Θεσσαλονικείς άντε...

Κοίτα, Anima, έτσι όπως το θέτεις ιδεολογικά .... δεν μπορείς παρά να με βάλεις σε προβληματισμό!
Η φάση με ταβερνάκι κλπ είναι κάτι που το έκανα παλιότερα, και επειδή ο τωρινός μου σύντροφος δεν είναι τέτοιου στυλ, μου έχει λείψει πολύυυυ!!!!
Οπότε, μέσα είμαι, αν αποφασιστεί για Εύοσμο, οκ!
Αφού έχω αυτοκίνητο, ε θα ήμουν λίγο ιδιότροπη να φέρω αντιρρήσεις! Αρκεί να με καθοδηγεί κάποιος σχετικός μέσω κινητού μη βρεθώ σε κανέναν άλλον νομό! :P

θα σε καθοδηγήσω εγώ εξ'άλλου και την jasmine από την Περαία εγώ της ειπα πως να έρθει στον Ευοσμο όταν χρειάστηκε!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ισχύει τελικά; 24/02/08 στον Εύοσμο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ισχύει τελικά; 24/02/08 στον Εύοσμο;

Δεν ξέρω εγώ μέσα ειμαι για Ευοσμο και στις 24!!!!!
Ας πούνε και οι άλλες!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Αντε απόφασίστε όμως ... σε λιγο θα βρεθουμε εκτος θεσσαλονικης ετσι που το πατε καλε.. μια ανατολικα μια δυτικα...:D

καλη ιδέα!!! Ταβερνάκι στο Λαγκαδα ..παραδοσιακό με μποοοολικο πάρκινκ... στη φυση με παρκο και ενα μεγάααααλο δέντρο (πλάτανο) στη μέση... ε?Ε?ΕΕΕ?εεΕ?εΕε?ε?Ε? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
εχω ξεφυγειιιιιιιι... εγω επειδη ειναι 50-50 να λειπω εκεινες τις μερες.... τελευταια στιγμη θα ξερω...

Μέσα κι εγώ.
Καλημέρα σας:)

Οκ λοιπόν αρχίζουμε να φιξαρουμε για 24 στον Ευοσμο και βλέπουμε για την ώρα......

Alright
Μέσα κι εγώ - μένουν οι λεπτομέρειες και να ξέρουμε τα άτομα που είναι αμφίβολο αν θα έρθουν τελικά...

καλη ιδέα!!! Ταβερνάκι στο Λαγκαδα ..παραδοσιακό με μποοοολικο πάρκινκ... στη φυση με παρκο και ενα μεγάααααλο δέντρο (πλάτανο) στη μέση... ε?Ε?ΕΕΕ?εεΕ?εΕε?ε?Ε? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
εχω ξεφυγειιιιιιιι... εγω επειδη ειναι 50-50 να λειπω εκεινες τις μερες.... τελευταια στιγμη θα ξερω...
Εγώ λέω να πάμε στις Σέρρες.
Τι λες μαρή;;;:lol::lol::lol:

Αν είναι να ξενιτευτούμε να πούμε στις Αθηναίες φίλες μας να μας κλείσουνε κάτι προς τα εκεί να τις δούμε κιόλας
είπαμε στον Εύοσμο....τα υπόλοιπα είναι να δούμε τον πόσες και που για καφέ η για ταβέρνα;;;;

Αν είναι να ξενιτευτούμε να πούμε στις Αθηναίες φίλες μας να μας κλείσουνε κάτι προς τα εκεί να τις δούμε κιόλας
είπαμε στον Εύοσμο....τα υπόλοιπα είναι να δούμε τον πόσες και που για καφέ η για ταβέρνα;;;;

ναι ναι να πουμε κάπου στη μέση...πχ Μαγνησια ... να ανεβουν τα κοριτσια απο Αθήνα και να κατεβούμε εμεις ... καλα θα ηταν!

Βρε παιδιά, το Μαγνησία και το Σέρες και στο Νέστο και στη Βάλια Κάλντα κι ένα ταβερνάκι προς το Κιλκίς και προς το Λαγκαδά και μια βόλτα στην Κάρπαθο είναι τα επόμενα Projects! Mη τα μπερδεύετε σας παρακαλώ! Νάμαστε καλά εμείς και τα γατούλια μας κι ολα θα γίνουν!
Τώρα είπαμε 24 Φεβρουαρίου στον Εύοσμο (που μυρίζει ωραία) Θεσσαλονίκης. Οι Ευοσμιώτισσες να κανονίσουν το μέρος (προσοχή να μη γίνεται τίγκα στον καπνό!) και την ακριβή ώρα. Έτσι μπράβο!

Α, ξέχασα την Ορεστιάδα και το Διδυμότειχο! έχουμε και ένα μέλος εκεί!

Α, ξέχασα την Ορεστιάδα και το Διδυμότειχο! έχουμε και ένα μέλος εκεί!

Αν είναι για διδυμότειχο πάμε και για μπλουζ!! Διδιμότειχο μπλουζ με ξεκούρδιστη κιθάρα.........:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Οκ αν είναι λοιπόν εγώ θα ρίξω μία ματιά να διαλέξω τον χώρο....τον χωρίς καπνό, και να μου πείτε τι προτιμάτε καφέ η φαγητό;:hmm::hmm::hmm::hmm:

και θα ήθελα επίσης να σου αναφέρω ότι ο Εύοσμος ονομάστηκε έτσι από τους πολλούς μπαξέδες που υπήρχαν εδώ και μύριζαν ωραία....Δες και εδώ κάποια στοιχεία ιστορικά για τον Ευοσμο

ευκολα

Εδώ λοιπόν θα είναι το σημείο της συνάντησης.....

Συνημμένα

• 9.municipality.gif
    9.municipality.gif
    265,5 KB · Εμφανίσεις: 18
το σημείο το βρηκαμε παρακαλώ τώρα να μου πείτε τι θέλετε να κάνουμε καφέ ή ταβέρνα; Για να ξέρουμε και τι χώρο θα βρούμε!!!!

Μάγισσα, την φωτογραφία την είχες ή σήμερα την έβγαλες μόνο και μόνο για το mycat;:up::up::up:

Είναι από το προηγούμενο "ραντεβού" μας, αν δεν κάνω λάθος.
Δεν είναι θεά;;;;!!!!:up:

Είναι από το προηγούμενο "ραντεβού" μας, αν δεν κάνω λάθος.
Δεν είναι θεά;;;;!!!!:up:

πραγματική θεά μάγισσα...:lol::lol::lol::lol:

Πρώτο: Ευχαριστώ τη Μάγισσα για τα ιστορικά στοιχεία. Εν μέρει μου ήταν άγνωστα.
Δεύτερο: η φωτογραφία από το αρχείο του Δήμου δεν είναι? μου φαίνεται εκεί την είδα.
Τρίτο:Εγώ προτείνω για καφέ κι όποιες έχουν πολύ χρόνο μπορούν ίσως να συνεχίσουν...
Τέταρτο: Καλύτερα το μέρος συνάντησης να μην είναι υπαίθριο αλλά ένα συγκλεκριμένο καφέ αν γίνεται. Έξω μπορεί να κάνει κρύο, μπορεί κάποιος, ν' αργήσει κτλ.,κτλ.
Καλό βράδυ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back