μαγισσα
Διάσημο μέλος
Είσαι παλαβή
Έχουμε το Π τραπέζι λοιπόν!!
Οχι μόνο παλαβή αλλά και προνοειτική θα έλεγα.....
Λοιπόν όλα είναι υπό έλενγχο all day cafe nunatak
Παύλου Μελά 21 πεζόδρομος Ευόσμου στις 24 Φεβρουαρίου άντε τελείωσε έχουμε και το τραπέζι Π ρεζερβέ.... Και αν μπορείτε θα ήθελα να ξέρω πόσα άτομα περίπου θα είμαστε για να δω πόσα τραπεζάκια θα κολήσουμε!!!!! άντε να τα πούμε και από κοντά.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Η Γιάννα έχει καιρό να δώσει σημεία ζωής...
Η Γιαννα μετακομίζει φεύγει από το κέντρο το είχε πει πιο πρίν και ειχε πει ότι θα δυσκολευόταν και για την συνάντηση ακόμα!!!!
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι?
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Οπότε προς το παρόν είμαστε:
μάγισσα, εγώ, julian+boyfriend, Niar, Raisa, yasmin1gr(κι αν έρθουν τα 2 παιδιά που προανέφερε),marmanga! Anima,θα έρθεις τελικά? Και ποιοι άλλοι θα είναι?
Αντε να μαζεύομαστε σιγά σιγά πολύ χαιρομε που θα σας ξαναδώ κορίτσια!!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και εγω μεσα ειμαι .Θα χαρω πολυ να σας ξαναδωΟπότε προς το παρόν είμαστε:

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε κορίτσια, η Νιαρ είναι άρρωστη; Πού εξαφανίστηκε;

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί.
![]()
Ναι η καημένη μου η Νανσούλα έχει πυρετό και παίρνει αντιβίωση...της μίλησα πριν λιγο στο τηλ...την Δευτέρα πρώτα ο θεός θα είναι στην θ'εση της....
Μαρίνα μου καλώς όρισες μου έλειψες στο τελευταίο μην που μου είχες γράψει για την Κλειώ και τα λουλούδια σου απάντησα αλλά δεν το έιδες γιατί είχες φύγει ήδη.... πήγαινε και δες στο έχει γέλιο

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Nαι, καλά κάνετε και με μετράτε. Άνευ απροόπτου θα είμαι εκεί.
![]()
Ναι η καημένη μου η Νανσούλα έχει πυρετό και παίρνει αντιβίωση...της μίλησα πριν λιγο στο τηλ...την Δευτέρα πρώτα ο θεός θα είναι στην θ'εση της....
Μαρίνα μου καλώς όρισες μου έλειψες στο τελευταίο μην που μου είχες γράψει για την Κλειώ και τα λουλούδια σου απάντησα αλλά δεν το έιδες γιατί είχες φύγει ήδη.... πήγαινε και δες στο έχει γέλιο

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Οπότε προς το παρόν είμαστε:
+niki και anastasia21_11! Δεν είδα πιο πριν αν θα ερχόσουν! Κι εγώ χαίρομαι που θα σας ξαναδώ κορίτσια!!!

μαγισσα
Διάσημο μέλος

με καφέ και κουβέντα

Ανυπομονώ να σας δω ........
Δυστυχώς δε θα είμαι Θεσσαλονίκη το ΣΚ γιατί τελειώνω εξεταστική και θα γυρίσω για να δω μετά από πολύυυυυυ καιρό τους δικούς μου!Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις γατόφιλες!Ήλπιζα να με βόλευε αυτή η συνάντηση αλλά δεν έκατσε,όπως και για την προηγούμενη που την πήρα μυρωδιά αφού είχε γίνει...

Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Παρακολουθώ εδώ και καιρό τη συζήτηση και ζηλεύω!Δυστυχώς δε θα είμαι Θεσσαλονίκη το ΣΚ γιατί τελειώνω εξεταστική και θα γυρίσω για να δω μετά από πολύυυυυυ καιρό τους δικούς μου!
Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω όλες τις γατόφιλες!Ήλπιζα να με βόλευε αυτή η συνάντηση αλλά δεν έκατσε,όπως και για την προηγούμενη που την πήρα μυρωδιά αφού είχε γίνει...
Εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα!!!![]()
κρίμα βρε Elly....
δεν πειράζει όμως, την επόμενη φορά, η οποία ελπίζω να να βολεύει σε όλες/ όλους μας....
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
απο ευοσμο ειμαστε πολλοιστον πεζοδρομο με το πρασινο που εχει κανει ο δημος παραλληλα με τον περιφειακο εχει παρα πολλους που βγαζουν βολτα τα σκυλια τους...οχι 1 και 2,αρκετο κοσμο βλεπω και ειναι πολυ ελπιδοφορο ακομα και σαν θεαμα
Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς

boy_gr
Νεοφερμένο μέλος
Εκει ακριβώς μένω...Μαιανδρου στο φαναρι του Περιφερειακου και εχω μαλώσει με πολύ κόσμο γιατι εβγαζα το σκυλο βολτα σε αυτο το πρασινο... Ακομα υπάρχουν πολλοί... ανενημερωτοι θα το πώ, μην το πω αλλιώς![]()
α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε
...εγω μενω επι της αστυπαλαιαςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
α πρεπει να ειμαστε γειτονες τοτε...εγω μενω επι της αστυπαλαιας
ειμαστε... Μενω Αντ. Τριτση ακριβως μπροστα στο παρκακι που λες

Ελπίζω να βρεις λίγο χρόνο να περασεις και απο την πλατεια στην συναντησή μας.

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί να αρχίζω σχολή,όχι σήμερα, βαριέμαιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool