Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
παντως η passionatta di totti ειναι ιδανικο μερος για καλοκαιρινο καφε, λουλουδακια χρωματιστες λαμπες, χρωματιστα ποτηρια.. θα ξανασυναντηθουμε συντομα
. Αφηστε που δυο (δε λεω ποιοι)γραφτηκαν και στο σωματειο.. αντε αθηναιοι οργανωθειτε , εμεις οι θεσσαλονικεις θα κανουμε δυναμικη ομαδουλα ...εν μερει πλακα εν μερει αληθεια αχαχαχα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τσουρέκι θυμηθήκατε τουλάχιστον να πάρετε?

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ηταν ολοι εκτος απο την aiorasky
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
ΚΑι κοιτουσα την ωρα και ηθελα να ερθω.....
ΝΑ το κανονισουμε συντομα ξανα, να ερθω και γω που θελω πολυ. ΤΑ κοριτσια στην Αθηνα τα γνωρισα, και εστω και για λιγο ηταν καλα. Τωρα οποτε μιλαμε, εχω στο μυαλο μου τα προσωπα τους.
Και εν α εχω να πω: Εχει ωραια κοριτσια το Mycat!

mimikaki
Διάσημο μέλος
τι ωραια που περασατε καλα! Στεναχωρεθηκα που δεν τα καταφερα. Ειχα ενα θεμα με τα ραματα της Οπρας και επρεπε να μεινω σπιτι να την προσεχω. Τα πειραξε καπως και τις εδεινα φαρμακα και μιλουσα με την κτηνιατρο. πρεπει να την προσεξω πολυ για καποιες μερες γιατι εκανε αιμοραγια στο χειρουργειο.Και εχομε και την παρενοχληση απο τον κυριο ΦΕλιξ.
ΚΑι κοιτουσα την ωρα και ηθελα να ερθω.....
ΝΑ το κανονισουμε συντομα ξανα, να ερθω και γω που θελω πολυ. ΤΑ κοριτσια στην Αθηνα τα γνωρισα, και εστω και για λιγο ηταν καλα. Τωρα οποτε μιλαμε, εχω στο μυαλο μου τα προσωπα τους.
Και εν α εχω να πω: Εχει ωραια κοριτσια το Mycat!![]()

Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
..αλλά και πάλι δεν μπορούσα γιατί μόλις γύρισα από ταξίδι. Περάσατε ωραία βλέπω...!!!Μακάρι να μπορέσω να έρθω στην επόμενη συνάντηση (αλλά θα πάμε πρώτα από τον Ελενίδη για ένα τριγωνάκι, έτσι για προθέρμανση!).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Ολιβια ετσι που καλοπερασαμε συντομα θα το ξανακανουμε , να ερθεις.
evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
Και όμως αποδειχτήκαμε κυρίες και κύριοι!!!Δε φάγαμε γλυκά, καφέ ήπιαμε!!Διότι έφθασε το καλοκαίρι και η δίαιτα πάει κατά διαόλου!φτου σας καλε σταματηστε κ μου φαινετε θα ερθω πανω κ δεν θα αφησω γλυκο για γλυκο![]()
![]()
![]()
![]()

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
αχχ,,καλα ηταν...τωρα ομως παλι δουλεια΄΄΄΄΄΄τα ωραια πραγματα κραταν για λιγο..θα μου πειτε τι λιγο ηταν αυτο -καφες απο τις 1,30 ως τις 5 παρα,,αφου οταν γυρισα σπιτι μου την ειπε η κορη μου ''μπα βρηκες το δρομο''κανε παιδια να δεις χαιρι σου λενε μετα...
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντε!!! Να το κανονονισουμε ξανα!!!!!!
ναι να σε γνωρισουμε κιολας,,,Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
παντως οποτε θελετε ευχαριστως να τα ξαναπουμε εμενα πολυ μ αρεσε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχ ωραίο ήτανε το καφεδάκι, αν και για να πω την αλήθεια εμένατο passionati di totti δεν είναι ακριβώς το καφέ του τύπου μου... Αλλά με καλή παρέα...Να το ξανακάνουμε. Yasmin, μπορείς να μου πεις το όνομα απο αυτές τις σταγόνες που μου έλεγες που είναι για την τριχότωση?

χριστινα
Διάσημο μέλος
Μεγαλο πραγμα να βρισκει κανεις ατομα για να το κανει αυτο!!!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
Καποιο πουλακι που το λενε σε ..υνα προτεινε και για μπανιο να παμε.. Τωρα αναμεσα απο τα αρχικα τριγωνα της ολιβια και το μπανιο της εβελυνας πως θα τα καταφερουμε.. αλλο αυτο .. αχαχαχχαπαντως οποτε θελετε ευχαριστως να τα ξαναπουμε εμενα πολυ μ αρεσε.
Αχ ναι κορίτσια για μπάνιο!
Αλλά να μου το πείτε λίγες μέρες νωρίτερα , για να προλάβω να αγοράσω μαγιό, αλλά και να πασαλειφθώ με αντικυτταριδικά από το κεφάλι εώς τα πόδια! Κυρίως στο κεφάλι!!!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ναι το προσεξα αυτο , αλλα εκανα την ευγενικη.. βρε παιδακι μου ομως δεν εχω ξαναδει τοση πολυ κυταρριτιδα στα αυτια
.. κληρονομικο ειναι???
Εκτος πλακας τωρα φυσικα θα παμε κανενα σαββατοκυριακο που μπορουμε ολοι και θα το πουμε καμια βδομαδα πιο πριν, οχι τιποτ αλλο αλλα να προλαβουμε να φτιαξουμε πετσετες θαλασσης που να λενε mycat
χαχαχχαχαχχαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool