοκκινα ματια της life με επεξεργασια; αν οχι μπορω εγω αν μου τη στειλετε τη φωτο... ή την εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 19:04 Η LIFE έγραψε: #386 16-01-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: δεν μπορειτε να αφαιρεσετε τα κοκκινα ματια της life με επεξεργασια; αν οχι μπορω εγω αν μου τη στειλετε τη φωτο... ή την εχω; Click για ανάπτυξη... Ax ωραια..βαλε μου κατι σε πρασινο η γαλαζιο αν σου ειναι ευκολο Παντως μη με αφησετε ανευ ματιων στη φωτοαυτο μου ελειπε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 19:43 Η μαγισσα έγραψε: #387 16-01-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ax ωραια..βαλε μου κατι σε πρασινο η γαλαζιο αν σου ειναι ευκολο Παντως μη με αφησετε ανευ ματιων στη φωτοαυτο μου ελειπε.... Click για ανάπτυξη... και αυτό μπορούμε να το κανονίσουμε στείλε μου το mail σου να σου στείλω τις φωτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 19:53 Η Mia_m έγραψε: #388 16-01-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: και αυτό μπορούμε να το κανονίσουμε στείλε μου το mail σου να σου στείλω τις φωτο..... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τις θέλωωωωωωωωω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:25 Η Marmanga έγραψε: #389 16-01-08 20:25 Πριν συνεχίσουμε με τις συνταγές... και επειδή δεν ξέρουμε αν θα μπορεί να μαγειρέψει για να φάμε η Μάγισσα (ή θα την έχω φάει εγώ!!!!!-εξαρτάται από τις φωτογραφίες που ανέβασε ) για πείτε μου: Πού τις βλέπετε;;;;;; Ε;;;! Ε;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:27 Η Mia_m έγραψε: #390 16-01-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Πριν συνεχίσουμε με τις συνταγές... και επειδή δεν ξέρουμε αν θα μπορεί να μαγειρέψει για να φάμε η Μάγισσα (ή θα την έχω φάει εγώ!!!!!-εξαρτάται από τις φωτογραφίες που ανέβασε ) για πείτε μου: Πού τις βλέπετε;;;;;; Ε;;;! Ε;;;!!! Click για ανάπτυξη... Τις ανέβασε στη gallery στην κατηγοριά meetings,απλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα και αναμενουμε! Προφανώς οι υπόλοιπες τις είδανε μέσω email. Και φυσικά θα μου στήλει email η μαγγισα σε λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 23:15 Η Desdemona: #391 16-01-08 23:15 Πωπω μια τεσσάρα....Κική ζεις; :cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 00:00 Η LIFE έγραψε: #392 17-01-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Πωπω μια τεσσάρα....Κική ζεις; :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... εβλεπε και το παιδι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 00:56 Η μαγισσα έγραψε: #393 17-01-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Τις ανέβασε στη gallery στην κατηγοριά meetings,απλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα και αναμενουμε! Προφανώς οι υπόλοιπες τις είδανε μέσω email. Και φυσικά θα μου στήλει email η μαγγισα σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Όλο το βράδυ παλέυω δεν το παίρνει αυριο θα προσπαθήσω πάλι στην NiaR της έστειλα πάντως και τις είδε μην νομίζετε μία χαρά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 07:55 Η Anima έγραψε: #394 17-01-08 07:55 Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:23 Η drusilia έγραψε: #395 17-01-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... "Εβλεπε και το παιδι..." Στα ελεγα εγω, γιατι νομιζεις το έκοψα το ποδοσφαιρο; Αυτα τα θεάμτα ειναι ακατάλληλα για ανηλικους... Βαλε παιδι μου το παιδι να παιζει Playstation... Εγώ ασχολιομουν με το Mycat ενώ το έβλεπε ο καλος μου... Καθε φορά που πανηγυριζε ουρλιάζοντας έλεγα "Αντε Ραουλ αγόρι μου να τον φας, άντε να γίνεις χρήσιμος!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:26 Η LIFE έγραψε: #396 17-01-08 09:26 Ax ασε ασε...δραμα. Ο Νικος εν το μεταξυ που δεν υποστηριζει καμμια ομαδα..εχει ριξει γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:21 Η μαγισσα έγραψε: #397 17-01-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Click για ανάπτυξη... Εγώ τις ανέβασα και από ότι κατάλαβα πρέπει να εγκριθούν από την Michelle πίστεύω ότι δεν θα αργήσει αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η julia έγραψε: #398 17-01-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #399 17-01-08 11:30 ααααααααα για να τις δεις εσυ.... πρεπει να μας δωσεις τον Κικη!για μια βδομαδα!!! καλα η νεα φωτο που εχεις βαλει αβανταρ....κουκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η jasmine έγραψε: #400 17-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Click για ανάπτυξη... Ζήτα τα από το Θέμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν μπορειτε να αφαιρεσετε τα κοκκινα ματια της life με επεξεργασια; αν οχι μπορω εγω αν μου τη στειλετε τη φωτο... ή την εχω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 19:04 Η LIFE έγραψε: #386 16-01-08 19:04 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: δεν μπορειτε να αφαιρεσετε τα κοκκινα ματια της life με επεξεργασια; αν οχι μπορω εγω αν μου τη στειλετε τη φωτο... ή την εχω; Click για ανάπτυξη... Ax ωραια..βαλε μου κατι σε πρασινο η γαλαζιο αν σου ειναι ευκολο Παντως μη με αφησετε ανευ ματιων στη φωτοαυτο μου ελειπε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 19:43 Η μαγισσα έγραψε: #387 16-01-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ax ωραια..βαλε μου κατι σε πρασινο η γαλαζιο αν σου ειναι ευκολο Παντως μη με αφησετε ανευ ματιων στη φωτοαυτο μου ελειπε.... Click για ανάπτυξη... και αυτό μπορούμε να το κανονίσουμε στείλε μου το mail σου να σου στείλω τις φωτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 19:53 Η Mia_m έγραψε: #388 16-01-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: και αυτό μπορούμε να το κανονίσουμε στείλε μου το mail σου να σου στείλω τις φωτο..... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τις θέλωωωωωωωωω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:25 Η Marmanga έγραψε: #389 16-01-08 20:25 Πριν συνεχίσουμε με τις συνταγές... και επειδή δεν ξέρουμε αν θα μπορεί να μαγειρέψει για να φάμε η Μάγισσα (ή θα την έχω φάει εγώ!!!!!-εξαρτάται από τις φωτογραφίες που ανέβασε ) για πείτε μου: Πού τις βλέπετε;;;;;; Ε;;;! Ε;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:27 Η Mia_m έγραψε: #390 16-01-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Πριν συνεχίσουμε με τις συνταγές... και επειδή δεν ξέρουμε αν θα μπορεί να μαγειρέψει για να φάμε η Μάγισσα (ή θα την έχω φάει εγώ!!!!!-εξαρτάται από τις φωτογραφίες που ανέβασε ) για πείτε μου: Πού τις βλέπετε;;;;;; Ε;;;! Ε;;;!!! Click για ανάπτυξη... Τις ανέβασε στη gallery στην κατηγοριά meetings,απλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα και αναμενουμε! Προφανώς οι υπόλοιπες τις είδανε μέσω email. Και φυσικά θα μου στήλει email η μαγγισα σε λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 23:15 Η Desdemona: #391 16-01-08 23:15 Πωπω μια τεσσάρα....Κική ζεις; :cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 00:00 Η LIFE έγραψε: #392 17-01-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Πωπω μια τεσσάρα....Κική ζεις; :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... εβλεπε και το παιδι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 00:56 Η μαγισσα έγραψε: #393 17-01-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Τις ανέβασε στη gallery στην κατηγοριά meetings,απλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα και αναμενουμε! Προφανώς οι υπόλοιπες τις είδανε μέσω email. Και φυσικά θα μου στήλει email η μαγγισα σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Όλο το βράδυ παλέυω δεν το παίρνει αυριο θα προσπαθήσω πάλι στην NiaR της έστειλα πάντως και τις είδε μην νομίζετε μία χαρά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 07:55 Η Anima έγραψε: #394 17-01-08 07:55 Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:23 Η drusilia έγραψε: #395 17-01-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... "Εβλεπε και το παιδι..." Στα ελεγα εγω, γιατι νομιζεις το έκοψα το ποδοσφαιρο; Αυτα τα θεάμτα ειναι ακατάλληλα για ανηλικους... Βαλε παιδι μου το παιδι να παιζει Playstation... Εγώ ασχολιομουν με το Mycat ενώ το έβλεπε ο καλος μου... Καθε φορά που πανηγυριζε ουρλιάζοντας έλεγα "Αντε Ραουλ αγόρι μου να τον φας, άντε να γίνεις χρήσιμος!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:26 Η LIFE έγραψε: #396 17-01-08 09:26 Ax ασε ασε...δραμα. Ο Νικος εν το μεταξυ που δεν υποστηριζει καμμια ομαδα..εχει ριξει γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:21 Η μαγισσα έγραψε: #397 17-01-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Click για ανάπτυξη... Εγώ τις ανέβασα και από ότι κατάλαβα πρέπει να εγκριθούν από την Michelle πίστεύω ότι δεν θα αργήσει αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η julia έγραψε: #398 17-01-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #399 17-01-08 11:30 ααααααααα για να τις δεις εσυ.... πρεπει να μας δωσεις τον Κικη!για μια βδομαδα!!! καλα η νεα φωτο που εχεις βαλει αβανταρ....κουκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η jasmine έγραψε: #400 17-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Click για ανάπτυξη... Ζήτα τα από το Θέμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: δεν μπορειτε να αφαιρεσετε τα κοκκινα ματια της life με επεξεργασια; αν οχι μπορω εγω αν μου τη στειλετε τη φωτο... ή την εχω; Click για ανάπτυξη... Ax ωραια..βαλε μου κατι σε πρασινο η γαλαζιο αν σου ειναι ευκολο Παντως μη με αφησετε ανευ ματιων στη φωτοαυτο μου ελειπε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 19:43 Η μαγισσα έγραψε: #387 16-01-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ax ωραια..βαλε μου κατι σε πρασινο η γαλαζιο αν σου ειναι ευκολο Παντως μη με αφησετε ανευ ματιων στη φωτοαυτο μου ελειπε.... Click για ανάπτυξη... και αυτό μπορούμε να το κανονίσουμε στείλε μου το mail σου να σου στείλω τις φωτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 19:53 Η Mia_m έγραψε: #388 16-01-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: και αυτό μπορούμε να το κανονίσουμε στείλε μου το mail σου να σου στείλω τις φωτο..... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τις θέλωωωωωωωωω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:25 Η Marmanga έγραψε: #389 16-01-08 20:25 Πριν συνεχίσουμε με τις συνταγές... και επειδή δεν ξέρουμε αν θα μπορεί να μαγειρέψει για να φάμε η Μάγισσα (ή θα την έχω φάει εγώ!!!!!-εξαρτάται από τις φωτογραφίες που ανέβασε ) για πείτε μου: Πού τις βλέπετε;;;;;; Ε;;;! Ε;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:27 Η Mia_m έγραψε: #390 16-01-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Πριν συνεχίσουμε με τις συνταγές... και επειδή δεν ξέρουμε αν θα μπορεί να μαγειρέψει για να φάμε η Μάγισσα (ή θα την έχω φάει εγώ!!!!!-εξαρτάται από τις φωτογραφίες που ανέβασε ) για πείτε μου: Πού τις βλέπετε;;;;;; Ε;;;! Ε;;;!!! Click για ανάπτυξη... Τις ανέβασε στη gallery στην κατηγοριά meetings,απλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα και αναμενουμε! Προφανώς οι υπόλοιπες τις είδανε μέσω email. Και φυσικά θα μου στήλει email η μαγγισα σε λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 23:15 Η Desdemona: #391 16-01-08 23:15 Πωπω μια τεσσάρα....Κική ζεις; :cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 00:00 Η LIFE έγραψε: #392 17-01-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Πωπω μια τεσσάρα....Κική ζεις; :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... εβλεπε και το παιδι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 00:56 Η μαγισσα έγραψε: #393 17-01-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Τις ανέβασε στη gallery στην κατηγοριά meetings,απλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα και αναμενουμε! Προφανώς οι υπόλοιπες τις είδανε μέσω email. Και φυσικά θα μου στήλει email η μαγγισα σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Όλο το βράδυ παλέυω δεν το παίρνει αυριο θα προσπαθήσω πάλι στην NiaR της έστειλα πάντως και τις είδε μην νομίζετε μία χαρά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 07:55 Η Anima έγραψε: #394 17-01-08 07:55 Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:23 Η drusilia έγραψε: #395 17-01-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... "Εβλεπε και το παιδι..." Στα ελεγα εγω, γιατι νομιζεις το έκοψα το ποδοσφαιρο; Αυτα τα θεάμτα ειναι ακατάλληλα για ανηλικους... Βαλε παιδι μου το παιδι να παιζει Playstation... Εγώ ασχολιομουν με το Mycat ενώ το έβλεπε ο καλος μου... Καθε φορά που πανηγυριζε ουρλιάζοντας έλεγα "Αντε Ραουλ αγόρι μου να τον φας, άντε να γίνεις χρήσιμος!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:26 Η LIFE έγραψε: #396 17-01-08 09:26 Ax ασε ασε...δραμα. Ο Νικος εν το μεταξυ που δεν υποστηριζει καμμια ομαδα..εχει ριξει γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:21 Η μαγισσα έγραψε: #397 17-01-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Click για ανάπτυξη... Εγώ τις ανέβασα και από ότι κατάλαβα πρέπει να εγκριθούν από την Michelle πίστεύω ότι δεν θα αργήσει αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η julia έγραψε: #398 17-01-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #399 17-01-08 11:30 ααααααααα για να τις δεις εσυ.... πρεπει να μας δωσεις τον Κικη!για μια βδομαδα!!! καλα η νεα φωτο που εχεις βαλει αβανταρ....κουκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η jasmine έγραψε: #400 17-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Click για ανάπτυξη... Ζήτα τα από το Θέμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ax ωραια..βαλε μου κατι σε πρασινο η γαλαζιο αν σου ειναι ευκολο Παντως μη με αφησετε ανευ ματιων στη φωτοαυτο μου ελειπε.... Click για ανάπτυξη... και αυτό μπορούμε να το κανονίσουμε στείλε μου το mail σου να σου στείλω τις φωτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 19:53 Η Mia_m έγραψε: #388 16-01-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: και αυτό μπορούμε να το κανονίσουμε στείλε μου το mail σου να σου στείλω τις φωτο..... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τις θέλωωωωωωωωω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:25 Η Marmanga έγραψε: #389 16-01-08 20:25 Πριν συνεχίσουμε με τις συνταγές... και επειδή δεν ξέρουμε αν θα μπορεί να μαγειρέψει για να φάμε η Μάγισσα (ή θα την έχω φάει εγώ!!!!!-εξαρτάται από τις φωτογραφίες που ανέβασε ) για πείτε μου: Πού τις βλέπετε;;;;;; Ε;;;! Ε;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:27 Η Mia_m έγραψε: #390 16-01-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Πριν συνεχίσουμε με τις συνταγές... και επειδή δεν ξέρουμε αν θα μπορεί να μαγειρέψει για να φάμε η Μάγισσα (ή θα την έχω φάει εγώ!!!!!-εξαρτάται από τις φωτογραφίες που ανέβασε ) για πείτε μου: Πού τις βλέπετε;;;;;; Ε;;;! Ε;;;!!! Click για ανάπτυξη... Τις ανέβασε στη gallery στην κατηγοριά meetings,απλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα και αναμενουμε! Προφανώς οι υπόλοιπες τις είδανε μέσω email. Και φυσικά θα μου στήλει email η μαγγισα σε λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 23:15 Η Desdemona: #391 16-01-08 23:15 Πωπω μια τεσσάρα....Κική ζεις; :cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 00:00 Η LIFE έγραψε: #392 17-01-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Πωπω μια τεσσάρα....Κική ζεις; :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... εβλεπε και το παιδι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 00:56 Η μαγισσα έγραψε: #393 17-01-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Τις ανέβασε στη gallery στην κατηγοριά meetings,απλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα και αναμενουμε! Προφανώς οι υπόλοιπες τις είδανε μέσω email. Και φυσικά θα μου στήλει email η μαγγισα σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Όλο το βράδυ παλέυω δεν το παίρνει αυριο θα προσπαθήσω πάλι στην NiaR της έστειλα πάντως και τις είδε μην νομίζετε μία χαρά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 07:55 Η Anima έγραψε: #394 17-01-08 07:55 Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:23 Η drusilia έγραψε: #395 17-01-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... "Εβλεπε και το παιδι..." Στα ελεγα εγω, γιατι νομιζεις το έκοψα το ποδοσφαιρο; Αυτα τα θεάμτα ειναι ακατάλληλα για ανηλικους... Βαλε παιδι μου το παιδι να παιζει Playstation... Εγώ ασχολιομουν με το Mycat ενώ το έβλεπε ο καλος μου... Καθε φορά που πανηγυριζε ουρλιάζοντας έλεγα "Αντε Ραουλ αγόρι μου να τον φας, άντε να γίνεις χρήσιμος!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:26 Η LIFE έγραψε: #396 17-01-08 09:26 Ax ασε ασε...δραμα. Ο Νικος εν το μεταξυ που δεν υποστηριζει καμμια ομαδα..εχει ριξει γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:21 Η μαγισσα έγραψε: #397 17-01-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Click για ανάπτυξη... Εγώ τις ανέβασα και από ότι κατάλαβα πρέπει να εγκριθούν από την Michelle πίστεύω ότι δεν θα αργήσει αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η julia έγραψε: #398 17-01-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #399 17-01-08 11:30 ααααααααα για να τις δεις εσυ.... πρεπει να μας δωσεις τον Κικη!για μια βδομαδα!!! καλα η νεα φωτο που εχεις βαλει αβανταρ....κουκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η jasmine έγραψε: #400 17-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Click για ανάπτυξη... Ζήτα τα από το Θέμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: και αυτό μπορούμε να το κανονίσουμε στείλε μου το mail σου να σου στείλω τις φωτο..... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τις θέλωωωωωωωωω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:25 Η Marmanga έγραψε: #389 16-01-08 20:25 Πριν συνεχίσουμε με τις συνταγές... και επειδή δεν ξέρουμε αν θα μπορεί να μαγειρέψει για να φάμε η Μάγισσα (ή θα την έχω φάει εγώ!!!!!-εξαρτάται από τις φωτογραφίες που ανέβασε ) για πείτε μου: Πού τις βλέπετε;;;;;; Ε;;;! Ε;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:27 Η Mia_m έγραψε: #390 16-01-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Πριν συνεχίσουμε με τις συνταγές... και επειδή δεν ξέρουμε αν θα μπορεί να μαγειρέψει για να φάμε η Μάγισσα (ή θα την έχω φάει εγώ!!!!!-εξαρτάται από τις φωτογραφίες που ανέβασε ) για πείτε μου: Πού τις βλέπετε;;;;;; Ε;;;! Ε;;;!!! Click για ανάπτυξη... Τις ανέβασε στη gallery στην κατηγοριά meetings,απλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα και αναμενουμε! Προφανώς οι υπόλοιπες τις είδανε μέσω email. Και φυσικά θα μου στήλει email η μαγγισα σε λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 23:15 Η Desdemona: #391 16-01-08 23:15 Πωπω μια τεσσάρα....Κική ζεις; :cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 00:00 Η LIFE έγραψε: #392 17-01-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Πωπω μια τεσσάρα....Κική ζεις; :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... εβλεπε και το παιδι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 00:56 Η μαγισσα έγραψε: #393 17-01-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Τις ανέβασε στη gallery στην κατηγοριά meetings,απλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα και αναμενουμε! Προφανώς οι υπόλοιπες τις είδανε μέσω email. Και φυσικά θα μου στήλει email η μαγγισα σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Όλο το βράδυ παλέυω δεν το παίρνει αυριο θα προσπαθήσω πάλι στην NiaR της έστειλα πάντως και τις είδε μην νομίζετε μία χαρά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 07:55 Η Anima έγραψε: #394 17-01-08 07:55 Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:23 Η drusilia έγραψε: #395 17-01-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... "Εβλεπε και το παιδι..." Στα ελεγα εγω, γιατι νομιζεις το έκοψα το ποδοσφαιρο; Αυτα τα θεάμτα ειναι ακατάλληλα για ανηλικους... Βαλε παιδι μου το παιδι να παιζει Playstation... Εγώ ασχολιομουν με το Mycat ενώ το έβλεπε ο καλος μου... Καθε φορά που πανηγυριζε ουρλιάζοντας έλεγα "Αντε Ραουλ αγόρι μου να τον φας, άντε να γίνεις χρήσιμος!