μαγισσα
Διάσημο μέλος
και η Niki = 4
4 +Μia_m kai Disdemona=6
δηλ ειμαστε 6 για Ευοσμο μέχρι τώρα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Κοίτα, Anima, έτσι όπως το θέτεις ιδεολογικά .... δεν μπορείς παρά να με βάλεις σε προβληματισμό!
Η φάση με ταβερνάκι κλπ είναι κάτι που το έκανα παλιότερα, και επειδή ο τωρινός μου σύντροφος δεν είναι τέτοιου στυλ, μου έχει λείψει πολύυυυ!!!!
Οπότε, μέσα είμαι, αν αποφασιστεί για Εύοσμο, οκ!
Αφού έχω αυτοκίνητο, ε θα ήμουν λίγο ιδιότροπη να φέρω αντιρρήσεις! Αρκεί να με καθοδηγεί κάποιος σχετικός μέσω κινητού μη βρεθώ σε κανέναν άλλον νομό!![]()
θα σε καθοδηγήσω εγώ εξ'άλλου και την jasmine από την Περαία εγώ της ειπα πως να έρθει στον Ευοσμο όταν χρειάστηκε!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ισχύει τελικά; 24/02/08 στον Εύοσμο;
Δεν ξέρω εγώ μέσα ειμαι για Ευοσμο και στις 24!!!!!
Ας πούνε και οι άλλες!!!!

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντε απόφασίστε όμως ... σε λιγο θα βρεθουμε εκτος θεσσαλονικης ετσι που το πατε καλε.. μια ανατολικα μια δυτικα...![]()
καλη ιδέα!!! Ταβερνάκι στο Λαγκαδα ..παραδοσιακό με μποοοολικο πάρκινκ... στη φυση με παρκο και ενα μεγάααααλο δέντρο (πλάτανο) στη μέση... ε?Ε?ΕΕΕ?εεΕ?εΕε?ε?Ε?

εχω ξεφυγειιιιιιιι... εγω επειδη ειναι 50-50 να λειπω εκεινες τις μερες.... τελευταια στιγμη θα ξερω...
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημέρα σας

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Μέσα κι εγώ - μένουν οι λεπτομέρειες και να ξέρουμε τα άτομα που είναι αμφίβολο αν θα έρθουν τελικά...
Desdemona
Διάσημο μέλος
Εγώ λέω να πάμε στις Σέρρες.καλη ιδέα!!! Ταβερνάκι στο Λαγκαδα ..παραδοσιακό με μποοοολικο πάρκινκ... στη φυση με παρκο και ενα μεγάααααλο δέντρο (πλάτανο) στη μέση... ε?Ε?ΕΕΕ?εεΕ?εΕε?ε?Ε?![]()
εχω ξεφυγειιιιιιιι... εγω επειδη ειναι 50-50 να λειπω εκεινες τις μερες.... τελευταια στιγμη θα ξερω...
Τι λες μαρή;;;

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Εγώ λέω να πάμε στις Σέρρες.
Τι λες μαρή;;;![]()
Αν είναι να ξενιτευτούμε να πούμε στις Αθηναίες φίλες μας να μας κλείσουνε κάτι προς τα εκεί να τις δούμε κιόλας
είπαμε στον Εύοσμο....τα υπόλοιπα είναι να δούμε τον πόσες και που για καφέ η για ταβέρνα;;;;
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ λέω να πάμε στις Σέρρες.
Τι λες μαρή;;;![]()
Αν είναι να ξενιτευτούμε να πούμε στις Αθηναίες φίλες μας να μας κλείσουνε κάτι προς τα εκεί να τις δούμε κιόλας
είπαμε στον Εύοσμο....τα υπόλοιπα είναι να δούμε τον πόσες και που για καφέ η για ταβέρνα;;;;
ναι ναι να πουμε κάπου στη μέση...πχ Μαγνησια ... να ανεβουν τα κοριτσια απο Αθήνα και να κατεβούμε εμεις ... καλα θα ηταν!
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα είπαμε 24 Φεβρουαρίου στον Εύοσμο (που μυρίζει ωραία) Θεσσαλονίκης. Οι Ευοσμιώτισσες να κανονίσουν το μέρος (προσοχή να μη γίνεται τίγκα στον καπνό!) και την ακριβή ώρα. Έτσι μπράβο!
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Α, ξέχασα την Ορεστιάδα και το Διδυμότειχο! έχουμε και ένα μέλος εκεί!
Αν είναι για διδυμότειχο πάμε και για μπλουζ!! Διδιμότειχο μπλουζ με ξεκούρδιστη κιθάρα.........

Οκ αν είναι λοιπόν εγώ θα ρίξω μία ματιά να διαλέξω τον χώρο....τον χωρίς καπνό, και να μου πείτε τι προτιμάτε καφέ η φαγητό;

και θα ήθελα επίσης να σου αναφέρω ότι ο Εύοσμος ονομάστηκε έτσι από τους πολλούς μπαξέδες που υπήρχαν εδώ και μύριζαν ωραία....Δες και εδώ κάποια στοιχεία ιστορικά για τον Ευοσμο
μαγισσα
Διάσημο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν είναι θεά;;;;!!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Είναι από το προηγούμενο "ραντεβού" μας, αν δεν κάνω λάθος.
Δεν είναι θεά;;;;!!!!![]()
πραγματική θεά μάγισσα...

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεύτερο: η φωτογραφία από το αρχείο του Δήμου δεν είναι? μου φαίνεται εκεί την είδα.
Τρίτο:Εγώ προτείνω για καφέ κι όποιες έχουν πολύ χρόνο μπορούν ίσως να συνεχίσουν...
Τέταρτο: Καλύτερα το μέρος συνάντησης να μην είναι υπαίθριο αλλά ένα συγκλεκριμένο καφέ αν γίνεται. Έξω μπορεί να κάνει κρύο, μπορεί κάποιος, ν' αργήσει κτλ.,κτλ.
Καλό βράδυ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool