Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:40 Η Raisa έγραψε: #401 17-01-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Ζήτα τα από το Θέμο!!!!! Click για ανάπτυξη... και να ειναι σε μαυρη σακουλα....χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:43 Η LIFE έγραψε: #402 17-01-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000? είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Click για ανάπτυξη... Εμ βεβαια..σε εσας τους κοκκινους περισσευουν τα χρηματα για δωσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η LIFE έγραψε: #403 17-01-08 11:47 Νικη αν δεν καταφερες να ανεβασεις τις δικες σου φωτογραφιες,,θελεις να δω αν μπορω εγω??ετσι κι αλλιως η μια [[αλιεν ν2]]που ειμαι ειναι η ιδια..μενουν αλλες 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:56 Η julia έγραψε: #404 17-01-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααααα για να τις δεις εσυ.... πρεπει να μας δωσεις τον Κικη!για μια βδομαδα!!! καλα η νεα φωτο που εχεις βαλει αβανταρ....κουκλος!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ τον δίνω..... Εσύ είσαι ΣΙΓΟΥΡΗ??????? Μήπως θέλεις να κατεδαφίσεις κανέναν τοίχο? ή να κάνεις αναδιακόσμηση το σπίτι σου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 12:05 Η NiaR έγραψε: #405 17-01-08 12:05 εχω ηδη ενα τερατάκι στο σπιτι που μου το εχει κανει...θερινο!!! Και δεν περνει απο λογια με τιποτα.... μαζι ή που ηρεμήσουν και θα παιζουν παρε ή που θα ψαχνω σπιτι αλλου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 12:16 Η julia έγραψε: #406 17-01-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: εχω ηδη ενα τερατάκι στο σπιτι που μου το εχει κανει...θερινο!!! Και δεν περνει απο λογια με τιποτα.... μαζι ή που ηρεμήσουν και θα παιζουν παρε ή που θα ψαχνω σπιτι αλλου.... Click για ανάπτυξη... Να τους βάλουμε να μείνουνε μαζί .... και να μείνουμε και εμεις μαζί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 12:43 Η NiaR έγραψε: #407 17-01-08 12:43 καλη ιδεα και αυτη! Να ηρεμησουμε λιγο...διακοπεςςςςςςςςςςςς! Καλε λεω αν το βτυσω τις αποκριες διαολακι! το κοκκινο ματι το εχει, ε μονο κερατα θα παρω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 12:51 Η julia έγραψε: #408 17-01-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλη ιδεα και αυτη! Να ηρεμησουμε λιγο...διακοπεςςςςςςςςςςςς! Καλε λεω αν το βτυσω τις αποκριες διαολακι! το κοκκινο ματι το εχει, ε μονο κερατα θα παρω !!! Click για ανάπτυξη... Ναι!!!!! (βγηκαμε λίγο εκτος θέματος...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 13:51 Η Mia_m έγραψε: #409 17-01-08 13:51 Είδα τις φωτό εχθές, έχουμε πολύ γέλιο,εγώ στη μια είμαι σαν να κοιτάω στο θεό και στην άλλη ένα super alien με κατακόκκινα μάτια χεχε. Αν δεν ανέβουν θα κάνω κι εγώ μια προσπάθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 17:24 Η μαγισσα έγραψε: #410 17-01-08 17:24 και ναι είναι γεγονός η φωτογραφίες είναι στο galery μπορείτε να τις δείτε έχω και τρεις ακόμα από την Νίκη θα τις στείλω αυριο......Ελπίζω να σας αρέσουν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 21:23 Η Μυρτω4038: #411 17-01-08 21:23 LIFE απο μενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα για τις φωτογραφιες.Ανεβασε τις,νομιζω η μαγισσα ειπε οτι θα προσπαθησει αυριο να τις ανεβασει στο gallery.Kριμα που δεν εβγαλα περισσοτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 23:06 Η LIFE έγραψε: #412 17-01-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: LIFE απο μενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα για τις φωτογραφιες.Ανεβασε τις,νομιζω η μαγισσα ειπε οτι θα προσπαθησει αυριο να τις ανεβασει στο gallery.Kριμα που δεν εβγαλα περισσοτερες Click για ανάπτυξη... ΟΚ το ειδα κι εγω οτι θα τις βαλει η μαγισσα...τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:51 Η Raisa έγραψε: #413 25-01-08 15:51 Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες. Τι λέτε είστε μέσα όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η μαγισσα έγραψε: #414 25-01-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες. Τι λέτε είστε μέσα όλες; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:38 Η Raisa έγραψε: #415 25-01-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε Click για ανάπτυξη... Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η μαγισσα έγραψε: #416 25-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Click για ανάπτυξη... Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:41 Η Desdemona: #417 25-01-08 16:41 Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:44 Η μαγισσα έγραψε: #418 25-01-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η Desdemona: #419 25-01-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:50 Η Raisa έγραψε: #420 25-01-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Click για ανάπτυξη... (εντάξη εντάξη! τρυγόνια ήθελα να πω, μπερδεύτηκα.) Θα μπορούσαμε να ντυθούμε όλες μας γάτες. (τι πρωτότυπο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Ζήτα τα από το Θέμο!!!!! Click για ανάπτυξη... και να ειναι σε μαυρη σακουλα....χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:43 Η LIFE έγραψε: #402 17-01-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από julia: Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000? είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Click για ανάπτυξη... Εμ βεβαια..σε εσας τους κοκκινους περισσευουν τα χρηματα για δωσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η LIFE έγραψε: #403 17-01-08 11:47 Νικη αν δεν καταφερες να ανεβασεις τις δικες σου φωτογραφιες,,θελεις να δω αν μπορω εγω??ετσι κι αλλιως η μια [[αλιεν ν2]]που ειμαι ειναι η ιδια..μενουν αλλες 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:56 Η julia έγραψε: #404 17-01-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααααα για να τις δεις εσυ.... πρεπει να μας δωσεις τον Κικη!για μια βδομαδα!!! καλα η νεα φωτο που εχεις βαλει αβανταρ....κουκλος!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ τον δίνω..... Εσύ είσαι ΣΙΓΟΥΡΗ??????? Μήπως θέλεις να κατεδαφίσεις κανέναν τοίχο? ή να κάνεις αναδιακόσμηση το σπίτι σου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 12:05 Η NiaR έγραψε: #405 17-01-08 12:05 εχω ηδη ενα τερατάκι στο σπιτι που μου το εχει κανει...θερινο!!! Και δεν περνει απο λογια με τιποτα.... μαζι ή που ηρεμήσουν και θα παιζουν παρε ή που θα ψαχνω σπιτι αλλου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 12:16 Η julia έγραψε: #406 17-01-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: εχω ηδη ενα τερατάκι στο σπιτι που μου το εχει κανει...θερινο!!! Και δεν περνει απο λογια με τιποτα.... μαζι ή που ηρεμήσουν και θα παιζουν παρε ή που θα ψαχνω σπιτι αλλου.... Click για ανάπτυξη... Να τους βάλουμε να μείνουνε μαζί .... και να μείνουμε και εμεις μαζί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 12:43 Η NiaR έγραψε: #407 17-01-08 12:43 καλη ιδεα και αυτη! Να ηρεμησουμε λιγο...διακοπεςςςςςςςςςςςς! Καλε λεω αν το βτυσω τις αποκριες διαολακι! το κοκκινο ματι το εχει, ε μονο κερατα θα παρω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 12:51 Η julia έγραψε: #408 17-01-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλη ιδεα και αυτη! Να ηρεμησουμε λιγο...διακοπεςςςςςςςςςςςς! Καλε λεω αν το βτυσω τις αποκριες διαολακι! το κοκκινο ματι το εχει, ε μονο κερατα θα παρω !!! Click για ανάπτυξη... Ναι!!!!! (βγηκαμε λίγο εκτος θέματος...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 13:51 Η Mia_m έγραψε: #409 17-01-08 13:51 Είδα τις φωτό εχθές, έχουμε πολύ γέλιο,εγώ στη μια είμαι σαν να κοιτάω στο θεό και στην άλλη ένα super alien με κατακόκκινα μάτια χεχε. Αν δεν ανέβουν θα κάνω κι εγώ μια προσπάθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 17:24 Η μαγισσα έγραψε: #410 17-01-08 17:24 και ναι είναι γεγονός η φωτογραφίες είναι στο galery μπορείτε να τις δείτε έχω και τρεις ακόμα από την Νίκη θα τις στείλω αυριο......Ελπίζω να σας αρέσουν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 21:23 Η Μυρτω4038: #411 17-01-08 21:23 LIFE απο μενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα για τις φωτογραφιες.Ανεβασε τις,νομιζω η μαγισσα ειπε οτι θα προσπαθησει αυριο να τις ανεβασει στο gallery.Kριμα που δεν εβγαλα περισσοτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 23:06 Η LIFE έγραψε: #412 17-01-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: LIFE απο μενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα για τις φωτογραφιες.Ανεβασε τις,νομιζω η μαγισσα ειπε οτι θα προσπαθησει αυριο να τις ανεβασει στο gallery.Kριμα που δεν εβγαλα περισσοτερες Click για ανάπτυξη... ΟΚ το ειδα κι εγω οτι θα τις βαλει η μαγισσα...τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:51 Η Raisa έγραψε: #413 25-01-08 15:51 Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες. Τι λέτε είστε μέσα όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η μαγισσα έγραψε: #414 25-01-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες. Τι λέτε είστε μέσα όλες; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:38 Η Raisa έγραψε: #415 25-01-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε Click για ανάπτυξη... Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η μαγισσα έγραψε: #416 25-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Click για ανάπτυξη... Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:41 Η Desdemona: #417 25-01-08 16:41 Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:44 Η μαγισσα έγραψε: #418 25-01-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η Desdemona: #419 25-01-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:50 Η Raisa έγραψε: #420 25-01-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Click για ανάπτυξη... (εντάξη εντάξη! τρυγόνια ήθελα να πω, μπερδεύτηκα.) Θα μπορούσαμε να ντυθούμε όλες μας γάτες. (τι πρωτότυπο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Κυκλοφόρησε το νέο dvd????? (Καραισκάκι 4-0) Εμείς για να δουμε τις φωτο πρέπει να "πληρώσουμε"????? 5.000.000? είναι καλά????? Να πεταχτώ 2 λεπτά στην Τραπεζα...... Click για ανάπτυξη... Εμ βεβαια..σε εσας τους κοκκινους περισσευουν τα χρηματα για δωσιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:47 Η LIFE έγραψε: #403 17-01-08 11:47 Νικη αν δεν καταφερες να ανεβασεις τις δικες σου φωτογραφιες,,θελεις να δω αν μπορω εγω??ετσι κι αλλιως η μια [[αλιεν ν2]]που ειμαι ειναι η ιδια..μενουν αλλες 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:56 Η julia έγραψε: #404 17-01-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααααα για να τις δεις εσυ.... πρεπει να μας δωσεις τον Κικη!για μια βδομαδα!!! καλα η νεα φωτο που εχεις βαλει αβανταρ....κουκλος!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ τον δίνω..... Εσύ είσαι ΣΙΓΟΥΡΗ??????? Μήπως θέλεις να κατεδαφίσεις κανέναν τοίχο? ή να κάνεις αναδιακόσμηση το σπίτι σου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 12:05 Η NiaR έγραψε: #405 17-01-08 12:05 εχω ηδη ενα τερατάκι στο σπιτι που μου το εχει κανει...θερινο!!! Και δεν περνει απο λογια με τιποτα.... μαζι ή που ηρεμήσουν και θα παιζουν παρε ή που θα ψαχνω σπιτι αλλου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 12:16 Η julia έγραψε: #406 17-01-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: εχω ηδη ενα τερατάκι στο σπιτι που μου το εχει κανει...θερινο!!! Και δεν περνει απο λογια με τιποτα.... μαζι ή που ηρεμήσουν και θα παιζουν παρε ή που θα ψαχνω σπιτι αλλου.... Click για ανάπτυξη... Να τους βάλουμε να μείνουνε μαζί .... και να μείνουμε και εμεις μαζί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 12:43 Η NiaR έγραψε: #407 17-01-08 12:43 καλη ιδεα και αυτη! Να ηρεμησουμε λιγο...διακοπεςςςςςςςςςςςς! Καλε λεω αν το βτυσω τις αποκριες διαολακι! το κοκκινο ματι το εχει, ε μονο κερατα θα παρω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 12:51 Η julia έγραψε: #408 17-01-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλη ιδεα και αυτη! Να ηρεμησουμε λιγο...διακοπεςςςςςςςςςςςς! Καλε λεω αν το βτυσω τις αποκριες διαολακι! το κοκκινο ματι το εχει, ε μονο κερατα θα παρω !!! Click για ανάπτυξη... Ναι!!!!! (βγηκαμε λίγο εκτος θέματος...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 13:51 Η Mia_m έγραψε: #409 17-01-08 13:51 Είδα τις φωτό εχθές, έχουμε πολύ γέλιο,εγώ στη μια είμαι σαν να κοιτάω στο θεό και στην άλλη ένα super alien με κατακόκκινα μάτια χεχε. Αν δεν ανέβουν θα κάνω κι εγώ μια προσπάθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 17:24 Η μαγισσα έγραψε: #410 17-01-08 17:24 και ναι είναι γεγονός η φωτογραφίες είναι στο galery μπορείτε να τις δείτε έχω και τρεις ακόμα από την Νίκη θα τις στείλω αυριο......Ελπίζω να σας αρέσουν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 21:23 Η Μυρτω4038: #411 17-01-08 21:23 LIFE απο μενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα για τις φωτογραφιες.Ανεβασε τις,νομιζω η μαγισσα ειπε οτι θα προσπαθησει αυριο να τις ανεβασει στο gallery.Kριμα που δεν εβγαλα περισσοτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 23:06 Η LIFE έγραψε: #412 17-01-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: LIFE απο μενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα για τις φωτογραφιες.Ανεβασε τις,νομιζω η μαγισσα ειπε οτι θα προσπαθησει αυριο να τις ανεβασει στο gallery.Kριμα που δεν εβγαλα περισσοτερες Click για ανάπτυξη... ΟΚ το ειδα κι εγω οτι θα τις βαλει η μαγισσα...τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:51 Η Raisa έγραψε: #413 25-01-08 15:51 Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες. Τι λέτε είστε μέσα όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η μαγισσα έγραψε: #414 25-01-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες. Τι λέτε είστε μέσα όλες; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:38 Η Raisa έγραψε: #415 25-01-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε Click για ανάπτυξη... Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η μαγισσα έγραψε: #416 25-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Click για ανάπτυξη... Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:41 Η Desdemona: #417 25-01-08 16:41 Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:44 Η μαγισσα έγραψε: #418 25-01-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η Desdemona: #419 25-01-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:50 Η Raisa έγραψε: #420 25-01-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Click για ανάπτυξη... (εντάξη εντάξη! τρυγόνια ήθελα να πω, μπερδεύτηκα.) Θα μπορούσαμε να ντυθούμε όλες μας γάτες. (τι πρωτότυπο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νικη αν δεν καταφερες να ανεβασεις τις δικες σου φωτογραφιες,,θελεις να δω αν μπορω εγω??ετσι κι αλλιως η μια [[αλιεν ν2]]που ειμαι ειναι η ιδια..μενουν αλλες 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 11:56 Η julia έγραψε: #404 17-01-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααααα για να τις δεις εσυ.... πρεπει να μας δωσεις τον Κικη!για μια βδομαδα!!! καλα η νεα φωτο που εχεις βαλει αβανταρ....κουκλος!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ τον δίνω..... Εσύ είσαι ΣΙΓΟΥΡΗ??????? Μήπως θέλεις να κατεδαφίσεις κανέναν τοίχο? ή να κάνεις αναδιακόσμηση το σπίτι σου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 12:05 Η NiaR έγραψε: #405 17-01-08 12:05 εχω ηδη ενα τερατάκι στο σπιτι που μου το εχει κανει...θερινο!!! Και δεν περνει απο λογια με τιποτα.... μαζι ή που ηρεμήσουν και θα παιζουν παρε ή που θα ψαχνω σπιτι αλλου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 12:16 Η julia έγραψε: #406 17-01-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: εχω ηδη ενα τερατάκι στο σπιτι που μου το εχει κανει...θερινο!!! Και δεν περνει απο λογια με τιποτα.... μαζι ή που ηρεμήσουν και θα παιζουν παρε ή που θα ψαχνω σπιτι αλλου.... Click για ανάπτυξη... Να τους βάλουμε να μείνουνε μαζί .... και να μείνουμε και εμεις μαζί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 12:43 Η NiaR έγραψε: #407 17-01-08 12:43 καλη ιδεα και αυτη! Να ηρεμησουμε λιγο...διακοπεςςςςςςςςςςςς! Καλε λεω αν το βτυσω τις αποκριες διαολακι! το κοκκινο ματι το εχει, ε μονο κερατα θα παρω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 12:51 Η julia έγραψε: #408 17-01-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλη ιδεα και αυτη! Να ηρεμησουμε λιγο...διακοπεςςςςςςςςςςςς! Καλε λεω αν το βτυσω τις αποκριες διαολακι! το κοκκινο ματι το εχει, ε μονο κερατα θα παρω !!! Click για ανάπτυξη... Ναι!!!!! (βγηκαμε λίγο εκτος θέματος...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 13:51 Η Mia_m έγραψε: #409 17-01-08 13:51 Είδα τις φωτό εχθές, έχουμε πολύ γέλιο,εγώ στη μια είμαι σαν να κοιτάω στο θεό και στην άλλη ένα super alien με κατακόκκινα μάτια χεχε. Αν δεν ανέβουν θα κάνω κι εγώ μια προσπάθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 17:24 Η μαγισσα έγραψε: #410 17-01-08 17:24 και ναι είναι γεγονός η φωτογραφίες είναι στο galery μπορείτε να τις δείτε έχω και τρεις ακόμα από την Νίκη θα τις στείλω αυριο......Ελπίζω να σας αρέσουν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 21:23 Η Μυρτω4038: #411 17-01-08 21:23 LIFE απο μενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα για τις φωτογραφιες.Ανεβασε τις,νομιζω η μαγισσα ειπε οτι θα προσπαθησει αυριο να τις ανεβασει στο gallery.Kριμα που δεν εβγαλα περισσοτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 23:06 Η LIFE έγραψε: #412 17-01-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: LIFE απο μενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα για τις φωτογραφιες.Ανεβασε τις,νομιζω η μαγισσα ειπε οτι θα προσπαθησει αυριο να τις ανεβασει στο gallery.Kριμα που δεν εβγαλα περισσοτερες Click για ανάπτυξη... ΟΚ το ειδα κι εγω οτι θα τις βαλει η μαγισσα...τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:51 Η Raisa έγραψε: #413 25-01-08 15:51 Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες. Τι λέτε είστε μέσα όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η μαγισσα έγραψε: #414 25-01-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες. Τι λέτε είστε μέσα όλες; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:38 Η Raisa έγραψε: #415 25-01-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε Click για ανάπτυξη... Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η μαγισσα έγραψε: #416 25-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Click για ανάπτυξη... Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:41 Η Desdemona: #417 25-01-08 16:41 Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:44 Η μαγισσα έγραψε: #418 25-01-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η Desdemona: #419 25-01-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:50 Η Raisa έγραψε: #420 25-01-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Click για ανάπτυξη... (εντάξη εντάξη! τρυγόνια ήθελα να πω, μπερδεύτηκα.) Θα μπορούσαμε να ντυθούμε όλες μας γάτες. (τι πρωτότυπο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ααααααααα για να τις δεις εσυ.... πρεπει να μας δωσεις τον Κικη!για μια βδομαδα!!! καλα η νεα φωτο που εχεις βαλει αβανταρ....κουκλος!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ τον δίνω..... Εσύ είσαι ΣΙΓΟΥΡΗ??????? Μήπως θέλεις να κατεδαφίσεις κανέναν τοίχο? ή να κάνεις αναδιακόσμηση το σπίτι σου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 12:05 Η NiaR έγραψε: #405 17-01-08 12:05 εχω ηδη ενα τερατάκι στο σπιτι που μου το εχει κανει...θερινο!!! Και δεν περνει απο λογια με τιποτα.... μαζι ή που ηρεμήσουν και θα παιζουν παρε ή που θα ψαχνω σπιτι αλλου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 12:16 Η julia έγραψε: #406 17-01-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: εχω ηδη ενα τερατάκι στο σπιτι που μου το εχει κανει...θερινο!!! Και δεν περνει απο λογια με τιποτα.... μαζι ή που ηρεμήσουν και θα παιζουν παρε ή που θα ψαχνω σπιτι αλλου.... Click για ανάπτυξη... Να τους βάλουμε να μείνουνε μαζί .... και να μείνουμε και εμεις μαζί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 12:43 Η NiaR έγραψε: #407 17-01-08 12:43 καλη ιδεα και αυτη! Να ηρεμησουμε λιγο...διακοπεςςςςςςςςςςςς! Καλε λεω αν το βτυσω τις αποκριες διαολακι! το κοκκινο ματι το εχει, ε μονο κερατα θα παρω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 12:51 Η julia έγραψε: #408 17-01-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλη ιδεα και αυτη! Να ηρεμησουμε λιγο...διακοπεςςςςςςςςςςςς! Καλε λεω αν το βτυσω τις αποκριες διαολακι! το κοκκινο ματι το εχει, ε μονο κερατα θα παρω !!! Click για ανάπτυξη... Ναι!!!!! (βγηκαμε λίγο εκτος θέματος...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 13:51 Η Mia_m έγραψε: #409 17-01-08 13:51 Είδα τις φωτό εχθές, έχουμε πολύ γέλιο,εγώ στη μια είμαι σαν να κοιτάω στο θεό και στην άλλη ένα super alien με κατακόκκινα μάτια χεχε. Αν δεν ανέβουν θα κάνω κι εγώ μια προσπάθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 17:24 Η μαγισσα έγραψε: #410 17-01-08 17:24 και ναι είναι γεγονός η φωτογραφίες είναι στο galery μπορείτε να τις δείτε έχω και τρεις ακόμα από την Νίκη θα τις στείλω αυριο......Ελπίζω να σας αρέσουν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 21:23 Η Μυρτω4038: #411 17-01-08 21:23 LIFE απο μενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα για τις φωτογραφιες.Ανεβασε τις,νομιζω η μαγισσα ειπε οτι θα προσπαθησει αυριο να τις ανεβασει στο gallery.Kριμα που δεν εβγαλα περισσοτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 23:06 Η LIFE έγραψε: #412 17-01-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: LIFE απο μενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα για τις φωτογραφιες.Ανεβασε τις,νομιζω η μαγισσα ειπε οτι θα προσπαθησει αυριο να τις ανεβασει στο gallery.Kριμα που δεν εβγαλα περισσοτερες Click για ανάπτυξη... ΟΚ το ειδα κι εγω οτι θα τις βαλει η μαγισσα...τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:51 Η Raisa έγραψε: #413 25-01-08 15:51 Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες. Τι λέτε είστε μέσα όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η μαγισσα έγραψε: #414 25-01-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες. Τι λέτε είστε μέσα όλες; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:38 Η Raisa έγραψε: #415 25-01-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε Click για ανάπτυξη... Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η μαγισσα έγραψε: #416 25-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Click για ανάπτυξη... Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:41 Η Desdemona: #417 25-01-08 16:41 Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:44 Η μαγισσα έγραψε: #418 25-01-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η Desdemona: #419 25-01-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:50 Η Raisa έγραψε: #420 25-01-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Click για ανάπτυξη... (εντάξη εντάξη! τρυγόνια ήθελα να πω, μπερδεύτηκα.) Θα μπορούσαμε να ντυθούμε όλες μας γάτες. (τι πρωτότυπο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχω ηδη ενα τερατάκι στο σπιτι που μου το εχει κανει...θερινο!!! Και δεν περνει απο λογια με τιποτα.... μαζι ή που ηρεμήσουν και θα παιζουν παρε ή που θα ψαχνω σπιτι αλλου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 12:16 Η julia έγραψε: #406 17-01-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: εχω ηδη ενα τερατάκι στο σπιτι που μου το εχει κανει...θερινο!!! Και δεν περνει απο λογια με τιποτα.... μαζι ή που ηρεμήσουν και θα παιζουν παρε ή που θα ψαχνω σπιτι αλλου.... Click για ανάπτυξη... Να τους βάλουμε να μείνουνε μαζί .... και να μείνουμε και εμεις μαζί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 12:43 Η NiaR έγραψε: #407 17-01-08 12:43 καλη ιδεα και αυτη! Να ηρεμησουμε λιγο...διακοπεςςςςςςςςςςςς! Καλε λεω αν το βτυσω τις αποκριες διαολακι! το κοκκινο ματι το εχει, ε μονο κερατα θα παρω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 12:51 Η julia έγραψε: #408 17-01-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλη ιδεα και αυτη! Να ηρεμησουμε λιγο...διακοπεςςςςςςςςςςςς! Καλε λεω αν το βτυσω τις αποκριες διαολακι! το κοκκινο ματι το εχει, ε μονο κερατα θα παρω !!! Click για ανάπτυξη... Ναι!!!!! (βγηκαμε λίγο εκτος θέματος...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 13:51 Η Mia_m έγραψε: #409 17-01-08 13:51 Είδα τις φωτό εχθές, έχουμε πολύ γέλιο,εγώ στη μια είμαι σαν να κοιτάω στο θεό και στην άλλη ένα super alien με κατακόκκινα μάτια χεχε. Αν δεν ανέβουν θα κάνω κι εγώ μια προσπάθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 17:24 Η μαγισσα έγραψε: #410 17-01-08 17:24 και ναι είναι γεγονός η φωτογραφίες είναι στο galery μπορείτε να τις δείτε έχω και τρεις ακόμα από την Νίκη θα τις στείλω αυριο......