Θεσσαλονικείς άντε...

:D :D :lol: :lol: :lol: μα τι λιχουδικα που ειστε εκει!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιασμιιινούούούλααα μουουουου.......
Ένα τσουρεκάκι κι από δω? Pleeeeeease......:redface: :bleh: :bleh: :bleh: :bleh: :bleh:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χεχε και εγω με τετοια κοιλια που θα κανω απο τα τσουρεκια(και οχι μονο), σαν εγκυος θα ειμαι!!!!!!!:P :lol: :lol: :lol:

Ασπασια, θα στα φερνω στη δουλεια σου για πρωινο!:lol:

Ασπασια, θα στα φερνω στη δουλεια σου για πρωινο!:lol:

Σου έχω πει πόσο σ'αγαπάω??? :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Παιδιά και εγώ ειμαι μέσα .Μη με ξεχάσετε,Εβελυνα λέγομαι,σγουρομάλλα είμαι ,γατόφιλη είμαι, μένω Θεσσαλονίκη ,με βολεύει το Σάββατο 26\5 στη 1.30 στον Τερκενλή.Μπορεί όντως να κρατάω καμιά κονσέρβα gourmet στα χέρια για να με αναγνωρίσετε.Τα σγουρά μαλλιά δε φθάνουν.
Θα χαρώ να γνωριστούμαι!!:)

Γιασμιιινούούούλααα μουουουου.......
Ένα τσουρεκάκι κι από δω? Pleeeeeease......:redface: :bleh: :bleh: :bleh: :bleh: :bleh:
πως το θες?? περιχυμενο με σοκολατα μπιτερ? απλο? πασπαλισμένο με αμυγδαλοψυχα? περιχυμενο με λευκή σοκολάτα και σταφιδες???

το αλλο μου ονομα λες να ειναι σατανας?:lol:

Τέλεια Εβελίνα θα ειμαστε 5 τελικα

πως το θες?? περιχυμενο με σοκολατα μπιτερ? απλο? πασπαλισμένο με αμυγδαλοψυχα? περιχυμενο με λευκή σοκολάτα και σταφιδες???

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.................

Γιασμιν σταματαααα.............:lol: :lol: :lol: :lol:

devil_walking_lg_wht.gif
....δεν ανεφερα τα πολιτικα σιροπιαστά του χατζη με το λαχταριστο καιμάκι και το παγωτό ντοντουρμα απο πανω να κρυώνουν το ζεστό μπακλαβά και το χανουμ μπουρεκ ε?
Συγνώμη ....παραλειψις μου
evil.gif
:D :lol:

Παιδια τωρα το ειδα ολο αυτο. Ποτε ακριβως ειναι το ραντεβου και τι ωρα; Μπορει να μπορω και εγω..

Αυτο το Σαββατο στις 130 στον τερκενλη Αριστοτέλους

........αρκει να μην με πιασει πεινα στο δρομο!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :redface:
Κακιά!!!:(

το αλλο μου ονομα λες να ειναι σατανας?:lol:
Πολύ κακιά!!!!:mad:
devil_walking_lg_wht.gif
....δεν ανεφερα τα πολιτικα σιροπιαστά του χατζη με το λαχταριστο καιμάκι και το παγωτό ντοντουρμα απο πανω να κρυώνουν το ζεστό μπακλαβά και το χανουμ μπουρεκ ε?
Συγνώμη ....παραλειψις μου
evil.gif
:D :lol:
Μα τόσο κακιά πια???:blink: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

αχαχαα ελα ασπασιακι μη μουτρωνεις θα στα στειλουμε με κουριερ:P

Χα, θα κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή....
Για όσους δεν ξέρουν τα καλά νέα ανοίγει Τερκενλής στην Παπανικολή στο Χαλάνδρι!!!!! :up:
Έχει και στο αεροδρόμιο Τερκενλή, εδώ και κάνα-δυό χρόνια... Αλλά όσες φορές πήρα (ναι, το έκανα κι αυτό, εκδρομή μέχρι τα Σπάτα για τσουρέκι :redface: ) δεν ήταν τόσο καλό...:( Δεν ξέρω αν φταίει η μεταφορά ή κάτι άλλο. Ελπίζω όταν ανοίξει στο Χαλάνδρι να είναι καλύτερα!

Παιδία και εγώ θα έρθω... Ελένη με λένε! :D Και η ελένη είναι εντάξει!!!

Παιδία και εγώ θα έρθω... Ελένη με λένε! :D Και η ελένη είναι εντάξει!!!
:up: :up: αντε μπραβο να κανουμε και πορεια:P :P :P

Έχει και στο αεροδρόμιο Τερκενλή, εδώ και κάνα-δυό χρόνια... Αλλά όσες φορές πήρα (ναι, το έκανα κι αυτό, εκδρομή μέχρι τα Σπάτα για τσουρέκι :redface: ) δεν ήταν τόσο καλό...:( Δεν ξέρω αν φταίει η μεταφορά ή κάτι άλλο. Ελπίζω όταν ανοίξει στο Χαλάνδρι να είναι καλύτερα!

Οχι παιδι μου εφταιγε το οτι δεν το εφαγες στην αριστοτέλους εχεχε:lol:

Ωραια τελεια θα μαζευτουμε τελικα

Λοιπον παιδια θα τα πουμε αυριο στις 130 στα ωραια τσουρεκακια του τερκενλη μπροστα :) αντε θα χαρω να σας γνωρίσω, θα ερθει για λιγο και το μελος Ηοοκ

Μπορει να ερθω και γω. θα προσπαθησω!!! 1:30 στα τσουρεκια. Οκ. ΝΑ γνωρισω και την Χουκ που μου βρηκε τα γατακια μου:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back