yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
μα τι λιχουδικα που ειστε εκει!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ένα τσουρεκάκι κι από δω? Pleeeeeease......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ασπασια, θα στα φερνω στη δουλεια σου για πρωινο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ασπασια, θα στα φερνω στη δουλεια σου για πρωινο!![]()
Σου έχω πει πόσο σ'αγαπάω???

evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
Θα χαρώ να γνωριστούμαι!!

Σου έχω πει πόσο σ'αγαπάω???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
........αρκει να μην με πιασει πεινα στο δρομο!!!!!!!!!!!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
πως το θες?? περιχυμενο με σοκολατα μπιτερ? απλο? πασπαλισμένο με αμυγδαλοψυχα? περιχυμενο με λευκή σοκολάτα και σταφιδες???Γιασμιιινούούούλααα μουουουου.......
Ένα τσουρεκάκι κι από δω? Pleeeeeease......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το αλλο μου ονομα λες να ειναι σατανας?

Τέλεια Εβελίνα θα ειμαστε 5 τελικα
πως το θες?? περιχυμενο με σοκολατα μπιτερ? απλο? πασπαλισμένο με αμυγδαλοψυχα? περιχυμενο με λευκή σοκολάτα και σταφιδες???
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.................
Γιασμιν σταματαααα.............

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Συγνώμη ....παραλειψις μου

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κακιά!!!........αρκει να μην με πιασει πεινα στο δρομο!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολύ κακιά!!!!πως το θες?? περιχυμενο με σοκολατα μπιτερ? απλο? πασπαλισμένο με αμυγδαλοψυχα? περιχυμενο με λευκή σοκολάτα και σταφιδες???
το αλλο μου ονομα λες να ειναι σατανας?![]()
Μα τόσο κακιά πια???....δεν ανεφερα τα πολιτικα σιροπιαστά του χατζη με το λαχταριστο καιμάκι και το παγωτό ντοντουρμα απο πανω να κρυώνουν το ζεστό μπακλαβά και το χανουμ μπουρεκ ε?![]()
Συγνώμη ....παραλειψις μου![]()
![]()
![]()

aspasiapef
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Έχει και στο αεροδρόμιο Τερκενλή, εδώ και κάνα-δυό χρόνια... Αλλά όσες φορές πήρα (ναι, το έκανα κι αυτό, εκδρομή μέχρι τα Σπάτα για τσουρέκιΧα, θα κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή....
Για όσους δεν ξέρουν τα καλά νέα ανοίγει Τερκενλής στην Παπανικολή στο Χαλάνδρι!!!!!![]()
) δεν ήταν τόσο καλό...
Δεν ξέρω αν φταίει η μεταφορά ή κάτι άλλο. Ελπίζω όταν ανοίξει στο Χαλάνδρι να είναι καλύτερα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και η ελένη είναι εντάξει!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδία και εγώ θα έρθω... Ελένη με λένε!Και η ελένη είναι εντάξει!!!
αντε μπραβο να κανουμε και πορεια

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Έχει και στο αεροδρόμιο Τερκενλή, εδώ και κάνα-δυό χρόνια... Αλλά όσες φορές πήρα (ναι, το έκανα κι αυτό, εκδρομή μέχρι τα Σπάτα για τσουρέκι) δεν ήταν τόσο καλό...
Δεν ξέρω αν φταίει η μεταφορά ή κάτι άλλο. Ελπίζω όταν ανοίξει στο Χαλάνδρι να είναι καλύτερα!
Οχι παιδι μου εφταιγε το οτι δεν το εφαγες στην αριστοτέλους εχεχε

Ωραια τελεια θα μαζευτουμε τελικα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
αντε θα χαρω να σας γνωρίσω, θα ερθει για λιγο και το μελος ΗοοκΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool