μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:27 Η μαγισσα έγραψε: #621 14-02-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Είσαι παλαβή Έχουμε το Π τραπέζι λοιπόν!! Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο παλαβή αλλά και προνοειτική θα έλεγα..... Λοιπόν όλα είναι υπό έλενγχο all day cafe nunatak Παύλου Μελά 21 πεζόδρομος Ευόσμου στις 24 Φεβρουαρίου άντε τελείωσε έχουμε και το τραπέζι Π ρεζερβέ.... Και αν μπορείτε θα ήθελα να ξέρω πόσα άτομα περίπου θα είμαστε για να δω πόσα τραπεζάκια θα κολήσουμε!!!!! άντε να τα πούμε και από κοντά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #622 14-02-08 22:06 Εγώ είμαι μέσα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:33 Η Julian έγραψε: #623 14-02-08 23:33 Η Γιάννα έχει καιρό να δώσει σημεία ζωής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:59 Η μαγισσα έγραψε: #624 14-02-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Η Γιάννα έχει καιρό να δώσει σημεία ζωής... Click για ανάπτυξη... Η Γιαννα μετακομίζει φεύγει από το κέντρο το είχε πει πιο πρίν και ειχε πει ότι θα δυσκολευόταν και για την συνάντηση ακόμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:16 Η Mia_m έγραψε: #625 15-02-08 00:16 Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:28 Η μαγισσα έγραψε: #626 15-02-08 08:28 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... Αντε να μαζεύομαστε σιγά σιγά πολύ χαιρομε που θα σας ξαναδώ κορίτσια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:43 Η Μυρτω4038: #627 15-02-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα ειμαι .Θα χαρω πολυ να σας ξαναδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:30 Η Marmanga έγραψε: #628 15-02-08 17:30 Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί. Ρε κορίτσια, η Νιαρ είναι άρρωστη; Πού εξαφανίστηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:30 Η μαγισσα έγραψε: #629 15-02-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί. Ρε κορίτσια, η Νιαρ είναι άρρωστη; Πού εξαφανίστηκε; Click για ανάπτυξη... Ναι η καημένη μου η Νανσούλα έχει πυρετό και παίρνει αντιβίωση...της μίλησα πριν λιγο στο τηλ...την Δευτέρα πρώτα ο θεός θα είναι στην θ'εση της.... Μαρίνα μου καλώς όρισες μου έλειψες στο τελευταίο μην που μου είχες γράψει για την Κλειώ και τα λουλούδια σου απάντησα αλλά δεν το έιδες γιατί είχες φύγει ήδη.... πήγαινε και δες στο έχει γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:40 Η μαγισσα έγραψε: #630 15-02-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί. Ρε κορίτσια, η Νιαρ είναι άρρωστη; Πού εξαφανίστηκε; Click για ανάπτυξη... Ναι η καημένη μου η Νανσούλα έχει πυρετό και παίρνει αντιβίωση...της μίλησα πριν λιγο στο τηλ...την Δευτέρα πρώτα ο θεός θα είναι στην θ'εση της.... Μαρίνα μου καλώς όρισες μου έλειψες στο τελευταίο μην που μου είχες γράψει για την Κλειώ και τα λουλούδια σου απάντησα αλλά δεν το έιδες γιατί είχες φύγει ήδη.... πήγαινε και δες στο έχει γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:49 Η Mia_m έγραψε: #631 16-02-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... +niki και anastasia21_11! Δεν είδα πιο πριν αν θα ερχόσουν! Κι εγώ χαίρομαι που θα σας ξαναδώ κορίτσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:53 Η μαγισσα έγραψε: #632 16-02-08 09:53 Αντε άντε σιγά μαζευόμαστε σιγά σιγά να τα πούμε να ξορκίσουμε το κακό!!!! με καφέ και κουβέντα Ανυπομονώ να σας δω ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:33 Η Elly έγραψε: #633 17-02-08 19:33 Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη συζήτηση και ζηλεύω!Δυστυχώς δε θα είμαι Θεσσαλονίκη το ΣΚ γιατί τελειώνω εξεταστική και θα γυρίσω για να δω μετά από πολύυυυυυ καιρό τους δικούς μου! Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις γατόφιλες!Ήλπιζα να με βόλευε αυτή η συνάντηση αλλά δεν έκατσε,όπως και για την προηγούμενη που την πήρα μυρωδιά αφού είχε γίνει... Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:21 Η Raisa έγραψε: #634 17-02-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Elly: Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη συζήτηση και ζηλεύω!Δυστυχώς δε θα είμαι Θεσσαλονίκη το ΣΚ γιατί τελειώνω εξεταστική και θα γυρίσω για να δω μετά από πολύυυυυυ καιρό τους δικούς μου! Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις γατόφιλες!Ήλπιζα να με βόλευε αυτή η συνάντηση αλλά δεν έκατσε,όπως και για την προηγούμενη που την πήρα μυρωδιά αφού είχε γίνει... Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!!! Click για ανάπτυξη... κρίμα βρε Elly.... δεν πειράζει όμως, την επόμενη φορά, η οποία ελπίζω να να βολεύει σε όλες/ όλους μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:13 Η yasmin1gr: #635 17-02-08 22:13 Αν βρουμε καλό μέρος ισως μαζευομαστε καθε δετερο μηνα μια κυριακη πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η NiaR έγραψε: #636 18-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: απο ευοσμο ειμαστε πολλοι στον πεζοδρομο με το πρασινο που εχει κανει ο δημος παραλληλα με τον περιφειακο εχει παρα πολλους που βγαζουν βολτα τα σκυλια τους...οχι 1 και 2,αρκετο κοσμο βλεπω και ειναι πολυ ελπιδοφορο ακομα και σαν θεαμα Click για ανάπτυξη... Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boy_gr Νεοφερμένο μέλος Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:13 Ο boy_gr έγραψε: #637 18-02-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Click για ανάπτυξη... α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η NiaR έγραψε: #638 18-02-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Click για ανάπτυξη... ειμαστε... Μενω Αντ. Τριτση ακριβως μπροστα στο παρκακι που λες Ελπίζω να βρεις λίγο χρόνο να περασεις και απο την πλατεια στην συναντησή μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η Mia_m έγραψε: #639 18-02-08 12:44 Έχει κρύο στον Εύοσμο? Να ντυθώ καλά σήμερα? Γιατί να αρχίζω σχολή,όχι σήμερα, βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:59 Η NiaR έγραψε: #640 18-02-08 12:59 καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Είσαι παλαβή Έχουμε το Π τραπέζι λοιπόν!! Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο παλαβή αλλά και προνοειτική θα έλεγα..... Λοιπόν όλα είναι υπό έλενγχο all day cafe nunatak Παύλου Μελά 21 πεζόδρομος Ευόσμου στις 24 Φεβρουαρίου άντε τελείωσε έχουμε και το τραπέζι Π ρεζερβέ.... Και αν μπορείτε θα ήθελα να ξέρω πόσα άτομα περίπου θα είμαστε για να δω πόσα τραπεζάκια θα κολήσουμε!!!!! άντε να τα πούμε και από κοντά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:06 Η Raisa έγραψε: #622 14-02-08 22:06 Εγώ είμαι μέσα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:33 Η Julian έγραψε: #623 14-02-08 23:33 Η Γιάννα έχει καιρό να δώσει σημεία ζωής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:59 Η μαγισσα έγραψε: #624 14-02-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Η Γιάννα έχει καιρό να δώσει σημεία ζωής... Click για ανάπτυξη... Η Γιαννα μετακομίζει φεύγει από το κέντρο το είχε πει πιο πρίν και ειχε πει ότι θα δυσκολευόταν και για την συνάντηση ακόμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:16 Η Mia_m έγραψε: #625 15-02-08 00:16 Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:28 Η μαγισσα έγραψε: #626 15-02-08 08:28 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... Αντε να μαζεύομαστε σιγά σιγά πολύ χαιρομε που θα σας ξαναδώ κορίτσια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:43 Η Μυρτω4038: #627 15-02-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα ειμαι .Θα χαρω πολυ να σας ξαναδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:30 Η Marmanga έγραψε: #628 15-02-08 17:30 Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί. Ρε κορίτσια, η Νιαρ είναι άρρωστη; Πού εξαφανίστηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:30 Η μαγισσα έγραψε: #629 15-02-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί. Ρε κορίτσια, η Νιαρ είναι άρρωστη; Πού εξαφανίστηκε; Click για ανάπτυξη... Ναι η καημένη μου η Νανσούλα έχει πυρετό και παίρνει αντιβίωση...της μίλησα πριν λιγο στο τηλ...την Δευτέρα πρώτα ο θεός θα είναι στην θ'εση της.... Μαρίνα μου καλώς όρισες μου έλειψες στο τελευταίο μην που μου είχες γράψει για την Κλειώ και τα λουλούδια σου απάντησα αλλά δεν το έιδες γιατί είχες φύγει ήδη.... πήγαινε και δες στο έχει γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:40 Η μαγισσα έγραψε: #630 15-02-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί. Ρε κορίτσια, η Νιαρ είναι άρρωστη; Πού εξαφανίστηκε; Click για ανάπτυξη... Ναι η καημένη μου η Νανσούλα έχει πυρετό και παίρνει αντιβίωση...