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:26 Η LIFE έγραψε: #396 17-01-08 09:26 Ax ασε ασε...δραμα. Ο Νικος εν το μεταξυ που δεν υποστηριζει καμμια ομαδα..εχει ριξει γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:21 Η μαγισσα έγραψε: #397 17-01-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Click για ανάπτυξη... Εγώ τις ανέβασα και από ότι κατάλαβα πρέπει να εγκριθούν από την Michelle πίστεύω ότι δεν θα αργήσει αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η julia έγραψε: #398 17-01-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #399 17-01-08 11:30 ααααααααα για να τις δεις εσυ.... πρεπει να μας δωσεις τον Κικη!για μια βδομαδα!!! καλα η νεα φωτο που εχεις βαλει αβανταρ....κουκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η jasmine έγραψε: #400 17-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Click για ανάπτυξη... Ζήτα τα από το Θέμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πριν συνεχίσουμε με τις συνταγές... και επειδή δεν ξέρουμε αν θα μπορεί να μαγειρέψει για να φάμε η Μάγισσα (ή θα την έχω φάει εγώ!!!!!-εξαρτάται από τις φωτογραφίες που ανέβασε ) για πείτε μου: Πού τις βλέπετε;;;;;; Ε;;;! Ε;;;!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 20:27 Η Mia_m έγραψε: #390 16-01-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Πριν συνεχίσουμε με τις συνταγές... και επειδή δεν ξέρουμε αν θα μπορεί να μαγειρέψει για να φάμε η Μάγισσα (ή θα την έχω φάει εγώ!!!!!-εξαρτάται από τις φωτογραφίες που ανέβασε ) για πείτε μου: Πού τις βλέπετε;;;;;; Ε;;;! Ε;;;!!! Click για ανάπτυξη... Τις ανέβασε στη gallery στην κατηγοριά meetings,απλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα και αναμενουμε! Προφανώς οι υπόλοιπες τις είδανε μέσω email. Και φυσικά θα μου στήλει email η μαγγισα σε λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 23:15 Η Desdemona: #391 16-01-08 23:15 Πωπω μια τεσσάρα....Κική ζεις; :cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 00:00 Η LIFE έγραψε: #392 17-01-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Πωπω μια τεσσάρα....Κική ζεις; :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... εβλεπε και το παιδι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 00:56 Η μαγισσα έγραψε: #393 17-01-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Τις ανέβασε στη gallery στην κατηγοριά meetings,απλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα και αναμενουμε! Προφανώς οι υπόλοιπες τις είδανε μέσω email. Και φυσικά θα μου στήλει email η μαγγισα σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Όλο το βράδυ παλέυω δεν το παίρνει αυριο θα προσπαθήσω πάλι στην NiaR της έστειλα πάντως και τις είδε μην νομίζετε μία χαρά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 07:55 Η Anima έγραψε: #394 17-01-08 07:55 Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:23 Η drusilia έγραψε: #395 17-01-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... "Εβλεπε και το παιδι..." Στα ελεγα εγω, γιατι νομιζεις το έκοψα το ποδοσφαιρο; Αυτα τα θεάμτα ειναι ακατάλληλα για ανηλικους... Βαλε παιδι μου το παιδι να παιζει Playstation... Εγώ ασχολιομουν με το Mycat ενώ το έβλεπε ο καλος μου... Καθε φορά που πανηγυριζε ουρλιάζοντας έλεγα "Αντε Ραουλ αγόρι μου να τον φας, άντε να γίνεις χρήσιμος!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:26 Η LIFE έγραψε: #396 17-01-08 09:26 Ax ασε ασε...δραμα. Ο Νικος εν το μεταξυ που δεν υποστηριζει καμμια ομαδα..εχει ριξει γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:21 Η μαγισσα έγραψε: #397 17-01-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Click για ανάπτυξη... Εγώ τις ανέβασα και από ότι κατάλαβα πρέπει να εγκριθούν από την Michelle πίστεύω ότι δεν θα αργήσει αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η julia έγραψε: #398 17-01-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #399 17-01-08 11:30 ααααααααα για να τις δεις εσυ.... πρεπει να μας δωσεις τον Κικη!για μια βδομαδα!!! καλα η νεα φωτο που εχεις βαλει αβανταρ....κουκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η jasmine έγραψε: #400 17-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Click για ανάπτυξη... Ζήτα τα από το Θέμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Πριν συνεχίσουμε με τις συνταγές... και επειδή δεν ξέρουμε αν θα μπορεί να μαγειρέψει για να φάμε η Μάγισσα (ή θα την έχω φάει εγώ!!!!!