Ελπίζω να σας αρέσουν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 21:23 Η Μυρτω4038: #411 17-01-08 21:23 LIFE απο μενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα για τις φωτογραφιες.Ανεβασε τις,νομιζω η μαγισσα ειπε οτι θα προσπαθησει αυριο να τις ανεβασει στο gallery.Kριμα που δεν εβγαλα περισσοτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 23:06 Η LIFE έγραψε: #412 17-01-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: LIFE απο μενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα για τις φωτογραφιες.Ανεβασε τις,νομιζω η μαγισσα ειπε οτι θα προσπαθησει αυριο να τις ανεβασει στο gallery.Kριμα που δεν εβγαλα περισσοτερες Click για ανάπτυξη... ΟΚ το ειδα κι εγω οτι θα τις βαλει η μαγισσα...τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:51 Η Raisa έγραψε: #413 25-01-08 15:51 Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες. Τι λέτε είστε μέσα όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η μαγισσα έγραψε: #414 25-01-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες. Τι λέτε είστε μέσα όλες; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:38 Η Raisa έγραψε: #415 25-01-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε Click για ανάπτυξη... Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η μαγισσα έγραψε: #416 25-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Click για ανάπτυξη... Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:41 Η Desdemona: #417 25-01-08 16:41 Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:44 Η μαγισσα έγραψε: #418 25-01-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η Desdemona: #419 25-01-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:50 Η Raisa έγραψε: #420 25-01-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Click για ανάπτυξη... (εντάξη εντάξη! τρυγόνια ήθελα να πω, μπερδεύτηκα.) Θα μπορούσαμε να ντυθούμε όλες μας γάτες. (τι πρωτότυπο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: εχω ηδη ενα τερατάκι στο σπιτι που μου το εχει κανει...θερινο!!! Και δεν περνει απο λογια με τιποτα.... μαζι ή που ηρεμήσουν και θα παιζουν παρε ή που θα ψαχνω σπιτι αλλου.... Click για ανάπτυξη... Να τους βάλουμε να μείνουνε μαζί .... και να μείνουμε και εμεις μαζί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 12:43 Η NiaR έγραψε: #407 17-01-08 12:43 καλη ιδεα και αυτη! Να ηρεμησουμε λιγο...διακοπεςςςςςςςςςςςς! Καλε λεω αν το βτυσω τις αποκριες διαολακι! το κοκκινο ματι το εχει, ε μονο κερατα θα παρω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 12:51 Η julia έγραψε: #408 17-01-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλη ιδεα και αυτη! Να ηρεμησουμε λιγο...διακοπεςςςςςςςςςςςς! Καλε λεω αν το βτυσω τις αποκριες διαολακι! το κοκκινο ματι το εχει, ε μονο κερατα θα παρω !!! Click για ανάπτυξη... Ναι!!!!! (βγηκαμε λίγο εκτος θέματος...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 13:51 Η Mia_m έγραψε: #409 17-01-08 13:51 Είδα τις φωτό εχθές, έχουμε πολύ γέλιο,εγώ στη μια είμαι σαν να κοιτάω στο θεό και στην άλλη ένα super alien με κατακόκκινα μάτια χεχε. Αν δεν ανέβουν θα κάνω κι εγώ μια προσπάθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 17:24 Η μαγισσα έγραψε: #410 17-01-08 17:24 και ναι είναι γεγονός η φωτογραφίες είναι στο galery μπορείτε να τις δείτε έχω και τρεις ακόμα από την Νίκη θα τις στείλω αυριο......Ελπίζω να σας αρέσουν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 21:23 Η Μυρτω4038: #411 17-01-08 21:23 LIFE απο μενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα για τις φωτογραφιες.Ανεβασε τις,νομιζω η μαγισσα ειπε οτι θα προσπαθησει αυριο να τις ανεβασει στο gallery.Kριμα που δεν εβγαλα περισσοτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 23:06 Η LIFE έγραψε: #412 17-01-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: LIFE απο μενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα για τις φωτογραφιες.Ανεβασε τις,νομιζω η μαγισσα ειπε οτι θα προσπαθησει αυριο να τις ανεβασει στο gallery.Kριμα που δεν εβγαλα περισσοτερες Click για ανάπτυξη... ΟΚ το ειδα κι εγω οτι θα τις βαλει η μαγισσα...τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:51 Η Raisa έγραψε: #413 25-01-08 15:51 Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες. Τι λέτε είστε μέσα όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η μαγισσα έγραψε: #414 25-01-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες. Τι λέτε είστε μέσα όλες; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:38 Η Raisa έγραψε: #415 25-01-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε Click για ανάπτυξη... Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η μαγισσα έγραψε: #416 25-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Click για ανάπτυξη... Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:41 Η Desdemona: #417 25-01-08 16:41 Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:44 Η μαγισσα έγραψε: #418 25-01-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η Desdemona: #419 25-01-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:50 Η Raisa έγραψε: #420 25-01-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Click για ανάπτυξη... (εντάξη εντάξη! τρυγόνια ήθελα να πω, μπερδεύτηκα.) Θα μπορούσαμε να ντυθούμε όλες μας γάτες. (τι πρωτότυπο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλη ιδεα και αυτη! Να ηρεμησουμε λιγο...διακοπεςςςςςςςςςςςς! Καλε λεω αν το βτυσω τις αποκριες διαολακι! το κοκκινο ματι το εχει, ε μονο κερατα θα παρω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 12:51 Η julia έγραψε: #408 17-01-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλη ιδεα και αυτη! Να ηρεμησουμε λιγο...διακοπεςςςςςςςςςςςς! Καλε λεω αν το βτυσω τις αποκριες διαολακι! το κοκκινο ματι το εχει, ε μονο κερατα θα παρω !!! Click για ανάπτυξη... Ναι!!!!! (βγηκαμε λίγο εκτος θέματος...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 13:51 Η Mia_m έγραψε: #409 17-01-08 13:51 Είδα τις φωτό εχθές, έχουμε πολύ γέλιο,εγώ στη μια είμαι σαν να κοιτάω στο θεό και στην άλλη ένα super alien με κατακόκκινα μάτια χεχε. Αν δεν ανέβουν θα κάνω κι εγώ μια προσπάθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 17:24 Η μαγισσα έγραψε: #410 17-01-08 17:24 και ναι είναι γεγονός η φωτογραφίες είναι στο galery μπορείτε να τις δείτε έχω και τρεις ακόμα από την Νίκη θα τις στείλω αυριο......Ελπίζω να σας αρέσουν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 21:23 Η Μυρτω4038: #411 17-01-08 21:23 LIFE απο μενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα για τις φωτογραφιες.Ανεβασε τις,νομιζω η μαγισσα ειπε οτι θα προσπαθησει αυριο να τις ανεβασει στο gallery.Kριμα που δεν εβγαλα περισσοτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 23:06 Η LIFE έγραψε: #412 17-01-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: LIFE απο μενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα για τις φωτογραφιες.Ανεβασε τις,νομιζω η μαγισσα ειπε οτι θα προσπαθησει αυριο να τις ανεβασει στο gallery.Kριμα που δεν εβγαλα περισσοτερες Click για ανάπτυξη... ΟΚ το ειδα κι εγω οτι θα τις βαλει η μαγισσα...τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:51 Η Raisa έγραψε: #413 25-01-08 15:51 Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες. Τι λέτε είστε μέσα όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η μαγισσα έγραψε: #414 25-01-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες. Τι λέτε είστε μέσα όλες; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:38 Η Raisa έγραψε: #415 25-01-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε Click για ανάπτυξη... Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η μαγισσα έγραψε: #416 25-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Click για ανάπτυξη... Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:41 Η Desdemona: #417 25-01-08 16:41 Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:44 Η μαγισσα έγραψε: #418 25-01-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η Desdemona: #419 25-01-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:50 Η Raisa έγραψε: #420 25-01-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Click για ανάπτυξη... (εντάξη εντάξη! τρυγόνια ήθελα να πω, μπερδεύτηκα.) Θα μπορούσαμε να ντυθούμε όλες μας γάτες. (τι πρωτότυπο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλη ιδεα και αυτη! Να ηρεμησουμε λιγο...διακοπεςςςςςςςςςςςς! Καλε λεω αν το βτυσω τις αποκριες διαολακι! το κοκκινο ματι το εχει, ε μονο κερατα θα παρω !!! Click για ανάπτυξη... Ναι!!!!! (βγηκαμε λίγο εκτος θέματος...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 13:51 Η Mia_m έγραψε: #409 17-01-08 13:51 Είδα τις φωτό εχθές, έχουμε πολύ γέλιο,εγώ στη μια είμαι σαν να κοιτάω στο θεό και στην άλλη ένα super alien με κατακόκκινα μάτια χεχε. Αν δεν ανέβουν θα κάνω κι εγώ μια προσπάθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 17:24 Η μαγισσα έγραψε: #410 17-01-08 17:24 και ναι είναι γεγονός η φωτογραφίες είναι στο galery μπορείτε να τις δείτε έχω και τρεις ακόμα από την Νίκη θα τις στείλω αυριο......Ελπίζω να σας αρέσουν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 21:23 Η Μυρτω4038: #411 17-01-08 21:23 LIFE απο μενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα για τις φωτογραφιες.Ανεβασε τις,νομιζω η μαγισσα ειπε οτι θα προσπαθησει αυριο να τις ανεβασει στο gallery.Kριμα που δεν εβγαλα περισσοτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 23:06 Η LIFE έγραψε: #412 17-01-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: LIFE απο μενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα για τις φωτογραφιες.Ανεβασε τις,νομιζω η μαγισσα ειπε οτι θα προσπαθησει αυριο να τις ανεβασει στο gallery.Kριμα που δεν εβγαλα περισσοτερες Click για ανάπτυξη... ΟΚ το ειδα κι εγω οτι θα τις βαλει η μαγισσα...τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:51 Η Raisa έγραψε: #413 25-01-08 15:51 Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες. Τι λέτε είστε μέσα όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η μαγισσα έγραψε: #414 25-01-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες. Τι λέτε είστε μέσα όλες; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:38 Η Raisa έγραψε: #415 25-01-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε Click για ανάπτυξη... Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η μαγισσα έγραψε: #416 25-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Click για ανάπτυξη... Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:41 Η Desdemona: #417 25-01-08 16:41 Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:44 Η μαγισσα έγραψε: #418 25-01-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η Desdemona: #419 25-01-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:50 Η Raisa έγραψε: #420 25-01-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Click για ανάπτυξη... (εντάξη εντάξη! τρυγόνια ήθελα να πω, μπερδεύτηκα.) Θα μπορούσαμε να ντυθούμε όλες μας γάτες. (τι πρωτότυπο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είδα τις φωτό εχθές, έχουμε πολύ γέλιο,εγώ στη μια είμαι σαν να κοιτάω στο θεό και στην άλλη ένα super alien με κατακόκκινα μάτια χεχε. Αν δεν ανέβουν θα κάνω κι εγώ μια προσπάθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 17:24 Η μαγισσα έγραψε: #410 17-01-08 17:24 και ναι είναι γεγονός η φωτογραφίες είναι στο galery μπορείτε να τις δείτε έχω και τρεις ακόμα από την Νίκη θα τις στείλω αυριο......Ελπίζω να σας αρέσουν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 21:23 Η Μυρτω4038: #411 17-01-08 21:23 LIFE απο μενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα για τις φωτογραφιες.Ανεβασε τις,νομιζω η μαγισσα ειπε οτι θα προσπαθησει αυριο να τις ανεβασει στο gallery.Kριμα που δεν εβγαλα περισσοτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 23:06 Η LIFE έγραψε: #412 17-01-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: LIFE απο μενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα για τις φωτογραφιες.