της μίλησα πριν λιγο στο τηλ...την Δευτέρα πρώτα ο θεός θα είναι στην θ'εση της.... Μαρίνα μου καλώς όρισες μου έλειψες στο τελευταίο μην που μου είχες γράψει για την Κλειώ και τα λουλούδια σου απάντησα αλλά δεν το έιδες γιατί είχες φύγει ήδη.... πήγαινε και δες στο έχει γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:49 Η Mia_m έγραψε: #631 16-02-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... +niki και anastasia21_11! Δεν είδα πιο πριν αν θα ερχόσουν! Κι εγώ χαίρομαι που θα σας ξαναδώ κορίτσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:53 Η μαγισσα έγραψε: #632 16-02-08 09:53 Αντε άντε σιγά μαζευόμαστε σιγά σιγά να τα πούμε να ξορκίσουμε το κακό!!!! με καφέ και κουβέντα Ανυπομονώ να σας δω ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:33 Η Elly έγραψε: #633 17-02-08 19:33 Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη συζήτηση και ζηλεύω!Δυστυχώς δε θα είμαι Θεσσαλονίκη το ΣΚ γιατί τελειώνω εξεταστική και θα γυρίσω για να δω μετά από πολύυυυυυ καιρό τους δικούς μου! Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις γατόφιλες!Ήλπιζα να με βόλευε αυτή η συνάντηση αλλά δεν έκατσε,όπως και για την προηγούμενη που την πήρα μυρωδιά αφού είχε γίνει... Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:21 Η Raisa έγραψε: #634 17-02-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Elly: Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη συζήτηση και ζηλεύω!Δυστυχώς δε θα είμαι Θεσσαλονίκη το ΣΚ γιατί τελειώνω εξεταστική και θα γυρίσω για να δω μετά από πολύυυυυυ καιρό τους δικούς μου! Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις γατόφιλες!Ήλπιζα να με βόλευε αυτή η συνάντηση αλλά δεν έκατσε,όπως και για την προηγούμενη που την πήρα μυρωδιά αφού είχε γίνει... Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!!! Click για ανάπτυξη... κρίμα βρε Elly.... δεν πειράζει όμως, την επόμενη φορά, η οποία ελπίζω να να βολεύει σε όλες/ όλους μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:13 Η yasmin1gr: #635 17-02-08 22:13 Αν βρουμε καλό μέρος ισως μαζευομαστε καθε δετερο μηνα μια κυριακη πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η NiaR έγραψε: #636 18-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: απο ευοσμο ειμαστε πολλοι στον πεζοδρομο με το πρασινο που εχει κανει ο δημος παραλληλα με τον περιφειακο εχει παρα πολλους που βγαζουν βολτα τα σκυλια τους...οχι 1 και 2,αρκετο κοσμο βλεπω και ειναι πολυ ελπιδοφορο ακομα και σαν θεαμα Click για ανάπτυξη... Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boy_gr Νεοφερμένο μέλος Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:13 Ο boy_gr έγραψε: #637 18-02-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Click για ανάπτυξη... α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η NiaR έγραψε: #638 18-02-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Click για ανάπτυξη... ειμαστε... Μενω Αντ. Τριτση ακριβως μπροστα στο παρκακι που λες Ελπίζω να βρεις λίγο χρόνο να περασεις και απο την πλατεια στην συναντησή μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η Mia_m έγραψε: #639 18-02-08 12:44 Έχει κρύο στον Εύοσμο? Να ντυθώ καλά σήμερα? Γιατί να αρχίζω σχολή,όχι σήμερα, βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:59 Η NiaR έγραψε: #640 18-02-08 12:59 καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ είμαι μέσα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Julian Δραστήριο μέλος Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:33 Η Julian έγραψε: #623 14-02-08 23:33 Η Γιάννα έχει καιρό να δώσει σημεία ζωής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:59 Η μαγισσα έγραψε: #624 14-02-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Η Γιάννα έχει καιρό να δώσει σημεία ζωής... Click για ανάπτυξη... Η Γιαννα μετακομίζει φεύγει από το κέντρο το είχε πει πιο πρίν και ειχε πει ότι θα δυσκολευόταν και για την συνάντηση ακόμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:16 Η Mia_m έγραψε: #625 15-02-08 00:16 Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:28 Η μαγισσα έγραψε: #626 15-02-08 08:28 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... Αντε να μαζεύομαστε σιγά σιγά πολύ χαιρομε που θα σας ξαναδώ κορίτσια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:43 Η Μυρτω4038: #627 15-02-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα ειμαι .Θα χαρω πολυ να σας ξαναδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:30 Η Marmanga έγραψε: #628 15-02-08 17:30 Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί. Ρε κορίτσια, η Νιαρ είναι άρρωστη; Πού εξαφανίστηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:30 Η μαγισσα έγραψε: #629 15-02-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί. Ρε κορίτσια, η Νιαρ είναι άρρωστη; Πού εξαφανίστηκε; Click για ανάπτυξη... Ναι η καημένη μου η Νανσούλα έχει πυρετό και παίρνει αντιβίωση...της μίλησα πριν λιγο στο τηλ...την Δευτέρα πρώτα ο θεός θα είναι στην θ'εση της.... Μαρίνα μου καλώς όρισες μου έλειψες στο τελευταίο μην που μου είχες γράψει για την Κλειώ και τα λουλούδια σου απάντησα αλλά δεν το έιδες γιατί είχες φύγει ήδη.... πήγαινε και δες στο έχει γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:40 Η μαγισσα έγραψε: #630 15-02-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί. Ρε κορίτσια, η Νιαρ είναι άρρωστη; Πού εξαφανίστηκε; Click για ανάπτυξη... Ναι η καημένη μου η Νανσούλα έχει πυρετό και παίρνει αντιβίωση...της μίλησα πριν λιγο στο τηλ...την Δευτέρα πρώτα ο θεός θα είναι στην θ'εση της.... Μαρίνα μου καλώς όρισες μου έλειψες στο τελευταίο μην που μου είχες γράψει για την Κλειώ και τα λουλούδια σου απάντησα αλλά δεν το έιδες γιατί είχες φύγει ήδη.... πήγαινε και δες στο έχει γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:49 Η Mia_m έγραψε: #631 16-02-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... +niki και anastasia21_11! Δεν είδα πιο πριν αν θα ερχόσουν! Κι εγώ χαίρομαι που θα σας ξαναδώ κορίτσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:53 Η μαγισσα έγραψε: #632 16-02-08 09:53 Αντε άντε σιγά μαζευόμαστε σιγά σιγά να τα πούμε να ξορκίσουμε το κακό!!!! με καφέ και κουβέντα Ανυπομονώ να σας δω ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:33 Η Elly έγραψε: #633 17-02-08 19:33 Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη συζήτηση και ζηλεύω!Δυστυχώς δε θα είμαι Θεσσαλονίκη το ΣΚ γιατί τελειώνω εξεταστική και θα γυρίσω για να δω μετά από πολύυυυυυ καιρό τους δικούς μου! Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις γατόφιλες!Ήλπιζα να με βόλευε αυτή η συνάντηση αλλά δεν έκατσε,όπως και για την προηγούμενη που την πήρα μυρωδιά αφού είχε γίνει... Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:21 Η Raisa έγραψε: #634 17-02-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Elly: Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη συζήτηση και ζηλεύω!Δυστυχώς δε θα είμαι Θεσσαλονίκη το ΣΚ γιατί τελειώνω εξεταστική και θα γυρίσω για να δω μετά από πολύυυυυυ καιρό τους δικούς μου! Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις γατόφιλες!Ήλπιζα να με βόλευε αυτή η συνάντηση αλλά δεν έκατσε,όπως και για την προηγούμενη που την πήρα μυρωδιά αφού είχε γίνει... Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!!! Click για ανάπτυξη... κρίμα βρε Elly.... δεν πειράζει όμως, την επόμενη φορά, η οποία ελπίζω να να βολεύει σε όλες/ όλους μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:13 Η yasmin1gr: #635 17-02-08 22:13 Αν βρουμε καλό μέρος ισως μαζευομαστε καθε δετερο μηνα μια κυριακη πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η NiaR έγραψε: #636 18-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: απο ευοσμο ειμαστε πολλοι στον πεζοδρομο με το πρασινο που εχει κανει ο δημος παραλληλα με τον περιφειακο εχει παρα πολλους που βγαζουν βολτα τα σκυλια τους...οχι 1 και 2,αρκετο κοσμο βλεπω και ειναι πολυ ελπιδοφορο ακομα και σαν θεαμα Click για ανάπτυξη... Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boy_gr Νεοφερμένο μέλος Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:13 Ο boy_gr έγραψε: #637 18-02-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Click για ανάπτυξη... α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η NiaR έγραψε: #638 18-02-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Click για ανάπτυξη... ειμαστε... Μενω Αντ. Τριτση ακριβως μπροστα στο παρκακι που λες Ελπίζω να βρεις λίγο χρόνο να περασεις και απο την πλατεια στην συναντησή μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η Mia_m έγραψε: #639 18-02-08 12:44 Έχει κρύο στον Εύοσμο? Να ντυθώ καλά σήμερα? Γιατί να αρχίζω σχολή,όχι σήμερα, βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:59 Η NiaR έγραψε: #640 18-02-08 12:59 καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Γιάννα έχει καιρό να δώσει σημεία ζωής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 23:59 Η μαγισσα έγραψε: #624 14-02-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Julian: Η Γιάννα έχει καιρό να δώσει σημεία ζωής... Click για ανάπτυξη... Η Γιαννα μετακομίζει φεύγει από το κέντρο το είχε πει πιο πρίν και ειχε πει ότι θα δυσκολευόταν και για την συνάντηση ακόμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:16 Η Mia_m έγραψε: #625 15-02-08 00:16 Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:28 Η μαγισσα έγραψε: #626 15-02-08 08:28 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... Αντε να μαζεύομαστε σιγά σιγά πολύ χαιρομε που θα σας ξαναδώ κορίτσια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:43 Η Μυρτω4038: #627 15-02-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα ειμαι .Θα χαρω πολυ να σας ξαναδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:30 Η Marmanga έγραψε: #628 15-02-08 17:30 Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί. Ρε κορίτσια, η Νιαρ είναι άρρωστη; Πού εξαφανίστηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:30 Η μαγισσα έγραψε: #629 15-02-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί. Ρε κορίτσια, η Νιαρ είναι άρρωστη; Πού εξαφανίστηκε; Click για ανάπτυξη... Ναι η καημένη μου η Νανσούλα έχει πυρετό και παίρνει αντιβίωση...της μίλησα πριν λιγο στο τηλ...την Δευτέρα πρώτα ο θεός θα είναι στην θ'εση της.... Μαρίνα μου καλώς όρισες μου έλειψες στο τελευταίο μην που μου είχες γράψει για την Κλειώ και τα λουλούδια σου απάντησα αλλά δεν το έιδες γιατί είχες φύγει ήδη.... πήγαινε και δες στο έχει γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:40 Η μαγισσα έγραψε: #630 15-02-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί. Ρε κορίτσια, η Νιαρ είναι άρρωστη; Πού εξαφανίστηκε; Click για ανάπτυξη... Ναι η καημένη μου η Νανσούλα έχει πυρετό και παίρνει αντιβίωση...της μίλησα πριν λιγο στο τηλ...την Δευτέρα πρώτα ο θεός θα είναι στην θ'εση της.... Μαρίνα μου καλώς όρισες μου έλειψες στο τελευταίο μην που μου είχες γράψει για την Κλειώ και τα λουλούδια σου απάντησα αλλά δεν το έιδες γιατί είχες φύγει ήδη.... πήγαινε και δες στο έχει γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:49 Η Mia_m έγραψε: #631 16-02-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... +niki και anastasia21_11! Δεν είδα πιο πριν αν θα ερχόσουν! Κι εγώ χαίρομαι που θα σας ξαναδώ κορίτσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:53 Η μαγισσα έγραψε: #632 16-02-08 09:53 Αντε άντε σιγά μαζευόμαστε σιγά σιγά να τα πούμε να ξορκίσουμε το κακό!!!! με καφέ και κουβέντα Ανυπομονώ να σας δω ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:33 Η Elly έγραψε: #633 17-02-08 19:33 Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη συζήτηση και ζηλεύω!Δυστυχώς δε θα είμαι Θεσσαλονίκη το ΣΚ γιατί τελειώνω εξεταστική και θα γυρίσω για να δω μετά από πολύυυυυυ καιρό τους δικούς μου! Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις γατόφιλες!Ήλπιζα να με βόλευε αυτή η συνάντηση αλλά δεν έκατσε,όπως και για την προηγούμενη που την πήρα μυρωδιά αφού είχε γίνει... Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:21 Η Raisa έγραψε: #634 17-02-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Elly: Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη συζήτηση και ζηλεύω!Δυστυχώς δε θα είμαι Θεσσαλονίκη το ΣΚ γιατί τελειώνω εξεταστική και θα γυρίσω για να δω μετά από πολύυυυυυ καιρό τους δικούς μου! Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις γατόφιλες!Ήλπιζα να με βόλευε αυτή η συνάντηση αλλά δεν έκατσε,όπως και για την προηγούμενη που την πήρα μυρωδιά αφού είχε γίνει... Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!!! Click για ανάπτυξη... κρίμα βρε Elly.... δεν πειράζει όμως, την επόμενη φορά, η οποία ελπίζω να να βολεύει σε όλες/ όλους μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:13 Η yasmin1gr: #635 17-02-08 22:13 Αν βρουμε καλό μέρος ισως μαζευομαστε καθε δετερο μηνα μια κυριακη πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η NiaR έγραψε: #636 18-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: απο ευοσμο ειμαστε πολλοι στον πεζοδρομο με το πρασινο που εχει κανει ο δημος παραλληλα με τον περιφειακο εχει παρα πολλους που βγαζουν βολτα τα σκυλια τους...οχι 1 και 2,αρκετο κοσμο βλεπω και ειναι πολυ ελπιδοφορο ακομα και σαν θεαμα Click για ανάπτυξη... Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boy_gr Νεοφερμένο μέλος Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:13 Ο boy_gr έγραψε: #637 18-02-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Click για ανάπτυξη... α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η NiaR έγραψε: #638 18-02-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Click για ανάπτυξη... ειμαστε... Μενω Αντ. Τριτση ακριβως μπροστα στο παρκακι που λες Ελπίζω να βρεις λίγο χρόνο να περασεις και απο την πλατεια στην συναντησή μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η Mia_m έγραψε: #639 18-02-08 12:44 Έχει κρύο στον Εύοσμο? Να ντυθώ καλά σήμερα? Γιατί να αρχίζω σχολή,όχι σήμερα, βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:59 Η NiaR έγραψε: #640 18-02-08 12:59 καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Julian: Η Γιάννα έχει καιρό να δώσει σημεία ζωής... Click για ανάπτυξη... Η Γιαννα μετακομίζει φεύγει από το κέντρο το είχε πει πιο πρίν και ειχε πει ότι θα δυσκολευόταν και για την συνάντηση ακόμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:16 Η Mia_m έγραψε: #625 15-02-08 00:16 Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:28 Η μαγισσα έγραψε: #626 15-02-08 08:28 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... Αντε να μαζεύομαστε σιγά σιγά πολύ χαιρομε που θα σας ξαναδώ κορίτσια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:43 Η Μυρτω4038: #627 15-02-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα ειμαι .Θα χαρω πολυ να σας ξαναδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:30 Η Marmanga έγραψε: #628 15-02-08 17:30 Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί. Ρε κορίτσια, η Νιαρ είναι άρρωστη; Πού εξαφανίστηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:30 Η μαγισσα έγραψε: #629 15-02-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί. Ρε κορίτσια, η Νιαρ είναι άρρωστη; Πού εξαφανίστηκε; Click για ανάπτυξη... Ναι η καημένη μου η Νανσούλα έχει πυρετό και παίρνει αντιβίωση...της μίλησα πριν λιγο στο τηλ...την Δευτέρα πρώτα ο θεός θα είναι στην θ'εση της.... Μαρίνα μου καλώς όρισες μου έλειψες στο τελευταίο μην που μου είχες γράψει για την Κλειώ και τα λουλούδια σου απάντησα αλλά δεν το έιδες γιατί είχες φύγει ήδη.... πήγαινε και δες στο έχει γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:40 Η μαγισσα έγραψε: #630 15-02-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί. Ρε κορίτσια, η Νιαρ είναι άρρωστη; Πού εξαφανίστηκε; Click για ανάπτυξη... Ναι η καημένη μου η Νανσούλα έχει πυρετό και παίρνει αντιβίωση...της μίλησα πριν λιγο στο τηλ...την Δευτέρα πρώτα ο θεός θα είναι στην θ'εση της.... Μαρίνα μου καλώς όρισες μου έλειψες στο τελευταίο μην που μου είχες γράψει για την Κλειώ και τα λουλούδια σου απάντησα αλλά δεν το έιδες γιατί είχες φύγει ήδη.... πήγαινε και δες στο έχει γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:49 Η Mia_m έγραψε: #631 16-02-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... +niki και anastasia21_11! Δεν είδα πιο πριν αν θα ερχόσουν! Κι εγώ χαίρομαι που θα σας ξαναδώ κορίτσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:53 Η μαγισσα έγραψε: #632 16-02-08 09:53 Αντε άντε σιγά μαζευόμαστε σιγά σιγά να τα πούμε να ξορκίσουμε το κακό!!!! με καφέ και κουβέντα Ανυπομονώ να σας δω ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:33 Η Elly έγραψε: #633 17-02-08 19:33 Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη συζήτηση και ζηλεύω!Δυστυχώς δε θα είμαι Θεσσαλονίκη το ΣΚ γιατί τελειώνω εξεταστική και θα γυρίσω για να δω μετά από πολύυυυυυ καιρό τους δικούς μου! Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις γατόφιλες!Ήλπιζα να με βόλευε αυτή η συνάντηση αλλά δεν έκατσε,όπως και για την προηγούμενη που την πήρα μυρωδιά αφού είχε γίνει... Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:21 Η Raisa έγραψε: #634 17-02-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Elly: Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη συζήτηση και ζηλεύω!Δυστυχώς δε θα είμαι Θεσσαλονίκη το ΣΚ γιατί τελειώνω εξεταστική και θα γυρίσω για να δω μετά από πολύυυυυυ καιρό τους δικούς μου! Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις γατόφιλες!Ήλπιζα να με βόλευε αυτή η συνάντηση αλλά δεν έκατσε,όπως και για την προηγούμενη που την πήρα μυρωδιά αφού είχε γίνει... Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!!! Click για ανάπτυξη... κρίμα βρε Elly.... δεν πειράζει όμως, την επόμενη φορά, η οποία ελπίζω να να βολεύει σε όλες/ όλους μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:13 Η yasmin1gr: #635 17-02-08 22:13 Αν βρουμε καλό μέρος ισως μαζευομαστε καθε δετερο μηνα μια κυριακη πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η NiaR έγραψε: #636 18-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: απο ευοσμο ειμαστε πολλοι στον πεζοδρομο με το πρασινο που εχει κανει ο δημος παραλληλα με τον περιφειακο εχει παρα πολλους που βγαζουν βολτα τα σκυλια τους...οχι 1 και 2,αρκετο κοσμο βλεπω και ειναι πολυ ελπιδοφορο ακομα και σαν θεαμα Click για ανάπτυξη... Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boy_gr Νεοφερμένο μέλος Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:13 Ο boy_gr έγραψε: #637 18-02-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Click για ανάπτυξη... α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η NiaR έγραψε: #638 18-02-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Click για ανάπτυξη... ειμαστε... Μενω Αντ. Τριτση ακριβως μπροστα στο παρκακι που λες Ελπίζω να βρεις λίγο χρόνο να περασεις και απο την πλατεια στην συναντησή μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η Mia_m έγραψε: #639 18-02-08 12:44 Έχει κρύο στον Εύοσμο? Να ντυθώ καλά σήμερα? Γιατί να αρχίζω σχολή,όχι σήμερα, βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:59 Η NiaR έγραψε: #640 18-02-08 12:59 καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 08:28 Η μαγισσα έγραψε: #626 15-02-08 08:28 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... Αντε να μαζεύομαστε σιγά σιγά πολύ χαιρομε που θα σας ξαναδώ κορίτσια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:43 Η Μυρτω4038: #627 15-02-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα ειμαι .Θα χαρω πολυ να σας ξαναδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:30 Η Marmanga έγραψε: #628 15-02-08 17:30 Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί. Ρε κορίτσια, η Νιαρ είναι άρρωστη; Πού εξαφανίστηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:30 Η μαγισσα έγραψε: #629 15-02-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί. Ρε κορίτσια, η Νιαρ είναι άρρωστη; Πού εξαφανίστηκε; Click για ανάπτυξη... Ναι η καημένη μου η Νανσούλα έχει πυρετό και παίρνει αντιβίωση...της μίλησα πριν λιγο στο τηλ...την Δευτέρα πρώτα ο θεός θα είναι στην θ'εση της.... Μαρίνα μου καλώς όρισες μου έλειψες στο τελευταίο μην που μου είχες γράψει για την Κλειώ και τα λουλούδια σου απάντησα αλλά δεν το έιδες γιατί είχες φύγει ήδη.... πήγαινε και δες στο έχει γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:40 Η μαγισσα έγραψε: #630 15-02-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί. Ρε κορίτσια, η Νιαρ είναι άρρωστη; Πού εξαφανίστηκε; Click για ανάπτυξη... Ναι η καημένη μου η Νανσούλα έχει πυρετό και παίρνει αντιβίωση...της μίλησα πριν λιγο στο τηλ...την Δευτέρα πρώτα ο θεός θα είναι στην θ'εση της.... Μαρίνα μου καλώς όρισες μου έλειψες στο τελευταίο μην που μου είχες γράψει για την Κλειώ και τα λουλούδια σου απάντησα αλλά δεν το έιδες γιατί είχες φύγει ήδη.... πήγαινε και δες στο έχει γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:49 Η Mia_m έγραψε: #631 16-02-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... +niki και anastasia21_11! Δεν είδα πιο πριν αν θα ερχόσουν! Κι εγώ χαίρομαι που θα σας ξαναδώ κορίτσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:53 Η μαγισσα έγραψε: #632 16-02-08 09:53 Αντε άντε σιγά μαζευόμαστε σιγά σιγά να τα πούμε να ξορκίσουμε το κακό!!!! με καφέ και κουβέντα Ανυπομονώ να σας δω ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:33 Η Elly έγραψε: #633 17-02-08 19:33 Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη συζήτηση και ζηλεύω!Δυστυχώς δε θα είμαι Θεσσαλονίκη το ΣΚ γιατί τελειώνω εξεταστική και θα γυρίσω για να δω μετά από πολύυυυυυ καιρό τους δικούς μου! Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις γατόφιλες!Ήλπιζα να με βόλευε αυτή η συνάντηση αλλά δεν έκατσε,όπως και για την προηγούμενη που την πήρα μυρωδιά αφού είχε γίνει... Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:21 Η Raisa έγραψε: #634 17-02-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Elly: Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη συζήτηση και ζηλεύω!Δυστυχώς δε θα είμαι Θεσσαλονίκη το ΣΚ γιατί τελειώνω εξεταστική και θα γυρίσω για να δω μετά από πολύυυυυυ καιρό τους δικούς μου! Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις γατόφιλες!Ήλπιζα να με βόλευε αυτή η συνάντηση αλλά δεν έκατσε,όπως και για την προηγούμενη που την πήρα μυρωδιά αφού είχε γίνει... Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!!! Click για ανάπτυξη... κρίμα βρε Elly.... δεν πειράζει όμως, την επόμενη φορά, η οποία ελπίζω να να βολεύει σε όλες/ όλους μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:13 Η yasmin1gr: #635 17-02-08 22:13 Αν βρουμε καλό μέρος ισως μαζευομαστε καθε δετερο μηνα μια κυριακη πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η NiaR έγραψε: #636 18-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: απο ευοσμο ειμαστε πολλοι στον πεζοδρομο με το πρασινο που εχει κανει ο δημος παραλληλα με τον περιφειακο εχει παρα πολλους που βγαζουν βολτα τα σκυλια τους...οχι 1 και 2,αρκετο κοσμο βλεπω και ειναι πολυ ελπιδοφορο ακομα και σαν θεαμα Click για ανάπτυξη... Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boy_gr Νεοφερμένο μέλος Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:13 Ο boy_gr έγραψε: #637 18-02-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Click για ανάπτυξη... α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η NiaR έγραψε: #638 18-02-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Click για ανάπτυξη... ειμαστε... Μενω Αντ. Τριτση ακριβως μπροστα στο παρκακι που λες Ελπίζω να βρεις λίγο χρόνο να περασεις και απο την πλατεια στην συναντησή μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η Mia_m έγραψε: #639 18-02-08 12:44 Έχει κρύο στον Εύοσμο? Να ντυθώ καλά σήμερα? Γιατί να αρχίζω σχολή,όχι σήμερα, βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:59 Η NiaR έγραψε: #640 18-02-08 12:59 καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... Αντε να μαζεύομαστε σιγά σιγά πολύ χαιρομε που θα σας ξαναδώ κορίτσια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:43 Η Μυρτω4038: #627 15-02-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα ειμαι .Θα χαρω πολυ να σας ξαναδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:30 Η Marmanga έγραψε: #628 15-02-08 17:30 Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί. Ρε κορίτσια, η Νιαρ είναι άρρωστη; Πού εξαφανίστηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:30 Η μαγισσα έγραψε: #629 15-02-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί. Ρε κορίτσια, η Νιαρ είναι άρρωστη; Πού εξαφανίστηκε; Click για ανάπτυξη... Ναι η καημένη μου η Νανσούλα έχει πυρετό και παίρνει αντιβίωση...της μίλησα πριν λιγο στο τηλ...την Δευτέρα πρώτα ο θεός θα είναι στην θ'εση της.... Μαρίνα μου καλώς όρισες μου έλειψες στο τελευταίο μην που μου είχες γράψει για την Κλειώ και τα λουλούδια σου απάντησα αλλά δεν το έιδες γιατί είχες φύγει ήδη.... πήγαινε και δες στο έχει γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:40 Η μαγισσα έγραψε: #630 15-02-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί. Ρε κορίτσια, η Νιαρ είναι άρρωστη; Πού εξαφανίστηκε; Click για ανάπτυξη... Ναι η καημένη μου η Νανσούλα έχει πυρετό και παίρνει αντιβίωση...της μίλησα πριν λιγο στο τηλ...την Δευτέρα πρώτα ο θεός θα είναι στην θ'εση της.... Μαρίνα μου καλώς όρισες μου έλειψες στο τελευταίο μην που μου είχες γράψει για την Κλειώ και τα λουλούδια σου απάντησα αλλά δεν το έιδες γιατί είχες φύγει ήδη.... πήγαινε και δες στο έχει γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:49 Η Mia_m έγραψε: #631 16-02-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... +niki και anastasia21_11! Δεν είδα πιο πριν αν θα ερχόσουν! Κι εγώ χαίρομαι που θα σας ξαναδώ κορίτσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:53 Η μαγισσα έγραψε: #632 16-02-08 09:53 Αντε άντε σιγά μαζευόμαστε σιγά σιγά να τα πούμε να ξορκίσουμε το κακό!!!! με καφέ και κουβέντα Ανυπομονώ να σας δω ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:33 Η Elly έγραψε: #633 17-02-08 19:33 Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη συζήτηση και ζηλεύω!Δυστυχώς δε θα είμαι Θεσσαλονίκη το ΣΚ γιατί τελειώνω εξεταστική και θα γυρίσω για να δω μετά από πολύυυυυυ καιρό τους δικούς μου! Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις γατόφιλες!Ήλπιζα να με βόλευε αυτή η συνάντηση αλλά δεν έκατσε,όπως και για την προηγούμενη που την πήρα μυρωδιά αφού είχε γίνει... Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:21 Η Raisa έγραψε: #634 17-02-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Elly: Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη συζήτηση και ζηλεύω!Δυστυχώς δε θα είμαι Θεσσαλονίκη το ΣΚ γιατί τελειώνω εξεταστική και θα γυρίσω για να δω μετά από πολύυυυυυ καιρό τους δικούς μου! Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις γατόφιλες!Ήλπιζα να με βόλευε αυτή η συνάντηση αλλά δεν έκατσε,όπως και για την προηγούμενη που την πήρα μυρωδιά αφού είχε γίνει... Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!!! Click για ανάπτυξη... κρίμα βρε Elly.... δεν πειράζει όμως, την επόμενη φορά, η οποία ελπίζω να να βολεύει σε όλες/ όλους μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:13 Η yasmin1gr: #635 17-02-08 22:13 Αν βρουμε καλό μέρος ισως μαζευομαστε καθε δετερο μηνα μια κυριακη πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η NiaR έγραψε: #636 18-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: απο ευοσμο ειμαστε πολλοι στον πεζοδρομο με το πρασινο που εχει κανει ο δημος παραλληλα με τον περιφειακο εχει παρα πολλους που βγαζουν βολτα τα σκυλια τους...οχι 1 και 2,αρκετο κοσμο βλεπω και ειναι πολυ ελπιδοφορο ακομα και σαν θεαμα Click για ανάπτυξη... Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boy_gr Νεοφερμένο μέλος Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:13 Ο boy_gr έγραψε: #637 18-02-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Click για ανάπτυξη... α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η NiaR έγραψε: #638 18-02-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Click για ανάπτυξη... ειμαστε... Μενω Αντ. Τριτση ακριβως μπροστα στο παρκακι που λες Ελπίζω να βρεις λίγο χρόνο να περασεις και απο την πλατεια στην συναντησή μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η Mia_m έγραψε: #639 18-02-08 12:44 Έχει κρύο στον Εύοσμο? Να ντυθώ καλά σήμερα? Γιατί να αρχίζω σχολή,όχι σήμερα, βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:59 Η NiaR έγραψε: #640 18-02-08 12:59 καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... Και εγω μεσα ειμαι .Θα χαρω πολυ να σας ξαναδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:30 Η Marmanga έγραψε: #628 15-02-08 17:30 Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί. Ρε κορίτσια, η Νιαρ είναι άρρωστη; Πού εξαφανίστηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:30 Η μαγισσα έγραψε: #629 15-02-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί. Ρε κορίτσια, η Νιαρ είναι άρρωστη; Πού εξαφανίστηκε; Click για ανάπτυξη... Ναι η καημένη μου η Νανσούλα έχει πυρετό και παίρνει αντιβίωση...της μίλησα πριν λιγο στο τηλ...την Δευτέρα πρώτα ο θεός θα είναι στην θ'εση της.... Μαρίνα μου καλώς όρισες μου έλειψες στο τελευταίο μην που μου είχες γράψει για την Κλειώ και τα λουλούδια σου απάντησα αλλά δεν το έιδες γιατί είχες φύγει ήδη.... πήγαινε και δες στο έχει γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:40 Η μαγισσα έγραψε: #630 15-02-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί. Ρε κορίτσια, η Νιαρ είναι άρρωστη; Πού εξαφανίστηκε; Click για ανάπτυξη... Ναι η καημένη μου η Νανσούλα έχει πυρετό και παίρνει αντιβίωση...της μίλησα πριν λιγο στο τηλ...την Δευτέρα πρώτα ο θεός θα είναι στην θ'εση της.... Μαρίνα μου καλώς όρισες μου έλειψες στο τελευταίο μην που μου είχες γράψει για την Κλειώ και τα λουλούδια σου απάντησα αλλά δεν το έιδες γιατί είχες φύγει ήδη.... πήγαινε και δες στο έχει γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:49 Η Mia_m έγραψε: #631 16-02-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... +niki και anastasia21_11! Δεν είδα πιο πριν αν θα ερχόσουν! Κι εγώ χαίρομαι που θα σας ξαναδώ κορίτσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:53 Η μαγισσα έγραψε: #632 16-02-08 09:53 Αντε άντε σιγά μαζευόμαστε σιγά σιγά να τα πούμε να ξορκίσουμε το κακό!!!! με καφέ και κουβέντα Ανυπομονώ να σας δω ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:33 Η Elly έγραψε: #633 17-02-08 19:33 Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη συζήτηση και ζηλεύω!Δυστυχώς δε θα είμαι Θεσσαλονίκη το ΣΚ γιατί τελειώνω εξεταστική και θα γυρίσω για να δω μετά από πολύυυυυυ καιρό τους δικούς μου! Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις γατόφιλες!Ήλπιζα να με βόλευε αυτή η συνάντηση αλλά δεν έκατσε,όπως και για την προηγούμενη που την πήρα μυρωδιά αφού είχε γίνει... Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:21 Η Raisa έγραψε: #634 17-02-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Elly: Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη συζήτηση και ζηλεύω!Δυστυχώς δε θα είμαι Θεσσαλονίκη το ΣΚ γιατί τελειώνω εξεταστική και θα γυρίσω για να δω μετά από πολύυυυυυ καιρό τους δικούς μου! Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις γατόφιλες!Ήλπιζα να με βόλευε αυτή η συνάντηση αλλά δεν έκατσε,όπως και για την προηγούμενη που την πήρα μυρωδιά αφού είχε γίνει... Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!!! Click για ανάπτυξη... κρίμα βρε Elly.... δεν πειράζει όμως, την επόμενη φορά, η οποία ελπίζω να να βολεύει σε όλες/ όλους μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:13 Η yasmin1gr: #635 17-02-08 22:13 Αν βρουμε καλό μέρος ισως μαζευομαστε καθε δετερο μηνα μια κυριακη πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η NiaR έγραψε: #636 18-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: απο ευοσμο ειμαστε πολλοι στον πεζοδρομο με το πρασινο που εχει κανει ο δημος παραλληλα με τον περιφειακο εχει παρα πολλους που βγαζουν βολτα τα σκυλια τους...οχι 1 και 2,αρκετο κοσμο βλεπω και ειναι πολυ ελπιδοφορο ακομα και σαν θεαμα Click για ανάπτυξη... Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boy_gr Νεοφερμένο μέλος Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:13 Ο boy_gr έγραψε: #637 18-02-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Click για ανάπτυξη... α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η NiaR έγραψε: #638 18-02-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Click για ανάπτυξη... ειμαστε... Μενω Αντ. Τριτση ακριβως μπροστα στο παρκακι που λες Ελπίζω να βρεις λίγο χρόνο να περασεις και απο την πλατεια στην συναντησή μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η Mia_m έγραψε: #639 18-02-08 12:44 Έχει κρύο στον Εύοσμο? Να ντυθώ καλά σήμερα? Γιατί να αρχίζω σχολή,όχι σήμερα, βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:59 Η NiaR έγραψε: #640 18-02-08 12:59 καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί. Ρε κορίτσια, η Νιαρ είναι άρρωστη; Πού εξαφανίστηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:30 Η μαγισσα έγραψε: #629 15-02-08 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί. Ρε κορίτσια, η Νιαρ είναι άρρωστη; Πού εξαφανίστηκε; Click για ανάπτυξη... Ναι η καημένη μου η Νανσούλα έχει πυρετό και παίρνει αντιβίωση...της μίλησα πριν λιγο στο τηλ...την Δευτέρα πρώτα ο θεός θα είναι στην θ'εση της.... Μαρίνα μου καλώς όρισες μου έλειψες στο τελευταίο μην που μου είχες γράψει για την Κλειώ και τα λουλούδια σου απάντησα αλλά δεν το έιδες γιατί είχες φύγει ήδη.... πήγαινε και δες στο έχει γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:40 Η μαγισσα έγραψε: #630 15-02-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί. Ρε κορίτσια, η Νιαρ είναι άρρωστη; Πού εξαφανίστηκε; Click για ανάπτυξη... Ναι η καημένη μου η Νανσούλα έχει πυρετό και παίρνει αντιβίωση...