-εξαρτάται από τις φωτογραφίες που ανέβασε ) για πείτε μου: Πού τις βλέπετε;;;;;; Ε;;;! Ε;;;!!! Click για ανάπτυξη... Τις ανέβασε στη gallery στην κατηγοριά meetings,απλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα και αναμενουμε! Προφανώς οι υπόλοιπες τις είδανε μέσω email. Και φυσικά θα μου στήλει email η μαγγισα σε λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 23:15 Η Desdemona: #391 16-01-08 23:15 Πωπω μια τεσσάρα....Κική ζεις; :cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 00:00 Η LIFE έγραψε: #392 17-01-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Πωπω μια τεσσάρα....Κική ζεις; :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... εβλεπε και το παιδι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 00:56 Η μαγισσα έγραψε: #393 17-01-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Τις ανέβασε στη gallery στην κατηγοριά meetings,απλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα και αναμενουμε! Προφανώς οι υπόλοιπες τις είδανε μέσω email. Και φυσικά θα μου στήλει email η μαγγισα σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Όλο το βράδυ παλέυω δεν το παίρνει αυριο θα προσπαθήσω πάλι στην NiaR της έστειλα πάντως και τις είδε μην νομίζετε μία χαρά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 07:55 Η Anima έγραψε: #394 17-01-08 07:55 Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:23 Η drusilia έγραψε: #395 17-01-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... "Εβλεπε και το παιδι..." Στα ελεγα εγω, γιατι νομιζεις το έκοψα το ποδοσφαιρο; Αυτα τα θεάμτα ειναι ακατάλληλα για ανηλικους... Βαλε παιδι μου το παιδι να παιζει Playstation... Εγώ ασχολιομουν με το Mycat ενώ το έβλεπε ο καλος μου... Καθε φορά που πανηγυριζε ουρλιάζοντας έλεγα "Αντε Ραουλ αγόρι μου να τον φας, άντε να γίνεις χρήσιμος!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:26 Η LIFE έγραψε: #396 17-01-08 09:26 Ax ασε ασε...δραμα. Ο Νικος εν το μεταξυ που δεν υποστηριζει καμμια ομαδα..εχει ριξει γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:21 Η μαγισσα έγραψε: #397 17-01-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Click για ανάπτυξη... Εγώ τις ανέβασα και από ότι κατάλαβα πρέπει να εγκριθούν από την Michelle πίστεύω ότι δεν θα αργήσει αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η julia έγραψε: #398 17-01-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #399 17-01-08 11:30 ααααααααα για να τις δεις εσυ.... πρεπει να μας δωσεις τον Κικη!για μια βδομαδα!!! καλα η νεα φωτο που εχεις βαλει αβανταρ....κουκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η jasmine έγραψε: #400 17-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Click για ανάπτυξη... Ζήτα τα από το Θέμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πωπω μια τεσσάρα....Κική ζεις; :cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 00:00 Η LIFE έγραψε: #392 17-01-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Πωπω μια τεσσάρα....Κική ζεις; :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... εβλεπε και το παιδι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 00:56 Η μαγισσα έγραψε: #393 17-01-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Τις ανέβασε στη gallery στην κατηγοριά meetings,απλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα και αναμενουμε! Προφανώς οι υπόλοιπες τις είδανε μέσω email. Και φυσικά θα μου στήλει email η μαγγισα σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Όλο το βράδυ παλέυω δεν το παίρνει αυριο θα προσπαθήσω πάλι στην NiaR της έστειλα πάντως και τις είδε μην νομίζετε μία χαρά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 07:55 Η Anima έγραψε: #394 17-01-08 07:55 Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:23 Η drusilia έγραψε: #395 17-01-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... "Εβλεπε και το παιδι..." Στα ελεγα εγω, γιατι νομιζεις το έκοψα το ποδοσφαιρο; Αυτα τα θεάμτα ειναι ακατάλληλα για ανηλικους... Βαλε παιδι μου το παιδι να παιζει Playstation... Εγώ ασχολιομουν με το Mycat ενώ το έβλεπε ο καλος μου... Καθε φορά που πανηγυριζε ουρλιάζοντας έλεγα "Αντε Ραουλ αγόρι μου να τον φας, άντε να γίνεις χρήσιμος!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:26 Η LIFE έγραψε: #396 17-01-08 09:26 Ax ασε ασε...δραμα. Ο Νικος εν το μεταξυ που δεν υποστηριζει καμμια ομαδα..εχει ριξει γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:21 Η μαγισσα έγραψε: #397 17-01-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Click για ανάπτυξη... Εγώ τις ανέβασα και από ότι κατάλαβα πρέπει να εγκριθούν από την Michelle πίστεύω ότι δεν θα αργήσει αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η julia έγραψε: #398 17-01-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #399 17-01-08 11:30 ααααααααα για να τις δεις εσυ.... πρεπει να μας δωσεις τον Κικη!