Ανεβασε τις,νομιζω η μαγισσα ειπε οτι θα προσπαθησει αυριο να τις ανεβασει στο gallery.Kριμα που δεν εβγαλα περισσοτερες Click για ανάπτυξη... ΟΚ το ειδα κι εγω οτι θα τις βαλει η μαγισσα...τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:51 Η Raisa έγραψε: #413 25-01-08 15:51 Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες. Τι λέτε είστε μέσα όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η μαγισσα έγραψε: #414 25-01-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες. Τι λέτε είστε μέσα όλες; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:38 Η Raisa έγραψε: #415 25-01-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε Click για ανάπτυξη... Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η μαγισσα έγραψε: #416 25-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Click για ανάπτυξη... Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:41 Η Desdemona: #417 25-01-08 16:41 Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:44 Η μαγισσα έγραψε: #418 25-01-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η Desdemona: #419 25-01-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:50 Η Raisa έγραψε: #420 25-01-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Click για ανάπτυξη... (εντάξη εντάξη! τρυγόνια ήθελα να πω, μπερδεύτηκα.) Θα μπορούσαμε να ντυθούμε όλες μας γάτες. (τι πρωτότυπο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και ναι είναι γεγονός η φωτογραφίες είναι στο galery μπορείτε να τις δείτε έχω και τρεις ακόμα από την Νίκη θα τις στείλω αυριο......Ελπίζω να σας αρέσουν...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 21:23 Η Μυρτω4038: #411 17-01-08 21:23 LIFE απο μενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα για τις φωτογραφιες.Ανεβασε τις,νομιζω η μαγισσα ειπε οτι θα προσπαθησει αυριο να τις ανεβασει στο gallery.Kριμα που δεν εβγαλα περισσοτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 23:06 Η LIFE έγραψε: #412 17-01-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: LIFE απο μενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα για τις φωτογραφιες.Ανεβασε τις,νομιζω η μαγισσα ειπε οτι θα προσπαθησει αυριο να τις ανεβασει στο gallery.Kριμα που δεν εβγαλα περισσοτερες Click για ανάπτυξη... ΟΚ το ειδα κι εγω οτι θα τις βαλει η μαγισσα...τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:51 Η Raisa έγραψε: #413 25-01-08 15:51 Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες. Τι λέτε είστε μέσα όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η μαγισσα έγραψε: #414 25-01-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες. Τι λέτε είστε μέσα όλες; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:38 Η Raisa έγραψε: #415 25-01-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε Click για ανάπτυξη... Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η μαγισσα έγραψε: #416 25-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Click για ανάπτυξη... Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:41 Η Desdemona: #417 25-01-08 16:41 Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:44 Η μαγισσα έγραψε: #418 25-01-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η Desdemona: #419 25-01-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:50 Η Raisa έγραψε: #420 25-01-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Click για ανάπτυξη... (εντάξη εντάξη! τρυγόνια ήθελα να πω, μπερδεύτηκα.) Θα μπορούσαμε να ντυθούμε όλες μας γάτες. (τι πρωτότυπο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
LIFE απο μενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα για τις φωτογραφιες.Ανεβασε τις,νομιζω η μαγισσα ειπε οτι θα προσπαθησει αυριο να τις ανεβασει στο gallery.Kριμα που δεν εβγαλα περισσοτερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2008 στις 23:06 Η LIFE έγραψε: #412 17-01-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: LIFE απο μενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα για τις φωτογραφιες.Ανεβασε τις,νομιζω η μαγισσα ειπε οτι θα προσπαθησει αυριο να τις ανεβασει στο gallery.Kριμα που δεν εβγαλα περισσοτερες Click για ανάπτυξη... ΟΚ το ειδα κι εγω οτι θα τις βαλει η μαγισσα...τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:51 Η Raisa έγραψε: #413 25-01-08 15:51 Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες. Τι λέτε είστε μέσα όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η μαγισσα έγραψε: #414 25-01-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες. Τι λέτε είστε μέσα όλες; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:38 Η Raisa έγραψε: #415 25-01-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε Click για ανάπτυξη... Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η μαγισσα έγραψε: #416 25-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Click για ανάπτυξη... Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:41 Η Desdemona: #417 25-01-08 16:41 Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:44 Η μαγισσα έγραψε: #418 25-01-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η Desdemona: #419 25-01-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:50 Η Raisa έγραψε: #420 25-01-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Click για ανάπτυξη... (εντάξη εντάξη! τρυγόνια ήθελα να πω, μπερδεύτηκα.) Θα μπορούσαμε να ντυθούμε όλες μας γάτες. (τι πρωτότυπο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: LIFE απο μενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα για τις φωτογραφιες.Ανεβασε τις,νομιζω η μαγισσα ειπε οτι θα προσπαθησει αυριο να τις ανεβασει στο gallery.Kριμα που δεν εβγαλα περισσοτερες Click για ανάπτυξη... ΟΚ το ειδα κι εγω οτι θα τις βαλει η μαγισσα...τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 15:51 Η Raisa έγραψε: #413 25-01-08 15:51 Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες. Τι λέτε είστε μέσα όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η μαγισσα έγραψε: #414 25-01-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες. Τι λέτε είστε μέσα όλες; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:38 Η Raisa έγραψε: #415 25-01-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε Click για ανάπτυξη... Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η μαγισσα έγραψε: #416 25-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Click για ανάπτυξη... Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:41 Η Desdemona: #417 25-01-08 16:41 Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:44 Η μαγισσα έγραψε: #418 25-01-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η Desdemona: #419 25-01-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:50 Η Raisa έγραψε: #420 25-01-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Click για ανάπτυξη... (εντάξη εντάξη! τρυγόνια ήθελα να πω, μπερδεύτηκα.) Θα μπορούσαμε να ντυθούμε όλες μας γάτες. (τι πρωτότυπο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες. Τι λέτε είστε μέσα όλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:24 Η μαγισσα έγραψε: #414 25-01-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες. Τι λέτε είστε μέσα όλες; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:38 Η Raisa έγραψε: #415 25-01-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε Click για ανάπτυξη... Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η μαγισσα έγραψε: #416 25-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Click για ανάπτυξη... Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:41 Η Desdemona: #417 25-01-08 16:41 Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:44 Η μαγισσα έγραψε: #418 25-01-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η Desdemona: #419 25-01-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:50 Η Raisa έγραψε: #420 25-01-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Click για ανάπτυξη... (εντάξη εντάξη! τρυγόνια ήθελα να πω, μπερδεύτηκα.) Θα μπορούσαμε να ντυθούμε όλες μας γάτες. (τι πρωτότυπο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άντε κορίτσια της Θεσσαλονίκης (και αγόρια φυσικά) σκεφτόμαστε για δεύτερο καφέ, αυτή τη φορά ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, διότι ζηλέψαμε τις Αθηναίες. Τι λέτε είστε μέσα όλες; Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:38 Η Raisa έγραψε: #415 25-01-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε Click για ανάπτυξη... Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η μαγισσα έγραψε: #416 25-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Click για ανάπτυξη... Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:41 Η Desdemona: #417 25-01-08 16:41 Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:44 Η μαγισσα έγραψε: #418 25-01-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η Desdemona: #419 25-01-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:50 Η Raisa έγραψε: #420 25-01-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Click για ανάπτυξη... (εντάξη εντάξη! τρυγόνια ήθελα να πω, μπερδεύτηκα.) Θα μπορούσαμε να ντυθούμε όλες μας γάτες. (τι πρωτότυπο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γιατί όχι αλλά μετά τις 7 Φεβρουαρίου που μπορείς εσύ μάλλον για αποκριές το πάμε Click για ανάπτυξη... Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:40 Η μαγισσα έγραψε: #416 25-01-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Click για ανάπτυξη... Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:41 Η Desdemona: #417 25-01-08 16:41 Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:44 Η μαγισσα έγραψε: #418 25-01-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η Desdemona: #419 25-01-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:50 Η Raisa έγραψε: #420 25-01-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Click για ανάπτυξη... (εντάξη εντάξη! τρυγόνια ήθελα να πω, μπερδεύτηκα.) Θα μπορούσαμε να ντυθούμε όλες μας γάτες. (τι πρωτότυπο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι πειράζει καλέ; Θα κόψουμε την πίτα φορώντας τις στολές μας. Μ΄ένα σμπάρο δυο τριζώνια! Click για ανάπτυξη... Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:41 Η Desdemona: #417 25-01-08 16:41 Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:44 Η μαγισσα έγραψε: #418 25-01-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η Desdemona: #419 25-01-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:50 Η Raisa έγραψε: #420 25-01-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Click για ανάπτυξη... (εντάξη εντάξη! τρυγόνια ήθελα να πω, μπερδεύτηκα.) Θα μπορούσαμε να ντυθούμε όλες μας γάτες. (τι πρωτότυπο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:44 Η μαγισσα έγραψε: #418 25-01-08 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η Desdemona: #419 25-01-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:50 Η Raisa έγραψε: #420 25-01-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Click για ανάπτυξη... (εντάξη εντάξη! τρυγόνια ήθελα να πω, μπερδεύτηκα.) Θα μπορούσαμε να ντυθούμε όλες μας γάτες. (τι πρωτότυπο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Να κάνω κι εγώ μια παράκληση; Γίνεται να το κάνουμε μετά τις 10/2 γιατί θα είμαι στη Βαρκελώνη; Click για ανάπτυξη... Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:45 Η Desdemona: #419 25-01-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:50 Η Raisa έγραψε: #420 25-01-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Click για ανάπτυξη... (εντάξη εντάξη! τρυγόνια ήθελα να πω, μπερδεύτηκα.) Θα μπορούσαμε να ντυθούμε όλες μας γάτες. (τι πρωτότυπο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Και το ρωτάς εγώ χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά μωρό μου τι λές τώρα!!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2008 στις 16:50 Η Raisa έγραψε: #420 25-01-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Click για ανάπτυξη... (εντάξη εντάξη! τρυγόνια ήθελα να πω, μπερδεύτηκα.) Θα μπορούσαμε να ντυθούμε όλες μας γάτες. (τι πρωτότυπο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Θα έχουμε και τριζώνια Μιλάμε για τρελό γλέντι Τι να ντυθούμε άραγε Click για ανάπτυξη... (εντάξη εντάξη! τρυγόνια ήθελα να πω, μπερδεύτηκα.) Θα μπορούσαμε να ντυθούμε όλες μας γάτες. (τι πρωτότυπο!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.