της μίλησα πριν λιγο στο τηλ...την Δευτέρα πρώτα ο θεός θα είναι στην θ'εση της.... Μαρίνα μου καλώς όρισες μου έλειψες στο τελευταίο μην που μου είχες γράψει για την Κλειώ και τα λουλούδια σου απάντησα αλλά δεν το έιδες γιατί είχες φύγει ήδη.... πήγαινε και δες στο έχει γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:49 Η Mia_m έγραψε: #631 16-02-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... +niki και anastasia21_11! Δεν είδα πιο πριν αν θα ερχόσουν! Κι εγώ χαίρομαι που θα σας ξαναδώ κορίτσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:53 Η μαγισσα έγραψε: #632 16-02-08 09:53 Αντε άντε σιγά μαζευόμαστε σιγά σιγά να τα πούμε να ξορκίσουμε το κακό!!!! με καφέ και κουβέντα Ανυπομονώ να σας δω ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:33 Η Elly έγραψε: #633 17-02-08 19:33 Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη συζήτηση και ζηλεύω!Δυστυχώς δε θα είμαι Θεσσαλονίκη το ΣΚ γιατί τελειώνω εξεταστική και θα γυρίσω για να δω μετά από πολύυυυυυ καιρό τους δικούς μου! Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις γατόφιλες!Ήλπιζα να με βόλευε αυτή η συνάντηση αλλά δεν έκατσε,όπως και για την προηγούμενη που την πήρα μυρωδιά αφού είχε γίνει... Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:21 Η Raisa έγραψε: #634 17-02-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Elly: Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη συζήτηση και ζηλεύω!Δυστυχώς δε θα είμαι Θεσσαλονίκη το ΣΚ γιατί τελειώνω εξεταστική και θα γυρίσω για να δω μετά από πολύυυυυυ καιρό τους δικούς μου! Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις γατόφιλες!Ήλπιζα να με βόλευε αυτή η συνάντηση αλλά δεν έκατσε,όπως και για την προηγούμενη που την πήρα μυρωδιά αφού είχε γίνει... Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!!! Click για ανάπτυξη... κρίμα βρε Elly.... δεν πειράζει όμως, την επόμενη φορά, η οποία ελπίζω να να βολεύει σε όλες/ όλους μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:13 Η yasmin1gr: #635 17-02-08 22:13 Αν βρουμε καλό μέρος ισως μαζευομαστε καθε δετερο μηνα μια κυριακη πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η NiaR έγραψε: #636 18-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: απο ευοσμο ειμαστε πολλοι στον πεζοδρομο με το πρασινο που εχει κανει ο δημος παραλληλα με τον περιφειακο εχει παρα πολλους που βγαζουν βολτα τα σκυλια τους...οχι 1 και 2,αρκετο κοσμο βλεπω και ειναι πολυ ελπιδοφορο ακομα και σαν θεαμα Click για ανάπτυξη... Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boy_gr Νεοφερμένο μέλος Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:13 Ο boy_gr έγραψε: #637 18-02-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Click για ανάπτυξη... α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η NiaR έγραψε: #638 18-02-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Click για ανάπτυξη... ειμαστε... Μενω Αντ. Τριτση ακριβως μπροστα στο παρκακι που λες Ελπίζω να βρεις λίγο χρόνο να περασεις και απο την πλατεια στην συναντησή μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η Mia_m έγραψε: #639 18-02-08 12:44 Έχει κρύο στον Εύοσμο? Να ντυθώ καλά σήμερα? Γιατί να αρχίζω σχολή,όχι σήμερα, βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:59 Η NiaR έγραψε: #640 18-02-08 12:59 καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί. Ρε κορίτσια, η Νιαρ είναι άρρωστη; Πού εξαφανίστηκε; Click για ανάπτυξη... Ναι η καημένη μου η Νανσούλα έχει πυρετό και παίρνει αντιβίωση...της μίλησα πριν λιγο στο τηλ...την Δευτέρα πρώτα ο θεός θα είναι στην θ'εση της.... Μαρίνα μου καλώς όρισες μου έλειψες στο τελευταίο μην που μου είχες γράψει για την Κλειώ και τα λουλούδια σου απάντησα αλλά δεν το έιδες γιατί είχες φύγει ήδη.... πήγαινε και δες στο έχει γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:40 Η μαγισσα έγραψε: #630 15-02-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί. Ρε κορίτσια, η Νιαρ είναι άρρωστη; Πού εξαφανίστηκε; Click για ανάπτυξη... Ναι η καημένη μου η Νανσούλα έχει πυρετό και παίρνει αντιβίωση...της μίλησα πριν λιγο στο τηλ...την Δευτέρα πρώτα ο θεός θα είναι στην θ'εση της.... Μαρίνα μου καλώς όρισες μου έλειψες στο τελευταίο μην που μου είχες γράψει για την Κλειώ και τα λουλούδια σου απάντησα αλλά δεν το έιδες γιατί είχες φύγει ήδη.... πήγαινε και δες στο έχει γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:49 Η Mia_m έγραψε: #631 16-02-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... +niki και anastasia21_11! Δεν είδα πιο πριν αν θα ερχόσουν! Κι εγώ χαίρομαι που θα σας ξαναδώ κορίτσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:53 Η μαγισσα έγραψε: #632 16-02-08 09:53 Αντε άντε σιγά μαζευόμαστε σιγά σιγά να τα πούμε να ξορκίσουμε το κακό!!!! με καφέ και κουβέντα Ανυπομονώ να σας δω ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:33 Η Elly έγραψε: #633 17-02-08 19:33 Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη συζήτηση και ζηλεύω!Δυστυχώς δε θα είμαι Θεσσαλονίκη το ΣΚ γιατί τελειώνω εξεταστική και θα γυρίσω για να δω μετά από πολύυυυυυ καιρό τους δικούς μου! Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις γατόφιλες!Ήλπιζα να με βόλευε αυτή η συνάντηση αλλά δεν έκατσε,όπως και για την προηγούμενη που την πήρα μυρωδιά αφού είχε γίνει... Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:21 Η Raisa έγραψε: #634 17-02-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Elly: Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη συζήτηση και ζηλεύω!Δυστυχώς δε θα είμαι Θεσσαλονίκη το ΣΚ γιατί τελειώνω εξεταστική και θα γυρίσω για να δω μετά από πολύυυυυυ καιρό τους δικούς μου! Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις γατόφιλες!Ήλπιζα να με βόλευε αυτή η συνάντηση αλλά δεν έκατσε,όπως και για την προηγούμενη που την πήρα μυρωδιά αφού είχε γίνει... Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!!! Click για ανάπτυξη... κρίμα βρε Elly.... δεν πειράζει όμως, την επόμενη φορά, η οποία ελπίζω να να βολεύει σε όλες/ όλους μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:13 Η yasmin1gr: #635 17-02-08 22:13 Αν βρουμε καλό μέρος ισως μαζευομαστε καθε δετερο μηνα μια κυριακη πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η NiaR έγραψε: #636 18-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: απο ευοσμο ειμαστε πολλοι στον πεζοδρομο με το πρασινο που εχει κανει ο δημος παραλληλα με τον περιφειακο εχει παρα πολλους που βγαζουν βολτα τα σκυλια τους...οχι 1 και 2,αρκετο κοσμο βλεπω και ειναι πολυ ελπιδοφορο ακομα και σαν θεαμα Click για ανάπτυξη... Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boy_gr Νεοφερμένο μέλος Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:13 Ο boy_gr έγραψε: #637 18-02-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Click για ανάπτυξη... α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η NiaR έγραψε: #638 18-02-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Click για ανάπτυξη... ειμαστε... Μενω Αντ. Τριτση ακριβως μπροστα στο παρκακι που λες Ελπίζω να βρεις λίγο χρόνο να περασεις και απο την πλατεια στην συναντησή μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η Mia_m έγραψε: #639 18-02-08 12:44 Έχει κρύο στον Εύοσμο? Να ντυθώ καλά σήμερα? Γιατί να αρχίζω σχολή,όχι σήμερα, βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:59 Η NiaR έγραψε: #640 18-02-08 12:59 καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί. Ρε κορίτσια, η Νιαρ είναι άρρωστη; Πού εξαφανίστηκε; Click για ανάπτυξη... Ναι η καημένη μου η Νανσούλα έχει πυρετό και παίρνει αντιβίωση...της μίλησα πριν λιγο στο τηλ...την Δευτέρα πρώτα ο θεός θα είναι στην θ'εση της.... Μαρίνα μου καλώς όρισες μου έλειψες στο τελευταίο μην που μου είχες γράψει για την Κλειώ και τα λουλούδια σου απάντησα αλλά δεν το έιδες γιατί είχες φύγει ήδη.... πήγαινε και δες στο έχει γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:49 Η Mia_m έγραψε: #631 16-02-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... +niki και anastasia21_11! Δεν είδα πιο πριν αν θα ερχόσουν! Κι εγώ χαίρομαι που θα σας ξαναδώ κορίτσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:53 Η μαγισσα έγραψε: #632 16-02-08 09:53 Αντε άντε σιγά μαζευόμαστε σιγά σιγά να τα πούμε να ξορκίσουμε το κακό!!!! με καφέ και κουβέντα Ανυπομονώ να σας δω ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:33 Η Elly έγραψε: #633 17-02-08 19:33 Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη συζήτηση και ζηλεύω!Δυστυχώς δε θα είμαι Θεσσαλονίκη το ΣΚ γιατί τελειώνω εξεταστική και θα γυρίσω για να δω μετά από πολύυυυυυ καιρό τους δικούς μου! Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις γατόφιλες!Ήλπιζα να με βόλευε αυτή η συνάντηση αλλά δεν έκατσε,όπως και για την προηγούμενη που την πήρα μυρωδιά αφού είχε γίνει... Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:21 Η Raisa έγραψε: #634 17-02-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Elly: Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη συζήτηση και ζηλεύω!Δυστυχώς δε θα είμαι Θεσσαλονίκη το ΣΚ γιατί τελειώνω εξεταστική και θα γυρίσω για να δω μετά από πολύυυυυυ καιρό τους δικούς μου! Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις γατόφιλες!Ήλπιζα να με βόλευε αυτή η συνάντηση αλλά δεν έκατσε,όπως και για την προηγούμενη που την πήρα μυρωδιά αφού είχε γίνει... Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!!! Click για ανάπτυξη... κρίμα βρε Elly.... δεν πειράζει όμως, την επόμενη φορά, η οποία ελπίζω να να βολεύει σε όλες/ όλους μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:13 Η yasmin1gr: #635 17-02-08 22:13 Αν βρουμε καλό μέρος ισως μαζευομαστε καθε δετερο μηνα μια κυριακη πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η NiaR έγραψε: #636 18-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: απο ευοσμο ειμαστε πολλοι στον πεζοδρομο με το πρασινο που εχει κανει ο δημος παραλληλα με τον περιφειακο εχει παρα πολλους που βγαζουν βολτα τα σκυλια τους...οχι 1 και 2,αρκετο κοσμο βλεπω και ειναι πολυ ελπιδοφορο ακομα και σαν θεαμα Click για ανάπτυξη... Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boy_gr Νεοφερμένο μέλος Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:13 Ο boy_gr έγραψε: #637 18-02-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Click για ανάπτυξη... α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η NiaR έγραψε: #638 18-02-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Click για ανάπτυξη... ειμαστε... Μενω Αντ. Τριτση ακριβως μπροστα στο παρκακι που λες Ελπίζω να βρεις λίγο χρόνο να περασεις και απο την πλατεια στην συναντησή μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η Mia_m έγραψε: #639 18-02-08 12:44 Έχει κρύο στον Εύοσμο? Να ντυθώ καλά σήμερα? Γιατί να αρχίζω σχολή,όχι σήμερα, βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:59 Η NiaR έγραψε: #640 18-02-08 12:59 καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Οπότε προς το παρόν είμαστε: μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι? Click για ανάπτυξη... +niki και anastasia21_11! Δεν είδα πιο πριν αν θα ερχόσουν! Κι εγώ χαίρομαι που θα σας ξαναδώ κορίτσια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:53 Η μαγισσα έγραψε: #632 16-02-08 09:53 Αντε άντε σιγά μαζευόμαστε σιγά σιγά να τα πούμε να ξορκίσουμε το κακό!!!! με καφέ και κουβέντα Ανυπομονώ να σας δω ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:33 Η Elly έγραψε: #633 17-02-08 19:33 Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη συζήτηση και ζηλεύω!Δυστυχώς δε θα είμαι Θεσσαλονίκη το ΣΚ γιατί τελειώνω εξεταστική και θα γυρίσω για να δω μετά από πολύυυυυυ καιρό τους δικούς μου! Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις γατόφιλες!Ήλπιζα να με βόλευε αυτή η συνάντηση αλλά δεν έκατσε,όπως και για την προηγούμενη που την πήρα μυρωδιά αφού είχε γίνει... Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:21 Η Raisa έγραψε: #634 17-02-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Elly: Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη συζήτηση και ζηλεύω!Δυστυχώς δε θα είμαι Θεσσαλονίκη το ΣΚ γιατί τελειώνω εξεταστική και θα γυρίσω για να δω μετά από πολύυυυυυ καιρό τους δικούς μου! Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις γατόφιλες!Ήλπιζα να με βόλευε αυτή η συνάντηση αλλά δεν έκατσε,όπως και για την προηγούμενη που την πήρα μυρωδιά αφού είχε γίνει... Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!!! Click για ανάπτυξη... κρίμα βρε Elly.... δεν πειράζει όμως, την επόμενη φορά, η οποία ελπίζω να να βολεύει σε όλες/ όλους μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:13 Η yasmin1gr: #635 17-02-08 22:13 Αν βρουμε καλό μέρος ισως μαζευομαστε καθε δετερο μηνα μια κυριακη πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η NiaR έγραψε: #636 18-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: απο ευοσμο ειμαστε πολλοι στον πεζοδρομο με το πρασινο που εχει κανει ο δημος παραλληλα με τον περιφειακο εχει παρα πολλους που βγαζουν βολτα τα σκυλια τους...οχι 1 και 2,αρκετο κοσμο βλεπω και ειναι πολυ ελπιδοφορο ακομα και σαν θεαμα Click για ανάπτυξη... Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boy_gr Νεοφερμένο μέλος Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:13 Ο boy_gr έγραψε: #637 18-02-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Click για ανάπτυξη... α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η NiaR έγραψε: #638 18-02-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Click για ανάπτυξη... ειμαστε... Μενω Αντ. Τριτση ακριβως μπροστα στο παρκακι που λες Ελπίζω να βρεις λίγο χρόνο να περασεις και απο την πλατεια στην συναντησή μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η Mia_m έγραψε: #639 18-02-08 12:44 Έχει κρύο στον Εύοσμο? Να ντυθώ καλά σήμερα? Γιατί να αρχίζω σχολή,όχι σήμερα, βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:59 Η NiaR έγραψε: #640 18-02-08 12:59 καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντε άντε σιγά μαζευόμαστε σιγά σιγά να τα πούμε να ξορκίσουμε το κακό!!!! με καφέ και κουβέντα Ανυπομονώ να σας δω ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:33 Η Elly έγραψε: #633 17-02-08 19:33 Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη συζήτηση και ζηλεύω!Δυστυχώς δε θα είμαι Θεσσαλονίκη το ΣΚ γιατί τελειώνω εξεταστική και θα γυρίσω για να δω μετά από πολύυυυυυ καιρό τους δικούς μου! Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις γατόφιλες!Ήλπιζα να με βόλευε αυτή η συνάντηση αλλά δεν έκατσε,όπως και για την προηγούμενη που την πήρα μυρωδιά αφού είχε γίνει... Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:21 Η Raisa έγραψε: #634 17-02-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Elly: Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη συζήτηση και ζηλεύω!Δυστυχώς δε θα είμαι Θεσσαλονίκη το ΣΚ γιατί τελειώνω εξεταστική και θα γυρίσω για να δω μετά από πολύυυυυυ καιρό τους δικούς μου! Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις γατόφιλες!Ήλπιζα να με βόλευε αυτή η συνάντηση αλλά δεν έκατσε,όπως και για την προηγούμενη που την πήρα μυρωδιά αφού είχε γίνει... Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!!! Click για ανάπτυξη... κρίμα βρε Elly.... δεν πειράζει όμως, την επόμενη φορά, η οποία ελπίζω να να βολεύει σε όλες/ όλους μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:13 Η yasmin1gr: #635 17-02-08 22:13 Αν βρουμε καλό μέρος ισως μαζευομαστε καθε δετερο μηνα μια κυριακη πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η NiaR έγραψε: #636 18-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: απο ευοσμο ειμαστε πολλοι στον πεζοδρομο με το πρασινο που εχει κανει ο δημος παραλληλα με τον περιφειακο εχει παρα πολλους που βγαζουν βολτα τα σκυλια τους...οχι 1 και 2,αρκετο κοσμο βλεπω και ειναι πολυ ελπιδοφορο ακομα και σαν θεαμα Click για ανάπτυξη... Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boy_gr Νεοφερμένο μέλος Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:13 Ο boy_gr έγραψε: #637 18-02-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Click για ανάπτυξη... α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η NiaR έγραψε: #638 18-02-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Click για ανάπτυξη... ειμαστε... Μενω Αντ. Τριτση ακριβως μπροστα στο παρκακι που λες Ελπίζω να βρεις λίγο χρόνο να περασεις και απο την πλατεια στην συναντησή μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η Mia_m έγραψε: #639 18-02-08 12:44 Έχει κρύο στον Εύοσμο? Να ντυθώ καλά σήμερα? Γιατί να αρχίζω σχολή,όχι σήμερα, βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:59 Η NiaR έγραψε: #640 18-02-08 12:59 καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη συζήτηση και ζηλεύω!