για μια βδομαδα!!! καλα η νεα φωτο που εχεις βαλει αβανταρ....κουκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η jasmine έγραψε: #400 17-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Click για ανάπτυξη... Ζήτα τα από το Θέμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Πωπω μια τεσσάρα....Κική ζεις; :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... εβλεπε και το παιδι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 00:56 Η μαγισσα έγραψε: #393 17-01-08 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Τις ανέβασε στη gallery στην κατηγοριά meetings,απλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα και αναμενουμε! Προφανώς οι υπόλοιπες τις είδανε μέσω email. Και φυσικά θα μου στήλει email η μαγγισα σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Όλο το βράδυ παλέυω δεν το παίρνει αυριο θα προσπαθήσω πάλι στην NiaR της έστειλα πάντως και τις είδε μην νομίζετε μία χαρά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 07:55 Η Anima έγραψε: #394 17-01-08 07:55 Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:23 Η drusilia έγραψε: #395 17-01-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... "Εβλεπε και το παιδι..." Στα ελεγα εγω, γιατι νομιζεις το έκοψα το ποδοσφαιρο; Αυτα τα θεάμτα ειναι ακατάλληλα για ανηλικους... Βαλε παιδι μου το παιδι να παιζει Playstation... Εγώ ασχολιομουν με το Mycat ενώ το έβλεπε ο καλος μου... Καθε φορά που πανηγυριζε ουρλιάζοντας έλεγα "Αντε Ραουλ αγόρι μου να τον φας, άντε να γίνεις χρήσιμος!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:26 Η LIFE έγραψε: #396 17-01-08 09:26 Ax ασε ασε...δραμα. Ο Νικος εν το μεταξυ που δεν υποστηριζει καμμια ομαδα..εχει ριξει γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:21 Η μαγισσα έγραψε: #397 17-01-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Click για ανάπτυξη... Εγώ τις ανέβασα και από ότι κατάλαβα πρέπει να εγκριθούν από την Michelle πίστεύω ότι δεν θα αργήσει αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η julia έγραψε: #398 17-01-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #399 17-01-08 11:30 ααααααααα για να τις δεις εσυ.... πρεπει να μας δωσεις τον Κικη!για μια βδομαδα!!! καλα η νεα φωτο που εχεις βαλει αβανταρ....κουκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η jasmine έγραψε: #400 17-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Click για ανάπτυξη... Ζήτα τα από το Θέμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Τις ανέβασε στη gallery στην κατηγοριά meetings,απλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα και αναμενουμε! Προφανώς οι υπόλοιπες τις είδανε μέσω email. Και φυσικά θα μου στήλει email η μαγγισα σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Όλο το βράδυ παλέυω δεν το παίρνει αυριο θα προσπαθήσω πάλι στην NiaR της έστειλα πάντως και τις είδε μην νομίζετε μία χαρά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 07:55 Η Anima έγραψε: #394 17-01-08 07:55 Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:23 Η drusilia έγραψε: #395 17-01-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... "Εβλεπε και το παιδι..." Στα ελεγα εγω, γιατι νομιζεις το έκοψα το ποδοσφαιρο; Αυτα τα θεάμτα ειναι ακατάλληλα για ανηλικους... Βαλε παιδι μου το παιδι να παιζει Playstation... Εγώ ασχολιομουν με το Mycat ενώ το έβλεπε ο καλος μου... Καθε φορά που πανηγυριζε ουρλιάζοντας έλεγα "Αντε Ραουλ αγόρι μου να τον φας, άντε να γίνεις χρήσιμος!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:26 Η LIFE έγραψε: #396 17-01-08 09:26 Ax ασε ασε...δραμα. Ο Νικος εν το μεταξυ που δεν υποστηριζει καμμια ομαδα..εχει ριξει γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:21 Η μαγισσα έγραψε: #397 17-01-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Click για ανάπτυξη... Εγώ τις ανέβασα και από ότι κατάλαβα πρέπει να εγκριθούν από την Michelle πίστεύω ότι δεν θα αργήσει αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η julia έγραψε: #398 17-01-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #399 17-01-08 11:30 ααααααααα για να τις δεις εσυ.... πρεπει να μας δωσεις τον Κικη!για μια βδομαδα!!! καλα η νεα φωτο που εχεις βαλει αβανταρ....κουκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η jasmine έγραψε: #400 17-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Click για ανάπτυξη... Ζήτα τα από το Θέμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:23 Η drusilia έγραψε: #395 17-01-08 09:23 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... "Εβλεπε και το παιδι..." Στα ελεγα εγω, γιατι νομιζεις το έκοψα το ποδοσφαιρο; Αυτα τα θεάμτα ειναι ακατάλληλα για ανηλικους... Βαλε παιδι μου το παιδι να παιζει Playstation... Εγώ ασχολιομουν με το Mycat ενώ το έβλεπε ο καλος μου... Καθε φορά που πανηγυριζε ουρλιάζοντας έλεγα "Αντε Ραουλ αγόρι μου να τον φας, άντε να γίνεις χρήσιμος!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:26 Η LIFE έγραψε: #396 17-01-08 09:26 Ax ασε ασε...δραμα. Ο Νικος εν το μεταξυ που δεν υποστηριζει καμμια ομαδα..εχει ριξει γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:21 Η μαγισσα έγραψε: #397 17-01-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Click για ανάπτυξη... Εγώ τις ανέβασα και από ότι κατάλαβα πρέπει να εγκριθούν από την Michelle πίστεύω ότι δεν θα αργήσει αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η julia έγραψε: #398 17-01-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #399 17-01-08 11:30 ααααααααα για να τις δεις εσυ.... πρεπει να μας δωσεις τον Κικη!για μια βδομαδα!!! καλα η νεα φωτο που εχεις βαλει αβανταρ....κουκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η jasmine έγραψε: #400 17-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Click για ανάπτυξη... Ζήτα τα από το Θέμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... "Εβλεπε και το παιδι..." Στα ελεγα εγω, γιατι νομιζεις το έκοψα το ποδοσφαιρο; Αυτα τα θεάμτα ειναι ακατάλληλα για ανηλικους... Βαλε παιδι μου το παιδι να παιζει Playstation... Εγώ ασχολιομουν με το Mycat ενώ το έβλεπε ο καλος μου... Καθε φορά που πανηγυριζε ουρλιάζοντας έλεγα "Αντε Ραουλ αγόρι μου να τον φας, άντε να γίνεις χρήσιμος!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 09:26 Η LIFE έγραψε: #396 17-01-08 09:26 Ax ασε ασε...δραμα. Ο Νικος εν το μεταξυ που δεν υποστηριζει καμμια ομαδα..εχει ριξει γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:21 Η μαγισσα έγραψε: #397 17-01-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Click για ανάπτυξη... Εγώ τις ανέβασα και από ότι κατάλαβα πρέπει να εγκριθούν από την Michelle πίστεύω ότι δεν θα αργήσει αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η julia έγραψε: #398 17-01-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #399 17-01-08 11:30 ααααααααα για να τις δεις εσυ.... πρεπει να μας δωσεις τον Κικη!για μια βδομαδα!!! καλα η νεα φωτο που εχεις βαλει αβανταρ....κουκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η jasmine έγραψε: #400 17-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Click για ανάπτυξη... Ζήτα τα από το Θέμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ax ασε ασε...δραμα. Ο Νικος εν το μεταξυ που δεν υποστηριζει καμμια ομαδα..εχει ριξει γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 10:21 Η μαγισσα έγραψε: #397 17-01-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Click για ανάπτυξη... Εγώ τις ανέβασα και από ότι κατάλαβα πρέπει να εγκριθούν από την Michelle πίστεύω ότι δεν θα αργήσει αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η julia έγραψε: #398 17-01-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #399 17-01-08 11:30 ααααααααα για να τις δεις εσυ.... πρεπει να μας δωσεις τον Κικη!για μια βδομαδα!!! καλα η νεα φωτο που εχεις βαλει αβανταρ....κουκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η jasmine έγραψε: #400 17-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Click για ανάπτυξη... Ζήτα τα από το Θέμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Anima: Mα...που είναι οι φωτογραφίες? Click για ανάπτυξη... Εγώ τις ανέβασα και από ότι κατάλαβα πρέπει να εγκριθούν από την Michelle πίστεύω ότι δεν θα αργήσει αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:22 Η julia έγραψε: #398 17-01-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #399 17-01-08 11:30 ααααααααα για να τις δεις εσυ.... πρεπει να μας δωσεις τον Κικη!για μια βδομαδα!!! καλα η νεα φωτο που εχεις βαλει αβανταρ....κουκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η jasmine έγραψε: #400 17-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Click για ανάπτυξη... Ζήτα τα από το Θέμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: εβλεπε και το παιδι .... Click για ανάπτυξη... Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #399 17-01-08 11:30 ααααααααα για να τις δεις εσυ.... πρεπει να μας δωσεις τον Κικη!για μια βδομαδα!!! καλα η νεα φωτο που εχεις βαλει αβανταρ....κουκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η jasmine έγραψε: #400 17-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Click για ανάπτυξη... Ζήτα τα από το Θέμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ααααααααα για να τις δεις εσυ.... πρεπει να μας δωσεις τον Κικη!για μια βδομαδα!!! καλα η νεα φωτο που εχεις βαλει αβανταρ....κουκλος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:35 Η jasmine έγραψε: #400 17-01-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Click για ανάπτυξη... Ζήτα τα από το Θέμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από julia: Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000€ είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Click για ανάπτυξη... Ζήτα τα από το Θέμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.