Θεσσαλονικείς άντε...

Τελικά αποφάσισα! Θα εκτυπώσω το logo του mycat και θα το καρφιτσώσω στο μανίκι μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε κορίτσια βγάλτε και ένα κουμπαρά για τον Αλέξανδρο κεράστε τον ένα καφέ. Άντε τον Μακεδόνα που θέλει να κατακτήσει τους Γερμανους:up:. Άλλωστε πιστεύω να είναι και η Ανιμα. Άντε καλά να περάσετε:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε κορίτσια βγάλτε και ένα κουμπαρά για τον Αλέξανδρο κεράστε τον ένα καφέ. Άντε τον Μακεδόνα που θέλει να κατακτήσει τους Γερμανους:up:. Άλλωστε πιστεύω να είναι και η Ανιμα. Άντε καλά να περάσετε:lol:

Είναι καλή ιδέα πάντως!!! Να ένα πολύ ωραίο θέμα για συζήτηση;)

Θέλουμε νέα από το meeting:cool:

Τελικά αποφάσισα! Θα εκτυπώσω το logo του mycat και θα το καρφιτσώσω στο μανίκι μου!
:up: Σωστη σε βρισκω...αν και το ξερω πως στο τελος μονο εγω θα κραταω κατι:hmm:ευχομαι μονο μη με παρουν στα γιαουρτια:lol:

:up: Σωστη σε βρισκω...αν και το ξερω πως στο τελος μονο εγω θα κραταω κατι:hmm:ευχομαι μονο μη με παρουν στα γιαουρτια:lol:

Έτσι νομίζεις.... :lol:

Κορίτσια βάζω και εδώ την ανακοίνωση για τον Αλεξάν μη τυχόν και ξεφύγει της προσοχής κανενός.
"Παιδιά από τον προϋπολογισμό που θα ανακοινώσει η Stella έχει καλυφθεί λιγότερο από το 1/3. Σας παρακαλώ πάρα πολύ δώστε κάτι για να μαζευτούν γρήγορα τα λεφτά γιατί καθώς περνά ο καιρός θα ακριβαίνουν τα αεροπορικά εισητήρια και η κράτηση πρέπει να γίνει τώρα όσο ακόμη είναι φτηνά. Ένα εικοσάρικο, ένα τριαντάρικο, ένα πενηντάρικο, ότι μπορεί ο καθένας και η κάθε μια. Έρανο κάνουμε!
Εμεις θα κάνουμε και λίγο (όχι πολύ) δίαιτα στον Αλεξάν να μη ζυγίζει πια τόσο πολύ. Η κοιλίτσα του πρέπει να πέσει - τι να σου κάνει ο καϋμένος αφού ζει σε χώρο που δεν του επιτρέπεται φυσιολογική κίνηση!
Κάτι άλλο: Πρέπει το ζώο να συνοδευτεί οπωσδήποτε γιατί άλλα ζώα με επισφαλή υγεία που ταξίδεψαν ασυνόδευτα δυστυχώς δεν ξεπέρασαν την κατάθλιψη της αλλαγής, έχασαν την όρεξή τους και πέθαναν. Γι αυτό πρέπει οπωσδήποτε ο Αλεξάν να συνοδευτεί. Αυτό δυστυχώς αυξάνει τη δαπάνη αλλά θα συμφωνείτε ότι πρέπει να κάνουμε ένα κουράγιο και να βοηθήσουμε να ολοκληρωθεί με τον πιο σωστό τρόπο η μεταφορά.
Αναλυτικά θα σας γράψει σύντομα η Στέλλα."

Είχα γράψει ήδη στην Ντρουσίλια και έχω τον αριθμό λογαριασμού, για να πάω στην τράπεζα Δευτέρα-Τρίτη. Θα τον έχω και μαζί μου αύριο για να τον δώσω σε όποια θέλει. Κάτι θα γίνει...

Το εκτύπωσα και βγήκε ροζ, μάλλον τελειώνει το μελάνι μου:(

Το εκτύπωσα και βγήκε ροζ, μάλλον τελειώνει το μελάνι μου:(

δεν πειράζει εμείς θα κοιτάμε το σχήμα το χρώμα μην το σκέφτεσαι!!!!!:up::up::up::up:
ΑΧ!!!!μετά την μέρα που πέρασα περιμένω πως και πως να συναντηθούμε αύριο:up::up::up::up:

Γιατί βρε τι πέρασες? Σε πείραξε κανείς?

θα ερθω κι εγω! (με τη μαμα βεβαια γιατι μονη μου θα βρεθω στην αλλη ακρη της πολης..:redface::redface:) οποτε να με περιμενετε! ποιες αλλες θα ερθουν;:)

Προς το παρόν είμαστε οι εξής:
Εγώ (Μia_m)
LIFE
Marmanga
Μάγισσα
niki (μάλλον)
NiaR
μελινάκι

(αυτές προς το παρόν,ελπίζω να έρθουν κι άλλες!!!)

σε ποια αναφέρεσαι;;:hmm::hmm::hmm:

Σε σένα! Κάπου είπες ότι ανυπομονείς για αύριο μετά απ'αυτά που πέρασες

Σε σένα! Κάπου είπες ότι ανυπομονείς για αύριο μετά απ'αυτά που πέρασες
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλα κατάλαβα είχα μία μέρα στην δουλειά όσο λίγες ειμαι κομμώτρια και έχω δικό μου μαγαζί και σήμερα είχα γάμο να χτενίσω και όλα ήταν τόσο δύσκολα και ή νύφη γκαστρωμένη και αγχωμένη....άστα που να στα λέω:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Α μη φοβασαι,θα σε κανω να τα ξεχασεις ολα αυριο...
Φαντασου μονο το σκηνικο...Εμενα[που καποτε δεν τηλ.ουτε για πιτσα απο τη ντροπη] να κραταω το λογοτυπο και να κοιταω διστακτικα τριγυρω μου να δω ποιος με κοβει και γελαει:lol: Μονο αυτο φτανει:happy:Κοιταξτε ε μην αργησετε ολες μαζι και βρεθω για πολυ ωρα σε αυτη την δυσκολη θεση:lol::lol::lol:

Φαντασου μονο το σκηνικο...Εμενα[που καποτε δεν τηλ.ουτε για πιτσα απο τη ντροπη] να κραταω το λογοτυπο και να κοιταω διστακτικα τριγυρω μου να δω ποιος με κοβει και γελαει:lol: Μονο αυτο φτανει:happy:Κοιταξτε ε μην αργησετε ολες μαζι και βρεθω για πολυ ωρα σε αυτη την δυσκολη θεση:lol::lol::lol:

A. ωραία... Μου 'δωσες ιδέα τώρα. Θα κάθομαι σε μια γωνιά να σε παρακολουθώ.... (Χε,χε,χε):P

Είσαι τυχερή που είμαι αγγλίδα στα ραντεβού μου και ανοιχτό βιβλίο,ακόμα και πλάκα να σου κάνω όπως είπε η marmanga θα με καταλάβεις:redface::)
Κι εγώ είμουν ντροπαλή κάποτε,μου μιλούσαν οι καθηγητές μου και κοκκίνιζα:redface::redface::redface::redface:

Αντε και όπως προβλέπεται θα κάνουμε το γέλιο της γάτας (όχι της αρκούδας)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back