Δυστυχώς δε θα είμαι Θεσσαλονίκη το ΣΚ γιατί τελειώνω εξεταστική και θα γυρίσω για να δω μετά από πολύυυυυυ καιρό τους δικούς μου! Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις γατόφιλες!Ήλπιζα να με βόλευε αυτή η συνάντηση αλλά δεν έκατσε,όπως και για την προηγούμενη που την πήρα μυρωδιά αφού είχε γίνει... Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:21 Η Raisa έγραψε: #634 17-02-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Elly: Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη συζήτηση και ζηλεύω!Δυστυχώς δε θα είμαι Θεσσαλονίκη το ΣΚ γιατί τελειώνω εξεταστική και θα γυρίσω για να δω μετά από πολύυυυυυ καιρό τους δικούς μου! Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις γατόφιλες!Ήλπιζα να με βόλευε αυτή η συνάντηση αλλά δεν έκατσε,όπως και για την προηγούμενη που την πήρα μυρωδιά αφού είχε γίνει... Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!!! Click για ανάπτυξη... κρίμα βρε Elly.... δεν πειράζει όμως, την επόμενη φορά, η οποία ελπίζω να να βολεύει σε όλες/ όλους μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:13 Η yasmin1gr: #635 17-02-08 22:13 Αν βρουμε καλό μέρος ισως μαζευομαστε καθε δετερο μηνα μια κυριακη πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η NiaR έγραψε: #636 18-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: απο ευοσμο ειμαστε πολλοι στον πεζοδρομο με το πρασινο που εχει κανει ο δημος παραλληλα με τον περιφειακο εχει παρα πολλους που βγαζουν βολτα τα σκυλια τους...οχι 1 και 2,αρκετο κοσμο βλεπω και ειναι πολυ ελπιδοφορο ακομα και σαν θεαμα Click για ανάπτυξη... Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boy_gr Νεοφερμένο μέλος Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:13 Ο boy_gr έγραψε: #637 18-02-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Click για ανάπτυξη... α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η NiaR έγραψε: #638 18-02-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Click για ανάπτυξη... ειμαστε... Μενω Αντ. Τριτση ακριβως μπροστα στο παρκακι που λες Ελπίζω να βρεις λίγο χρόνο να περασεις και απο την πλατεια στην συναντησή μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η Mia_m έγραψε: #639 18-02-08 12:44 Έχει κρύο στον Εύοσμο? Να ντυθώ καλά σήμερα? Γιατί να αρχίζω σχολή,όχι σήμερα, βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:59 Η NiaR έγραψε: #640 18-02-08 12:59 καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elly: Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη συζήτηση και ζηλεύω!Δυστυχώς δε θα είμαι Θεσσαλονίκη το ΣΚ γιατί τελειώνω εξεταστική και θα γυρίσω για να δω μετά από πολύυυυυυ καιρό τους δικούς μου! Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις γατόφιλες!Ήλπιζα να με βόλευε αυτή η συνάντηση αλλά δεν έκατσε,όπως και για την προηγούμενη που την πήρα μυρωδιά αφού είχε γίνει... Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!!! Click για ανάπτυξη... κρίμα βρε Elly.... δεν πειράζει όμως, την επόμενη φορά, η οποία ελπίζω να να βολεύει σε όλες/ όλους μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:13 Η yasmin1gr: #635 17-02-08 22:13 Αν βρουμε καλό μέρος ισως μαζευομαστε καθε δετερο μηνα μια κυριακη πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η NiaR έγραψε: #636 18-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: απο ευοσμο ειμαστε πολλοι στον πεζοδρομο με το πρασινο που εχει κανει ο δημος παραλληλα με τον περιφειακο εχει παρα πολλους που βγαζουν βολτα τα σκυλια τους...οχι 1 και 2,αρκετο κοσμο βλεπω και ειναι πολυ ελπιδοφορο ακομα και σαν θεαμα Click για ανάπτυξη... Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boy_gr Νεοφερμένο μέλος Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:13 Ο boy_gr έγραψε: #637 18-02-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Click για ανάπτυξη... α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η NiaR έγραψε: #638 18-02-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Click για ανάπτυξη... ειμαστε... Μενω Αντ. Τριτση ακριβως μπροστα στο παρκακι που λες Ελπίζω να βρεις λίγο χρόνο να περασεις και απο την πλατεια στην συναντησή μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η Mia_m έγραψε: #639 18-02-08 12:44 Έχει κρύο στον Εύοσμο? Να ντυθώ καλά σήμερα? Γιατί να αρχίζω σχολή,όχι σήμερα, βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:59 Η NiaR έγραψε: #640 18-02-08 12:59 καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν βρουμε καλό μέρος ισως μαζευομαστε καθε δετερο μηνα μια κυριακη πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:38 Η NiaR έγραψε: #636 18-02-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: απο ευοσμο ειμαστε πολλοι στον πεζοδρομο με το πρασινο που εχει κανει ο δημος παραλληλα με τον περιφειακο εχει παρα πολλους που βγαζουν βολτα τα σκυλια τους...οχι 1 και 2,αρκετο κοσμο βλεπω και ειναι πολυ ελπιδοφορο ακομα και σαν θεαμα Click για ανάπτυξη... Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boy_gr Νεοφερμένο μέλος Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:13 Ο boy_gr έγραψε: #637 18-02-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Click για ανάπτυξη... α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η NiaR έγραψε: #638 18-02-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Click για ανάπτυξη... ειμαστε... Μενω Αντ. Τριτση ακριβως μπροστα στο παρκακι που λες Ελπίζω να βρεις λίγο χρόνο να περασεις και απο την πλατεια στην συναντησή μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η Mia_m έγραψε: #639 18-02-08 12:44 Έχει κρύο στον Εύοσμο? Να ντυθώ καλά σήμερα? Γιατί να αρχίζω σχολή,όχι σήμερα, βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:59 Η NiaR έγραψε: #640 18-02-08 12:59 καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: απο ευοσμο ειμαστε πολλοι στον πεζοδρομο με το πρασινο που εχει κανει ο δημος παραλληλα με τον περιφειακο εχει παρα πολλους που βγαζουν βολτα τα σκυλια τους...οχι 1 και 2,αρκετο κοσμο βλεπω και ειναι πολυ ελπιδοφορο ακομα και σαν θεαμα Click για ανάπτυξη... Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boy_gr Νεοφερμένο μέλος Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:13 Ο boy_gr έγραψε: #637 18-02-08 10:13 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Click για ανάπτυξη... α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η NiaR έγραψε: #638 18-02-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Click για ανάπτυξη... ειμαστε... Μενω Αντ. Τριτση ακριβως μπροστα στο παρκακι που λες Ελπίζω να βρεις λίγο χρόνο να περασεις και απο την πλατεια στην συναντησή μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η Mia_m έγραψε: #639 18-02-08 12:44 Έχει κρύο στον Εύοσμο? Να ντυθώ καλά σήμερα? Γιατί να αρχίζω σχολή,όχι σήμερα, βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:59 Η NiaR έγραψε: #640 18-02-08 12:59 καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς Click για ανάπτυξη... α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:54 Η NiaR έγραψε: #638 18-02-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Click για ανάπτυξη... ειμαστε... Μενω Αντ. Τριτση ακριβως μπροστα στο παρκακι που λες Ελπίζω να βρεις λίγο χρόνο να περασεις και απο την πλατεια στην συναντησή μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η Mia_m έγραψε: #639 18-02-08 12:44 Έχει κρύο στον Εύοσμο? Να ντυθώ καλά σήμερα? Γιατί να αρχίζω σχολή,όχι σήμερα, βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:59 Η NiaR έγραψε: #640 18-02-08 12:59 καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από boy_gr: α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας Click για ανάπτυξη... ειμαστε... Μενω Αντ. Τριτση ακριβως μπροστα στο παρκακι που λες Ελπίζω να βρεις λίγο χρόνο να περασεις και απο την πλατεια στην συναντησή μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η Mia_m έγραψε: #639 18-02-08 12:44 Έχει κρύο στον Εύοσμο? Να ντυθώ καλά σήμερα? Γιατί να αρχίζω σχολή,όχι σήμερα, βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:59 Η NiaR έγραψε: #640 18-02-08 12:59 καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Έχει κρύο στον Εύοσμο? Να ντυθώ καλά σήμερα? Γιατί να αρχίζω σχολή,όχι σήμερα, βαριέμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:59 Η NiaR έγραψε: #640 18-02-08 12:59 καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλε εκει πανω φυασει τρελα... αλλα εγω φευγω πολυ νωρις απο κει (στις 7:00) οποτε για τωρα δεν ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.