Θεσσαλονικείς άντε...

Αυτο νομιζω το "ο άντρας μου φτιάχνει καταπληκτικές κρέπες στο σπίτι που μπορούν να είναι και γλυκές και αλμυρές" με αποτελίωσε... Αντιο ζωή! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο νομιζω το "ο άντρας μου φτιάχνει καταπληκτικές κρέπες στο σπίτι που μπορούν να είναι και γλυκές και αλμυρές" με αποτελίωσε... Αντιο ζωή! :lol:

Μήπως ένα αντίο Αθήνα για λίγο πάω Θεσσαλονίκη να φάω και ξαναέρχομε να ήταν λίγο πιο βολικό:up::up::up::up:
Σου είπα ότι όποτε θες έχει και χώρο για φιλοξενία στο σπίτι μου εκτός από ταράτσα:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα, λεγε εσυ τετοια να ερθω να σου κατσικωθω... κι εγώ ειμαι άνθρωπος που καλυτερα να με ντύνεις παρά να με ταίζεις! :lol:

Καλα, λεγε εσυ τετοια να ερθω να σου κατσικωθω... κι εγώ ειμαι άνθρωπος που καλυτερα να με ντύνεις παρά να με ταίζεις! :lol:

Για να σε ντύσω δεν ξέρω αλλά από μαγειρική όλοι λένε ότι σκίζω και όσο το αν νομίζεις το ότι μπορεί να έρθεις μπορεί να με τρομάξει είσαι γελασμένη:lol::lol::lol::lol: Δεν φοβάμαι τίποτα:up::up::up::up: Ελα όποτε θες και οπως θες Αντε τι κάθεσαι;:blink::up::up::up:;););)

δεν μπορειτε να αφαιρεσετε τα κοκκινα ματια της life με επεξεργασια; αν οχι μπορω εγω αν μου τη στειλετε τη φωτο... ή την εχω;:hmm::hmm:

δεν μπορειτε να αφαιρεσετε τα κοκκινα ματια της life με επεξεργασια; αν οχι μπορω εγω αν μου τη στειλετε τη φωτο... ή την εχω;:hmm::hmm:
Ax ωραια..βαλε μου κατι σε πρασινο η γαλαζιο αν σου ειναι ευκολο:lol:
Παντως μη με αφησετε ανευ ματιων στη φωτο:blink:αυτο μου ελειπε....:lol:

Ax ωραια..βαλε μου κατι σε πρασινο η γαλαζιο αν σου ειναι ευκολο:lol:
Παντως μη με αφησετε ανευ ματιων στη φωτο:blink:αυτο μου ελειπε....:lol:

και αυτό μπορούμε να το κανονίσουμε στείλε μου το mail σου να σου στείλω τις φωτο.....

και αυτό μπορούμε να το κανονίσουμε στείλε μου το mail σου να σου στείλω τις φωτο.....

Κι εγώ τις θέλωωωωωωωωω!!!!!

Πριν συνεχίσουμε με τις συνταγές... και επειδή δεν ξέρουμε αν θα μπορεί να μαγειρέψει για να φάμε η Μάγισσα (ή θα την έχω φάει εγώ!!!!!-εξαρτάται από τις φωτογραφίες που ανέβασε :hmm::hmm:) για πείτε μου: Πού τις βλέπετε;;;;;;:mad::mad::mad: Ε;;;! Ε;;;!!!

Πριν συνεχίσουμε με τις συνταγές... και επειδή δεν ξέρουμε αν θα μπορεί να μαγειρέψει για να φάμε η Μάγισσα (ή θα την έχω φάει εγώ!!!!!-εξαρτάται από τις φωτογραφίες που ανέβασε :hmm::hmm:) για πείτε μου: Πού τις βλέπετε;;;;;;:mad::mad::mad: Ε;;;! Ε;;;!!!

Τις ανέβασε στη gallery στην κατηγοριά meetings,απλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα και αναμενουμε! Προφανώς οι υπόλοιπες τις είδανε μέσω email. Και φυσικά θα μου στήλει email η μαγγισα σε λίγο!!!

Πωπω μια τεσσάρα....Κική ζεις;

:cry::cry::cry:

Τις ανέβασε στη gallery στην κατηγοριά meetings,απλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα και αναμενουμε! Προφανώς οι υπόλοιπες τις είδανε μέσω email. Και φυσικά θα μου στήλει email η μαγγισα σε λίγο!!!

Όλο το βράδυ παλέυω δεν το παίρνει αυριο θα προσπαθήσω πάλι στην NiaR της έστειλα πάντως και τις είδε μην νομίζετε μία χαρά είναι

Mα...που είναι οι φωτογραφίες?

:(:(:(:(:(:( εβλεπε και το παιδι ....

:lol::lol: "Εβλεπε και το παιδι..."
Στα ελεγα εγω, γιατι νομιζεις το έκοψα το ποδοσφαιρο; Αυτα τα θεάμτα ειναι ακατάλληλα για ανηλικους...
Βαλε παιδι μου το παιδι να παιζει Playstation... Εγώ ασχολιομουν με το Mycat ενώ το έβλεπε ο καλος μου... Καθε φορά που πανηγυριζε ουρλιάζοντας έλεγα "Αντε Ραουλ αγόρι μου να τον φας, άντε να γίνεις χρήσιμος!"

Ax ασε ασε...δραμα.
Ο Νικος εν το μεταξυ που δεν υποστηριζει καμμια ομαδα..εχει ριξει γελιο:mad:

Mα...που είναι οι φωτογραφίες?
Εγώ τις ανέβασα και από ότι κατάλαβα πρέπει να εγκριθούν από την Michelle πίστεύω ότι δεν θα αργήσει αυτό!!!

:(:(:(:(:(:( εβλεπε και το παιδι ....

Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? :up::up::up: (Καραισκάκι 4-0)

Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"?????

5.000.000€ είναι καλά????? :lol::lol::lol:
Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα......:up:

ααααααααα για να τις δεις εσυ.... πρεπει να μας δωσεις τον Κικη!για μια βδομαδα!!!
καλα η νεα φωτο που εχεις βαλει αβανταρ....κουκλος!!!

Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? :up::up::up: (Καραισκάκι 4-0)

Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"?????

5.000.000€ είναι καλά????? :lol::lol::lol:
Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα......:up:

Ζήτα τα από το Θέμο!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back