drusilia
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Αυτο νομιζω το "ο άντρας μου φτιάχνει καταπληκτικές κρέπες στο σπίτι που μπορούν να είναι και γλυκές και αλμυρές" με αποτελίωσε... Αντιο ζωή!![]()
Μήπως ένα αντίο Αθήνα για λίγο πάω Θεσσαλονίκη να φάω και ξαναέρχομε να ήταν λίγο πιο βολικό

Σου είπα ότι όποτε θες έχει και χώρο για φιλοξενία στο σπίτι μου εκτός από ταράτσα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Καλα, λεγε εσυ τετοια να ερθω να σου κατσικωθω... κι εγώ ειμαι άνθρωπος που καλυτερα να με ντύνεις παρά να με ταίζεις!![]()
Για να σε ντύσω δεν ξέρω αλλά από μαγειρική όλοι λένε ότι σκίζω και όσο το αν νομίζεις το ότι μπορεί να έρθεις μπορεί να με τρομάξει είσαι γελασμένη

Δεν φοβάμαι τίποτα

Ελα όποτε θες και οπως θες Αντε τι κάθεσαι;

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ax ωραια..βαλε μου κατι σε πρασινο η γαλαζιο αν σου ειναι ευκολοδεν μπορειτε να αφαιρεσετε τα κοκκινα ματια της life με επεξεργασια; αν οχι μπορω εγω αν μου τη στειλετε τη φωτο... ή την εχω;![]()

Παντως μη με αφησετε ανευ ματιων στη φωτο
αυτο μου ελειπε....
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ax ωραια..βαλε μου κατι σε πρασινο η γαλαζιο αν σου ειναι ευκολο
Παντως μη με αφησετε ανευ ματιων στη φωτοαυτο μου ελειπε....
![]()
και αυτό μπορούμε να το κανονίσουμε στείλε μου το mail σου να σου στείλω τις φωτο.....
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
και αυτό μπορούμε να το κανονίσουμε στείλε μου το mail σου να σου στείλω τις φωτο.....
Κι εγώ τις θέλωωωωωωωωω!!!!!
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος

) για πείτε μου: Πού τις βλέπετε;;;;;;

Ε;;;! Ε;;;!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Πριν συνεχίσουμε με τις συνταγές... και επειδή δεν ξέρουμε αν θα μπορεί να μαγειρέψει για να φάμε η Μάγισσα (ή θα την έχω φάει εγώ!!!!!-εξαρτάται από τις φωτογραφίες που ανέβασε) για πείτε μου: Πού τις βλέπετε;;;;;;
Ε;;;! Ε;;;!!!
Τις ανέβασε στη gallery στην κατηγοριά meetings,απλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα και αναμενουμε! Προφανώς οι υπόλοιπες τις είδανε μέσω email. Και φυσικά θα μου στήλει email η μαγγισα σε λίγο!!!
Desdemona
Διάσημο μέλος
:cry::cry::cry:
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Πωπω μια τεσσάρα....Κική ζεις;
:cry::cry::cry:

εβλεπε και το παιδι ....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Τις ανέβασε στη gallery στην κατηγοριά meetings,απλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα και αναμενουμε! Προφανώς οι υπόλοιπες τις είδανε μέσω email. Και φυσικά θα μου στήλει email η μαγγισα σε λίγο!!!
Όλο το βράδυ παλέυω δεν το παίρνει αυριο θα προσπαθήσω πάλι στην NiaR της έστειλα πάντως και τις είδε μην νομίζετε μία χαρά είναι
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
εβλεπε και το παιδι ....

"Εβλεπε και το παιδι..." Στα ελεγα εγω, γιατι νομιζεις το έκοψα το ποδοσφαιρο; Αυτα τα θεάμτα ειναι ακατάλληλα για ανηλικους...
Βαλε παιδι μου το παιδι να παιζει Playstation... Εγώ ασχολιομουν με το Mycat ενώ το έβλεπε ο καλος μου... Καθε φορά που πανηγυριζε ουρλιάζοντας έλεγα "Αντε Ραουλ αγόρι μου να τον φας, άντε να γίνεις χρήσιμος!"
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Νικος εν το μεταξυ που δεν υποστηριζει καμμια ομαδα..εχει ριξει γελιο

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Εγώ τις ανέβασα και από ότι κατάλαβα πρέπει να εγκριθούν από την Michelle πίστεύω ότι δεν θα αργήσει αυτό!!!Mα...που είναι οι φωτογραφίες?
julia
Διακεκριμένο μέλος
εβλεπε και το παιδι ....
Κυκλοφόρησε το νέο dvd?????

(Καραισκάκι 4-0)Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"?????
5.000.000€ είναι καλά?????

Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα......

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
καλα η νεα φωτο που εχεις βαλει αβανταρ....κουκλος!!!
jasmine
Δραστήριο μέλος
Κυκλοφόρησε το νέο dvd?????(Καραισκάκι 4-0)
Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"?????
5.000.000€ είναι καλά?????![]()
Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα......![]()
Ζήτα τα από το Θέμο!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool